מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני לא יודעת מה לעשות תעזרו לי בבקשFF11/12/2010
היי עברתי הפריה חוץ גופית ראשונה לפני שבוע וחמישה ימים ואני צריכה להגיע יום שני לבדיקת הריון... והיום קיבלתי מחזור בדיוק בתאריך שהייתי צריכה לקבל.. אני לא יודעת מה לעשות? זה אומר שלא ניקלטתי? איך יכול להיות שאחרי כל הזריקות והתהליך שעברתי ושבעוד יומים אני צריכה ללכת לעשות בדיקת הריון קיבלתי מחזור רגיל?
בבקשה תעזרו לי... תודה רבה והמשך יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא יודעת מה לעשות תעזרו לי בבקש - תגובה
פרופ' שחר קול11/12/2010יש לשער שלא הושג הריון ולכן הגיע דימום.
ועם זאת, ההוכחה היחידה היא ע"י בדיקת דם להריון. לא מן הנמנע שיש דימום, אך מתחיל גם הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום שישה ימים אחרי החזרהמאיה11/12/2010
ביום רביעי שעבר בוצעה שאיבה וביום ראשון האחרון בוצעה החזרה של שני עוברים.
היום התחיל דימום בניגוב (אבל ממש דם אדום ולא חום). בדיקת בטא אמורה להתבצע רק ביום שישי. האם זה מחזור? איך בשלב כל כך מוקדם? האם להמשיך עם כל התמיכה או שניתן להפסיק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום שישה ימים אחרי החזרה - תגובה
פרופ' שחר קול11/12/2010מציע להמשיך תמיכה ולבצע בדיקת הריון ביום רביעי, שבועיים לאחר השאיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
מאיה12/12/2010מאז אתמול הדימום התגבר ונראה כמו מחזור, כולל כאבי מחזור.
האם יש עוד סיכוי להריון? אם לא אז כיצד יתכן מחזור בשלב כה מוקדם? אני עם תמיכה די רצינית. בעבר עשיתי לא מעט טיפולים ואף פעם לא הגיע דימום לפני בדיקת הבטא, בטח שלא כל כך מעט זמן אחרי ההחזרה.
האם יתכן שדימום כה כבד יהיה דימום השתרשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה -שאלה שלא נענתה
מאיה12/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - תגובה
פרופ' שחר קול13/12/2010לא, דימום של השרשה הוא קל ביותר, אם בכלל.
הסיכוי להריון קלוש.
הדימום המוקדם הוא תוצאה של הפרוטוקולים השונים והמינונים שניתנו, לכן יש להיוועץ עם הרופא המטפל הבקיא בכל אלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ והריוןשלי11/12/2010
ד"ר שלום רב
הביוץ אצלי מאוד מאוחר מופיע ביום ה-21 .שאלתי היא האם זה יכול לגרום לכך שהביצית לא תיקלוט את הזרע בצורה תקינה או זה בכלל יכול להפריע להתפתחות הריון תקין? ובכלל האם ביוץ ביום ה-21 זה תקיןכדי להיכנס להריון?
אציין כי לפני 3 חודשים היה לי ביוץ ביום 21 והיה הריון לא תקין והפלה טבעית בשבוע 6 אך למעשה זה היה כמו שבוע 4 עקב ביוץ מאוחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ והריון - תגובה
פרופ' שחר קול11/12/2010לא, ביוץ מאוחר כשלעצמו אינו מפריע להתפתחות ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' סימוןרחל11/12/2010
אני בת 47 ולכן זקוקה לתרומת ביצית.
החזרת עוברים ראשונה.
ההכנה הייתה 3 אסטרופם ליום, ושלושה ימים לפני ההחזרה פעמיים ביום 400 מ"ג אוטרוגוסטן, תזמון החזרה היה עם גלולות.
שלושה ימים לפני ההחזרה E2 1621 פרוגסטרון 2.4, רירית 8.3 מ"מ,
הוחזרו שלושה עוברים בני 2 ו-4 תאים.
12 יום לאחר החזרה: בטא קטנה מ-2, E2 ,991 פרוגסטרון 127 .
החזרת עוברים שניה.
ההכנה הייתה 3 אסטרופם ליום, ושלושה ימים לפני ההחזרה 3 פעמים ביום 300 מ"ג אוטרוגוסטן , תזמון החזרה היה עם גלולות.
יום לפני ההחזרה רירית 8 מ"מ, E2 2119, פרוגסטרון 30.8.
הוחזרו 3 עוברים שרק אחד מהם היה במצב טוב, 6 תאים.
12 ימים אחרי ההחזרה: בטא 19, E2 2146, פרוגסטרון 28.
14 ימים לאחר ההחזרה: בטא 46, E2 1045, פרוגסטרון 127.
18 ימים לאחר ההחזרה: בטא 34, E2 817 , פרוגסטרון 127.
לאחרונהעשיתי החזרת עוברים נוספת.
האחות עשתה לי זריקת דקאפפטיל ,
לאחר כמה שבועות התחלתי עם אסטרופם 3 ליום ושלושה ימים לפני ההחזרה לקחתי אוטורוגוסטן 400 מ"ג שלוש פעמים ביום.
שלושה ימים לפני ההחזרה התחילו התכווצויות של הרחם, עשיתי אולטרסאונד ובדיקת דם: E2 2698, ופרוגסטרון 0.8. רירית רחם 8.1 מ"מ. אחרי שהתחלתי עם האוטורוגסטן התכווצויות הרחם פחתו.
אחרי יומיים עשיתי אולטרסאונד נוסף ררירית רחם 9.2 מ"מ ולמחרת עשיתי החזרה. 2 עוברים מעוד טובים.
12 ימים לאחרת החזרת עוברים עשיתי בדיקת דם לפני שלקחתי את ההורמונים :
בטא 4 , פרוגסטרון 24.9, E2 2105,
למחרת עשיתי בדיקת דם נוספת וכשעה לפני כן לקחתי את האוטורוגסטן:
בטא 6, פרוגסטרון 39.5 , E2 2039 ,
א. האם יכול להיות שההתכווצויות של הרחם התחילו חמישה וחצי שבועות לאחר שעשיתי את זריקת הדקאפפטיל בגלל שההשפעה של הזריקה פגה
(בהחזרות קודמות לא הוזרקה לי הדקפפטיל וגם לא היו לי התכווצויות של הרחם)?
ב.האם רמת הפרוגסטרון הייתה נמוכה ואולי לכן היו לי התכווצויות של הרחם, אולי בגלל שילוב של השניים לא נקלטתי?
ג. מה צריכה להיות רמת הפרוגסטרון בשביל שתהיה קליטה והתחלה של הריון תקין?
מודה לך מראש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' סימון - תגובה
פרופ' אלכס סימון11/12/2010רמה להריון 20 ומעלה מספיקה
איני חושב שמיחושי הבטן נבעו מרמת הפרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לפרופ' סימון
רחל11/12/2010תודה עבר התשובה המהירה.
מה הסיבה שלא נקלטתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלות בבקשהורד11/12/2010
מנסה להכנס להריון עי IFV
היום יום 7 למחזור:
מזריקה כבר 5 ימים גונאל F 375
3 זקיקים גודל 10 מ"מ כל אחד
1האם גונאל לא משפיע עלי?
האם עדיף לשנות להורמון מסוג אחר?
2 מאיזה יום למחזור נהוג לקחת צטוטראייד?אני מבייצת טבעי כל חודש.
2 האם מותר לקיים יחסים יום לפני שאיבה? (זה עי' תרומת זרע)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 שאלות בבקשה - תגובה
פרופ' שחר קול11/12/20101. משפיע. "הורמון" אחר לא ישפיע אחרת.
2. כאשר הזקיקים מתקרבים ל - 13 - 14 ממ".
3. עדיף להימנע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומין +US+ בדיקות דם? שאלות..willbe11/12/2010
שלום,
אין לי מחזור כבר מ-3/2010, מאז שהפסקתי ליטול גלולות... ביתיים אובחנתי כפוליציסטית (משקל תקין, לא שעירה)
נוטלת מטפורמין (850 מ"ג *2 ביום)..
הרופא הציע להתחיל עם איקקלומין כי המחזור לא חוזר (למרות שלפני חודש כן היה לראשונה, אבל בגלל US משלשום הרופא לא ממש אופטימי שיהיה מחזור וגם אם כן זה לא אומר שיהיה ביוץ...)
אמר ליטול פרוברה (10 ימים) להופעת דימום; ועל היום ה-3 של הדימום להתחיל ליטול איקקלומין.
מתי לבצע US? האם רק פעם אחת?
מה עם בדיקות דם- האם חובה? (לדעתי הוא לא הזכיר..)
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקקלומין +US+ בדיקות דם? שאלות.. - תגובה
פרופ' שחר קול11/12/2010מציע א.ס. סביב יום 11 למחזור.
בדיקות דם - לא חיוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
willbe12/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באיזה שבוע אני?רונית11/12/2010
ב 25.10 היתה וסת אחרונה התחלתי טיפול IVF
12.11 בצעתי החזרה
14.11 בצעתי החזרה כפולה
24.11 בצעתי בדיקת הריון הבטא היתה 103 תוצאה חיובית
26.11 הבטא היתה 163 ,28.11 הבטא היתה 304, ב 30.11 הבטא היתה 556
וב 2.12 הבטא היתה 1313
הזמינו אותי ב 12.12 לאולטראסונד ראשון
השאלה שלי מה צריך לראות ?
ואיך מחשבים את גיל ההריון
אשמח לקבל תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באיזה שבוע אני? - תגובה
פרופ' שחר קול11/12/2010ראי "שאלות נפוצות".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיל ותופעות לוואיbesmile11/12/2010
היי,
אני בת 34- אחרי- 3 הפריות....
ולוקחת עכשיו דקפפטיל ובעוד מספר ימים נצרף את מונופור...
אחרי 3 ימים של הזרקות- מתפתלת מכאבי בטן חזקים- בעקבות זאת....
האם זה הגיוני ואכן מזה???? הרגשתי גם כמו ג'ולה בבטן אתמול בלילה....
האם יש סכנה בתרופה הזאת??????
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל ותופעות לוואי - תגובה
פרופ' אלכס סימון11/12/2010איני חושב שכאבי הבטן מהתרופה. לא מדווח על תופעת לואי שאת מתארת.
התרופה חיונית, השיכי לקבל אותה ואם התופעה חוזרת על עצמה, דווחי ליחידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוף גוף בהריוןשלי11/12/2010
ד"ר שלום רב
ידוע לי כי אחד הסימנים לגילוי הריון זה חוף גוף . ברצוני לדעת האם 37.0 עד 37.3 במשך 3 ימים ועייפות חזקה יכולה להצביע על הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוף גוף בהריון - תגובה
פרופ' שחר קול11/12/2010אולי.
כדי לדעת בוודאות - מציע בדיקת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת זרע + בדיקת הלוספרםמאותגרת10/12/2010
בעלי סובל מבעית זרע קשה על רקע אשכים טמירים, יש לו פחות ממיליון זרעים, מעט בתנועה מקומית ובכל הבדיקות אין איזכור למורפולוגיה (גרועה מן הסתם ..). עברנו 5 IVF עד שהצלחנו להרות ותודות למיון של ברטוב הושג הריון ויש לנו ילדה בריאה ומקסימה שבדיוק חגגה 3.
לפני כשנה + ניסינו להרות שוב ובינתיים ללא הצלחה. עברנו 3 טיפולים ועכשיו אנו לקראת הרביעי. הרופא המטפל הציע שננסה לשאוב זרע ישירות מהאשך =TESA, לא ברור לי למה הוא חושב שבאשך הזרע יהיה באיכות טובה יותר (יש לבעלי וריקוצל שלא ניתן לטיפול = כך סוברים 2 אורולוגים שפגשנו ואין לו בעיית חסימה, הוא כל הזמן מצליח לתת זרע לבד) - אשמח לשמוע את דעתך, וכן שנעשה בדיקת הלוספרם לבדוק את ה- DNA של הזרע (אגב, בעבר עשינו את בדיקת כרומוזום Y שיצאה תקינה).
אשמח לשמוע את התייחסותך ל-2 הנושאים הללו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת זרע + בדיקת הלוספרם - תגובה
פרופ' שחר קול11/12/2010אם יש זרע בתנועה במתן רגיל, איני רואה היתרון שבמיצוי זרע מתוך האשך בניתוח.
כנ"ל איני רואה חשיבות מעשית לבדיקת הלוספרם. אולי ערך מדעי-אקדמי, אך לא ישנה מהלך הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הערכים מתאימים?לימונית10/12/2010
שלום,
לקראת IVF, פרוטוקול ארוך. היום היום ה-8 למנוגון.
בבדיקות שבוצעו אתמול נצפו כארבעה - חמישה זקיקים בגדלים של 13-15.
בינתיים מוזמנת להמשך מעקב ביום א', וממשיכה במנוגון ובדקא.
בבדיקות נצפו הערכים הבאים:
LH - 1.2
E2 - 3259
P- 4.5
ברצוני לדעת האם הערכים מתאימים?
האם הפרוגסטרון לא גבוה מדיי?
כמו כן, מתי לדעתכם ניתן לצפות לשאיבה? (האם ייתכן ביום ג'?)
בתודה,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הערכים מתאימים? - תגובה
פרופ' אלכס סימון11/12/2010ערכים מתאימים
דיקור ביום ג או ד ניראה סביר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומיןשלי10/12/2010
ד"ר/פרופ' שלום רב
בעקבות זה שאני לא זיהיתי ביוץ מס' חודשים בבדיקה ביתית הרופא נתן לי איקקלומין בנסיון הראשון עם איקקלומין היה הריון שהסתיים בהפלה טבעית . החודש לקחתי איקקלומין בפעם השנייה ומחכה לראות אם יבוא הוסת .כפה פעמים זה בסדר לקחת איקקלומין לפני שעוברים לטיפוול אחר במידה ואין הריון עם איקקלומין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקקלומין - תגובה
פרופ' אלכס סימון11/12/2010לפחות 3 מחזורים. אם היה בעבר הריון מטיפול זה, איני רואה את הטעם בלמהר ולעבור לטיפול מורכב יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רצון להיריוןדיקלה10/12/2010
שלום רב,
אני בת 39 ובן זוגי 51.זה אמור להיות היריון ראשון שלי ולבן זוגי יש כבר שני ילדים. שאלתי היא אם בגיל שלו יש סבירות להביא עדיין ילדים בדרך הטיבעית, או שבגיל שלו הזרע הוא כבר יותר חלש. האם הגיל שלי הלא צעיר עלול להיות גורם מכריע לאי קליטה?
אני מאוד רוצה ילד ואני מעוניינת לדעת אם ניתן עדיין להביא ילד בדרך הטיבעית וללא עזרים כמו כדורי הורמונים וכדומה.
תודה מראש
דיקלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצון להיריון - תגובה
פרופ' שחר קול10/12/2010אם הזרע תקין - לא צפויה בעיה מבחינת בן הזוג.
גילך עלול להוות בעיה, אם כי יש לקבל מידע נוסף.
באופן כללי: אם את מבייצת , אברי האגן תקינים והזרע תקין - יש סיכוי להשיג הריון בדרך הטבעית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך ממשיכים מכאן???הריונית :)10/12/2010
בת 26 הכל תקין , בעלי בין 31 סבול מאזוספרמיה חסימתית , מטופל בtesa.
סיבוב ivf 3 + tesa : ב.21.11 שאיבה והחזרה ב24.11 , ב5.12 בדיקת בטא תוצאה 5 , ב 7.12 בטא 5 , לא נקלט הריון ...
לטענת הרופא , יתכן שהתחיל הריון כימי ... שלא שרד ... היו לי כאבים חזקים מבדרך כלל .
קיבלתי מחזור ב8.12 , מחזור קצר ...
הרופא שלי כבר רוצה להתחיל בהורמונים להחזרה עוד שבועיים של המוקפאים שלי ..
לא מוקדם מידי ??
עוד שאלה :
בדרך כלל השתמשתי בהסטרופם בחזרת מוקפאים 3 פעמים ביום והפעם הרופא החליף לי לפרוגינובה ... בטענה שאולי הרירית שלי תיהיה יותר עבה מבדר"כ 7-7.5.
מה ההבדל בין הכדורים?
אני מיואשת , חשבתי שאני אחרי טיפול אחד הקלט ואני בדרך לשאיבה הרביעית ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך ממשיכים מכאן??? - תגובה
פרופ' שחר קול10/12/2010אפשר להמשיך מיד במחזור הפשרה. זה לא מוקדם מידי.
אין הבדל משמעותי בין אסטרופם לפרוגינובה. שניהם מכילים אסטרדיול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ... ועוד שאלה קטנה
הריונית :)11/12/2010להתחיל למרות שיש לי כמה ציסטות קטנות ואחת גדולה ? הן יעברו לבד ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ... ועוד שאלה קטנה - תגובה
פרופ' שחר קול11/12/2010קרוב לוודאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה שאלה אפילו לבנות פה שמבינותאור10/12/2010
אני מזריקה מונוגון בשעה 6 בערב מידיי יום , אינני יודעת להכין את החומר חברה הכינה לי כבר מוכן להזרקה .
האם אפשר לחכות עם זה עד שעות הערב להזריק לא יקרה כלום לחומר או להזריק כבר בבקשה מי שיודעת ....
פשוט שומרת שבתתת ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה שאלה אפילו לבנות פה שמבינות - תגובה
פרופ' אלכס סימון10/12/2010את יכולה להקדים את ההזרקה. לא יגרם נזק.
אימרי לחברה שתלמד אותך להכין את הזריקה וכך יהיה לך קל יותר וללא תלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)