מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רמות בטה לאחר לידהאלינה29/08/2010
מתי רמות בטה לאחר לידה יורדות ל0?
הרי לא נהוג כשיגרה לבדוק רמה לאחר לידה.
אני חודשיים וחצי לאחר לידה האם ייתכן שאני שוב בהיריון? האם בדיקת רמות בטה תהיה אמינה בשלב זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ` דוד בידר29/08/2010לא בודקים רמות.בדרך כלל אם מניקים אין ביוצים בדרך כלל.
אם לא מניקים הוסת יכולה לחזור אחרי כחודשיים לאחר ביוץ.
אם את לא מניקה או מניקה ורוצה להיות בטוחה לעניין הריון יש לבצע בטא וזה אמין.
הבטא יורדת ל 0 בחודש הראשון לאחר לידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירהשירה28/08/2010
שלום רב רופאים יקרים
אני ממתינה בכליון עיניים לבדיקת דופק ב5/9.
בינתיים השיער נושר ללא הפוגה. הנשירה החלה עוד הרבה בטרם
קבלתי בטא חיובית. אולם סברתי כי הנשירה תפסיק.
בהריונה של בתי, לא נשרה לי ולו שערה אחת..
תודות מקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה
פרופ` דוד בידר29/08/2010יש להבדק על ידי רופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- pgd פעם שביעיתמלני28/08/2010
שלום
2 הריונות ספונטניים ללא מאמץ בנסיון ראשון עם עוברים חולים ב FRAX אני נשאית עם 80 חזרות
לכן עברתי ל PGD באיכיליוב (כי אין בצפון)
עברתי 7 מחזורי טיפול(שאיבות )
1. 16 ביציות 2 עוברים הוחזרו
2. 8 ביציות עובר אחד הוחזר
3. 8 ביציות ללא החזרה
4. 8 ביציות ללא החזרה
5. 8 ביציות 3 הוחזרו
6. 10 ביציות 3 הוחזרו
היסטרוסקופיה תקינה קרישיות תקיה קריוטיפ תקינה
7. 17 ביציות 3 הוחזרו
עד עכשיו לא נקלטתי
אין לי כבר כח מצד אחד אני לא יכולה לעבור שוב את השיברון לב של הריון לא תקין ומצד שני אני חושבת כבר שאין סיכוי שה PGD יצליח אם הוא לא הצליח עד כה
מה לדעתכם כדאי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שביעית
פרופ` דוד בידר29/08/2010זו הדרך היחידה בהפריה.
שתי הדרכים האחרות זה להרות לבד ולבצע סיסי שליה או לעשות תרומת ביציות.
הייתי הולך על תרומת ביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תגובה של פרופ ישי ופרופ סימון
מלני29/08/2010יש לי ביציות בריאות משלי למה שאני אקח של משהי אחרת???
בשלושת הטיפולים האחרונים היו 3 עוברים הם פשוט לא נקלטו
השאלה איך בודקים מדוע הן לא נקלטו ואני בטח שלא אלך על תרומת ביציות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
מלני30/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי להריון!!!חסויה28/08/2010
שלום!!
אני אחרי טיפול ivf1 בעקבות בעיית זרע של בעלי,שאבו12 ביציות והופרו 6
רציתי לשאול מספר שאלות: ביום חמישי האחרון עברתי החזרת עוברים
החזירו לי שניים הציון שהרופא נתן להם טוב מאוד(דרגהab)אני לא יודעת מה זה אומר.
רציתי לדעת יום למחרת נורא היתרגזתי ואפילו בכיתי האם זה יכול להשפיע על הישתרשות
העובר?
מתי מתחילה ההשתרשות?
ואני בת 27 מה הסיכויים ששני העוברים יקלטו?
בריאה, מחזור סדיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויים
ד''ר דוד ישי28/08/2010ציו טוב לעוברים מעלה את הסיכוי להריון
מאד לא טוב להתרגז. אבל אני מעריך שההשפעה על הסיכוי להריון קטנה מאד אם בכלל
בהנחה שהחזירו עוברים בני יומיים , ההשרשה מתחילה 3-4 ימים אח"כ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא ברורד28/08/2010
שלום,
יש לי מחזור של 32 ימים.
ביום ה 22-23 התחלתי ללכת בדחיפות לשירותים ואני חשה בחילה קלה אחרי מעט מאוד אוכל.
ניסיתי לבדוק בכמה אתרים אם תופעות אלו עשויות להעיד על הריון אפשרי אך באתרים ישנו תיאור לפי שבועות.
משום שהמחזור של ארוך יותר אני מתקשה לחשב האם ייתכן ואלו תופעות שעשויות להעיד על הריון או סתם מיחושי בטן.
תודה ושבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
ד''ר דוד ישי28/08/2010התלונות שלך לא יכולות קשורות בהריון שנוצר במחזור הנוכחי. ישנה אפשרות רחוקה שאת בהריון מהמחזור הקודם ( למרות הדימום שהיה לך ) אבל הרבה יותר הגיוני שהתלונות שלך אינן קשורות להריון אלא לבעיה אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל והזרעהפלונית28/08/2010
שאלתי היא כזאת, אם הזרקתי אוביטרל ברביעי ב- 21:00 והביוץ חל בין 24 ל-36 שעות האם זה תקין שההזרעה בוצעה ביום שישי בעשר בבוקר?!? האם יש סיכוי שהביוץ התפספס?...
עוד דבר כמה זמן יש לבצע את ההזרעה מרגע איסוף הזרע מהמעבדה?? מה "התוקף" שלו? זאת פעם שניה שאני מבצעת הזרעה ובשתי הפעמיים הזרע היה אצלי בין שעה לשעה וחצי עד רגע ההזרעה ואני חוששת שמא הזרע כבר לא תקין..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל
ד''ר דוד ישי28/08/2010הביוץ כתוצאה מהזרקה של אוביטרל מופיע לאחר 36 שעות פלוס מינוס לכן התזמון מצויין. הזרע יכול לשמור על איכותו , בתנאים של 37 מעלות , שעתיים ואף יותר מרגע הכנתו במעבדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופסור דוד דבידרתהל28/08/2010
שלום רב
בהמשך להודעה בשם "מבולבלת, תהל" אני עדין לא סגורה על הנתונים
אני חוזרת על הפריטים
החזרת עוברים ב 7.6.10
כדי שהבין טוב יותר
מתי אני מתחילה את החודש הרביעי בתאריך
בשבוע 14+1 שזה ב 29.08.10
או בשבוע 15+1 שזה בתאריך 05.09.10
מצטערת על השאלה החוזרתאך רק ככה הבין טוב יותר
תודה רבה רבה מראש
תהל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תהל
פרופ` דוד בידר29/08/2010כפי שהסברתי אנחנו סופרים בשבועות.
מרגע השאיבה את 14 יום הריון.כל 7 ימים מתוסף שבוע.
בחודשים הספירה אחרת ולא מדויקת.
באופך כללי 12-13 שבועות זה 3 חודשים.
14-15 חודש 4 וכך הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת דקאפפטילאני28/08/2010
שלום רב,
אני מתחילה פעם ראשונה IVF.
מזה שבוע אני מזריקה דקאפפטיל. החלטתי שהשעה הקבועה שלי להזרקה תהיה 22:30.
במהלך השבוע הזה יצא שלא הזרקתי בדיוק באותה השעה- 3 פעמים בעשר וחצי פעמיים באחת עשרה וקצת פעם ב12 בלילה ואתמול הגעתי הביתה ממש מאוחר והזרקתי ב1 בלילה..
האם התזוזה בזמנים השפיעה על הטיפול?? האם יש אפשרות שהרסתי את ההשפעה שאמורה להיות מהתרופה? שהטיפול יבוטל???
מה טווח הזמן בו מותר לחרוג מהשעה הקבועה?
במידה והייתי לא בסדר,ובהנחה שמהיום והלאה אקפיד על שעה מדוייקת בהזרקה זה יכול לעזור ?
אודה לתשובתכם.. מוטרדת מאוד..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקה
ד''ר דוד ישי28/08/2010סטיות של שעה , שעתיים לכל כוון אינן משמעותיות אם כי רצוי מאד לדייק ולהזריק פחות או יותר באותה השעה. התשובה לשאלה האם הפרעת לתהליך הדיכוי שעושה התרופה תתברר כשתעשי בדיקת דם והאלטרסאונד לפני התחלת הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםאני28/08/2010
שבת שלום
אני בתקופה של נסיונות להרות. חודש שעבר עברתי טיפול IVF אך העוברים לא נקלטו. החודש הזה אני אמורה לעבור החזרת עוברים שהוקפאו בשאיבה הקודמת.
ביום השלישי (או הרביעי) להופעת הדימום החזק (בדר"כ שבוע לפני הוסת אני מקבלת דימום כהה אך הוא חלש
מאוד ונאמר לי לא להתייחס אל זה כאל וסת ולספור את הימים מהדימום החזק) עשיתי בדיקת
זקיקים ובדיקת דם, לפי דברי הרופאה הבדיקות הראו רמת הורמונים גבוהה ליום השלישי ( E2 370, Progesterone 1.2 ) בבדיקת הזקיקים היה זקיק של 13 מ"מ , בעוד רירית הרחם סדירה ועוביה 5מ"מ.
ביום השישי עשיתי שוב בדיקות, שוב נאמר לי ע"י הרופאה שרמת ההורמונים גבוהה ליום המחזור וכן מספר וגודל הזקיקים - אחד- 17 מ"מ ונוסף- 13 מ"מ
עובי הרירית 6 מ"מ .
הרופאה התייעצה איתי ואמרה שהמחזור הזה לא רגיל/מוזר/לא תקין ואולי כדאי לוותר החודש על החזרת העוברים כדי לא "לבזבז" עוברים טובים.
אנא עזרו לי בהתייעצות הזו....
סלחו לי אם השורות הבאות מראות על בורות בנושא ואשמח אם תתקנו אותי, אני כותבת מתוך הרהורי ליבי ולא יותר מידי בקיאה בכל מה שמתרחש "שם" בפנים :
אני רוצה לעשות החזרה החודש, אני מבינה שרירית הרחם צריכה להיות בעובי מתאים על מנת להחזיק או לקלוט את העובר. אך לגבי הזקיקים ורמת ההורמונים, האם זה מאוד משמעותי בשלב זה כאשר אין צורך לשאוב ביציות?
האם הגיוני לחכות ליום שבו רירית הרחם בעובי המתאים ואז לבצע החזרה?
בכל מקרה תודה רבה
מצפה לתשובתכם
שיהיה שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכנה להפשרה
ד''ר דוד ישי28/08/2010קשה לי לעזור משום שהנתונים שמסרת אינם מלאים. אני מסכים עם הרופאה. אם המצב אינו אופטימלי , עדיף לותר על חודש ולהגיע לתנאים טובים יותר בחודש הבא. צריך אולי גם לשקול את האפשרות של הכנה תרופתית שמאפשרת שליטה טובה יותר של הרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור שלא נגמר...שואלת28/08/2010
שלום
חודש שעבר לקחתי גונאל F לראשונה בחיי,ביצעתי הזרעה שלא צלחה.
מאז קיבלתי מחזור שנמשך כבר 10 ימים.
בד"כ מחזור אתלי הוא 6-7 ימים...
כעת כבר 10 ימים לא מפסיק...
האם יש קשר לגונאל?
האם משהו לא תקין?
יש לציין שאני כבר 6 ימים מזריקה מנופור 6 אמ' ליום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת
ד''ר דוד ישי28/08/2010יתכן שהדימום הלא רגיל הוא תוצאה של הטיפול הקודם. האם עשית בדיקת הריון או שהנחת שאת לא בגלל הדימום ? האם נעשה אולטרסאונד כדי לראות מה מצב הרחם והשחלות לפני התחלת הטיפול השני ללא מנוחה בין הטיפול הקודם לנוכחי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתנילי28/08/2010
שלום רב
אני בת 30, לפני כחצי שנה הריון ראשון שנקלט לאחר חודשיים של נסיונות, והסתיים לצערנו בהפלה טבעית בשבוע 7. מאז מחזורים יחסית קצרים אך סדירים בכל 24-26 יום. על פי בדיקות ביוץ ביתיות, והרגשת כאבי ביוץ ברורים החישובים מראים הופעת מחזור 10 ימים לאחר הביוץ (כיומיים לפני הופעת הדימום ישנן כבר הפרשות חומות). שאלתי היא האם השלב הלוטאלי חייב להיות 14 ימים? האם 10 ימים בין ביוץ למחזור עדיין נחשב תקין? אילו בדיקות עליי לבצע במידה ולא תקין? תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי לתמוך בשלב הלוטאלי
פרופ' אלכס סימון28/08/2010בפרוגסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
נילי28/08/2010שלום שוב,
מהו מספר הימים שבין הביוץ למחזור הנחשבים כשלב לוטאלי קצר?האם יש בדיקות דם המאבחנות בעיה בשלב הלוטאלי?
תודה רבה על תשובתך המהירה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלת-חישוב סף שליש ראשוןתהל28/08/2010
שלום רב,
תאריך החזרת עוברים: 7.6.10
לפי החישוב אני בשבוע : 13+4 שזה בעצם אומר שבוע 14ואמורה להתחיל את ה 15 ביום שני,
האם כבר סיימתי את השליש הראשון? מתי אני מתחילה את החודש הרביעי?
זה עדיין מבלבל אותי החישוב ורציתי לדעת בוודאות.
תודה רבה מראש
ממתינה למהנה
תהל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת
פרופ` דוד בידר28/08/2010לא סופרים בחודשים אלא בשבועות.
החודשים לא מדויקים.
טרימסטר ראשון זה עד שבוע 12 מלא.
אפשר לעשות ב"ערך" חישוב של חודשים ,למשל שבוע 15 זה סביב החודש הרביעי.
הספירה נעשית כך שהשאיבה זה שבועיים הריון.לפי זה כל 7 ימים זה שבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטן נפוחה לאחר IVFענת28/08/2010
בוקר טוב לפני כשבועיים וחצי עברתי שאיבה של 7 ביציות מתוכן הוחזרו 3 עוברים . לאחר 13 יום בדיוק מהשאיבה קיבלתי מחזור מלווה בקרישי דם יום אחד ואז התמעט כמעט לגמרי מהיום השני.
עשיתי בדיקת שתן להריון - שלילי - (טופלתי עם קרינון לאורך התקופה .) מהמחזור היו לי 5 ימים של לחץ בשלפוחית השתן ותכיפות במתן שתן - כאשר יצא מעט בכל פעם ונפיחות בבטן וברגלים . היום זה היום השביעי מהמחזור והבטן התחתונה עדיין נפוחה וקשה - הריונית קטנה . יש לציין שמבנה גופי רזה וישר רואים זאת .
האם תופעת לוואי של הטיפול ההורמנלי שקיבלתי ? זה מציק לי מאוד . מעולם לא היתה לי בטן כזו ,
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן
פרופ` דוד בידר28/08/2010כל הסימנים הם תופעה של שאיבת ביציות וגירוי שחלתי.
כשדוקרים שחלות יש לפעמים דמם תוך ביטני ולתץ על איברים סמוכים וזה צריך לחלוף עם הזמן.
זה לא קורה תמיד אחרי גירוי שחלות ושאיבת ביציות אך יכול להופיע.
יכול להופיע גם זיהום באגן שיגרום לתופעות. אם אין חום אז הכל יסתדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בתרופות לזוג עקב העדר ביטוחארז28/08/2010
אישתי תושבת חוץ וכרגע לא מבוטחת בקופת חולים, אנחנו בטיפולי פוריות במסגרת פרטית ההוצאות מטורפות למי שלא מבוטח, אשמח אם יש מקום מישהו שיכול לעזור לנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומת תרופות
יאנה28/08/2010ארז הי
שמי יאנה ואני כרגע רשמתי רשימת תרופות שנשארו אצלי
אם אתם צריכים משהו תתקשרו אלינו נשמח לעזור
יום טוב ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרפאת פוריות בפעם הראשונהנילי27/08/2010
לאחר כשנה של ניסיונות להיכנס להיריון, לי ולבעלי יש תור למרפאת פוריות.
רציתי לדעת למה לצפות בפגישה הראשונה..
(התוצאות של בדיקת הזרע והפרופיל ההורמונלי יצאו תקינות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעם ראשונה
ד''ר דוד ישי27/08/2010יקבלו מכם מידע שישפוך אולי אור על הגורם לבעיה. יתכן שימליצו לעשות כבר בשלב הנוכחי צילום רחם ויבנו לכם תוכנית טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)