מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דימום - 10 ימים אחרי הזרעהBalbalot13/12/2021
היי,
1.האם דימום שהתחיל 10 ימים אחרי הזרעה ( 12 יום אחרי אוביטרול) בהכרח מחזור ?
2. היו לי 2 זקיקים , אך מכיוון שלא היה ברור אם רק זקיק אחד טוב ( ככל שניתן לדעת מבדיקות הדם והאוטרסאונד) הוחלט על הזרעה במקום שאיבה.
האם יכול להיות שהזקיק אחד היה תקין והייתה הפרייה והשתרשות והדימום הוא של בעקבות הזקיק השני שאולי גם הייתה בו ביצית שלא הופרתה ? יכול להיות כזה מצב ?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קבלת מיזור 12 יום לאחר אוביטרל הנה בהחלט לפי הציפיות,את שאר האפשרויות מריך לאשש אירת הם ספקולטיביות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרתי עוברים קפואים לפני 3 ימיםחנה13/12/2021
החזרתי עוברים קפואים לפני 3 ימים ולא מרגישה כלום מאז אין כאבים בכלל😥זה מדאיג אותי מאוד.תמיד שהחזרתי היה עקצוצים בבטן תחתונה הפעם כלום 😭 מישהיא עברה דבר כזה והיה משהו טוב בסוף? 😥 פליז דוקטור תגיד לי את דעתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
במקומך לא הייתי נותן משקל כזה או אחר לתחושות אוביקטיביות או סובייקטיביות,ולכן אל תאבדי תקווה לגבי הסיכוי שלך להרות.
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה במחזור טבעי- המשך שאלהמורן12/12/2021
לאחר שיודעים את היום המדוייק של הביוץ- ההחזרה על בסיס מחזור טבעי תתבצע בדיוק לפי גיל העובר? אם העובר הוא 3 ימים חייבים לבצע את ההחזרה לאחר 3 ימים? זה בעצם נותן מקסימום סיכוי להשרשה?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אכן כך,למרות שחלון ההשתרשות משתרע גם מעבר לתקופה הייעודית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובר מוקפא על בסיס מחזור טבעי- שאלה נוספתמורן12/12/2021
שלום,
האם הזמן המקובל לביצוע ההחזרה על בסיס מחזור טבעי צריך להיות מדוייק- x ימים לאחר הביוץ בהתאם לגיל העובר?
האם ערך פרוגסטרון גבוה מ 4 ביום שלאחר הביוץ הוא מספיק כדי לבצע את ההחזרה 3 ימים לאחר מכן עם תוספת תמיכה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך לקבוע יום ביוץ מדויק שזה שווה ליום שאיבת ביציות
פרופ` דוד בידר12/12/2021צריך לקבוע יום הביוץ המדוייק שזה שווה ליום שאיבת ביציות.
את היום המדוייק קובעים לפי אולטרה סאונד ודם.
ערך 4 זה בערך לאחר יום או יומיים מהביוץ ויש עוד נתונים כדי לקבוע ביוץ מדוייק, לפי אולטרה סאונד- היעלמות זקיק או גדילתו ונוזל באגן, ולפי פרוגסטרון ואסטרוגן בבדיקות עוקבות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות לפני מחזוראנונימית12/12/2021
שלום, אני ובעלי מנסים להיכנס להריון כבר 7 חודשים. אני בת 28, יש לנו ילד בן שנתיים שנולד בקלות. בחודשים האחרונים אני מבצעת מעקב זקיקים, הרופא רואה רירית יפה וביוץ שמתקרב ונראה מצוין- אבל מתחיל לי הכתמות חומות כשבוע לאחר הביוץ ומחזור כמה ימים לאחריהן. מה יכולה להיות הסיבה לכך? איך ניתן לטפל בבעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היות ולא נקלט היריון מתחילת הפרשה זו
פרופ` דוד בידר12/12/2021היות ולא נקלט הריון מתחילה הפרשה כזו.
יש לחפש את הסיבה לאי הצלחה להרות ו האולטרה סאונד צריך להיות במקביל לבדיקות דם המראות איך היה הביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה ההכתמות מתחילות כל כך מוקדם
אנונימית12/12/2021שלום, תודה על תשובתך. השאלה היא, למה ההכתמות מתחילות כ"כ מוקדם? האם מדובר ברמות נמוכות של פרוגסטרון? או שאין מה לייחס לזה חשיבות? אציין שלאחר מספר ימים מתחיל לי המחזור החזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בין הסיבות להפרשה דמית שמקדימה-בעיה אורגנית בצואר הרחם או הרחם,אי ספיקה של הגופיף הצהוב המתבטאת בהפרשת פרוגסטרון מופחתת ולעיתים לפרק זמן קצר יותר,אנדומטריוזיס
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקומבס בלתי ישיר חיובי
אנונימית13/12/2021תודה על תשובתך! במידה וקיבלתי תוצאה חיובית במבחן קומבס בלתי ישיר- האם לדבר יש השפעה על קליטת ההריון? אציין כי בהריון הראשון גם כן קיבלתי תוצאות חיוביות במבחן זה.
שנית, איך ניתן לבדוק את הסיבות שציינת בתשובתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא סביר שיש לדבר השפעה על קליטת ההיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממה מיוצר הפרוגסטרון התחליפי שבנירות ובזריקותשם11/12/2021
הי שאלה שמסקרנת אותי ממה מיוצר הפרוגסטרון התחליפי שבנירות ובזריקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון הוא הורמון הבנוי ממבנה כימי
פרופ` דוד בידר11/12/2021פרוגסטרון הוא הורמון הבנוי ממבנה כימי של מולקולת הסטרואידים ויש תהליכים מעבדתיים היוצרים הורמון לפי הנוסחא הכימית שלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות אחרי טיפול שנכשלשואלת11/12/2021
שלום אחרי ביטא שלילית של מוקפא ואחרי שקיבלתי חודש הורמונים וזריקות, קיבלתי ווסת ( גיל המעבר) אבל פתאום התחילו לי כאבים בבטן בצד ימין למעלה בצד הכבד כמו דקירות לסירוגין, האם זה יכול להיות מההורמונים והזריקות? איך אפשר לבדוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם הכאבים לא חולפים יש להיבדק
פרופ` דוד בידר11/12/2021גובים באיזור הכבד לא כל כך קשורים לזריקות.
בכל אופן אם הכאבים חא חולפים יש להיבדק אך לדעתי יחלפו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטן אחרי אוביטרל והזרעהori10/12/2021
שלום,שלשום בערב הזרקתי אוביטרל ואתמול בצהריים עברתי הזרעה. היום התחילו לי כאבי בטן (לא בצד כמו ביוץ) אלא ממש במרכז הבטן התחתונה... לא חושבת שזה גירוי יתר ... האם נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יומיים אחרי אוביטרל קשורים לביוץ וגירוי השחלה
פרופ` דוד בידר11/12/2021גובים יומיים אחרי אןביטרל קשורים לביוץ וגירוי השחלה וזה יחלוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מיחושים אחרי החזרה ווסתשאלה09/12/2021
שלום אחרי החזרת מוקפא וביטא שלילית , אחרי 6 ימים ווסת, ביום השלישי לווסת דקירות בצד שחלה ימין, מה זה יכול להיות? האם זה מדאיג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא מדאיג וזה חלק מתופעות הטיפולים
פרופ` דוד בידר11/12/2021זה לא מדאיג וזה חלק מתופעות הטיפולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא - צריכה לחשוש?איילת09/12/2021
שלום ,
אני בשבוע 4 ו- 6 ימים . עשיתי כבר שלוש פעמים בטא בהפרשים של יומיים : ראשון - 386
שלישי- 658
חמישי- 843 (היום).
האם זה תקין?
ביום שלישי עלייה של יותר מ 1.5 והיום עלייה של פחות מ- 1.5 .
האם זה מדאיג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא העליה אינה תקינה
פרופ` דוד בידר11/12/2021העליה לא תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בטא עולה לא מספיק
איילת17/12/2021הבטא הגיעה ל 1036 בשבוע 5 ו- 6 ימים .
הבנתי שלא תקין . האם אפשר לדעת מה הבעייה ?
רואים שק הריון קטן למצב הנוכחי .
האם צריך התערבות להוריד או שזה אמור לרדת לבד? או שיש עוד סיכוי שזה כן יתפתח טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך לעקוב אחרי הבטא ולהחליט בהתאם
פרופ` דוד בידר17/12/2021להתפתח טוב לא.
צריך לעקוב אחרי הבטא ולהחליט בהתאם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - בטא נמוכה אבל יש דופק
איילת22/12/2021לאחר בדיקת אולטרסאונד הרופא היה בשוק שיש דופק עם בטא של 1136 בשבוע 6 ו- 4 ימים.
הוא התכוון לפעול כדי להוריד אבל בגלל הדופק אמר לחכות עוד שבוע ולראות מה יהיה .
כרגע שבוע 6 ו- 4 ימים שק הריון בגודל 9 מילימטר והעובר בגודל 2 מילימטר . האם לדעתך יש סיכוי להריון בריא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלראות אם הכל מתפתח תקין וגם לעשות מי שפיר
פרופ` דוד בידר22/12/2021בשוק של הרופא שלך אפשר לטפל.
כעת צריך ללכת לפי מעקבש האולטרה סוני ולראות אם הכל מתפתח תקין וגם לעשות מי שפיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אץטעיתי בלקיחת אנדמוטרין, האם זה משפיע?הודה09/12/2021
עברתי הזרעה לפני שבוע, הרופא המליץ לקחת אנדומטרין 3 פעמים ביום.
למשך ששה ימים לקחתי רק פעם אחת ביום בטעות, ורק לאחר מכן שמתי לב שצריך 3 פעמים ביום. אני אמורה להמשיך לקחת אנדומטרין עוד 7 ימים ואז לבצע בדיקת הריון.
האם זה משפיע על התהליך?
אני בלחץ אדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למעשה אין צורך בכלל בתמיכה אחרי הזרעות
פרופ` דוד בידר11/12/2021לא קרה כלום.
למעשה אין צורך בכלל בתמיכה אחרי הזרעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לגבי פרוצדורת ההחזרהשואל09/12/2021
שלום רב, האם תמיד בהחזרה אמורים להראות לאשה במסך האולטרסאונד את הליך החדרת הקטטר לרחם?
2. אם נותר עובר אחד מוקפא ואנו מעוניינים להעביר אותו לבית חולים אחר קרוב , האם זה אפשרי וכדאי? ואיך עושים זאת בפועל?
3. איפא נמצאת מעבדת הivf הכי מתקדמת בארץ? האם בתל השומר? האם ניתן להעביר אליהם?
4. האם ניתן לדעת כמה שברים יש לעובר המוקפא ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מראים את הקטטר אך הכל תלוי ברופא המטפל
פרופ` דוד בידר11/12/20211.מראים את הקטטר, אך הכל תלוי ברופא המטפל.
2. אפשר להעביר את העובר לבית חולים קרוב אך קודם צריך להתקבל לבית החולים, לפתוח תיק ואז יסבירו לך איך להעביר העוברים.
3.כל המעבדות טובות ואין דבר כזה מעבדה מתקדמת ביותר.
4. העובר שמוקפא יש לו דרוג ואפשר לבקש דו״ח המעבדה ולראות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו מוזר שהתרחש היוםפלונית09/12/2021
לפני 9 ימים החזירו לי עובר קפוא
ביום 8 (אתמול) היו לי כאבים בבטן ובגב התחתון ובערב חלפו הבוקר יצא לי גוש חום ונקודות אדמות כאלה בניגוב
אין לי דימום ועדיין יש לי חתיכות קטנות כמו דם כרוש כרגע אני שוב עם כאבים קלים בבטן ובגב ותחושה שמחזור עומד להגיע יום א בדיקת בטא יש מקום לאופטימיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהוא
פרופ` דוד בידר09/12/2021במצבים כאלה הסיכויים פחות טובים שיש קליטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובר מוקפא על בסיס מחזור טבעימורן08/12/2021
שלום,
לפני כשבוע בוצעה לי פעולת החזרת עובר מוקפא על בסיס מחזור טבעי.
לפי מה שקראתי ההחזרה חייבת להתבצע X ימים לאחר הביוץ, בהתאמה לגיל העובר המוקפא, כדי שגיל רירית הרחם יהיה תואם.
ההחזרה בוצעה אצלי רק 6 ימים לאחר הביוץ (אפילו 6 וחצי כי הפעולה בוצעה בערב) בעוד שגיל העובר היה 4 ימים (היה 3 ימים והופשר יום לפני ההחזרה). כלומר- באיחור של יומיים. ביום הביוץ ערך הפרוגסטרון היה 3, ויום לאחר מכן 4.4. עובי הרירית היה תקין, 9.5.
על פי הרופא המטפל ערך הפרוגסטרון היה נמוך מדי ולכן קבע את ההחזרה רק ל 6 ימים לאחר הביוץ. הוא הוסיף תמיכת קרינון ודופיסטון. יום לפני ההחזרה ערך הפרוגסטרון היה 66.3.
האם על אף חוסר ההתאמה בין מס' הימים לאחר הביוץ (6) לבין גיל העובר (4) יש סיכוי להיקלט? האם אכן ערך הפרוגסטרון היה נמוך מדי והיה צורך להמתין?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
למרות פער הזמנים בין גיל העובר למועד ההחזרה המצופה,נתוני הפרוגסטרון שלך מצביעם על עיכוב אפשרי במועד הביוץ שלך ,ובכל מקרה חלון ההשתרשות רחב מספיק כדי לאפשר השתרשות גם בסטיית מועד ההחזרה המצופה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת עובר מוקפא במחזור טבעי- שאלת המשך
מורן09/12/2021תודה.
הביוץ היה באותו זמן מכיוון שביום לאחר מכן באולטרסאונד מעקב זקיקים, הזקיק המוביל נעלם.
כדי שאדע להמשך- האם במצב כזה כשיודעים שהיה כבר ביוץ מומלץ לבצע את ההחזרה בדיוק על פי גיל העובר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרה
פרופ` דוד בידר09/12/2021אם היום זקיק ולמחרת לא סימן שהיה ביוץ. הביוץ נחשב מה אולטרה סאונד היום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרה- שאלת המשך
מורן09/12/2021אז אם בוודאות היה ביוץ כי הזקיק נעלם היה צריך לספור את הימים להחזרה מאותו יום על פי גיל העובר?(הפרוגסטרון באותו יום היה 3).
האם עדיין יש סיכוי להשתרשות למרות שהההחזרה בוצעה באיחור של כיומיים וחצי אם הספירה היא בגיוק מאותו יום של הביוץ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש משמעות למעקב אחרי lh בהחזרת קפוא עם אסטרופם?מטופלת08/12/2021
יש תנודות בין מעקב למעקב , האם מעיד על משהו כשיש ברקע אסטרופם?
אין זקיק מוביל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין משמעות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)