מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שמן שקדיםשירי16/08/2010
שלום,
רציתי לדעת האם סיכוך ע"י שמן שקדים יכול לפגוע באיכות הזרע ?
אנו משתמשים בשמן שקדים ומנסים להרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוך
ד''ר דוד ישי16/08/2010לא יודע האם זה נבדק. ממליץ להשתמש ב PRE-SEED שנבדק ונמצא לא מזיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
קרן16/08/2010הג'ל שאליו אתה מתכוון מאוד יקר.
יש לי ילדה אחת בהריון טבעי. אין לנו בעיות פוריות, אלא בעיית סיכוך.
האם אין משהו לסיכוך שאינו עולה כ"כ הרבה וידוע שאינו מזיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
שירי16/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה
קרן17/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים משתולליםנעמי16/08/2010
שלום רב,
אני בת 40.5 והאמת די מיואשת..מפברואר בטיפולים, חצי שנה שבהם חודשיים עם איקקלומין ופעם אחת עם גונאל F. בשאר החודשים אינני מצליחה לקבל הורמונים מאחר והכל השתבש לי.
אני מציינת שיש לי ילד 1 בן 19. ועברתי 3 הפלות יזומות האחרונה בערך בגיל 27.כל הבדיקות מראות לכאורה שהכל בסדר,אבל הגיל הוא הגורם המרכזי.
עברתי 7 הזרעות עד כה.
אני חודשיים ללא טיפול הורמונלי.ב- 5/6 הזרקתי וב- 11/6 היתה הזרעה.חודש לאחר מכן התפספס לי הטיפול כיוון שהרופא שלי לא היה. והחודש ככה, קיבלתי מחזור ב- 25/7 (איחר לי יומיים) ב- 26/7 ביצעתי בדיקת דם LH 8.5. ESTRADIOL 454. PROG 2.5 . הערכים היו גבוהים לתחילת טיפול לכן הוחלט לתת לי גלולות להורידם קיבלתי YAZ למשך שבועיים. ב- 12/8 (יומיים לפני המחזור)שוב בדיקות LH 2.9. FSH 1.2. ESTRADIOL 1602. PROG 1.2. ב- 15/8 (יום שני למחזור) LH 3.6. FSH 2. ESTRA 2876. PROG 1.4 .ברצוני לציין שהמחזור שלי כל 28 יום וביוץ סדיר (עד לפני הטיפולים) מעולם לפני כן לא עברתי טיפולים.
מחר אמורה להגיע לרופא לאולטראסאונד לבדוק מה קורה איתי.
האם אני מבייצת עם המחזור?
אז באמת מה קורה איתי מה לא בסדר?? והאם אני לא יכולה לסיים אם ההזרעות האלה ולהגיע לטיפולי פוריות? האם לא מספיק 7 הזרעות כדי להבין שזה לא הולך?? לדברי הרופא שלי עדיין לא קיבלתי מספיק הורמונים כדי להגיע לשלב הזה.
תודה על הסבלנות .אבל גילי זה מה שמלחיץ כאן.
תודה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האומנם הם משתוללים?
פרופ' אלכס סימון16/08/2010א. נראה שאת עומדת לבייץ החודש ובקרוב. על קול על ידי רופא הוא רעיון מצויין
ב. ההחלטה על התקדמות בטיפול מתבצעת בהחלטה רפואית יחד עם המטופלת. איני נוהג להתערב בהחלטות רפואיות של רופאים אחרים מפני שלכל רופא יש את את ההגיון שלו ואת שיטת הטיפול שלו. החדרת רעיונות אחרים רק מבלבלת את המטופלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על זמנך
נעמי16/08/2010תודה על התשובה.
לגבי הטיפול (הפריה) רק רציתי לדעת האם זה נכון שעל הפרוטוקול יהיה רשוםי 6 מחזורים של טיפולים הורמונליים לפני שאני יכולה לגשת לבית החולים כדי להתחיל טיפולי הפריה.
כי אני הבנתי מהרופא ומהאחיות שאם הם יגישו את התיק שלי לבית חולים לטיפול ,יחזירו אותי בטענה שעדיין לא עברתי מספיק טיפולים בהורמונים ,הם אומרים שאני עדיין יכולה להיכנס כך להריון.
בבקשה תענה לי האם זו סחבת מיותרת או שאני כן יכולה לדרוש זאת?
המון תודה.
ולגבי הביוץ הקרב - אני עדיין במחזור...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נעמי
פרופ' אלכס סימון16/08/20101. על כן חשוב לבצע על קול. צריך לברר מי ומה מפרישים אסטראדיול.
2. נהוג לפחות 3 חודשים עם הורמונים לגרימת ביוץ ורק אם נכשלים להעביר לטיפול הפריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבקשה
נעמי17/08/2010בוקר טוב
אז היום הייתי אצל הרופא ועשינו אולטראסאונד.
הממצאים מראים על צ'יסטה בגודל בינוני 2.8-3.בצד ימין.
לכן לדברי הרופא זה לא מחזור הדימומים שלי,אלא שיבוש כל ההורמונים.
אז מן הסתם כרגע אין מה לעשות עד עוד 10 ימים לראות אם הצ'יסטה נעלמה.
אני ממש מתוסכלת..כאשר אני בטיפולים אז אני יודעת שיש סיכוי כלשהו ,אבל כאשר כל הזמן אני בשיבוש ואי אפשר לעשות כלום כל פעם מסיבה אחרת זה ממש ממש מתסכל.
ביקשתי היום מהרופא לזרז עיניינים כי די אחרי 7 הזרעות לא הולך אז לא הולך!
הוא אמר שזו פרוצדורה רצינית להכנת כל הניירת ולא בטוח שיקבלו אותי להפרייה.
עזור לי בבקשה בעצה מה אני יכולה לעשות???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
נעמי22/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בעניני הריוןדוד16/08/2010
שלום,
רציתי לשאול כמה ימים לאחר סיום המחזור ולאחר קיום יחסים אמור להיות מידע על הריון?והאם זה טוב לקיים יחסים כל יום?או כמה פעמים ביום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דוד
פרופ' אלכס סימון16/08/2010במחזור סדיר הביוץ והיכולת להרות היא שבועיים לפני בוא המחזור המצופה.
על כן במחזור של 28-30 יום כדאי לקיים יחסים ביום 14 ויום 16 למחזור.
אין טעם לקיים יחסים יום יום מתוך כוונה להרות. יש לתזמן את היחסים לקראת הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן לצפות בדופק בשבוע 6 + 4?שלי16/08/2010
שלום רופאים יקרים,
בטא חיובית אחרי הזרעה.
נקבע לי תור לבדיקת אולטרסאונד בתאריך בו גיל ההריון יהיה שבוע 6 + 4 ימים.
האם אמורים להבחין בדופק במועד זה? חוששת להתאכזב... האם כדאי לדחות הבדיקה בכמה ימים?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתן להבחין בדופק בשלב זה
פרופ' אלכס סימון16/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! האם כדאי לבדוק שוב בטא?
שלי16/08/2010האם כדאי לבצע עוד בדיקת בטא עד הא.ס.?
האם יש משמעות לערכי בטא בשלב זה? (שבוע 5)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנסה להכנס להריון ודואגתמיכל16/08/2010
שלום,
אני בת 31, מנסה להכנס להריון כבר 5 חודשים.
בכל חודש אני מודאגת מחדש שאני עושה משהו לא טוב, כמו שותה יותר מדיי קפאין או מדברת יותר מדיי בפלאפון ושזה יכול להשפיע הן על סיכויי להקלט והן על איכות הביצית.
הדבר שהכי מפריע לי, ובמיוחד החודש (ויש לי ביוץ ממש בעוד כמה ימים) הוא שאני בחורה די לחוצה ונמצאת במתח הרבה פעמים (מכל מיני שטויות). החודש למשל, בשבועיים האחרונים, הייתי במתח רב ביותר (ממש רב!) מסיבות בריאותיות שבסוף התברר שאין לי שום דבר.
כעת אני מאוד דואגת שכל המתח שהייתי בו והלחץ האטומי ישפיעו על איכות הביצית שתבחר החודש!! בעלי אומר שזה לא הגיוני ומקסימום הלחץ והמתח שהייתי בו ישפיעו על סיכויי הקליטה שלנו, אבל אני חייבת לברר איתכם אם יש סיכוי שמתח ולחץ מרובים ביותר (ממש 24/7 בשבועיים האחרונים) יכולים או "לקלקל" את הביצית של החודש הזה או לגרום לבחירה של ביצית פחות מוצלחת מהמועמדות החודשיות, ואפילו ביצית פגומה.
האם עדיף לדחות את נסיונות הכניסה להריון לחודש בו אהיה רגועה יותר על מנת להבטיח הריון תקין?
אודה מאוד על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתח ולחץ לא מקלקלים ביציות
פרופ' אלכס סימון16/08/2010גם לא פלאפון או קפאין. בעלך צודק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאי זרעגילי16/08/2010
שלום רב,
מדוע בבדיקת זרע מציינים איזה חלק ממנו אינו תקין (ראש, גוף או זנב) - מה המשמעות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משמעות
פרופ' אלכס סימון16/08/2010הפרעה במבנה במקומות שונים יכולה לרמש על בעיה שונה כסיבה. לדוגמא ראש זרע מאורך דמוי חץ, מרמז על וריקוצלה. אין במקרה זה פגיעה בזנב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם להספיד ..אשמח לדעת רפואיתסיון16/08/2010
שלום ,
4 יום לאחר החזרת עוברים לא חשתי טוב אתמול והגעתי למיון ליס נשים ,
אובחן תחילת גירוי קטן, בנוסף ואין לי מושג למה עשו לי גם בדיקת שתן להריון !
יצא שלילי - כמובן !
האם להספיד ?
בעלי כבר מיואש והספיד את הטיפול הזה אבל לי זה נראה נורא מוקדם .
בבקשה רופאים מה אתם אומרים ??????
11.8 הייתה ההחזרה
15.8 בדיקת שתן להריון בב"יח ...
פליז תשובה אני בלחץ !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה להריון
פרופ' אלכס סימון16/08/2010הבדיקה נעשתה מתוך שגרה של מטופלת שנבדקה במיון. אין לה כל יכולת בשלב זה לחזות אם הרית או לא. בדיקה יש לבצע 12 - 14 יום לאחר ההחזרה. כל הבדיקות האחרות מיותרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
סיון16/08/2010ואשריכם על עבודת הקודש שאתם עושים !!!
ישר כוח !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בריחת נוזל יממה לאחר החזרת עובריםמודאגים16/08/2010
שלום,
אתמול הוחזרו שני עוברים חמודים ומיד לאחר מכן יצאה כמות ממש קטנה של נוזל. הבוקר, מיד לאחר הקימה, יצאה כמות גדולה יותר של נוזל שקוף. האם יכול להיות שכל מה שהוכנס יצא? כולל העוברים? או שיציאה כזו של נוזל היא נורמלית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לי ....
סיון16/08/2010גם לי מיד לאחר ההחזרה יצא נוזל כזה,וגם למחרת !
נקווה שזה החומר או המים שהרופא מנקה לנו לפני ההחזרה או שאריות הנר (אם את שמה )
איזה מלחיץ !
בהצלחה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעוברים לא יצאו
פרופ' אלכס סימון16/08/2010הנוזל הוא הפרשה נורמאלית מצואר הרחם בהשפעה הורמונאלית מהטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרודיול גבוהליאת16/08/2010
שלום רב,
בת 35, היום, יום 10 למחזור, LH-17.5; E2-3432; PROG-7.8; רירית 7.7 ; זקיקים - ימין: 9, 12, 14, 22 שמאל - 10 13, 15, 18, 19
אחרי 5 ימים עם פיוריגון 100, עוד יומיים שבהם הזרקתי רק 50 (בעצתך), היום אוביטרל ומחר הזרעה. יש לי כאבים הדומים מאוד לכאבי ביוץ. מה יכולה להיות הסיבה ל-E2 כל כך גבוה (תופעה החוזרת על עצמה) יש לי מחזור קצר, 25-26 ימים. האם יתכן שאני מבייצת מוקדם מרוב הנשים? את ההזרעות הקודמות (4) תמיד עשיתי לא לפני היום ה-12 ותמיד נותרתי עם הרגשה שהביוץ התפספס... היש עדיין סיכוי ועד כמה הנתונים מדאיגים / דורשים התייחסות מיוחדת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ בטיפול
פרופ' אלכס סימון16/08/2010בהחלט יתכן ביוץ עצמוני שלא ימתין לאוביטרל. רמת LH שמתחילה לעלות (או אולי אף לרדת משיאה) מרמזת שביוץ אומנם קרוב.
התייעצי עם הרופא המטפל לתזמון ההזרעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה היום
ליאת16/08/2010תודה רבה פרופ' על תגובתך המהירה.
היום עשיתי הזרעה, בערב קצת כאבים הדומים לכאבי ביוץ, מה דעתך על התזמון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת ביציותיעל16/08/2010
רציתי לדעת האם בארץ ניתן לשאוב ביציות ולהקפיא לשם הפריה במועד מאוחר יותר.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפאת ביציות
פרופ' אלכס סימון16/08/2010ניתן אולם האישור רק למקרים שיש לאישה בעיה רפואית המצדיקה שימור פוריות. בשלב זה לא מבוצע באופן שגרתי לכל מי שרוצה. נקווה שמשרד הבריאות יתן אישור לכך בעתיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לפני החזרת עובריםתותית15/08/2010
אני שבוע לפני החזרת עוברים מוקפאים שנקבע לי ליום ה- 23 למחזור, אני בד"כ מבייצת ביום ה-12 במהלך השבוע קיימנו יחסים כרגיל האם קיימת אפשרות להיקלט טבעי לפני החזרת עוברים? אני נוטלת אסטרופם 3 ביום.
השאלה נובעת בעקבות כתם דם קטן על התחתונית (היום ה- 15 למחזור) וקיימנו יחסים בדיוק לפני 4 ימים. האם זה יכול להיות השרשה? אם כן האם ההחזרה עלולה להזיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
סיוון16/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני החזרת עוברים
פרופ' אלכס סימון16/08/2010כל זמן שאת נוטלת אסטרופם 3 כדורים לא יתרחש ביוץ בגופך. על כן הסבירות שהרית לקראת ההחזרה היא נמוכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת ברשותך
סיוון16/08/2010אז ממה נובע הכתם דם שהיה לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיתכן מצואר הרחם עצמו
פרופ' אלכס סימון16/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השרשהיונית15/08/2010
מתי ניתן לדעת כמה עוברים השתרשו והאם זה קשור לבטא?
תודה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השרשה
ד''ר דוד ישי16/08/2010רק כשעושים אולטרסאונד. לא קשור לרמת הבטא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץיעל15/08/2010
לפני 13 שנים הריתי וילדתי לאחר טיפול בהשראת ביוץ כיוון שלא היה לי ביוץ. כיום המחזור שלי סדיר יחסית (פלוס מינוס יום), איך ניתן לדעת האם אני מבייצת? דבר כזה יכול להסתדר למרות שלא בייצתי בעבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת - אני בת 40
יעל15/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
ד''ר דוד ישי15/08/2010מסתבר שזה יכול להשתנות.
כדי לאשר ביוץ , צריך לבדוק רמת פרוגסטרון כשבוע לפני קבלת הוסת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך!
יעל15/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסתניר15/08/2010
שלום רב, המחזור האחרון שלי הגיע לפניי חודש 18.7,זה היה מחזור אחרי חבילת גלולות.אחכ לא לקחתי חבילה חדשה כי ברצוני להרות.בימים האחרונים יש לי בבקרים ובערבים כאבי מחזור אך הווסת לא הגיע עדיין.כמו כן יש לי מעט בחילות(אולי זה פסיכולוגי בכלל...)לפניי הגלולות היה לי מחזור סדיר מאוד. כמה זמן לחכות עד שהמחזור יגיע עכשיו? נטלתי 10 שנים גלולות.לא נזהרתי החודש,האם ייתכן שאני הרה? האם כבר אפשר לבדוק?בדיקה ביתית הראתה שלילי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור
ד''ר דוד ישי15/08/2010בד"כ , אחרי תקופה כזו ארוכה של גלולות , יכול לקחת למחזור הטבעי זמן עד שהוא חוזר לעצמו. אבל , הכל אפשרי , כולל הריון. חכי עוד כמה ימים ועשי בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות דםטי15/08/2010
שלום
בת 27 ,שנתיים אחרי הריון שהסתיים בניתוח קיסרי , 10 חודשים מנסים להכנס להריון ללא הצלחה .
פרוגסטרון ביום ה4 למחזור קטן מ0.9 ביום ה15 4.3 ביום ה22 30.2 . החל מהיום ה15 קיימנו מיחסים .
מה משמעות תוצאת הבדיקה ? האם פיספסנו את הביוץ ? האם יש סיכוי שהייתה השרשה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה בתודה מראש
טי15/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון
ד''ר דוד ישי15/08/2010הפרוגסטרון ב יום ה 22 מעידה שהיה ביוץ. היא אינה אומרת מתי הוא היה. לכן לא ניתן לדעת האם פספסתם את הביוץ או לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)