מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- 13 יום אחרי הזרעהאנונימת13/06/2022
אני לא יום אחרי הזרעה ומקבלת תמיכה של דפסטון וב3 ימים האחרונים יש לי הפרשה חומה בניגוב האם הפרשה זאת תקינה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 13
פרופ` דוד בידר13/06/2022הפרשה חומה זה דם ישן שעכשיו יוצא כהפרשה והסיבה יכולה להיות עקה פעולת ההזרעה וכן, יתכן, סימן לוסת שתגיע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינון - קושי בהחדרתותמר12/06/2022
שלום,
אני שבועיים לאחר החזרת עובר טרי יום 3 (מחר בטא). ביום ההחזרה נטילה של 6 קליקים (רבע) אוביטרל. מאז פעמיים ביום החדרת קרינון. בכל יום שעובר יותר קשה לי להחדיר את הקרינון לגוף. למה זה קורה? האם זה מעיד על בוא הוסת? או כמות גדולה מדי של קרינון או על משהו אחר?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינון
פרופ` דוד בידר12/06/2022לא ברור לי מדוע קשה אך אפשר להחליף לכדורי אוטרוגסטן 100.
אין קשר בין הקושי להחדיר לבין הופעת וסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינון וגירוי יתר
תמר12/06/2022תודה על המענה המהיר.
האם יכול להיות קשר לגירוי יתר? מאז ההחזרה אני מרגישה שאני מתפוצצת, הבטן נפוחה (וגם קצת קשה) וכשאני מנסה להכניס אותה - היא לא נכנסת ... :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירויי יתר יש ויתכן שזה מקשה
פרופ` דוד בידר13/06/2022גירויי יתר יש ויתכן שזה מקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להזריק בשעה מוקדמת יותרמור12/06/2022
שלום
אני מזריקה גונל F + אורגלוטרן
ביום חמישי הקרוב צפויה השאיבה
מחר יש לי חתונה
האם אפשר להזריק בשעה מוקדמת יותר?
האם זה יפגע בתהליך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להזריק
פרופ` דוד בידר12/06/2022אפשר.
לא יפגע בתהליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות זריקת אוביטרלסתיו12/06/2022
היי,
ביום רביעי לפני שבוע וחצי הזרקתי אוביטרל, ביום שישי הייתה הזרעה. ביצים הראשונים הייתי עייפה נורא עכשיו מרגישה רגיל לחלוטין, אולי מעט עייפה אך לא יודעת אם זה קשור. הבטן שלי נפוחה מאוד, הגינסים לוחצים ואני ממשיכה בתזונה שלי, מוקפדת ובריאה ועושה פעילות גופנית. מתי הנפיחות צפויה לרדת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות
פרופ` דוד בידר12/06/2022אם יגיע וסת התופעות יעלמו.
אם יהיה הריון התופעות תמשכנה כ שבועיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בטא והכפלתהדריה12/06/2022
טיפול תרופתי ראשון בלטרזול חמישה ימים.
מחזור אחרון 11/5
בטא ראשונה 9/6 220
בטא שנייה 12/6 1196
בעברי 2 הפלות.
ההכפלה טובה?
הערך יכןל להצביע על הריון מרובה עוברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ` דוד בידר12/06/2022ההכפלה טובה ולדעתי עובר אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת בטאאסתר12/06/2022
היי ערב טוב .. עשיתי החזרה של עובר אחד טרי לפני 14 יום אני לוקחת תמיכה נרות , קלקסן , אספירין , ולקחתי אוביטרל לפני שבוע וקצת היום עשיתי בדיקת בטא .. ההורמנים שלי מאוד גבוהים צרפתי תמונה של ההורמנים , e2-525, פרוגסטרון-53.9 בטא - 3 , הרופא שלי אמר לי לבוא העוד יומים שוב , אני מיואשת כבר מה הסיכוי שיש הריון 5 שנים של טיפולי פוריות אשמח לתושבה 🙏
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ` דוד בידר12/06/2022להורמונים שבדקת אין משמעות פרט לבטא שהוא שלילי.
לכן לא נקלט הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי צפוי הביוץ על פי הבדיקותגלי12/06/2022
היי, תודה רבה על המענה, בהמשך להודעה הקודמת: ביום ה11 לווסת: בבדיקת מעקב זקיקים, נצפו מספר זקיקים קטנים. בבדיקת דם: fsh 7.8, אסטרדיול 348, פרוגסטרון 6.8, lh 9.2 אשמח לדעת אם כבר התרחש ביוץ.תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפי נתוני הפרוגסטרון נראה שהביוץ התרחש
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/06/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים מה אומרת התוצאהגלי12/06/2022
היי, עשיתי מעקב זקיקים והתוצאה היא שנמצאו מספר זקיקים קטנים. אין זקיק גדול שקוטרו נרשם /נמדד. האם זה לפני ביוץ או שגם לאחר ביוץ הזקיקים נהיים קטנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובת מומחה רבה לני ביוץ ואחרי ביוץ נצפים זקיקים קטנים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/06/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליך ivf והנקה, האם ניתן?אופק11/06/2022
היי,
מניקה מעט (ממש מעט) בבוקר ובערב (בת 4),
האם בהליך ivf יש בעיה לקחת את ההורמונים עם הנקה? (נשים בצד לרגע את העניין שזה עלול קצת להפריע לקליטה,מציינת שוב שהנקה ממש מעטה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטיפולי פיריון יש להפסיק להניק
פרופ` דוד בידר11/06/2022בטיפולי פריון יש להפסיק להניק .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת הורמונים בהזרעהאופק10/06/2022
היי,
לאחר 2 הזרעות כפולות שלא צלחו עם לטרוזול ותמיכה אנדומטרין,
בת 38,
אשמח לשמוע מה כדאי לנסות בסבב הבא, בהזרעה,האם כדאי לנסות הורמונים בזריקות,במידה וכן,עם איזה הורמונים כדאי לנסות (בהזרעה)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי לעשות הפרייה חוץ גופית
פרופ` דוד בידר10/06/2022כדאי לעשות הפריה חוץ גופית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה אורגנית לפני שאיבהשירה10/06/2022
האם מותר לעשות החלקה אורגנית בזמן טיפולי ivf
אני אמורה לעשות את ההחלקה יומיים לפני השאיבה.
האם זה מותר???
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותר לעשות החלקה לפני IVF
פרופ` דוד בידר10/06/2022כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא שלילית 10 ימים מההזרעהאופק09/06/2022
היי,
ביצעתי בדיקת בטא 10 ימים מההזרעה,תוצאה קטן מ 1.2.
האם בתוצאה כזו יש סיכוי לשינוי בעוד יומיים?
לוקחת תמיכה אנדומטרין ורוצה לדעת אם להפסיק אותה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכולה להפסיק אנדומטרין כי אין היגיון
פרופ` דוד בידר09/06/2022בכל מקרה יכולה להפסיק אנדומטרין כי אין הגיון במתן התרופה בטיפולי הזרעה.
ובנוסף אין הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עשיתי היום בדיקות דםעדי09/06/2022
אני בתחילת הריון, שבוע 7-8, עשיתי היום בדיקות דם לשלול cmv, ולפני הבדיקה היתה מישהי שהביאה בדיקת צואה/שתן שלה.
האחות פתחה את השקית שהבדיקה היתה בתוכה והניחה את הבדיקה, ולא החליפה כפפות וישר לאחר מכן לקחה לי דם... לאחר מכן כשהוציאה את המחט היא שמה תחבושת שתעצור את הדם...
רציתי לדעת האם במקרה שיש לאישה עם הבדיקה איזה נגיף (cmv למשל...) זה יכול לעבור בכך שהאחות לא החליפה כפפות?
והעובדה שהיא סתמה לי את החור של המחט עם תחבושת שהיא נגעה בה לא בעייתית? כי זה חור פתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל דאגה לא יהיה שום דבר
פרופ` דוד בידר09/06/2022לא יהיה שום דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים בחו"לנופר אזולאי09/06/2022
שלום, אני כרגע בתהליך לפני הזרעה. צריכה להתחיל היום זריקות והתבקשתי לעשות מעקב זקיקים ביום שלישי. הבעיה שאני בחו"ל (ביוון) האם ניתן לעשות מעקב זקיקים ביוון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתן לעשות מעקב זקיקים ביוון
פרופ` דוד בידר09/06/2022ניתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היחשפות לחולה במחלת הנשיקה בהריוןעדי08/06/2022
שלום, אני בשבוע 7 להריון ונחשפתי לחולה במחלת הנשיקה מסוג ebv.
אלו תוצאות הבדיקות שלו:
Cmv igg 218
Cmv igm שלילי
Ebv- vca img bor ,vca igg negative ,ebna igg negative.
האם זה מסוכן? אציין שהחשיפה היתה קרובה מאוד (אכלנו מאותו אוכל, יום לפני התוצאות) וגם נחשפתי אליו לפני שבועיים שזה עוד היה ברמת השיעול
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את מחוסנת לCMV
פרופ` דוד בידר08/06/2022את מחוסנת לcmv.
Ebv הוא וירוס שונה.
אין סכנה לעובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כתבתי שאני מחוסנת
עדי08/06/2022אלו תוצאות הבדיקות של החולה....
האם זה מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי התשובות אין חשש להידבק
פרופ` דוד בידר10/06/2022לפי התשובות אין חשש להידבק .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)