מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- IVF מס' 7RONY4117/08/2010
שלום,
גיל כמעט 43. מחר שאיבה מס' 7 . ביום א' נראו 12 זקיקים בגדלים שונים.
אני מגיבה יפה - מינון 225 גונל - ואף נכנסתי להריון בדצמבר שנה שעברה ב-IVF מס' 5 (לצערי נאלצתי להפסיק את ההריון - טופלתי במתוטרקסט 2 פרוטוקולים ארוכים עוקבים בשל השרשה בצלקת ניתוח קיסרי) -
1. מה הסיכוי להריון אצלי למרות גילי ובשל ההריון האחרון? (אני יודעת מה הסטטיסטיקה אומרת לגבי תרומת ביציות).
2. האם מס' הביציות הנשאבות אומר משהו על איכותן?
3. האם משאיבה מס' 7 ואילך בעצם הסיכוי להריון יורד? מה הסיכוי בשילוב העובדה שהיה הריון לפני 8 חודשים?
4. מתי ייושם חוק תרומת הביציות בארץ והאם ייושם בכל בתה"ח הציבוריים?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVF 7
ד''ר דוד ישי17/08/20101. הסיכוי בגילך הוא כ 10% לטיפול
2. אני מניח שהסיכוי של אישה שמגיבה טוב יותר לטיפול , הוא טוב מעט יותר
3. לא . אבל הוא יורד מעט בגלל הזמן שעבר והגיל שהתקדם
4. אני מניח שתוך כשנה. לא ברור עדיין איזה יחידות תתעסקנה עם זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהIVF 7
rony4118/08/2010שלום,
היום נשאבו "רק" 4 ביציות (אני רגילה להרבה יותר) למרות שביום א נראו בא.ס. 12 זקיקים בגדלים שונים.
1. האם זהו מדד הגיל?
2. האם מעתה תהליך הירידה בפוריות אחיד או שיש "קפיצות" כלפי מעלה?
3. מדוע שאבו כ"כ מעט ביחס לא.ס.?
4. האם שאיבה של מעט ביציות יכולה להיגרם גם ממיומנות נמוכה יחסית של רופא ולאו דוקא ממחסור בביציות בעת השאיבה?
5. האם לפני השאיבה חייבים להודיע למטופלת שסטאג'ר ישאב במקום /בנוסף לרופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהIVF 7 - מבקשת תשובה - מקפיצה
RONY4119/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה בפוריות.
ד''ר דוד ישי19/08/20101. אם מדובר בשאיבה חריגה , לא מוצלחת אחת , התשובה היא לא
2. לא ניתן להסיק על מגמה על סמך שאיבה לא מוצלחת אחת.
3. לא יודע
4. תיאורתית כן
5. סטאזרים לא עושים שאיבת ביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריון כימי?גילי17/08/2010
בבדיקת דם 13 ימים לביוץ - בטא 10 - היריון כימי? כמה זמן עד שמקבלים מחזור לאחר מכן? רוב תודות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה - לא הזרקתי אוביטרל
גילי17/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהו- E2 655 פרוג'סטרון 23.4
גילי17/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם להספיד את ההריון?ענת17/08/2010
בטא ב-9.8 - 100
בטא ב- 11.8 - 150
בטאב- 15.8 - 367
בטא ב-17.8 - 481
1. האם להספיד את ההריון?
2. האם יתכן שההריון הוא חוץ רחמי ומה עושים הלאה?
מודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
ד''ר דוד ישי17/08/2010עלית הבטא אינה טובה והסיכוי להריון תקין קטן ביותר. צריך לעקוב ולראות שהבטא יורד . אם הוא לא , צריך לעשות אולטרסאונד ולשלול הריון אקטופי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץדנה17/08/2010
שלום רב
אני 4-5 ימים לאחר ביוץ תוצאות בדיקת דם היום הראו :
אסטרידול 762 (איקומול לליטר)
פרוגסטרון 35.3 (ננומול לליטר)
אשמח לדעת האם הביוץ היה תקין .
תודה דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
ד''ר דוד ישי17/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדר' ישימיטל17/08/2010
אני אחרי החזרה של שתי עוברים ולוקחת אוטרוגסטן 4*200 החזרה היתה ב15/8
יש לי בחילות וכאבי בטן קלים רציתי לשאול האם הבחילות אמורות להיות ? דרך אגב זה פעם ראשונה שלי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות
ד''ר דוד ישי17/08/2010הבחילות לא אמורות להיות אבל אפשריות. אם הן לא מאד מציקות לך תמשיכי בטיפול. כמובן שיש אפשרות שהבחילות אינן קשורת כלל לטיפול בפרוגסטרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחם לפני טיפולי פוריותדנה17/08/2010
שלום,
יש לי שתי שאלות ואודה לכם אם תתיחסו לשתיהן:
בעקבות הכנה לפני טיפולי פוריות גילו אצלי מחיצה קטנה ברחם ובעקבותיה נשלחתי לעשות א"ס ואז סונר תלת מימד ואז צילום רחם. בצילום נאמר לי שלא נצפית כל מחיצה ! ראוי לציין שגם בצילום שעשיתי לפני 3 שנים לא ראו מחיצה.
שאלותיי הנן:
1. האם ייתכן שגם בא"ס וגם בסונר תלת מימד ראו מחיצה ואילו בצילום רחם לא רואים מחיצה בכלל? האם הצילום אמין, אם כך?
2. בעת בצילום הרחם גילו שצוואר הרחם חסום כולו ופתחו לי אותו תוך כדי הצילום (כמובן שכאב לי כאבי תופת). האם ייתכן שזוהי הסיבה לאי פריון ועכשיו כן אצליח להיקלט? יש סיכוי שכזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחיצה
ד''ר דוד ישי17/08/2010יש מצבי ביניים שבהם בדיקות שונות מראות דברים אחרים. החשוב בכל העניין הוא שגם אם יש מחלצה קטנה , היא חסרת משמעות ואינה דורשת התערבות.
אם יש לך וסת , הצואר אינו חסום. הוא היה כנראה צר לקנולה של הערכה של צילום הרחם שבעזרתה מזריקים את חומר הניגוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםחסוייה17/08/2010
שלום!!
אני לפני הפריה כמה זמן
צריך להיתנזר ממין אם לבעלי יש בעיית זרע??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנזרות
ד''ר דוד ישי17/08/2010אני לא בטוח לגמרי שיש לזה משמעות , אבל מקובל להמליץ על התנזרות של 2-3 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לבנות הפורום/ רופאי הפורוםדנה17/08/2010
למי מכן שעברה שאיבה-
עברתי אתמול שאיבה ראשונה. תחילה לא היו כאבים כמעט, אך בלילה הם הופיעו
בכל כוחם. לא חוויתי כאבים כאלה בחיים שלי. זה היה תופת. באיזור הבטן.
לא יכלתי לזוז או ללכת.
זה נורמאלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי דנה קודם כל בהצלחה
מלני17/08/2010הי דנה
את שותה מים? צריך לשתות מעל 3 ליטר מים לפחות ליום אחרי השאיבה זה מפחית את הכאבים בשלושת רבעי.
כמו כן אפשר לקחת משכחי כאבים.
אבל הכאבים אצלי לפחות לא הגיעו לרמה שאי אפשר לזוז , אז אולי כדאי לך להתקשר למחלקה ולשאול.
שיהיה לנו בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלני
דנה17/08/2010תודה רבה לך!!
שיהיה גם לך בהצלחה! :)
חשבנו להתקשר, העניין הוא שבבוקר הכאבים הופחתו משמעותית! אז אני לא יודעת כבר...
כל הלחץ הזה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי דנה
ליה17/08/2010גם לי היו כאבי תופת בהפריה הראשונה.שתיתי הרבה מאוד מים ואחרי יומיים זה עבר. בהפריות הבאות כבר לא היו לי כאבים. תהיי חזקה ובהצלחה
ליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ליה :)
דנה17/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF וגודל זקיקיםסיוון17/08/2010
אם יש לי מס' זקיקים בגודל בסביבות ה- 19 ועוד 2 זקיקים בסביבות ה12 ומחרתיים יש לי שאיבה, האם שואבים גם את הזקיקים הקטנים? של ה12?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיקים
ד''ר דוד ישי17/08/2010כן. שואבים כל זקיקי שאפשר. אבל , הסיכוי שמזקיק של 12 תשאב ביצית בשלה הוא קטן ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בדיקה APCRדוריס17/08/2010
ד"ר שלום
הרופא להפלות חוזרות שלח אותי לבדיקה APCR ולעוד כמה בדיקות...
הבדיקה הנ"ל יצאה מתחת לתחום 1.87 כאשר התחום הוא 2.01 עד 999 האם יש סיבה לדאגה?
LAC -RATIO -יצא 0.93 בתחום הטווח (0.8-1.2 )
וגם lLAC-SCT יצא 0.95 בתחום הטווח כך שנראה לי נורמלי.
הבנתי שאלה הן בדיקות לקרישיות דם. אשמח לתשובות
תודה דוריס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובה
דוריס18/08/2010לגבי תוצאת בדיקת APCR שיצאה 1.87 מה זה אומר? מה צריך לעשות? .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהAPCR
פרופ' אלכס סימון18/08/2010אם הרמה נמוכה הייתי מציע לבצע בדיקת פקטור 5 ליידן. יכול לרמז על נטי לקרישה מוגברת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני ivfחסוייה17/08/2010
שלום שמי לי!
אני לפני טיפול של ivf ראשון,הבנתי שבמחזור טיפול ראשון
מחזירים עובר אחד,האם יכול לקרות מצב שהביצית מתחלקת לשתיים
ואולי יהיה לי תאומים?תודה ויום מקסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVF
ד''ר דוד ישי17/08/2010על פי ההוראות ניתן להחזיר עד שני עוברים גם בהריון ראשון. יש יחידות שהמדיניות שלהן היא להחזיר עובר אחד.
יש כמובן אפשרות שהעובר האחד שמחזירים ( לא הביצית ) יתחלק לשניים ויווצרו תאומים זהים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני בהריון???aukv17/08/2010
שלום!
בת 25 בריאה בד"כ,
ב3.6 עברתי גרידה בשבוע 10 בגלל עובר בלי דופק,
15.6 בטא 257
30.6 בטא 23
5.7 קבלתי מחזור
6.7 בטא 12
13.7 בטא 7
5.8 בטא 2
כל בדיקות הבטא זה ב IU/L
עדיין לא קבלתי מאז ה5.7 עשיתי אתמול והיום בדיקה עם סטיק, לפי ההוראות שכתוב צריך לחכות 4 דקות ואז לבדוק, אחרי 4 דקות לא היה את הפס שמראה על הריון, אבל על המקל שעשיתי אתמול ראיתי היום בבוקר פס ממש דק,
לקחתי מניעה (מדבקות של אוורה) בערך 4 שנים, ולפני זה המחזור שלי היה ממש לא סדיר, הפסקתי לקחת מניעה חצי שנה לפני שנכנסתי להריון, קיבלתי פעם אחת מחזור אחרי שהורדתי את המדבקה, ואז איפושהו, באמצע נכנסתי להריון, את גיל העובר שיערו לפי האוטראסאונד,
השאלה שלי האם יש מצב של היריון?
מה אומר חוסר הסדירות במחזור, (מעולם לא בדקתי את זה)?
יש לי בעיה עם בלוטת התריס, מאז ההריון, האנדוקרילוגית המליצה לי לא להכנס להריון עד שזה יסתדר, והרופא נשים שלי, אמר שהוא לא נותן לי מניעה עד שהבטא התאפס,
כמה זמן אני אצטרך לחכות עד שזה יתאפס?
עוד שאלה אחרונה, האם נותנים כדורי דיאנה גם לנשים שלא נימצא להם הורמון גברי, אני סובלת מאקנה קלה, ומשיעור יתר (גם לא משהו היסטרי) השאלה אם אני אוכל לבקש מהרופא לקחת דיאנה וזה יפתור לי שלוש דברים במכה???
מקווה שזה לא מידי ארוך, מצפה לתשובה מהירה
תודה מראש!!!!!!
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
ד''ר דוד ישי17/08/2010לא נראה לי שאת בהריון אבל אם יש ספק , עשי בדיקת דם.
יש כמה סיבות לוסת לא סדיר . השכיחה שבינהן היא שחלות פוליציסטיות.
בטא 2 הוא למעשה בטא שלילי
את יכולה להשתמש בדיאנה כאמצעי מניעה והסדרת הוסת ולראות איך זה משפיע על האקנה והשיעור. אם זה לא משפיע לעבור לגלולה עם פחות הורמונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אפשר עוד שאלה
aukv18/08/2010אני צריכה לנסוע לחו"ל לשלושה שבועות לטיול והייתי רוצה לקבל מחזור בשבוע שבועיים הקרובים, כי לא בא לי מחזור בחופש...
יש אפשרות לעשות כזה דבר?
איך?
שוב תודה!
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקדמת הוסת
ד''ר דוד ישי18/08/2010זה תלוי מתי היה הוסת הקודם. התיעצי עם הרופא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרה- סידדנה17/08/2010
שלום!
שאלה שלי היא כזו:
האם פרה-סיד יכול לעזור אם לבעלי יש כמות קטנה של זרעונים תקינים?
האם הוא מגביר את הסיכויים להרות, והאם הוא יכול להפריע לי שאני לוקחת איקקלומין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרה -סיד
ד''ר דוד ישי17/08/2010הפרה - סיד אינו טיפול לזרע לא תקין. צריך להתיח אליו בעיקר כאל חומר מסכך שאינו גורם נזק.
הוא לא ישפיע על הטיפול שלך עם איקקלומין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרה סיד
דנה19/08/2010תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזוריהלי17/08/2010
שלום
בת 34, אני לפני IVF טבעי (אחרי כשלונות חוזרים).
בינתיים המחזור מאחר בשבוע ואני לא בהריון. אין כל זכר לדימום. מה עושים במקרה כזה? יש דרך כלשהי לזרז את הדימום?
המחזורים שלי מדוייקים מאד כל 27-8 יום. היום זה כבר יום 33.
מה עושים?
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובתכם
יהלי17/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שוב...
יהלי18/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבודקים אסטראדיול ופרוגסטרון
פרופ' אלכס סימון18/08/2010יתכן והחודש הביוץ התאחר. כדאי לבדוק הריון בבדיקת דם אם זה לא בוצע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרה USמלני17/08/2010
שלום
ביום ה' האחרון עברתי החזרה של 3 עוברים לאחר PGD,
בגלל E2 גדול מ6000 ביום הזרקת האוביטרל (הואהיה 8800והורידו אותו עם דקא לפני השאיבה)
מבצעים איזששהו מעכב של בדיקות דם ו US שאלתי היא האם US בשלב כל כך מוקדם אחרי ההחזרה לא יכול לגרום נזק?
והאם אני יכולה לסרב ל US כי זה ממש מלחיץ אותי רק לחשוב שעד שיש עוברים תקינים עוד ישחקו שם?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר US
ד''ר דוד ישי17/08/2010ככל שידוע לנו , אולטרסאונד ינו גורם שום נזק לעוברים בשום שלב של ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)