מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אין זקיקיםרוני08/06/2010
לאחר 5 ימי איקקלמין ( 2 ביום) יום 11 למחזור ,
אין זקיקים בכלל ,רירית דקה
הכיצד?
בחודש שעבר , במעקב זקיקים על ביוץ טבעי ( יום ה- 13 ) לא נצפו זקיקים בכלל , בבדיקת דם , נראה שפוספס הביוץ?
מה קורה כאן? ייתכן ביוץ ללא זקיקים? ניתן להתגבר על הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממשיכים לעקוב
פרופ' אלכס סימון08/06/2010או מעלים מינון איקקלומין פעם הבאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לאחר דקאפפטיל?ש08/06/2010
אני בת 26 מחזור תקין , לאחר זריקת דקאפפטיל 3.75 ביום שני האחרון 31.5 היום קיבלתי מחזור, המשך טיפול עם גונל ביום ה14 .
תקין לקבל מחזור שבוע לאחר הזריקה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהחלט מקובל ואף צריך
פרופ' אלכס סימון08/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך יכול להיות??אני08/06/2010
אתמול עברתי שאיבה של 5 ביציות בבי"ח אלישע, נאמר לי כי הביציות אינן בשלות.
איך דבר כזה קורה? מדוע לא בודקים לפני השאיבה בעזרת US או ב. דם?
למנוע עוגמת נפש כ"כ רבה.........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך..
אני08/06/2010בשיחה נוספת עם המעבדה, נאמר לי שלבסוף הביציות הבשילו, אך לא היתה הפריה.
לציין שאני בטיפול הפריה חוץ גופית בשל בעיית זרע, מה יכולות להיות הסיבות שהזרע לא הצליח להפרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביציות לא בשלות
ד''ר דוד ישי08/06/2010אפשר לנסות להאריך את הזמן שבין מתן האוביטרל והשאיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביציות לא בשלות
ד''ר דוד ישי08/06/2010לצערי לא ניתן לבדוק את בשלות הביציות אלא רק לאחר שאיבתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ-דחוףשירה08/06/2010
שלום רב,
אני לקחתי החודש איקקלומין מהיום החמישי למחזור במשך חמישה ימים גלולה אחת ליום.
עשיתי מעקב זקיקים מהיום ה12 ביום ה12 היה זקיק בגודל22
ביום ה13 בגודל 24(בנוסף לקראת הערב היתה לי הפרשה צמיגית)(עובי רירית 8)
והיום שהוא היום ה14 הזקיק נהפך לציסטה בגודל 30! ללא נוזל בדוגלס.(עובי ריריית 10)
האם היה ביוץ?או שעלי להמשיך מעקב זקיקים החודש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ?
פרופ' אלכס סימון08/06/2010יתכן ועדין לא היה למרות 30 ממ, יתכן והיה וזה התוצאה לאחר ביוץ. כדאי להמשיך לעקוב ולבצע במקביל אסטראדיול ופרוגסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיבות לאי התפתחות העובראנונימי08/06/2010
מה יכולים להיות סיבות לאי התפתחות בעובר כאשר אני לא מעשנת ומשתדלת לשמור על איכות החיים נורמלית ובריאה?
יש לי רק לפעמים בעיה עם בלוטת התריס כאשר טיפלתי ביוד ועכשיו אני כל חודש עושה בדיקות דם לבלוטת התריס, כי נראה לי עקב ההורמנים שהייתי מקבלת לקראת השאיבה והחזרה אז התוצאות של הבלוטה קצת השתבשו(ערך הבלוטה לקראת השאיבה היה 6.5 כאשר הנורמה 5.5 ולאחר ההחזרה חזרתי לעשות בדיקה אז הערך עמד על 5.5).
אני לוקחת אלקטרוקסין
האם הבעיה יכולה להיות בגלל הבלוטת התריס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה פרוש אי התפתחות בעובר?
פרופ' אלכס סימון08/06/2010הפלה? או במעבדה? לא ניאה לי קשר לבלוטה. יותר קשור לפרוטוקול, לכיל האישה, לתרבית העוברים במעבדה, ואיכות הזרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי תשובה שליליתנירית08/06/2010
שלום
לפני כשבוע קיבלתי תשובה שאיני בהריון אחרי החזרת 2 עוברים (קיבלתי מחזור רגיל). האם אני צריכה לקבל איזשהו טיפול/זריקה כדי להוריד את מה שהכניסו לי בהחזרה או שבעצם אין מה להוריד כי זה ירד באופן טבעי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בווסת זה יורד
פרופ' אלכס סימון08/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהאנונימי08/06/2010
שלום
עברתי אתמול צילום רחם כבירור פוריות כדי להתחיל בסידרה של טיפולים עם הזריקות
רציתי לשאול אני היום ביום ה9 למחזור
האם ניתן להתחיל מהחודש את הזריקות או רק מחודש הבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתחילים בדרך כלל טיפול מהיום
מיואשת08/06/2010מהיום 3 למחזור .אני עברתי שתי השבחות והפעם השלישית הייתי בחול והגעתי לרופא ביום 9 עשיתי מעקב זקיקים אולטראסונד כדי לעשות השבחה על ביוץ טבעי וראה הרופא לפי בדיקות דם שאני יכולה להתחיל זריקות ולקחתי את הזריקות כמו כל טיפול והמשכתי ואני היום 7 אחרי השבחה החודש ורק מקווה לטוב בעזרת השם .....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אנונימי08/06/2010צריך לקוות לטוב וזה יגיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזריקות
ד''ר דוד ישי08/06/2010את הזריקות מתחילים בד"כ מיום 3 למחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואימרים ז08/06/2010
בוקר נהדר לראופים
מקבלת זריקות מנוגון מ31 במאי מאתמול מקבלת 6 אמפולות ביום
בתאום יש לי פריחה בגוף יותר ברגלים כמו עכיצת יתוש אדום ושורף
מה צריך לעשות ?אני מוכנה לסבול אם זה לא מזיק לטיפול
יש משהוא שירגיע הגרידה ?
הרבה תודות לרופאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנוגון
פרופ' אלכס סימון08/06/2010זה לא מזיק לטיפול אולם כדאי לעבור למנופור. כניראה פיתחת תגובה אלרגית למנוגון. לחילופין להזריק את המנוגון לשריר בעכוז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- LH גבוה בתחילת מחזוראלינור07/06/2010
שלום רב,
אובחנתי כפוליציסטית-מחזורים ארוכים, של כ50 יום,זקיקים קטנים רבים,אקנה .
בהמלצת הרופא התחלתי לקחת דופסטון שני כדורים למשך 10 ימים. לאחר 3 ימים החל הוסת.
מצורפים הבדיקות שבוצעו ביום 4 למחזור.
ביום ה-5 התחלתי לקחת איקקלומין.
לאחר שקיבלתי את תוצאות הבדיקת דם נבהלתי מהLH הגבוה והפסקתי לקחת את האיקקלומין (לקחתי רק יום אחד).
אני מבינה שאצל פולציסטיות הערך יכול להיות גבוה, אך לפי שיטוטים באינטרנט הבנתי כי ערך גבוה כזה אמור להיות לפני ביוץ ואני הייתי בסך הכל ביום מחזור 4.
האם תוכלו להסביר לי מדוע הLH יצא כה גבוה?
כיצד ה -LH הגבוה משפיע על הפוריות שלי?
האם זה אומר שיקח לי להכנס להריון יותר זמן?
האם מתאימים טיפול לפי רמת הLH?
כשאכנס להריון ב"ה - האם יכולים להיות סיכונים בגלל הרמה הגבוהה הנ"ל ? (קראתי באינטרנט שיש יותר סיכון להפלות)
האם יש מצב שבפרופיל ההורמונלי הבא התוצאות יהיו שונות?
המון תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר LH גבוה
פרופ' אלכס סימון08/06/2010ניתן לחזור על הבדיקה אולם בהחלט יכולה להיות רמה כזו בפוליצסטיות.
הטיפול המומלץ איקקלומין. אין קשר לסיכויי ההריון. צריך להשיג ביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת IVF מספר 6נטעלי07/06/2010
בת 36, בתחילת הדרך בפרופיל הורמונלי FSH 13.6
(מאז כשנתיים לא עשיתי שוב).
פרוטוקול נוכחי 5 מונופור + צטרוטיד. פעם ראשונה שגדל זקיק אחד בלבד (מחרתיים שאיבה).
פרוטוקלים קודמים הניבו עד 5 ביציות מקסימום.
שאלותיי:
- האם זה הזמן לעבור לביוץ במחזור טבעי ולהפסיק את הנסיונות להגדלת כמות הביציות?
- האם בביוץ על בסיס טבעי ניתן לעשות בכל חודש טיפול?
-מדוע לא הפסיקו לי את המונפור כאשר ראו שיש רק זקיק אחד מוביל ואין עוד בדרך? הרי מטרת המונופור הוא לגרות את השחלות ומאחר ואלו לא גורו, מה הטעם להמשיך במונופור עד לשאיבה?
- האם יש טעם לבצע שוב בדיקת FSH ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVF חוזר
פרופ' אלכס סימון08/06/20101. כדאי לחזור על FSH
2. אם אומנם טיפול הורמונאלי לא מסייע בהבאת מספר ביציות - כדאי לעבור לטיפול מחזור טבעי.
3. אילו היו מפסיקים הזקיק שהתפתח היה עלול לדעוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץפזית07/06/2010
שלום, מנסה להכנס להריון כבר שנה וחצי, יש ילדים, ומטופלת ע"י הזרעות.
החודש עשיתי הפסקה ללא הורמונים והזרעות אך בדיוק בזמן הביוץ נראה כי יש לי דימום, רק בניגוב, דימום בצורת הפרשה חומה, אדומה בניגוב בלבד.
מה המשמעות של דימום זה? האם החודש לא אוכל להכנס להריון כתוצאה מהדימום? מה הסיבות לכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא בהכרח יפריע
פרופ' אלכס סימון08/06/2010ההפרשה נובעת משינוי הורמונאלי בזמן הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקויותפזית07/06/2010
שלום, אני מבייצת רק בשמאל אך בצילום רחם נמצא הדבקויות.
האם משמע שהזרע לא יכול להגיע לביצית? האם הפריה IVF פותרת בעיה זו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום פזית
פרופ' אלכס סימון08/06/2010בטיפול הזרקת זרע מתעלמים ממה שראו בצילום. הצילום הוא לא תורה מסיני לעיתים הממצאים אינם נכונים. אולם נתן לרופא שלך להחליט על משמעות הצילום ושיטת הטיפול.
הפרית מבחנה עוקפת בעיה זו אם אומנם קיימת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שקד08/06/2010האם ההפרשה הדמית מגיעה רק אחרי מס' ימים? משריטה לא היתה אמורה להיות ההפרשה אחרי ההזרעה באותו היום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשה
פרופ' אלכס סימון09/06/2010בדרך כלל מופיעה לאחר ההזרקה אולם לעיתים הדמום מצטבר בצואר עד שפורץ החוצה וזה לוקח מספר ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות דמיות אחרי iuiשקד07/06/2010
שלום רב,
ביום חמישי (לפני 4 ימים) עברתי iui , עכשיו בניגוב אחרי פיפי הפרשה חומה דמית. הייתי רוצה לדעת מה הגורם? האם זו יכולה להיות השתרשות או שזה כישלון של הטיפול? האם עוד יש סיכוי להצלחת הטיפול?
ראיתי את זה ופשוט כבר מיואשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה
פרופ' אלכס סימון08/06/2010נובע ככל הנראה משריטהשל צואר הרחם דרכו עבר הקטטר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שקד09/06/2010בוקר אור לצוות הרפואי ולבנות הפורום,
הייתי רוצה לדעת האם הפרשה דמית כתוצאה מהקטטר לא היתה אמורה להיות במידית או מקסימום למחרת ואחרי ארבעה ימים עדיין זה יכול לקרות?
האם זה יכול להיות מהשתרשות?
אחרי כמה ימים יש השתרשות?
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשה מתמשכת
פרופ' אלכס סימון09/06/2010אומנם את צודקת - מרבית ההפרשות מהחדרת קטטר מתרחשות באותו יום. אולם לעיתים הדימום מצטבר באזור הצואר ויוצא החוצה מאוחר יותר.
הדימוםאינו מהשרשה היות וזו אמורה להתרחש רק 10 ימים לאחר ההזרקה.
אפשרות אחרת היא רירית רחם שבירה שמדממת טרם זמנה. ניתן לטפל בזה בתמיכה הורמונאלית.
יתכן גם "פצע" בצואר שמדמם בקלות. זה ניתן בדיקה וטיפול בהתאם. היות והרופא לא העיר על פצע בצואר, אני מניח שזו לא הסיבה.
בקיצור דווחי לרופא, הוא יבדוק את האפשרויות השונות ויטפל במה שצריך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהדנה07/06/2010
שלום...
אני בת 40 מחזור כל 31 או 33 יום,
חישבתי את הביוץ שלי במחשבון ביוץ, ואני אמורה לבייץ ביום שישי
אתמול הייתי אצל רופא הנשים שלי והוא אמר שהיום צריך לבצע הזרעה
היום הייתי אצלו וביצענו הזרעה, (בבדיקה אתמול הוא ראה שלושה זקיקים, שתים מהם בגודל טוב)
יש לי כמה שאלות
א. אני קצת מבולבלת נוכח זה שלפי החישוב שלי אני אמורה לבייץ עוד כמה ימים, האם הוא ביצע לי את ההזרעה מוקדם מדי.?
ב. אחרי ההזרעה יש לי כאבים בבטן התחתונה, האם אמורים להיות כאבים?
ג. מה אתם מציעים לעשות?... האם להמשיך לקיים יחסים כרגיל
אני חייבת לציין שזה הריון שני לפני שנה ילדתי, הריון ספונטני... והפעם לוקח לי כמה חודשים וללא הצלחה, זה הזרעה ראשונה
תודה על תגובתכם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ????......
דנה08/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
דנה08/06/2010עוד דבר שרציתי לשאול
באיזה גודל מינמום עד איזה גודל מקסימום אמור להיות הזקיק בשביל לעשות הזרעה
לפי מה שראיתי שהרופא רשם זקיק אחד היה 20 וזקיק שני 21
האם זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה
ד''ר דוד ישי08/06/2010א. אני מניח שהרופא יודע מה הוא עושה. מאחר שאנחנו לא עוסקים במתמטיקה יתכן שהביוץ הקדים מעט
ב. לא אמורים אבל מפעם לפעם יש. אם הם יחמירו , פני לבדיקה
ג. רעיון מצויין לקיים יחסי מין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווצויות רחםחסוי07/06/2010
ערב טוב,
האם שימוש בנרות אנדומטרין עלולים לגרום להתכווצויות של הרחם במהלך השימוש והאם זה נורמלי או שמא מרמז שמשהו אינו כשורה ?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי
לימור08/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכווצויות
ד''ר דוד ישי08/06/2010זו לא תופעה ידועה של אנדומטרין. לא נשמע לי כמו משהו שמרמז על משהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)