מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נדהמתי מההתנהגות הגסה שם.tol03/05/2022
מרפאת צוות באסותא זה לא טיפול מקצועי.אלא סידור שהוא פחות מבית חולים ציבורי. לא שמעתי מרופא ולא קיבלתי בדיקות. אין גישה לאחיות. התוצאה-בזבוז כסף לכן ובזבוז זמן. לגבי רופאים פרטיים- חלקם מתברר בעייתיים. הם עושים מה שרוצים .זה רופא מול מטופלת. אסותא לא אחראית על רופא פרטי.אז אין עם מי לדבר.ידוע לי על עבריין שעובד איתם אבל הכוונה גםלדברים אחרים . מבחינתם הם רק מספקים חדר ניתוח. קשה מאד לקבל תיק רפואי מהם. בניגוד ל בי"ח אחרים -שום דבר לא מתועד אצלם. להפתעתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נדהמתי
פרופ` דוד בידר03/05/2022מה היעוץ שאת צריכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגבלת גיל החזרת עובריםחני03/05/2022
הי ביצעתי הפריות והופרו מספר עוברים שהועברו להקפאה- האם הגבלת הגיל 45 בטיפולים תופסת גם לגבי העוברים שלי שהוקפאו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגבלת
פרופ` דוד בידר03/05/2022אין הגבלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלי תקין בגיל 34דנה03/05/2022
שלום,
בת 34, רציתי לדעת האם הפרופיל הורמונלי תקין?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמת הFSH מעט מוגברת
פרופ` דוד בידר04/05/2022רמת ה FSH מעט מוגברת ויש לשמר פוריות אם לא נעשה דבר בכוון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם FSH יכול להשתנות מעת לעת
דנה04/05/2022האם fsh יכול להשתנות מעת לעת? כי לפני 3 חודשים הוא היה על 7...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברגע שערך אחד נצפה צריך לשמר ביציות
פרופ` דוד בידר04/05/2022ברגע שערך אחד נצפה צריך לשמר ביציות או עוברים.
או הריון…* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וירוס אחרי החזרת עובריםקארין02/05/2022
אני שבוע אחרי החזרת עובר מוקפא בלסטו באיכות 4aa
אתמול היו לי שלשולים והקאות במשך כמה שעות והיום קמתי בסדר .
כנראה מדובר בווירוס בבטן (נדבקתי מהבן שלי )
האם זה יכול לפגוע בהצלחת הטיפול ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יפגע בסיכויים
פרופ` דוד בידר04/05/2022לא יפגע בסיכויים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית לא סדירה לאחר הדבקויות ברחםורד01/05/2022
שלום,
אני בת 40, בחודש פברואר עשיתי הפסקת הריון בשבוע 13, בחודש מרץ היסטרוסקופיה ניתוחית להפרדת הדבקויות ברחם, ובשבוע שעבר, חודש אחרי, לאחר הוסת, היסטרוסקופיה אבחנתית שיצאה תקינה לחלוטין.
אולם בבדיקת אולטרסאונד הרירית אינה סדירה ואינה תלת שכבתית (לפני ההריון לא היו לי מעולם בעיות עם הרירית).
מה כדאי לעשות כעת?
תודה, ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית
פרופ` דוד בידר03/05/2022להמשיך טיפולים ולהחליט לפי התוצאותx
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח שקיפות עורפיתקרן30/04/2022
שלום , תוכלו לעזור לי לפענח את התוצאות של השקיפות העורפית?
papa-A- 1.28 MOM
HCGb- 0.88 MOM
שקיפות עורפית- 0.9 מ"מ
סיכון מחושב לתסמונת דאון לפי גיל+תוצאות-1:6900
סיכון לטריזומיה 18 לפי גיל+תוצאות-1:10000
מה אומרות התוצאות? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
על סמך מכלול הנתונים(שקיפות גיל ובדיקות)-הסבירות לתסמונת דאון נמוכה ביותר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/05/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקפאת עוברים והחזרתםעדיה שר29/04/2022
שלום פרופ׳ רציתי לשאול 3 שאלות:
אני לפני שאיבה והתכנון הוא להקפיא את העוברים ביום 3.
1. האם יש עוברים שלא שורדים את ההקפאה?
2. איך מתבצע תהליך ההקפאה וההפשרה בתזמון לביוץ?
3. האם יש יתרון להמתנה לביוץ טבעי לעומת להכנת הגוף עם הורמונים לקראת ההחזרה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש עוברים שלא שורדים הקפאה
פרופ` דוד בידר29/04/20221.יש עוברים שלא שורדים הקפאה. אך רובם שורדים.
2.להקפאה אין קשר לביוץ, אחרי השאיבה, ביום 3 , מקפיאים עוברים טובים.
ההחזרה היא 3 ימים אחרי ביוץ טבעי. יום הביוץ הוא,למעשה, יום השאיבה.
3.מתן הורמונים או מחזור טבעי נותנים אותן תוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכפלה תקינה ?אודה לעזרה בבקשהשרון28/04/2022
הי
בטא ראשונה 178
שניה 589
שלישית 966
זה תקין??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם הדיקה השלישית נעשתה יומיים אחרי השניה
פרופ` דוד בידר29/04/2022אם הבדיקה השלישית נעשתה יומיים אחרי השניה אז העליה לא טובה ויש לחזור על הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיפות עורפית שבוע 12 אשמח מאוד לתגובתךנרקיס28/04/2022
הי דר
ביצעתי שקיפות עורפית שבוע 12
מצב תמונות
באיזו תנוחה העובר שוכב
על הגב או הבטן?
והאם ניתן לזהות את מין העובר לפי התמונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התמונה אינה חדה מספיק,נראה יותר שהעובר נוטה לשכב על הגב,לא ניתן על פי התמונה לזהות מין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה ביתית שלילית אחרי החזרהדניאלי27/04/2022
שלום,
ביום שלישי לפני 9 ימים עשיתי החזרה של בלסטוציסט (בן 5 ימים, איכות גבוהה, החזרה 8 שלי 😓)
אתמול, 7 ימים אחרי ההחזרה
עשיתי בדיקה ביתית ויצא שלילי לגמריי אפילו בלי זכר לקו נוסף. האם להספיד? הרי העובר בן 5 ימים + 7 שחיכיתי זה יוצא 12 יום? או שאני ממהרת להספיד? הלוואי שתהיה לי תקווה
מטופלת ב4 אסטרופם ליום + קרינון אחד
תודה
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא להספיד עדיין קיים סיכוי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לשאלה על הסבב שהופסק והמחזור מתעכב זמן רבחדוה26/04/2022
1. ברצוני לשאול האם ציסטות בגודל 3-4 ס"מ מבייצות? חשבתי עד עכשיו שהן כבר לא מבייצות אלא נהרסות. אם זה ציסטות ולא זקיקים אז יהיה ביוץ או לא? ואם לא אז מה כן?
אני חוששת שלא ישארו שאריות שידחו את הסבב הבא.
2. הרופא המליץ לי לקחת פרימולוט נור לשבוע. אני סרבתי כי מעדיפה לא להתערב בהתפתחות הטבעית של הדברים. האחות לא ידעה להסביר מה הסיבה של הגלולות. יש לך השערה לגבי הסיבה?
תודה רבה מכל הלב על התשובות. יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטות זה לא זקיקים והן נספגות ברוב המקרים
פרופ` דוד בידר27/04/20221.ציסטות זה לא זקיקים והן נספגות ברוב המקרים.
2. הכדורים שקיבלת מטרתם להביא למחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח תוצאות בטאליאת26/04/2022
הי
וסת אחרונה ב- 23.3
ב-1.4 קיבלתי אוביטרול.
בטא ב-24.4 - 106
בטא ב26.4 - 194
האם תקין? האם יש חשש להריון חוץ ריחמי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עדיין קיים סיכוי גם להיריון תקין,להמשיך במעקב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיכוי להריון תקין?לילי24/04/2022
בתאריך 1.4 הוחזרו שני עוברים יום שלוש.
בתאריך 12/4 אחד עשר יום לאחר ההחזרה הבטא הייתה 84, יומיים לאחר מכן 14/4 הבטא הייתה 202.
היום שבוע 5+5 24/4 הבטא הינה 1080
פרוגסטרון מעל 190
אסטדריול 16,000
אין לי חצוצרות אז זה ככל הנראה שולל הריון חוץ רחמי. אין כאבים ואין דימום.
האם פניי לאכזבה או יש תקווה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לעשות אולטרסאונד ולראות מה קורה
פרופ` דוד בידר24/04/2022הבטא נמוך בתאריך 24.4
יש לעשות אולטרה סאונד לראות מה קורה …* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשק היריון עם גבולות לא סדירים
לילי25/04/2022ב-us הבוקר שק הריון עם גבולות לא סדירים, ללא קוטב עוברי, וללא שק חלמון.
נגמר? :-(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשק אוקיי המראה לא תקין
פרופ` דוד בידר25/04/2022אוקיי
המראה לא תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נראה שההיריון אינו מתפתח כמצופה-לא תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון אחרי החזרה וזריקת אוביטרלשרון24/04/2022
שלום, אני היום ביום ה8 להחזרת עובדים גיל 5, ביום ההחזרה הזרקתי זריקת אוביטרל, היום עשיתי בדיקת הריון ביתית ויצאה חיובית, השאלה עם זה הריון או בגלל זריקת האוביטרל?
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא בגלל האוביטרל
פרופ` דוד בידר24/04/2022זה לא בגלל האוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאמץ לאחר החזרת עובר IVFחוששת24/04/2022
הלום רב
רציתי לשאול בבקשה, עד כמה מסוכן להתאמץ מאד מאד בעמידה בשירותים במחינת הסכנה להשתרשות העובר.
אין סכוי שאבצע צרכיי בישיבה על אף אסלה בארץ
השאלה הינה בעצם האם מאמץ בעת עצירות קשה יכול לפגוע מסיבה כלשהי בסוכיי ההשתרשות?
מתנצלת מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין דרך לעשות צרכים בלי להתאמץ
פרופ` דוד בידר24/04/2022אין דרך לעשות צרכים בלי להתאמץ .
לא מבין מה הכוונה לעשות בעמידה בגלל אסלה, בכל אופן שום מאמץ כפי שאת מתארת לא פוגע בסיכויי ההצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)