מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהחסויה26/08/2010
היום במעקב זקיקים זקיק 16 מ"מ....המעקב הבא רק ביום ראשון (כי זה סופ"ש) רציתי את עצתכם מתי להתחיל לקיים יחסים? אני חוששת לפספס אם אמתין עד ראשון...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסים מוצ"ש ובדיקה יום א
פרופ' אלכס סימון26/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
חסויה26/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש טעם בהזרעה מחר?ק26/08/2010
שלום רב,
סליחה על הלחץ, אבל השאלה שלי מתייחסת למחר...
אני חוזרת עליה:
אני מטופלת באיקקלומין. עברתי מעקב זקיקים ו-E2. שלשום היה לי זקיק בגודל 17 מ"מ, ה-E2 היה 1028. הרופא הדריך אותי להגיע היום (כלומר, בהפרש של יומיים) לבדיקות נוספות. אתמול עשיתי בדיקה ביתית שהראתה ביוץ (פשוט הרגשתי ביוץ, אז החלטתי לעשות בדיקה בייתית). התקשרתי לרופא כדי להתריע על כך והוא אמר שאין מה לדאוג, שלא פספסתי את הביוץ, ושאגיע כפי שהדריכו אותי, דהיינו, לבדיקות ולא להזרעה. ליתר ביטחון, החלטנו אתמול בערב לקיים יחסי מין, מה שבדיעבד הסתבר כהחלטה נבונה. הבדיקות היום בבוקר הראו שכבר אין זקיק. כלומר, בייצתי. הרופא אמר לי להזריק מיד את האוביטרל ולהישאר להזרעה. הזעקתי את בעלי מהעבודה וביצענו את ההזרעה. ההנחייה היא להגיע גם מחר להזרעה. אלא, שבדיקות הדם מהיום בבוקר (לפני האוביטרל)מראות שה-E2 ירד ל-411, והפרוגסטרון עלה ל-4.2. ע"פ הבנתי, הביוץ כבר מאחוריי. האם ההזרעה מחר איננה מיותרת לגמרי?? לפי דברים שכתב פרופ' זיידמן בכמה מקומות הבנתי שאוביטרל יכול להינתן כתמיכה להריון, כלומר אחרי ביוץ ולחיזוק הגופיץ הצהוב, אבל השאלה היא אם בהינתן שנכון להיום בבוקר כבר היה ביוץ, יש טעם בהזרעה גם מחר? האם האוביטרל "ממשיך" את הביוץ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם בצעת הזרעה אחת אז...
פרופ' אלכס סימון26/08/2010אין טעם לעוד אחת אחרי ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכך חשבתי, תודה
ק26/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז רק כדי להדגיש:
ק26/08/2010האוביטרל לא יכול "להאריך את הביוץ" (כלומר, שהביצית תהיה זמינה יותר מ-24 שעות אחרי הביוץ), נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגמרי לא. הביוץ התרחש וזהו.
פרופ' אלכס סימון26/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים מוקפאים בני שלושה ימיםפרופ` דוד בידר26/08/2010
הייתי לפני החזרת מוקפאים (בני 3 ימים). בטיפול של ארבעה כדורי אסטרופם (של 2 מ"ג) ביום.
ביום א' (22/8) במעקב נמצא - רירית 7.9.
זקיק בשחלה ימנית בגודל 21 . לפי תוצאות אלו נאמר לי שהרירית מוכנה אך מכיוון שהרופא ייעדר בשבוע הקרוב ההחזרה תתבצע בסוף השבוע הבא.
ביום חמישי (26/8) במעקב נמצא - רירית 8.5. מימצא ציסטי בשחלה ימנית בגודל 33X35.
E2 - 1360 , פרוגסטרון 13.9. לפי תוצאות אלו נמסר לי להפסיק את הטיפול מכיוון שכבר בייצתי
ולכן לא תתבצע החזרה.
האם המשמעות היא שהתפספסה לי ההחזרה רק בגלל היעדרו של הרופא או שלא ניתן היה לדעת שאבייץ מוקדם מדי ?
מתי יש לבצע החזרת עוברים מוקפאים ביחס לביוץ והאם לא צריך להיות במעקב יומיומי להשגת תזמון מדוייק ?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים
פרופ' אלכס סימון26/08/2010עוברים בני 3 ימים מחזירים ביום הרביעי שלאחר הביוץ.
המעקב מבוצע על מנת לזהות את יום הביוץ ולקבוע מתי תהיה ההחזרה. היות ואת מבקשת רופא ספציפי להחזרה, והוא לא בנמצא 4 ימים לאחר הביוץ שלך, אזי אפשר לאמר שהחמצת את ההחזרה עקב העדרות הרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יומיים לאחר החזרת עובריםפרופ` דוד בידר26/08/2010
אני בת 44 יומיים לאחר החזרה של 1 עובר. הייתי רוצה לדעת איך עליי להתנהג. אני לא מסוגלת לשכב כל היום. אני בבית קצת מנקה ועושה כלים וכביסה שהם לא מאמץ מיוחד עבורי. כמו כן הייתי רןצה לדעת אם אסור להתכופף? תודה מראש על תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר החזרה
פרופ' אלכס סימון26/08/2010מה שאת עושה אינו מזיק. אין צורך לשכב כל הזמן. להמנע מפעילות מאומצת. מותר להתכופף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביצית-עדיין ממתינה לתשובהגלילה26/08/2010
שלום
רציתי לברר אתמול עברתי שאיבת ביצית אחת,פרוטוקול מחזור טבעי.
הבוקר נאמר לי שהביצית לא הופרתה ושימשיכו לנסות להפרות אותה עד מחר.
במשך כמה ימים ניתן להפרות את הביצית?והאם כבר קרה שהצליחו להפרות את הביצית ביום השני לשאיבה?תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסיכוי נמוך להפריה
פרופ' אלכס סימון26/08/2010הביצית מזדקנת ואיכותה יורדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכים של פרוגסטרון ו E2 לפני החזרתאיה26/08/2010
שלום, בבדיקת דם: פרוגסטרון 1, E2 -1595. רירית 5.1 זקיק 9 מ"מ. האם הערכים תקינים? נראה לי שה E2 גבוה יחסית לעובדה שקיים רק זקיק 1 בקוטר 9 מ"מ.
אני על פרוגינובה כדור 1 ארבע פעמים ביום. יום 14 למחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון ו E2 לפני החזרת מוקפאים
איה26/08/2010מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמות הורמונים
פרופ' אלכס סימון26/08/2010היות ואת עם פרוגינובה, לא יתפתח זקיק ולא יהיה ביוץ. מאידך הפרוגינובה תגרום לרירית הרחם להתפתח. בדיקת הדם מודדת את האסטראדיול מהפרוגינובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי קיום יחסיםחסוייה26/08/2010
ימי הביוץ ידועים לי על ידי מעקב זקיקים.. לבעלי מבדיקץ זרע אחרונה לפני שנתיים מורפולוגיה 8 אך ריכוז גבוה שהבנו שמפצה על הירידה במורפולוגיה....יש לנו בת בת שנתיים בבית מהריון ראשון ואנחנו רוצים לדעת האם עם מורפולוגיה 8 כדאי לקיים יחסים סביב הביוץ כל יום או האם יום כן יום לא? מפחדת מהורדת הריכוז
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום כן ויום לא
פרופ' אלכס סימון26/08/2010מדוע את מסתמכת על בדיקה לפני שנתיים? כדאי לחזור על הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אנחנו נבצע בדיקה חוזרת תודה
חסויה26/08/2010בסוף החודש הזה...רק שאני לפני ביוץ ורציתי לודא
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין
ד''ר דוד ישי26/08/2010זה לא ממש משנה. לדעתי אין הבדל בין שתי האפשרויות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדר ישי דחוףףףףמיטל26/08/2010
ב15/8 עשיתי החזרה פעם ראשונה אני לוקחת אוטרוגסטן 200 MG אמורה לעשות ביום ראשון ב29/8 בדיקת דם להריון והיום ה26/8 התחיל לי כאבי מחזור ודימום אני כמעט בטוחה שזה מחזור לפי כל הסימננים יש לציין יש טיפול ראשון שלי עקב הידבקויות יש לי שאלה האם להמשיך עם אוטרוגסטן בכלל או שעקב המחזור לא צריך כמה שזכור לי נאמר לי לבוא בכל זאת לעשות את בדיקת הדם גם עם יהיה מחזור מה לעשות אני חדשה בטיפולים ?
תודה
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
ד''ר דוד ישי26/08/2010תמשיכי עם התמיכה ובואי לבדיקת דם בזמן שנקבע. עדין לא ניתן לסתום את הגולל על הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר ישי
מיטל26/08/2010לא הבנתי את החלק האחרון שרשמת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר
ד''ר דוד ישי26/08/2010התכוונתי להגיד שהדימום אינו אומר בהכרח שהטיפול נכשל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלי בהמשך לתשובת הרופאליאור26/08/2010
בעקבות המחזור הקצר (23-24 יום) שיש לי ובהסתמך על בדיקת ביוץ ביתית -יש לי שלב לוטאלי של 9-10 ימים בלבד, האם זה פוגע בסיכויי להכנס להריון? (עדיין לא ביצעתי פרופיל הורמונלי לשלב הלוטאלי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלב לוטאלי קצר
ד''ר דוד ישי26/08/2010צריך לאשר שהוא קצר. אם אכן כך , את יכולה לשפר את סיכוייך ע"י תמיכה עם פרוגסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביציתגלילה26/08/2010
שלום
רציתי לברר אתמול עברתי שאיבת ביצית אחת,פרוטוקול מחזור טבעי.
הבוקר נאמר לי שהביצית לא הופרתה ושימשיכו לנסות להפרות אותה עד מחר.
במשך כמה ימים ניתן להפרות את הביצית?והאם כבר קרה שהצליחו להפרות את הביצית ביום השני לשאיבה?תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביצית
ד''ר דוד ישי26/08/2010בעקרון הביצית יכולה להיות מופרית כ 24 שעות מהשאיבה שלהן.אבל לפעמים , שואבים ביצית שלא השלימה סופית את ההבשלה והיא משלימה את התהליך במעבדה. במצב הזה אפשא להפרות אותה גם ביום שאחרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת זרע לאחר ניתוח וריקוצלעדי26/08/2010
שלום רב
לפני כארבעה חודשים עברתי ניתוח לתיקון וריקוצלה לאחר כאבים רבים ותוצאות בדיקות זרע
לא טובות. ביצעתי בדיקה נוספת, על פניו נראית סביר (לפי הנורמאלי המצוין בדף התוצאות).
עם זאת בבדיקה לפי שיטת kruger , היותר פשוטה לקריאה , נמצא 2% תאים תקינים, 88 פתולוגית ראש , 10 פתולוגיית זנב.
האם זה תקין לאחר ניתוח זה ? האם יש סיבה לדאגה ? מה הם הסיכויים שאוכל להביא ילדים בשנים הבאות (אני בן 25)
תודה רבה
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע
ד''ר דוד ישי26/08/2010לא אמרת איך הפרמטרים האחרים. אם הם תקינים , יש סיכוי להריון . יתכן שיהיה צורך בעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון+ נסיעה לאילת ברכבדפי26/08/2010
שלום רב,
מטופלת IVF לאחר 4 הפלות. נכנסתי להריון- שבוע 7. נצפה דופק לעובר.
מקבלת פרגניל ואנדומטרין. מתכוונת לנסוע לאילת בסוכות. האם יש סיכון בנסיעה ברכב ?
האם עדיף טיסה?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילת
ד''ר דוד ישי26/08/2010שתי האפשרויות ינן מסוכנות להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה הינן או אינן?
דפי26/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה. תודה
דפי27/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההינן ... ניתן לנסוע או לטוס
פרופ' אלכס סימון27/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרווח בין טיפוליםדורית26/08/2010
שלום ותודה מראש על התשובות...
בת 33 ללא ילדים לקראת IUI מספר 4 (שני הראשונים עם איקקלומין והאחרון עם פיוריגון) - מחזור סדיר ובדיקות תקינות - "לא מוסברים".
1. לרופא שלי מדיניות של מתן טיפול מחזור כן ומחזור לא....
א. האם זו מדיניות מקובלת?
ב. האם אין אני מבזבזת זמן יקר?
2. בפגישתנו האחרונה העלתי בפניו בקשה לעשות טיפול "רצוף" בשל העדרות צפויה של בעלי לתקופה ארוכה. הוא ערך לי בדיקת אולטרסאונד בה התגלתה ציסטה בגודל של כ 3 ס"מ וקבע כי לא נעשה טיפול החודש בגינה.
א. מה הסיכון בקיום טיפול עם ממצא ציסטי כנ"ל?
ב. ממה נובעת הציסטה?
ג. האם "ייצור" ציסטות בעקבות טיפול הוא שכיח?
ד. האם היא תעלם עד הווסת הבאה ואוכל להתחיל טיפול? האם יש צורך לערוך אולטרסאונד נוסף לפני הטיפול הבא על מנת לוודא כי "נפרדתי" מאותה ציסטה?
שוב תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרווח
ד''ר דוד ישי26/08/2010אני לא יודע מה מקובל אבל גם אני נוהג כך . הסיבה היא המנעות משיבושים בוסת ויצירת ציסטות
קיום הציסטה יכוללשבש את התגובה לטיפול ולהקטין את הסיכוי להריון .יש סיכוי שהציסטה תעלם אחרי חודש של מנוחה. כדאי לודא את זה באולטרסאונד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה והשבחהאורין26/08/2010
אני ובעלי עשינו בדיקות כי לא הצלחנו להיכנס להריון הבעיה שהתגלתה הייתה אצל בעלי ועברנו השבחה והזרעה (כל הבדיקות שלי נמצאו תקינות), לקחתי איקאקלומין במשך 5 ימים מה 1.8-5.8, ב8.8 עשיתי מעקב זקיקים ונמצאו אצלי זקיק אחד בגודל 19 מ"מ ועוד זקיק בגודל 13 מ"מ ועוד מס זקיקים קטנים, ב9.8 בשעה 10 עשיתי זריקה וב 10.8 ב17:00 עברתי הזרעה, היום ה26.8 הופיע לי דימום שמזכיר ווסת השאלה שלי האם יכול להיות שזקיק אחד נקלט והשני לא ולכן יש לי מחזור? כי כבר 3 ימים יש לי בחילות קלות במהלך היום, רגישות גבוהה בחזה במיוחד בפטמות ועייפות נוראית. עדיין לא עשיתי בדיקת הריון האם יש טעם לעשות אותה? ואם כן כדאי לעשות אותה כבר היום או להמתין עוד קצת? כי הרופא אמר לי לעשות את הבדיקה כ 3 שבועות לאחר ההזרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה
ד''ר דוד ישי26/08/2010הדימום אינו מעיד בהכרח על כשלון. את יכולה לעשות כבר את הבדיקה. אם היא שלילית את כנראה לא בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליה בLHלאה26/08/2010
שלום רב,
נמצאת בפרוט' קצר המורכב מדקא + גונל 150 + מנוגון 75.
אחרי 4 ימי גירוי:
E2 - 784
PROG - 2.7
LH - 5.6
US - חמישה זקיקים + גופיף צהוב עם דימום.
לציין שLH עלה מ3.4 בתחילת הגירוי.
האם העליה בLH משמעותית ?
האם שאר הערכים תקינים לשלב זה בתהליך?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר LH
ד''ר דוד ישי26/08/2010עלית ה LH אינה משמעותית. התגובה עד כה סבירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)