מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ערכות לבדיקת ביוץציפי31/08/2010
שלום,
רציתי לדעת כמה אמינות הערכות לבדיקת הביוץ, וכמה אפשר להסתמך עליהן בתזמון קיום היחסים.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמינות
פרופ` דוד בידר31/08/2010אמינות מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטאחגית31/08/2010
שלום, בת 30עברתי הפרייה חוץ גופית (מס 7) והוחזרו 3 עוברים
בטא ביום ה14- 1750
ביום ה18- 9450
האם התוצאה תקינה?
האם אפשר לדעת מה נקלט לפי הערכים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ` דוד בידר31/08/2010תקינה.
קשה לדעת היות ולא עשית הבדיקה מוקדם יותר אך יתכן תאומים עקב העליה הטובה מאוד של ההורמון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פולציסטיותלילי31/08/2010
הנני 34 מה שנאמר לי שהשחלות שלי קטנות ולא מייצרות ביציות
ולכן אזדקק לתרומת ביצית .
כדי לקבל וסת עלי להיות עם גלולות .
שאלתי האם אני יכולה להפסיק את הגלולות או הורמונים
ופשוט לא לקבל וסת.?
והאם זה יכול לגרום נזק גופני במידה ואפסיק את הגלולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות
פרופ` דוד בידר31/08/2010את יכולה.אין שום נזק בהפסקה.
עקב חוסר פעילות שחלתית את יכולה לסבול מתופעות גיל המעבר ואז כדאי לחזור לגלולות אך אין חובה ואין שום נזקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיותיסמין31/08/2010
רציתי לדעת האם אין ביוץ כאשר יש שחלות פוליציסטיות ???
או שיכול להיות שכן יהיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
יסמין31/08/2010רציתי לדעת אם זה נכון שואמרים שיש סיכוי להפלות חוזרות למי שיש לה שחלות פוליציסטיות ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפלות
פרופ` דוד בידר01/09/2010אין הפלות חוזרות.
יש מספר פירסומים שיתכן שיש יותר הפלות טבעיות לעומת האוכלוסיה הרגילה.
% ההפלות באוכלוסיה עומד על 10$.
אין קשר בין שחלות פוליציסטיות להפלות שהן חוזרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
יסמין01/09/2010אוקיי ,
והאם יש כאלה שמבייצות לבד ללא הורמונים למרות שיש להן שחלות פוליציסטיות ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהchu.
פרופ` דוד בידר01/09/2010fi/
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ` דוד בידר01/09/2010כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אחרי 4 ימים העובר יכול להיעצר?אני31/08/2010
שלום לכולם,
מזכירה שאני אחרי טיפול IVF ראשון (רסקיו) ומתוך 7 ביציות היו 3 הפריות 2 באיקסי ו-1 IVF רגיל.
ביום ההחזרה ציינו בפניי שההפריה הרגילה עוד לא התחילה להתחלק (יומיים אחרי השאיבה) ולכן לדעתם העובר לא תקין גנטית ובטח לא ימשיך להתפתח ולכן החזירו את השנייים האחרים באיכות B.
בכל מקרה אמרו לי להתקשר לבדוק מה היה.
התקשרתי היום, ולהפתעתי העובר התחיל את החלוקה ולפי המעבדה הוא התחלק יפה מאוד אבל עדיין לא מספיק להקפאה- מגדלים אותו לבלסטוציסט והיום זה היום ה-4 אחרי השאיבה.
האם עובר שהגיע ליום הרביעי והמשיך להתחלק סיכוייו להגיע לגודל המתאים בלסטוציסט להקפאה גבוהים? או שמה הוא יכול להיעצר היום או מחר ולא להגיע לשם???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובר
פרופ` דוד בידר31/08/2010בדרך כלל אין הריונות בעוברים כאלה.
קודם כל הוא יכול לא להתחלק ואז לא יקפיאו.
אם יגיע לבלסטוציסט אזי יתכן ויקפיעו אך הסיכויים קטנים.
היות ויש סיכויים ספורים עושים את ההקפאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין הריונות מבלסטוציסטים?
אני31/08/2010לא הבנתי את תשובתך..
לא התכוונתי שהעובר התחיל להתחלק רק היום... אלא מיום ראשון שאמרו שהוא לא התחלק כנראה שהוא התחיל קצת לאחר מכן ועד היום הוא המשיך בגדילה.
המעבדה טוענת שהוא התחלק יפה.
ולכן אני שואלת שוב כי לא הבנתי את התשובה..
אני הבנתי שמעובר בלסטוציסט שמוקפא יש סיכויים מאוד גבוהים להריון, האם אני טועה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלסטוציסטים
פרופ` דוד בידר01/09/2010זה לא נכון.
ההצלחה במוקפאים נמוכה בהרבה מטריים.
שמקפיאים עובר שבהתחלה לא התפתח יפה אלא אחר כך ,כשהפך לבלסטוציסט טוב ,עדיין הסיכויים פחותים מזה שהתפתח טוב.
יש הריונות מבלסטוציסטים אך הרוב מעדיף להקפיא עוברים טובים ביום 3.
היום רוב המעבדות לא מקפיאות בלסטוציסטים מראש היות והרוב מבצע החזרה ביום 3 ולכן עוברים פחות טובים נשארים לגידול של בלסטוציסטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המפורטת עכשיו הבנתי.
אני01/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מעקב זקיקיםחסויה31/08/2010
החודש אני נעזרת במעקב זקיקים טבעי...רציתי לדעת מתי מומלץ להתחיל לקיים יחסים...באיזה גודל זקיק?.....16? 18?
פשוט רוצה לנסות לפגוע כמה שיותר קרוב לביוץ מבלי לפספס אותו כמובן...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ
פרופ` דוד בידר31/08/2010סביב יום ה14 בגודל זקיקים 19-20 מ"מ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת זרע וביציתאורלי31/08/2010
שלום לכם
אני בת 48.5 רווקה ואני מאוד רוצה להיות אמא רק שקצת מאוחר מבחינה פיסיולוגית כי אני כבר לא מקבלת מחזור מזה 6 שנים . אני צריכה תרומת זרע וביצית . לא עשיתי עדיין שום טיפול .אני מבקשת לדעת מהו התהליך ומה אני צריכה לעשות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומה
פרופ` דוד בידר31/08/2010תלוי מקום המגורים.
התהליך מצריך הסבר מפורט.
אם את מעונינת להתחיל בתהליך יש לפנות לרופא המטפל שמכיר את הטיפולים ויסביר לך מפורטות התהליך.
במרכז אנו עושים זאת דרך אסותא תל אביב רחוב הברזל 20.אפשר להתעניין בטלפון 0526811730.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקפאיםדניאלה31/08/2010
אני לפני טיפול החזרת מוקפאים:
יש לי 6 עוברים ו3 בלסטוציסטים,
מה הסיכוי של בלסטוציסט לשרוד את ההפשרה?
אני נוטלת פרימולט נור 3 ימים 4 כדורים ביום האם יש חשיבות לשעה שבה אני לוקחת כדור?
מתי צפוי להגיע המחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי
פרופ` דוד בידר31/08/2010סיכויי הישרדות 85%.
הדימום לאחר התרופה בין 3 ל 7 ימים אחרי הכדור האחרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספירת שבועות הריון לאחר IVFלינוי31/08/2010
שלום רב,
בתאריך 5/8 נשאבו הביציות ובתאריך 10/8 הוחזרו,אני בהריון כרגע.
תאריך התחלת מחזור אחרון-22/7
תאריך סיום מחזור אחרון-26/7
רציתי לדעת מאיזה יום עלי להתחיל לספור את שבועות ההריון?
17 יום מיום הוצאת הביציות או 17 יום מיום החזרתן?
תודה,
לינוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ` דוד בידר31/08/2010יום השאיבה 14 ימי הריון,או כל שבוע שעובר מהוסת האחרון.אצלך צריך לחשב וסת אחרון 22 ליולי.
12 יום לאחר החזרה ,בבדיקת הדם , אם חיובי את 28 יום של הריון או 4 שבועות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרת עוברים - דחוףסיוון31/08/2010
בתאריך 23/8/10 עברתי החזרת 3 עוברים מוקפאים, האחות רשמה לי בטופס לבוא לבדיקת בטא ב- 3/9 (11 יום אחרי החזרה) ואילו בטופס שיחרור הרופאה רשמה לבוא ב- 5/9/10 (13 יום לאחר החזרה), האם זה משנה באיזה מבין המועדים הנ"ל אני יבצע את הבדיקה? המחשבה שלעבור שישי שבת מורטי עצבים כשאני יכולה בעצם לעשות בשישי בבוקר את הבדיקה..
כמו כן מה הסיכוי שלי לתוצאה חיובים? אצלי הכל בסדר אצל בעלי בעיית זרע שטופלה ע"י ניתוח וריקוצלה, הוחזרו 3 עוברים מוקפאים טובים שנותרו מהשאיבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף
פרופ` דוד בידר31/08/2010ביום 11 אפשר לעשות הבדיקה.
ההצלחה במוקפאים קטנה יותר ותלוי תוצאות ההפריה. בערך 15-20%.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים מוקפאיםדורית31/08/2010
שלום רב,
שלום רב,
4 שאלות:
1. האם זה בסדר מיד אחרי החזרת עוברים מוקפאים לשוב לעבודה בהנחה שהעבודה היא בעיקר משרדית ובישיבה [אני מדברת על החזרה בבוקר ומיד לאחר מכן ללכת למשרד]?
2. כמה זמן אחרי החדרת קרינון ניתן להיכנס לבריכה או לים?
3. האם סיכויי החזרת עוברים מוקפאים הינם נמוכים משמעותית מהחזרת טריים, ומה הסיכויים בכלל בגדול?
4. אני אמורה לקבל מחזור ביום חמישי הקרוב 2.9 וההחזרה הינה ביום 1.9 ונאמר לי שלא אקבל מחזור כי אני נוטלת 3 אסטרופם ביום, האם זה נכון?
תודה מראש על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפאה
פרופ` דוד בידר31/08/2010לחזור לעבודה מידית זה בסדר גמור
תחדירי את הקרינון לאחר הים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הלאה - התייעצותיעל31/08/2010
שלום,
אני מנסה להרות כבר שנה ללא הצלחה.
אני ביצעתי בדיקות הורמונליות ובעלי בדיקות זרע והבדיקות יצאו תקינות.
אני בת 33. המחזור שלי סדיר (25 יום).
רציתי להייעץ לגבי המשך. איזה בדיקות כדאי לבצע? מה עושים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות
ד''ר דוד ישי31/08/2010אני מציע לעשות צילום רחם ורק אח"כ להחליט איך לטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 17 יום לאחר הזרעהימית31/08/2010
שלום רב,
עברו 17 ימים מיום ההזרעה ולא קיבלתי מחזור (29 יום מהיום הראשון למחזור, המחזור שלי בדר"כ
24 יום-איחור של 5 ימים).
ביום ה-12 להזרעה הייתה הפרשה עם מעט מאוד דם.
לא מרגישה תחושות כלשהן של הריון...גם לא מרגישה תחושות של לפני מחזור.
האם האיחור יכול לנבוע כתוצאה מזריקות הגונל או האוביטרול ?
האם יכולה להיות להורמונים השפעה כזו שלא אקבל כלל החודש ואולי לא בגלל הריון ?
אני מבינה שעלי לעשות בדיקת דם. האם אני יכולה לבקש בדיקת דם במרפאה שלי למרות
שאני מטופלת בבי"ח בלינסון ? האם יש צורך לקבוע תור לרופא לשם כך או שניתן להגיע
למרפאה לבקש בדיקת דם להריון ?
ת ו ד ה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעשי בדיקת דם!!
אני31/08/2010אוביטרל וגונל לא דוחים את המחזור.
אני גם מטופלת בבלינסון, פשוט תגיעי מחר בבוקר ליחידה תוציאי מדבקות ותגידי שבאת לבדיקת הריון. בסביבות 12:00-13:00 האחיות כבר יחזרו עם תשובה.
המצב שלך נראה מצויין!!! את באיחור משמעותי.. סחטיין עלייך שהצלחת לחכות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהמאי31/08/2010
שלום,
אני מטופלת בפיורגון 50, ב-18.8 בוצעה הזרעה, לאחר מכן הונחיתי להזריק אוביטרל מה-18 עד ה-20.8. מתי ניתן לעשות בדיקת הריון/מתי צפוי להגיע מחזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון
ד''ר דוד ישי31/08/2010בטא אפשר לבדוק רק כ 10 ימים לפחות מזריקת האוביטרל האחרונה.
אם אין הריון ,צפוי הוסת להופיע כשבועיים לאחר ההזרעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםנעמה31/08/2010
שלום, מקווה שזה המקום הנכון להתייעץ בנוגע לדבר הבא:
רקע כללי של שחלות פוליציסטיות, כעת מנסה להרות באופן ספונטני אם כי כבר נקבע תאריך לתחילת טיפולים (אוקטובר 2010). 3 חודשים ללא גלולות לאחר 8 שנים של דיאנה, מחזור אחד היה 38 יום, ועכשיו 34 יום. הבעיה היא שבוסת הנוכחיתאני סובלת מכאבים קשים בבטן התחתונה (לא יכולה לישון בלילה מרב כאב). זו פעם ראשונה בחיי שאני חווה כאבי מחזור ברמה כזאת, עד כה היו לי אך ורק מחזורים קלים, קצרים, ללא כאבים ועם מעט דם (מחזורים עם או בלי גלולות). הייתי אצל הרופא 4 ימים לפני הוסת והוא עשה אולטראסאונד ולא ראה שום דבר חשוד. מדוע שיתחילו פתאום בגיל 26 כאבים כאלו? יכול להיות קשור איכשהו לניסיונות להרות? יש סיבה לדאגה או שמא אפשר לקחת משככי כאבים ולשכוח מזה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תשובה?
נעמה31/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
ד''ר דוד ישי31/08/2010אין קשר בין נסיון טבעי להרות ולכאבים. גם לא הייתי ממהר לבנות תאוריות רק לפי וסת אחד. יש סיבות רבות אפשריות שחלקן אינן קשורות לוסת או למערכת הגינקולוגית. אם הכאב עדיין קיים כדאי להמשיך בבירור. אם הכאב יחזור בכל וסת , צריך לשלול שמדובר באנדומטריוזיס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמה
יסמין31/08/2010מה שספרת זה בידיוק אבל בידיוק מה שיש לי ...
אני גם לקחתי 8 שנים גלולות ויש לי שחלות פוליציסטיות , אני לא הרגשתי בכלל מחזור , ועכשיו אני גם סובלת מכאבים רציניים בבטן התחתונה בזמן המחזור ...
מחכה לראות מה יענו לך הרופאים ... :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)