מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מסאג' וטיפולי פוריותאורית21/12/2010
שלום רב,
אני אמורה לעבור שאיבת ביציות והחזרה השבוע. האם יש מניעה לעשות מסאג' או רפלקסולוגיה בשבוע הבא (קיבלתי מתנה מחברות) ממישהו שלא מתמחה בנשים בהריון או בטיפולי פוריות?
תודה מראש,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסאג' וטיפולי פוריות - תגובה
פרופ` דוד בידר22/12/2010אין בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת הורמוניםשיר21/12/2010
עשיתי בדיקות דם להורמונים ואלו התוצאות:
PROLCTIN 59-619 והתוצאה 427
ESTRADIOL(E-2)ׂ 0-1500 והתוצאה 826
progesteron -19-76 והתוצאה 41.2 .
רציתי לדעת האם התוצאות האלו יכולים להעיד על הריון ?
חשוב לי להדגיש שאת הבדיקה הזאת ביצעתי ביום ה 21 למחזור.
ודבר שני שרציתי לשאול הוא : האם דלקות יכולות לגרום לאי כניסה להריון? מנסה כחצי שנה ללא הצלחה ... לאחר ארבע שנים של הפסקה אחרי שתי לידות והריונות ספונטניים .
יש לי רטיבות וריח רע מהנרתיק יכול להיות שזה מעיד על דלקת למרות שזה לא כואב לי או שורף או מגרד.
אודה לתשובה .
בתודה שיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת הורמונים - תגובה
פרופ` דוד בידר22/12/2010הבדיקות מראות שבייצת ואי אפשר לומר האם יש או אין הריון.
הדלקות שאת מספרת לא גורמות לאי כניסה ויש לעבור ברור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השרשה לאחר החזרהליאת21/12/2010
האם לאחר החזרה אמור להיות דימום של השרשה לאחר 4 ימים ואם אין אז זה מעיד על כישלון הטיפול? הוא שלא צריך להיות ואם אין אז זה יכול להעיד על הצלחת הטיפול הוא שזה יותר טוב ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השרשה לאחר החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר22/12/2010לא צריך להיות דימום ואם לא היה או היה זה לא מעיד על כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומיןשלי21/12/2010
ד"ר שלום רב
אתמול התחלתי טיפול 3 של איקקלומין ביום הרביעי . בשני הטיפולים הראשונים חשתי כאבים עזים מטה לאחר הביוץ שנמשכו עד קבלת הוסת .מאמינה שזה עקב הגדלת השחלות.
אתמול לקחתי שוב את הכדור הראשון וחשתי שוב למטה כמו כאבי ביוץ וזה רק בלילה שאני ישנה וביום אין שום כאב.
האם זה בסדר וזאת התגובה שצריכה להיות?
האם יכול להיות שאיקקלומין לא מתאים לי? (אציין כי הווסת הפעם היתה סדירה לאחר 33 יום לעומת מס' חודשים שהיה כל 42 יום)..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקקלומין - תגובה
פרופ` דוד בידר22/12/2010קשה לדעת ממה זה וצריך להבדק בזמן הכאב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה להבין בבקשהחסויה21/12/2010
אני בת 36 אמא לילדה בת 3 מהריון ספונטני, הכל הכל תקין אצלנו, זרע , ביוצים חודשיים סדירים, צילום רחם...אני מנסה להרות 7 חודשים תחת מעקבי זקיקים...נראה לי שחודש הבא אם לא אהרה אתחיל איזה טיפול....מאחר ואני עושה מעקבי זקיקים כל חודש ורואה ביוץ רציתי לברר מדוע מדי פעם זקיקי מוביל קיים כבר ביום 10 והביוץ ביום 14 ומדי פעם אין זקיק מוביל בכלל עד יום 14 והביוץ ביום 18 ...האם זה נקרא מחזור לא סדיר?? ממה נובעים השינויים בשלב הפוליקולרי? והאם זה אומר משהו על הפוריות?? האם זקיק שמתגלה ביום ה 15 הוא שונה באיכותו מזקיק שמתגלה ביום 10?
בכל מקרה כל חודש יש ביוץ רק שהמועדים שונים...
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה להבין בבקשה - תגובה
פרופ` דוד בידר22/12/2010התקופה עד הביוץ לא חייבת להיות שווה ויכולה לנוע בטווחים שאמרת.
התקופה לאחר הביוץ תמיד סדירה.
אם את לא מצליחה להרות בכל זאת יש להתחיל טיפול בגורמי ביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבתמישהי21/12/2010
אני עוברת ביום חמישי שאיבה ראשונה, עוד לא יודעת באיזו שעה. לחוצה מאוד כמובן.
אני תוהה לגבי ההחזרה. בדרך כלל מקובל יומיים אחר כך, לא? וכאן מדובר בשבת. מה יקרה? האם החזרה שלושה ימים אחרי השאיבה יכולה לפגוע בסיכויים? במה זה בעצם תלוי (אני מתכוונת מבחינה רפואית, אילו לא היתה סוגיית השבת)?
אני שומרת שבת כך ששהייה בקרבת בית החולים בשבת מסובכת לי לארגון, אבל אעשה זאת אם זה חשוב להצלחת הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבת - תגובה
פרופ` דוד בידר21/12/2010בדרך כלל מחזירים אחרי 3 ימים.
אפשר להחזיר בין יום א ל ה אחרי שאיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר
מישהי21/12/2010שאיבה ביום חמישי אמורה בכל מקרה להיות מוחזרת בראשון? בלי קשר לסוגיית השבת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר - תגובה
פרופ` דוד בידר22/12/2010אפשר להחזיר גם בשבת וגם ביום ג.טווח של 5 ימים מהשאיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוזרת אלייך לבקשתך עם תשובות בטאמודאגת...21/12/2010
ווסת אחרונה 16.11.2010
18/12 - בטא 119
21/152 - בטא 508
האם הכל תקין?
באיזה שבוע אני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוזרת אלייך לבקשתך עם תשובות בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר21/12/2010נראה שתקין.
החזרת עוברים זה שבועיים הריון.
יום קבלת הוסת לאחר החזרה זה 4 שבעות הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על הבורות אבל מה זה החזרת עוב
מודאגת...21/12/2010חה זה החזרת עוברים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על הבורות אבל מה זה החזרת עוב - תגובה
פרופ` דוד בידר22/12/2010אם ההריון מהפריה יש החזרת עוברים ואם לא אז 36 שעות אחרי אוביטרל זה שבועיים הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה מס' 2מ.ב.21/12/2010
לאחר ההשבחת הזרע ריכוז הזרע 10*14 תאי זרע /מ"ל תנועתיות 54%
TOTAL MOTILE COUNT 4*10 צמיגות גבוהה מאוד, מה זה אומר ?
אני בת 29 בריאה.
למה אני לא ניקלטת להריון אם הכל בסדר אצלי ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה מס' 2 - תגובה
פרופ` דוד בידר21/12/2010זרע סך הכל בהשבחה בסדר.
לגבי אי הקליטה זה נראה בעתיד ובנתיים יש להמשיך כטיפול לפי הוראות רופא המטפל.
הכל בסדר אצלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצה - מחפשת תשובה כנהדורית21/12/2010
מחפשת תשובה כנה ולכן פונה לרופאי הפורום הנפלאים ותודה מראש על התשובה!
לאחר מסע מפרך, אני בהריון שהושג ב IVF.
שאיבה - 25/11
החזרה - 28/11 (שני עוברים דרגה 1 ו 2)
12/12 - בטא 174
19/12 - בטא 1680 ונצפה שק הריון ברחם (בעייני הלא מקצועיות, נראה כי היה קושי למצוא אותו והוא קטן אך לא נמסרו לי מידות).
חוויתי בעבר הפלה טבעית בשבוע 7 ואני זוכרת תופעות של עייפות ובעיקר כאב וגודש בחזה.
בנוסף, הרופא שאל אותי אם יש לי תופעות כאלה ונראה היה שלא היה מרוצה כשהשבתי שלא.
הבטא על פי חישוב שלי נמוכה מדי (אבל אני כמובן לא מומחית).
אני לחוצה כיוון שהבטא נראית נמוכה ואין כל תופעה גופנית המרמזת על הריון.
האם יש בסיס לחשש שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחוצה - מחפשת תשובה כנה - תגובה
פרופ` דוד בידר21/12/2010אין בסיס לחשש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר היקר
דורית21/12/2010רוצה לברך אותך ולהודות לך על תרומתך החשובה לפורום - מעריכה ומחזקת את ידיך,
דורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא לא טובהמיכל21/12/2010
בוקר טוב
אחרי החזרת עוברים טריים
בטא ראשוני 230
בטא אחרי יומיים 260
בטא נוספת 200
האם עפ"י הבטא עוברים שהוחזרו לי לא היו באיכות טובה?
היה ברור לכולם שזה הריון "מנצח" לצוות הרפואי ולנו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא לא טובה - תגובה
פרופ` דוד בידר21/12/2010זה נקרא הריון כימי.כלומר נקלט איפושהוא ולא התפתח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת !!!תתיאנה21/12/2010
שלום,
אני בשבוע 5+5 להריון לאחר IVF
מקבלת תמיכה אוטרוגסטן 300, 3 פעמים ביום.
אתמול בערב שכחתי לקחת פשוט מרב עייפות , שכחתי.
האם זה קריטי???? ועל מה זה יכול להשפיע ???
להלן בדיקות הבטא שלי:
שאיבה 24.11 - החזרת 2 עוברים 26.11
8.12 - 174
10.12 - 410
16.12 - 5,830* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת !!! - תגובה
פרופ` דוד בידר21/12/2010לא קריטי. לא קרה כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טווח הזרקה של צטרוטיידמישהי21/12/2010
אני מבינה שצטרוטייד אמור למנוע ביוץ ל-24 שעות ושחשוב להזריקו כל יום באותה שעה. אני משתדלת מאוד (גם עם יתר הזריקות) אבל החיים לא תמיד מאפשרים זאת בדיוק.
מה הטווח המותר? האם אפשר לאחר בשעה-שעתיים לעומת היום הקודם? או שזה יכול להרוס את כל הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טווח הזרקה של צטרוטייד - תגובה
פרופ` דוד בידר21/12/2010טווח של שעתיים זה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מישהי21/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות למניעת הריון חודש לפני שאיבהמיכל21/12/2010
שלום לכם,
רציתי לדעת אם יש סיכוי להיווצרות ביציות בזקיק אם לקחתי גלולות למניעת הריון בחודשיים רצופים לפני מחזור הטיפול (מנוגון, אוביטרל וכו')* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות למניעת הריון חודש לפני שאיבה - תגובה
פרופ` דוד בידר21/12/2010אם את מתכוונת שבגמר לקיחת הגלולות יתפתחו זקיקים אז כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת היריוןיסמין21/12/2010
היי , אני ביום ה 21 למחזור,
רציתי לדעת מתי אני יכולה לעשות בדיקת היריון????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת היריון - תגובה
פרופ` דוד בידר21/12/2010אם הוסתות סדירים אזי בעוד שבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשף...
יסמין21/12/2010בעיקרון אני פוליציסטית ,
אבל אני אחרי גרידה והמחזור שלי הגיע בידיוק חודש אחרי ההפלה....
אז מתי אני אמורה לבדוק ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשף... - תגובה
פרופ` דוד בידר21/12/2010בדיקת דם לאסטרוגן ,פרוגסטרון ובטא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר הסבר?
יסמין21/12/2010אין לי מושג על מה אתה מדבר ...
חוץ מהבטא אני לא מכירה את שאר הדברים שאמרת ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי יסמין
חסוייה21/12/2010את לא כתבת פה בהודעה את כל הסיפור שלך אז הרופא לא יכול להבין חלקי דברים...את שאלת מתי לעשות בדיקת הריון מבלי שכתבת לו מתי היה לך זקיק מוביל גדול..מבחינתו את לא יודעת בערך מתי הביוץ...אז כתבתי לו מחדש הכל עם כל הנתונים...הבדיקות שהוא המליץ עליהם זה לברר את מצב ההורמונים שלך במידה ואת לא יודעת מתי היה לך ביוץ...אבל את כן יודעת ובשביל לבדוק הריון את צריכה לספור 14 ימים מיום הביוץ המשוער שלך...קחי 3 ימים קדימה מהיום שהיה לך זקיק 17 מ"מ ותוסיפי עליו 14 ימים ואז תבצעי בדיקת הריון...
בהצלחה ותעדכני!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יסמין22/12/2010אז זה יוצא בערך ביום שאני צריכה לקבל מחזור ....
אוקיי , תודה רבה רבה לך :-) מה הייתי עושה בלעדייך חחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי עוד שאלה , חסויה
יסמין22/12/2010כמה זמן הזרע נשאר בתוך הגוף ???
אם נגיד קיימתי ביום חמישי יחסים והביוץ היה ביום שישי ? זה תופס ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן בהחלט תופס
חסויה22/12/2010הזרע יכול לשרוד בגוף בין 48 שעות וכמה ויש שאומרים שאפילו עד 72 שעות, כך שזה בוודאי תופס....בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב תודה רבה
יסמין22/12/2010אני יעדכן בהמשך :-)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה שלא פוגעת בסיכויי הריון עתידיי3221/12/2010
היי
נכנסתי להיריון לא רצוי אבל אני פוחדת לעשות הפלה כי הבנתי שכל שיטות ההפלה תגרום לירידה בסיכויים שלי להיכנס להריון בעתיד.
זה נכון? או שיש הפלות שלא פוגעות בכלל בסיכויים העתידיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה שלא פוגעת בסיכויי הריון עתידיי - תגובה
פרופ' אלכס סימון21/12/2010שלום
רוב ההפלות שמבצעים במקום מוסדר, אינם גורמים לבעיה בעתיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)