מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עדיין בעלת PCO ?? לא ברור לי ..עינב14/12/2010
שלום,
ילדתי לפני שנה, היום חזרתי שוב למרפאת פוריות אחרי 6+ חודשים ללא הריון.
להלן הפרופיל ההורמונלי, בוצע ביום 22 למחזור:
LH 5.5, FSH 5, E2 370, PROGESTERON 12.4, PROLACTIN 71.1, TESTOTERON TOTAL 1.7
האם זה אומר בוודאות שבייצתי טבעי? האם יתכן כי אינני בעלת תסמונת השחלות הפוליציסטיות יותר?? עדיין צריכה טיפול של איקקלומין לביוץ סדיר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיין בעלת PCO ?? לא ברור לי .. - תגובה
פרופ` דוד בידר14/12/2010לפי הנתונים היה ביוץ.
אני לא יודע על סמך מה קבעו שאת פוליציסטית אך אם המחזורים שלך מאוד סדירים אז את לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.. PCO ??
עינב14/12/2010עד לפני ההריון הראשון [ילדתי לפני שנה] לא הייתי מקבלת מחזור כלל ואובחנתי לפי בדיקת אולטרסאונד, בדיקות דם [טסטסטורון מאוד גבוה] ותופעות לוואי [הייתי במעקב של מרפאת פוריות והריתי בעזרת איקקלומין].
אם כך - יתכן כי PCO עובר? יתכן כי הנני בהריון כעת [למרות שאר הערכים הנמוכים] ?
המון תודות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.. PCO ?? - תגובה
פרופ` דוד בידר14/12/2010התסמונת בדרך כלל לא עוברת אך יתכנו ביוצים עצמוניים בתיסמונת.גם הריון ולידה משנים מעט את המצב וכרגע יש לחכות ולראות מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייטלי14/12/2010
מה זה נקרא זרע לא טוב?3 מליון בתנועה זה ממש גרוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי - תגובה
פרופ` דוד בידר14/12/2010זרע צריך להיות 20 מיליון בCC ותנועה מעל 40%.
ככל שכמות בזרע בסמ":ק נמוכה הסיכוי להריון יורד.
3 מיליון הסיכויים להריון מאוד נמוכים אך תמיד יש סיכוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהרר
טלי15/12/2010מה הסכויי בהפריה?זה לא אמור לפתור את בעיית הזרע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהרר - תגובה
פרופ` דוד בידר15/12/2010בהפריה הבעיה נפתרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר שחר קול - זו הודעה עבורך!מוקפאים יפים14/12/2010
זו אני, מוקפאים יפים,
שוב תודה (רבה רבה רבה) על יחס האדיב, הסבלנות, המקצועיות - גם על תשובות מהירות כאן בפורום היעיל הזה. אך הרבה יותר תודה על החזרת עוברים מוקפאים (מלפני שעה וחצי באלישע). הלוואי שאני אקבל תוצאות חיוביות, ואתה, שאלוהים יישמור עליך כי אתה רופא מדהים! :)
ושאלה קטנה.... מותר לטייל בקניון (הליכה של שעתיים) יום לאחר ההחזרה, נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
מוקפאים יפים14/12/2010מקפיצה הודעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה - ד"ר קול...
מוקפאים יפים15/12/2010מקפיצה הודעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שחר קול - זו הודעה עבורך! - תגובה
פרופ' שחר קול15/12/2010מותר לטייל...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול - שאלה בבקשה
אחרי החזרה15/12/2010היום -יום אחרי ההחזרה,
לפני כחצי שעה לאחר מתן שתן עם הניגוב קשה היה לפספס הפרשה חומה מאוד, לא דם.
האם זה בסדר? אמרת שאם אראה דם לא להיבהל, האם יש סיבה לדאגה, זה קרה פעם אחת בלבד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול - שאלה בבקשה - תגובה
פרופ' שחר קול16/12/2010זו הפרשה דמית מצוואר הרחם.
להמשיך בטיפול כרגיל.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי הצלחהעינב14/12/2010
לרופאים שלום,
רציתי להבין, עובר שהוקפא ביום 3 והופשר יום לפני ההחזרה, הוא בן 4 ימים? כמה תאים יכיל בהנחה שבגיל 3 ימים עובר זה הוא בן 8 תאים, ואחרי הפשרתו המשיך להתחלק?
האם, כשאתם מדברים על אחוזי הצלחה במופשרים עולה הסיכוי בהחזרת שלושה עוברים
מאשר הסיכוי בשניים? האם יש אפשרות להגדיר סיכויו של כל עובר , או ההתייחסות
אינה תלויית כמות, ומתייחסת להיותם מופשרים בלבד?
תודה על תשובתכם
מור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויי הצלחה - תגובה
פרופ` דוד בידר14/12/2010סיכויי מופשרים פחותים מטריים וכאשר מפשירים שלושה אין אפשרות להגדיל סיכוי של עובר שנוצר.ככל שמחזירים יותר הסיכוי מעט מוגבר יותר.זה לא משנה החלוקה בהמשך ואנחנו מתיחסים רק להפשרה והסיכויים שלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגגתתתתתדאנה10014/12/2010
ב 27/11 אובטריל
29/11 שאיבה
1/12 החזרה שני עוברים טריים
מחר ב 15/12 בדיקת דם ..
אני מאאווווווד לחוצה ודואאגת
האם יש סיכויי שאני בהריון ??
אם זה לא הצלייח מתיי אמור להגייע המחזור ??
מרגישה בעיפות ולפעמיים כאביי בטן וגב כמוו מחזוור האם זה מחזור ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגגתתתתת - תגובה
פרופ` דוד בידר14/12/2010תמיד יש סיכוי וזה טוב שאין דימום עד עכשיו ולכן מחר תעשי בדיקה ונקווה שזה חיובי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש טיפול ל-FSH גבוה?מודאגת14/12/2010
או שזה אבוד...
בת 35 ילדתי לפני 6 שנים, ספונטני.
מנסה להרות שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש טיפול ל-FSH גבוה? - תגובה
פרופ` דוד בידר14/12/2010לא מטפלים בFSH כאשר הוא גבוה זוהי פשוט בדיקה המראה מה הולך בשחלות. כאשר נגמרות הביציות הFSH עולה זה עקב אי פעילות השחלות והבדיקה היא למעשה מבט ראי למצב שחלתי לכן אם אין ביציות הFSH יעלה וכאשר רוצים FSH תקין צריך שהשחלות יעבדו בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת ברשותך
מודאגת14/12/2010אני מבייצת מאוד מוקדם סביב יום 9/10
במעקב זקיקים ביום מחזור 5 כבר יש זקיק 16-19 מ"מ בדרך כלל
משיחה שלי עם הרופא הוא אמר שאולי בגלל שעשיתי ביום מחזור 4 את הפרופיל הורמנלי
אצלי זה שיא המחזור החודשי שלי...
ייתכן?? יצא לי FSH 22 IU/I* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורך מחזור סביב 23 יום
מודאגת14/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת ברשותך - תגובה
פרופ` דוד בידר14/12/2010כפי שכתבתי שבלי שיהיה לנו תוצאות של אסטרוגן ופרוגסטרון לא נוכל לתת יעוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית כולסטרול גבוה אצל גבר...שיר14/12/2010
יש לי שאלה :
האם כולסטרול גבוה אצל גבר יכול להוות בעיה בכניסה להריון ולפגוע באיכות הזרע שלו?
כי אנו מנסים כחצי שנה ללא הצלחה.
יכול להיות שזו הסיבה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית כולסטרול גבוה אצל גבר... - תגובה
פרופ` דוד בידר14/12/2010לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופ' בידר שלוםחסויה14/12/2010
אני בקרוב בת 36, יש ילדה בבית בת 3 מהריון ספונטני ומהיר, מנסה 6 חודשים להרות ללא הצלחה, הכל תקין...כולל זרע וצילום רחם...מתי תמליץ לעבור לטיפול??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
חסויה14/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר שלום - תגובה
פרופ` דוד בידר14/12/2010עוד חודשיים שלושה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
חסויה14/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה אין ביוץ?ממתינה14/12/2010
בת 38, בעברי 2 ילדי "איקקלומין" ואחת טבעית.
בעברי גם תת פעילות של בלוטת התריס, וגם דלקת בבלוטת התריס שגרמה לעודף פעילות קיצוני.
כעת שנה לאחר הפסקת גלולות, בלוטת תריס תקינה, היו 3 ביוצים מושרים על ידי איקקלומין. אחד מתוכם עם רירית הרבה יותר מדי דקה ו-2 מחזורים כפי הנראה נכשלו בגלל הסטטיסטיקה.
טיפול איקקלומין אחרון לפני מספר חודשים, מאז אין ביוץ.
כדורי אוטרגסטון להשראת ווסת כדי להתחיל לספור ימים.
פרופיל הורמונלי ביום 5:
DHEA SO4 3.60 UMOL/L
ESTRADIOL(E2) 147.00 PMOL/L
FSH 2.40 MIU/ML
LH 1.80 MIU/ML
PROLACTIN 127.13 M/UL
TESTOSTERONE 1.90 NMOL/L
משקל גוף תקין (BMI 20)
שחלות במבנה תקין
ובכל זאת אין ביוץ.
האם יש הסבר? האם לחפש את הסיבה לחוסר הביוץ במקום לרוץ לקחת איקקלומין?
אני כבר בת 38, והביציות שלי לא מחכות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אין ביוץ? - תגובה
פרופ' שחר קול14/12/2010בהנחה ש - TSH תקין, אפשר להמשיך ולעקוב אחר ההורמונים במחזור טבעי, ולראות האם רמת האסטרדיול עולה.
יתכן ויש בעיה על רקע מיעוט הפשרת FSH ו - LH.
מציע לנסות טיפול על בסיס גונדוטרופינים (מנוגון).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אין ביוץ? - תגובה
פרופ` דוד בידר14/12/2010חוסר ביוץ נגרם בגלל אי הפרשת FSH באופן תקין ואפשר לברר למה אך לדעתי חבל על הזמן כי הטיםול יהיה אותו הדבר כך שממליץ להמשיך טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית רחם ...שאלהאור14/12/2010
שלום
לפני השאיבה רירית הרחם הייתה 10.8 (תלת שכבתית משהו כזה )
רציתי לדעת האם לאחר שאיבה הרירית יורדת?
בכמה ??(נשאבו 5 ביציות בסה"כ האם הכמות הפחותה משפיעה?)
אייך אפשר לדעת שלקראת ההחזרה הרירית מספיקה?
התחלתי עם נרות אנדרומטרין .
תודה רבה לכם ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית רחם ...שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר14/12/2010בדיקת רירית נעשית רק כד מתן האוביטרל לאחר מכן אין שום משמעות לעובי רירית.
כמות ביציות לא קשורה לרירית.
נרות אנדומטרין משמשות כתמיכה נוספת לפרוגסטרון שמופרש בגוף ואין לו משמעות רבה לגבי השאלה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקאת הריוןדנה14/12/2010
בוקר טוב,
שתי שאלות:
1. האם סביב הביוץ מומלץ לקיים יחסים יום-יום או יום כן יום לא?
2. אני מטופלת בגלי חשמל במכון פיזיוטרפיה עקב בעיות בגב תחתון. אני לקראת ביוץ ואנו מנסים להרות. הפיזיוטרפיסט אמר שהמכשיר שהוא משתמש אינו מזיק בהריון אבל באופן כללי לא מומלץ לטפל בפיזיוטרפיה בשליש הראשון של ההריון. האם כדאי להפסיק את הטיפולים לקראת הביוץ (שכן יש מצב להריון)?
תודה רבה
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו על השאלה שלי
דנה14/12/2010אשמח לתשובה, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקאת הריון - תגובה
פרופ` דוד בידר14/12/2010אפשר יחסים יום כן יום לא.
הטיפולים בפיזיוטרפיה לא משפיעים ולא מזיקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןשלי14/12/2010
ד"ר שלום רב
ביוץ 1.12
בדיקת הריון 13.12 תשובה שלילית
אין סימנים לכאבי מחזור . האם יכול להיות שיש הריון אך עוד מוקדם לראות או שעם היה הריון הייתי צריכה לראות בבדיקה ביתית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון - תגובה
פרופ` דוד בידר14/12/2010היתה צריכה כבר להיות בדיקה חיובית אלא אם את טועה ביום הביוץ וממליץ לחזור על הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העברת עוברים מוקפאיםאלמונית14/12/2010
עברתי טיפול IVF ויש לי עוברים מוקפאים בבית חולים ציבורי, הייתי רוצה לעבור לבית חולים ציבורי אחר האםניתן להעביר את העוברים המוקפאים או שמא זה פוגע באיכותם או שעדיף שלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת עוברים מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר14/12/2010אין בעיה להעביר עוברים לכל מקום וזה לא פוגע בשום דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל זקיקיםנורית14/12/2010
שלום
בשחלה ימין נצפה זקיק 7*9
בשחלה שמאלית ניצפה זקיק 13*12
מה גודלם של הזקיקים כיצד מחשבים ?
רירית 4.4 ממ הערות TYPE-1 למה מתכונים בהערות ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודל זקיקים - תגובה
פרופ` דוד בידר14/12/2010גודל זקיקים טוב זה 18-20 מ"מ.
הזקיקים גדלים כ 1 מ"מ ליום.
לגבי הרירית היא עדיין נמוכה בשלב הזה ולהערות השונות אין שום משמעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך שאלה מאתמולשלומית14/12/2010
אחרי טיפול IVF.
הוחזרו 3 עוברים טריים 3 ימים אחרי שאיבה.
מעקב בטא:
14 יום אחרי שאיבה - 20
17 יום אחרי שאיבה - 45
20 יום אחרי שאיבה - 92
24 יום אחרי שאיבה - 475
27 יום אחרי שאיבה - 1390 (שבוע 5 + 6)
בין תוצאות הבטא 45 ו - 92 היה דימום קל (מעין הפרשה מימית אדומה ורודה)
חד פעמי. מכיוון שחשבתי שלא אמשיך בתמיכה כי ההריון לא תקין לא ייחסתי לכך חשיבות.
בינתיים, לאחר שיפור מה בבטא הוחלט לא להפסיק תמיכה.
1. מה משמעות הדימום ?
מחרתיים (יום ד' - 30 יום אחרי שאיבה) אמורה לבצע בדיקת אולטרהסאונד.
2. האם היומיים הללו שאני מחכה לא מסכנים אותי במידה ומדובר בחוץ רחמי ?
3. מה הסיכוי (אם בכלל) להריון תקין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה מאתמול - תגובה
פרופ` דוד בידר14/12/2010יתכן הריון שיהיה בסדר.
לדימום בשלב זה יש הסברים רבים .גם בהריון תקין יש דמם כזה.
היומיים שאת מחכה לא מסוכניםוזה שהפסקת תמיכה זה לא נורא .גגם בלי תמיכה אם ההריון תקין הוא יתפתח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)