מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- FSH גבוהלי13/12/2010
האם לFSH 14 יש משמעות (ביום ה-4 למחזור)?
והאם יש קשר ל E2 גבוה (500)? האם הE2 הגבוה יכול להיות בגלל ציסטות שנהיו לי מהטיפולים?
והאם E2 יכול להשפיע על עליית הFSH או שאלו שני ערכים נפרדים?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FSH גבוה - תגובה
פרופ' שחר קול13/12/2010כדי ש - FSH יהיה אינפורמטיבי על האסטרדיול להיות קטן ממאתיים.
בנוכחות E2=500 אין משמעות מדויקת ל - FSH=14 פרט לרמז לתגובתיות נמוכה של השחלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנצלת לשאלה משלי
מישהי13/12/2010האם בנוכחות E2 גבוה אין ל-FSH משמעות ברורה, או שברור שהמצב יותר גרוע ממה שהוא כביכול מראה (שזה מה שאני הבנתי עד עכשיו, ומאוד הדאיג אותי)?
המצב שלי:
בת כמעט 40. מחזורים סדירים לחלוטין, מבייצת תמיד באופן טבעי ומגיבה טוב להורמונים בטיפולים. בתחילת מחזור תמיד נצפים כמה זקיקים קטנים בכל שחלה (אבל לא עשיתי את בדיקות ספירת הזקיקים הספציפיות שקראתי שקיימות ומעידות על הרזרבה).
ה-FSH שלי נמדד שלוש פעמים בחצי השנה האחרונה, ביום 2-3 למחזור, והתוצאות היו:
FSH 7.6
E2 497
FSH 12.2
E2 375
FSH 8.7
E2 435
האם זה מעיד על רזרבה שחלתית נמוכה במיוחד? נמוכה מהרגיל לגילי? האם זה יכול לתת אינדיקציה על קצב היעלמות הרזרבה?
אני פשוט לקראת IVF ראשון החודש, ובהחלט מקווה ליותר מילד אחד. מוכנה לעשות את הטיפולים הכי מהר וצפוף שאפשר ונדרש.
אגב, אני לאי ודעת אם זה קשור, אבל בטיפולים עד כה (שתי הזרעות עם גונאל F 112.5, חמישה-שישה ימי זריקות) הסתבר שיש לי נטייה לפתח ציסטה אחרי כל טיפול. הבנתי שאולי זה קשור לאסטרדיול הגבוה?
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנצלת לשאלה משלי - תגובה
פרופ' שחר קול13/12/2010מטרת המדידה של FSH - לחזות התגובה השחלתית לגונדוטרופינים.
אם התגובה שלך תקינה - אין טעם לבדוק FSH.
זה כמו לבדוק תחזית מזג האויר לאתמול שנכתבה שלשום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר - המשך
אנונימית13/12/2010כלומר רמות ה-FSH הנוכחיות לא נותנות אינדיקציה לעתיד, נניח למצבי בעוד שנה-שנה וחצי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר - המשך - תגובה
פרופ' שחר קול14/12/2010קשה לקבוע. יתכן והתגובה השחלתית תרד בשנה הקרובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונליאני13/12/2010
שלום רב,
עשיתי בדיקת דם ביום ה-4 למחזור
LH - Luteinizing Hormone- 10.3
FSH - 22
Testosterone Total - 1.5 nmol/L -קטן מ
אני מסתכל בערכים נראים כמו אחרי ביוץ?
האם תקין?
יש לציין שהמחזור שלי 23/25 יום
אני מבייצת סביב היום ה-10
במעקבי זקיקים ביום 7/8 נצפה זקיק 22 מ"מ
האם אלו זקיקים של חודשים קודמים?
אני בדרך להזרעה רביעית, ללא הורמונים (חוץ מזרעה שניה שלקחתי אוביטרל אבל הופסק בגלל ציסטות)
אודה ליעוצכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון טעות
מודאגת13/12/2010לקחתי אקאקלומין לא אוביטרל
(כתבתי שלקחתי אוביטרל שהופסק בגלל ציסטות התכוונתי כמובן לאקאקלומין)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ` דוד בידר13/12/2010לערכים האלה אין משמעות באם אין תשובת אסטרוגן ופרוגסטרון.
אם זה באמת וסת אז ה FSH גבוה ומראה על חוסר ביציות טובות בשחלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפורפסור וידר שאלה נוספת ברשותך....
אני13/12/2010הבדיקה הייתה ביום ה-4 לוסת למרות שהוסת שלי קצר מאוד רק 3 ימים
המחזור שלי הוא 23-25 יום.
בדיקות פרוגרוסטרון 7 ימים אחרי ביוץ יוצא גובה 45 ויש פעמים 25
האם זה לא מעיד על ביצית איכותית שבייציתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפורפסור וידר שאלה נוספת ברשותך.... - תגובה
פרופ` דוד בידר14/12/2010בדיקת פרוגסטרון 45 וגם 25 לא מראות כלום על איכות הביציות. מה שחשוב זה היחס בין אסטרוגן לFSH. אם האסטרוגן באמת נמוך בוסת אז ערך מוגבר של FSH מראה שהביציות כבר לא תקינות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cmvרחל13/12/2010
שלום,
אני בהפסקה מטיפולי Ivf בשל cmv.
בבדיקה חוזרת נמצאו התוצאות הבאות, האם ניתן לחזור לנסיונות להרות:
CMV Ab IgG AU/mL 154.6
CMV Ab IgM Index 1.06 Reactive
CMV IgG (VIDAS) aU/mL 29
CMV IgM (VIDAS) Index 0.76 Equivocal
avidity לפני חודשיים היה 46
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר cmv - תגובה
פרופ' אלכס סימון13/12/2010כדאי להתייעץ עם רופא וירולוג מתי ניתן לחדש טיפולי פוריות לאחר הדבקה.
בהדסה ההמלצה להמתין חצי שנה מאז ההדבקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צטוטראיידורד12/12/2010
אשמח להבין לגבי צטואוטרייד:
1 האם צטוטראייד מונע ביוץ לצמיתות?
2 אם מונע ביוץ,אזיי כיצד יגיע המחזור חודש הבא?
3 האם צטוטראייד ישבש את מנגנון טבעי של הגוף?
4 האם צטוטראייד הולך ביחד עם פארילק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צטוטראייד - תגובה
פרופ' שחר קול13/12/20101. לא, השפעתו מוגבלת ל - 24 שעות.
2. השפעתו תפוג.
3. כן, רק במחזור בו ניתן.
4. כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צטואטריידורד12/12/2010
לראשונה מנסה להכנס להריון עי IVF
מחזורים סדירים כל 28 יום.כמו כן מבייצת טבעי.
5 הזרעות כשלו...
כעת יום 9 למחזור:
מיום 3 למחזור לוקחת גונאל 350 ליום(כבר 6 ימים עם גונאל)
ימין-2 זקיקים בגודל12 מ"מ
שמאל-זקיק 12 מ"מ
כעת נאמר לי להחליף את הגונאל למונופור.6 אמ' ליום.
1האם זה עלול ליצור נזק?
2 האם 6 אמ' ביום מונופור שווה ערך לגונאל 375?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צטואטרייד - תגובה
פרופ' שחר קול13/12/20101. לא
2. שווה ערך ל - 450* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יומיים לפני שאיבהליאת12/12/2010
שלום אני ביום שלישי הקרוב אמורה להתחיל בשאיבה. אני מזריקה מונפור עשיתי בדיקת אולטרסאונד ואלו התוצאות: עובי רירית 10 אין נוזל בדוגלוס ישנם 10 זקיקים אחי גדול 23 ישנם של 2 16 1 20 1 13 1 14 120 1 15 1 14 1 11 1 13 רציתי לדעת האם עובי הרירית טובה וגם הזקיקים טובים? אני בת 31 בעבר היה לי הריון מחוץ לרחם ללא כריתת חצוצרה שמאלית תקינה עוברים יפים בסהכ האם למרות שהיה הריון מחוץ לרחם ועל פי הנתונים האם הטיפול הקרוב יכול לצליח והריון מחוץ לרחם לא בהכרח ישפיע על הטיפול הקרוב וכן יכול להיות הצלחה בטיפול הקרוב? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יומיים לפני שאיבה - תגובה
פרופ' שחר קול13/12/2010הכל נראה מצוין!
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי - הזרקה תת-עורית.שרון12/12/2010
שלום
אני בטיפולי IVF, אתמול לראשונה הזרקתי קומבינציה של 3 תרופות תת עוריות - גונאל-אפ, menogon וdecapeptyl . מאתמול כאב באזור ההזרקה, אדמומיות קלה, האיזור חם וקשה.
תודה,
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי - הזרקה תת-עורית. - תגובה
פרופ' שחר קול13/12/2010די שכיח לאחר הזרקת מנוגון.
אפשר להזריקו לשריר עכוז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיבות לאי הפרייהאני12/12/2010
מה יכולות להיות הסיבות לאי הפרייה של ביציות לאחר שאיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אני14/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיבות לאי הפרייה - תגובה
פרופ' אלכס סימון15/12/20101. ביצית לא בשלה או לא איכותית
2. זרע בעייתי
3. גיל האישה מבוגר
4. לא בוצע ICSI* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב בטאשלומית12/12/2010
אחרי טיפול IVF.
הוחזרו 3 עוברים טריים 3 ימים אחרי שאיבה.
מעקב בטא:
14 יום אחרי שאיבה - 20
17 יום אחרי שאיבה - 45
20 יום אחרי שאיבה - 92
24 יום אחרי שאיבה - 475
27 יום אחרי שאיבה - 1390
1. האם להפסיק או להמשיך תמיכה ?
2. האם יש סיכוי להריון תקין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עלי. תענו לי בבקשה.
שלומית13/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב בטא - תגובה
פרופ' אלכס סימון13/12/2010בוודאי להמשיך.
כשיגיע ל 1500 צריך לראות שקית בחלל הרחם בעל קול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב בטא - תגובה
פרופ' שחר קול13/12/2010כחודש לאחר השאיבה יש לבצע א.ס.כדי לוודא תקינות הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבב מוקפאיםעינב12/12/2010
לרופאים שלום רב,
אני אחרי החזרת 3 מוקפאים מיום 7.12 (יום ג') , שאלתי היא כזו, ביום שישי בלילה היו לי התכווצויות רציניות כמו לפני מחזור, הכאב חלף בבוקר כלא היה, מה זה אומר? אני נוטלת
2 אנדומטרין+2 פרוגינובה+1 מיקרופירין, רציתי לדעת האם אתם ממליצים לבדוק שבוע
אחרי רמת ערכי פרוגסטרון ואסטרדיול? מה ממוצע הערכים שאמורים להיות שבוע אחרי
וכיצד ניתן לקבוע שתמיכה אינה מספקת (בטריים קיבלתי תמיכה של פרוגינובה ואנדומטרין
3 פעמים ביום, הסבב לצערי כשל).
תודה על זמנכם ופועלכם
בברכת חורף נעים,
יעלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבב מופשרים
עינב13/12/2010לרופאים שלום,
לא נעניתי על השאלה, אודה על תשובה.
יעלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובה
עינב13/12/2010אני מאוד אשמח לקבל תשובה.
פעמיים הקפצתי, וטרם נעניתי, וזה ממש חשוב.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבב מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר14/12/2010הכאב יכול להיות בעקבות ההחזרה וזה לא אומר כלום.לא צריך לבדוק שום הורמונים אחרי ההחזרה והטיחפול שאת מקבלת מספיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת עזרה דחוףדנה12/12/2010
שלום דר
ביום חמישי, 12 יום לאחר החזרת מוקפא אחד קיבלתי בטא 126 פרוגסטרון 46 וE2 1500, היום 3 ימים אחרי בטא 627 , פרוגסטרון 33 וE2 1900. אני מאוד מודאגת בקשר לפרוגסטרון שירד. אני לוקחת תמיכה 2 קרינון ביום ו3 אסטרופם.
החזרתי עוברים ע"ב הורמונלי ללא ביוץ. האם פוגסטרון כזה יכול להחזיק הריון?
אני ממש בלחץ. יש לציין שבהריון הקודם שהיה תקין לא בדקתי פרוגסטרון בכלל. והיה לי הריון כימי לפני 3 חודשים גם מהחזרת מוקפאים.
האם אני יכולה לאבד את ההריון בגלל זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
דנה12/12/2010ב
ב
ב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת עזרה דחוף - תגובה
פרופ' שחר קול13/12/2010עליית הבטא טובה מאוד.
אפשר להוסיף פרוגסטרון (אוטרוגסטן, אנדומטרין).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני לא ממש מבינהחסויה12/12/2010
אני בת 36 בקרוב, מנסה להרות 6 חודשים תחת מעקב זקיקים ללא הצלחה..כל הבדיקות תקינות.ביוץ תקין, בדיקת זרע מצויינת, צילום רחם תקין..ויש לי ילדה בת 3 מאותו בעל מהריון ספונטני ומהיר.
נאמר לי שאולי זה בגלל הגיל שמגיל 35 חלה ירידה הדרגתית ביכולת הפריון כל חודש....אבל האם ייתכן שהירידה כל כך קיצונית כך שמשך 6 חודשים שעקבתי וראיתי ביוץ היו יחסי מין מדוייקים לא אהרה?? מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה כי עברתי לדפים אחוריים
חסויה13/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא ממש מבינה - תגובה
פרופ' אלכס סימון13/12/2010קיים מושג הנקרא בעיית פוריות משנית שסיבתה אינה ברורה. יתכן ואתם בהגדרה זו.
השלב הבא שבדרך כלל מציעים הוא הזרקת זרע לרחם למרות שהוא תקין
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בשבוע 6לי12/12/2010
שלום, אני אחרי החזרת 3 מוקפאים , בשבוע 6+2 נצפה שק הריון עם עובר אחד ודופק
לאחר יומיים דימום מסיבי כולל גושים (סליחה על התיאור)
ניגשתי לבי"ח שם עשו לי בדיקה וראו עובר +דופק המלצת הרופא מנוחה והימנעות מכל עבודה מאומצת.
עוד באותו ערב הדימום פסק ועד לשעה זו (טפו טפו טפו) הכל בסדר.
שאלתי היא מתי ניתן לחזור לשגרה? האם עקב כך שהדימומים פסקו צריך להיות אופטימים וניתן יהיה לחזור לשגרה מתונה בשבוע הקרוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה בבקשה
לי14/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום בשבוע 6 - תגובה
פרופ` דוד בידר14/12/2010לא תמיד הסיבה לדמם כזה ברורה אך אם 3 ימים אין דמם אפשר לחזור לשגרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בהריון מחוץ לרחם תמיד יש דימום?בת12/12/2010
בטא 15 יכול להיות הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 11 יום לאחר החזרה בטא 15 בעברי אקטו
בת12/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרעסיוון12/12/2010
לבעלי יש בעיית זרע קשה כלומר נמצאים זרעים בודדים בלבד חלקם פתולוגים, גם בבדיקת מעבדה פרטית של כמה שעות רואים קצת זרע , אומנם הזרע מייצר עוברים באיכות בנונית וגם הריון שיסתים בהפלה
רצינו לדעת אם יש איזה מקום שעושה בדיקה מקיפה לזרע שנותנת מידע מדויק כלפי הזרע?
לדעת אם שווה להמשיך ב IVF או לעבוד לתרומת זרע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו עלי
סיוון13/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה בהגדלה יותר גדולה
שלומית13/12/2010במעבדת ברטוב.הגדלה 6000
וגם יש בדיקת הלוספרם
שיקח 3 חודשים ויטמינים מגה מן.לא תאמיני איזה שיפור יהיה לאחר 3 חודשים.
מניסיון שלי ושל רבים אחרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת זרע - תגובה
פרופ` דוד בידר14/12/2010יש לפנות לברור מקיף ביחידה לפיריון הגבר על מנת להגיע למסקנה או הבחנה מה הבעיה בדיוק לפני מתן עצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)