מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רירית רחם 7.6 לפני בטאעינת14/05/2022
היי דר'.
לפני שבוע עשינו הזרעה.
לפני כמה ימים רירית הרחם הייתה 10
היום לאחר שהלכתי למוקד עקב כאבים (גילו לי ציסטה בשחלה ) מלבד זה שאמרו שהכל תקין בבדיקה רירית הרחם הייתה 7.6
האם בגלל הירידה בעובי הרירית זה אומר שאני לא בהריון? יודעת שהעובי אמור רק לעלות לא לרדת...אשמח לתשובה ;(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית רחם יורדת לאחר הביוץ
פרופ` דוד בידר14/05/2022רירית רחם יורדת לאחר הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית 7.6 לפני בטא
עינת14/05/2022אם כך זה מעיד על כשלון של השתרשות? או שעדיין יש סיכוי להריון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זה לא שולל שיש היריון
עינת15/05/2022אז זה לא שולל שיש הריון ? אפשר להמשיך לחכות בסבלנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז לחכות בסבלנות
פרופ` דוד בידר15/05/2022לחכות בסבלנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה לאחר זריקת אוביטרלאופק14/05/2022
היי,
לאחר כמה ימים אוביטרל 1 מתנקה מהגוף?
לאחר כמה ימים מזריקת האוביטרל תוצאה חיובית מהימנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר 3-4 ימים מתנקה
פרופ` דוד בידר14/05/2022לאחר 3-4 ימים מתנקה.
שבועיים אחרי הזריקה צריכה להיות בדיקת הריון חיובית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגיוני הזרעה ואוביטרל בזמן הזה?יפעת12/05/2022
היי,
בת 34 אחרי הריון ספונטני ולידה תקינה והריון שני חוץ רחמי עם ניתוח חירום והוצאת חצוצרה בשל כך.
כרגע נמצאת בהזרעות.
הזרעה שלישית.
עש היום ניסינו רק עם גונאל ולא הספקנו אוביטרל כלל.
היום עשיתי מעקב זקיקים
אסטרדיול 244.8
פרוגסטרון 0.64
אל אייג 5.6
נראה זקיק בגודל 17 בצד שמאל(בו כן יש לי חצוצרה).
הרופא אמר להמשיך פרוגורביס 50 היום ומחר
בשישי ב1 בלילה אמר לי להזריק 250 אוביטרל ולבוא בראשון להזרעה.
האם הגיוני? איך אני יודעת שבטוח יקלע לביוץ ושהביוץ עצמו לא יתרחש בשבת???
קיבלתי בשבת לפני שבועיים מחזור.
כמו כן האם באמת כדי להימנע מסקס בסמיכות להזרעה? (לפני כמובן!
).
מצד אחד רוצה למקסם את הסיכויים מצד שני מה הדין לגבי הזרע??
פעם שעברה לא נמנענו ואחרי השבחה היה 8 מליון ריכוז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה, פעם שעברה היה
יפעת12/05/20220.8 מל וריכוז של 20 מליון כשלא נמנענו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטיפול שלך גדל רק זקיק אחד בדומה למחזור הטבעי
פרופ` דוד בידר13/05/2022בטיפול שלך גדל רק זקיק אחד בדומה למחזור הטבעי.
הרופא המטפל נתן עוד יומיים זריקות במטרה לגדל זקיק יותר ואז אוביטרל , לפי זה הביוץ יהיה ביום ראשון.
זריקות, לרוב, מונעות ביוץ ולכן נותנים אוביטרל שיתרחש הביוץ.
את יכולה לקיים יחסים .
מטרת הטיפול בזריקות הוא ליצור יותר זקיקים.
לפי מה שאת כותבת צריך לעבור להפריה חוץ גופית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל איך הוא בטוח שהביוץ לא יהיה היום?
יפעת13/05/2022על פי כל הנתונים שאמרתי לך..
כי הרי שמעליית lh ספונטנית אוביטרל כבר לא משנה.. ואם היום אני לא עוזה בדיקות מאיפה לו לדעת?
ואנחנו ממשיכים להפריות אם לא נצליח בגלל הגיל..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזריקות מונעות ביוץ ורק על ידי האוביטרל יגיע ביוץ
פרופ` דוד בידר13/05/2022כפי שכתבתי , לך הזריקות מונעות ביוץ ורק על ידי האוביטרל יגיע ביוץ אחרי 36 שעות.
נדיר יתכן ביוץ אך לפי התוצאות לא לפני יום שבת ,כך שגם הזרעה בראשון זה בסדר כי הביצית נמצאת יממה ומחכה לזרע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה לשאלה
יפעת13/05/2022נקווה שהיא תפגוש כי אני כבר עייפה😂.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין ביוץ בבדיקות זקיקיםאירה12/05/2022
בת 32. הריון ראשון ספונטני לפני 3.5 שנים. מחזור סדיר כל 28 יום. הנקתי עד לפני 4 חודשים. בדיקות הורמונליות תקינות. צילום רחם תקין פרט לשחלה ימין שמשוכה כלפי מעלה (כנראה הדבקויות מקיסרי חירום). בדיקת זרע של הבעל תקינה. בבדיקות זקיקים בזמן משוער של ביוץ בא.ס אין זקיקים מבייצים. כולם קטנים. מה יכולה להיות הסיבה? מיואשת. ניסיתי איקקלומין לפני 3 חודש במינון 50 מג ביום ולא נקלט הריון. כיצד לפעול הלאה?
לא כ"כ רוצה להתחיל עם זריקות פוריות. הרופא נשים הנחה לנסות שוב איקקלומין במינון 100 מ"ג.
אודה לעזרתכם להבין מדוע בעצם אין זקיקים נורמליים? ומה לעשות הלאה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ברור לי העניין של וסת סדיר ואין ביוץ
פרופ` דוד בידר13/05/2022לא ברור לי העניין של וסת סדיר ואין ביוץ.
את צריכה לעשות מעקב אחרי מחזור טבעי ולראות איך הולך תהליך ביוצי שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין ביוץ תשובה
אירה13/05/2022איך אני עושה מעקב כזה? המקלות ביוץ לא מראות על ביוץ. הזקיקים בא.ס תמיד קטנים כשהרופא בודק (לפי חישוב יום הביוץ).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהתחלה בודקים ביום מסויים
פרופ` דוד בידר13/05/2022בהתחלה בודקים ביום מסויים, נגיד 8 למחזור ,אולטרה סאונד ובדיקת דם לאסטרוגן ופרוגסטרון , ולפי זה מתקדמים עד שמגיע הביוץ לפי שתי הבדיקות שציינתי.-
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Fsh השתנה בחצי דנה מ6 ל24ליאת12/05/2022
בת 37.5 , לפני חצי שנה פרופיל הורמונלי תקין fsh 6
לאחר טיפול באקוקלמין פלוס זריקת אוביטרול 3 מחזורים שלא מצליחה לאתר ביוץ ביום ה11 12 היום הקבוע שלי .
נשלחתי לכמה בדיקות דם fsh יצא 24 ויום למחר 33 וlh 22 בנוסף כאבי ביוץ ונקלטו ביוץ חיובי חזק .
האם יכול להיות ביוץ ביום השלישי למחזור?
האם יכול להיות שבחצי שנה נוצר כזה חוסר איזון הורמונלי ? או שכל זה פשוט מצביע על על שבחצי שנה עלה fsh מ6 ל24 ומילה. משהו לא מסתדר לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת את גם נטלי?
פרופ` דוד בידר12/05/2022את גם נטלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Fsh וביוץ מנסה להבין האם יש מצב שאני בביוץ ביום ה3 למחזור??????נטלי10/05/2022
בת 37 פלוס 3
לפני חצי שנה ביצעתי בדוקות והכל היה תקין ביצעתי אותן לפני הטיפול השלישי באקוקלמין וזריקת אוביטרל ועוד איזה כדורים נוספים שקיבלתי .
מדאיג אותי ערך אחד מהתוצאות שקיבלתי של הורמון Fsh .
לפני חצי שנה לפני שלקחתי טיפול שלישי באקוקלמין הערך עמד על 6 מה גם שהכל היה בזמן ביוץ ומחזור והכל . ואז קיבלתי את הטיפול אצל רופא באשקלון וכבר אז היה שיבוש במחזור לקח לו 40 פלוס ימים להגיע וכבר לא מצאתי יותר את הביוץ שלי שהיה מתקתק כמו שעון .
בבדיקות שביצעתי אתמול היה ערך ההורמון Fsh 24 .
בנוסף התלוו לזה כאבים טיפה בחלק התחתון של הגב שהזכירו לי ביוץ ואכן בבדיקת מקלון ביתי יצאו קווים מאוד חזקים המעידים על ביוץ לא הסתפקתי בזה וביצעתי היום ( היום ה3 למחזור ) בדיקת lh ושוב Fsh
התוצאה של lh הייתה 22 ואילו התוצאה של Fsh עלתה ל33 .
אני מאוד מודאגת אם לא הייתי מודאגת הייתי מחכה בסבלנות לתור שלי אצלך אבל באמת שקשה לי .
אני ישמח אם יש מקום לנסות להסביר לי מה כל הדבר ההורמונלי הזה
תודה רבה סליחה על ההודעה הארוכה
ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם האסטרוגן נמוך אז הבדיקה מראה
פרופ` דוד בידר10/05/2022חסרה בדיקת אסטרוגן.
אם האסטרוגן נמוך אז הבדיקה מראה שאת בגיל המעבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך יכול להיות שבעקבות טיפול באקוקלמין נוצר שינוי כזה בחצי שנה . איך גיל המעבר הכל היה תקין לפני הטיפול באקוקלמין
ליאת12/05/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא קשור לתרופה המצב הוא לרוב גנטי
פרופ` דוד בידר12/05/2022זה לא קשור לתרופה.
המצב הוא, לרוב, גנטי או יש סיבות נוספות שגורמות לשחלה לאבד פעילותה.1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם לפני חצי שנה כל הערכים יצאו ממש
ליאת12/05/2022לא ממש הבנתי … אם לפני חצי שנה כל הערכים יצאו ממש כמו בחורה צעירה כך הרופאה אמרה הכל תקין ממש . Fsh 6 והשאר תקין
אחרי טיפול באקוקלמין לקיחת זריקת אוביטרל איני מוצאת את הביוץ שעד לפני חצי שנה היה קבוע . Fsh עכשיו 24 ולמחרת 33 בדיקת ביוץ במקלונים חיובית יותר מדי . האם יכול להיות מצב שבו כל המערכת ההורמונלית של הביוץ נמצאת יחד עם המחזור שלי ? זה מה שאני מנסה להבין פשוט משום מה לא רואה גם בדיקת דם לאסטרוגן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשל שחלתי הופיע באופן פתאומי בגיל יחסית מוקדם
פרופ` דוד בידר12/05/2022העניין פשוט.
הופיע באופן פתאומי כשל שחלתי בגיל יחסית מוקדם.
זה קורה בפתאומיות ויש לזה סיבות שונות כגון מצב גנטי נתון, זיהום וירלי או מסיבה לא ברורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי זה יתן לך תקווה קטנה
אלמונית15/05/2022אני רואה את תשובת הרופא וזה עצוב לי בשבילך.
כן שמעתי על בנות שקיבלו קורונה או חיסונים לקורונה שזה קרה להן ועבר אחרי כמה חודשים.
אז אולי זה יתן לך תקווה קטנה.
לא בטוח שהמצב ישתנה אבל כן ממליצה בהמלצת הדיוטות שתבדקי שוב בעוד כמה זמן כדי לוודא האם כפי שהרופא כתב זה בהשפעה ויראלית או משהו חמור יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרה גיל מעבר והקשר לגיל מחזור ראשוןLinoy10/05/2022
אשמח מאוד למענה 🙏🙏
1. אם היתה התפתחות מינית מאוחרת והמחזור הראשון הגיע רק בגיל 16.5 (בעזרת הורמונים הגיע מחזור בפעם הראשונה, אמא ואחיותיה קיבלו מחזור ראשון בגיל 17)
יש מצב בכל זאת שפרה גיל מעבר יתחיל בגיל 42?
2. האם לפי פרופילים הורמונליים אפשר לדעת בוודאות אם נכנסתי לפרה גיל מעבר או שבדיקת AMH היא יותר מדוייקת ?
אשמח מאוד למענה לדעתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
1.על סמך הנתונים לא ניתן לבצע ספקולציות היות והנושא מושפע מגורמים רבים(גנטיקה,גיל,אורח חיים,מצב רפואי ועוד),בכל מקרה הייתי מציע כדי לבסס אבחנה לבצע בדיקת AMH
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/05/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי האם במהלך הפרימולוט נור אפשר לקבל מחזור ?מעיין09/05/2022
או רק לאחר שסיימתי לקחת את הכדורים כפי שהרופא המליץ לי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרוב מספר ימים אחרי גמר הכדורים יגיע דימום
פרופ` דוד בידר10/05/2022תלוי מה הסיבה שנתן לך, אם זה בשביל לקבל דימום וסתי אז, לרוב, מספר ימים אחרי גמר הכדורים יגיע דימום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח פרופיל הורמונלי יום 4 למחזורדורית09/05/2022
היי
בת 28.6
Fsh 3.6 IU/L
Estradiol 210 pmol/l
Progesterone 2.8 pmol/l
Lh 5.8 IU/L* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/05/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול ארוך ונוצרת ציסטה בזמן הדיכוישירה09/05/2022
שלום רב,
בצעתי כבר לצערי הרבה מחזורי טיפול (ועברתי המון הפלות ולידה שקטה)
בפרוטוקול קצר כמעט ואין לי הפריות.
כאשר אני מתחילה פרוטוקול ארוך שלא ישר אחריי שאיבה אחרת נוצרת לי תמיד תמיד ציסטה בזמן הדיכוי (אפלו שאני משלבת עם גלולות). לעומת זאת אם אני עושה סבבים רצופים (וזה לא משנה אם הסבב הקודם היה ארוך או לא) אז לא נוצרת ציסטה. האם יש לכך הסבר? אם אשלב את הדיכוי עם אספורטם זה יעזור (יצור את אותו אפקט של עליית האסטרוגן כמו בשאיבה)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שימוש בפרוטוקול ארוך המתחיל בשלב הלוטאלי(אחרי הביוץ) מצמצם משמעותית את היווצרות הציסטות ואינו מצריך שימוש בגלולה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/05/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שירה09/05/2022תודה רבה. גם כשהתחלנו אחריי את הדיכוי אחריי ביוץ נוצרו ציסטות וכאמור גם גלולות לא עזרו. האם יש דרך נוספת להמהע מציסטות? האם אסטרופם יעזור? ממש אובדת עצות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לדעת אם ניתן לעשות עוד משהו ובפרט הקשר לאסטרופם
ושירה09/05/2022רק מציינת כשהתחלנו דיכוי ישר אחריי סבב שנכשל בתחילת הווסת
אז זה לא קרה. לעומת זאת כשהתחלתי בשלב הלוטאלי לא בשאיבות רצופות אז תמיד נוצרה ציסטה. כנראה שזה משהו אחר אצלי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כנראה שיש לך ציסטה קבועה שנשאבו בזמן השאיבה ובמחזור הבא היא מתחדשת ללא קשר לטיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/05/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמת משקלים לאחר החזרת עוברדניס08/05/2022
שלום, האם ניתן להרים את הילדים שלי (פעוט במשקל 15 קילו) לאחר החזרה?
ואם לא, האם זה פוגע משמעותית בסיכויי ההקלטות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא להרים משקל מעל כ4 ק"ג
פרופ` דוד בידר09/05/2022לעניין המשקל מומלץ בשלושת הימים הראשונים לא להרים משקל מעל כ 4ק״ג.
למרות שאין סימוכין על כך, ההמלצה בשלב זה, היא לפחות לשלושת הימים הראשונים לאחר החזה.
אישית אני לא חושב שסיכוייך ירדו אם הרמת את הבן הפעוט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ אחרי הריון כימידנה08/05/2022
שלום לך.
בת 44,ולפי ההתכתבות מסוף חודש מרץ שבה היתה השערה לגבי מועד הביוץ-כניראה ניקלטתי והיה הריון כימי.
המחזורים האחרונים היו בין 3 לבין 3 וחצי למחזור כלומר בין 21 ל-24 ימים,והמחזור שהסתיים לפני כשבוע היה 37 ימים.וגם היו כאבי מחזור חזקים מהרגיל.
מכיוון שיש 2 ילדים והגיל מעל 43-אין לי אפשרות לטיפולים בקופת חולים ובפרטי אינני מעוניינת.
לכן מנסה להרות ספונטנית למרות הסיכוי הנמוך.
שאלתי היא-האם בעקבות ההריון הכימי ובהנחה שאכן הוא היה אז הביוץ לא יהיה כנראה בימים 7-10 כמו שכתבת בפעם שעברה והוא יידחה לימים מאוחרים יותר?
או שלמרות ההריון הכימי-המחזור יחזור להיות באורך הרגיל כמו שהיה בזמן האחרון ולכן גם הביוץ יהיה כמו שכתבת בפעם הקודמת בימים 7 עד 10* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפשוט ביותר הוא חבצע מערב זקיקים סביב ימים 7-10 למחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/05/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעות ברצף- האם יש בעיה?אביב07/05/2022
שלום,
לאחרונה ביצעתי הזרעה ראשונה (עם גונאל F ואוביטרל).
האם יש בעיה לבצע סבב הזרעה נוסף מיד לאחריו או שיש צורך בהפסקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין בעיה בתנאי שהשחלה התאפסה לקראת המחזור והיא נעדרת ציסטות מהטיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/05/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול IVF ארה״במאיה07/05/2022
שלום, אני עוברת כרגע סבב IVF בארהב,
ההנחיה הייתה להתחיל גלולות למניעת הריון החל מהיום השלישי של הוסת למשך 12 יום ותוך כדי (אחרי 8 ימים של גלולות) התחלתי להזריק Lupron 10U,
עברתי 3 סבבים בארץ והפרוטוקול מאוד שונה ממה שאני מכירה, לא היו בכלל בדיקות דם עד לפני שהתחלתי להזריק מונפור ופוליסטים, לשם מה הגלולות?
איך הם ״שולטים״ על המצב בלי בדיקות דם? מדוע זה כל כך שונה מהארץ? צירפתי את הפרוטוקול המלא למקרה שזה עוזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מדובר בסוג של פרוטוקול ארוך הפועל על השחלה כחלק מאיזונה לקראת טיפול עם תכשיר אגוניסטים שמדכא את הפעילות ההורמונלית ומביאה ל נקודת בסיס שלאחריה יתחיל טיפול משולב של דיכוי עם תכשיר להשריית ביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/05/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי לדעת שהפרוטוקול תקין כי הוא מאוד שונה
מאיה08/05/2022וואו זה היה קצת סינית בשבילי אבל בשורה התחתונה זהו פרוטוקול שגרתי?
אני עם בעיית ביציות (איכות), מצליחה להפיק 13 ביציות כל סבב אבל הן לא מתפתחות אחרי יום 3, אני אחרי Prp ואני רציתי לדעת שהפרוטוקול תקין כי הוא מאוד שונה ממה שאני מכירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הפרוטוקול בהחלט ראוי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/05/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמון הזרעה כפולה מרגע מתן אוביטרלאופק06/05/2022
היי,
מה התזמון המומלץ להזרעה מרגע מתן אוביטרל בהזרעה כפולה (2 הזרעות)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביומיים העוקבים לזריקת האוביטרל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/05/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)