מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם היה ביוץ?ורד13/12/2010
שלום רב
מחזור קיבלתי בתאריך 2.12.10 והיום עשיתי בדיקת דם 13.12.10 -
אסטרדיול - 316
פרוגסטרון - 15.1
LH - 6.2
ברצוני לדעת האם היה כבר ביוץ לפי הבדיקה או שלא?
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם היה ביוץ? - תגובה
פרופ` דוד בידר14/12/2010היה ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטאתתיאנה13/12/2010
שלום,
בטא לאחר 12 יום מהחזרת 2 עוברים 173
בטא לאחר 14 יום 410 .
האם זה יכון להעיד על הריון תאומים ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי בטא - תגובה
פרופ' שחר קול13/12/2010יכול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- FSH גבוהמודאגת13/12/2010
ילדתי בעבר, בת 35, בדיקת פרוסטרגרון ביום ה-21 תמיד מראה ביוץ תקין (סביב ה-43)
עם רזרבה שחלתית נמוכה שכזאת איך זה יש ביוץ איכותי?
איזה טיפול יש במקרים של ערך 22?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FSH גבוה - תגובה
פרופ' שחר קול13/12/2010איכות הביוץ נקבעת בעיקר ע"י הגיל, פחות ע"י רמת ה - FSH
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז לגיל 35 פרוגרסטרון ביום ה-21
אני13/12/2010נע בין 25 ל 45
זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה שלא נענתהנורית13/12/2010
היי
לאחר הזרעו והפריות שכשלון החלטנו ללכת על טבעי
1. מאיזה יום של המחזור מתחילים מעקב של זקיקים ודם ?
2. כול כמה זמן לבצע U/S . אסטרוגן ופרוגסטרון ?
3. באיזה ערך פרוגסטרון וגודל זקיק מזריקים אוביטרן
4. מתי מומלץ לקיים יחסים לאחר האובטרן ובאיזה תדירות ?
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה שלא נענתה - תגובה
פרופ` דוד בידר13/12/2010אפשר לעשות בדיקה ראשונה ביום 9 מהתחלת הוסת ולראות מנ יוצא. תלוי בגודל זקיק ורמות הןומונליות בדם.אם יש למשל זקיק 15 יש לחזור אחרי 3 ימים ואם 16 אחרי יומיים.יש להזריק אוביטרל כאשר הזקיק 18-20 מ"מ ולקיים יחסים אחרי 36 שעות פעם או אחרי יום עוד פעם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המחזור נעלםמיכל13/12/2010
לרופאים שלום
אני בת 30 ואני ובעלי מנסים להכנס להריון מזה חמישה חודשים.
לפני 7 שבועות החל דימום ביום 21 למחזור, הדימום נמשך יותר משבוע, בשילוב עם כאב חריף מאוד בגב (בדרך כלל המחזורים שלי סדירים, ארכם כ5 ימים גג ואין לי כאבים בגב). רופא נשים שבדק אותי במוקד, אמר שהדימום והכאבים בגב הם כתוצאה ממחזור שהקדים. מאז, 7 שבועות עברו והמחזור לא הגיע, עשיתי פעמיים בדיקות דם בשבועיים האחרונים והריון נשלל. כמו שציינתי, עכשיו כבר 7 שבועות עברו מאז הדימום האחרון. לפעמים יש לי כאבים בבטן התחתונה, בגב, ולפעמים התכווצויות, אבל אין סימן לדימום.
רופא נשים אחר שבדק אותי לפני כשבוע, אמר שרירית האנדומטריום מעובה (9ממ) והציע לקחת פרימולט נור לשבוע ואז להפסיק. אני מאוד משתדלת להמנע מתוספות הורמונליות משום שלפני שנים כשלקחתי גלולות זה עשה לי רע מאוד(הפרעות קצב ומיגרנות)
האם יכול להיות שהמחזור יופיע שוב בצורה ספונטנית מבלי שאקח את התרופה?
האם יכול להיות שעברתי הפלה שהביאה לדימום והכאבים הללו שתארתי? (לצערי, אין לי שום בדיקות להסתמך עליהן משום שהרופא לא הפנה אותי כשהגעתי עם הכאבים)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המחזור נעלם - תגובה
פרופ' שחר קול13/12/2010מעבר לבדיקת הריון רצוי גם לבדוק המצב ההורמונלי.
רצוי בדיקת רופא נשים , שלא במוקד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא אחרי החזרה- חשוב לי...שיר13/12/2010
שלום רב
לפני 8 ימים הוחזרו לרחמי 3 עוברים מופשרים, אחרי ביוץ טבעי שהיה לפני 14 יום (לא קיבלתי זריקת אוביטרל).
מאז 2 נרות אנדומיטרין לתמיכה
האם אוכל לעשות בדיקת הריון ביתית /בדיקת דם לבטא בטרם יחלפו 12 ימים להחזרה?
האם היא תהיה אמינה מספיק?
(זה חשוב לי מאחר ובעלי נוסע בעוד כיומיים לחו"ל והייתי רוצה שיהיה כאן בשבילי..)
תודה מראש
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא אחרי החזרה- חשוב לי... - תגובה
פרופ' שחר קול13/12/2010אפשר, לא בטוח שהתוצאה תהיה אמינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירה הורמונלית - E2 גבוהמודאגת מאד13/12/2010
קיבלתי עכשיו את התוצאות ואני לא מצליחה לתפקד מרוב לחץ, אשמח לתגובה מהירה...
עשיתי בדיקת דם והתור שלי רק בעוד שבוע.
מקריאה באינטרנט אני מבינה שה-E2 גבוה מידי.
אני בת 29, הריון ראשון, חצי שנה של נסיונות טבעיים. מחזור כל 33-35 ימים.
הבדיקות נעשו ביום 2-3 למחזור:
פרולקטין 241
LH 2.6
FSH 4.2
E2 312
פרוגסטרון 2.2
טסטוסטרון 1.6
האם באמת ה-E2 בעייתי??
מה השלב הבא?
תודה
מודאגת מאד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקירה הורמונלית - E2 גבוה - תגובה
פרופ' שחר קול13/12/2010אם את מבייצת באופן סדיר - אין לכך משמעות.
השלב הבא - לפנות לרופא נשים לברור ראשוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרת עוברים טרייםגלית13/12/2010
בוקר טוב,
אני אחרי החזרת עוברים טריים לוקחת תמיכה וכו'..
חושבת שהתחיל לי פיטריה בנרתיק ולא נעים , האם מותר לי לקנות ולקחת איגסטן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרת עוברים טריים - תגובה
פרופ' שחר קול13/12/2010כן, אך רצוי לוודא שאכן מדובר בזיהום פטרייתי.
מציע להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שחר קול- המשך
גלית14/12/2010בוקר טוב,
יש לציין שזיהום הפיטריה החלה אצלי יומיים לפני החזרת העוברים ולא בעקבות החזרת העוברים.
1 . האם ניתן להכניס לתוך הנרתיק גם את התמיכה וגם את הגסטון?
2. לא יכול להגרם נזק לעוברים? או "לאיבוד " התמיכה?
תודה, ויום קסום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שחר קול
גלית14/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלת מעטשרה13/12/2010
שלום,
אני אחרי מנוגון+אוביטרל והיו 3 זקיקים מובילים
הזרקתי אוביטרל בשבת לפני שבועיים תזמון יחסים בהתאם
ביום חמישי שעבר בדיקות דם:
E2 350
Prog 25.9
Beta שלילית ללא ציון ערך
התחילו לי כתמים ודם בניגוב מיום רביעי שעבר שנחלשו כמעט לגמרי מאתמול
עדיין לא קיבלתי וסת
מדוע מבושש המחזור?
אולי עוד יש סיכוי להריון או שערכי ההורמונים מבשרים אחרת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת מעט - תגובה
פרופ' שחר קול13/12/2010הסיכוי להריון קטן, אך אם יש ספק - רצוי לבצע בדיקה חוזרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות מעקב זקיקיםיסמין13/12/2010
בוקר טוב.
יום 9 למחזור עשיתי מעקב זקיקים יצא עובי רירית 6 וזקיקים קטנים ב 2 השחלות.
היום - יום 13 למחזור עשיתי מעקב יצא עובי רירית 8 וזקיק 17 בשחלה ימנית ועוד זקיקים קטנים בשמאל ובימין .
מתי להתחיל לקיים יחסים בשביל לקלוע בול ???????
האם לקיים יחסים כל יום ? או יום כן יום לא ? מה יותר מומלץ ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה , לא עניתם לי
יסמין13/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות מעקב זקיקים - תגובה
פרופ` דוד בידר14/12/2010את לפני ביוץ וכדאי יום כן יום לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה וסדר יום לאחר מכןלפני הזרעה13/12/2010
שלום,
אני אמורה לעבור הזרעה . שאלתי היא כזאת: האם אחרי הזרעה אני יכולה לנסוע ישר ללימודים ? לימודים של יום שלם של כ - 10 שעות .
או שמומלץ לנוח שעה שעתיים אחרי ההזרעה ורק לאחר מכן לנסוע ללימודים?
ועוד שאלה קטנה - האם אפשר לקום ישר אחרי ההזרעה? או שמומלץ לשאר שכובה מספר דקות? כי לפי מה שהבנתי לרופאה יש תורים גם אחרי ולא ניראה לי שהיא תעקב קבלת מטופלים אחרים בגללי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה וסדר יום לאחר מכן - תגובה
פרופ' אלכס סימון13/12/20101. אפשר לחזור לשיגרה
2. 2 דקות שכיבה די בהן הרי הזרע בחלל הרחם. ככל הניראה שגם אם לא שוכבים במנוחה זה יעיל באותה מידה לעומת אם שוכבים דקות ארוכות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 איקקלומין ביום - ביחד או בנפרדממתינה13/12/2010
שלום לרופאים.
עקב היעדר ביוץ, קיבלתי הנחיה לקחת 2 איקקלומין ליום ימים 5-9, ו2 אסטרופם ליום ימים 7-11, ואז לבוא לא"ס.
את האסטרופם הרופא במפורש אמר לקחת אחד בבוקר ואחד בערב, אבל אני לא זוכרת אם אני צריכה לקחת את האיקקלומין ביחד או גם אחד בבוקר ואחד בערב.
מה המומלץ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 איקקלומין ביום - ביחד או בנפרד - תגובה
פרופ' אלכס סימון13/12/2010אני מציע ביחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלימודאגת13/12/2010
כותבת שוב יצא לי מקודם מבולבל מאוד....
רקע: בת 35 אמא לתאומים מהריון ספונטני.
מנסה להרות חצי שנה.
זרע תקין, צילום רחם תקין (הייתה חצוצרה ימין סתומה שנפתחה בצילום)
אחרי 3 הזרעות ללא הורמונים רק עם אוביטרל.
מחזור אחד ניסינו עם אקאקלומין אבל בגלל ציסטה הופסק.
פרסטרוגרון אחרי ביוץ נע בין 25-45 בכל מחזור
מבייצת מוקדם סביב היום 9/10 מחזורים של 23/25 יום.
ביום 7/8 נצפים זקיק מוביל 22/24 מ"מ
עשיתי פרופיל הורמנלי ביום ה-4 למחזור (אתמול)
LH - Luteinizing Hormone- 10.3
FSH - 22
Testosterone Total - 1.5 nmol/L -קטן מ
חסרה עוד בדיקה שטרם הגיעה - פרולקטין
מקראיה שלי כאן הבנתי נכון של FSH כזה גבוה אומר תגובה שחלתית ירודה מאוד??
פליז אני בלחץ אטומי מה קורה איתי?
יש לי תור לד"ר שחר קול רק בחודש הבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ' אלכס סימון13/12/2010אומנם רמה מעל הנורמה לגילך. בדיקה אחת אינה קובעת באופן מוחלט מה הרזרבה בשחלה. כדאי לחזור על הבדיקה ביום 2-3 למחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובמידה וזה אכן כאן יש לזה טיפול??
מודאגת13/12/2010אני בלחץ היסטרי
לא האמנתי לראות תוצאות כאלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ' שחר קול13/12/2010FSH אינו אינפורמטיבי ללא מדידה במקביל של E2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכם - שאלה לד"ר קול
מודאגת13/12/2010חודש הבא יש לי תור שאני אהיה בי"מ 6 כל הנראה.
אני רוצה לבוא מוכנה
איזה בדיקות עלי לעשות לפני?
למה הרופא נשים שלי לא רשם לי בהפניה את הפרופיל המלא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצה???תתיאנה13/12/2010
בוקר טוב לכל הרופאים,
IVF ראשון
שאיבה 24.11
החזרת 2 עוברים 26.11
ביטא ביום 8.12 173
ביטא ביום 10.12 410
הרופא אמר לי לעשות בדיקה רק בעוד שבוע כלומר 17.12
אני מאוד לחוצה - אני לא מרגישה כלום חוץ מעייפות וגודש בחזה. האם הכל תקין ואין ממה לחשוש .
עוד שאלה אני בת 28 עם הריון ספונטני בעבר לפני4 שנים - יש לי ילדה מהממת,
האם הסיכוי להפלה הוא גדול ועד מתי נמשך הסיכוי הזה???
אני עם תמיכה של אוטרוגסטן 300 - 3 פעמים ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחוצה??? - תגובה
פרופ' שחר קול13/12/2010הכל נראה מצוין!
יש לך סיבה טובה לאופטימיות!
מציע לא לדון באפשרויות גרועות, שמירה על אופטימיות מועילה מאוד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות מעקב זקיקיםיסמין13/12/2010
בוקר טוב.
יום 9 למחזור עשיתי מעקב זקיקים יצא עובי רירית 6 וזקיקים קטנים ב 2 השחלות.
היום - יום 13 למחזור עשיתי מעקב יצא עובי רירית 8 וזקיק 17 בשחלה ימנית ועוד זקיקים קטנים בשמאל ובימין .
מתי להתחיל לקיים יחסים בשביל לקלוע בול ???????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי יסמין
חסויה13/12/2010את רואה? את מבייצת באופן טבעי...ויש לך זקיק מצויין...זה אומר שיש לך רק מבנה פוליצסטי (שזה שום דבר משמעותי) ויש לך ביוצים סדירים גם ללא אקוקלומין....מעולה תעבדי יום כן יום לא...את יכולה כבר מהיום... :)
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיואו מזה תודה
יסמין13/12/2010אני ממש שמחה היתי בטוחה שהשחלות פוליציסטיות האלה יהרגו אותי חחח
ברוך השםםם , נתחיל לעבוד מהיום
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיסמין
חסויה13/12/2010כמו שאמרתי לך בעבר, לשחלות פוליצסטיות בנוכח מחזורים סדירים אין כל משמעות....המשמעות היחידה היא כשאין ביוצים סדירים...ואז באמת יש צורך לטפל...אצל הכל תקין..אין להן משמעות....הנתונים מצויינים ליום המחזור בו את נמצאת...בהצלחה הפעם..ממיכל :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהידעתי שזאת את !!!
יסמין13/12/2010המחזורים שלי לא היו סדירים , פשוט אחרי ההפלה קיבלתי ממש חודש אחרי כמו שעון , כנראה שזה ריפא את זה כמו שהרופא שלי אמר ,
בקיצור ,
מה קורה איתך ? יש חדש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
חסויה13/12/2010לצערי אין חדש איתי...מקווה שיהיה בקרוב אחרת אתחיל טיפולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מאמי
יסמין13/12/2010חשבתי שכבר התחלת טיפולים ,
אל תתיאשי מאמי מי כמוני יודעת כמה זה מייאש אבל תאמיני וזה יגיע !!!
בעזרת השם , מחכה לשמוע ממך בשורות טובות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)