מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקה ביתית שלילית אחרי החזרהדניאלי27/04/2022
שלום,
ביום שלישי לפני 9 ימים עשיתי החזרה של בלסטוציסט (בן 5 ימים, איכות גבוהה, החזרה 8 שלי 😓)
אתמול, 7 ימים אחרי ההחזרה
עשיתי בדיקה ביתית ויצא שלילי לגמריי אפילו בלי זכר לקו נוסף. האם להספיד? הרי העובר בן 5 ימים + 7 שחיכיתי זה יוצא 12 יום? או שאני ממהרת להספיד? הלוואי שתהיה לי תקווה
מטופלת ב4 אסטרופם ליום + קרינון אחד
תודה
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא להספיד עדיין קיים סיכוי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לשאלה על הסבב שהופסק והמחזור מתעכב זמן רבחדוה26/04/2022
1. ברצוני לשאול האם ציסטות בגודל 3-4 ס"מ מבייצות? חשבתי עד עכשיו שהן כבר לא מבייצות אלא נהרסות. אם זה ציסטות ולא זקיקים אז יהיה ביוץ או לא? ואם לא אז מה כן?
אני חוששת שלא ישארו שאריות שידחו את הסבב הבא.
2. הרופא המליץ לי לקחת פרימולוט נור לשבוע. אני סרבתי כי מעדיפה לא להתערב בהתפתחות הטבעית של הדברים. האחות לא ידעה להסביר מה הסיבה של הגלולות. יש לך השערה לגבי הסיבה?
תודה רבה מכל הלב על התשובות. יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטות זה לא זקיקים והן נספגות ברוב המקרים
פרופ` דוד בידר27/04/20221.ציסטות זה לא זקיקים והן נספגות ברוב המקרים.
2. הכדורים שקיבלת מטרתם להביא למחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח תוצאות בטאליאת26/04/2022
הי
וסת אחרונה ב- 23.3
ב-1.4 קיבלתי אוביטרול.
בטא ב-24.4 - 106
בטא ב26.4 - 194
האם תקין? האם יש חשש להריון חוץ ריחמי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עדיין קיים סיכוי גם להיריון תקין,להמשיך במעקב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיכוי להריון תקין?לילי24/04/2022
בתאריך 1.4 הוחזרו שני עוברים יום שלוש.
בתאריך 12/4 אחד עשר יום לאחר ההחזרה הבטא הייתה 84, יומיים לאחר מכן 14/4 הבטא הייתה 202.
היום שבוע 5+5 24/4 הבטא הינה 1080
פרוגסטרון מעל 190
אסטדריול 16,000
אין לי חצוצרות אז זה ככל הנראה שולל הריון חוץ רחמי. אין כאבים ואין דימום.
האם פניי לאכזבה או יש תקווה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לעשות אולטרסאונד ולראות מה קורה
פרופ` דוד בידר24/04/2022הבטא נמוך בתאריך 24.4
יש לעשות אולטרה סאונד לראות מה קורה …* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשק היריון עם גבולות לא סדירים
לילי25/04/2022ב-us הבוקר שק הריון עם גבולות לא סדירים, ללא קוטב עוברי, וללא שק חלמון.
נגמר? :-(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשק אוקיי המראה לא תקין
פרופ` דוד בידר25/04/2022אוקיי
המראה לא תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נראה שההיריון אינו מתפתח כמצופה-לא תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון אחרי החזרה וזריקת אוביטרלשרון24/04/2022
שלום, אני היום ביום ה8 להחזרת עובדים גיל 5, ביום ההחזרה הזרקתי זריקת אוביטרל, היום עשיתי בדיקת הריון ביתית ויצאה חיובית, השאלה עם זה הריון או בגלל זריקת האוביטרל?
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא בגלל האוביטרל
פרופ` דוד בידר24/04/2022זה לא בגלל האוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאמץ לאחר החזרת עובר IVFחוששת24/04/2022
הלום רב
רציתי לשאול בבקשה, עד כמה מסוכן להתאמץ מאד מאד בעמידה בשירותים במחינת הסכנה להשתרשות העובר.
אין סכוי שאבצע צרכיי בישיבה על אף אסלה בארץ
השאלה הינה בעצם האם מאמץ בעת עצירות קשה יכול לפגוע מסיבה כלשהי בסוכיי ההשתרשות?
מתנצלת מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין דרך לעשות צרכים בלי להתאמץ
פרופ` דוד בידר24/04/2022אין דרך לעשות צרכים בלי להתאמץ .
לא מבין מה הכוונה לעשות בעמידה בגלל אסלה, בכל אופן שום מאמץ כפי שאת מתארת לא פוגע בסיכויי ההצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך ניתן לעקוב אחרי ביוץ אם כל חודש הוא מתרחשדנה24/04/2022
שלום, בנוגע לביוץ. למיטב הבנתי ביוץ מגיע שבועיים לאחר וסת. אני מקבלת מחזור סדיר כל 29 יום, כלומר הביוץ שלי צריך להיות סביב היום ה14-15. לאחרונה הגעתי לרופא והוא ראה ביום 8 זקיק 17 ממ והסיק שלמחרת הביוץ. אם כך, והמחזור לא מגיע שבועיים אחרי ביום ה23 אלא ביום ה29, איך זה הגיוני? ואם עך, איך ניתן לעקוב אחרי ביוץ אם כל חודש הוא מתרחש בזמן אחר למרות שהמחזור סדיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
להערכתי הרופא טעה בהערכת מולד הביוץ שלך,ניתן להעריך את המועד בצורה מדויקת בשילוב מדדים הורמונלים וסונוגרפים(אולטרסאונד)
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה להתחיל סבב לאחר סבב שהופסקחדוה24/04/2022
שלום רב
לפני חודש וחצי התחלתי סבב ארוך שלא הלך טוב והפסקנו אותו. מאז ועד היום עברו 45 ימים ולא קיבלתי מחזור. זה יותרמ50 ימים שעברו מהוסת הקודמת.
בתאריך 20.4 ראו בus 2 ציסטות צלולות e2 312, פרוג 2.4
היום 24.4 עדיין 2 ציסטות צלולות e2310, פרוג 4.3, lh 4.8
בגלל הגיל אני לחוצה להתחיל עוד סבב..
ברצוני לשאול:
1. האם זה מצב סביר או חריג
2. מה הולך לקרות? האם עתיד להיות ביוץ בקרוב ושבועיים אחכ מחזור? כי אני רואה שהפרוג עולה...
3. האם יש סכוי שבמחזור יהיו לי עדיין ציסטות שלא יאפשרו לי להתחיל סבב?
4. האם היית ממליץ על גלולות או משהו אחר על מנת לאפס השחלות או שנמתין ויסתדר לבד?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
1.הכול בהשפעת הטיפול הארוך שהופסק 2.נראה שאת עומדת לבייץ3.המחזור עשוי לבוא בעוד כשבועיים לפחות .4.יש חקוות שהצעסטות והשחלה התאפסו עם קבלת המחזור 5.בצעי אולטרסאונד עם קבלת המחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ועוד שאלה קטנה
חדוה26/04/2022אם הביוץ עוד לא היה ועכשיו יש הרבה זקיקים קטנים, האם זה אומר שבעצם כשיהיה הביוץ אז גם הזקיקים הקטנים יעלמו ובמחזור הבא יתגיסו חדשים? קצת חבל לי לחשוב שזה יקרה כי לא כל חודש יש כל כך הרבה. ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אפשרות קיימת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה להתחיל סבב לאחר סבב שהופסקחדוה24/04/2022
שלום רב
לפני חודש וחצי התחלתי סבב ארוך שלא הלך טוב והפסקנו אותו. מאז ועד היום עברו 45 ימים ולא קיבלתי מחזור. זה יותרמ50 ימים שעברו מהוסת הקודמת.
בתאריך 20.4 ראו בus 2 ציסטות צלולות e2 312, פרוג 2.4
היום 24.4 עדיין 2 ציסטות צלולות e2310, פרוג 4.3, lh 4.8
בגלל הגיל אני לחוצה להתחיל עוד סבב..
ברצוני לשאול:
1. האם זה מצב סביר או חריג
2. מה הולך לקרות? האם עתיד להיות ביוץ בקרוב ושבועיים אחכ מחזור? כי אני רואה שהפרוג עולה...
3. האם יש סכוי שבמחזור יהיו לי עדיין ציסטות שלא יאפשרו לי להתחיל סבב?
4. האם היית ממליץ על גלולות או משהו אחר על מנת לאפס השחלות או שנמתין ויסתדר לבד?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ראי תשובתי להלן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התנהלות נכונה CMV שלילישרון24/04/2022
אני לא מחוסנת לCMV, בטיפולים.
כדאי לעשות בדיקות דם לפרטנר עימו מקיימת יחסים להבין אם הוא חיובי/ שלילי?
במידה והוא חיובי זה מדבק או רק אם הוא בזמן פעיל של מחלה? ואיך אפשר למנוע הדבקה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין דרך מסוימת להימנע מהדבקה
פרופ` דוד בידר24/04/2022אין דרך מסוימת להימנע מהדבקה.
יש לשבות כמה שפחות בקרבת ילדים בהריון.
מסיכה יכולה לעזור.
לפרטנר אין מה לעדות בדיקה אם אין סימנים כלשהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמה בתחילת הריוןדנה23/04/2022
שלום.גילי 44,ויש לי 6 ימי איחור במחזור.
המחזורים לא היו קבועים לאחרונה,הם היו 3 עד 3 וחצי שבועות למחזור וכרגע המחזור הגיע ליומו ה30-31 כלומר 6 ימים מעבר למחזור הארוך ביותר בזמן האחרון.
עדיין לא אעשה בדיקת הריון-אחכה לפחות עוד שבוע כתוצאה מאכזבות של הריונות כימיים בשנתיים האחרונות.
אבל בינתיים האם אפשר להגיע לאורגזמה בשבוע הקרוב עד לבדיקת ההריון,או שכדאי להימנע מכך כי זה יכול להפיל את ההריון אם הוא ניקלט?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין הוראת נגד אורגזמה במהלך ההיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר אין הוכחה שזה יכול לגרום להפלה?
דנה24/04/2022בתשובה -אין הוכחת נגד,הכוונה שאין הוכחה לכך שאורגזמה של האישה בשבוע 6 להריון יכולה להביא להפלה?(כי אם ניקלט הריון אז אני לכאורה מתחילה היום את שבוע 6 ולפני סיומו של שבוע זה לא אבדוק הריון)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כל אישה ונתוני הרקע שלה,באופן כללי ניתן לומר שאין מניעה מקיום יחסים בהיריון,אלא אם מדובר ברקע בעייתי שמחייב נקיטת אמצעי זהירות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ עם אובטירללילך23/04/2022
שלום רב פרופ, מעלה שוב את השאלה כי נראה שנבלעה..
האם נשלחתי לדעתכם להזרעה מאוחר מידי?
עשיתי הזרעה שני שעבר
היו לי 3 זקיקים שמצאו ביום חמישי 18,17, 14 ועוד קטנים
רירית 15
בבדיקות דם: e2 1107
Progestrone 1.7
Lh 11
הזרקתי אובטירל מזרק שלם בלילה שבין שבת לראשון ב 12 בלילה.ההזרעה הייתה ביום שני בסביבות חמש
האם לאור הנתונים הנ"ל יש סכנה שבכלל כבר בייצתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נראה שתוזמנת היטב לביצוע הזרעה בביוץ הייעודי שעברת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת בנושא שחלות פוליציסטיותמריאנה22/04/2022
שלום,
סובלת משחלות פוליציסטיות, ביום ה4 למחזור האחרון (לאחר טיפול פרוברה) התחלתי ליטול לטרוזול במינון של 5 מ"מ למשך 5 ימים. החל מיום 11 למחזור התחלתי לבצע מעקב זקיקים ללא בדיקות דם, בכולם נצפו זקיקים קטנים מרובים:
יום 11 למחזור עובי רירית 4.8 ללא נוזל
יום 14 למחזור עובי רירית 8.1 מעט נוזל בדוגלס
יום 16 למחזור עובי רירית 7.5 ללא נוזל
ביום 21 למחזור התחלתי סבב נוסף של לטרוזול במינון גבוה יותר של 7.5 מ"מ למשך 5 ימים. לאחר סיום הסבב הנוסף התחיל דימום שנראה כמו מחזור. ביום השני לדימום ביצעתי מעקב זקיקים ובדיקות דם ולהלן התוצאות:
ב2 השחלות זקיקים קטנים מרובים + בשחלה ימנית מבנה סדיר צלול בקוטר 17 מ"מ, עובי רירית 4.6 ללא נוזל. אסטרדיול 225 ופרוגסטרון 5.9.
מה לדעתך קרה, על מה מעידות התוצאות, בייצתי במהלך החודש? האם מדובר במחזור או שמא דימום מסיבה אחרת? מה לדעתך יהיה המשך הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך על השאלות ופשוט צריכה טיפול
פרופ` דוד בידר22/04/2022עניתי לך כבר על השאלות ופשוט צריכה טיפול אחר ולא להתקשקש עם התוצאות עד כה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום שבוע 11אלה22/04/2022
היי, שבוע 11. עד עכשיו ההיריון היה תקין. ביום ה' האחרון התחילה לי הפרשה ורודה חומה בניגוב, ניגשתי למיון והודגם עובר עם דופק ותנועות מתאים לגיל ההיריון. צוואר הרחם סגור ואין עדות לדימום מצוואר הרחם עצמו או מהנרתיק. בדיקות דם ובדיקת שתן תקינים. מרגישה טוב ללא חולשה או חום. לדברי הרופאה, מקור הדימום מהרחם. היום התחילה הפרשה אדומה בהירה בניגוב ,לא דם זורם כמו בווסת
מספר שאלות:
1. האם עליי לגשת שוב למיון? ואם לא,אז מתי לגשת שוב לבדיקה?
2. האם יכול להיות שההיריון ימשיך בצורה תקינה?
3. מה יכול להיות מקור הדימום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסיפה שלא נצפתה גם המטומה באזור השליה
אלה22/04/2022מוסיפה שלא נצפתה גם המטומה באזור השיליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהלך ההיריון לא יושפע מההפרשה הדמית
פרופ` דוד בידר22/04/20221. לא צריכה מיון.
2. ההריון ימשיך בצורה תקינה
3. מהלך ההריון לא יושפע מההפרשה נדמית.
וסיבת הדימום יכולה להיות עקב הפרשה מאיזור השליה או צוואר הרחם ואין לזה משמעות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמון הזרעה עם אובטירל תודה מראשלירז22/04/2022
האם נשלחתי לדעתכם להזרעה מאוחר מידי?
עשיתי הזרעה שני שעבר
היו לי 3 זקיקים שמצאו ביום חמישי 18,17, 14 ועוד קטנים
רירית 15
בבדיקות דם: e2 1107
Progestrone 1.7
Lh 11
הזרקתי אובטירל מזרק שלם בלילה שבין שבת לראשון ב 12 בלילה.ההזרעה הייתה ביום שני בסביבות חמש
האם לאור הנתונים הנ"ל יש סכנה שבכלל כבר בייצ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תיזמון מצוין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שאלה נוספת בהמשך
לילך24/04/2022תודה רבה על המענה
האם רירית 15 מ"מ עבה מידי לפני ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)