מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הבשלת בציותא.ס15/08/2010
האם יש תהליך של הבשלת בציות?ואם יש מתי מבצעים אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבשלה
ד''ר דוד ישי15/08/2010האם את מדברת על הבשלה של ביציות במעבדה ( IVM ) ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבשלת בציות
א.ס15/08/2010כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהIVM
ד''ר דוד ישי16/08/2010יש כמה מרכזים שעושים IVM. אנחנו עדיין בתהליך של למידה ושיפור . התוצאות עדיין רחוקות מלהשביע רצון . השימוש במצבים מיוחדים ( שחלות פוליציסטיות עם חשש גבוה מגירוי יתר , נשים שאסור להם טיפול הורמונלי ועוד )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום וברכהא15/08/2010
at my 10 day of gonal f 300 my estradiol was 266 but had 7 follicles from 7 to 16 mm in my right ovary and 5 from 7 to 15.
why is the estradiol so low_
תודה
you can answer me in hebrew, i just dont have mikledet in hebrew so it takes for ever to write in hebrew.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר E2 נמוך
ד''ר דוד ישי15/08/2010נראה שהשחלות שלך לא מגיבות לטיפול במינון הזה ( שהוא לא מינון נמוך ). הזקיקים שאת מתארת הם הזקיקים הטבעיים ואינם תוצאה של הטיפול. בת כמה את ? איך הורמונים שלך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהage
א15/08/2010im 34, this is my second icsi. i hava a son from my first one.
my fsh is a litlle high 10.3
will it be cancelled?
thank you* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיתכן
ד''ר דוד ישי16/08/2010צריך לתת סיכוי לעוד כמה ימים של טיפול ואז להחליט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
א03/09/2010רציתי להודות ולספר שאחרי הכל בטא יום 13 אחרי החזרה 413
האם תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב את בהריון
TIMI04/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקין בהחלט
ד''ר דוד ישי04/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרוגסטןטל15/08/2010
אני נוטלת נרות אוטרוגסטן לתמיכה לאחר החזרה 3 פעמים ביום ורציתי לשאול היום נטלתי
נר ולאחר חצי שעה נכנסתי לים האם זה יכול לפגוע בספיגה של הנר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוטרוגסטן
ד''ר דוד ישי15/08/2010קשה לדעת כמה מהטבליה נשטף אם בכלל. בל מקרה , גם אם כולו נשטף , זה לא נורא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ההחזרהטל15/08/2010
אני אחרי החזרת מוקפאים ורציתי לדעת מתי מותר לקיים יחסי מין ואף לחוות אורגזמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין
ד''ר דוד ישי15/08/2010עדיף לא לפני שתתחיל ההשרשה - כ3-4 ימים מיום ההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לרופאיםטולי15/08/2010
אני נמצאת בטיפולי הפריה ובבירור להפלות חוזרות נשלחתי גם לבדיקת העמסת סוכר 75 גר'
1. לשם מה הבדיקה הזאת?
2. האם הבדיקה מצריכה צום?
3. אם כן אז של כמה שעות?
על אותו דף בדיקה רשום גם בדיקת TSH
1.מהי הבדיקה הזאת?
2. האם צריך לעשות אותה בימים הראשונים של המחזור?
תודה מראש על התשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיספסתם אותי
טולי15/08/2010מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור
ד''ר דוד ישי15/08/2010הבדיקה אינה חלק רוטיני מבירור הפלות חוזרות. היא נעשית בצום ( לפני שאוכלים ארוחת בוקר )
TSH בודק את תפקוד בלוטת התריס. אין קשר לימי המחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך עוד שאלה
טולי16/08/2010לשם מה נשלחתי לבדיקת הסוכר?
איך זה קשור לפוריות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודע
ד''ר דוד ישי16/08/2010יתכן שמשהו בבדיקות שלך החשיד לסוכרת , בלי קשר לבעית הפוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפתחות זקיקיםימית15/08/2010
שלום,
ברצוני לדעת באיזה שלב של המחזור מתחיל להתפתח הזקיק ?
כאשר עשיתי us ביום השלישי של המחזור היה זקיק בגודל 10 מ"מ, נראה כי הוא החל
להתפתח לפני המחזור. המחזור שלי קצר יחסית, בממוצע 24 ימים. האם לאור זאת לא כדאי
להתחיל את טיפול הזריקות - גונל - מיד ביום הראשון למחזור (או אף לפני) ולא לחכות ליום השלישי (ולעודד התפתחות של זקיקים נוספים) ?
אשמח להסבר בנושא
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיק
ד''ר דוד ישי15/08/2010הזקיקים מתחילים להתפתח הרבה לפני הוסת. עם קבלת הוסת מתחילה הפרשת ההורמונים ע"י השחלה . להורמונים האלה מגיבים רק הזקיקים שהתפתחו מספיק . התחלה מוקדמת יותר של הטיפול תתפוס את הזקיקים לפני השלב הזה ולא תועיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תקינות הריוןחזרתי15/08/2010
שלום,
בשעה טובה אתמול קיבלתי תשובה חיובית בבדיקת הריון ביתית.
היום אני ביום ה- 31 למחזור ( מאמינה שהביוץ התרחש ביום ה- 17 למחזור , לפני 15 ימים) בדיקת ביטא היתה 117.
1) האם התוצאה תקינה ליום ה- 15 בערך מהביוץ?
2) יש לי ילדה בת כשנה וחודשיים במשקל בערך 11 ק"ג, האם זה בסדר שאני מרימה אותה הרבה פעמים ביום, או שזה נחשב למשקל שעדיף לא להרים? חשוב לי לציין שעברתי הפרדת הידבקויות לפני 4 חודשים והרירית שלי יחסית דקה ( נעה בין 4.7 -6.6), למרות שאיני יודעת מה היה עובי הרירית בעת בקליטת הריון זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
ד''ר דוד ישי15/08/2010התוצאה תקינה
את יכולה להרים. אם ההריון תקין , הרמת הילדה לא תזיק לו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בדיקת תקינות ע"י ביטא
חזרתי17/08/2010ב- 15.8 ביטא 117
ב- 17.8 ביטא 279
האם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם עכשיו העליה תקינה
ד''ר דוד ישי17/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדכא ביוץיעל15/08/2010
שלום, באיזה יום של המחזור צריך להזריק מדכא ביוץ (דקאפפטיל וכו')? והאם הוא מונע מזקיק טבעי לגדול או רק מעכב את השחרור שלו כשהוא בשל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל
ד''ר דוד ישי15/08/2010לנשים עם וסת סדיר , הזמן הטוב ביותר הוא כשבוע לפני הוסת . לנשים עם וסת לא סדיר , ביום קבלת הוסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קורה?שיר15/08/2010
לאחר הפריה ראשונה הוחזרו 2 עוברים יפים - נמצאת 3 ימים לפני בדיקת בטא מטופלת בנרות אוטרוגסטון 200 - 3 פעמים ביום מאתמול דימום -בעיקר בניגוב מה לעשות? האם הגיוני ? האם ההפריה כשלה ? הרי לא הגיוני הריון במצב כזה ..תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה דמית
ד''ר דוד ישי15/08/2010התופעה שכיחה ואינה מעידה על כשלון הטיפול . חכי לבדיקת הדם ותדעי מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מבייצתגילי15/08/2010
באיזה יום הכי מוקדם של המחזור ניתן לדעת האם אני "מגדלת" זקיק באופן טבעי לקראת ביוץ, או חייבת הורמונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיק
ד''ר דוד ישי15/08/2010השאלה אינה ברורה לי.
אם יש לך וסת סדיר , את מביצת ואינך זקוקה להורמונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יתכן הריון תקיןתמר15/08/2010
שאיבה - 21.7
החזרה - 23.7 - עובר אחד 4 תאים
4.8 - בטא =95
10.8 - בטא = 400
15.8 - בטא=2500 בUS נצפה שק הריון 9X4
האם יש סיכוי אמיתי שההריון תקין או שמא זה סימן להריון לא תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי
פרופ` דוד בידר15/08/2010יש סיכוי להריון תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאתמר15/08/2010
מאיזה בטא אמורים לראות שק הריון ברחם? מאיזה בטא מצפים לראות דופק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ` דוד בידר15/08/2010בערך מבטא 2000 יטש לראות שק.
דופק צריך להופיע בשבוע 6+ ולא לפי בטא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרבית שתןיעל15/08/2010
שלום
בתרבית השתן התקבלו 50.000 חיידקי קולי (מס' ימים לאחר טיפול בצפורל). סימנים לדלקת קלים. בדיקת ביטא ראשונה לאחר החזרה- חיובית ברוך ה'. האם עדיף לטפל בזינט 250 מ"ג , או לעשות תרבית נוספת? אני פוחדת לסכן את ההריון.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרבית
פרופ` דוד בידר15/08/2010לחזור על תרבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומיןדנה15/08/2010
שלום!
כרגע אני יום 1 אחרי טיפול באיקקלומין (יום ה- 10 מתחילת וסת) ואני מרגישה כאבי בטן התחתונה כמו כאבי מחזור, האם זה בסדר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה היי
יסמין15/08/2010דנה היי , אני היום שבוע אחרי האיקקלומין , ולי היו גם כמו כאבי מחזור ובמיוחד כאב בצד שמאל ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיקקלומין
דנה16/08/2010תודה, אני מקווה שזה בסדר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיקקלומין
פרופ` דוד בידר15/08/2010זה לא קשור לאיקקלומין, תחכי קצת ונראה אם הכאב חוךף תוך יום יומיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא לא תקינה, מה עושים?ענת15/08/2010
ב-9.8 - בטא 100 (13 יום לאחר החזרה)
ב-11.8 בטא 150
ב-15.8 בטא 367
אני מתארת לעצמי שההריון לא תקין (חוויתי כבר 2 הפלות רצופות בעבר). האם יש סיכוי כי הוא חוץ ריחמי? ומה בעצם עושים עכשיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עושים
פרופ` דוד בידר15/08/2010צריך להמשיך לבדוק הבטא ולהחליט לפי התוצאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)