מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פיורגוןרעות05/06/2010
שכחתי להזריק היום פיורגן בשעה 3 כמו ב3 ימים הקודמים ,האים זה בסדר להזריק כעת לאחר שעתיים ???זה לא משבש את הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמנם לא רופאה- אבל בטח להזריק עכשיו
מאיה05/06/2010מה שחשוב זה להקפיד לא לסטות בהרבה שעות (למשל לא להזריק פעם בבוקר ופעם בערב) אבל סטייה של שעתיים שלוש לא נורא. (בזריקות שמעודדת את גדילת הזקיקים, לא בכל סוגי הזריקות).
ואגב, את יכולה להתקשר לקו של פוריגון, 24 שעות ביממה, כדי לקבל תשובה לא מסתם מישהי שקוראת כאן (כלומר ממני).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקה באיחור
ד''ר דוד ישי05/06/2010אפשר להזריק באיחור של שעתיים. איחור כזה אינו משבש בד"כ את הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הכוונה העוברים במצב לא יציב?יהודית05/06/2010
הפונדקאית שלנו בהריון. בכל אולטרהסאונד כתוב שהעוברים בתנוחה לא יציבה. מה הכוונה? נאמר לנו שזה טבעי עד הלידה.
נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנוחת העובר
ד''ר דוד ישי05/06/2010מהשאלה אני מניח שיש יותר מעובר אחד. העובר או העוברים משנים את תנוחתם במהלך ההריון. ככל שההריון מתקדם היכולת שלהם לעשות את זה פוחתת . למרות שבמצבים קיצוניים , בעיקר כאלה עם ריבוי מים , הם יכולים לשנות את תנוחתם אפילו תוך כדי תהליך הלידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת טיפולא.ס05/06/2010
ב25/05 מחזור והתחלתי 1 דקפפטיל ל5 ימים ביום השני 2אמפולות מנופר ואחרי 5ימים 0.5 דקפפטיל יומים לפני השאיבה הוחלט להפסיק את הטיפול בהחלטה משותפת עם הרופא
שאלתי היא:האם לאחר ההפסקה לא התקיים ביוץ(לא הוזרק אובטרל)
ומתי אני יקבל את הווסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקה
פרופ' שחר קול05/06/2010יש לדעת ערבי ההורמונים בעת ההפסקה.
יתכן שלא יהיה ביוץ, אם לא היתה תגובה שחלתית.
לכן לא ניתן לקבוע מתי יגיע הווסת הבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיק קטןאפרת05/06/2010
יום 11
זקיק 13
פרוגסטרון 9.2
E2 , 180
1 ) האם היה ביוץ?
2) זקיק בגודל הזה לא בשל לביוץ, כיצד בייץ?
3) מה עושים כדי שבפעם הבא הביוץ יתרחש בזקיק גדול יותר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נענתי..
אפרת05/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקיק קטן
ד''ר דוד ישי05/06/2010חסרים לי פרטים חשובים עליך. בכל מקרה , למרות הפרוגסטרון הגבוה יחסית , אף אחד מהדברים האחרים אינו תומך בזה שביצת וקרוב לודאי שלא ביצת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקיק קטן
אפרת05/06/2010זה שהפרוגסטרון היה גבהה לא אומר שביצתי ?
מה צריך כדי שכל הפרמטרים יהיו "מסונכרנים" E2, זקיק בגודל בשל להפריה ופרוגסטרון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר IVFרוני05/06/2010
ד"ר שלום,
טיפול IVF ראשון, החזירו לי 2 עוברים
,ביום ה 14 בטא הייתה 719, לאחר יומיים 2234.
הרופא אמר שאין צורך לבצע בדיקת בטא נוספת אלא לחכות שבועיים לאולטראסאונד.
האם לפי ערכי הבטא יש סיכוי לתאומים? האם לא הייתי צריכה לבצע בדיקת בטא נוספת??
אני נורא לחוצה ודואגת..
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ' שחר קול05/06/2010יש סיכוי לתאומים. בדיקת א.ס. תוכיח.
אין צורך בבדיקות דם נוספות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך יתכן?גילת05/06/2010
קיבלנו תוצאות בדיקת זרע שלי בעלי בן 30(אני בת 29) והמורפולגיה רק 2% תקינים. לעומת זאת כל שאר הפרמטרים טובים הריכוז 168 מיליון וכו..ממש טובים השאר.
הריון ראשון הופסק בגלל מום במי שפיר והריון שני היהה כימי.
הרופא אמר לי שמורפולוגיה זו חמורה ואין אפשרות להמשיך לנסות טבעי.
שאלתי היא כזו, אז איך יתכן שאכן נכנסתי טבעי פעמיים?האם זה שנכנסתי מעיד על משהו, והאם זה שלא היה תקין מבחינה גנטית קשור איכשהו לזה?כי אני אומרת שאם כן מה הטעם בהזרעה והשבחה?הרי אם זה לא תקין גנטית מה הטעם?
תודה
ואנא הסבירו לי איך בכל אופן נכנסתי..
ונכנסתי יחסית מהר בשניהם, בניסיון השני..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יתכן?
פרופ' שחר קול05/06/2010המורפולוגיה עשויה להשתנות בצורה ניכרת, וללא סיבה ברורה. כך שאם היום רק 2% תקינים, יתכן שבעבר היה טוב יותר, וכמובן שיתכן שבעתיד יהיה טוב יותר. לכן, לא ניתן לפסול אפשרות של לנסות באופן טבעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי iuiשקד05/06/2010
שבת שלום,
שלשום (יום חמישי), עברתי iui היום מרגישה כאבים בבטן תחתונה שמאלית.
הייתי רוצה לדעת האם זה טיבעי שפתאום מופיעים כאבים והאם זה יכול להראות על משהו שלילי כבר מעכשיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
חסוי05/06/2010אני לא רופאה... חשוב לי לציין קודם כל, עם זאת עשיתי הזרעה לפני כשבוע וחצי, גם לי היו מעט כאבים בבטן התחתונה מספר ימים לאחר ההזרעה. איני רוצה להתחייב, אבל כאבים הם תופעה שאינה חריגה.. רציתי לשתף כדי להרגיע מעט... מקווה שתיעני ע"י צוות הרופאים במהרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
חסוי05/06/2010אני לא רופאה... חשוב לי לציין קודם כל, עם זאת עשיתי הזרעה לפני כשבוע וחצי, גם לי היו מעט כאבים בבטן התחתונה מספר ימים לאחר ההזרעה. איני רוצה להתחייב, אבל כאבים הם תופעה שאינה חריגה.. רציתי לשתף כדי להרגיע מעט... מקווה שתיעני ע"י צוות הרופאים במהרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיון אישי - אינני רופאה
דנה05/06/2010שתדעי שגם לי היו כאבים אחרי ההזרעה
אצלי הכאבים התחילו עוד באותו הערב ונמשכו כיום וחצי למחרת
מעיין התכווצויות שכאבו מאאאדדד
זה לא מעיד על כלום ואין סכנה שההזרעה לא הצליחה (שאלתי את הרופאה שלי בזמנו)
בדר"כ הכאבים נובעים מהחומר שבו משתמשים להשבחת הזרע ובגלל שבדר"כ בקיום יחסים רגילים החומר הזה לא מגיע כל כך עמוק, זה כואב יותר
בקיצור, תהיי אופטימית, ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
ד''ר דוד ישי05/06/2010יכולות להיות סיבות רבות לכאבים. כאלה שקשורות לטיפול וכאלה שלא. רובן לא משמעותיות . אם הכאב יעלם לבד אין מה להתעכב על הסיבה. אם הוא יתחזק , פני לבדיקה.
דבר אחד ברור . הכאבים אינם קשורים בסיכויים שלך להצליח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מונפור_+ מחזור דימוםסיגל05/06/2010
שבת שלום
יש לי שתי שאלות
1. מדוע מונופר צריך לקבל אישור מיוחד של הקופה(מכבי) ואילו שאר ההורמונים מנופקים ללא בעיה?
2. אם השנים ימי הווסת שלי מתקצרים מיומים של דימום לבקושי חצי יום של דימום כיום, האם זה מעיד על משהו? האם זה גורם יותר לבעיה להכנס להריון בזמן טיפולי IVF?
תודה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגל שלום
פרופ' שחר קול05/06/20101. קביעה של הקופה, לפי שיקוליה.
2. יש לברר את עובי הרירית ומרקמה, וכמובן לדעת את כל ההיסטוריה הרפואית שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעידית05/06/2010
אתמול יו0 11 להחזרת 3 עוברים מוקפאים היו לי כמה הכתמות חומות, היום כבר אין כלום. האם גם אם נכנסים להריון יכולות להיות הכתמות או שזה סימן קטן שהטיפול נכשל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוסנת שלום
פרופ' שחר קול05/06/2010לא ניתן לקבוע, רק ע"י בדיקת דם להיריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נרות אנדומטרין ודימום - דחוף !חסוי05/06/2010
בוקר טוב,
אני לאחר מחזור טיפול ראשון בהזרעה. לפני ההזרעה הזרקתי 75 יח' של גונאל F על בסיס יומיומי עד אשר מספר זקיקים הבשילו ואז הוזרק אוביטרל. יום למחרת (25.5) בוצעה השבחת זרע ומיד לאחר מכן הזרעה. החל מיום המחרת (26.5) התחלתי ליטול נרות פרוגרסטרון מסוג אנדומטרין לשם תמיכה, פעמיים ביום סך הכל (בוקר וערב). הבוקר (5.6), כשבוע וחצי לאחר התחלת השימוש באנדומטרין, הופיעו הפרשות דמיות... את בדיקת הדם להריון אני אמורה לבצע ביום שלישי הקרוב. אני מאוד מודאגת ... היום יום שבת ואין לי אפשרות לשוחח עם אחיות מרפאת הפוריות. הייתי מעוניינת לדעת האם מי מבאי/ות הפורום מכיר תופעות לוואי של אנדומטרין ? האם זה נורמלי בשלב זה לדמם ? באם מדובר בדם הווסת (לצערי) הרי שהיא צריכה להופיע בעוד מספר ימים... האם ייתכן שבמידה ואין זו התחלת דימום ווסת, מדובר חלילה בהפלה ???
במידה ומישהו יודע או מכיר את התופעה המדוברת, אשמח לחוות דעת (גם אם אינך רופא/ה)
תודה ושנדע רק בשורות טובות !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
מאיה05/06/2010ייתכן דימום קל מפציעה הנגרמת ממוליך האנדומטרין. דימום של ממש לא סביר שמקורו בפציעה כזו אבל הוא גם לא מרמז בהכרח שאין היריון.
לאחר גירוי זקיקים בזריקות הורמונליות לעיתים כשלא נקלט היריון הווסת מקדימה... אני מקווה שזה לא המצב אצלך. יש הריונות שמתחילים בדימום. דעתי האישית היא קודם כל שתמשיכי את האנדומטרין ואם הדימום הוא יותר מדמם קל בניגוב- תתקשרי לרופא שלך ביום ראשון.
למיטב הבנתי, דימום בשלב הזה אינו יכול להיות הפלה כי גם היתה הפרייה והשרשה זה עדיין לא נחשב היריון ומה שעדיין לא היריון לא יכול ליפול. אבל זה לא משנה כרגע, משנה כרגע שתמשיכי בתמיכת האנדומטרין עד להתייעצות עם רופא.
מבינה את הלחץ, מקווה שיתפתח באופן חיובי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מאיה
חסוי05/06/2010תודה רבה על הסיוע, את מכירה את זה שמרוב לחץ את לפעמים לא חושבת שיש אחרות במצב שלך ? אז הבוקר כשמעט נרגעתי החלטתי לבדוק האם ישנם מקרים נוספים דומים לשלי... כרגע אכן מוקדם מכדי לדעת ועדיף להמנע ממחשבות שליליות ולהמתין לבדיקת הדם. כולי תקווה שהכל יתנהל כשורה.
שוב תודה על המשוב, שיהיה גם לך בהצלחה ובשורות טובות במהרה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום
ד''ר דוד ישי05/06/2010דימום קל ולפעמים אפילו חזק , אינו מעיד בהכרח על כשלון הטיפול. את צריכה להמשיך בטיפול לפי התוכנית ולעשות בדיקת דם להריון ביום שנקבע לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
חסוי05/06/2010תודה רבה על המענה, ד"ר. שבוע טוב !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם יום 3 למחזורנינה04/06/2010
שלום, בעקבות בירורי פוריות אחרי קושי להכנס להריון שנתיים ללא אמצעי מניעה עשיתי את הבדיקות של היום השלישי למחזור. יש לי תור עם הרופא בעוד כמה שבועות, אבל אשמח לעזרה בפיענוח התוצאות שקיבלתי:
TSH 1.34 mIu/l normal range: 0,35 - 5,50 .(.*........)
Prolactin 95 mIU/l
LH - Luteinizing Hormone 2.4 IU/l
FSH 5.1 IU/l
קטן מ 200 Estradiol (E2) pmol/L
Progesterone 1.9 nmol/L
Testosterone Total 1.9 nmol/l normal range: 0,5 - 2,6
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין
פרופ' שחר קול04/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המהירה!!!!
נינה05/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד ביוץלאה04/06/2010
אני מנסה החודש להיכנס להיריון בצורה טבעית, (הרופא שלי החליט על הפסקה) ורציתי לדעת מה הערכים של ה-LH והE-2
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקות דם
לאה05/06/2010מחר אני עושה בדיקות דם בבקשה תענו לי זה דחוף
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון טבעי
ד''ר דוד ישי05/06/2010השאלה כללית מדי . מה אורך המחזור שלך ? באיזה יום של המחזור את עושה את הבדיקה ? מה הממצאים באולטרסאונד ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקיק קטן
אפרת05/06/2010זה שהפרוגסטרון היה גבהה לא אומר שביצתי ?
מה צריך כדי שכל הפרמטרים יהיו "מסונכרנים" E2, זקיק בגודל בשללהפריה ופרוגסטרון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
לאה06/06/2010אורך המחזור שלי הוא 30 יום. אני עושה אתהבדיקה ביום ה-14. אין לי אולטראסאונד ובדיקות נוספות, כי חודש אני לא במעקב.
למרות גילי הרופא שלי החליט על טיפול במנגון חודש כן וחודש הפסקה מוחלטת אפילו לא בדיקות דם (את זו אני עושה דרך רופאת משפחה).
אני עם 2 ילדים.
אנא תשובכם המהירה
תודה רבה
לאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתם אותי
לאה06/06/2010אני ביום ה14 למחזור וזה דחוף
אורך המחזור 30 יום
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת CT ותכנון הריוןדורית04/06/2010
שלום עברתי בדיקת CT , לפניה לא קיימתי יחסי מין -11 יום להופעת וסת ולאחרייה קיימתי יחסי מין. כמה זמן לאחר הבדיקה מופרש היוד מהגוף ואם התעברתי בימים שלאחר הבדיקה האם קיים סיכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היוד לא מסכן ההיריון
פרופ' שחר קול04/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאותו עניין
דורית12/06/2010ראשית תודה על תשובתך המהירה
שנית ובדיקת הCT ראש שעברתי בעצמה... הקרינה... האם מסוכנת בצורה כלשהי אם קיימתי יחסי מין באותו יום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ישבן רדום בעקבות גסטוןשרית04/06/2010
שלום רב.
אני 10 ימים לאחר החזרת 2 עוברים. אני לוקחת 2 גסטון ביום בישבן בשריר.
1. בימים האחרונים הישבן שלי רדום לגמרי, ממש כמו הלחי לאחר טיפול אצל רופא שיניים. האם יש מקום לדאגה? זה טבעי?
2. כמו כן, אני עייפה מאוד והשינה שלי מאוד חזקה ומרגישה קצת מפוזרת כזו, תחושה בשינה של אי ריכוז, אי נוחות משהו לא ברור... רק רוצה לדעת שזה בסדר וטבעי האמנם?
3. יש לי מספר פעמים ביום כאבים ברחם עמומים כאלו, לא ממש מציק ....
אודה לתשובה
בברכה
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גסטון
פרופ' אלכס סימון04/06/2010כדאי לדווח לרופא המטפל מפני שאם יש הריון תצטרכי להמשיך עם הזריקות עוד מספר שבועות. הרדמות של הישבן משמעותו בצקת מקומית, הווצרות גושים בישבן ולחץ על עצבים המזינים את העור. תופעת לואי מוכרת עם גסטון. שאר התופעות מרמות ההורמוניםהגבוה בעיקבות הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסים אחרי החזרהרחל04/06/2010
3 ימים אחרי החזרה קיימנו יחסי מין, וגם יום למחרת (4 ימים אחרי ההזחרה).
האם זה יכול לפגוע בסיכויים להריון? מדובר בהחזרת מוקפאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא פוגע
פרופ' אלכס סימון04/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)