מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפריהדאנה10010/12/2010
שלום
אני מאוד מודאגת ...
זה היום 10 אחרי החזרת עובריים (שני עוברים במצב טוב טריים ) טיפול ראשון אין לשניינו שום בעייה ..
הלילה קימנו יחסיי מין .
האם זה יפריע לטיפול ומזיק להצלחת הטיפול ..??
מתי אני יכולה לדעת אם זה הצליח או לא ??
תודה רבהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה - תגובה
פרופ' אלכס סימון10/12/2010יחסי מין לא מפריעים לטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור לאחר טיפולים ללא הריוןנגה10/12/2010
שלום,
בת 27 מנסה מזה כ - 9 חודשים להרות. עקב שחלות פוליציסטיות ואדרנל בלוק, התחלתי לפני כחודש וחצי טיפולי פוריות.בהתחלה נטלתי איקקלומין לחמישה ימים אשר לא השפיעו כלל, ואז הוחלט על זריקות גונל F, שעזרו יתר מדי...היה לי גירוי יתר שחלתי שבו מספר זקיקים הגיעו ל 16 מ"מ. סבלתי מכאבים והוחלט על הפסקת הזריקות והרופאה ביקשה שלא ננסה להרות החודש. כמובן שגם לא קיבלתי זריקת אוביטרל. כיומיים שלוש לאחר מכן היו לי הפרשות חומות, ואף כמה טיפות דם, למשך כשבוע. מיום ההחלטה על הפסקת הטיפולים למחזור זה, עברו שלושה שבועות וחצי. לפני כשבוע עשיתי בדיקת הריון שיצאה שלילית, ומאז אין חדש. הרופאה אמרה לי לחכות עד חודש לקבלת המחזור, ואם לא אז לגשת למרפאה. האם זה סביר האיחור במחזור? ייתכן שיהיה מצב של זקיקים בשלים אך לא יהיה ביוץ?
אני אשמח לייעוץ מאחר ואני גרה בחול
תודה רבה מראש,
נגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור לאחר טיפולים ללא הריון - תגובה
פרופ' אלכס סימון10/12/20101. פני לרופא פוריות המתמצא בבעיות של PCO
2. בדקי רמת פרוגסטרון ואסטראדיול כדי לדעת היכן את מצויה כיום.
3. אין טעם לחכות אלא להבין מה קורה עתה. הבדיקות ילמדו האם להמתין למחזור וכמה להמתין.
4. עדיין יתכן הריון שרמתו לא גבוהה ולכן לא נימדד.
אם כן צריך סבלנות כפי שהרופא מציעה אולם לא כזו ארוכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות מעקב זקיקיםיסמין10/12/2010
שלום,
יום 9 למחזור עשיתי מעקב זקיקים ,
יצא שיש ב 2 השחלות זקיקים קטנים מ10
עובי רירית 6
ונוזל בדוגלס - אין
האם זה טוב ליום 9 למחזור ?
ומתי אני צריכה לעשות שוב ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות מעקב זקיקים - תגובה
פרופ' אלכס סימון10/12/2010אומנם צריך המשך מעקב עד להתפתחות הזקיק לביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לי על השאלות ...
יסמין10/12/2010האם זה טוב בשלב הזה ??
ומתי אני צריכה לעשות שוב בדיקה ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה עדיין לא טוב
משה10/12/2010הזקיק עדיין לא התפתח.האם את נוטלת זריקות כמו מנוגון או שזה טבעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני פוליציסטית
יסמין10/12/2010אני חודש אחרי הפלה, נקלטתי עם איקקלומין ,
והרופא שלי אמר שננסה עכשיו טבעי ....
אני רק ביום ה9 של המחזור אז נראה לי שמוקדם מידי לדעת ...אם זה טוב או לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני פוליציסטית - תגובה
פרופ' אלכס סימון10/12/2010יסמין יקרה, לקבלת תשובה מדוייקת כדאי למסור יותר פרטים ממה שמסרת בשאלה הראשונית שלך. למה דומה הדבר? נניח שחזאי מזג האויר היה אומר ביום א הקרוב השתמשו בכובע צמר. מה הסקת מכך? מעט מאוד. אילו פירט, היית מבינה למה התכוון.
ולשאלתך, כשעתה יש יותר פרטים, אם כן מטופלת עם שחלות פוליציסטיות שהרתה רק עם איקקלומין, בדרך כלל הביוץ לא סדיר וקשה לעקוב אחריו אלא בבדיקות על קול מרובות וחוזרות. עדיף היה טיפול באיקקלומין שוב, היות והרופא מציע ללא טיפול זה בשלב זה, כדאי שתחזרי על הבדיקה אחת לשלשה ימים ונקווה שבמהרה נצליח לזהות את הביוץ הטבעי שלך.
הבדיקה שאת מציגה אין בה טוב או רע, זה מה שרואים במקרים של שחלות פוליציסטיות שהביוץ אינו סדיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
יסמין10/12/2010לאחר ההפלה הייתי בבדיקה אצל הרופא , והוא אמר שהשחלות נראות בסדר גמור , ובגלל זה הוא ממליץ לא לקחת איקקלומין , בהיריון הקודם הביוץ היה ביום ה18 למחזור אז לדעתי מוקדם עדיין להגיד , בכל מקרה אחזור על הבדיקה בעוד 3 ימים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיסמין
חסויה10/12/2010יש מצב של מבנה פוליצסטי ויש מצב של סנדום השחלות הפוליצסטי...כשיש מבנה פוליצסטי בלבד...ויש ביוץ כל חודש...אין כל בעיה להרות....כשיש גם מבנה וגם אין ביוצים...אז פונים לטיפול הורמונלי...לפי מה שאת מתארת בשלב זה יש בעיה רק במבנה...תמשיכי לעקוב אחר כל כמה ימים לראות אם אחד הזקיקים מתפתח לזקיק מוביל, אם אכן זה הדבר יהיה לך גם ביוץ טבעי...אם יש לך ביוצים באופן טבעי זה אומר שיש לך רק מבנה...ולא את הסנדרום עצמו שמפריע להרות....בהצלחה...גם לי יש מבנה פוליצסטי וגם ביום 9 שלי אלו הנתונים רק אצלי ביום 14 כבר יש מוביל בדרך כלל ויש ביוץ...אך עדיין אין הריון :(
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק הזמן יעשה את שלו
יסמין10/12/2010נחכה עוד 3 ימים ונעשה שוב את הבדיקה ונראה מה יהיה ,
יהיה טוב , גם אצלך בעזרת השם :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמן
חסויה10/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדינה10/12/2010
אחד הסימנים שאני יודעת שאני הולכת לקבל מחזור הוא כאבים מסביב לחזה וביום קבלת המחזור הם נעלמים ...
שאלתי הרבה פעמים אני מרגישה את הכאבים מיד אחרי המחזור עוד לפני הביוץ מדוע הכאבים האלה מופיעים כלכך מוקדם ? (ואז אני יודעת שהחודש אין הריון )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ' אלכס סימון10/12/2010הכאבים נובעים משינויים הורמונאליים במהלך המחזור וקשורים כמובן להפרשת אסטרוגן ואחר כך פרוגסטרון. הם נעלמים בווסת כי ההורמונים ההלו בווסת נמוכים. כשמתחילים שוב לעלות התופעות מתחדשות. כשאשר תהי בהריון התופעות ימשיו כי בהריון גם אסטרוגן וגם פרוגסטרון גבוהים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםשרה10/12/2010
כמה שאלות:: אני אחרי החזרת מוקפאים על בסיס טבעי. היום כ6 ימים אחרי מרגישה כאבים חזקים בבטן תחתונה (כאבי מחזור) האם יש סיכוי שהעוברים נקלטו למרות הכאבים (התכווצות הרחם)? האם יכול להיות שזה נגרם מהביצית שהשתחררה בביוץ טבעי? האם כדאי לקחת תמיכה? עד עכשיו לא לקחתי (אמרו לי שלא צריך בטבעי) הבדיקות פרוג' ואי 2 תקינות. ושאלה אחרונה בU.S. לפני ההחזרה אמרו לי שיש לי מיומה. האם יתכן שזה משפיע על ההחזרה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ' אלכס סימון10/12/2010הריון יכול להתרחש למרות התחושות בבטן, אין הן קשורות לביוץ הטיבעי והמיומה שדווח עליה אם אינה מעוותת את חלל הרחם, גם לא תשפיע. אין צורך בתמיכה הרי הרמות תקינות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר עוד שאלה???
שרה10/12/2010קודם כל תודה על תגובתך. אז ממה זה יכול לנבוע כאבי המחזור והתחושה שהרחם מתכווצת??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר עוד שאלה??? - תגובה
פרופ' אלכס סימון10/12/2010תגובת שריר הרחם לשינויים ההורמונאליים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבתותאנונימית10/12/2010
שלום רב,
אני מבינה שמבצעים שאיבות בשבת, אם יש צורך, אבל מה לגבי החזרות? (כרגע אני באסותא רמת החייל, אבל שואלת גם באופן כללי).
ואם לא מבצעים החזרות בשבתות, מה קורה עם שאיבות שמתבצעיות בימי חמישי? האם הן לא נגררות למצב בעייתי של החזרה 72 שעות אחרי, גם אם מצב העוברים לא מצדיק זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבתות - תגובה
פרופ' אלכס סימון10/12/2010ניתן להזיר עוברים 48, 72, ואף 96 שעות לאחר הוצאת הביציות. אין בכך כל בעיה ואין יתרון או חיסרון ליום זה או אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז לפי מה מתקבלת החלטה מתי להחזיר?
אנונימית10/12/2010חשבתי שלפי קצב התפתחות העוברים במעבדה, לא?
תודה רבה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד מעלימים ציסטה ומיומה ?ש.10/12/2010
אין הכוונה להסרה כירורגית, אלא נס העלמות ....
מזון מיוחד מכווץ ? דמיון מודרך ? אתם בטח צוחקים ........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיצד מעלימים ציסטה ומיומה ? - תגובה
פרופ` דוד בידר10/12/2010אין.רק כרורגי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת ביציותIVF ראשון10/12/2010
שלום,
ביום א' ב"ה עליי לעבור שאיבת ביציות, האם דלקת בגרון תפריע לפעולה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת ביציות - תגובה
פרופ` דוד בידר10/12/2010יש להודיע למרדים שיבדוק אותך לפני הפעולה ויחליט. מבחינת הפריה אין בעיה זה רק עניין ההרדמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
IVF ראשון10/12/2010במידה ועולה החום האם תבוצע פעולת ההרדמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר10/12/2010מרדימים לא אוהבים להרדים כשיש חום וגם לא רופאים. תלוי גם מה סיבת החום.
אפשר לעשות שאיבה לא בהרדמה אם זה דלקת וירלית או שפעת.כמובן שרצוי לשאוב כשאת מרגישה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןשלי10/12/2010
ד"ר שלום רב
ביוץ ב-1.12 בדיקת הריון ביתית שעשיתי אתמול ב-9.12 הראתה תשובה שלילית האם בדיקה ביתית 8 ימים לאחר ביוץ היא בדיקה מדוייקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון - תגובה
פרופ` דוד בידר10/12/2010יש לחזור על הבדיקה בעוד 4 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריוןרותם09/12/2010
שלום לצוות היקר,
שמי רותם (32) , בעלי(25), נשואים שנה ו קצת.
במרץ השנה (לפני 9 חודשים) התחלנו לעבור על הריון ראשון.
ביוני נקלטתי , ולצערי בספטמבר , לפני 3 חודשים, עברתי הפלה (גרידה)
עקב הריון שלא התפתח + חוסר דופק לעובר בשבוע 11.
מאז הספקתי לקבל 3 וסתות די סדירות ( כל 28 יום).
בגדול אם לחשב את ההפלה אני מנסה להיכנב להריון 9 חודשים,
אם נחשב מזמן ההפלה אני מנסה רק 3 חודשים.
פרופיל הורמונלי תקין , בדיקת זרע של בעלי מיוני השנה:
TOTAL COUNT 34
MOTILITY 60.0
ומורפולוגיה 3% - לצערי זה המדד " הבעייתי" מבין השלושה...
ולמרות זאת היה הריון..
אני פונה אליכם , בשאלה וייעוץ:
אנחנו מאוד רוצים ילדים - אין ספק בזה, אני מאוד מבולבלת, האם להמשיך באופן טבעי או ללכת לשלב ההזרעות ( עלה כנושא מאחד הביקורים אצל ר' השנים...).
אני מרגישה שזה לא יהיה " טבעי" הרי זה סוג של טיפול פוריות, רק המחשבה על כך קשה לי. תמיד האמנתי שילדים יגיעו מדרך הטבע...
בגלל שהגיל קצת מלחיץ, ופתאום יש מחשבה לגבי ילד שני והפרשים וכדומה...
האם אפשר לשלב הזרעות וגם לנסות טבעי?
מרוב הרצון שלי, ביקשתי מבעלי שיעשה בדיקת זרע שוב ( כפי שרשמתי הראשונה
נעשתה לפני חצי שנה), וגם שלחתי אותו לצילום אשכים ואני הולכת לבדיקת צילום רחם.
אני כל כך רוויה מבדיקות, שאנחנו פשוט מאוד מבולבלים.
אנחנו לא מטופלים במרפאת פוריות , פשוט 3 חודשים אחרי ההפלה קצת מרגישים אבודים בכל המסע הזה להורות.
אני אשמח לשמוע חוות דעת מקצועית ואולי גם אישית
לכוון אותנו ואולי גם לעודד..
סליחה מראש על האורך
מקווה להיות בצד השני בקרוב
תודה רותם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה להריון - תגובה
פרופ` דוד בידר10/12/2010הערך של 3% אין לו שום משמעות והזרע סך הכל תקין ועובדה שעשה הריון.
יש להמשיך עוד 3 חודשים טבעי ואם לא הולך אז להתחיל לעשות משהוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מונוגוןורד09/12/2010
האם מונוגון שונה מגונאל וממונופור?
במה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מונוגון - תגובה
פרופ` דוד בידר10/12/2010מנופור ומנוגון מיוצרים משתן של נשים ומכילים LH ו FSH.
גונל מיוצר במעבדה וכולל רק FSH.
כולם טובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות כלליותורד09/12/2010
1 האםניתן לקחת פארילק וצטוטרייאד ביחד?
2 האם אפשרי IFV בהרדמה חלקית?
3 האם לפני IVF צריל ךהפסיק אלתרוקסין ופארילק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות כלליות - תגובה
פרופ` דוד בידר10/12/2010אפשר לקחת התרופות ביחד ולא צריך להפסיק לפני IVF אין הפריה בהרדמה חלקית.אפשר או בהרדמה או בלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבה ללא הרדמה
ורד10/12/2010האם שאיבה לא הרדמה כואבת?
האם כאב נסבל?
אני ממש חוששת מהרדמה מלאה...
האם מקובל לשאוב ביציות ללא הרדמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבה ללא הרדמה - תגובה
פרופ` דוד בידר10/12/2010שאיבה בהרדמה לא מסוכנת. אני שואב כבר יותר מ 20 שנה ולא היתה לי אף פעם בעיה בהרדמה.
אפשר לעשות גם ללא הרדמה זה מעט כואב ותלןי מי עושה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקה לא נכונה של גונל-פשרון09/12/2010
שלום,
בת 30, סבב IVF ראשון, מזריקה גונל-פ למשך 9 ימים עד כה (כולל היום), 5
ימים 112.5 ו4 ימים 150מ"ל. היום קלטתי שלא הזרקתי נכון- ושהזרקתי הרבה פחות מהכמות הרצויה (לא לחצתי מספיק חזק על המזרק).. האם זה אבוד? זה בהחלט מסביר למה התגובה שלי לטיפול עד כה חלשה. כרגע יש 2-3 זקיקים בגודל 10.חשוב לציין שיש לי PCOD. אני רוצה לדעת האם הסבב הזה אבוד או שאם ממחר אקפיד על הזרקה נכונה יש סיכוי להציל את המצב?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקה לא נכונה של גונל-פ - תגובה
פרופ` דוד בידר10/12/2010זה לא אבוד תמשיכי להזריק נכון ויהיה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות שד אחרי IVFlili09/12/2010
אני אחרי 4 טיפולי פוריות עם הזרעות( גונל f' +אביטרל+ אוטרוגסטן) לא מוצלחות. לפני כחודש עשיתי טיפול ivf ובעזרת השם כנראה הוא הצליח. שאלתי היא כזאת: איזה בדיקות רפואיות כדאי לי לעבור אחרי טיפולים האלו( כמו בדיקות שד או שחלות) , אצל איזה רופא ומתי. האם ניתן לעבור בדיקות שד למשל בזמן ההיריון. אני מאוד רוצה להיות אמא בריאה.
מודה על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות שד אחרי IVF - תגובה
פרופ` דוד בידר10/12/2010יש לבדוק שד לפני טיפולים וכמובן שניתן לבדוק בהריון.
חוץ מזה אין צורך בשום בדיקות מיוחדות אחרי טיפולים הם לא גורמים לשום דבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא לאחר החזרת עובריםגלי09/12/2010
ערב טוב,
אחרי החזרת עוברים (2) ב - 16.11 בטא היום 6625, מה המשמעות? האם הגיוני לזמן שעבר? האם יכולים לדעת אם עובר אחד או יותר נקלטו?
תודה
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר10/12/2010הבטא נראה בסדר אך עבר כבר זמן רב לכן תעשי אולטרה-סונד ותדעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)