מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך ניתן לעקוב אחרי ביוץ אם כל חודש הוא מתרחשדנה24/04/2022
שלום, בנוגע לביוץ. למיטב הבנתי ביוץ מגיע שבועיים לאחר וסת. אני מקבלת מחזור סדיר כל 29 יום, כלומר הביוץ שלי צריך להיות סביב היום ה14-15. לאחרונה הגעתי לרופא והוא ראה ביום 8 זקיק 17 ממ והסיק שלמחרת הביוץ. אם כך, והמחזור לא מגיע שבועיים אחרי ביום ה23 אלא ביום ה29, איך זה הגיוני? ואם עך, איך ניתן לעקוב אחרי ביוץ אם כל חודש הוא מתרחש בזמן אחר למרות שהמחזור סדיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
להערכתי הרופא טעה בהערכת מולד הביוץ שלך,ניתן להעריך את המועד בצורה מדויקת בשילוב מדדים הורמונלים וסונוגרפים(אולטרסאונד)
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה להתחיל סבב לאחר סבב שהופסקחדוה24/04/2022
שלום רב
לפני חודש וחצי התחלתי סבב ארוך שלא הלך טוב והפסקנו אותו. מאז ועד היום עברו 45 ימים ולא קיבלתי מחזור. זה יותרמ50 ימים שעברו מהוסת הקודמת.
בתאריך 20.4 ראו בus 2 ציסטות צלולות e2 312, פרוג 2.4
היום 24.4 עדיין 2 ציסטות צלולות e2310, פרוג 4.3, lh 4.8
בגלל הגיל אני לחוצה להתחיל עוד סבב..
ברצוני לשאול:
1. האם זה מצב סביר או חריג
2. מה הולך לקרות? האם עתיד להיות ביוץ בקרוב ושבועיים אחכ מחזור? כי אני רואה שהפרוג עולה...
3. האם יש סכוי שבמחזור יהיו לי עדיין ציסטות שלא יאפשרו לי להתחיל סבב?
4. האם היית ממליץ על גלולות או משהו אחר על מנת לאפס השחלות או שנמתין ויסתדר לבד?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
1.הכול בהשפעת הטיפול הארוך שהופסק 2.נראה שאת עומדת לבייץ3.המחזור עשוי לבוא בעוד כשבועיים לפחות .4.יש חקוות שהצעסטות והשחלה התאפסו עם קבלת המחזור 5.בצעי אולטרסאונד עם קבלת המחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ועוד שאלה קטנה
חדוה26/04/2022אם הביוץ עוד לא היה ועכשיו יש הרבה זקיקים קטנים, האם זה אומר שבעצם כשיהיה הביוץ אז גם הזקיקים הקטנים יעלמו ובמחזור הבא יתגיסו חדשים? קצת חבל לי לחשוב שזה יקרה כי לא כל חודש יש כל כך הרבה. ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אפשרות קיימת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה להתחיל סבב לאחר סבב שהופסקחדוה24/04/2022
שלום רב
לפני חודש וחצי התחלתי סבב ארוך שלא הלך טוב והפסקנו אותו. מאז ועד היום עברו 45 ימים ולא קיבלתי מחזור. זה יותרמ50 ימים שעברו מהוסת הקודמת.
בתאריך 20.4 ראו בus 2 ציסטות צלולות e2 312, פרוג 2.4
היום 24.4 עדיין 2 ציסטות צלולות e2310, פרוג 4.3, lh 4.8
בגלל הגיל אני לחוצה להתחיל עוד סבב..
ברצוני לשאול:
1. האם זה מצב סביר או חריג
2. מה הולך לקרות? האם עתיד להיות ביוץ בקרוב ושבועיים אחכ מחזור? כי אני רואה שהפרוג עולה...
3. האם יש סכוי שבמחזור יהיו לי עדיין ציסטות שלא יאפשרו לי להתחיל סבב?
4. האם היית ממליץ על גלולות או משהו אחר על מנת לאפס השחלות או שנמתין ויסתדר לבד?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ראי תשובתי להלן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התנהלות נכונה CMV שלילישרון24/04/2022
אני לא מחוסנת לCMV, בטיפולים.
כדאי לעשות בדיקות דם לפרטנר עימו מקיימת יחסים להבין אם הוא חיובי/ שלילי?
במידה והוא חיובי זה מדבק או רק אם הוא בזמן פעיל של מחלה? ואיך אפשר למנוע הדבקה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין דרך מסוימת להימנע מהדבקה
פרופ` דוד בידר24/04/2022אין דרך מסוימת להימנע מהדבקה.
יש לשבות כמה שפחות בקרבת ילדים בהריון.
מסיכה יכולה לעזור.
לפרטנר אין מה לעדות בדיקה אם אין סימנים כלשהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמה בתחילת הריוןדנה23/04/2022
שלום.גילי 44,ויש לי 6 ימי איחור במחזור.
המחזורים לא היו קבועים לאחרונה,הם היו 3 עד 3 וחצי שבועות למחזור וכרגע המחזור הגיע ליומו ה30-31 כלומר 6 ימים מעבר למחזור הארוך ביותר בזמן האחרון.
עדיין לא אעשה בדיקת הריון-אחכה לפחות עוד שבוע כתוצאה מאכזבות של הריונות כימיים בשנתיים האחרונות.
אבל בינתיים האם אפשר להגיע לאורגזמה בשבוע הקרוב עד לבדיקת ההריון,או שכדאי להימנע מכך כי זה יכול להפיל את ההריון אם הוא ניקלט?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין הוראת נגד אורגזמה במהלך ההיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר אין הוכחה שזה יכול לגרום להפלה?
דנה24/04/2022בתשובה -אין הוכחת נגד,הכוונה שאין הוכחה לכך שאורגזמה של האישה בשבוע 6 להריון יכולה להביא להפלה?(כי אם ניקלט הריון אז אני לכאורה מתחילה היום את שבוע 6 ולפני סיומו של שבוע זה לא אבדוק הריון)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כל אישה ונתוני הרקע שלה,באופן כללי ניתן לומר שאין מניעה מקיום יחסים בהיריון,אלא אם מדובר ברקע בעייתי שמחייב נקיטת אמצעי זהירות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ עם אובטירללילך23/04/2022
שלום רב פרופ, מעלה שוב את השאלה כי נראה שנבלעה..
האם נשלחתי לדעתכם להזרעה מאוחר מידי?
עשיתי הזרעה שני שעבר
היו לי 3 זקיקים שמצאו ביום חמישי 18,17, 14 ועוד קטנים
רירית 15
בבדיקות דם: e2 1107
Progestrone 1.7
Lh 11
הזרקתי אובטירל מזרק שלם בלילה שבין שבת לראשון ב 12 בלילה.ההזרעה הייתה ביום שני בסביבות חמש
האם לאור הנתונים הנ"ל יש סכנה שבכלל כבר בייצתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נראה שתוזמנת היטב לביצוע הזרעה בביוץ הייעודי שעברת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת בנושא שחלות פוליציסטיותמריאנה22/04/2022
שלום,
סובלת משחלות פוליציסטיות, ביום ה4 למחזור האחרון (לאחר טיפול פרוברה) התחלתי ליטול לטרוזול במינון של 5 מ"מ למשך 5 ימים. החל מיום 11 למחזור התחלתי לבצע מעקב זקיקים ללא בדיקות דם, בכולם נצפו זקיקים קטנים מרובים:
יום 11 למחזור עובי רירית 4.8 ללא נוזל
יום 14 למחזור עובי רירית 8.1 מעט נוזל בדוגלס
יום 16 למחזור עובי רירית 7.5 ללא נוזל
ביום 21 למחזור התחלתי סבב נוסף של לטרוזול במינון גבוה יותר של 7.5 מ"מ למשך 5 ימים. לאחר סיום הסבב הנוסף התחיל דימום שנראה כמו מחזור. ביום השני לדימום ביצעתי מעקב זקיקים ובדיקות דם ולהלן התוצאות:
ב2 השחלות זקיקים קטנים מרובים + בשחלה ימנית מבנה סדיר צלול בקוטר 17 מ"מ, עובי רירית 4.6 ללא נוזל. אסטרדיול 225 ופרוגסטרון 5.9.
מה לדעתך קרה, על מה מעידות התוצאות, בייצתי במהלך החודש? האם מדובר במחזור או שמא דימום מסיבה אחרת? מה לדעתך יהיה המשך הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך על השאלות ופשוט צריכה טיפול
פרופ` דוד בידר22/04/2022עניתי לך כבר על השאלות ופשוט צריכה טיפול אחר ולא להתקשקש עם התוצאות עד כה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום שבוע 11אלה22/04/2022
היי, שבוע 11. עד עכשיו ההיריון היה תקין. ביום ה' האחרון התחילה לי הפרשה ורודה חומה בניגוב, ניגשתי למיון והודגם עובר עם דופק ותנועות מתאים לגיל ההיריון. צוואר הרחם סגור ואין עדות לדימום מצוואר הרחם עצמו או מהנרתיק. בדיקות דם ובדיקת שתן תקינים. מרגישה טוב ללא חולשה או חום. לדברי הרופאה, מקור הדימום מהרחם. היום התחילה הפרשה אדומה בהירה בניגוב ,לא דם זורם כמו בווסת
מספר שאלות:
1. האם עליי לגשת שוב למיון? ואם לא,אז מתי לגשת שוב לבדיקה?
2. האם יכול להיות שההיריון ימשיך בצורה תקינה?
3. מה יכול להיות מקור הדימום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסיפה שלא נצפתה גם המטומה באזור השליה
אלה22/04/2022מוסיפה שלא נצפתה גם המטומה באזור השיליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהלך ההיריון לא יושפע מההפרשה הדמית
פרופ` דוד בידר22/04/20221. לא צריכה מיון.
2. ההריון ימשיך בצורה תקינה
3. מהלך ההריון לא יושפע מההפרשה נדמית.
וסיבת הדימום יכולה להיות עקב הפרשה מאיזור השליה או צוואר הרחם ואין לזה משמעות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמון הזרעה עם אובטירל תודה מראשלירז22/04/2022
האם נשלחתי לדעתכם להזרעה מאוחר מידי?
עשיתי הזרעה שני שעבר
היו לי 3 זקיקים שמצאו ביום חמישי 18,17, 14 ועוד קטנים
רירית 15
בבדיקות דם: e2 1107
Progestrone 1.7
Lh 11
הזרקתי אובטירל מזרק שלם בלילה שבין שבת לראשון ב 12 בלילה.ההזרעה הייתה ביום שני בסביבות חמש
האם לאור הנתונים הנ"ל יש סכנה שבכלל כבר בייצ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תיזמון מצוין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שאלה נוספת בהמשך
לילך24/04/2022תודה רבה על המענה
האם רירית 15 מ"מ עבה מידי לפני ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת אוביטרל בתזמון שגוישולי21/04/2022
שלום, לקחתי בטעות אוביטרל היום בערב במקום מחר בערב ויש לי הזרעה ביום ראשון. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הביוץ יהיה בשבת אך הזרעה ביום א' בבוקר זה בסדר
פרופ` דוד בידר22/04/2022הביוץ יהיה בשבת אך הזרעה ביום א בבוקר זה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנופור- חלוקת המינון לפעמיים ביוםמורן21/04/2022
היי,
בטיפולים קודמים קיבלתי 400 מנופור פעם ביום, בשעות הערב. הפעם התבקשתי לחלק את אותו מינון לפעמיים ביום.
האם יש לכך יתרונות? האם לא עדיף לקחת רק בשעות הערב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי אין לזה יתרונות אך עלית ללכת לפי דעתו
פרופ` דוד בידר22/04/2022לדעתי אין לזה יתרונות אך עליך ללכת לפי דעתו של המטפל ושיסביר לך מדוע הוא חושב שיש בזה יתרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני עוברת תהליך pgd , החזרה 3 שלא צלחהדנה20/04/2022
ערב טוב
אני נמצאת בתהליך ivf מכיון שאני נושאת בגן nf1 .
לכן הוחלט לבצע הפריה ולבצע pgd.
עברתי כבר 2 סבבים של הזרקות,
בסבב הראשון נשאבו בסביבות 23 ביציות (לאחר התהליך שעברו) נשארו 2, כל פעם החזירו בלסטוציסט אחד. לצערי ההחזה לא צלחה.
בסבבב השני הקטינו לי את כמות החומר בהזרקות על מנת למנוע גירוי של השלחה, בסבב הזה נשאבו 15 ביציות שמתוכם צלחו רק 3.
עברתי החזרה נוספת שלצערי לא צלחה .
אשמח לדעת , האם הדבר יכול להעיד על בעיות פוריות?
כי בכל שאיבה הגוף ייצר כמות גדולה של ביציות יש קשר לכמות הביציות לבעיות פוריות?
בנוסף
במשפחה הקרובה אני יודעת שיש בעיה של פקטור ליידן 5,
לא בדקתי אם יש לי גם אבל זה משהו שיכול לפגוע בסיכוי קליטה?
אודה לתשובתכם
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פקטור 5 לא פוגם בהשרשה
פרופ` דוד בידר22/04/2022פקטור 5 לא פוגם בהשרשה.
אין בפנינו כל הטיפול שלך גולל טיב עוברים וכדומה.
גם לא ציינת את גילך.
בכל אופן ב PGD, יש ירידה בסיכויי ההשרשה ופשוט צריך להמשיך כד הצלחה.
ההצלחה תלויה בגורמים שונים וזה צריך הרופא המטפל להסביר לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בת 33 ללא ילדים
דנה22/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי אז להמשיך
פרופ` דוד בידר22/04/2022אוקיי
להמשיך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סתירה בין בדיקות דם לבין מעקב זקיקיםעינת20/04/2022
שלום,
בחודש הקודם לקחתי לטרוזול והתחלתי במעקב זקיקים ודם. בשלב מסוים תוצאות בדיקות הדם העידו על ביוץ שקרב ובמעקב זקיקים נצפו זקיקים קטנים מרובים (שחלות פוליציסטיות)?
האם סביר שטכנאית פספסה זקיק מוביל?
מה גובר על מה במצב כזה, בדיקות הדם או מעקב הזקיקים?
קיבלתי מחזור שבועיים לאחר מכן, האם בהכרח אומר שהטכנאית פספסה זקיק מוביל והתרחש ביוץ?
חוששת שיקרה מצב דומה בחודש הקרוב ורוצה להיערך מראש.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האפשרות הנראית לעיין שבייצת זמן קצר לפני בדיקת האולטרסאונד
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות שהמחזור שהגיע היה ללא ביוץ
המשך20/04/2022מוזר, כי ביצעתי אולטרסאונד גם בטווח של 3 ימים לפני כן וגם בו נצפו זקיקים קטנים מרובים. יכול להיות שהמחזור שהגיע היה ללא ביוץ או שסביר יותר שהטכנאית פספסה זקיק? מבולבלת מאוד.
בנוסף לקחתי סבב נוסף של לטרוזול לאחר שהייתי בטוחה שלא בייצתי ומיד לאחר סיום הלטרוזול הגיע מחזור.
לדעתך סביר שאצטרך לקחת עכשיו שוב לטרזול ביום ה4 למחזור, ז"א סבב שלישי כאשר את הסבב הקודם סיימתי רק לפני מס' ימים (הפרש של 4 ימים בין סיום לטרוזול שהיה על פניו מיותר לבין תחילת לטרוזול במחזור חדש)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקת בטאדניאל19/04/2022
היי,
וסת אחרון בתאריך 1.3.22
בתאריך 12.4.22 ערך בטא היה 1,188
היום תאריך 19.4 ערך בטא היה 4694.
האם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פענוח בדיקת בטא נראה תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבב החזרת קפוא על בסיס הורמונלימטופלת ivf19/04/2022
שלום, יש משמעות לכך שהאסטרדיול לפני שלושה ימים היה 17,000 והיום 7,000?
עוד לא התחלתי פרוגסטרון.
הצניחה הזו באסטרדיול מעידה על משהו לגבי הרירית?
יש לציין שאני נוטלת אסטרופם כבר 19 ימים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כל עוד שהירידה הדרסטית בערכים לא גרמה להכתמה דמית אין בעיה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מעט הכתמות לסירוגין מתחילת הסבב
מטופלת19/04/2022לא רק מאז צניחת האסטרדיול.
על מה זה מעיד?
יכול להיות שזה בגלל שאתמול קרה שבטעות לקחתי 4 כדורים ביום במקום 3?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין תשובה של פרוגסטרון
פרופ` דוד בידר19/04/2022אין תשובה של פרוגסטרון,?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות שהצניחה של האסטרדיול
מטופלת19/04/2022נמוך מ2...
יכול להיות שהצניחה של האסטרדיול מרמזת שמתחיל ביוץ טבעי למרות האסטרופם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא היה ביוץ טבעי אך הנפילה של האסטרוגן
פרופ` דוד בידר19/04/2022לא היה ביוץ טבעי אך הנפילה של האסטרוגן וההפרשות הדמיות לא ברורות וממליץ לעשות מחזור אחר.
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)