מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כמה שאלות לפני IVFקרן19/08/2010
לפני כשבועיים וחצי הייתי אצל מומחה באסף הרופא(לבעלי יש בעית זרע אבל ילד מנישואים קודמים ויש לו ורקיצולה לאחר אולטראסאונד). עברתי הזרעה אחת בבריאות האישה ואז הפנו אותי ל IVF. פרופס' אחד לפני הצילוםהמליץ לנו לעשות הזרעות טרם ה IVF (כי כנראה קרא את תוצאות בדיקת הזרע לא נכון והמליץ לעשות צילום רחם ולאחר מכן הזרעות.) לאחר הצילום רחם שיצא תקין חזרתי לאסף הרופא וקיבל אותי פרופ' אחר שבדק שוב את בעלי ושאמר כי משהו בבדיקות הזרע של בעלי הטעו את הפרוס' הראשון ובעצם זה יותר חמור ממה שחשב אבל לא הכי נורא והמליץ לדלג על הזרעות ולעבור להפריה. הוא אמר לי לקחת סינרל ב 18 לאוגוסוט (מחזור אחרון ב 23 ליולי). היום תשעה ימים אחרי הביוץ המשוער עשיתי בדיקת דם כדי לבדוק שאין הריון.. אבל זה מוקדם מידי כנראה לפי מה שקראתי באינטרנט. שאלותי הן: האם יש סכנה בלקיחת סינרל גם אם אני בהריון? אני אובדת עצות וגם פוחדת מנושא ההרומנוים וההפריות. חווית צילום הרחם לא הייתה נעימה מכיוון שהורפא אמר שהיה לי קצת סתום בצוואר הרחם, אבל מלבד זאת הכל תקין. האם אפשר לקבל חוות דעת נוספת ובכל מקרה את תשובתך לגבי הסינרל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינרל
ד''ר דוד ישי19/08/2010הסינרל אינו פוגע בהריון . לא ניתן לחוות דעה על צילום הרחם בלי לראותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינויים בערך ה - FSHגילי19/08/2010
האם הגיוני שה - FSH ירד מ - 8 ל - 5 בין היום ה - 2 ל - 5 של אותו מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר fsh
פרופ` דוד בידר19/08/2010כן.הערכים בדם של כל הבדיקות בשינויים כל הזמן ולכן יש ערך תחתון ועליון לכל בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 7 ימי זריקות ללא תגובה של הגוףשירן19/08/2010
היי,
זהו הטיפול הרביעי עם פיוריגון והזרעה כשבכל הטיפולים הקודמים תוך 10 ימים הזרקתי אוביטרל.
כעת אני בטיפול הרביעי אחרי 7 ימים והזקיקים עדיין לא התחילו לגדול (עדיין קטנים ) והרירית עדיין נשארה אותו הדבר מאז סוף הווסת- מ"מ.
הE2 וה-P ללא שינוי.
בדרך כלל הזקיקים אצלי גודלים ביותר מ- 2 מ"מ ביום וכעת.. הם פשוט עצרו.
האם זה תקין????
אני מזריקה 100 יחידות כבר 4 ימים לפני כן 75.
מה עושים במצב כזה? האם ממשיכים להזריק ולחכות שהזקיקים יתחילו לגדול?? או שיש סיכוי שיבטלו את הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו עליי, אנא מכם אשמח לתשובה
שירן19/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר תגובה
ד''ר דוד ישי19/08/2010אפשר בהחלט להעלות את המינון עוד קצת ולהמשיך בסבלנות עוד כמה ימים. אם אין תגובה צריך להפסיק ולשקול להתחיל מחדש ,לאחר הפסקה , עם מינון גבוה יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשהחסויה18/08/2010
אני ובן זוגי מנסים להרות, אך יוצא לנו באמת לקיים יחסים כל חודש סביב הביוץ שאני בודקת במעקב זקיקים....חוץ מזה אנחנו קצת עייפים ולא יוצא לנו לקיים יחסים בימים אחרים, האם זה בסדר להגיע עם הזרע מביוץ לביוץ? כי יש שאומרים שמצב של שלושה שבועות בלי קיום יחסים מוריד את איכות הזרע.. האם זה נכון? האם יש גם לקיים יחסים כשבוע לפני? על מנת "לרענן "את הזרע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה אבל שאלה שדולגה
חסויה19/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין
ד''ר דוד ישי19/08/2010יש אולי עדיפות בקיום יחסי מין מקדימים כ 3-4 ימים לפני הביוץ , אבל זה לא הכרחי. אם הזרע תקין , אפשר להרות גם אם מקיימים יחסי מין במרחקים כאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהת18/08/2010
שלום,
מכיוון שרוצה להכנס להריון הפסקתי עם הגלולות אך המחזור לא הגיע
לקחתי דופסטון במשך 5 ימים היום הגיע המחזור
רציתי לדעת שני דברים :
1 האם מעתה המחזור יהיה סדיר או שיש סיכוי ששוב אצטרך פודסטון
2. כיצד ניתן לדעת מתי זמן הביוץ?
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור.
ד''ר דוד ישי18/08/2010אם המחזור הבסיסי שלך ( לפני התחלת הגלולות ) הוא וסת סדיר , הוא יחזור להיות כזה . לפעמים זה לוקח לו חודש - חודשיים מהפסקת הגלולות . אם הוא לא סדיר אז הוא יהיה לא סדיר גם עכשיו .
ניתן להעריך מתי יהיה הביוץ רק כאשר יש מחזור סדיר פחות או יותר. צריך לעשות ממוצע של אורך המחזור ולהחסיר 14 יום. למשל , אם אורך המחזור הממוצע הוא של 30 יום , הביוץ יהיה סביב היום ה 16* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאים בבקשהגפי18/08/2010
ד"ר שלום,
אני אחרי הזרעה שלישית והרופא ביקש ממני לעשות בדיקות דם חמישה ימים אחרי ההזרעה.
רציתי לדעת:
אני מבינה שלא ניתן לאשש הריון בשלב זה אבל האם ניתן להפריך?
האם ירידה של אסטרדיול חמישה ימים אחרי הזרעה מעידה על כשלון הטיפול?
אם לא - איך הירידה מוסברת - הרי שעל פי הביולוגיה הגוף מעלה את האסטרדיול בהריון....
לפני הזרעה אסטרדיול היה 2800 ואחרי חמישה ימים מההזרעה 2020.
פרוגסטרון חמישה ימים אחרי הזרעה היה 220
אני יודעת שכולם אומרים שעד בדיקת הבטא אי אפשר לדעת אבל אשמח לקבל תשובה מדעית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה מדעית
ד''ר דוד ישי18/08/2010לא ניתן בשלב זה לשלול או לאשש הריון. האסטרוגן תקין ואין לירידה משמעות. הפרוגסטרון מצויין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקפאיםדניאלה18/08/2010
אחרי הכשלון בטיפול ההפריה נתבשרתי היום על מצב המוקפאים:
6 עוברים מוקפאים בדרגות טובות+3 בלסטוציסטים
מדוע אני צריכה לעבור ועדה למוקפאים?
מה הסיכוי לקליטת המוקפאים?(עוברים ובלסטוציסטים)
מתי אפשר להתחיל טיפול(אני כרגע במחזור לאחר כשלון בהפריה)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת מוקפאים
פרופ' אלכס סימון18/08/2010ההחלטה על ועדה היא של קופת חולים. בעל המאה הוא בעל הדעה אומרים.
סיכויי הרריון 25% למוקפאים והם גבוהים יותר עם בלסטוציסטים
החלטה על תחילת הטיפול בתיאום עם היחידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטה גבוהיםלירון18/08/2010
שלום
אשמח על עזרתכם בתשובה אני עוברת טיפולי פוריות וביום ראשון האחרון ביצעתי בדיקת הריון ערכים היו 531בטה היום ביצעתי שוב בדיקת דם והראו על 1200בטה האם יש משמעות לערכים גבוהים שלא בנורמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין ממשעות
פרופ' אלכס סימון18/08/2010ביום ראשון הבא בצעי על קול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובי רירית לפני החזרת מוקפאיםדורית18/08/2010
אני לאחר שאיבה והחזרה אחת בחודש יולי שלא הצליחה.
החודש אני נוטלת 3 אסטרופם ביום מיום 4.8.10 כדי לעבות את רירית הרחם לקראת החזרת עוברים מוקפאים.
ביום ראשון 15.8 הרירית הייתה 6.8 והיום 18.8, לאחר 3 ימים, עובי הרירית הינה 7.
האם קצב ההתקדמות של עובי הרירית הינו תקין? הרופא שלי סבור כי אני עדיין לא מוכנה להחזרה בגלל עובי הרירית ואני רוצה לדעת האם עובי הרירית אינו מתעבה כפי שצפוי בדר"כ לאחר 14ימים בהם נטלתי 3 אסטרופם ביום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובי רירית
פרופ' אלכס סימון18/08/20107 ממ זה בסדר. ניתן להמתין עוד מספר ימים ולראות אם היא עוד מתעבה. לא בהכרח זה יקרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה לגביי הזרעהאורית18/08/2010
שלום,
ביצעתי ביום ראשון הזרעה והיום (רביעי) הזרעה נוספת. ידוע לי שתוצאות הזרע הן סבירות מינוס
אך יש ירידה מאוד חדה בין שתי ההזרעות.
הפרמטרים של בן זוגי בהזרעה הראשונה
נפח לפני 3 אחרי 0.5
ריכוז לפני 37 אחרי 3-4
בהזרעה השנייה
נפח לפני 2 אחרי 0.5
ריכוז לפני 12 אחרי 0.5
התנועה בכל הפעמים הייתה בינונית מתקדמת.
האם הנ"ל סביר לצורך הזרעה או שרצוי לפנות לכיוון שונה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעות
פרופ' אלכס סימון18/08/2010כפי שאת רואה האיכות משתנה מבדיקה לבדיקה. שינויים אלו אפשריים. כל זמן שמזריקים 1 מליון תאים בתנועה ניתן להמשיך בהזרעות. אם בהזרקות הבאות עדיין אין הריון ומזריקים פחות ממליון אזי כדאי הפריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך עובד הפורום הזה? עונים למקושריםצביה18/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא הבנתי את השאלה
פרופ' אלכס סימון18/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנסה להבין בבקשהחסויה18/08/2010
מה ההבדל בן חודש לחודש, כל חודש יש לי ביוץ אני מזהה, רואה וסופרת...הזרע תקין (יש כבר ילדה אחת) אם כך למה זה יכול לקרות חודש?? למה זה לוקח זמן??אם יש ביוץ וזרע שהוא קרוב לוודאי בסדר, מה ההבדל בין חודש לחודש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה?
פרופ' אלכס סימון18/08/2010ידעת כי סיכוי ההריון כל חודש כשהכל תקין הוא 20%? דהיינו גם אם הכל תקין יש סיכוי של 80% לא יתקבל הריון. למה? תלוי בתזמון יחסים, תלוי באיכות הזרע באותו יום, תלוי ברירית הרחם, תלוי בביצית. כל כך הרבה תנאים צריך שאין פלא שזה לא בינגו כל פעם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםיסמין18/08/2010
היי , עשיתי היום בבוקר אולטרסאונד מעקב זקיקים ...
לפי מה שהבנתי יש לי זקיק אחד בשחלה השמאלית בגודל 18 ובשחלה ימנית זקיקים קטנים
והעובי שלו 7 זה מה שאמרו לי לא ממש הבנתי כלום ... מישהו פה יכול להסביר לי בבקשה מזה אומר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני שאיבה?
דנה18/08/2010זקיק בגודל 18 מ"מ זה יפה מאד אבל אחד לא מספיק.
ככל הנראה ימשיכו לך את ההורמונים בשביל שיתפתחו עוד זקיקים, כמה שיותר לפני שאיבת הביציות.
עובי רירית 7 זה מעולה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה
יסמין18/08/2010אין לי מושג מזה שאיבת ביציות אני ממש בתחילת הדרך ....לא דיברו איתי על זה בכלל והרופא לא אמר לי שזה לא מספיק זקיק אחד ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנות
יסמין18/08/2010תודה רבה בנות על התשובות .....
אז את אומרת שאני לא יכולה להכנס להיריון עם הזקיק הזה? שזה לא מספיק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקיק מצויין
חסויה18/08/2010יסמין היקרה הזקיק מצויין, את עומדת לבייץ בימים הקרובים.הבנות חושבות שאת לפני שאיבה...אבל נראה לי שאת מדברת על מעקב זקיקים טבעי , הזקיק מצויין ורירית הרחם טובה...כנראה יהיה לך ביוץ מחר, מחרתיים או ביום שישי...קיימי יחסים בימים אלו ובהצלחה....
אני חושבת שהבנות חושבות שאת בטיפולים אבל יש לך מחזור טבעי ותקין...בהצלחה לכולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
יסמין18/08/2010מיכל קודם כל תודה על התשובה המהירה דבר שני אני לא בטיפולים או משהו פשוט יש לי שחלות פוליציסטיות ולקחתי איקקלומין והיום עשיתי מעקב זקיקים והרופא שלי באמת אמר שזה בסדר גמור ושביום שישי ראשון ושלישי אקיים יחסי מין .... הסיכויים שלי טובים לפי מה שאת יודעת .????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי יסמין
חסויה18/08/2010אם את לוקחת אקקלומין אז באמת קיימי יחסים עד יום שלישי....הזקיק 18 שלך ימשיך לגדול עד בערך 24 -26 מ"מ ואז יבייץ....סיכויים כמו לכל אחת:) כולנו מקוות שהחודש זה יהיה החודש שלנו..מאחלת לך בהצלחה...הזקיק מצויין והרירית טובה....הכל נראה אחלה...קיימי יחסים ועדכני :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
יסמין18/08/2010מיכל את מקסימה , תודה רבה :-) ושיהיה לכולנו בהצלחה ובעזרת השם בשורות טובות !!! אמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי לעשות בדיקההללויה18/08/2010
שלום לרופאים.
החזרת עוברים ביום ה-8/8. נתבקשתי לעשות בדיקת דם לאחר 12 יום.
לא יודעת כל כך מתי צריכה לעשות בדיקה. ביום חמישי-19/8 או שישי 20/8.
אודה לתשובתכם.
נסיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
ליה18/08/2010שלום נסיה,
גם לי היתה החזרה 8.8 ונאמר לי לעשות ב20.8
ממה שהבנתי שצריך להוסיף 12 לתאריך ההחזרה. אני עוזה ביום שישי כדי שבטוח לא יהיה מוקדם מידי. מקווה לטוב....
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך ובהצלחה רבה!!
הללויה19/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה20/8 לבצע בדיקה לא לפני כן
פרופ' אלכס סימון18/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת אוביטרולטליה18/08/2010
שלום
אני ובעלי לקראת זריקת אוביטרול שלאחר מכן אנו אמורים לקיים יחסים.
כמה זמן לאחר הזריקה כדי להתחיל לקיים? ובאיזה תדירות? (עדיף כל יום או יום כן יום לא?)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל
פרופ' אלכס סימון18/08/2010לאחר הזריקה הביוץ תוך 24-26 שעות. בדרך כלל אני מציע לקבל אוביטרל בערב ולקיים יחסים יום למחרת או אף יומיים אחר מכן. זה עדיין טופס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)