מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התייעצותורד04/07/2010
בת 41 אחרי שנה של טיפולי פוריות 5 הפריות שמתוכן 3 הריונות שלא צלחו הריון ראשון שהסתיים בשבוע 14 הריון שני שהיה הריון כימי הריון שלישי הסתיים בשבוע רביעי בטוח שלא צריכה להסביר את הקושי בנפשי במה שאני עוברת .עכשיו סיימתי טיפול שלא הצליח ואני נמצאת במצב שאני לא יודעת לאן להמשיך ואם בכלל האם לצערי יש מישהי בינכם שעברה משהו דומה ורוצה לסייע לי בעידוד נפשי או הכוונה אשמח גם לדעת הרופאים לכשישובו
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורד שלום
פרופ' שחר קול04/07/2010יש לשקול ברור של הפלות חוזרות.
בכל מקרה, הסיכוי להיריון תקין הוא טוב, בעיקר כיוון שהרית בשלוש פעמים מתוך 5 נסיונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות מוגדלותקאר04/07/2010
אני שבוע 7 פלוס 4 ימים ניצפה דופק וכהל מתאים לשבוע ההריון הרופא אמר לי שעדיין יש לי שחלות מוגדלות ואני מרגישה עדיין כאבים בשחלות האם מצב כזה יכול להזיק להריון או לעובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרוב - לא.
פרופ' שחר קול04/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא עוניםשר04/07/2010
אין לי מושג למה לא עונים השאלות נורא דחופות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד קצת סבלנות...
דורית04/07/2010הרופאים בכנס בחו"ל....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד קצת סבלנות...
דורית04/07/2010הרופאים בכנס בחו"ל....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי החזרת עובריםנטלי04/07/2010
שלום לרופאי הפורום, רציתי לדעת בבקשה מתי צפוי להיות ההחזרת עוברים החודש.. קיבלתי וסת ב-1/7/10 היום עשיתי בדיקת דם, יש לי עוברים מוקפאים בני 3 ימים! מתי צפויה להיות ההחזרה? ואם זה נופל על יום שבת מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
נטלי05/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוברים
פרופ' שחר קול05/07/2010תלוי אם על בסיס מחזור ביוץ טבעי או על בסיס טיפול תרופתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני נוטלת אסטרופם ובהמשך אנדומטרין
נטלי06/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
נטלי07/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוברים
פרופ` דוד בידר07/07/2010העוברים צריכים להיות מוחזרים ביום 3 אחרי הביוץ הטבעי או התחליפי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק לעוברמיכל02/07/2010
שלום רב,
רציתי לדעת באיזה שבוע להריון ניתן לבדוק דופק לעובר ? ואיך זה נעשה האם בUS ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
אני03/07/2010באם את יודעת בדיוק מה שבוע ההריון, ניתן לצפות בדופק בשבוע 6, אך הכי בטוח זה להגיע בשבוע 7.
הבדיקה לאיתור הדופק נעשית כמו הבדיקה הראשונה לאיתור שק הריון - א.ס. וגינאלי.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת בטאטולי02/07/2010
שלום,
ביום 12 להחזרה בטא 51
יום למחרת 110
יום למחרת ז"א יומיים אחרי הראשונה 180
האם ההכפלה תקינה? יוצא שאחרי יומיים הבטא שילשה את עצמה ועוד קצת.
יש לציין שאני עם דימומים כבר עוד מלפני הבטא שלא נפסקים על אף התמיכה (4 אוטרוגוסטאן ביום דרך הפה)
תענו בבקשה עם זה תקין כל זה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי טובה
מאיה02/07/2010תשובה לא מרופא אבל בכל זאת מצבי דומה ואני עונה מה שאמרו לי: ההכפלות מצויינות. דימום רצוי שלא יהיה. האם בדקת את רמת הפרוגסטרון? ההמלצה היא להוריד הילוך בגלל הדימום, לפחות עד לאולטרסאונד הראשון. לא להסתובב יותר מידיי, בטח שלא ספורט, לשתות הרבה. בקיצור שמרי על עצמך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות עם הרופאיםהללויה02/07/2010
שלום רופאים יקרים,
אבקש להתייעץ עמכם בנוגע להחלטה חשובה שעליי לקבל.
בת 40, בשנה האחרונה עברתי ארבעה טיפולי IVF כשבאחרון עם פרוטוקול שונה משלושת האחרים, נקלטתי. לצערי בסוף השבוע השביעי היתה לי הפלה טבעית. ההפלה היתה ב1/6 וטרם קיבלתי את המחזור.
את הטיפולים שלי אני עושה אצל רופא מצוין באופן פרטי. בית החולים הפרטי אינו בקרבת מקום ועייפתי קצת מהנסיעות, מהתשלום הגבוה, ואני חשה צורך לשנות יחידה דווקא עכשיו לאחר הצלחה בטיפול.
לאחרונה ביררתי ביחידה ציבורית הקרובה יותר לביתי, והתרשמתי מאוד לטובה מהצוות וממנהל היחידה.
אני קצת מתלבטת לגבי ההמשך, מצד אחד הפרוטוקול שקיבלתי מהרופא שלי עד כה הניב הצלחה, והרופא סבור כי עליי לקבל אותו שוב, מצד שני אני מעונינת לעבור ליחידה ציבורית שהיא יותר נוחה וקרובה, אך הפרוטוקול שהוצע לי שם שונה.
מה עליי לעשות לדעתכם? האם חזרה על אותו פרוטוקול שהניב הריון מגדילה את הסיכוי להקלט שוב?
כמובן שאוכל "לסחוב" עוד טיפול אם זה כדאי לדעתכם.
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע טוב לרופאים, אשמח לתגובה
הללויה03/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
ורד04/07/2010האם ניתן לקבל פרטים על הפרוטוקול שעברת
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסיה שלום
פרופ' שחר קול04/07/2010אפשר לבקש מהיחידה הציבורית לחזור בדיוק על אותו פרוטוקול שהניב הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול תודה ו...
הללויה04/07/2010אז בעצם מתשובתך ניתן להסיק שאכן כדאי ורצוי לחזור על פרוטוקול זה?
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתשובת הרופא
הללויה05/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול האם תוכל לענות לשאלתי?
הללויה05/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתשובת הרופאים
הללויה05/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרת
מאיה05/07/2010בכל שנה מתקיימים ברחבי העולם מספר כנסים. אני יכולה לספר לך שמאז שאני בטיפול מרפאת פוריות, שזה קצת יותר מחצי שנה, רופאים נסעו כבר לארבעה כנסים. התחום הזה כל הזמן מתקדם ומתפתח והרופאים מיישמים כל הזמן את החידושים ברגע שהם בשלב היישום בשטח. בכנסים בד"כ מוצגים חידושים וממצאי מחקרים שצפויים להיכנס ל"שטח" אחרי שיעברו את כל שלבי הבדיקות.
אבל בהחלט מצטרפת אלייך שיהיה מעניין לקרוא על כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לרופאיםאירה01/07/2010
שלום,
אני יודעת שכבר נשאלה השאלה הזו כאן הרבה פעמים וקראתי את התשבה בשאלות הנפוצות ומדובר בחזרה לשיגרה לאחר החזרת עוברים, אתם תמיד אומרים שיש לחזור לשיגרה רגילה לחלוטין לאחר החזרה ומותר להרים דברים וכו'...
אני יום לאחר החזרה ובאמת חזרתי לעשות דברים כמו להרים את הבת שלי ששוקל כ- 9 קילו, להרים את העגלה שלה, לשחק איתה בגן שעשועים, לעשלות איתה ולרדת איתה במדרגות, קניות וכו'... היום עשיתי מאמץ פיזי די גדול ולאחר מכן קראתי באינטרנט שיש פרופסור שממליץ על מנוחה של 5 ימים לאחר החזרת עוברים כי יש סיכוי שמאמץ פיזי יכול לגרום לפליטת העוברים מהרחם (אגב גם הרופא האישי שלי אמר לחזור לשיגרה).
לאחר שקראתי את דבריו של הפרופסור הזה נתקפתי חרדה, מה אם בגלל כל המאמץ שעשיתי היום העוברים נפלטו לי מהרחם? מצד שני יש לי ילדה בת שנה וחצי ובעלי לא בבית עד הלילה אני איתה לבד ולהימנע ממאמץ פיזי ומהרמת דברים כבדים הוא פשוט בלתי אפשרי ואני מוצאת את עצמי מחשבת כל צעד, צואגת מכל פעולה ואני מרגישה שאני כבר הולכת להתשגע אני ממש מתנצלת על האורך של ההודעה אבל מה דעתכם? האם באמת יכלתי לגרום לפליטת העוברים מהרחם? אודה לתגובתכם המהירה כי אני במתח נפשי אדיר ואני מרגישה שכל שניה בא לי לבכות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
דורית01/07/2010שלום לך,
האמת אין תשובה אחידה כי חלק מהרופאים ימליצו על מנוחה של יומיים שלושה בלבד וחלקם יגידו שלא צריך בכלל רק ביום הראשון לנוח.
אולם הרופא האישי שלי אמר שלא משנה מה תעשי אם העוברים טובים הם ייקלטו אפילו אם תקפצי
כי אם הגוף רוצה שהם ייקלטו אז תהיה השתרשות .
אולם אם העוברים באיכות פחות טובה וגם תנוחי לאורך כל ה- 12 יום הם לא בהכרח ייקלטו.
לכן , לנסות לפי ההגיון שלנו השכל הישר יש לנסות להתאמץ כמה שפחות אך זה לא בהכרח ייקבע.
לכן אל דאגה .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללחוצה
מאיה01/07/2010ראשית הלחץ מובן ומוכר לי מאוד באופן אישי.
הרופאים בכנס פוריות בארה"ב ולכן התשובות שלהן משתהות.
יכולה לספר לך בינתיים, שמחקרים לא הצליחו להוכיח קשר בין התנהגות אחרי החזרה להצלחת קליטת ההריון. האם זה מרגיע אותך? אני לא חושבת שיש לך הרבה ברירה. יש לך ילדה קטנה וברור שאת צריכה להיות איתה ולטפל בה וזה דורש גם מאמץ פיזי.
אני מציעה לך לנסות להיות אופטימית. אם ההריון תקין הוא יתפתח גם אם תנסי להפריע לו... ואם הוא לא תקין הוא לא יתפתח גם אם תנסי מאוד לעזור לו- זו העמדה שאני בחרתי לאמץ מתוך מה שאמרו הרופאים.
מאחלת לך שתשתחררי מהלחץ. לחץ לא משפיע על סיכויי הצלחת הטיפול אבל הוא עושה לא נעים זה בטוח..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל כך הרגעתן אותי!
אירה01/07/2010זאת החזרה שניה ,הראשונה לא הצליחה היה עובר אחד והוא היה רק "בסדר" עכשיו שני עוברים אמרו לי שהם נראים מושלמים ושהם ממש עוברים של הריון...
נקווה לטוב :-)
תודה רבה על המענה הזריז וערב מקסים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה לרופאים
אירה04/07/2010הם לא היו אמורים כבר לחזור?
רק שואלת, לא באה בטענות חלילה לרופאים המקסימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנוחה
פרופ' שחר קול04/07/2010אין הוכחה מדעית ליתרון שבמנוחה לאחר החזרת עוברים.
או במלים אחרות: מנוחה אינה משפיעה על תוצאות הטיפול מבחינת הריון.
מנוחה חשובה אם יש תגובה שחלתית מסיבית, כמפורט ב"שאלות נפוצות".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי ivf בקנדהפז01/07/2010
לחברי הפורום שלום
אשמח לקבל שמות של רופאים ישראליים המבצעים טיפולי ivf בקנדה רצוי בטורונטו
תודה
פז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוריות
דליה21/12/2014היי פז היתי רוצה לשמוע אם מצאת רופאים לפגיון בקנדה ואשמח לקבל שמות..
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת פרופיל הורמונלי
דורית02/07/2010היי...
בחרתי לענות לך כיוון שהרופאים אינם ואני בטוחה בתשובה לשאלתך.
מבצעים בדיקת דם לפרופיל הורמונלי בין יום 2 ליום 5 מקבלת הוסת = תחילת המחזור (מתחילים לספור מיום הדימום החזק ולא מההכתמות).
לי באופן אישי יש מחזור קצר (24-26 יום) והרופא ביקש שאשתדל לבצע את הבדיקה ביום השני (אפילו הראשון) בגלל שהמחזור קצר. אבל אצלך אני מבינה שהמצב לא כזה ולכן תהיה לך יותר גמישות ברגע שיתחיל הדימום....
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה... לא במקום הנכון!!
דורית02/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלישירה01/07/2010
שלום, לפני ארבעה חודשים הפסקתי לקחת גלולות במטרה להכנס להריון. מאז, אני מקבלת מחזור פעם בחודשיים בלבד. רופא הנשים שלי שלח אותי לבצע פרופיל הורמונלי. הרופא שלי לא ציין באיזה יום של המחזור החודשי עלי לבצע את הבדיקה. האם יש חשיבות ליום בו הבדיקה מתבצעת, או שזה לא משנה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמונלי - מתי?
דורית02/07/2010היי...
בחרתי לענות לך כיוון שהרופאים אינם ואני בטוחה בתשובה לשאלתך.
מבצעים בדיקת דם לפרופיל הורמונלי בין יום 2 ליום 5 מקבלת הוסת = תחילת המחזור (מתחילים לספור מיום הדימום החזק ולא מההכתמות).
לי באופן אישי יש מחזור קצר (24-26 יום) והרופא ביקש שאשתדל לבצע את הבדיקה ביום השני (אפילו הראשון) בגלל שהמחזור קצר. אבל אצלך אני מבינה שהמצב לא כזה ולכן תהיה לך יותר גמישות ברגע שיתחיל הדימום....
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא אחרי תמיכת אוביטרליערה01/07/2010
עברתי היום (1-7) החזרה של שלושה עוברים.
לתמיכה אני מקבלת סינרל ואוביטרל (היום זריקה אחת, ביום א 4-7 חצי אוביטרל ועוד חצי ב7-7.
לפי הפרוטוקול אני אמורה לעשות בדיקת הריון ב18-7 כ12 יום אחרי האוביטרל האחרון. האם ניתן להקדים את הבדיקה או שהתוצאה תהיה מושפעת מהאוביטרל???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יערה
מאיה01/07/2010השפעת האוביטרל יורדת כל יום מיום הזריקה.
את יכולה לבדוק ב 14.7 וב 16.7- אם תהיה בטא חיובית בבדיקה הראשונה וגם הכפלה שלה בבדיקה השנייה אז תוכלי להסיק שנקלט הריון.
הבעיה היא שאם התשובה תהיה חיובית ב 14.7 יעברו עלייך יומיים בלתי נסבלים... אז אולי עדיף לחכות עד ה 18?
אני הייתי במצב כזה בהזרעות כשקיבלתי תמיכת אוביטרל, לא חיכיתי אלא התכוונתי לבדוק בהפרש יומיים, והבטא בבדיקה הראשונה (מקביל ל 14.7 אצלך) היתה שלילית כך שידעתי כבר אז שהטיפול נכשל ולא ביצעתי כלל את הבדיקה השנייה. האם עדיף לדעת מוקדם? לדעתי כן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה
יערה05/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוביטרל
פרופ' שחר קול05/07/2010עדיף לא להקדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמו כאבי מחזור 4 ימים אחרי החזרהש30/06/2010
ביום ראשון החזירו לי 3 עוברים היום אני ביום הרביעי אחרי ההחזרה , מטופלת באנדומטרין , יש לי היום ממש כמו כאבי מחזור - ממש כמו שאני מרגישה ביום החזק של המחזור , יש לציין שהכל תקין אצלי .
זה נורמלי ?
זה קרה גם לעוד מטופלות ?
קצת בלחץ ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה מבעלות ניסיון...
ש30/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ש..
ליאת30/06/2010הי ש,
אני גם אחרי החזרת עוברים והיום התבשרתי שאני בהריון!! מהיום החמישי היו לי כאבים חזקים בבטן , בגב ובשדיים והיו לי גם בחילות...כנראה שהכאבים היו כתוצאה מההחזרה..מקווה שעזרתי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב.....
ש01/07/2010וואו איך אני שמחה לשמוע !
הרבה מזל טוב ...חזקת אותי מאוד .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה ליאת
אנונימי01/07/2010כמה ימים היית בבית במנוחה אחרי החזרת עוברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי מחזור
אירה01/07/2010גם לי היו כאבי מחזור אחרי ההחזרה הראשונה אצלי לצערי הייתה בטא שלילית. כאבי המחזור הם כתוצאה מהתמיכה ההורמונלית כנ"ל כאבי שידיים אני כרגע אחרי החזרה שניה (מאתמול) נקווה שהפעם תהיה תואה חיובית.
מחזיקה לך אצבעות בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובות החמות! אוסנת -
ליאת01/07/2010ההחזרה הייתה ביום שישי ככה שהייתי בבית שישי שבת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץענת30/06/2010
הי
עשיתי היום בדיקות דם לביוץ- ביום ה-21 ללא מעקב ותרופות.
המחזור שלי סדיר כל 28 יום.
מה התוצאות אומרות? היה ביוץ? יש סיכוי להיכנס להריון למרות שהבטא נמוכה?
מזה TSH ומה זה אומר שהוא גבןה-זה מפריע לכניסה להריון?
תודה!!!
ESTRADIOL(E2) 830.00 PMOL/L
(FOLLICULAR PHASE : 70 - 900 PMOL/L)
(MID-CYCLE : 140 -1900 PMOL/L)
(LUTEAL PHASE : 70 -1000 PMOL/L)
(POST MENOPAUSAL : <150 PMOL/L)
follicullar phase 70-90 pmol/l mid-cyc
le 140-1900 pmol/l luteal phase 70-100
0 post menopausal <150 pmol/l
FSH 3.69 MIU/ML
(FOLLICULAR PHASE : 3.0 - 20)
(MID-CYCLE : 4.5 - 26)
(LUTEAL PHASE : 1.1 - 14)
(POST MENOPAUSAL : 6.0 - 150)
HCG QUANT.(S) 0.30 IU/L
(HCG < 3 IU/L = NEGATIVE)
(HCG > 25 IU/L = POSITIVE)
LH 6.17 MIU/ML
(FOLLICULAR PHASE : 2.0 - 11 MIU/ML)
(MID-CYCLE : 12 - 105 MIU/ML)
(LUTEAL PHASE : 0.9 - 13 MIU/ML)
(POST MENOPAUSAL : 10 - 65 MIU/ML)
PROGESTERONE 71.80 NMOL/L
(FOLLICULAR PHASE : 0.5 - 4.8 NMOL/L)
(LUTEAL PHASE : 16.0 - 60.0 NMOL/L)
(POST MENOPAUSAL : 0 - 2.5 NMOL/L)
PROLACTIN 116.18 M/UL ( 70.00- 570.00) (*........)
FREE T4 9.41 PMOL/L ( 7.00- 17.00) (.*.......)
TSH 6.87 MIU/ML ( 0.34- 5.60) (.........)*
SG 1.01 SG
LEUCOCYTES UR. 25.00 LEUK./UL
NITRITE NEGATIVE
PH (URINE) 5.50
PROTEINE UR NEGATIVE
GLUCOSE URINE NORMAL MG/DL
KETONES NEGATIVE
UROBILINOGEN NORMAL MG/DL
BILIRUBIN UR NEGATIVE
ERYTHROCYTES NEGATIVE* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי ענת
מיכל30/06/2010ה tsh שלך אכן מעט גבוה, לא מאד גבוה , גם לי זה היה כך והורדתי אותו עם כדורי אלטרוקסין, היתה לי תת פעילות של בלוטת התריס, לשאלתך זה אכן יכול להפריע מעט לכניסה להריון אבל לא תמיד...בכל מקרה ובלי קשר להריון צריך לטפל בזה....זה לא טוב להיות בהריון עם תת פעילות של בלוטת התריס , זה יכול להזיק להריון....
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לבנות הפורום - דחוף !!!!!!!!!!מיכל30/06/2010
האם מישהי יכולה להמליץ לי על רופא נשים שעובד עם קופ"ח כללית באיזור חיפה???
היה לי רופה שעזבתי היות ולא הייתי מרוצה
אני מחפשת רופא שיהיה קשוב, סבלני ומקצועי ואשמח לקבל כל המלצה ממי שמכירה
זה דחוף ממש!!!!!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
אני30/06/2010ממליצה בחום רב על ד"ר דוד איסקוב, מתמחה בפוריות ומנהל את היחידה להפריה חוץ גופית. מקום משכנו (אלא אם כן תחליטי ללכת אליו באופן פרטי) זה במרכז לבריאות האישה בזבולון (קרית ביאליק). שווה את המאמץ. רופא נפלא, מקצועי ואמין !!!
הגעתי אליו לאחר אינספור אכזבות מרופאים וטיפולים.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! אשמח לקבל עוד המלצות....
מיכל30/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר דוד ישי
מלני30/06/2010הי
גיסתי הביאה אצלו תאומים מהממים אחרי המון הזרעות שלא הצליחו במקומות אחרים
היא עברה אליו ומיד התחילו IVF והצליחו בסיבוב שני
הוא מקסים ונעים ובאמת בן אדם טוב ובכלל הבנתי שכל הצוות בכרמל מהפקידה ועד מנהל המחלקה כולם אנושיים ונעימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ישי מקבל בכללית? איפה?
דנה30/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה
מאיה01/07/2010בהנחה שאת מדברת על רופא פוריות ולא רופא נשים "כללי" כי הרי שאלת כאן בפורום פוריות, אז קחי בחשבון שבכללית את פותחת תיק במרפאה ולא בהכרח אצל רופא מסויים. את יכולה לתאם כך שהביקור הראשון יהיה אצל רופא מסויים אבל בהמשך יטפלו בך רופאים שונים.
אז: 1. האם את מחפשת רופא פוריות או רופא נשים רגיל?
2. אם את מחפשת פוריות- בררי לגבי מרפאות, כלומר מי הם סגל הרופאים, מהו יחס האחיות, מי מנהל את המרפאה, וכו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ישי
לימונית07/07/2010לבקשתך על המלצה על רופא בצפון המקבל בקופ"ח כללית, אכן, כל מה שנכתב לך על ד"ר דוד ישי הוא אמיתי בהחלט (ממקור ראשון, כמטופלת שלו).
רופא מקצועי ובעל ניסיון רב, אנושי ביותר, בן אדם מדהים מכל בחינה: רגוע, קשוב, אכפתי, מתחשב ברצונות, ניתן לשאול אותו כל שאלה ולזכות לתשובה, סבלני מאוד, ועדין מאוד בעבודתו בזמן הטיפולים והבדיקות.
בקשר למה שנכתב לך כאן על היחידה, גם זה כמעט מדויק. רוב אנשי היחידה נחמדים ואדיבים, וכמו תמיד יש גם את אלה שפחות, אבל באמת רוב הצוות נחמד ואדיב.
לגבי בחירת הרופא במקום ציבורי, אז זה הולך פחות או יותר כמו שאמרו לך: את יכולה תמיד את פגישות הייעוץ לקבוע עם הרופא שאת מעוניינת, אבל הטיפולים עצמם :(שאיבה/החזרה/הזרעה/פיפל) - שיוצאים לפי התקדמות הטיפול, מתבצעים על ידי הרופא המקבל באותו יום, כך שאין ממש אפשרות לבחור.
כמטופלת בבי"ח הכרמל ותושבת האזור, אני בהחלט ממליצה לך על היחידה.
שיהיה בהצלחה,
לימונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנה - שכחתי להוסיף
לימונית08/07/2010ד"ר ישי, בנוסף לעבודתו בכרמל, מקבל גם בקופ"ח "לב הקריה" בקרית אתא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליחיםחן29/06/2010
בת 29 +1 כניסה הריון בקלות לפני שלוש שנים. הריון תקין למעט לחץ דם גבוה קצת, הסתיים בניתוח קיסרי בגלל התלפפות של חבל התבור על צווארה. כשמונה חודשים מנסה הריון שני. מעקב זקיקים תקין שלושה חוד', בדיקות דם תקינות. בדיקות הורמוניליות תקינות. יש לי עדיין נוזל שיוצא מהפטמות כשאני סוחטת את השד על אף שהפסקתי להניק למעלה משנה וחצי. האם ייתכן שזו הסיבה לקושי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לחלב מהפטמה
רויטל30/06/2010גם לי יש מעט חלב מהפיטמות שנה ושבעה חודשים לאחר הפסקת ההנקה ואני לאחר שני ניסיונות כושלים עם IVF כולל החזרת מוקפאים.
הפנו אותי לבצע בדיקת פרולקטין.
שיהי בהצלחה
רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)