מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הריון וביוץשלי27/10/2010
ד"ר/פרופ' שלוםרב
3 שבועות לאחר הפלה טבעית אין דימום כרגע יש הפרשות מרובות שקופות ולא צמיגיות האם זה מראה על ביוץ שמתקרב ? במידה וכן מתי פחות או יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון וביוץ - תגובה
ד''ר דוד ישי27/10/2010יתכן. זה בערך הזמן שבו צפוי הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם ביום 21 למחזורshla827/10/2010
TSH - 3.63
LH - 8.2
FSH - 2.8
ESTRADIOL - 1065
האם הבדיקות תקינות?
האם היה ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם ביום 21 למחזור - תגובה
ד''ר דוד ישי27/10/2010ההורמון שנבדק , ביום ה 21 , כדי לאשר ביוץ , הוא פרוגסטרון ואותו לא עשית. רמת ההורמונים שעשית , תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני ivf ראשון, היום יו"מ 1מוקפאים יפים27/10/2010
אז קיבלתי היום מחזור, אני אחרי הזרעה אחת ונשלחנו ישר להפרייה (אלישע) בגלל איכות הזרע - ריכוז נמוך סביב 4 -5 מיליון ותנועה בינונית.
מחר אעשה בדיקת דם לפרופיל (יו"מ 2) .
אם היום יו"מ 1, קיבלתי פרוטוקול קצר שכולל הזרקת פיורגן (מינון 175) - קניתי 2 קופסאות כפי שכתבו לי.
קניתי גם אורגלוטרן (5 קופסאות צהובות )
וזריקת אוביטרל...
מתי לדעתכם תהיה שאיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחכה לתשובה
מוקפאים יפים27/10/2010אחכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני ivf ראשון, היום יו"מ 1 - תגובה
ד''ר דוד ישי27/10/2010בין היום ה 9 ליום ה 12 מיום התחלת הפיורגון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינון?יעל27/10/2010
האם מומלץ לקחת קרינון לאחר הזרקת מנוגון + הזרעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינון? - תגובה
פרופ' שחר קול27/10/2010לא חיוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמוניםמירה27/10/2010
שלום לכם,
האם ניתן לזהות השרשה ע"י בדיקת הורמונים לאחר היום ה-21 ולפני הבטא?
לפי הבנתי ערכי ההורמונים (פרוגרסטרון ו-E2) מהיום ה-21 מתחילים לרדת עד לווסת
אם יש הריון ערכי ההורמונים אמורים לעלות לא?
אודה לכם על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמונים - תגובה
פרופ' שחר קול27/10/2010לא ניתן לוודא זאת, אלא ע"י הופעת הבטא בדם.
התנהגות האסטרדיול והפרוג - כאוטית מידי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני החזרת מוקפאיםיסמין27/10/2010
בתאריך 16.10.10 בערב קיבלתי וסת בתאריך 26.10.10 נצפה זקיק בגודל 16 ואחד בגודל 10 עובי רירית 8 מ"מ , חשוב לציין שאני הולכת על החזרה על מחזור טיבעי.
מתי בערך מתבצעת החזרת המוקפאים?
בנוסף רציתי לומר כי ivf ראשון שלי בוצע בהדסה כאשר היה הריון קיבלתי תמיכה של נרות אוטרוגוסטן 2 בבוקר ו2 בערב ונאלצתי לעבור הפסקת הריון עקב מום אננצפלי, לאחר מכן עברתי לאסותא שם עברתי ivf שני שלא צלח קיבלתי תמיכה של קרינון אחד ביום, עכשיו אני לקראת החזרת מוקפאים הרופא אמר שהתמיכה כנראה לא הספיקה והמליץ לי בהחזרה זו לקחת נרות אנדומטרין פעמיים ביום, האם זה מספיק? לא כדאי לי לקחת 3 פעמים ביום כדי להגביר את הסיכויים?
ושאלה אחרונה: יש לי 3 מוקפאים והרופא אמר שהם טובים אחד 6 תאים שני 6 תאים ושלישי 8 תאים וכולם ללא שברים, מה זה אומר שברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ' שחר קול27/10/2010ההחזרה לפי יום הביוץ + גיל העוברים ביום הקפאתם.
אם הולכים על "מחזור טבעי" כלומר - ללא הורמונים, הרי אין צורך בהורמונים.
לא אנדומטרין ולא קרינון. טבעי בלבד.
אם הולכים על מחזור על בסיס הורמונים מומלץ לקחת 3 נרות אנדומטרין.
ככל שיש יותר שברים (פרגמנטציה) העובר באיכות פחות טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך...
יסמין27/10/2010קודם כל תודה על ההתייחסות המהירה.
את התמיכה אני אקבל לאחר ההחזרה 2 נרות אנדומטרין לפני ההחזרה איני לוקחת דבר.
אני יכולה לקחת 3 נרות אנדומטרין למרות שהרופא אמר 2, איני יודעת למה אבל אני לא שקטה מכוון שפעם קודמת זה לא הצליח וב IVF הראשון שבו כן הושג הריון לקחתי תמיכה של 4 נרות אוטרוגסטן ביום. אני רוצה לעשות את המקסימום ע"מ שזה יצליח לא בא לי שגם הפעם יגידו לי שהתמיכה לא הספיקה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני הזרעה- התוצאות תקינות?מנסה להרות27/10/2010
שלום אני בת 32.צריכה לעבור הזרעה בקרוב
אני מצרפת בדיקות פרופיל הורמונלי יום 3 למחזור. אשמח לחוות דעתכם האם הכל תקין ויש סיכוי להכנס להריון.
3.40 FSH
E2 115 אסטרדיול
LH 4.30
283 פרולקטין
1.8 פרוגסטרון
TSH 2.17
Tot. Testosterone 1.30
DHEAS 4.80
2> BETA-HCG
3.1 FREE ANDROGEN INDEX
41.7 SHBG
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני הזרעה- התוצאות תקינות? - תגובה
פרופ' שחר קול27/10/2010הפרופיל תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל זקיקטל27/10/2010
אני נמצאת ביום ה15 למחזור עשיתי היום בדיקות ויש לי 8 עד 10 זקיקים בכל שחלה בגודל 17 מ"מ ורציתי לדעת מאיזה גודל של זקיק מתבצעת שאיבה?
והאם משנה מספר הימים מהמחזור עד לשאיבה?
אציין שאני נוטלת דקפפטיל0.1 וגונל 112.5 ,תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודל זקיק - תגובה
פרופ' שחר קול27/10/2010מקובל שזקיק מעל 17 ממ מכיל ביצית בשלה. מספר הימים מהמחזור לשאיבה - אינו חשוב.
התזמון לוקח בחשבון גורמים נוספים, כגון חשש לגירוי יתר שחלתי בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
טל27/10/2010התקשרו אליי ואמרו לי להזריק היום רק דקפפטיל ולהגיע מחר שוב למעקב האם זה אומר שאני ממש לפני השאיבה ואם כן ויגידו לי להזריק אוביטרל כמה זמן מהזרקת האוביטרל אמורה להתבצע שאיבה? והאם קורה שיש שאיבות גם ביום שבת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרוגסטן- שואלת שוב בבקשהאנה27/10/2010
שלום,
אחרי שני הריונות ספונטטניים וילד אחד בן שנתיים. לאחרונה גילו לי שחלות פוליציסטיות.
מקבלת 3 כדורי אוטרוגסטן ביום ל-14 יום, בעקבות רירית דקה.
האם במידה ואין הריון אקבל מחזור למרות הכדורים או רק כאשר אפסיק אותם?
דבר נוסף- האם הם משפרים סיכויי הקלטות ברירית דקה?
תודה וערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוטרוגסטן- שואלת שוב בבקשה - תגובה
פרופ' שחר קול27/10/2010יש לברר מדוע הרירית דקה.
האם יש ביוץ טבעי?
אוטרוגסטן אינה תרופה לעיבוי רירית דקה.
טיפול באוטרוגסטן יכול לעכב הגעת המחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאטרוגסטן
אנה27/10/2010תודה על התשובה.
במחזור הקודם הרירית היתה 8 מ"מ. במחזור הנוכחי היא6.5 מ"מ לאחר הביוץ.
הרופא אמר לי להשמש בכדורים אלו במידה והיתה הפריה.
האם זה יכול לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאטרוגסטן - תגובה
פרופ' שחר קול27/10/2010יכול לעזור כתמיכה פרוגסטטיבית, בלי קשר לעובי הרירית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות אחרי 8 ימי מונוגוןכמעט אמא27/10/2010
ESTRADIOL 716
PRO 0.8
זקיקים 12, 16
איך זה מתקדם ? טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות אחרי 8 ימי מונוגון - תגובה
פרופ' שחר קול27/10/2010כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלב לוטאלידפנה27/10/2010
שלום רב,
השאלה שלי היא לגבי השלב הלוטאלי,
שלב זה אצלי הוא כ11 יום כמו שעון,כל שאר הבדיקות שערכתי כולל צילום רחם כולל הזרע של בעלי תקינות .
ניסיתי להאריך את את פרק זמן זה ע"י לקיחת "שיח אברהם" למשך 5 חודשים אך ללא הועיל.
האם שלב לוטאלי כזה הוא זה שמפריע לי להקלט, האם ניתן להרות במצב כזה?
אם זאת אכן בעיה כיצד אפשר לפתור אותה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלב לוטאלי - תגובה
פרופ` דוד בידר27/10/2010השלב הלוטאלי הוא לא הסיבה לאי הצלחתך להרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא מגיעאנונימי27/10/2010
אני אחרי טיפול IVF, החלטתי לעשות הפסקה של חודשיים. לאחר טיפול קיבלתי מחזור רגיל לאחר שבועיים מהחזרת העוברים אך מאז עברו כבר 40 יום והמחזור הבא לא מגיע למרות שבטא שלילית. היום 27/10/10 עשיתי בדיקת דם וקיבלתי:
E2-368
P-2
עשיתי גם בדיקה ב11/10/10 וקיבלתי:
E2 נמוך מ200
P-1.2
מה זה אומר? האם אני נמצאת לפני ביוץ?
2.מה עלי לעשות? אף פעם לא היה לי איחור כזה במחזור. בד"כ ההפרש בין מחזור למחזור הינו 30 יום וגם אין שום סימנים של כאבי בטן לפני המחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לא מגיע - תגובה
פרופ' שחר קול27/10/2010את נמצאת לפני ביוץ.
האיחור יכול להיות על רקע שימוש קודם באגוניסטים של GNRH.
אם מעוניינת בהמשך טיפול - יש ליצור קשר עם היחידה המטפלת ולקבל הוראות להמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טרם קיבלתי תשובה-פרגניל וקרינוןלבנה27/10/2010
שלום רב,
אני בת 39 וכבר שנה מנסה להיכנס להריון. שלושה מחזורים עם כדורי איקקלומין. סבב שלישי של זריקות מונופור (במשך שבועיים) ופרגניל. הבדיקה הראתה שלושה זקיקים: שניים בגודל 15 מ"מ ואחד 19 מ"מ. לפי הוראת הרופא, הזרקתי ביום שני בשעה 21 בערב זריקת פרגניל 10000 יחידות ובגלל שהייתי צריכה להזריק בערב הוא אמר לי שזה בסדר להזריק בבטן ולא בשריר ,כפי שנהוג. אני מתחילה עם ג'ל קורינון ממחר בבוקר במשך שבועיים.
1. רציתי לדעת האם יש את אותו אפקט כשמזריקים לבטן או לשריר?
2. האם בגלל זה פיספסתי גם את הסבב הזה?
3. תמיכת הג'ל לא מאוחרת מדי, להתחיל רק ממחר בבוקר?
4. האם 19 מ"מ זקיק לא קטן מדי בכדי להזריק פרגניל?
5. צילום רחם וזרע תקין. AMH טוב. במידה וגם טיפול זה לא מצליח למה לעבור?
מיואשת מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרם קיבלתי תשובה-פרגניל וקרינון - תגובה
פרופ' אלכס סימון27/10/2010ההכוונה וההוראות לקרינון מדוייקות. כך עלייך לנהוג. יהיה ביוץ ביום רביעי. נהוגלהתחיל תמיכה יום לאחר הביוץ.
הזריקה לעור יעילה באותה מידה. אולם זריקה לעור יכולה להביא לתגובה אלרגית בעור ולכן נותנים אותה לשריר. אם עד היום לא התפתחה תגובה אלרגית, אז הכל בסדר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון כימימיכל27/10/2010
צהרים טובים,
קוראת פה לא מעט על הריון כימי, רק שעדיין לא מצליחה להבין מה זה?
1. האם הבטא נמוך בהריון כימי ולא מכפיל את עצמו?
2. מהן הסיבות שיש הריון כימי שחוזרות אצל נשים, יש קשר לגיל האישה?
3. הייתכן שיש קשר לאיכות העוברים ולמינון ההורמונים שמקבלים?
4. ייתכן מצבים שלא תהיה הכפלה של הבטא וכן יהיה הריון תקין, אם כן מתי?
סליחה על כמות השאלות, אבל מבולבלת מאוד
תודה תודה
שאתם פה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון כימי - תגובה
פרופ' אלכס סימון27/10/2010הריון כימי - משמעותו בדיקת ביטא נמוכה שאינה עולה וללא הופעת שקית הריון. הריון בתחילתו שלא מתקדם, אם תרצי הפלה מוקדמת מאוד. אותן סיבות להפלות מאוחרות יותר עלולות לגרום לכך, וציינת גיל האישה, ואפשר להוסיף מבנה הרחם, נטיה לקרישה, בעיות גנטיות, איכות הזרע, איכות העוברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובתך פרופ אלכס סיימון
מיכל27/10/2010קראתי פה, שמישהי קיבלה בטא ראשונה 230 ואחרי יומים בטא 262 , וענו לה שיתכן הריון כימי, האם 230 נקרא בטא נמוך וסבירות להריון כימי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובתך פרופ אלכס סיימון - תגובה
פרופ' אלכס סימון27/10/2010כל ביתא עד 1000 לא התקדמות נחשב הריון כימי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בשחלה אחרי שאיבהמיס קפלן27/10/2010
ביום שלישי שעבר אחה"צ עברתי שאיבה (הזרקתי אוביטרל ביום שני מוקדם בבוקר). ביום רביעי אחה"צ התחלתי לחוש כאבים עמומים בשחלה, שנעלמו בערב.
האם ייתכן שאחרי שאיבה יהיה לי זקיק מבייץ נוסף?
אני בת 41.
אשמח לתשובה של מומחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בשחלה אחרי שאיבה - תגובה
פרופ' אלכס סימון27/10/2010לא - לא מדובר בשקיק נוסף. בדרך כלל הכאב נובע מהגדלה של השחלה והופעת גופיף/פים צהובים בשחלה לאחר ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)