מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביוץ מוקדם והריוןשרה08/06/2010
שלום,
בת 31 נשואה ( בעלי 25 ), מנסים להרות 4 חודש'.
הפסקתי גלולות מזה 7 חודש' אחרי 3 שנים.
וסתות לא הכי סדירות , בוצע US ביום ה - 3 לוסת וכן פרופיל הורמונלי - הכל תקין.
בשל ביוץ לא סדיר, וציפייה של 4 חודש' , התחלתי החודש להיעזר בערכת ביוץ.
זוהה ביום ביום ה- 9 למחזור.
מאוד רוצים להצליח ולהרות, ומקווים עכשיו שעם הערכה הביוץ יוודע לנו וכך הסיכוי יגדל.
אינני שומרת נידה, ללא הפלות או הריונות קודמים.
לא ביצענו בדיקות אחרות ( מעבר לבדיקות (גנטיות ודם ובדיקה גניקולוגית ופאפ ) .
האם זה יכול לעשות משהו בכניסה להריון? או לתת לטבע לעשות את שלו? אולי יש סיכוי טוב שתופסים את זמן הביוץ...?
שאלה נוספת - אם אני יודעת את זמן הביוץ , מתי אפשר לעשות בדיקת דם להריון? לא רוצה לחכות לאיחור במחזור..
אשמח מאוד לתשובה מרגיעה וחיובית.
לא רוצה להלחיץ את עצמי עם בדיקות ובירורים...
תודה מראש לרופא/ ה שישיבו
רבקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצרפת תאריכי וסת:
שרה08/06/201025/2/10
23/3/10
15/4/10
4/5/10
29/5/10 - מחזור אחרון
יש אפשרות שחודש' האחרונים פספסנו ביוץ כי חשבתי שהוא יופיע 14 יום מהווסת?!
כי החודש הוא זיהה מוקדם....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה תודה
רבקה08/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ להריון
פרופ' אלכס סימון08/06/2010הערכה או מעקב ביוץ יכולים לסייע לקצר את הזמן עד להריון בעיקר אם הביוץ לא סדיר
בדיקה להריון מבצעים שבועיים לאחר הביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקיםלילית08/06/2010
סליחה עוד שאלה
זקיקים גדולים בצד ימין ועוד זקיקים קטנים בצד שמאל או ההפך
מה זה אומר?
מזה בכלל זקיקים - סליחה על הבוריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיקים
ד''ר דוד ישי08/06/2010זקיקים הם שקים של נוזל , בשחלה , שבתוכם מתפתחות ומבשילות הביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אולטרסאונד לפני הזרעהלילית08/06/2010
שאלה נוספת
יומיים לפני ההזרעה עשו לי אולטרסאונד והצצתי בתוצאות ראית 6.0
ויומיים אחרי ראיתי באולטרסאונד 25.0
ואז קבעו שבאותו יום של 25.0 אני עושה את ההזרעה
מזה בעצם אומר המספרים האלה
לתשובתכם המהירה אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי לילית
חסוי08/06/2010המספרים שראית ככל הנראה מצביעים על גודל הזקיקים שלך. ברגע שזקיק מתפתח דיו מתרחש ביוץ (בין אם הוא עצמאי לבין אם מתרחש כתוצאה מזריקה). ברגע שזקיק מבשיל ניתן לבצע הזרעה. הסמיכות בין הביוץ להזרעה מגדילה את הסיכויים להריון.
שיהיה לך המון המון בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילית
חסוי08/06/2010המספרים שראית ככל הנראה מצביעים על גודל הזקיקים שלך. ברגע שזקיק מתפתח דיו מתרחש ביוץ (בין אם הוא עצמאי לבין אם מתרחש כתוצאה מזריקה). ברגע שזקיק מבשיל ניתן לבצע הזרעה. הסמיכות בין הביוץ להזרעה מגדילה את הסיכויים להריון.
שיהיה לך המון המון בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצרפת תאריכי וסת אחרונים:
שרה08/06/201025/2/10
23/3/10
15/4/10
4/5/10
29/5/10 - מחזור אחרון
יש אפשרות שחודש' האחרונים פספסנו ביוץ כי חשבתי שהוא יופיע 14 יום מהווסת?!
כי החודש הוא זיהה מוקדם....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה צורף להודעה הלא נכונה :-(
שרה08/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה25 באולטרסאונד
ד''ר דוד ישי08/06/2010איך אפשר לתת תשובה סבירה בלי לדעת למה מתיחס המספר הזה. יתכן שמדובר בזקיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרסאונד וגינאליסתיו08/06/2010
להלן התוצאות: ביום ה- 8 למחזור(מחזור סדיר 23- 26 יום)
גוף הרחם: גודל כולל : 4.4 4.1 3.4 ס"מ
עובי רירית הרחם: 8.3 מ"מ
שחלה ימין: גודל : 2.0 2.6 ס"מ מרקם תקין
שחלה שמאל: גודל : 1.9 2.9 ס"מ מרקם תקין
זקיקים ימין : בקוטר 12 מ"מ
זקיקים שמאל : זקיקים קטנים
דוגלאס : אין נוזל בדוגלאס
בבקשה תגידו לי מה אומרת התוצאה של הבדיקה מבחינת פוריות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב זקיקים
ד''ר דוד ישי08/06/2010זה אומר שהאולטרסאונד נעשה בשלב מוקדם ועדיין אין זקיק בשל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה מתרומת זרעלילית08/06/2010
שלום רב יש לי כמה שאלות
אני בת 32 נעשה לי הזרעה ע"י תרומת זרע כיוון שלבעלי יש בעיית פוריות
1. מה הסיכויים להריון.
2. קראתי בפורום זה שעושים הזרעה לאחר 36 שעות ממתן הזריקה , ולי עשו הזרעה כמה שעות אחרי מתן הזריקה.
3. מה הסימנים שאני בהריון? האם עצירות היא אחד הסימנים? צריך לחכות שבועיים אבל מאוד קשה
4. אם אני יערוך בדיקה ביתית לפני הבדיקת דם בתאריך שהמליץ הרופא האם יהיו תוצאות?
אודה לכם מאוד לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע תורם
ד''ר דוד ישי08/06/20101. כמו במצב טבעי - כ 15% לטיפול
2. הזרע ממשיך להפרות יומים ויותר לאחר ההזרעה
3. אין סימנים להריון בשלב הזה
4. אין שום טעם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין זקיקיםרוני08/06/2010
לאחר 5 ימי איקקלמין ( 2 ביום) יום 11 למחזור ,
אין זקיקים בכלל ,רירית דקה
הכיצד?
בחודש שעבר , במעקב זקיקים על ביוץ טבעי ( יום ה- 13 ) לא נצפו זקיקים בכלל , בבדיקת דם , נראה שפוספס הביוץ?
מה קורה כאן? ייתכן ביוץ ללא זקיקים? ניתן להתגבר על הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממשיכים לעקוב
פרופ' אלכס סימון08/06/2010או מעלים מינון איקקלומין פעם הבאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לאחר דקאפפטיל?ש08/06/2010
אני בת 26 מחזור תקין , לאחר זריקת דקאפפטיל 3.75 ביום שני האחרון 31.5 היום קיבלתי מחזור, המשך טיפול עם גונל ביום ה14 .
תקין לקבל מחזור שבוע לאחר הזריקה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהחלט מקובל ואף צריך
פרופ' אלכס סימון08/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך יכול להיות??אני08/06/2010
אתמול עברתי שאיבה של 5 ביציות בבי"ח אלישע, נאמר לי כי הביציות אינן בשלות.
איך דבר כזה קורה? מדוע לא בודקים לפני השאיבה בעזרת US או ב. דם?
למנוע עוגמת נפש כ"כ רבה.........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך..
אני08/06/2010בשיחה נוספת עם המעבדה, נאמר לי שלבסוף הביציות הבשילו, אך לא היתה הפריה.
לציין שאני בטיפול הפריה חוץ גופית בשל בעיית זרע, מה יכולות להיות הסיבות שהזרע לא הצליח להפרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביציות לא בשלות
ד''ר דוד ישי08/06/2010אפשר לנסות להאריך את הזמן שבין מתן האוביטרל והשאיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביציות לא בשלות
ד''ר דוד ישי08/06/2010לצערי לא ניתן לבדוק את בשלות הביציות אלא רק לאחר שאיבתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ-דחוףשירה08/06/2010
שלום רב,
אני לקחתי החודש איקקלומין מהיום החמישי למחזור במשך חמישה ימים גלולה אחת ליום.
עשיתי מעקב זקיקים מהיום ה12 ביום ה12 היה זקיק בגודל22
ביום ה13 בגודל 24(בנוסף לקראת הערב היתה לי הפרשה צמיגית)(עובי רירית 8)
והיום שהוא היום ה14 הזקיק נהפך לציסטה בגודל 30! ללא נוזל בדוגלס.(עובי ריריית 10)
האם היה ביוץ?או שעלי להמשיך מעקב זקיקים החודש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ?
פרופ' אלכס סימון08/06/2010יתכן ועדין לא היה למרות 30 ממ, יתכן והיה וזה התוצאה לאחר ביוץ. כדאי להמשיך לעקוב ולבצע במקביל אסטראדיול ופרוגסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיבות לאי התפתחות העובראנונימי08/06/2010
מה יכולים להיות סיבות לאי התפתחות בעובר כאשר אני לא מעשנת ומשתדלת לשמור על איכות החיים נורמלית ובריאה?
יש לי רק לפעמים בעיה עם בלוטת התריס כאשר טיפלתי ביוד ועכשיו אני כל חודש עושה בדיקות דם לבלוטת התריס, כי נראה לי עקב ההורמנים שהייתי מקבלת לקראת השאיבה והחזרה אז התוצאות של הבלוטה קצת השתבשו(ערך הבלוטה לקראת השאיבה היה 6.5 כאשר הנורמה 5.5 ולאחר ההחזרה חזרתי לעשות בדיקה אז הערך עמד על 5.5).
אני לוקחת אלקטרוקסין
האם הבעיה יכולה להיות בגלל הבלוטת התריס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה פרוש אי התפתחות בעובר?
פרופ' אלכס סימון08/06/2010הפלה? או במעבדה? לא ניאה לי קשר לבלוטה. יותר קשור לפרוטוקול, לכיל האישה, לתרבית העוברים במעבדה, ואיכות הזרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי תשובה שליליתנירית08/06/2010
שלום
לפני כשבוע קיבלתי תשובה שאיני בהריון אחרי החזרת 2 עוברים (קיבלתי מחזור רגיל). האם אני צריכה לקבל איזשהו טיפול/זריקה כדי להוריד את מה שהכניסו לי בהחזרה או שבעצם אין מה להוריד כי זה ירד באופן טבעי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בווסת זה יורד
פרופ' אלכס סימון08/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהאנונימי08/06/2010
שלום
עברתי אתמול צילום רחם כבירור פוריות כדי להתחיל בסידרה של טיפולים עם הזריקות
רציתי לשאול אני היום ביום ה9 למחזור
האם ניתן להתחיל מהחודש את הזריקות או רק מחודש הבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתחילים בדרך כלל טיפול מהיום
מיואשת08/06/2010מהיום 3 למחזור .אני עברתי שתי השבחות והפעם השלישית הייתי בחול והגעתי לרופא ביום 9 עשיתי מעקב זקיקים אולטראסונד כדי לעשות השבחה על ביוץ טבעי וראה הרופא לפי בדיקות דם שאני יכולה להתחיל זריקות ולקחתי את הזריקות כמו כל טיפול והמשכתי ואני היום 7 אחרי השבחה החודש ורק מקווה לטוב בעזרת השם .....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אנונימי08/06/2010צריך לקוות לטוב וזה יגיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזריקות
ד''ר דוד ישי08/06/2010את הזריקות מתחילים בד"כ מיום 3 למחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואימרים ז08/06/2010
בוקר נהדר לראופים
מקבלת זריקות מנוגון מ31 במאי מאתמול מקבלת 6 אמפולות ביום
בתאום יש לי פריחה בגוף יותר ברגלים כמו עכיצת יתוש אדום ושורף
מה צריך לעשות ?אני מוכנה לסבול אם זה לא מזיק לטיפול
יש משהוא שירגיע הגרידה ?
הרבה תודות לרופאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנוגון
פרופ' אלכס סימון08/06/2010זה לא מזיק לטיפול אולם כדאי לעבור למנופור. כניראה פיתחת תגובה אלרגית למנוגון. לחילופין להזריק את המנוגון לשריר בעכוז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- LH גבוה בתחילת מחזוראלינור07/06/2010
שלום רב,
אובחנתי כפוליציסטית-מחזורים ארוכים, של כ50 יום,זקיקים קטנים רבים,אקנה .
בהמלצת הרופא התחלתי לקחת דופסטון שני כדורים למשך 10 ימים. לאחר 3 ימים החל הוסת.
מצורפים הבדיקות שבוצעו ביום 4 למחזור.
ביום ה-5 התחלתי לקחת איקקלומין.
לאחר שקיבלתי את תוצאות הבדיקת דם נבהלתי מהLH הגבוה והפסקתי לקחת את האיקקלומין (לקחתי רק יום אחד).
אני מבינה שאצל פולציסטיות הערך יכול להיות גבוה, אך לפי שיטוטים באינטרנט הבנתי כי ערך גבוה כזה אמור להיות לפני ביוץ ואני הייתי בסך הכל ביום מחזור 4.
האם תוכלו להסביר לי מדוע הLH יצא כה גבוה?
כיצד ה -LH הגבוה משפיע על הפוריות שלי?
האם זה אומר שיקח לי להכנס להריון יותר זמן?
האם מתאימים טיפול לפי רמת הLH?
כשאכנס להריון ב"ה - האם יכולים להיות סיכונים בגלל הרמה הגבוהה הנ"ל ? (קראתי באינטרנט שיש יותר סיכון להפלות)
האם יש מצב שבפרופיל ההורמונלי הבא התוצאות יהיו שונות?
המון תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר LH גבוה
פרופ' אלכס סימון08/06/2010ניתן לחזור על הבדיקה אולם בהחלט יכולה להיות רמה כזו בפוליצסטיות.
הטיפול המומלץ איקקלומין. אין קשר לסיכויי ההריון. צריך להשיג ביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת IVF מספר 6נטעלי07/06/2010
בת 36, בתחילת הדרך בפרופיל הורמונלי FSH 13.6
(מאז כשנתיים לא עשיתי שוב).
פרוטוקול נוכחי 5 מונופור + צטרוטיד. פעם ראשונה שגדל זקיק אחד בלבד (מחרתיים שאיבה).
פרוטוקלים קודמים הניבו עד 5 ביציות מקסימום.
שאלותיי:
- האם זה הזמן לעבור לביוץ במחזור טבעי ולהפסיק את הנסיונות להגדלת כמות הביציות?
- האם בביוץ על בסיס טבעי ניתן לעשות בכל חודש טיפול?
-מדוע לא הפסיקו לי את המונפור כאשר ראו שיש רק זקיק אחד מוביל ואין עוד בדרך? הרי מטרת המונופור הוא לגרות את השחלות ומאחר ואלו לא גורו, מה הטעם להמשיך במונופור עד לשאיבה?
- האם יש טעם לבצע שוב בדיקת FSH ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVF חוזר
פרופ' אלכס סימון08/06/20101. כדאי לחזור על FSH
2. אם אומנם טיפול הורמונאלי לא מסייע בהבאת מספר ביציות - כדאי לעבור לטיפול מחזור טבעי.
3. אילו היו מפסיקים הזקיק שהתפתח היה עלול לדעוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)