מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קצב גדילת זקיקחסויה29/08/2010
שלום החודש עשיתי מעקב זקיקים נוסף ויש לי שאלה, ביום חמישי האחרון היה לי זקיק 15 וחצי והיום במעקב זקיקים 18 וחצי...האם זה תקין??? או אולי איטי מדי?? בשני מעקבים קודמים שהייתי בייצתי יחסית מוקדם והזקיקים התפתחו כ 2 מימלטר ביום....רציתי לדעת אם יש לזה משמעות....האם זה אומר שמשהו לא תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש גדילה וזה העיקר
פרופ' אלכס סימון29/08/2010טעות ביום חמישי כלפי מעלה וטעות היום כלפי מטה ויש הסבר לגדילה הנוכחית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםניר29/08/2010
סיימתי לקחת גלולות אחרי 10 שנים לפניי חודש וחצי, המחזור הגיע מיד בסיום החפיסה האחרונה ומאז לא הגיע...בשבוע שעבר היו לי כאבי בטן תחתונה ובבדיקת ביוץ נראו 2 פסים-האחד בהיא מהשני...הייתכן שרק בשבוע שעבר 38 יום אחרי הווסת הקודמת בייצתי? נדבקתי אצל הגניקולוג שאמר שהכל תקין והמליץ להמתין ואם אני בללחץ אז לקחת כדורים לזירוז.אני רוצה להרות ,אציין כי לפניי הגלולות המחזור תיקתק כשעון שויצרי. מה אתם ממליצים לעשות? אני לא בהריון-בדקתי יום אחרי האיחור. בדיקות שתן ביתיות הראו בשבוע שעבר שאין הריון- האם ייתכן שהן לא נכונות ושווה לבדוק בדם שוב? מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך להמתין שבועיים מאז שני הפסים
פרופ' אלכס סימון29/08/2010אומנם יתכן שבייצת לאחר 38 יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר היקר
ניר29/08/2010האם אפשרי לנטול כבר כעת כדורי פרוברה לזירוז? אציין כי בשבוע שעבר על בדיקת הביוץ היה פס חלש מאוד..היום בדקתי שטב ולא היה פס כלל.ונניח שבייצתי רק ביום ה38 האם המחזור ישוב להיות סדיר כפי שהיה בעבר?לפניי הגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות ורודות 10 ימים לאחר החזרהrony4129/08/2010
שלום, בוצעה החזרת טריים ב-20.8 (שאיבה 18.8) והיום ראיתי בניגוב הפרשות ורודות חלקן צמיגיות שקופות. אני אמורה לבצע בדיקת דם ב-1.9.
תמיכה 2 אנדומטרין ו-2 אסטרופם ביום.
מעולם לא התחיל אצלי המחזור כה מוקדם לאחר ההחזרה.
האם זה אכן סימן לתחילת מחזור או שיש פירוש אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות
פרופ` דוד בידר29/08/2010ההפרשות הורודות אינן אומרות שזה וסת לכן צריך לחכות בסבלנות לבדיקה אלא אם יתחיל דמם ממש.הפרשות כאלה אינן שוללות הריון..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלותיעל29/08/2010
שלום רב,
חודש לאחר החזרת העוברים עשיתי אולטרסאונד וראו שק הריון 9*6 מ"מ המתאים לשבוע 5 ויומיים. נצפה שק חלמון, אך לא עובר. נאמר לי להגיע שוב בעוד שבוע.
1) האם יש סיכוי שיתפתח עובר תקין?
2) מאז ההחזרה טופלתי כבר פעמיים באנטיביוטיקה עקב דלקת חוזרת בדרכי השתן (מחכה לתוצאות התרבית האחרונה). האם יכול להיות שהדלקת מפריעה להתפתחות ההריון?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות
פרופ` דוד בידר29/08/2010יש סיכוי להתפתחות תקינה.
הדלקת והאנטיביוטיקה לא מפריעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודה
יעל29/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאים היקרים - דחוףאני29/08/2010
שלום רב
יש לי שאלה דיי דחופה, אני הייתי צריכה השבוע לעשות שאיבה של ביציות אבל הרופאים ביטלו לי את הטיפול עקב לחץ בחזה.
אז מה שקרה זה , שישי לי הרבה זקיקים גדולים בבטן בלי ששאבו אותם.
השאלה היא כזאת:
1. אני צריכה לעשות מבחן מאמץ / ארגומטריה, האם כאשר עדיין הזקיקים בבטן שלי , האם זה מסוכן במצב כזה לעשות בדיקת מאמץ?
2. האם אני בעצם צריכה לחכות למחזור כדי שהזקיקים יעלמו ורק לאחר מכן לגשת לבדיקת המאמץ?
3.שמתי לב שמאתמול יש לי הפרשה דמית, ואני רק שבועיים אחרי מחזור (מחזור אחרון 15 באוגוסט)
האם זה נובע מזה שלא שאבו לי את הביציות?
4. מתי אני אמורה לקבל מחזור ממש?
אשמח מאוד אם תענו לי על כל השאלות בבירור כי אני לא יודעת מה לעשות.
תודה מקרב לב, וחג שמח.
אני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאמץ
פרופ` דוד בידר29/08/2010אם לא קיבלת אוביטרל אז יכול לבוא דימום.
אם אין לחצי בטן ואינך מרגישה כאבים בבטן אפשרי לעשות הבדיקה.
אם קיבלת אוביטרל יגיע וסת תוך שבועיים ואם לא ,העסק ירגע תוך חודש ואז תוכלי לחזור לטיפולים.
לכן המחזור שיבוא או לא תלוי אם השאירו אןתך ללא זריקת הביוץ ,בלי הזריקה יהיו מעט שיבושים ותוך זמן קצר הכל יתייצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאמץ
פרופ` דוד בידר29/08/2010אם לא קיבלת אוביטרל אז יכול לבוא דימום.
אם אין לחצי בטן ואינך מרגישה כאבים בבטן אפשרי לעשות הבדיקה.
אם קיבלת אוביטרל יגיע וסת תוך שבועיים ואם לא ,העסק ירגע תוך חודש ואז תוכלי לחזור לטיפולים.
לכן המחזור שיבוא או לא תלוי אם השאירו אןתך ללא זריקת הביוץ ,בלי הזריקה יהיו מעט שיבושים ותוך זמן קצר הכל יתייצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ל - פרופ' סימון.ש.29/08/2010
שלום רב,
הנני כמעט בת 50, ללא ילדים, לקראת תרומת בצית.
השאלות שלי:
* מהו זמן ההמתנה בהדסה {אם יש}, עד להשתלת העובר ?
האם עקב גילי, יקוצר זמן זה ?
* מהם אחוזי ההצלחה בהדסה בתרומת בצית {לא כולל הריונות כימיים} ?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומת ביצית בהדסה
פרופ' אלכס סימון29/08/20101. זמן המתנה 3-4 חודשים אולם בדרך כלל ניתן לקצר אם טיפול של אחרת בוטל
2. הגיל אינו מהווה גורם שישפיע על התור
3. הצלחה ממוצעת שנתית 50%
4. יש באתר זה פורום תרומת ביצית.
5. פורום תרומת ביצית באתר תפוז מפרט את כל המסלולים בארץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופסור סימון: תודה + שאלות נוספות
ש.30/08/2010תודה לתשובתך.
שאלות נוספות:
* האם אני מחוייבת לעבור טיפול דמה ?
* האם אני מחוייבת לעבור פיפל, לפני תרומת בצית ?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעלי מסרב לתת בדיקת זרעיונית29/08/2010
שלום
אני נשואה מזה כשנתיים, מכיוון שהיה לי משקל עודף הרופא המליץ לי לרדת במשקל ולכן עשיתי ניתוח לקיצור הקיבה.
כיום אני אחרי ירידה של 50 קילו ובמשקל מצויין.
לפני כ 4 חודשים גיליתי שאני בהריון ואחרי 3 ימים זה נפל (בבדיקת הדם הביתא היתה נמוכה והאחות אמרה לי לא לתלות תקווה ואכן זה נפל).
עשיתי את כל בדיקות הדם שרופא הנשים נתן לי ולאחריהן הוא הפנה אותי לרופא פוריות.
נתבקשתי להביא בדיקת זרע של בעלי אך בעךי הוא מאוד ביישן ופרמיטיב ואינו מוכן לעשות את הבדיקה.
מה עלי לעשות? האם אפשר להתחיל טיפולים ללא בגיקת הזרע?(אני יודעת שגם לאחותי היתה את אותה בעיה ולה עשו טיפולים ללא בדיקת הזרע של בעלה).
למי עלי לפנות אם לא מוכנים לעזור לי דרך הקופה?
אני מאוד מאוד רוצה ילד אנא ענו לי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע
פרופ` דוד בידר29/08/2010יש קונדום מיוחד שבו אפשר לתת זרע לבדיקה אחרי יחסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעלי מסרב לתת בדיקת זרע
קרן23/06/2014שלום רב,
אני בת 43 ונכנסתי להריון ספונטני ללא בעיה לפני כמעט 3 שנים.
לצערי מאז אני מנסה להרות ללא הצלחה.
פניתי לרופא הנשים שלי וביצעתי את כל הבדיקות האפשריות כולל צילום רחם, ממגורפיה בדיקות דם וכו'. הבדיקה האחרונה שנותרה היא בדיקת זרע של בעלי.
לצערי בעלי אינו מוכן והדבר "תוקע" את כל התהליך.
האם יש דרך אחרת לטפל בבעיה מבלי בדיקת זרע?
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטרין לעומת קרינוןדורית29/08/2010
האם אנדומטרין מהווה טיפול חזק וטוב יותר מקרינון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזק
פרופ` דוד בידר29/08/2010בטיפולי הפריה חוץ גופית לא.
בטיפולים כמו תרומת ביציות יש הבדלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ראשון IVFאנה29/08/2010
בוקר טוב,
לאחר 5 הזרעות על בסיס ביוץ טבעי ו4 הזרעות עם הורמונים, עוברים לIVF , הבעיה שאובחנה הינה בזרע. קבלתי מהרופא סינראל לשאיפה 3 פעמים ביום, פיוריגון 150 ואוביטרל. האם יתכן שאני לא אצטרך תמיכה לאחר השאיבה וההחזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה
פרופ` דוד בידר29/08/2010היום מקובל לתת תמיכה על ידי הורמון הפרוגסטרון לכל פרוטוקול בטיפולי הפריה חוץ גופית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פקטור 5ש29/08/2010
שלום רב,
אני רוצה להקפיא ביציות לצורך פונדקאות בעתיד. אני הטרוזיגוטית ובהריון קודם קיבלתי קלקסן
(פקטור ליידן 5 ). האם במשך לקיחת ההורמונים לצורך שאיבה אני אמורה לקבל קלקסן בגין קרישיות יתר?
בתודה מראש, ש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלקסן
פרופ` דוד בידר29/08/2010צריך להתייעץ עם ההמטולוג ולברר מדוע קיבלת כי בהטרטזיגוטיות זה לא תמיד חובה.
אם יש פקטור 5 ויש צורך במת בהריון הגיוני שגם בגירוי הורמונלי יש הצדקה לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולמאיה29/08/2010
שלום לכולם מהיום השלישי למחזור הזרקתי 3 אמפולות מנוגון לאחר 4 ימי הזרקה בus אין זקיקים בכלל הרופא אמר להעלות את המינון ל4 האם יש אפשרות שיהיה זקיקים וגם רציתי להגיד שיש לי כאבי ראש חזקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיקים
פרופ` דוד בידר29/08/2010יתכן ויהיו זה תלוי בגיל ובפרופיל ההורמונלי שלך.
כאבי ראש בדרך כלל לא קשורים לטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת...דני29/08/2010
לאחר 7 ימים של הזרקת פיוריגון 50 מ"ל
9 ימים של 66.6 מ"ל
ושבעה ימים של 75 מ"ל
סה"כ 22 ימי הזרקה רצופים של פיוריגון מהיום השלישי למחזור.
עדיין אין שום זקיק מוביל, למה?
מה יכולה להיות הסיבה לכך?
האם הרופא ימשיך להעלות את המינון עד שתהיה תגובה?
אני פוליציסטית, מטופלת בפעם הראשונה בטיפול פוריות כלשהו (דילגתי על איקקלומין)
בת 27 עם FSH תקין אסטרדיול תקין.
אני ממש לחוצה ומודאגת.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת
פרופ` דוד בידר29/08/2010זה באמת הרבה זמן לזריקות. יש לעלות מינון לאחר זמנים קצרים יותר למשל 4-5 ימים של מינון מסויים ואם אין תגובה לעלות מינון ל 3 ימים ולבדוק תגובה. לא נהוג להזריק 9 ימים ולחכות לתגובה.
כעת יש לעלות מינון ל100 ל3 ימים ולראות מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
דני06/09/2010לאחר 22 ימי הזרקה רצופים בפעם הקודמת , הרופא נתן לי לקחת במשך שבעה ימים כדור 1 של דופסטון כדי לקבל מחזור.
האם לאחר קבלת המחזור עליי להתחיל ממינון של 75 מ"ל למרות שלא הגבתי למינון זה בפעם הקודמת במשך 6 ימי הזרקה, או שעליי להתחיל ישירות ממינון של 100 מ"ל?
אני קצת לחוצה והאחות עדיין לא חזרה אליי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין אני פוליציסטית...
חסויה06/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינון
פרופ` דוד בידר06/09/2010צריך לעלות ל4-5 ימים מינון התחלתי אחר למשל 100..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
דני12/09/2010לאחר שלושה ימים שהזרקתי פיוריגון 100 מ"ל, עדיין אין זקיק מוביל,
האם יש צורך להעלות את המינון ואם כן בכמה?
מה הסיבה שאני לא מגיבה?
האם מנוגון או גונל F ישפיעו טוב יותר מאשר פיוריגון?
תודה רבה ,
ושנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגו עליי
דני12/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינון
פרופ` דוד בידר12/09/2010צריך לעלות ל 125 וכך חלאה תוך כדי בדיקה אחרי 3 ימי זריקות עד שתגיכ תגובה וחייבת להיות תגובה אלא אם הפרופיל ההורמונלי שלך לא תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםחסויה29/08/2010
שלום רב, חזרתי ממעקב זקיקים....מעקב טבעי (ללא טיפול) שחלה שמאל זקיק מוביל של 18.5 מ"מ.....רירית רחם 11 מ"מ....קיימנו הבוקר יחסים..מתי לקיים שוב??...אני רוצה לציין שמעקבים קודמים זקיק בייץ 22-23 מ"מ...כמו כן המעקב הבא שלי ביום רביעי הקרוב..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב
פרופ` דוד בידר29/08/2010כדאי לקיים יום כן יום לא עד למעקב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירותשירה29/08/2010
שלום רב רופאים יקרים
יש לי בשבוע הבא בדיקת דופק.
אני סובלת מעצירות קשה ומכאיבה.
האם אפשר להשתמש במיקרולט? החוקן הקטן
תודות חמות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות
פרופ` דוד בידר29/08/2010לא יפריע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשהחסויה29/08/2010
אם קיימתי יחסי מין כשעתיים לפני מעקב זקיקים...האם הזרע כבר הגיע למקום המפגש עם הביצית? אני מפחדת שהג'ל או הקונדום במעקב הפריעו למהלך הזרע התקין....
אשמח לשמוע דעתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע
פרופ` דוד בידר29/08/2010לא יפריע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך אבל שאלה נוספת
חסויה29/08/2010בשביל הידע הכללי, כמה זמן לוקח לזרע להגיע למקום המפגש שלו עם הביצית??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרע
פרופ` דוד בידר29/08/2010הזרע מגיע לנרתיק כנוזל בצורת "גומי" ותוך 20 דקות יש התנזלות והזרע עולה דרך צואר ורחם במשך כל הזמן.
נמצא זרע באגן עד 70 שעות לאחר שפיכתו לנרתיק.
הביצית נמצאת בחצוצרה לפחות יממה, כך שיש חפיפה למפגש בינהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)