מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם כדאי למשוך עוד עם אסטרופם?מטופלת פוריות11/04/2022
שלום, אני בסבב הורמונים עם אסטרופם.
אני כבר 10 ימים על אסטרופם וזו פעם ראשונה שבשלב הזה עדיין יש מעט הפרשות חומות, בדרך כלל הדימום היה נעלם לאחר יום יומיים שימוש באסטרופם.
על מה זה מעיד שיש עדיין הפרשות חומות ודם ישן ?
האם כדאי למשוך עוד קצת עם אסטרופם בגלל זה?
או שאפשר להתחיל עם פרוגסטרון?
עוברים מאוד יקרים לכן רוצה שיהיו מירב הסיכויים לרירית הרחם
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות זה דם ישן שהיה בנרתיק
פרופ` דוד בידר12/04/2022הפרשות חומות זה דם ישן שהיה בנרתיק.
צריך לראות מה יש בתוצאות הדם והאולטרה סאונד
לפני החלטה על מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ' בידר אוסיף שאלה
מטופלת פוריות12/04/2022האם הפרשות חומות לאחר 10 ימים של נטילת אסטרופם מעיד על משהו ? אם הבדיקות יהיו טובות יהיו כדאי להחזיר אן שעדיף לדחות כי זה מעיד על משהו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תלוי בבדיקות
פרופ` דוד בידר12/04/2022תלוי בבדיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאעשה בדיקות בימים הקרובים
תודה פרופ`12/04/2022אחרי 13 ימים שלוקחת 3 פעמים ביום אסטרופם...
מה הסיבות שיכולות לגרום להפרשות חומות ודמיות וכאבי מחזור בשלב כזה?
על מה זה יכול להעיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יש לראות שרירית הרחם מגיבה לטיפול,את התגובה ההורמונלית שלל,ושאין ממצא צוארי או רחמי מחולל דימום(פוליפ,נגע)
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסורים תודה האם יכול להיות קשר לציסטה
מטופלת ivf13/04/2022שנמצאת מאז הפלה שהתרחשה לפני 4 חודשים?
ואם כן האם יכול להיות שכדאי לבצע ניתוח להוציא אותה לפני ההחזרה בגלל שהעוברים יקרים?
באולטרסאונד יזהו מה הסיבה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם הציסטה הנה פונקציונלית ומפרישה הורמונים היא עלולה לשבש את המחזור הטיפולי ואפילו להיות הגורם ההורמונלי להכתמה,באשר לניתוח,חזקה על הרופא שלך שיתן לך את ההוראה הראויה בנסיבות העניין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה , שאלה לגבי ציסטה פונקציונאלית
מטופלת14/04/2022
במידה וזו ציסטה פונקציונאלית-
1. מה השיבוש שיראו בבדיקות הדם ?
2. האם כדאי להמשיך במקרה כזה להחזרה או שעדיף לדחות בגלל השפעת הציסטה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות דם של אסטרוגן ופרוגסטרון
פרופ` דוד בידר14/04/20221.בדיקות דם של אסטרוגן ופרוגסטרון לא מתנהגים כמקובל תחת אסטרופם.
2.תלוי מה יראו הבדיקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקות הדם מהיום
מטופלת14/04/2022אסטרדיול 17,000
פרוגסטרון קטן מ2
Lh- 1.5
רואה שלא היה ביוץ כמו שהיינו מצפים עם אסטרופם,
זה מוסיף מידע רלוונטי לגבי הציסטה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאסטרוגן גבוהה מאוד
פרופ` דוד בידר15/04/2022האסטרוגן גבוהה מאוד.
מה ראו ברירית באולטרה סאונד,?
הפרשות חומות זה דם ישן, אם הרירית בסדר אז על הרופא שלך להחליט מה הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר , כתבת אסטרוגן גבוה מאוד, יש לזה משמעות?
מטופלת16/04/2022הוא גבוה למרות שאני בהשפעת האסטרופם?
על מה זה מעיד?
יכול להיות שזה מעיד שהציסטה מפרישה הורמונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך לראות באולטרסאונד על מבנה הציסטה
פרופ` דוד בידר16/04/2022יכול להיות.
צריך לראות מה רואים באולטרה סאונד על מבנה הציסטה ומה רואים כשמסתכלים על הרירית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מאוד חשובה והסברגל11/04/2022
האם הריון מולארי יכול להיות כתוצאה מטיפול מיקרומניפולציה כשמוחזר בלטוציסט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הריון מולארי יכול להיות כתוצאה מטיפול מיקרומניפולציה כשמוחזר בלטוציסט
פרופ` דוד בידר12/04/2022לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה אפשר הסבר
גל12/04/2022אפשר הסבר מדוע לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון מולרי נקבע על פי מבנה כרומוזומלי של ההריון
פרופ` דוד בידר12/04/2022הריון מולרי נקבע על פי מבנה כרומוזומלי של ההריון שנקבע על ידי הזרע והביצית ולא קשור
לטיפול במיקרומניפולציה או לבלסטוציסט.
הריון מולרי קורה באופן טבעי, ואין יותר הריון מולרי בגלל אופן הטכניקה המעבדתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם עשיתי טיפול מיקרומניפולציה אין סיכוי להיריון מולרי
גל12/04/2022התכוונתי לזה שאם עשיתי טיפול מיקרומניפולציה אין סיכוי שיהיה הריון מולארי ? דירוג העובר היה באיכות טובה ושרד הקפאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל היריון יש סיכויים לכל דבר
פרופ` דוד בידר12/04/2022בכל הריון יש סיכויים לכל דבר רק שאין קשר בין איך שהרית להריון מולרי.
ברגע שנוצר הריון הוא יכול להתפתח לגוונים שונים.
באופן כללי , תיאורטית, יש פחות סיכויים במיקרומניפולציה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיל 3.75 ואדומטריוזיסדניאלה10/04/2022
שלום אני בת 38, גרושה, אימא ל2.
לאחרונה אובחנתי שוב באנדומטריוזיס. היה לי לפני 12שנה, נעלם עם ההריון ה1 וחזר שוב.
עברתי ממש עכשיו ניתוח לפרוסקופיה שלצערי לא הוציאו את כל הציסטות מכיוון שהיו הרבה הידבקויות לחצוצרה למעי ועוד..
זה היה בשערי צדק וקיבלתי מרשם ל3 זריקות דקפפטיל ומדבקות לחודש ה3. חשוב לציין שחוץ מהיום ה1 של הווסת איני סובלת מכאבים מטורפים, אך כן רוצה להקפיא ביציות ממש בקרוב.
אני בד"כ לא אוהבת תרופות משום סוג. אך שבאתי לרופא משפחה ורופא נשים מומחה בקופח שלי לקבל אישור למרשם של הזריקות דקפפטיל הם לא הבינו למה רשמו לי את זה לא היו בעד בכלל. כי יש תופעות לוואי קשות מאוד. ורופא הנשים רשם לי גלולות "פמינט" אך זה נתון להחלטתי ואני האמת מבולבלת ולא יודעת מה לעשות. אשמח לעזרה מקצועית וגם מי שנטלה את הזריקה אשמח למשוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות שאצטרך ניתוח נוסף עוד 3 חודשים
דניאלה10/04/2022חייבת להוסיף בבית חולים הסבר לי שהזריקות ימעיטו לי את הציסטות ויכול להיות שאצטרך ניתוח נוסף עוד 3 חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה3 זריקות זה באמת יותר מדי
פרופ` דוד בידר11/04/20223 זריקות זה באמת יותר מידי.
אפשר זריקה אחת או פמינט כמו שהציע הרופא.
לגבי הקפאת ביציות עדיף לקחת גלוחות ולהתחיל כמה שיותר מהר הכנה לשאיבת ביציות ,אך ממליץ גם לשקול להקפיא חלק כעוברים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המהירה
דניאלה11/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצי מזרק אוביטרלענבל10/04/2022
שלום רב, ביום שישי 1/4 הוחזרו 2 עוברים 8 תאים יום 3. ביום ראשון 3/4 הזרקתי חצי מזרק אוביטרל כתמיכה. בגלל שהתחלתי להרגיש בחילות...לא חיכיתי ל-13/4 והיום 10/4 עשיתי בדיקת דם לבטא ויצא 30 ...האם מדובר בשאריות של האוביטרל או שמא אפשר להיות אופטימית זהירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא מהאוביטרל ויש לחזור על הבדיקה
פרופ` דוד בידר10/04/2022זה חא מהאוביטרל
יש לחזור על הבדיקה כדי שנגיד לך האם זה בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצי מזרק אוביטרל
ענבל12/04/2022שלום דר'
לפני יומיים 10/4 הבטא הייתה 30
היום 12/4 היא 84 (אחד עשר יום אחרי החזרת עוברים בני 3 ימים)
פרוגסטרון מעל 190
אסטרדיול 12,000
האם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערכים עדיין נמוכים ואי אפשר לומר
פרופ` דוד בידר12/04/2022הערכים עדיין נמוכים ואי אפשר לומר שעדיין הכל תקין.
לחזור על הבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני הילדים שלי התחילו עם בטא 55
ענבל12/04/2022שני הילדים שלי התחילו עם בטא 55 וב"ה זכיתי.
למיטב הבנתי כל עוד יש הכפלה זה מה שחשוב, לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט צריך לחכות לאולטרסאונד
פרופ` דוד בידר12/04/2022בשלב זה זה ככה אך עדיין לא ברור.
זה יכול להיות תקין וגם לא.
פשוט מריך לחכות לאולטרה סאונד
בנתיים תעשי בדיקה נוספת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים שאלהשחר10/04/2022
שלום, עברתי החזרה של עובר אחד בתאריך 23.03 עובר בן 5 ימים והיום עשיתי בטא שיצאה חיובית. רציתי לדעת מה גיל ההריון?
בנוסף הבטא יצאה מאוד גבוהה כמעט 16 אלף על מה זה יכול להעיד? הריון לא תקין? קראתי גם על הריון מולארי
זה אפשרי בבטא כזאת? מה לעשות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבטא נעשתה באיחור לכן התוצאה כזו
פרופ` דוד בידר10/04/2022הבטא נעשתה באיחור לכן התוצאה כזו
זה לא מולרי
את ההריון יש לחשב מהוסת האחרון שאצלך נחשב ה4.3* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה זה משנה אם נעשתה באיחור
שחר10/04/2022למה זה משנה אם נעשתה באיחור? לפי הטווח של ערכי הבטא זה גבוה מהגבול העליון של שבוע 5 אז למה זה ככה? מה זה יכול להעיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערכים שונים מהיריון להיריון
פרופ` דוד בידר11/04/2022את שבוע שש כבר ולא היה בכלל צריך לבדוק בטא.
הערכים שונים מהריון להריון ופשוט תעשי אולטרה סאונד ואז אפשר לדעת אם הכל תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה יחידות בטא נותן האוביטרל בדםמעיין10/04/2022
למה אין מידע מהימן על כמות יחידות בטא בגוף לאחר מתן אוביטרל
אני יודעת שהוא יוקד בקצב של כמעט חצי כל יממה אבל מיד לאחר ההזרקה מה הכמות שהוא נותן בדם 6500 כפי שרשום בזריקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מידע מדויק והבטא לא עולה כפי שציינת
פרופ` דוד בידר10/04/2022אין מידע מדוייק .
הבטא לא עולה כפי שציינת, אלא ערכים נמוכים והרמה בדם נעלמת לאחר 4 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינון לגבי פרגובריספרגובריס08/04/2022
הי שאלה
התבקשתי להזריק פרגובריס 300 כל ערב.אך קניתי מזרק פרגובריס 900
האם יש הבדל במזרק 900
לעומת 450
או שזה רק הכמות תרופה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון רק כמות של תרופה
פרופ` דוד בידר08/04/2022רק כמות של התרופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה על בסיס טבעינועה08/04/2022
היי ביצעתי החזרה של עובר קפוא על בסיס מחזור טבעי,
התמיכה היחידה שניתנה לי היא אוטרוגוסטן פעמיים ביום לקחתי במשך שבוע ואז יצאתי לחופשה ושכחתי לקחת את התרופה איתי ולא שמתי מס' ימים האם לחזור לקחת את התמיכה? האם זה קריטי במחזור על בסיס טבעי? עוד לא קיבלתי מחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה.
פרופ` דוד בידר08/04/2022לא קריטי אך תמשיכי תמיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים תוצאותדנה08/04/2022
שלום
מעקב זקיקים ביום 14 למחזור לאחר לטרוזול שנלקח 5 ימים החל מיום 4 למחזור (שחלות פוליציסטיות), עובי רירית 8 עם מעט נוזל בדוגלס וזקיקים קטנים מרובים.
האם יתכן שאבייץ החודש? על מה מעידות התוצאות? בבדיקה שביצעתי ביום ה11 למחזור עובי הרירית היה 4.8 וללא נוזל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב
פרופ` דוד בידר08/04/2022נוזל בדוגלס מופיע אחרי ביוץ .
בלי בדיקות דם מקבילות קשה לדעת מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דנה08/04/2022תודה רבה על המענה המהיר.
איך יתכן ביוץ בלי זקיקים בגודל מתאים? במעקב זקיקים שבוצע לאורך המחזור הנוכחי תמיד היו זקיקים מרובים קטנים כאשר את הבדיקה האחרונה ביצעתי לפני 3 ימים. לא סביר יותר שהנוזל אינו נובע מביוץ שכבר התחרש מאשר שבטווח של 3 ימים הזקיקים הספיקו לגדול ולבייץ?
בשלב זה הרופא לא מבקש בדיקות דם אלא מעקב זקיקים בכל מס' ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כל הזמן יש זקיקים קטנים
פרופ` דוד בידר08/04/2022אם כל הזמן יש זקיקים קטנים אזי התהליך הנורמלי לא מתקיים וללא בדיקות דם לא ברור האם הביוץ מתקדם או עומד במקום.
הגישה של הרופא שלך לא ברורה לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לגבי פרוגילוטוןבר07/04/2022
אשמח להסבר מה מטרת הכדורים פרוגילוטון? אחרי כמה זמן מסיום החפיסה המחזור אמור להגיע? והאם יכול להיות מצב שאקבל מחזור בזמן נטילת הכדורים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מטרת התכשיר להסדיר את המחזור,הופעת הווסת 2-3 ימים לאחר סיום הכדורים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לגבי פרוגילוטוןבר07/04/2022
אשמח להסבר מה מטרת הכדורים פרוגילוטון? אחרי כמה זמן מסיום החפיסה המחזור אמור להגיע? והאם יכול להיות מצב שאקבל מחזור בזמן נטילת הכדורים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות
פרופ` דוד בידר07/04/2022התרופה מדמה פעילות חודשית של השחלות, ולכן ניתן בגיל המעבר ואז ,כביכול, ההורמונים
פועלים במקום שבשיחה תפריש אותם,ואז כאילו יש מחזור חודשי.
הפרוגילוטון ניתן גם אחרי גרידת חלל רחם או פעולות ברחם.
בין 3 ל 7 ימים אחרי גמר הכדור האחרון יגיע דימום.
יתכנו דימומים בזמן לקיחת בתרופה אם יש בעיה ברירית ברחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסותא IVF רמת החיילgal07/04/2022
נכון. השירות של המזכירות והאחיות -לא קיים בכלל. אם את בצוות - זה גרוע מכל בית חולים ציבורי. תקשורת במייל .והם לא נותנים תשובות.
לא שולחים לכל הבדיקות דם- הייתי צריכה להתווכח כדי שיוסיפו FSH (או LH). "רק רופא פרטי מבקש " . "מספיק רק 2. " "תבקשי מקופח". -מבחינה רפואית- האחיות לא מעבירות שאלות לרופא . משכתי שבועיים סבב כי הרופאים אמרו לי שהכל נראה טוב ו-אי אפשר עדיין לאמר כלום- עוד דרבנה אותי האחות ללכת לקנות עוד תרופות- הפסקתי את האירוע - רק בזכות רופא נשים שאמר לי- אז אחכ היהכתוב בתיק - שלא הייתה תגובה. (הם לא אומרים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסותא
פרופ` דוד בידר07/04/2022מה היעוץ שאת מבקשת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל זקיקים ותוצאות בדיקותעדידה07/04/2022
שלום,
לפני חודש ו3 שבועות עברתי גרידה בעקבות עובר ללא דופק בשבוע 9+4 (היה דופק והפסיק). כעת התחלתי מחזור טיפול חדש, אני ביום ה 13 לווסת וכעת יש רק 9 זקיקים, בגדלים: 18,15,14,14,12,10,10,16,13. הרירית לא עולה כפי שציפיתי ונמצאת על 5.2, תוצאות הבדיקות הן: e2-5600. פרוגרסטרון- 5.2. lh-0.5.
א. האם המצב תקין ומדוע אם כך הרירית לא עולה? יכול להיות שהגוף עדיין לא התאושש מההריון האחרון ומהגירדה?
ב. האם שואבים זקיקים בגודל 10?
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודל
פרופ` דוד בידר07/04/2022זקיק מגודל 16 מ״מ הוא טוב. שואבים את כל הזקיקים, גם הקטנים יותר.
הגירוי בסדר אלא שיש רושם שפגעו ברירית בזמן בגרידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת ביציות כושלתאנוניצי07/04/2022
שלום רב,
עברתי 2 שאיבות.
בשאיבה הראשונה נשאבו 6 ביציות השתמשתי בפורגבריס וקפפטיל לפני הביוץ.
מתוך ה6 הייתה הפריה אחת, ולאחר החזרה לא נקלטתי.
בשאיבה השניה שינינו מינון ותרופה השתמשתי במונופור במינון 300 ולקראת הביוץ באוביטרל ו2 דקפפטיל היו כ6 זקיקים בכל צד ונשאבו רק 2 ביציות. שלא הופרו כלל.
הרופא אומר שאין לו מושג מדוע זה קורה, והוא עוד בוחן את המקרה וישלך אותי לייעוץ נוסף.
אשמח לדעת מה הסיבה ואם יש מה לעשות ?
חשוב לי לציין שהבדיקות הכל תקינות למעט ריבוי כדוריות דם אדומות שנשלל יכולת של מוטציה, אצל בעלי הזרע תקין, למעט תנועתיות יותר איטית מהסטנדרט (אך לא רציני)
ועשיתי בדיקת AMH שיצא תקין.
אני בת 26, וזה מה שמוזר בכל התהליך.
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה לענות על שאלות אלו
פרופ` דוד בידר07/04/2022קשה לענות על השאלות היות ואין בפנינו כל התהליך שעברת.
אם הרופא שלך אין לו מושג מה קורה תתיעצי עם עוד מישהוא שמבין בתחום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיה אברחנתיתיעל06/04/2022
באיזה שלב של הוסת עושים היסטרוסקופיה?
האם אפשר לעשות כמה ימים לפני הוסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הדבר אפשרי בתנאי שלא קוימו יחסים עד ביצוע הבדיקה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)