מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- השפעה של אנדטמטריןשרון18/04/2022
חג שמח
אשמח לדעת במידה ואני נוטלת אנדטמטרין 3 פעמים ביום בצורת נר , זה יכול לשבש תשובה לבדיקת הריון ביתית.
בדיקת דם בטא יש לי ביום רביעי
חוץ מזה לא נוטלת שום תרופה נוספת עבר זמן מאז הזריקה האחרונה אני עוברת תהליך pgd
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנדטמטרין לא משבש לחלוטין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול הכנת רחםשוש17/04/2022
שלום.בת 54.לפני תרומת ביצית.מינון אסטרופם מתחיל ב 4 מג ליום כלומר 2 כדורים.אחכ 6 מג ליום ואחכ עובר ל12 מג ביום כלומר 6 כדורים ביום.
האם מקובל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטוקול הכנת רחם כן מקובל
פרופ` דוד בידר18/04/2022מקובל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום תוך כדי לקיחת דופסטוןורד17/04/2022
היי ד"ר ,
אני מטופלת פוריות, לאחר שבועיים אסטרופם, מזה שישה ימים אני לוקחת 2 כדורי דופסטון ביום, ותכננתי להמשיך לקחת דופסטון עוד מספר ימים עקב חופשה בחו"ל, על מנת שאתחיל סבב נוסף כשאחזור. אולם פתאום ראיתי דימום טרי קל. אינני יודעת אם הוא מחזור ועלי להפסיק לקחת דופסטון או שאולי יתכן דימום במהלך לקיחת דופסטון ואפשר להמשיך לקחת את הכדורים ? אודה לעצתך מה כדאי לעשות
תודה,
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא הבנתי למה לוקחת אסטרופם והאם הפסקת
פרופ` דוד בידר17/04/2022לא הבנתי למה לוקחת אסטרופם והאם הפסקת.
כדי לא לקבל דימום צריך להמשיך אסטרופם עם פרוגסטרון שהוא הדופסטון.
זה לא וסת.
זה ג’פרי ום מהתרופות
לכן אם רוצה עדיין לנסות לא לדמם אז להמשיך אסטרופם ו דופסטון .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניינת לעכב את המחזור
ורד17/04/2022היי פרופ' בידר,
אני לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית בעקבות הדבקויות ברחם, נאמר לי לקחת שבועיים אסטרופם, ואחרי זה להפסיק האסטרופם ולקחת שבוע דופסטון, ואז יגיע המחזור 3-5 ימים לאחר הפסקת הדופסטון. המטרה היא לעבות את הרירית אם הבנתי נכון.
כעת עדיין לוקחת דופסטון.
מאחר שאני מעוניינת לעכב את המחזור עקב הנסיעה לחו"ל, תכננתי להמשיך לקחת עוד כמה ימים דופסטון. אולם כעת הגיע דימום קל (דם טרי) ולא ברור לי האם מדובר במחזור ולהפסיק עם הדופסטון או שמא להמשיך לקחת... מקווה שעכשיו יותר ברור.
תודה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשלב זה את צריכה להנשיך דופסטון
פרופ` דוד בידר17/04/2022בשלב זה את צריכה להנשיך דופסטון.
זו לא השיטה הטובה לדלית מחזור ולכן בטיפול זה יש דימומים כאילו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 8 ימים לאחר החזרת עוברים מוקפאיםדנה17/04/2022
בוקר טוב , חג שמח
אני ביום ה8 לאחר החזרת עוברים מוקפאים, אני מבצעת pgd.
מהיום ה 5 סובלת מסחרחורות ובחילות קלות . כאבים קלים באזור הקיבה (אין עצירות) משתמשת בתמיכה של אנדטמטרין 3 פעמים ביום. האם הדבר תקין ? זה חלק מתגובת הגוף להשתרשות או שמומלץ להתייעץ עם הרופא המטפל ?
זה החזרה 3 שלי , וכחלק מהטיפול השתמשתי באנדמטרין בעבר אבל הגוף לא הגיב ככה באף אחת מההחזרות.
אודה לתשובתכם
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב באזור השוקיים בעת עלייה במדרגות
דנה17/04/2022בנוסף שכחתי לציין שאני עולה במדרגות כואב לי באזור השוקיים
כאב נסבל כמובן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שאת מתארת לא קשור לטיפול
פרופ` דוד בידר17/04/2022מה שאת מתארת לא קשור לטיפול באופן כללי.
צריך להיבדק אצל רופא המשפחה ואולי תעשי גם בדיקת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם דופסטון וקרינון מעכבים מחזור?שירה16/04/2022
שלום,
אני ביום ה-11 להחזרת עוברים טריים.
אני לוקחת במשך הזמן הזה קרינון פעמים ביום ודופסטון 3 פעמים ביום. בינתיים אין דימום ואין סימני מחזור. יחד עם זאת, אין גם כאבים בחזה שהיו בתחילת התהליך כשהתחלתי לקחת את התמיכה.
האם התמיכה הזו מעכבת את המחזור? לציין שבחודש הקודם לקחתי קרינון פעמים ביום וללא דופסטון וקיבלתי מחזור ביום ה-10 לאחר ההחזרה.
תודה,
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיכוב במחזור יתכן אך לרוב לא
פרופ` דוד בידר17/04/2022עיכוב במחזור יתכן אך לרוב לא, פשוט תעשי בדיקת בריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון בגיל 46.5חגית16/04/2022
שלום ,
תוצאות פרופיל הורמונלי
fsh- 6.7
e2- 420
lh -4.5
prog1.5
אין לי ילדים עדיין,
האם יש סיכוי להיקלט מטיפולים או ללכת לכיוון תרומת ביצית ?,
חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללכת לכיוון של תרומת ביציות
פרופ` דוד בידר16/04/2022לתרומת ביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם להמשיך בתמיכה והאם לבצע בדיקת היריוןמיקהה15/04/2022
היי אני ביום 8 להחזרה. נוטלת 3 פעמיים ביום אסטרופם ו3 פעמים ביום דופסטון ופעמיים ביום נרות אוטרגיסטן של 200 לנרתיק. הבוקר יום 8 קבלתי מחזור. להמשיך בתמיכה? והאם לבצע בדיקת הריון? אם כן מתי? ביום 12? או לפני? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמשיכי בתמיכה ובצעי ביום א הקרוב בדיקה חהיריון,לאסטרוגן ופרוגסטרון ותיידע את הרופא שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מניעת קרעים בנרתיק בלידה עם אפידורלממ15/04/2022
שלום,
האם בלידה עם אפידורל יש פחות סיכוי לקרעים בנרתיק? או שהסיכוי גדל?
תודה,
נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקשרים לא קשורים לאפידורל
פרופ` דוד בידר15/04/2022הקרעים לא קשורים ל אפידורל אלא לאופן יציאת העובר, גודלו, האם זו לידה ראשונה או חוזרת ומבנה האגן והנרתיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרת עובריםרחל14/04/2022
12 יום אחרי החזרת שני עוברים יום שלוש בטה 136. האם זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כן הנתונים תקינים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות בנושא שחלות פוליציסטיותלירון13/04/2022
שלום, אני סובלת משחלות פוליציסטיות,
לקחתי פרוברה וביום ה4 למחזור נטלתי 5 ימים לטרוזול 5 מ"מ ביום, לאחר כשבועיים לאחר הפסקת נטילת הלטרוזול ולאחר ששהזקיקים לא גדלו, הונחיתי ליטול לטרוזול 5 ימים נוספים במינון גבוה יותר.
עולות לי מס' שאלות:
1. האם לא חייב להמתין בהכרח למחזור חדש/ לקחת בשנית פרוברה בשביל לקחת סבב נוסף של לטרוזול? הזקיקים הקטנים הקיימים מזה 3 שבועות מאז המחזור האחרון עדיין יכולים להתפתח ולהכיל בתוכם ביציות תקינות?
2. קיים סיכוי שבמהלך נטילת הלטרוזול אפספס ביוץ? או שאם לא התפתחו זקיקים עד עכשיו לאחר סבב ראשון של לטרוזול זה כבר לא יקרה מעצמו במהלך השבוע הקרוב?
3. מה המינון המקסימלי של לטרוזול שבדרכ מקובל ליטול? סביר ליטול יותר מ5 מ"מ ביום במצב שתיארתי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר להוסיף מינון אם לא הייתה תגובה
פרופ` דוד בידר13/04/2022קודם כל לא כתבת מה גילך שהוא פקטור חשוב בטיפול.
1.אפשר להוסיף מינון אם לא הייתה תגובה
2.אם לא רואים זקיקים גדלים וגם רמות האסטרוגן לא עולות אז אין ביוץ.
3.אפשר לעלות עוד אם אין תגובה אך לדעתי אם לא תהיה תגובה צריך טיפול אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין צורך לקחת פרוברה בשנית לפני נטילת הסבב השני
לירון13/04/2022תודה
אני בת 30
אני מבינה שאיו צורך לקחת פרוברה בשנית לפני נטילת הסבב השני של הלטרוזול (מרווח של כשבועיים בין הכדור האחרון של הסבב הראשון לבין הכדור הראשון של הסבב השני)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נטילת הפרוברה רק אם לא התרחש ביוץ כדי לגרום להופעת מחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא גבוהה תאומים???נועה13/04/2022
האם בטא 16 אלף בשבוע 5 זה גבוה/תקין? לא לוקחת הורמונים
האם זה יכול להעיד על תאומים?
האם זה נכון שבטיפולי פוריות הבטא גבוהה ממצב של הריןן טבעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהיריון רגיל וגם אחרי ההפריה זה אותו בטא
פרופ` דוד בידר13/04/2022בהריון רגיל וגם אחרי ההפריה זה אותו בטא.
וכבר כתבתי לך שבמקום ספקולציות, ברמות כאלו של בטא, יש צורך באולטרה סאונד שיענה על כל שאלותיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע שישי יש סיכוי להיריון תקין
נועה16/04/2022ביצעתי אולטרסאונד נצפה שק הריון ושק חלמון אך ללא עובר וללא דופק אני כבר שבוע 6 יש סיכוי שיתפתח הריון תקין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחזור על הבדיקה בעוד כשבוע
פרופ` דוד בידר16/04/2022לחזור על הבדיקה בעוד שבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים ובדיקות מעבדה - טיפולי פוריות - בצפוןסיון12/04/2022
שלום רב,
אשמח אם תוכלו לסייע ולעדכן היכן ניתן לבצע מעקב זקיקים ובדיקות מעבדה בצפון (גם ביום שישי). באזור קרית שמונה-צפת-טבריה-כרמיאל. קופת חולים מכבי.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את השאלה הזו יש לשאול בקופה שלך
פרופ` דוד בידר12/04/2022את השאלה הזו יש לשאול בקופה שלך. אם את מטופלת הפריה אז אפשר בבית החולים.
לדעתי אין בדיקות בקופה בימי שישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תקינות כרומוזומלית שאלהנועה12/04/2022
שלום רב, בהריון הקודם עברתי הפסקת הריון עקב מומים בעובר ביצענו בדיקת אקסום והכל היה תקין
רציתי לדעת האם זה יכול להעיד על כך שגם בהפריות שנשארו בהקפאה העוברים תקינים כרומוזומלית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקינות
פרופ` דוד בידר12/04/2022זה לא מעיד כלום על העוברים המוקפאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למשוך עם אסטרופם עד לבדיקה..מטופלת ivf12/04/2022
היי, סבב הורמונלי,
מסיבות אישיות ייצא לי "למשוך" עם אסטרופם 16 יום עד לבדיקת אולטרסאונד במקום 10 ימים...
יכול להיות בכך נזק לסבב או שזה בסדר ?
יכול לגרום לעיבוי יתר של הרירית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם תוצאות בדיקות הדם ועובי הרירית הם בסדר
פרופ` דוד בידר12/04/2022לא.
אם תוצאות בדיקות הדם ועובי הרירית הם בסדר אפשר להמשיך התוכנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרירית לא תתעבה יותר מדי
מטופלת ivf12/04/2022הרירית לא תתעבה יותר מדי ? יש דבר כזה עיבוי יתר? או שזה בסדר כל עוד הבדיקות בסדר?
מה עלול למשל להיות רמז שמשהו לא בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם הפרוגסטרון יעלה ואסטרוגן ירד זה לא טוב
פרופ` דוד בידר12/04/2022אם הפרוגסטרון יעלה ו אסטרוגן ירד זה לא טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח מעקב זקיקיםcoco12/04/2022
שלום,
יום 17 למחזור, נלקח לטרוזול 5 ימים מיום 11 למחזור.
באולטראסאונד הודגמו זקיקים רבים קטנים בשתי השחלות, עובי רירית 3.6, ללא נוזל בדוגלס.
כמו כן נצפה בשחלה שמאל ממצא עכור בקוטר 21 מ"מ.
האם עדיין ניתן להתקדם החודש להזרעה?
מה יכול להיות הממצא העכור?
ממתינה עדיין לתוצאות בדיקת דם.
תודה רבה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדובר בשחלות פולציסטיות ולא הגבת טוב לתרופה
פרופ` דוד בידר12/04/2022מדובר בשחלות פוליציסטיות ולא הגבת טוב לתרופה.
יש לטפל בפרוטוקול אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה מעקב זקיקים
coco12/04/2022תודה רבה על המענה המהיר,
אני מבינה מהתשובה שלך שהחודש כבר אבוד.
רק לחכות לחודש הבא ולנסות שוב?
אין מצב שאולי עד לביוץ הנוכחי הרירית תתעבה והזקיקים יגדלו?
לקחתי חצי כדור לטרוזול 5 ימים, האם כדור שלם היה עדיף?
שוב המון תודה והמשך יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך לעשות פרוטורול המתאים לגיל ולאבחנה
פרופ` דוד בידר12/04/2022בשלב זה אין תגובה
גם לא ציינת גיל
צריך לעשות פרוטורול המתאים לגיל ו לאבחנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה והמשך פירוט
coco19/04/2022שוב שלום,
בת 27, אכן אובחנתי עם שחלות פוליציסטיות.
בהמשך לשאלתי הקודמת על נטילת חצי כדור לטרוזול ללא תגובה, הרופא הורה לי לנטול שוב לטרוזול במשך חמישה ימים (הפעם כדור שלם).
תוצאות אולטראסאונד מהיום-
הראו שחלות במרקם PCO, עובי רירית 4.8 ללא נוזל בדוגלס. 4 זקיקים בשחלה ימינית (1 בקוטר 14, 1 בקוטר 9 , 2 בקוטר 7)
ו-3 זקיקים בשמאלית ( 2 בקוטר 8, 1 בקוטר 9 ).
האם לדעתך התוצאות מאפשרות הזרעה החודש?
מדוע הרירית עדיין דקה?
האם זו בסך הכל תגובה חיובית המעידה על נכונות המשך השימוש בלטרוזול?
המון תודה ומועדים לשמחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)