מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איחור במחזור ופרוגסטרון נמוך שלא עולהליאת24/05/2022
שלום,
אדמח לעזרתך,
בת 44
המחזור האחרון שלי היה ב 7.4.2022 בדכ כל 28 יום קבוע.
יש לי איחור, עשיתי פרופיל הורומונלי ואלו התוצאות של 10.5
E2 1433
Progrstron 0.8
Lh 15.6
Fsh 5.2
Dhea 3.25
Tsh 2.74
בדיקת הריון שלילית
הרופאת נשים אמרה לחזור שוב על הפרוגסטרון בעוד שבועיים עשיתי, תאריך 22.05
פרוגסטרון 0.9
בטא שלילי
מה זה אומר לגבי איחור המחזור? מבינה שלא היה ביוץ, האם אקבל מחזור?
גיל המעבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ב10.5 האסטרוגן היה גבוה האם מאז לא קיבלת וסת
פרופ` דוד בידר24/05/2022ב 10.5 האסטרוגן היה גבוה, האם מאז לא קיבלת וסת.?
כדי לדעת מה קורה צריך לעשות אסטרוגן ופרוגסטרון ולא רק מה שעשית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרתי שוב על עוד בדיקות אתמול
ליאת26/05/2022עדיין לא הגיע הווסת,
חזרתי שוב על הבדיקות אתמול ואלו התוצאות:
Fsh 6.4
E2 767
Progestron 1.2
Lh. 8.6
האם היה ביוץ? צריך להיות? ניתן לדעת מזה משהו?
תודה על עזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי זה עדיין אין ביוץ
פרופ` דוד בידר26/05/2022לפי זה עדיין אין ביוץ, ויש לחזור אסטרוגן ופרוגסטרון יום ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים בני 5 ימים כל אחדאפרת24/05/2022
שלום,
עברתי החזרת עוברים בני 5 ימים כל אחד
האם יש פוטניאל לעובר בן 5 ימים להתחלק?
אשמח להסבר, במה זה תלוי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוברים מתחילים להתפתח כל הזמן
פרופ` דוד בידר24/05/2022עוברים מתחילים להתפתח כל הזמן וביום 5-6 משתרש העובר
וממשיך להתפתח .
אין דבר כזה ״ פוטנציאל להתפתח״ כי הוא כל הזמן מתפתח.
אם יש בעיה בעובר הוא לא ישתרש ולא יתפתח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי להתחלק זאת אומרת..האם יש סיכוי לשלישייה?
אפרת24/05/2022תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם החזירו 3 יש תמיד סיכויים לשלישייה
פרופ` דוד בידר25/05/2022אם החזירו 3 יש תמיד סיכויים לשלישיה.
אם החזירו שניים אז יהיה סיכויים לתאומים ולא לשלישיה וככה הלאה.
אם החזירו איד יגדל אחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת זרע - האם יש סיכוי להיריון ספונטאני ?gdubi23/05/2022
אהלן,
בן 30, ללא מחלות רקע, מתעמל באופן יומי, אוכל בריא.
נוטל פרופסיה כבר 4 שנים.
הייתה לי דלקת ביותרת האשך/אפיטידימיטיס כתוצאה מכלמידיה שטופלה בזמנו (היום אין זיהום חיידקי).
ביצעתי פרופיל הורמונלי שהיה תקין.
בדיקת זרע ראשונה שבוצעה:
Liquefaction תקין
Viscosity תקין
Color תקין
pH 7.5
Volume (ml) 2.3
Concentration (mil/ml) 7
Total Concentration (mil) 16.1
Percent of motile sperm (%) 40
rapid (%) +
moderate (%) ++
slow (%) +
non progressive (%) +
Total motile sperm (mil) 6.44
Morphology
Normal forms (%) 2
Abnormal forms (%) 98
WBC (mil/ml) 1
תאים עגולים (mil/ml) -
האם יש סיכוי להיריון ספונטאני ? איך משפרים את איכות הזרע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש תשובה?
gdubi24/05/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל זרע יש סיכויים להיריון
פרופ` דוד בידר24/05/2022בכל זרע יש סיכויים להריון.
אם לא מצליחים להרות אפשר לנסות ולראות מה קורה בהזרעה.
אם באיסוף זרע נראה שיש סיכויים טובים בהזרעה אז אפשרי לעשות טיפולים כאילו.
בהפריה חוץ גופית הסיכויים טובים מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה! פרופיל הורמונלישירי23/05/2022
ביום השני למחזור. האם תקין????
אסטרידול - 119
Tsh - 1.338
Lh - 6.50
Fsh - 5.60
Prolactin - 125.8
Dhea 2.59
בת 32. בריאה. 2 הפלות ברקע והריון אחד תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נראה תקין,לא נצפית בעיה הורמונלית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/05/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריות - מה השלב אחרי לטרוזול ואוביטרל?דודו אלעזר23/05/2022
שלום, אנחנו אחרי שלושה סבבים של לטרוזול ואוביטרל, פעמיים הראשונות אובחן ביוץ תקין, בפעם האחרונה היה ביוץ רק לפי האולטרא סאונד אבל בבדיקות דם לא,
מה השלב הבא?
והאם כדאי לנסות שוב אותו טיפול או להתקדם הלאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה לענות בלי פרטים נוספים
פרופ` דוד בידר23/05/2022היות ולא ברורה הבעיה שלך וגם לא ציינת את גילך, קשה לענות מה את צריכה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה בסדר לעשות פרופיל הורמונלי ביום 2?שושנה22/05/2022
או שהתוצאות לא יהיו מייצגות? וצריך לעשות רק ביום 3-5?
אם זה משפיע על הבדיקה- מה יהיה לא אמין? ה FSH?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לעשות ביום 2
פרופ` דוד בידר23/05/2022אםשר לעשות ביום 2.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בין ציסטה לבין זקיקחני22/05/2022
איך אפשר להבחין בינהם במהלך סבב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיק מתפתח באופן רציף מ6-8 מ"מ ועד 20
פרופ` דוד בידר22/05/2022זקיק מתפתח באופן רציף מ 6-8 מ״מ ועד 20.
הזקיק מפריש הורמונים .
ציסטה ממידיו לרוב גדולים יותר, מעל 26מ״מ ואינו יפריש הורמונים ,לרוב.
מי שעושה אולטרה סאונד יכול להבדיל בין שהי הדברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרישיות יתר - פרוטאיןיעל22/05/2022
בדיקת קרישיות יתר שעשיתי הערכים יצאו תקינים
למעט protein S Free שיצא 60% (נמוך מהנורמה)
לפני כחודשיים עברתי הפלה, לאחריה היסטרוסקופיה ניתוחית להפרדת הידבקויות ברחם ואני צפויה לבצע החזרה בעוד כחודש.
האם יש יכול להיות קשר בין פרוטאין S נמוך לבין הפלה?
האם צריך לעשות בדיקת קרישיות נוספת לפני החזרה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באופן מסוים ערך נמוך יכול להיות קשור
פרופ` דוד בידר22/05/2022באופן מסויים ערך נמוך יכול להיות קשור ,אך לדעתי הבעיה היא ב הדבקויות.
בכל אופן יש לחזור על הבדיקה לפני שמחליטים מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה המשמעות של הערך הנמוך
יעל22/05/2022מה המשמעות של הערך הנמוך?
האם יש תרופה שאפשר לקחת בשביל לאזן?
אני כבר אחרי גיל 47, ואם אחכה לתוצאות הבדיקה זה יקח לפחות 3 חודשים.
האם לדעתך ללא בדיקה חוזרת כדאי לעשות החזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בקשר לקרישיות
יעל23/05/2022מה המשמעות של הערך הנמוך?
אני כבר אחרי גיל 47, לחכות לתוצאות הבדיקה זה בערך 3 חודשים.
האם לדעתך ללא בדיקה חוזרת כדאי לעשות החזרה?
ישאפשרות לקחת תרופה שמאזנת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות ורודות דמיותקארין22/05/2022
אני בשבוע 6 פלוס 4 לפי ווסת אחרונה ו6 פלוס 1 לפי אולטרסאונד , הריון ivf
לפני שבוע הייתה הפרשה קטנה ורודה בהירה בניגוב ובתחתונית , ניגשתי לבדיקה נצפה שק הריון בתוך הרחם ונמסר שהכל תקין .
זה נעלם ואחרי יומיים הופיע שוב ושוב נעלם .
יום שישי האחרון לפני יומיים ניגשתי לבדיקה נוספת ונמצא שק הריון בתוך הרחם שק חלמון וגם דופק , נמסר שהכל תקין ורוב הסיכויים שההריון יתפתח תקין .
היום בבוקר שוב הופיעה הפרשה שכזו על התחתונית . אני מבינה שבבדיקות הכל בסדר אבל מהי הסיבה להפרשות האלו ? הן מופיעות ונעלמות שוב ליומיים , ככה במשך שבוע . האם זה תקין כרגע ? או ששוב ללכת להיבדק ?
בדיקות בטא תקינות עלייה תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה שאת מתארת זה לא משהו יוצא דופן להיריון
פרופ` דוד בידר22/05/2022מה שאת מתארת זה לא משהוא יוצא דופן להריון ואין להתייחס להפרדות אילו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לטרזול וביוץ אשמח למענה!שיר22/05/2022
היי שלום, התחלתי החודש את הכדורים בשם לטרזול, וכבר סיימתי אותם לפני כשבוע. מיום חמישי אני עושה בדיקות ביוץ עם מקלונים אבל הן תמיד יוצאות שליליות. לפי ההנחיות של הרופא אני אמורה לקיים יחסי מין ביום ה12 ,15 ,17. האם המקלוני ביוץ אמינים? יכול להיות שלא הגיע ביוץ למרות הכדורים? (לאחר הפסקת גלולות לפני כשנה המחזורים לא סדירים ולכן קיבלתי את כדורי לטרזול לתיזמון ביוץ, פרופיל הורמונלי תקין, בדיקת זרע תקינה )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
במקומך הייתי מבצע אולטרסאונד כדי לאתר את הזקיק המוביל לקראת ביוץ אם בכלל?
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת גונל f, מונפור וצטורוטיידשני20/05/2022
אשמח לעזרה, יכולה לאסוף מכל מקום,
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מטופלות יקרות אנא נרתמו לעזרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/05/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה עם אוביטרלליטלי20/05/2022
היי, לפני שלוש וחצי שנים עברתי לידה ראשונה, נכנסתי להריון הזה בקלות תוך חודש אחד. חודשיים אחרי הלידה גילו לי שארית שלייה שיצאה עם כדורי ציטוטק. אני ובעלי מנסים להיכנס להריון שני כבר 9 חודשים ללא הצלחה. עשיתי פעמיים היסטרוסקופיה שיצאה תקינה, בדיקת פאפ תקינה, בדיקות הורמונליות תקינות ובעלי ספירת זרע שיצאה תקינה גם כן. המחזור שלי סדיר כל 28 ימים לרוב וגם כן הביוץ סדיר לרוב בימים 13-14. עשיתי שתי הזרעות עם אוביטרל שלא הצליחו. לפני מספר ימים עשיתי הזרעה שלישית. ביום שני 16.5 תוצאות המעקב זקיקים היו - צד ימין זקיק 18 מ״מ וצד שמאל 11 מ״מ עובי רירית 9. יום למחרת הזרקתי אוביטרל בשעה 12 וביום שאחרי בשעה 16 עשיתי הזרעה שלישית. נתוני הזרעה אחרי ההשבחה- המנה מכילה סהכ 60 מליון תאי זרע בתנועה ונפח המנה 0.4ml.
השאלות שלי:
1. האם הזמן של האוביטרל וההזרעה היה נכון?
2. במידה וההזרעה השלישית לא מצליחה על כמה טיפולי הזרעה הייתם ממליצים?
3. האם יכול להיות שיש לי בעיית פוריות למרות שהבדיקות תקינות ונכנסתי להריון ראשון בקלות?
4. במידה ולא אצליח להרות באמצעות טיפולי הזרעה האם אצטרך להתחיל בטיפולי הפריה?
אשמח למענה, תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שוקל צילום רחם לשלילת בעיה חצוצרתית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/05/2022בנסיבות המקרה היתי שוקל צילום רחם לשלילת בעיה חצוצרתית המעכבת את כניסתך להיריון,באשר לשאר הכול כמצופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות שנכנסתי להיריון בקלות
ליטלי23/05/2022תודה על המענה. אתה מתכוון בנסיבות המקרה של השארית שלייה? האם זה יכול להיות שנכנסתי להריון בקלות בפעם הראשונה וכנראה שלא הייתה בעיה בחצוצרות ועכשיו כן יש בעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמידה וההזרעה השלישית לא תצליח
ליטלי23/05/2022שכחתי לציין שהרופא שלי אמר שבמידה וההזרעה השלישית לא תצליח הוא ישלח אותי לבדיקת סונוהיסטרוסלפינגוגרפיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהחלט אפשרות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/05/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת סונו והתוצאות ומה מומלץ
ליטלי08/06/2022היי, בהמשך להתכתבות, ביצעתי בדיקת סונו, להלן התוצאה- חצוצרה ימנית הודגם מעבר הנוזל לעל אורך החצוצרה, ללא הידוסלפינקס בתום הבדיקה, נצפה נוזל חופשי סביב הטפולה. משמאל לא הודגם מעבר בחצוצרה מהחלק הפרוקסימלי. ללא הידרוסלפינקס. נצפה נוזל חופשי באגן בתום הבדיקה.
לאור תוצאות הבדיקה אשמח לדעת מה היית ממליץ.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
להמשיך בטיפול המשולהב להשריית ביוץ והזרעות תוך רחמיות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/06/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתך מספיק הזרעות ואין צורך בIVF
ליטלי08/06/2022תודה על המענה!
עד כה לא קיבלתי הורמונים לגירוי שחלתי אלא רק אוביטרל. אז לדעתך יש צורך בזה?
לדעתך מספיק הזרעות? אין צורך בivf, נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי ברזל תרדיפרון בהיריוןרחל20/05/2022
האם מותר ליטול כדורי ברזל תרדיפרון בהיריון ? האם חלילה יכול לגרום לנזק?
התחילתי לקחת לפני 3 ימים ואני בלחץ בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורים אפשר להשתמש בהיריון
פרופ` דוד בידר20/05/2022אפשר להשתמש בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מועד הזרעהמעיין19/05/2022
היי,
ביצעתי אתמול בבוקר מעקב זקיקים לפני הזרעה, התוצאות היו (יום 13 למחזור):
אסטרדיול: 911
LH: 14.9
פרוגסטרון: קטן מ-2
באולטרסאונד ראו זקיק בגודל 23 ממ, עובי רירית 10 ממ
הרופא אמר לבצע הזרעה למחרת (כלומר היום) ב-12 בצהריים.
ביצעתי את ההזרעה, אך אני חוששת שהיא בוצעה מוקדם מידי ושהביוץ יהיה רק מחר (ביום שישי), מתי לדעתך יהיה הביוץ? ומה הזמן המתאים להזרעה לאור תוצאות מעקב הזקיקים?
כמו כן האם היית ממליץ על הזרעה כפולה (כלומר גם היום וגם מחר)?
יש לציין שלא קיבלתי אוביטרל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרופא שיער שהזקיק כבר גדול
פרופ` דוד בידר20/05/2022הרופא שיער שהזקיק כבר גדול טיסת למחרת וזה נכון.
גם אם תבייצי ביום שישי הזרע מריך עוד להיות במערכת.
כמו כן אפשר לקיים יחסים ביום ו , ואם הזרע תקין אז קיום יחסים ביום ו זה כמו הזרעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא היתה אפשרות לקיים יחסים ביום ו׳
מעיין21/05/2022ולפי ההפרשות וערכת הביוץ דיי בודאות בייצתי ביום ו׳. האם אחוזי הקליטה נפגעו משמעותית בגלל שההזרעה בוצעה יום לפני הביוץ?
האם הזרעה נוספת ביום ו׳ היתה מעלה את סיכויי הקליטה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא שעשיתי אתמול 17.5.2022אנונימית18/05/2022
היי שלום יש לי איחור של 4 יום
תאריך ווסת אחרונה 14.4
369 lu/L האם תקין?
ומתי ניתן לבצע בטא חוזר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תקין בטווח של יומיים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/05/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה לשאלה
אנונימית18/05/2022תודה קודם על המענה
הרופאה הלחיצה אותי ואמרה שזה עשוי להיות כימי
התאכזבתי מאוד
נתת לי תקווה וחזרתי לחייך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה בהמשך ובשמחה על המענה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/05/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בבקשה
אנונימית24/05/2022יש לי עוד שאלה
לפני שנתיים בערך עשיתי ניתוח בקע גלש לי המעיים השאלה אם מותר להיות בהריון וללדת היום בלי בעיות ? והאם הבקע שוב ישוב לי ?
אשמח לתשובה אני מעט חוששת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תיקון הבקע אמור להשיב את המצב לסטטוס נורמלי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/05/2022לכאורה תיקון הבקע אמור להשיב את המצב לסטטוס נורמלי,אולם כל אחד עם נסיבות שלו,הסטטוס הגופני מספר הילדים,ניתוחים קודמים ,משקל,גודל התיקון ומאפייניו-התיעצי במנתח שביצע את הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)