מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחזור לאחר הפלהסיוון12/12/2010
ב 14.11 קיבלתי מנה אחרונה של ציטוטק שבוע 7 , עוד לא קיבלתי מחזור ?
מתאי אני אמורה לקבל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ענו לי
סיוון13/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור לאחר הפלה - תגובה
פרופ` דוד בידר14/12/2010קודם כל ההריון צריך להעלם ובדיקת בטא צריכה להיות שלילית ואז יחזור המחזור לפעול.
בשלב זה צריך להגיע הדמם של ההפלה וזה צריך להופיע אחרי שבועיים בערך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ד"ר קול,מוקפאים יפים12/12/2010
מתאריך 28.11 (היום זה היום ה- 15 מאז) התחלתי לקחת אסטרופם, 3 פעמים ביום.
יש לי 7 עוברים מוקפאים, הבעיה עד כה היא בעיית זרע בלבד, לא ידוע על משהו נוסף.
עברו icsi באלישע.
היום זה יום מחזור 17.
עשיתי בדיקת אולטרא סאונד (רירית בגודל 7.5) ובדיקת דם, קיבלתי הרגע את תוצאות בדיקת הדם והנה התוצאות:
lh 17.6
e-2 3006
progesteron <1.20
קצת מדאיג אותי, התוצאות מחוץ לתחום.... אמורה לעבור החזרת עוברים ביום שלישי הקרוב (לשמחתי הבנתי שאתה הרופא שתבצע את ההחזרה)
מה דעתך על התוצאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
מוקפאים יפים13/12/2010פספסתם את ההודעה......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד"ר קול, - תגובה
פרופ' שחר קול13/12/2010התוצאות טובות מאוד.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול -אני רוצה להגיד לך תודה ו..
מוקפאים יפים13/12/2010אחת האחיות מאלישע, מכירה אותי טוב - והיא כל כך שמחה בשבילי שמחר אתה תעשה לי את ההחזרה :), אתה פשוט מדהים, כל פעם שפניתי כאן באתר נענתי במהירות ותשובות ברורות.
אלף פעם תודה!
נכנסתי כבר לביאוס כי אמרו לי שהאיכות של העוברים בicsi לא משהו,
ואמרו לי שמוקפאים זה כבר מוריד באיכות העוברים - אז מה נשאר טוב? :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי הזרעה - מודאגתמודאגת12/12/2010
שלום,
אני אחרי טיפול הזרעה שכשל חודש שעבר.
החודש אני עומדת מול הזרעה נוספת. לקחתי 5 ימים אקאקלומין כדור ליום. ככל הניראה עקב הכדורים רירית הרחם שהיה חודש שעבר 8.1 , ירד לעובי 6.7. אני ממש מודאגת. מה אני יכולה לעשות עם התוצאה הזאת?
היום נימצא גם בבדיקת אולטרסאונד שני זקיקים בדודל של 19 כל אחד.
הרופא המטפל אמר לי לעשות זריקה רק מחר והזרעה ביום שלישי ורביעי.
האם זה לא מאוחר ? או שהתזמון בסדר?
בפעם קודמת גם נורא כאב לי תהליך של הזרעה. הרגשתי כאבים עזים כל זמן ההזרעה (תהליך של מספר דקות). יש לציין כי הרופא אמר שיש משהו שמפריע למזרק הדק להכנס אל צוואר הרחם ולקח לו מספר נסיונות עד שהצליח. באמצע אף החליף למזרק אחר.
האם הזרעה אמורה לכאוב כל כך?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי הזרעה - מודאגת - תגובה
ד''ר דוד ישי12/12/2010רירית הרחם סבירה , גם אם היא דקה מהמחזור הקודם. התזמון טוב.
לעיתים יש לאישה תעלת צואר צרה ומפותלת ויש קושי לעבור דרכה. תנסי להגיע לזרעה הבאה עם שלפוחית מלאה . זה יכול להקל על המעבר ולכאוב פחות או לא לכאוב כלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סדנת תמיכה לנשים בטיפולי פוריותאודליה מימון12/12/2010
בעז"ה
נפתחת קבוצת תמיכה והעצמה לנשים המתמודדות עם טיפולי פוריות וציפייה להריון
את, שמתמודדות עם הציפייה הגדולה להרות, עם האכזבה והתקווה.
את, שמתמודדת עם התגובות מהסביבה, עם תחושת הבדידות והכאב, ועם הרצון הגדול להביא לעולם ילדים. את היקרה!
את מוזמנת לקבוצת תמיכה שתאפשר לך לפתוח את ליבך, לקבל הבנה, הקשבה, השתתפות וכלים שונים להתמודד עם תקופה זו מתוך כוחות של אמונה, צמיחה וגדילה.
סדנא בליווי ותמיכה רגשית ופואית גם יחד.
בהנחיית- אודליה מימון, עו"ס, מנחת סדנאות, יועצת אישית וזוגית ומחברת הספר "אוצרות פנימיים".
ובליווי ויעוץ רפואי של- אהרן פרץ- אמבריולוג בביה"ח שערי צדק.
נושאים משולבים בסדנא:
- סביבה תומכת- חשיבות השיתוף והיחד.
- עוצמת הרגש- זיהוי, שיתוף ועבודה עם רגשות עוצמתיים ותנודות במצב הרוח.
- זוגיות ופוריות- כלים להתמודדות עם דילמות וקשיים במערכת הזוגית והמשפחתית כתוצאה מטיפולי הפוריות.
- ההמתנה והמתנה- חשיבה חיובית, צמיחה מתוך כאב.
- הרפיה ודמיון מודרך- כלים להתמודדות עם המתח והלחצים, ועוד.
נושאים רפואיים:
- סוגי הטיפול השונים, אפשרויות, השלכות ועצות לבחירה הנכונה.
- השפעת ההורמונים על מערכות שונות בנפש ובגוף.
- רפואה והלכה- הכוונה הלכתית ורפואית בתהליך הטיפולים.
- רפואה טבעית- אפשרויות, עצות והכוונה ממטפלים מומחים בתחום.
סדנא חווייתית בת 10 מפגשים, המשלבת סביבה חמה ותומכת יחד עם תמיכה וליווי רפואי. לאורך הסדנא יגיעו מרצים אורחים שונים, נשים שיספרו את סיפורן האישי, אנשי רפואה וטיפול ועוד. הקבוצה מבוססת על תהליך אישי וקבוצתי גם יחד, עד 15 נשים בקבוצה. הסודיות והפרטיות מובטחים. משך כל מפגש שעתיים וחצי. מיקום: ירושלים.
לפרטים נוספים ולהרשמה- אודליה: 0545219871 אהרן: 0528294258
את, מוזמנת בשמחה... נשמח לראותך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סדנא או קבוצה?
עירית12/12/201015 בנות בקבוצה זה המון!!!!
אני מניחה שאת בקיאה בנושא של תהליכים בקבוצה,
הייתי ממליצה לך לרשום סדנת תמיכה ולא קבוצת תמיכה ....
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו סדנת תמיכה וקבוצת תמיכה גם יחד
אודליה12/12/201015 בנות זה לא מעט, אך זה גם לא מאוד הרבה. (עד 15, אולי גם פחות)
זה מאפשר לעשות עבודה של תמיכה וצמיחה ביחד. מוזמנת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנמיה וכניסה להריוןyaael12/12/2010
שלום,
רציתי לדעת בגדול האם יש קשר בין אנמיה, חוסר בברזל וכמות פריטין נמוכה מהממוצע להצלחה בכניסה להריון.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנמיה וכניסה להריון - תגובה
ד''ר דוד ישי12/12/2010לא , אבל מאד רצוי להתחיל הריון עם רמה תקינה של ברזל ושל המוגלובין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת...שיר12/12/2010
בבדיקת נשים שהייתי הרופא נשים אמר שהוא רואה זקיק פנטסטי להיכנס להריון ושצריך לקיים יחסים בימים האלה ואכן עשיתי את מה שהרופא אמר אך בכל זאת לא נקלטתי להריון. מדוע??????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת... - תגובה
ד''ר דוד ישי12/12/2010כי הסיכוי להרות , גם כשהתנאים אופטימליים , הוא כ 10-15% בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון נמוךשיר12/12/2010
שלום רב,
אני בת 29 מנסה להרות כחצי שנה לצערי ללא הצלחה ,
אני יוסיף ויציין כי יש לי שני ילדים שיהיו בריאים שאיתם נקלטתי באותו חודש שרציתי להריון .
לאחר ההריון השני עשיתי הפסקה של כ -4 שנים באופן טיבעי ללא גלולות וכו'...
רציתי לדעת מה יכולה להיות הסיבה???? אני ממש מתוסכלת מזה.
ההריונות הקודמים שלי היו 100 אחוז , לידות טבעיות...
לאחרונה הרופא נשים נתן לי לעשות בדיקת הורמונים ביום השני של המחזור והתוצאות היו תקינות מלבד הפרוגסטרון שיצא 1.9 שהנורמה נעה בין ה-19-76 יכול להיות שזו הבעיה ?? למרות שהבדיקה הייתה בזמן מחזור ביום השני??
במידה וזו הבעיה מה ניתן לעשות? בבקשה תענה לשאלותיי אני ממש מיואשת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון נמוך - תגובה
ד''ר דוד ישי12/12/2010קרוב לודאי שאין לך שום בעיה. זה שבפעמים הקודמות הרית בנסיונות הראשון אינו אומר שכך זה יקרה תמיד. אל תלחיצי את עצמך סתם. הפרוגסטרון בשלב הזה צריך ךהיות נמוך. הוא גבוה ( הערכים שציינת נכונים לאחר הביוץ )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת הורמונים גבוהה בטיפולי IVFאור12/12/2010
ביום חמישי עשיתי מעקב זקיקים ( זה היה יום 11 לטיפול ) . תוצאות US - זקיקים בין 12-14מ"מ, בדיקת דם - E2-12855 LH-1.7 FSH-11 PROGESTERONE-1.6
בעקבות הבדיקה אמרו לי שרמת ההורמונים שלי גבוהה מדי שאני לא צריכה להזריק כלום
( בדר"כ הזרקתי 150 גונאל F ) ולחזור על הבדיקה למחורת .
ביום שישי התוצאות היו : US- זקיקים בין 17-20 מ"מ אבל רמת ההורמונים במקום לרדת רק עלתה (האחיות לא אמרו לי בדיוק כמה ) ולכן לא ניתן לעשות שאיבה ביום ראשון , אמרו להמתין ובנתיים לא להזריק כלום בשישי שבת .
האם זה שלא הזרקתי הורמונים כבר 3 ימים פוגע האיכות הביציות ?
כמה זמן אני יכולה להיות במצב כזה ? האם יש עדיין תקווה לטיפול הזה ? ולמה בעצם לא ניתן לבצע שאיבה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמת הורמונים גבוהה בטיפולי IVF - תגובה
ד''ר דוד ישי12/12/2010אפשר להגיע לשאיבה גם ללא הזרקה של כמה ימים. התנאי הוא לתפוס את רמת ה E2 בסביבות 10000. אם הנפילה היא לרמות נמוכות יותר הסיכוי להצליח לא גדול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון מחוץ לרחםאושר12/12/2010
שלום
לאחר 4 שנים נסיונות IVF- הריון מחוץ לרחם
האם קיים באופן מסוים גם קשר בין הריון חוץ רחמי
1- מקום ההחזרה
2- מצב נפשי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רק ביש מזל
שלומית12/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון מחוץ לרחם - תגובה
ד''ר דוד ישי12/12/20101. אנחנו מחזירים תמיד לאותו מקום , לפחות משתדלים .
2. אני לא מכיר קשר בין מצב נפשי להריון מחוץ לרחם.
בד"כ יש הריון מחוץ לרחם אצל נשים עם בעיה בחצוצרה , גם אם אינן יודעות על בעיה כזאת. כנראה שבחלק מהפעמים מגיע העובר , לאחר החזרתו , לחצוצרה . אם היא תקינה היא דוחפת אותו חזרה לרחם ( כמו במצב הטבעי ) אם היא לא תקינה הוא "נתקע" בה ומתפתח שם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע טוב לכולם... התייעצות בבקשהאור12/12/2010
בת 27 נשואה פעם שנייה ( יש לי ילד מנשואיי הקודמים ).
עקב בעיית זרע עשינו 2 הפריות שכשלו בפרוטוקול קצר .( נתוני זרע : concentraion 5.0 מיליון, vitality 81% normal morphology 4%
אצלי הכול תקין בעבר שני הריונות ספונטינים לא מבעלי הנוכחי .
היום הזרקתי אוביטרל וחצי ב7 וחצי בבוקר מחר בע"ה שאיבה ב4 בצהריים.
זקיקים שנראו ביום שישי -ימין 17, שמאל 15 14 13 11 רירית 9.7 מיום שישי המשכתי 3 מנוגון שבת גם 3 מנוגון ולא שבתי למעקב.
שאלותיי בבקשה :
האם לדעתכם התפתחו עוד זקיקים מיום שישי עם המנוגון??
האם לדעתכם הטווח של האובירל עד השאיבה בסדר?
האם רירית מספיקה?
האם הפרש של מתן זרע עד השאיבה של 30 שעות בסדר? ( אתמול הייתי עם בעלי לאחר שבועיים בגגל שמירת נידה )
העם הזרע כל כך חמור?
סליחה על ההצפה אני מלאת תקווה ציפייות תקוות וחששות מצטערת על האורך ואודה לכם לתשובה.
המשך שבוע מקסים ומבורך לכולכם את צוות מדהים שעושי עבודת קודש !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברשותכם אוסיף ... שכחתי
אור12/12/2010פעם ראשונה של פרוטוקול ארוך האסטרדיול יום שישי היה 3.000 וקצת .
והשאלה מה תפקידו של האוביטרל .... האם זו כמות הזקיקים שיישאבו לי או שמהאוביטרל יהיו עוד זקיקים .. מה מטרתו בהפרייה ... תודה רבה לכם !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתינה לתשובה בבקשה
אור13/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע טוב לכולם... התייעצות בבקשה - תגובה
פרופ' שחר קול13/12/20101. לא יתפתחו זקיקים נוספים, אלא יגדלו הקיימים.
2. מקובל טווח של סביב 34 שעות
3. הרירית מצוינת
4. זרע - בסדר.
5. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןשלי12/12/2010
ד"ר שלום רב
לפני חודשיים עברתי הפלה טבעית בשבוע 5 היו לי כאבים עזים כמו כאבי ביוץ וסוג הפרשה שונה מהרגיל , חום 37.3
וסת אחרון 13.11
ביוץ בסביבות 1.12 ביום ה-21
מרגישה את אותם תופעות כמו בפעם שעברה לא יכולה לעמוד על הרגליים חום 37.3 אותם כאבים מטה ואותו סוג הפרשה.
מתי אני יכולה לעשות בדיקת הריון ביתית?
במידה ויש הריון האם זה נורמלי להרגיש כאבים שוב מטה כמו ביוץ כמו פעם קודמת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון - תגובה
ד''ר דוד ישי12/12/2010בתחילת הריון יש סוגים שונים של כאבים וחוסר נוחות. לא ניתן להסיק מהם על תקינות ההריון. את בדיקת ההריון צריך לבצע לא לפני 14 יום מהביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנקה וטיפוליםשרי11/12/2010
יש לי בעיה מכנית שבעקבותיה עשיתי הפרייה ונולדה לי תינוקת תודה לקל.
כעת התינוקת בת שבעה חודשים ואני מניקה אותה הנקה מלאה.
אנחנו מעוניינים להתחיל בסדרת טיפולים חדשה ולהביא עוד תינוק.
ברצוני לשאול:
האם מותר לקחת את התרופות הניתנות בטיפול כמו דקפפטיל, גונאל f ומנוגון בזמן ההנקה, או שעלי קודם כל לסיים לגמרי עם ההנקה ורק לאחר מכן להתחיל טיפולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה וטיפולים - תגובה
ד''ר דוד ישי12/12/2010מאד רצוי לסיים תחילה את ההנקה ורק אח"כ להתחיל בטיפול .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמון והשפעתוורד11/12/2010
החל מיום 3 למחזור מזריקה גונאל 375
היום יום 7 למחזור:
ימין -2 זקיקים 10 מ"מ כל אחד.
שמאל-זקיק 10 מ"מ
1 האם תגובה חלשה?
2 האםהיה עדיף מונופור במקום גונאל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמון והשפעתו - תגובה
ד''ר דוד ישי12/12/2010התגובה אכן מעט חלשה , גם מבחינת מספר הזקיקים וגם מבחינת הגודל שלהם. לא נראה לי שיש קשר לסוג הגונדוטרופין שבו משתמשים. אבל אם לא תהרי שוה לנסות את המנופור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלה בבקשהחסויה11/12/2010
כשבבוחרים זרע מתורם בחו"ל, יש לקנות זה שעבר שטיפה שם או כדאי לשטוף פה לפני ההזרעה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי שאלה בבקשה - תגובה
ד''ר דוד ישי11/12/2010אפשר כך ואפשר כך. אין לזה משמעות מלבד עניין הנוחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי?שרה11/12/2010
יום חמישי היה יום 14 אחרי ביוץ. באיחור של יומיים הבוקר עשיתי בדיקה ביתית - יצא שלילי. עוד לא אמרתי נואש אבל אז התחיל דימום (לא חזק בינתיים). האם יש עוד סיכוי?
אני ללא כל תמיכה ומתלבטת אם לעשות מחר בטא.
יומיים איחור אומר שבהכרח היה משהו או שמדובר בסתם תעתועיי גוף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה
שרה11/12/2010מגובר ב-IUI על בסיס טבעי. (ללא תמיכה כי לא היה צורך)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי? - תגובה
פרופ' שחר קול11/12/2010הסיכוי קלוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ממה יכול לנבוע האיחור?
שרה11/12/2010תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)