מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקות הורמוניםשלי19/12/2010
שלום רב,
היום עשיתי בדיקות ורציתי לדעת מה זה אומר:
e2 - 350
fsh - 4.1
lh - 3.5
prola - 208
prog - 20.
לפי הבדיקות האם אני אחרי הביוץ? האם אני לקראת מחזור? אם כן מתי בערך לפי הבדיקות אני אמורה לקבל?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה
שלי19/12/2010ורציתי לדעת האם יש סיכוי אפילו קטן להיריון אפילו שהיום bhcg - 0? אולי מוקדם מידי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר19/12/2010הבדיקות מראות שהיה ביוץ ואת לפני וסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת אומרת אין מצב שיש היריון?
שלי19/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת אומרת אין מצב שיש היריון? - תגובה
פרופ` דוד בידר20/12/2010זה מה שנראה לפי התוצאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוששת...ומודאגתאפרת19/12/2010
יום שישי בשעה 2:00 בצהרים נשאבה ביצית
יום ראשון הוחזר עובר בשעה 10:30.בשעה זו היו רק 2 תאים.
מה זה אומר?
שאין התפתחות?
לכמה תאים היה אמור העובר להיות בשעה זו?
עדיין לא עברו 48 שעות...
עברו רק 44 שעות -2 תאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוששת...ומודאגת - תגובה
פרופ` דוד בידר19/12/20102 תאים זה בסדר גמור וההתפתחות תקינה. ההצלחה תלויה בגילך בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר
ורד19/12/2010אז זהו,שאני בת 43...
עדיין יש סיכוי להתפתחות מ 2 תאים?(44 שעות אחרי שאיבה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר20/12/2010עובר של 2 תאים ביום 2 זה בסדר אך הסיכוי להקלט עקב גיל הוא נמוך.
כמו כן הסיכוי להרות צליו מאוד ביחס שבין הורמון הFSH להורמון E2 בוסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר
אפרת20/12/2010ביום שני של מחזור תוצאות הם:
E2 158
LH 5.20
FSH-7.8
PROGESTRON 5.8
כאמור יום שישי נשאבה ביצית אחתיום ראשון (אתמול)הוחזר עובר בן 2 תאים...
אני בת 43
האם יש סיכוי לקליטת הריון?
זו הפרייה ראשונה שלי...
מקווה שאחרונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה-לפרופ בידר
אפרת20/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר20/12/2010העניין בטיפול בגילך מאוד בעיתי ואני מקווה שתהרי.
אומנם הבדיקות ההורמונליות תקינות אך אם לא ילדת בעבר הסיכויים קלושים.
בעולם הטיפולים הם על ידי תרומת ביציות. עקב הסיבסוד אצלנו הנשים ממשיכות לטפל ומעבדות זמן יקר.
תגובה של זקיק אחד לטיפול הפריה מראה משהוא על השחלה.
אני מציע שלא תעשי יותר משלושה טיפולים ואם לא תהרי תעברי לתרומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר
ורד20/12/2010חייבת לשאול אותך שאלה נוספת:
במידה והעובר שהחזירו לי היה פגום,(או שמא לא מפותח מספיק-רק 2 תאים ביום שני)
אזיי,האם בכל זאת היו מחזירים לי?
דהיינו ,אחרי הפרייה- כשרואים עובר לא יפה,האם תמיד מבצעים החזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר21/12/2010בדרך כלל מחזירים עוברים לפי תאים ושברי תאים.
אם יש עובר ללא שברים זה טוב.
מעל 50% שברים לא כדאי להחזיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר-שאלה נוספת ברשותך...
אפרת21/12/2010היות וזו הפרייה ראשונה שלי,לא ידעתי שצריך לשאול לגבי שברים...
אז במידה והיו שברים מעל 50%,האם הרופא היה אומר לי?
או לחלופין לא מבצע החזרה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר-מקפיצה את שאלה
רונית22/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר-שאלה נוספת ברשותך... - תגובה
פרופ` דוד בידר22/12/2010אני חושב שכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים-הפרשות חומותמודאגת19/12/2010
שלום רב,
ביום מחזור 7 דיממתי אחרי קיום יחסין מין
ואז יש לי כל הזמן הפרשות חומות.
ביום מחזור 9 הזרקתי אוביטרל.
החודש אנחנו ע"ב טבעי רק עם אוביטרל.
בטוחה כמעט 100% שהיה לי ביוץ כבר לפני האוביטרל.
המחזורים שלי קצרים סביב 23/25 יום
כך גם מראה חום השחר שהיה ביוץ....
למה היה לי דימום ומאז זה הפרשות חומות כל הזמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלתי
מודאגת19/12/2010הרירית שנמדדה בי"מ 7 הייתה 4 מ"מ
מה הסיכוי להריון עם רירית כזאת בכלל?
והאם יש לזה קשר לדימום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה לתגובת הרופאים
אני19/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימומים-הפרשות חומות - תגובה
פרופ` דוד בידר20/12/2010יש לבדוק צואר רחם לפי מה שאת מספרת.
רירית פחות מ 7 הסיכויים לא טובים.
אם הזרקת אוביטרל רק לפי גודל זקיקים ואין בדיקת דם לא נוכל לדעת באם היה קודם ביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומיןאור19/12/2010
יש לי שאלה, אני נשואה שנה ומנסה להכנס להריון.
ונטלתי במחזור האחרון כדורים על מנת למעט את הדימום הוויסתי ומייד אחר כך ביו החמישי של המחזור נטלתי איקקלומין כמו כן הייתי גם במעקב זקיקים אשר הראה ביוץ ואת השפעת האיקקלומין.
שאלתי היא - האם האיקקלומין עשוי לגרם לדחייה במחזור החודשי או שמה אני אמורה לקבל בדיוק מתי שהייתי אמורה ללא נטילת האיקקלומין? אני נמצאת כרגע באיחור של יותר משבוע, בד"כ אני מקבלת ביום ה 29.
אני לא רוצה לעשות סתם בדיקה כי נמאס לי להתאכזב, חשוב לציין כי גם במחזורים אחרים היו לי לעיתים איחורים שך 5 ימים לערך. מצפה לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקקלומין - תגובה
פרופ` דוד בידר19/12/2010התרופה משנה את יום הביוץ ולכן אם היה ביוץ צריך לבוא וסת, ואם באמת הוכח הביוץ אזי תעשי בדיקת דם או בדיקה ביתית להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץיסמין19/12/2010
בוקר טוב,
אני היום ביום ה 19 למחזור , וביום ה 13 עשיתי מעקב זקיקים - והיה זקיק בגודל 17 , רציתי לדעת בערך מתי הזקיק מבייץ? ואם ישנה אפשרות שעדיין לא היה ביוץ ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
יסמין19/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר19/12/2010סביב ה 20 מ"מ.
אם ביץ או לא אפשר לראות באולטרה-סאונד או בבדיקות דם.
לפי הנתונים ואם גילך צעיר הביוץ יהיה בעוד4-5 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
יסמין20/12/2010זה אומר שהביוץ יהיה ביום ה 24 למחזור ? היום אני ביום 20
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מבינה ....
יסמין20/12/2010אתה אומר שהביוץ אמור להיות שהזקיק בגודל 20 מ'מ ,
היום אני ביום ה 20 למחזור , וביום ה 13 הזקיק היה 17 מ'מ ,
זה אומר שהיום כבר הזקיק 24 מ'מ אם בכלל....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי יסמין
חסויה20/12/2010פרופ' בידר התכוון ש 4 ימים מהיום שהזקיק היה 17 מ"מ....לא מהיום...
אלא מיום 13...ז"א שסביר שהיום את כבר אחרי ביוץ...ליתר ביטחון קיימי גם היום :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי
יסמין20/12/2010טוב אני מקווה שלא פספסתי ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי - תגובה
פרופ` דוד בידר20/12/2010תודה לחסויה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםפוריות19/12/2010
בוקר טוב,
המחזור שלי הינו מחזור קשה עם המון דימומים. אתמול הופיע לי דימום לאחר הזרעה ( 9 ימים קודם לכן) , אך הדימום מאוד מאוד קל ואיני זקוקה אפילו לפד. האם פיורגון משנה את "המרקם" של הווסת או שמא יכול להיות שאין זה מחזור ? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
פרופ` דוד בידר19/12/2010תעשי בדיקת דם להריון או בדיקה ביתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרוגסטאן- דחוףףףגלית19/12/2010
בתאריך 13/12 יום שני הוחזרו לי עובריים טריים מתרומת ביצית..
24 שעות לפני נאמר לי לקחת את האוטרוגסטאן, עפי הבנתי ישנם בנות שמתחילים לקחת את התמיכה 3-4 ימים לפני החזרת העוברים.
מתי בדרך כלל אמורים להתחיל את התמיכה?
האם ייתכן שבגלל זה לא תהיה קליטת עוברים?
משערת שבי"ח קצת פיקשש "ושכח" להודיע לי על תחילת התמיכה. :-(
אשמח לתגובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוטרוגסטאן- דחוףףף - תגובה
פרופ` דוד בידר19/12/2010צריך יותר זמן, של 48 שעות ,אך תחכי לבדיקת דם אולי כן יקלט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר- המשך
גלית19/12/2010לפי תשובתך, הסיכוי לא גבוה לקליטת העוברים..
1. האם אתה חושב שברגע שאעלה את מינון התמיכה יש עדיין סיכוי להציל את המצב כמובן החזרה הייתה ביום שני שעבר.
2. אם העשה בדיקת דם, האם זה יכול במעט להרגיע אותי עפ"י התוצאה שאקבל כעת?
ובכלל האם ניתן עדיין להציל את המצב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר- המשך - תגובה
פרופ` דוד בידר20/12/2010תמשיכי אותו הטיפול ותחכי בסבלנות כי יתכן הריון.
לא צריך שום בדיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון כימייעל19/12/2010
1. האם הריון שהוגדר בהתחלה כהריון כימי אך לאחר שלא הופסקה תמיכה הגיע לבטא 2600 כבר אינו מוגדר ככימי (למרות שאינו תקין) ?
2. האם הריון כימי בכל מקרה לא אמור להגיע לרמות בטא מסויימות ?
3. האם יש משמעות לכך שההריון הגיע לרמת בטא מסויימת לגבי הצלחה בעתיד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון כימי - תגובה
פרופ` דוד בידר19/12/2010הריון כימי הוא הריון שבו עלתה בתחילה הבטא לרמות לא גבוהות כמו 250-300 ואחר כך הערך ירד.
בערכים כמו שלך צריך כבר לראות משהוא ברחם וזה לא הריון כימי ואם לא רואים אז אולי הוא לא ברחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הי יש למישהי דקפפטיל למסירה?יש דברים כאלה18/12/2010
אשמח להעזר אני גרה באיזור השרון תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפצה
יש דברים כאלה19/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה
אור19/12/2010לפני כחודש חיפשתי דקפפטיל בנרות בכל האיזור והיה חסר ולבסוף מצאתי בסניף בחדרה
אין לי לתת לך אך אוכל להמליץ לך לבקש מפקידה בקופה או מהרוקחת בסניף שלך לבדוק היכן יש ולהתקשר שישמרו לך
מקווה שעזרתי קצת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות לאחר החדרת העוברג'ינה18/12/2010
ד"ר שלום.
ביום שני הוחדר לי עובר אחד ולאחר ההחדרה מיום למחרת אני משתמשת בג'ל קרינון. כל יום יש לי הפרשות בצבע לבן ו/או ירוק. האם זה תקין וכחלק מהג'ל נפלט או משהו אחר, או שמא תהליך לא תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות לאחר החדרת העובר - תגובה
פרופ` דוד בידר19/12/2010זה תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריון מפליטת זרעאלונה18/12/2010
הי
אני בת 34, הייתי באינטימיות עם מישהו ללא חדירה.
הוא אונן והגיעה לשפיכה.
לאחר-מכן החדרתי קצת מהזרע שלו לאיבר המין שלי ואוננתי בעצמי.
מה הסיכויים להיכנס מזה להיריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה, אבל...
yaael19/12/2010זה ממש ממש לא הפורום הנכון !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטערת מהו הפורום הנכון?
אלונה19/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיריון מפליטת זרע - תגובה
פרופ` דוד בידר19/12/2010אפסיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק רציתי לציין שמדובר בתקופת הביוץ
3220/12/2010זה היה בערך שבועיים אחרי המחזור.
זה משנה את הסיכויים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק רציתי לציין שמדובר בתקופת הביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר21/12/2010לא.הריון לא יצא מזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקבלי את התשובה בפורום פורנו...
רפי21/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כריתת צינורית זרע והיריון480818/12/2010
שלום רב
איזה אפשריות עומדות בפני זוג שרוצה ילדים כאשר הגבר עבר כריתת צינורית זרע לפני כמה שנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כריתת צינורית זרע והיריון - תגובה
ד''ר דוד ישי19/12/2010אין ברירה אלא לקחת דגימה מהאשך - ביופסיה וחפש בתוכה תאים בשלים להפריה. ההפריה היא כמובן ב IVF .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אותי זה מעניין
אלונה19/12/2010אפשר לקבל עוד מידע לגבי התהליך הזה ואחוזי ההצלחה שלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומיןשלי18/12/2010
ד"ר שלום רב
לוקחת איקקלומין ביום ה-3 , ביוץ מאוחר בסביבות היום ה-22 מרגישה את הביוץ ממש חזק שאפילו מרגישה לאחר הביוץ כמו כאבי ביוץ מטה בצד שמאל 10 ימים וחום 37.3.
האם זה השפעת האיקוקלומין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקקלומין - תגובה
ד''ר דוד ישי19/12/2010אי הנוחות קשורה כנראה לשחלות המוגדלות , קרוב לודאי בעקבות הטיפול עם האיקקלומין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע טוב שאלה דחופהעילם18/12/2010
שבוע טוב
אני בת 42.5 עברתי שאיבה ביום חמישי 3 ביציות . ביום שישי התקשרתי למעבדה ואמרו לי שהם פספסו את ההפריה ונשארו 2 ביציות ועדיין הם אומרים לי שזה לא אומר כלום אלא להתקשר ביום ראשון ולבדוק מה קורה? מה זה אומר פספסו? הם אמרו לי לחשוב חיובי! לא מבינה ................
אודה לתשובתכם המהירה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע טוב שאלה דחופה - תגובה
ד''ר דוד ישי19/12/2010יש שלב של כמה שעות , יום לאחר השאיבה וההפריה , שבו ניתן לראות האם הביצית הופרתה והאם ההפריה היתה תקינה. לפעמים מפספסים את חלון הזמן הזה. במצב הזה אפשר לראות את העוברים שמתפתחים מהביציות שהופרו אבל לא לדעת האם ההפריה היתה תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאוד מוטרדת!!!!אני18/12/2010
ערב טוב
אני בהריון - שבוע 5+3 לאחר טיפול הפריה
עכשיו זיהיתי שהבת שלי בת ה-4 חולה באבעבועות רוח
האם זה מסכן את הריוני ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
פרופ' שחר קול18/12/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_הריון_בסיכון_גבוה' id=link]הריון בסיכון גבוה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד מוטרדת!!!! - תגובה
פרופ` דוד בידר19/12/2010לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)