מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא נצפו תאי זרע בבדיקהדור06/06/2022
היי,
גבר בן 30 בריא ללא עבר רפואי.
בוצעה בדיקה- הצבע, הצמיגות, הph והנפח תקינים אך לא נמצאו תאי זרע בכלל.
האם ייתכן כי הייתה בעיה בבדיקה? השתדלתי כמה שיותר לשמור על הטמפרטורה ולהגיע שעה לפניי למסירת הבדיקה אז איחרתי בכמה דקות.
איך מתקדמים מכאן, מה התהליך הרפואי הנדרש במקרה כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש לבצע בטווח של מספר ימים בדיקה נוספת ואם התוצאה זהה יש לפנות למומחה פוריות להמשך בירור של רקע אפשרי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיל לאחר החזרת עובריםמטופלת פריון04/06/2022
ד"ר שלום רב,
בסבב הנוכחי הרופא שלי שינה את התמיכה מדופסטון ואטרגסטן
לדופסטון וקרינון ולאחר ההחזרה הנחה כי יש להזריק בכל ערב דקפפטיל במשך 14 ימים. יש לי לא מעט חברות מטופלות פוריות שמעולם לא נדרשו להזריק דקפפטיל לאחר החזרה בכמויות כאלה ולמשך שבועיים. האם זה תקין? מה המטרה של ההזרקה אם אני אחרי החזרה? האם יכולת לעשות נזק בריאותי לעובר או לי? ממש מודאגת ולא שקטה.
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזק בריאותי לא יהיה אך זה מקשה להזריק יום יום
פרופ` דוד בידר05/06/2022אני לא מכיר שיטת טיפול כזו.
יש לשאול את הרופא המטפל מדוע הוא חושב שטוב לעשות זאת.
נזק בריאותי לא יהיה אך זה מקשה להזריק יום יום דקפפטיל ללא מטרה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטטיסטיקה וההשפעה עליה של בעיות פריוןבת 3904/06/2022
יש סטטיסטיקות שבגיל 39 סיכויי ההצלחה 19 אחוז. האם זהו אחוז שכולל בעיות פריון? מה הסטטיסטיקה לסיכויי הצלחה למחזור שאיבה עבור נשים שאין להם בעיות פוריות ) הקפאת עוברים( ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש בכל גיל סיכויים להרות כל חודש באופן ספונטני
פרופ` דוד בידר04/06/2022באופן כללי יש בכל גיל סיכויים להרות כל חודש באופן ספונטני וגם בטיפולי הפריה חוץ אך , למעשה ,-לכל אישה יש את הסיכויים האישיים שלה.
אם אני לוקח אותך לדוגמא הרי שיש סיכויים של 20% להרות כל חודש ,ואם אין בעית פריון צריך להיות הריון אחד לפחות בשנה של ניסיונות להרות.
אך לכל אישה יש סיכויים אישיים, לאחת סיכויים יותר גבוהים ולאחת פחות.
רק אחרי שנעשה לך טיפול הפריה נוכל להגיד לך מה סיכוייך באמת מבחינה סטטיסטית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקפאת עוברים ב4 מחזורי שאיבה וסיכויבת 3904/06/2022
שלום רב. אני בת 39 ללא ילדים וללא נסיונות בעבר להביא ילדים. אם אקפיא עוברים האם לפי קבוצת ההשתייכות שלי יש סיכוי גבוה שב4 שאיבות אגיע ל20 עוברים טובים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסיכויים תלויים בגיל אך גם במצב הפריוני האישי שלך
פרופ` דוד בידר04/06/2022הסיכויים להגיע ל 20 עוברים טובים לגילך ב4 הפריות הם לא גדולים.
הסיכויים תלויים בגיל אך גם במצב הפריוני האישי שלך.
לאחר ניסיון שאיבה אחת נוכל לצפות מה קורה אצלך וכמה עוברים ״טובים״ נוכל לייצר בשבילך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת מין הילוד לאחר שאיבהגל04/06/2022
שלום. ברצוני לדעת האם ניתן לדעת מה מין הילוד שהפרו (ללא מחלות גנטיות שמצריכות בדיקה גנטית לפני החזרה)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת מין העובר.
פרופ` דוד בידר04/06/2022בשביל לדעת מין העובר יש צורך לקחת תא מהעובר המתפתח ביום 3-5 ולבדוק את הכרומוזומים בתא .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי שאיבה לקראת החזרהעינת04/06/2022
היי האם מותר / מומלץ לי לקחת מירו ולוריוון במהלך ההריון ?
אלו כדורים שהייתי לוקחת קבוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכדורים הנ"ל לא מומלצים בהיריון במיוחד הלוריוון
פרופ` דוד בידר04/06/2022הכדורים הנ״ל לא מומלצים בהריון במיוחד הלוריוון.
לגבי מירו יש להיועץ ברופא המטפל כי התרופה לא מומלצת בזמן ניסיון להרות או בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ביוץ חיובית 4 ימים ברצף.יובל03/06/2022
אני חודש שעבר חוויתי היריון כימי, וניסינו אחרי המחזור, ועכשיו יוצאות לי בדיקות ביוץ חיוביות 4 ימים רצופים וממש פסים חזקים. מה זה אומר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תבדקי בדם רמות אסטרוגן, פרוגסטרון ובטא
פרופ` דוד בידר03/06/2022תבדקי בדם רמות אסטרוגן , פרוגסטרון ובטא כדי לראות האם
זה לא קשור להורמונים שציינתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמת משקל כבד מאוד בהריון שבועות 6-7עדי02/06/2022
שלום, אני בשבוע 6-7 והרמתי מקודם משקל כבד מאוד שאני לא רגילה אליו למרחק מסויים (לא קטן).
רציתי לדעת אם זה מסכן את ההריון לאור העובדה שזה משקל שאני לא רגילה אליו? זה היה משהו שסחבתי מקדימה ולא על הגב.
ושאלה נוספת, במקרה שאישה עושה נזק להריון ולעובר, תוך כמה זמן רואים סימנים שמבשרים על הפלה קריבה/הפלה ממש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזק להיריון תקין הוא דבר נדיר ביותר
פרופ` דוד בידר03/06/2022לא יהיה שום נזק .
נזק להריון תקין הוא דבר נדיר ביותר ותלוי למה חושבים שיש אםשרות לנזק.
כל נזק לאן ולעובר יתבטא אחרת.
במקרה שאת מציינת לא יקרה עלום לעובר או להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרת עובריםדנה01/06/2022
אשמח לקבל חוות דעת
היום עשיתי פעולת החזרת עוברים
בדרך חזרה מהפעולה , בעלי היה צריך לבצע בלימה חזקה ברכב בגלל משאית.
לא קיבלתי מכה רק הגוף עבר טלטול לא מאוד חזק
האם יכול לפגוע בסיכוי קליטה ?
בגלל שזה מאוד טרי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/06/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רברזה שחלתית תקינה או לאדריה31/05/2022
שלום אני בתחילת גיל 31. לא נמצאת בזןגיות. בבדיקת amh רזרבה שחלתית יצא 1.82, האם עלי לדאוג? האם כדאי להתייעץ עם מרפאת פוריות לגבי אופציות כמו שאיבת ביציות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדיקה שציינת אינה קובעת את הרזרבה השחלתית
פרופ` דוד בידר01/06/2022הבדיקה שציינת אינה קובעת את הרזרבה השחלתית.
צריכה לבצע פרופיל הורמונלי.
בכל מקרה כדאי להקפיא ביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הציון 1.82 לבדיקת AMH זה תקין
דריה01/06/2022שוב שואלת האם הציון 1.82 לבדיקת amh זה תקין? אם כן למה לשאוב? אשמח לתשובה מפורטת . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יש לראות את ערכי הייחוס של המעבדה,בנתוני המעבדה המקובלים הערך בתחום הנורמה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/06/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת AMH ללא פרופיל הורמונלי מלא
פרופ` דוד בידר01/06/2022בדיקת AMH לחא פרופיל הורמונלי מלא לא אומרת הרבה.
כדי לדעת רזרבה שחלתי היחס בין ההורמון FSH ל E2 הוא החשוב.
בכל מקרה רצוי לחשוב על שימור פוריות כי מעל גיל 35 יש ירידה בפריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעות הזרקה לפני שאיבהטל31/05/2022
שלום,
האם ניתן להזריק את כל הזריקות בשעה 8-9 בבוקר? (צטרוטייד, דקפפטיל, גונאל ומנופור )
אם לא, מה טווח השעות המומלץ להזרקה ועד כמה מותר לסטות מיום ליום ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר להזריק בבוקר בין 8-12
פרופ` דוד בידר31/05/2022אפשר להזריק בבוקר בין 8-12
או בין 15-20
לא בשעות מדויקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי אלכוהול בהריוןמישל31/05/2022
בטרם ידעתי על ההריון שתיתי 4 כוסות יין
מסתבר שהייתי בשבוע 5
האם סביר ש יגרם נזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יגרם נזק מכך
פרופ` דוד בידר31/05/2022לא יגמר נזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמון אוביטרל והזרעותאופק30/05/2022
היי,
לאחר 5 ימים עם לטרוזול (מהיום השלישי למחזור)
בדיקת דם מהיום בבוקר (יום 11 למחזור)-
אסטרדיול 657
פרוגסטרון 0.4
LH 2.58
בשעה 18:00 קבלתי אוביטרל לאחר תוצאות מעקב זקיקים-
זקיק גודל 18.5,עובי רירית 10,
מחר בשעה 19:00 הזרעה 1 ומחרתיים הזרעה 2 בשעה 9:00.
בהתאם לנתונים,האם התזמון של האוביטרל וההזרעות טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבחינת תזמון ההזרעות אז כן
פרופ` דוד בידר31/05/2022מבחינת תזמון ההזרעות אז כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא גבוהה אחרי החזרהרוני30/05/2022
שלום רב,
בתאריך 15/5 החזרת עובר מוקפא 3 ימים.
בתאריך 29/5 בטא 1825
הבטא נורא גבוהה. מה הסיכוי שיתפתח הריון תקין (ולא הריון מולארי)?
תודה מראש על המענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נצפה שק היריון תקין
רוני30/05/2022היום 30/5 עשיתי בדיקת אולטרסאונד, שם נצפה שק הריון תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סיכוי סביר ביותר חהיריון תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/06/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לטרזול ותופעות לוואידריה29/05/2022
פעם ראשונה עם טיפול כלשהו
נטלתי לטרזול חמישה ימים.
קיימתי יחסי מין במועד שאמר לי הרופא.
נוסף לכל זה נפיחות אדירה בחזה
והיום, אחרי ההפרשות בימי הביוץ
נוספו הפרשות יבשות על התחתון ( לא היו לי כאלה מעולם )
ונפיחות מאד גדולה בחזה ובבטן.
האם זה תקין?
האם הלטרזול מגביר את ״תופעות הלוואי״ של הביוץ/וסת?
מה המועד הראשון שבו אפשר לבדוק אם נקלט הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא הייתי נותן משקל יתר לממצאים הקליניים שאת מתארת -בצעי בדיקת היריון כאשר יעברו מעל 14 יום מהמועד הצפוי של הביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/05/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה המהירה
דריה29/05/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דריה01/06/2022האם רמת הLH אמורה להשאר גבוהה לאורך כל השבועיים עד מועד המחזור?
או שהיא יורדת לאחר הביוץ ואז עולה שוב (במידה ויש הריון)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יורדת לאחר הביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/06/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצופה ממנה לרדת ואז לעלות שוב
דריה01/06/2022מצופה ממנה לרדת ואז לעלות שוב?
ברי במידה ויש הריון הLH גבוה…* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
במקרה של היריון הערך עשוי לעלות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/06/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובמידה ויש היריון רמת הLH נשארת
דריה02/06/2022ובמידה ןיש הריון?
רמת הLH נשארת.
אני פשוט חווה תופעה מוזרה שמועד הביוץ היה בין ה23-26.5
ובבדיקות ביוץ ביתיות באמת ראו את זה. אבל עד היום כל יום עושה בדיקה ומקבלת 2 פסים בבדיקה. אומנם לא פס חזק אבל עדיין יש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם אינך בהיריון ואת אחרי ביוץ ערך גבוה מעיד על מצב תגובתי לרזרבה נמוכה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/06/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם יצא פס ממש ממש דק שישה ימים לפני האיחור במחזור
דריה06/06/2022מה עושים אם יצא פס ממש ממש ממש דק
שישה ימים לפני האיחור במחזור?
בצעי בדיקת דם של בעטה בעוד 3 ימים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת בטא והתוצאה היא 220
דריה09/06/2022היי, עשיתי היום בדיקת בטא והתוצאה היא 220.
בהפלה הטבעית שהייתה לי בעבר זו הייתה הבטא ההתחלתי גם כן.
מה דעתך?
מחזור אחרון ב11/5 וחמישה ימי לטרזול
קצת חוששת
ביום ראשון אעשה בטא נוספת.
מה הערך שרצוי לקבל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת בטא והתוצאה היא 220
דריה09/06/2022היי, עשיתי היום בדיקת בטא והתוצאה היא 220.
בהפלה הטבעית שהייתה לי בעבר זו הייתה הבטא ההתחלתי גם כן.
מה דעתך?
מחזור אחרון ב11/5 וחמישה ימי לטרזול
קצת חוששת
ביום ראשון אעשה בטא נוספת.
מה הערך שרצוי לקבל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בשחב זה -זה נראה תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/06/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)