מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לד"ר שחר קול- ייעוץ פרטיחסוי15/05/2010
שבת שלום
מעוניינת לבוא אליך לייעוץ באופן פרטי, רציתי לשאול ולדעת האם חשבונית שתביא לי אוכל לקבל החזרים ממכבי, האם אתה רשום במכבי כמנהל מחלקה, יועץ וכו'..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול15/05/2010מבוטחות מכבי - בריאות האישה, חיפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עלי לעשות?גלילה15/05/2010
הבוקר קיבלתי מחזור זו הפרייה חמישית שעברתי במשך שנה וחצי אני מייצרת מספר רב של ביציות שמופרות לעוברים אך בתנאי מעבדה מעולם לא התפתחו לכדי הקפאה.מחר יש לי בדיקת דם למרות שאני כבר יודעת שהיא תהיה שלילית מה עלי לעשות?אני כבר ממש מיואשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה להמשך
פרופ' אלכס סימון15/05/2010בדרך כלל כדאי לבדוק יחידה אחרת, פרוטוקול אחר, ברור אם ניתן לבצע לכשלון השרשה חוזר, בקיצור לשנות "אטמוספרה"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הפלהדניאלה.ס15/05/2010
באמצע מרץ עברתי גרידה אחרי הפסקת דופק
מייד קיבלתי פרוגינובא שגרמה דימום אחרי שבוע שנטלתי התחלתי גלולות (בגלל ציסטות) ל- 3 שבועות...
כשסיימתי את הגלולות ניגשתי לבדיקות והיה דיכוי (פרוג' 3 אסטרידול קטן מ 200)
רירית 8 לא סדירה
הרופא רצה להתחיל פרוטוקול, אך הרגשתי לא שלמה שטרם קיבלתי מחזור אחרי גרידה וביקשתי לחכות למחזור במחשבה שיגיע תוך מספר ימים
לצערי כבר 10 ימים וטרם קיבלתי מחזור
1.האם יש מקום לדאגה?
2.האם מחזור יגיע רק בעוד חודש?
3.מה אתם ממליצים?
4.האם היה טיפשי מצידי לדחות את תחילת הטיפול, והתחלת סטימולציה היתה מביאה איתה את המחזור???
אשמח לכל תובנה והמלצה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחילת טיפול שנידחה
פרופ' אלכס סימון15/05/2010האם כוונתך "כבר 10 ימים" היא - שיש איחור ב 10 ימים? הרי יש להמתין חודש לפחות בין מחזור למחזור. המידע כאן מבולבל משהו. מתום הגלולות יש להמתין חודש למחזור חדש.
כדי שתדעי היכן את נמצאת בצעי בדיקה ל E2, פרוגסטרון ואף בטא.
לפי התשובות תדעי מתי הווסת עשוי להגיע ומתי להתחיל טיפול. כל זאת כמובן בהתייעצות עם הרופא ששלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה, והמשך שאלה
דניאלה.ס15/05/2010אחרי שסיימתי ליטול את כל 21 הגלולות לא קיבלתי מחזור...
האם עדיין יש חודש המתנה? המחזור לא היה אמור להגיע עם סיום נטילתן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאומנם כן - היה צריך להגיע
פרופ' אלכס סימון15/05/2010לכן בצעי בדיקות שהמלצתי ועם התוצאות פני לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לשאלתי מהיום " הריון לאחר ivf"א.15/05/2010
אז אני יכולה להבין מתשובתך כי עליי להתעלם מזה שאנני מרגישה שום שינויי בשדיים אלא להתמקד בעובדות אובייקטיביות? כי לא קיבלתי תשובה לשאלתי
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמת אמרת
פרופ' אלכס סימון15/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר ivfא.15/05/2010
אני כנראה בהריון לאחר טיפול ivf , הבטא ב 12.5 94 , ו ב 13.5 151 . מטריד אותי שאני לא מרגישה שום שינוי בשדיים כמו שהרבה מהנשים מדווחות: לא גודש ולא כאבים בפטמות, אפילו הולכות וקטנות לדעתי, בדיקת פרוגסטרון ב 13.5 127 , ואסטרדיול 6880 , מקבלת תמיכה של אנדומטרין ואסטרופם, האם זה מעיד על בעיה כלשהי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף
א.15/05/2010ההחזרה ב 30.4
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה מצוין!
פרופ' שחר קול15/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין אחרי IVFמיכל15/05/2010
אתמול קיבלתי תשובה חיובית לטיפול IVF (בטא 131), האם אפשר לחזור לקיים יחסי מין, אני יודעת שאומרים 3 ימי התנזרות, אבל האם אין שום סכנה, היה לי הריון כימי בעבר שלא התפתח ולכן מאד חוששת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראי "שאלות נפוצות".
פרופ' שחר קול15/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוף סוף תשובה חיוביתמיכל15/05/2010
שלום לכולן, רציתי לספר לכן שסוף סוף זה הצליח גם לי (ועכשיו נותר לקוות שגם ימשיך כך)
אני בת 40.5, וזה ניסיון רביעי של IVF, ואתמול קיבלתי תשובה חיובית לבטא (131)
אז שמרו על אופטימיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה בהמשך
פרופ' שחר קול15/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל משל טובבבבבבב
חסוי15/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טובבבבב
חסוי15/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב
רויטל16/05/2010שיהיה בהצלחה ובשורות טובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולם
מיכל20/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למסירה הורמוניםלילך15/05/2010
שלום
לכל מי שמעוניינת יש לי ברוול,דקפפטיל,מנופור
למסירה ,אני באזור דרום
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל את המונופור
חסוי15/05/2010שלחתי לך איימל, אשמח לקבל את המונופור
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה דחוף למנופור ולדקא
לימור17/05/2010אני בנייד 0542496060
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנופור ודקא
מיואשת!!!!!!!30/06/2010שלום
מזל טוב
אם עדיין התרופות ברשותתך אשמח לקבל
סיגלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הזרעהאנונימית15/05/2010
שלום
רציתי לדעת האם אפשר להשתמש בזרע שניתן מס' ימים לפני הזרעה, בן הזוג שלי לא יהיה בארץ ואני לא רוצה לפספס את החודש?
והאם זה משפיע על אחוזי ההצלחה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה
פרופ' שחר קול15/05/2010ניתן להקפיא הזרע, ולהפשירו במועד המתאים (סמוך לביוץ).
התהליך משפיע לרעה על איכות הזרע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה הורמונליתשירה15/05/2010
בוקר אור רופאים יקרים
האם 2 נרות אנדומטרין מספיקים לתמיכה?
אני שומעת כאן על סוגי תמיכה שונים ומשונים שלא הוצעו לי.
האם יתכן כשלון טיפול בשל אי תמיכה מספת?
כיצד פועל האנדומטרין אני משתמשת לפי הוראות הרופא בוקר וערב
מה קורה בצהריים? פרק זה ארוך ללא תמיכה
תודות מקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה
פרופ' שחר קול15/05/2010את מקבלת תמיכה טובה, לפי הוראות היצרן.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה באמצעות תרומת זרע בלתי אמצעיתאלון15/05/2010
שלום,
איזו דרך בטוחה ויעילה ישנה לתרומת זרע בלתי אמצעית שלא באמצעות מרפאה וכו' מלבד משגל שבסופו שפיכה בתוך הנרתיק ?
האם ישנה דרך בטוחה וסטרילית לעשות זאת באמצעים פשוטים וזמינים ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלון
פרופ' שחר קול15/05/2010אפשר ע"י לקיחת הזרע הגולמי, לאחר התנזלותו, והזרקתו לתוך הנרתיק של האישה.
אפשר לבצע בבית. הציוד הנדרש: כלי סטרילי לתוכו נותנים הזרע (כמו כלי לתרבית שתן), ומזרק פלסטיק סטרילי פשוט לשימוש חד פעמי.
כמובן שיש להקפיד על תזמון בסמוך לביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה משך זמן החיים של הזרע
אלון15/05/2010מרגע פליטתו ?
או במילים אחרות כמה זמן אפשר להתמהמה עד שמזריקים אותו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםשואלת14/05/2010
שבת שלום רופאים
עברתי החזרת עוברים והיא לא הצליחה,הייתי מופתעת מכוון שעד בדיקת בטא לא
היה לי שום דימום? מה העוברים נספגו?רק אחרי שהפסקתי את התמיכה ,וההורמונים
המחזור הגיע.לא מבינה?
והתשובה של הרופא לכשלון היתה של הטיפול היה לא נקלטו גם זה לא ברור לי?
אשמח לתשובה
שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוברים
פרופ' שחר קול15/05/2010רירית הרחם מוחזקת ע"י התרופות הניתנות, ללא קשר לעוברים.
לכן לא ביב דימום.
הרופא צודק. לצערנו רוב העוברים המוחזרים לרחם אינם משתרשים, מתפרקים ונעלמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומיןגלי14/05/2010
שלום,
בעקבות הפרשות ודימוים קדם ווסתיים נתן לי הרופא איקקלומין. לקחתי אותם פעם אחת ואכן הפסיק הדימומים. החודש כבר לא לקחתי את התרופה אך גם החודש אין לי דימומים והפרשות קדם ווסתיים (אני לקראת מחזור). האם זה יכול להיות בהשםעת האקקלומין שלקחתי בחודש שעבר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול15/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת נוזלים מהרחםשרונית14/05/2010
שלום, אני חדשה בפורום ואני מקווה שתוכו לעזור לי.
לפני 8 שנים עברתי 3 ניתוחים כתוצאה ממחלת הכוליטיס יש לציין שיש לי 2 ילדים ואנו רוצי עוד אחד
עברתי 2 הפריון ללא הצלחה.
כתוצאה מהניתוח התגלו אצלי המון הידבקויות והרופא שלי אמור לבצע לי שאיבה לפני ההפרייה.
אני נורא מפחדת מהפעולה עצמה כי אין לי מושג האם זה בהרדמה?
ואם לא בהרדמה האם זה כואב?
והאם כתוצאה מהשאיבה אני אוכל להיקט טוב יותר מהפעמיים הקודמות?
תודה רבה לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבה
פרופ' שחר קול14/05/2010לא ברור מה רוצים לשאוב ומהיכן.
היכן ההידבקויות?
מה רואים ברחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבת נוזלים מהרחם/בטן
שרונית16/05/2010מה שרואים בחלל הרחם הם נוזלים בכל חלל הרחם ואפילו ברצפת האגן וזה מה שגורם להפריון להיכשל השאלה שלי האם ניתן לבצע את זה בהרדמה כללית/מקומית? והאם לאחר השאיבה ההפרייה תצליח? יש לציין שאני בת 36 ולפני הניתוחים (כוליטיס) הייתי בחורה פורייה ואף יש לי 2 ילדים באופן טיבעי תודה שרונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מענה
שרונית17/05/2010זה נורא דחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול17/05/2010איני מבין למה הכוונה שיש נוזלים ב"כל חלל הרחם".
עקרונית, אפשר לנסות ולשאוב נוזל מתוך הרחם, אין צורך בהרדמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- FSHשרון14/05/2010
שלום
אני בת 36.5.
בשל אי סדירות מחזור אחרי ניתוח קיסרי הריון ספונטני ביצעתי פרופיל הורמונלי.
תחילה היה לי FSH של 24
ולאחר במשך 3 חודשים כל חודש ירידה לפי הערכים:
17.6
14.5
10.1
כאשר בכולם E2 קטן מ 200
האם זה מעיד על שיפור במצבי?
האם אני יכולה הלכנס להריון ספונטני עם כאלו תוצאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון שלום
פרופ' שחר קול14/05/2010אם יש ביוץ ספונטני יתכן היריון ספונטני.
רמת ה - FSH פחות חשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)