מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחיית ביוץגילי15/08/2010
האם יש דרך לדחות בכמה ימים ביוץ טבעי, בלי הורמונים להשראה? כלומר להזריק דקאפפטיל ואז אוביטרל במועד? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחיה
פרופ` דוד בידר15/08/2010אבל את בכל זאת מעונינת להזריק. דקפפטיל ואוביטרל זה הורמונים. חוץ מזה לא כך דוחים ביוץ.
הדרך לדחות ביוץ הוא על ידי גלולות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר?
גילי15/08/2010כדי לדחות ביוץ ביומיים שלושה - לקחת רק כמה גלולות בתחילת המחזור? תודה רבה על התשובה, ובכלל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחיה
פרופ` דוד בידר16/08/2010צריך להתחיל מהיום הראשון של הוסת ולהפסיק גלולות כאשר את רוצה לקבל וסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהיסמין15/08/2010
שלום רב, ביום ראשון שעבר סיימתי לקחת איקקלומין .... ביום שישי התחילה לי דלקת בשתן וזה בידיוק הזמן שאנ יצריכה לקיים יחסי מין כי זה זמן הביוץ .... רציתי לדעת אם אפשר לקיים יחסים עם הדלקת בשתן ? ורציתי גם לדעת עוד כמה ימים נשארו לי לקיים יחסים בתקווה להכנס להיריון ?....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` דוד בידר15/08/2010אם לא כואב בקיום יחסים אז אפשר.
האם את לא עושה מעקב אחרי הביוץ ולא מקבלת אוביטרל?
אם לקחת התרופה ללא מעקב הביוץ יהיה בין יום 5 ל 10 אחרי הכדור האחרון ואפשר בתקופה זו לקיים יחסים פעמיים בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוביטרל
יסמין16/08/2010אני לא יודעת מזה אוביטרל ... אני עושה מעקב עם הבדיקה ביתית ...
אני סיימתי את הכדור ב 8 לחודש זה אומר שעכשיו אני בביוץ ...
ומה זאת אומרת לקיים יחסים רק פעמיים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ` דוד בידר17/08/2010אוביטרל זהו הורמון הLH הגורם לביוץ ואותו את בודקת בשתן. הוא פשוט מתזמן את הביוץ.
אם התהליך שאת עושה הוא בצורה כזאת אזי ברגע שמופיעים הקוים אפשר לקיים יחסים יום כן יום לא ,כלומר פעם אחת כשהבדיקה חיובית ועוד פעם אחרי יום הפסקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
יסמין17/08/2010האמת היא שיצא לי לעשות רק פעם אחת את הבדיקה ובשאר הימים השתדלתי לקיים יחסים פעם כן פעם לא ... מחר יש לי אולטרסאונד לבדיקת זקיקים אם אני לא טועה... אני מקווה שיהיה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרה של 3 עובריםמלני15/08/2010
שלום
מחזור טיפול שביעי ,
הזרקתי אוביטרל ב 06.08 כאשר E2=6500
עברתי שאיבה 16 ביציות 14 עוברים , כאשר רק 4 ראויים לבדיקת PGD , ו3 הוחזרו ב 12.08 ,
מקבלת תמיכה אנדומטרין *3 ואסטרופם*3 ,
לפני ההחזרה עברתי אולטראסאונד והשחלות עדיין מוגדלות מאד ויש נוזלים בחלל הבטן,
אמרו לי לשתות 4.5 ליטר מים ביום,
בטיפול הראשון היה לי גירוי יתר והכאב היה שונה כאן הכאב הוא כמו התכווצות שרירים , במיוחד בצד שמאל והכאב התחיל רק יום לאחר ההחזרה ,
1. האם הכאב (ניתן לסבילה) נשמע שגרתי ?
2. האם זה שאני יושבת הרבה ולא שוכבת כל הזמן משפיע על היקלטות העוברים?
3.והאם גירוי יתר באמת מעלה סיכויים להיכנס להריון?
תודה רבה אתם נהדרים אתם עוזרים לי לעבור את אחת התקופות הקשות בחיי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרח
פרופ` דוד בידר15/08/20101. הכאב שגרתי לאחר שאיבות אך לא תמיד.
2. לא ברור, יתכן. הריון מגביר את הגירוי.
3. לא משנה אם את שוכבת הולכת או יושבת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כשלון בהפרייהדניאלה15/08/2010
אני אחרי כשלון בהפרייה חוץ גופית
הוחזר עובר אחד באיכות טובה מאוד,
יש לי ילד מהפרייה ראשונה שבוצעה לפני שנתיים וחצי,
הצלחתי להכנס להריון ספונטני,אך נאלצתי להפילו בשל הפסקת דופק בשבוע 9(הופל באמצעות ציטוטק)
כמו כן גם החזירו לי עובר יחיד (שגדל לבלסטוציסט)לאחר שהיה היחיד ששרד הפשרה-נכשל
האם אני יכולה לנסות ולהכנס כבר החודש להריון ספונטני?האם לאור העובדה שהצלחתי בעבר להכנס אחרי ההחזרה של הבלסטוציסט נותנת לי סיכוי לעוד פעם למרות שנכשלתי אפילו בהפרייה?
הבעיה שלי היא ביוץ חלש וולא סדיר ולבעלי יש בעית זרע לא קשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כשלון
פרופ` דוד בידר15/08/2010את יכולה לנסות יש סיכויים ובהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בנושא
דניאלה15/08/2010תודה.
כיצד אוכל לדעת אם ומתי ישנו ביוץ?
אני אחרי פרוטוקול 3.75 cr
האם אוכל לקבל הפניה למעקב זקיקים מרופא בקהילה?(רופא נשים רגיל)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח
דניאלה16/08/2010לקבל מענה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ` דוד בידר16/08/2010כן. צריכה לעשות מעקב E2 ופרוגסטרון ולראות שה E2 בעליה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהיות במעקב-עזרה בבקשה
דניאלה17/08/2010שוחחתי עם רופא הפריון שלי,והוא לא מסכים לתת לי הפניה למעקב זקיקים ולא לבדיקות דם,בטענה שעשינו את הדברים האלו כבר בעבר והם לא הניבו תוצאות(לפני ההפריה שהביאה להריון ולידה של בני עברתי 8 הזרעות כושלות),
אני בכל זאת מעוניינת לנסות לבד כי היה לי לא מזמן הריון ספונטני(שנפל)מתי לנסות(אני כרגע במחזור לאחר הפריה פרוטוקול ארוך)?(הרופא אמר לי יום כן יום לא אבל ממתי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכולם ,רנה15/08/2010
יש לי כמה שאלות :
1.כיצד נוצר מצב שבוצעה שאיבה ( גודל זקיקים 20 מ"מ - נצפו 10 ) נשאבו 7 הופרו 2 - (אחד התחלק ל - 8 בלי שברים והשני פחות עם שברים )בגלל שהביציות היו צעירות מידי האם זו פשלה של הרופאים ?
2. מה יכולה להיות הסיבה שהעוברים לא הושרשו ?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
פרופ` דוד בידר15/08/2010שאיבת הביציות נעשית בזקיקים בין 16 ל 23 מ"מ.
לא בכל זקיק יש בציות.
אם היו לך עשרה זקיקים ונשאבו 7 ביציות זה בסדר גמור.
בדרך כלל ההפריה מופיעה ב70% ולך היו הפריות נמוכות ואולי הדבר קשור לטיב הזרע
או בעיה בביציות למשל. אי אפשר על סמך שאיבה אחת להסיק מסקנות.
כדאי לשאול במעבדה מה לפי דעתם נראית להם בסיבה להפריה נמוכה.
הסיכויים להריון בהפריה ובאופן טבעי הם 30% והסיבה שרוב העוברים שנוצרים אינם תקינים גנטית ולא יקלט.
זה למעשה הטבע שגורם שאחוז ההריונות בבעלי חיים הם אחוזים ולא שלמים.וזה תלוי בגורמים שונים ואני צריך שעתיים הרצאה על הנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיכוי להיריון טבעי?מטופלת15/08/2010
שלום,
האם יש סיכוי לקליטת היריון טבעי לאחר שחודש קודם הוחזרו מוקפאים שלא נקלטו, ופרוטוקול לפני היה היריון שהסתיים טבעית בשבוע 7?
כיצד אני מחשבת ביוץ? האם לציין 28 ימים במחשבונים פה באינטרנט? אני לא יודעת מה ימי המחזור שלי מכיוון שעשיתי פרוטוקולים ארוכים...
אחרי כמה זמן לבדוק היריון (בערכה ביתית).
תחילת מחזור ב01.08.10
סליחה על האורך ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי
פרופ` דוד בידר15/08/2010תמיד יש סיכויים.
אם השתמשת בפרוטוקול ארוך אזי יש סיכוי שהביוץ יתאחר בהרבה.
באופן כללי הוסת מופיעה שבועיים לאחר הביוץ.
אם הוסת החל בראשון לאוגוסט אזי הביוץ יהיה סביב ה 15 לאוגוסט ואפשר לעקוב באולטרסאונד אחרי הזקיק.אם זקיק לא גדל צריך לבצע בדיקות דם ולראות אם תהליך הביוץ קיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאים ולבנות הפורוםהללויה15/08/2010
שלום לכולם,
אני אחרי הפריה חוץ גופית. היום הוא היום ה-8 להחזרה. לוקחת אנדומיטרין 2 ביום. אין לי שום תחושות וגם החזה בקושי כואב.
לפני כשלושה חודשים הייתי בהריון גם מהפריה. כבר ביום ה-9 -10 להחזרה התחלתי להרגיש את החזה. הוא שרף ועקצץ ולכן ידעתי שאני בהריון כבר אז. בכלל, החזה היה כל הזמן נפוח כזה כבר בימים הראשונים להחזרה. בסופו של דבר הפלתי בשבוע 7.
שאלתי לרופאים ולבנות אשר היו בהריון יותר מפעם אחת. האם בכל הריון בדרך כלל יש אותם סימפטומים או שאפשרי שבהריון אחד יהיה שריפה בחזה ועקצוצים ובאחר לא. או שבכלל יהיו סימפטומים אחרים?
אני כבר משתגעת........
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הייייי
סיון15/08/2010גם אני 7 יום לאחר החזרת עוברים....
תידעי לך שכל הריון הוא הריון שונה ,תחושות שונות וכו'.
עדיף לא לחפש כל מיני סימנים ,לחכות לבטא שב"ה תצא חיובית (למרות שקל לי להגיד אבל אני בלחץץ אימים )
שיהיה המון בהצלחה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הריון שונה
מלני15/08/2010אמא שלי אחרי 9 הריונות תמיד אומרת שבכל הריון מרגישים אחרת לגמרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
ליה15/08/2010אני אם לבת בת 3 הריון ספונטני ואחריה 3 הריונות כימיים לכל שלושתם היו סימנים דומים כפי שאת מתארת. חזה כואב שורף בפיטמות ולכן ידעתי תמיד אם נקלטתי. עכשיו אני ממתינה לבטא ביום שישי הקרוב ואין לי שום א בל שום סימנים להריון ואני יודעת שאין הריון אומנם לא ב 100 אחוזים. לצערי, אני תמיד צודקת.
אומרים שצריך להיות אופטימיים. מנסה.
שיהיה לך בהצלחה
ליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצלחה וכשלון
דניאלה15/08/2010אני נכשלתי עכשיו בהפריה חוץ גופית ,
ההפריה הקודמת הסתיימה בהריון ולידה של הבן ש לי,וגם הייתי בהריון ספונטני לפני 4 חדשים שהסתיים בהפלה לצערי הרב מאוד,
בהריון הראשון הייתי עייפה כל הזמן,והיתה לי גם תחושה של תפיחות בגוף ובחזה,בהריון השני לא חשבתי בכלל שזה הריון ובגלל שגם כך אין לי מחזור סדיר אז חשבתי שהוא סתם לא בא ובדקתי רק אחרי שבועיים ככה שלא היו סימנים,
בהפרי ההזאת הרגשתי שהטיפול נכשל...זה הכל אינטואציות,
בכל מקרה לדעתי כל הריון הוא אחר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימני הריון
ד''ר דוד ישי15/08/2010כל הריון שונה. הסימנים האלה אינם ספציפים ויכולים לא להופיע גם אם יש הריון תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירת מערכות מוקדמתגילי15/08/2010
שלום לכל רופאי הפורום!
אני נמצאת בשבוע 15 הריון יקר מIVF , שאלתי האם רצוי לעשות סקירה מערכות מוקדומת בשיטה ואגנלית מכיוון שזה יותר יסודי או להיפך עדיף להימנע מכך?
יש שני מכונים פרטיים שמבצעים את הבדיקה האחד ואגנאלי והשני בטני, מה עדיף / רצוי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל קול
פרופ` דוד בידר15/08/2010תלוי ברופא. יש רופאים שמשלבים את שתי הבדיקות וזאת בהתאם למה שרואים.
אני מציע לפנות לרופא המיומן ולא לצורת הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- vitamaleחסויה15/08/2010
שלום רב, רציתי לשאול האם אתם מכירים מוצר בשם vitamale תוסף מזון אשר יכול לשפר את איכויות הזרע , כגון מורופולוגיה.....
האם זה מומלץ??
קראתי על זה באינטרנט וזה מעט יקר אבל אם אתם ממליצים אנחנו נרכוש אותו...לבעלי נתוני זרע תקינים עם מורופולוגיה של 8 אחוז, וקראתי שזה יכול להשתפר עם התוסף הזה...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין
פרופ` דוד בידר15/08/2010לדעתי לא ומורפולוגיה 8 אחוז זה מספיק טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה כדאי לעשות?ממי15/08/2010
אם היה דימום קל+הפרשות חומות חזקות סביב הביוץ בערך 3 ימים וזה נפסק היום יום ראשון.האם ייתכן הריון?אני במתח.כדאי לעשות בשלב זה בדיקת דם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמם
פרופ` דוד בידר15/08/2010לא תמיד ברור מהו הדימום בלי להיהדק אבל הריון יכול להיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרייה וזרע...סיון15/08/2010
בוקר טוב.
אני ובעלי בהפרייה שנייה עקב בעיית זרע בלבד !
(יש לי ילד מנשואיי הקודמים )
שאלתי היא כזו:
בשתי השאיבות שעשיתי שאבו ב10 ו8 ביציות ,אבל העניין שהזרע לא טוב אז עושים את השיטה מיקרו....
אבל רק 2 עוברים מתפתחים בכל מחזור טיפול ואפילו לא שורדים להקפאה.
האם כך בעצם להמשיך עד שייתפס בע"ה או אפשר לנסות להעשיר את הזרע ?
(ניתוח לא נחוץ לו ע"פ אורולוג ואולי לא יישנה דבר )
אשמח לתשובה ..
מטופלת באסותא ת"א.
המון תודה מראש על הפורום הנהדר שלכם !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לריקי
שרון15/08/2010אני לא רופאה, אבל אני לאחר 7 טיפולים קשים עקב בעית זרע בלבד וכעת בהריון.
אחרי שעשיתי את כל 6 הטיפולים דרך מכבי, בטיפול 7 עברתי לפרטי.
הפרופסור נתן לבעלי ויטמין E.
בכל הטיפולים הקודמים לא היו מוקפאים כלל (מתוך ממוצע של 18 ביציות היו 4-5 הפריות, עוברים לא הכי יפים ולא הוקפא אפילו אחד).
אחרי שבעלי נטל את הויטמין - מתוך 20 ביציות היו 12 הפריות. 3 הוחזרו ו - 5 (!) מוקפאים.
לא יודעת אם זה הויטמין (הפרופ' טוען שכן) אבל הייתי מבררת בקשר לזה....
בהצלחה...... שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרון...
סיון16/08/2010ויטמין e אפשר לרכוש ללא מרשם לא ??????
האמת אין מה להפסיד רק להרוויח .
מה שמצחחיק שהרופא שלי ממש דוחה כל דבר על הסף ואומר רק הפרייה לא צריך את כל השטויות האלה !
תודה ..
והמון בהצלחה הריון תקין בריא ולידה כתרנגולת !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעית זרע
ד''ר דוד ישי15/08/2010לצערי אין טיפול שמשפר את טיכות הזרע. ההצלחה היא תוצאה של התמדה בטיפול שאתם עוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יכול להיות הריון?חגית15/08/2010
בתאריך 26.7 קיבלתי מחזור,לאחר מכן בתאריך 12.8 קיבלתי דימום קל עם הפרשות חומות עד עכשיו.ברצוני לדעת מה זה אומר?ואם יש סיכוי להריון?ואם כן מתי נכון לעשות את הבדיקת דם?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ` דוד בידר15/08/2010קיבלת למעשה דמם סביב הביוץ ולפעמים אנו מיחסים זאת למצב כמו השרשה אך ללא בדיקתך קשה לדעת מהיכן הדמם כך שיש לחכות ולראות מה קורה ולהבדק בהמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריריתא.ס14/08/2010
האם יש חשיבות לעובי הרירית בזמן החזרה? ומה העובי המקסימלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובי
פרופ` דוד בידר15/08/2010רצוי מעל 7 מ"מ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי שינייםסיון14/08/2010
שלום לכל הרופאים,
השבוע קיבלתי תשובת בטא חיובית לאחר החזרת מוקפאים.
במהלך הימים הקרובים אבצע בדיקת אולטרסאונד ראשונה.
האם ניתן לבצע טיפולי שיניים כלשהם במהלך תקופה זו, ולאחר מכן?
תודה רבה ושבוע טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיניים
פרופ` דוד בידר15/08/2010כן ורצוי מאוד לטפל בזמן הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה צפוי לנו בטיפול פוריות?קרן14/08/2010
שלום רב,
בעלי ואני פנינו לייעוץ פוריות לאחר שלא מצליחים להיכנס להריון כבר מעל 8 חודשים.
ברקע: 4 הריונות - 2 לידות (קיסרי) + 2 הפלות (מתוכם גרידא אחת והשניה הריון חוץ רחמי)
הריון אחרון היה מלווה בזריקות קלקסן עקב קרשיות יתר
בדיקת צילום רחם מראה מעבר בחצוצרה אחת בלבד (לא היה מעבר בחצוצרה השמאלית)וחלל רחם תקין
בעלי עשה בדיקת זרע שלהלן תוצאותיה:
נפח: 2.9
PH - 8.0
התנזלות+צמיגות+צבע - תקין
ריכוז - 73,0 X 10 בחזקת 6
תנועתיות - 53%
איכות התנועה - 19% - RAPID PROGRESSION (מה זה אומר?)
קיימת הערה: נצפו ריבוי ROUND CELLS
מורפולוגיה - נורמלים 5%
פתלוגיים 95%
שאלתי:
האם לאור מצבנו סביר שנתחיל בטיפול "עדין" של איקקלומין או שמא מומלץ ישר להתחיל מטיפול אגרסיבי יותר כמו מונוגון או משהו אחר שדומה לזה?
אינני כ:כ מבינה בזה ולכן אודה מאוד לדעתכם בעניין כדי שאדע לשקול את הדברים בעת לקיחת החלטות.
תודה מראש
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול
פרופ` דוד בידר15/08/2010אין ספק שיש בעיה מכאנית והאי הצלחה קשורה בבעיה בחצוצרות. במצבים אלה אנו מטפלים 3 מחזורים בזריקות הורמונליות ואם לא הרית עוברים להפריה חוץ גופית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)