מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מעתיקה הודעה שלא נענתהגילי12/05/2010
שלום לכולם,
הופננו למחלקת הפוריות בשל קשיים להכנס להריון(מנסים שנה וחצי) בשלבי בירורים, המחזור שלי נע בין 18-28 יום , וסת 3 ימים עד 7 ימים.
להלן תוצאות בדיקת הדם שנעשו ביום ה-2 למחזור, בצום שעתיים לאחר קימה.
ESTRADIOL(E-2) 350 ביום השני למחזור (המחזור היה 18 יום)
LH 3.4
FSH 5.3
PROLACTIN 11
TESTOSTERONE-TOTAL 0.3
TESTOSTERONE-FREE 0.04
TSH 3.53
רציתי לדעת האם תוצאות האסטרדיול תקין ליום השני למחזור
והאם עם נתונים אלו אפשר בכל זאת להכנס להריון באופן טבעי ללא טיפולים(בהנחה כמובן שתוצאות הזרע תקין).
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גדית שלום
פרופ' שחר קול12/05/2010רמת האסטרדיול גבוהה יחסית ליום 2 למחזור.
אפשר להרות טבעי כל זמן שיש ביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פוליתאיה12/05/2010
1.קיבלתי תשובה חיובית לגבי ביתא נשלחתי לבדיקת דם נוספת אחרי יומיים הביתא הכפילה את עצמה.ואמרו לי בבי"ח שהכל בסדר, האם עלי לבצע בדיקת דם נוספת עד לאולטר סאונד הראשון?
2.אני כשלושה שבועות אחרי החדרת העוברים ועדיין לוקחת חומצה פולית עד מתי אני צריכה להמשיך לקחת חומצה פולית?אני בת40* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל שלום
פרופ' שחר קול12/05/20101. לא חייבים.
2. מומלץ להמשיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובה של ה- LH/ביוץ מוקדםיעל12/05/2010
שלום,
בת 33, סבב 7 של IVF בעקבות בעיית זרע קשה וכשל שחלתי. בשני הסבבים האחרונים הביוץ השתחרר למרות הצטרוטייד ולא נשאבו ביציות. עד כה נעשו ניסיונות בלי דקאפפטיל, ונאמר לי שככל הנראה, מדובר בלאוטינציה. האם תוכל לתת לי קצת אינפורמציה על התופעה הזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
יעל12/05/2010מקבלת מחזור כל 25 יום, וזה במגמת ירידה (המחזורים מתקצרים)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"ביוץ"
פרופ' שחר קול12/05/2010הכוונה ל"הצהבה" של הזקיק, או לקרע במעטפת הזקיק, חדירת כלי דם לתוך הזקיק, ועליה חדה ברמת הפרוגסטרון.
קריאה נוספת
http://www.ivf.co.il/vanishing%20follicles.pdf* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד
יעל12/05/2010ד"ר קול תודה על הקישור. המאמר מעניין ונגיש.
אני מבינה שאני יוצאת דופן מאחר ואני צעירה יחסית והתופעה אופיינית לבנות 40+. האם הגיל שלי הוא במקרה הנדון יתרון או שהסיכוי הנמוך חל גם עליי למרות שאני בשנות השלושים? האם אתה מתמחה בבעיות מהסוג הזה? האם יש לך, באופן כללי, המלצה קונקרטית לפרוטוקול טיפול?
שוב, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
יעל13/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול13/05/2010ההמלצה העיקרית היא שיש לתזמן השאיבה על זקיקים קטנים יחסית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא מגיעמ12/05/2010
שלום,
אני לקראת IVF ראשון .מחזורים סדירים 28-35 יום .ביום ה 21 למחזור התחלתי דקפפטיל 0.1 (פרוטוקול ארוך)
הגעתי ביום ה 32 למחזור לבצע אולטרא סאונד ובדיקת דם וההנחיה היתה להמתין עד שאקבל מחזור וביום השני שוב לעשות א.ס+ב. דם ואז יאמרו לי מתי להתחיל גם פיוריגון 100 יח'
היום אני ביום ה 34 למחזור וכבר שבוע אני בתחושות של כאבי מחזור (מעיין התכווצויות שבאות והולכות),בנוסף,הפרשות מוגברות צהבהבות מימיות כיאילו אני עומדת לקבל בכל רגע והמחזור אינו מגיע
שאלתי היא,האם יש סיכוי שזהו הריון למרות שביום 32 למחזור ראו באולטראסאונד רק זקיקים קטנים או שאולי המחזור מתעכב בגלל הדקפפטיל וזאת למרות כל התסמינים שלפני מחזור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור שלא מגיע
מ12/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור
פרופ' שחר קול12/05/2010בדיקת דם (הורמונים + בטא) פשוטה תבהיר את מצבך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת קצרה מאודלוני12/05/2010
שלום,
מאז שאני זוכרת את עצמי קיבלתי וסת קצרה בת שלושה ימים עד ארבעה כשהרביעי כלל הפרשות, היום אני בת 35, לא עברתי הריונות, המחזור התקצר לי- מקבלת כל 23 יום בערך ולא כל חודש כבעבר, ובשנתיים האחרונות הוסת- הדימום התקצר ליומיים. האם זה נורמלי? האם יש נשים שוסת שלהם מאוד קצרה וזה בסדר? אשמח לתשובה בהקדם, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקצרות המחזור
ד''ר דוד ישי12/05/2010בד"כ זה שינוי חסר משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פולית ןאומגה 3דנה12/05/2010
שלום
אני נמצאת בשבוע החמישי להריון
עד עכשיו צרכתי חומצה פולית 400 מ"ג
היום התחלתי לקחת אומגה 3 בתוספת חומצה פולית. לא כתוב על הקופסא מה הכמות של החומצה הפולית בכדור זה. האם כדאי להמשיך לקחת את שני סוגי הכדורים או שיכול להיות שזה "יותר מידי" חומצה פולית?
תודה, מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית
לילך12/05/2010היי
לפי מה שרשום בספר הריון ולידה חומצה פולית לוקחים עד השבוע העשירי
למניעת מומים בלי קשר לברזל ולשאר הדברים שתחליטי לקחת
יום מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון, אבל מה לגבי...
דנה12/05/2010היי לילך
תודה על התיחסותך.
אני יודעת שלוקחים חומצה פולית עד השבוע העשירי. אבל אני חוששת שאם אפסיק את החומצה הפולית ואסתמך על החומצה הפולית שנמצאת באומגה 3- אולי זו לא כמות מספקת.
מכיוון שכתוב "אומגה 3 בתוספת חומצה פולית" ולא כתוב מה הכמות.
לכן חשבתי שאולי כדאי לקחת את שניהם, השאלה אם לא מדובר ביותר מידי חומצה פולית
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה800 מ"ג חומצה פולית - לרופאים
דנה12/05/2010דיברתי כרגע עם החברה שמייצרת את האומגה 3. הם אומרים שהכדור מכיל 400 מק"ג חומצה פולית בנוסף לאומגה 3
כך שאם אקח את שניהם יוצא שאני לוקחת 800 מק"ג חומצה פולית ביום, בחברה אמרו שאין שום בעיה עם זה כי מה שהגוף לא צריך הוא פולט ועדיף לקחת יותר מ 400 במהלך ההריון.
אשמח לקבל את חוות דעת הרופאים בנושא
תודה, מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקחי את שתיהן
ד''ר דוד ישי12/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין ספירת זרעאני12/05/2010
שלום ערכתי בדיקת זרע בתקופה האחרונה ותוצאות הבדיקה שלא נמצא זרע. לפני כשלוש שנים ערכתי בדיקת זרע ונמצא מספר קטן של זרע, היתי מעוניין לקבל מידע מה עלי לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות
ד''ר דוד ישי12/05/2010ראשית לחזור מס' פעמים על בדיקת זרע בהפרש של כמה שבועות בין בדיקה לבדיקה. אם המצב אינו משתנה , ללכת למרפאת פוריות כדי לשמוע על האפשרות של ביופסיה של אשך למציאת זרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת menopurנוני12/05/2010
אתמול בפעם הראשונה הראתה לי האחות כיצד להזריק.
האם ניתן להזריק בירך ולא בעכוז, כך שאוכל לעשות זאת בעצמי? ואיפה בדיוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקת הורמונים
לילך12/05/2010יקירתי מנסיון רב הכי הכי קל בישיבה ואז תזריקי בקפלים של הבטן
הכי פחות כואב ונוח
בהצלחה
יש לי הורמונים אם תצטרכי לי כבר אין צורך כי אני בהריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקת מנופור
נוני12/05/2010היי לילך.
תודה על התגובה.אני מצויידת כבר בכל מה שצריך לחודש הזה ומקווה שלא אצטרך עוד.
את הגונל והדקפפטיל אני מזריקה בבטן, אבל את המנופור האחות אמרה לי שצריך בישבן.
להזריק בבטן אין לי בעיה (וברוך השם יש קפלים....). את בטוחה בזה?
נוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקת מנופור
נוני12/05/2010היי לילך.
תודה על התגובה.אני מצויידת כבר בכל מה שצריך לחודש הזה ומקווה שלא אצטרך עוד.
את הגונל והדקפפטיל אני מזריקה בבטן, אבל את המנופור האחות אמרה לי שצריך בישבן.
להזריק בבטן אין לי בעיה (וברוך השם יש קפלים....). את בטוחה בזה?
נוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
לילך12/05/2010איזה שטויות
יש לי ילד בן שנה ואני בהריון עים תאומים
ואת כל הזריקות הזרקתי בבטן
מי אמר לך להזריק במקום אחר?
נראה לי מוזר מאוד
אולי כל בית חולים מאמין במשהו אחר
תזריקי בבטן זו המלצה שלי
ביייי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן, מנופור מוזרק לבטן.
פרופ' שחר קול12/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניין בבתאימא11/05/2010
יש לי שלושה בנים ואני ממש כמה לבת. איך עושים, למי פונים,קופת חולים וכמה משלמים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעביר אליך שאלת מטופלת אחרת מהיום
פרופ' אלכס סימון11/05/2010אנא קראי את התנאים לביצוע ברירת מין ילוד בארץ.
התנאים מובאים בקישור הבא
http://www.health.gov.il/ pages/default.asp?pageid= 3634&parentid=10&catid=6&maincat=1
קראי את חוזר המנכ"ל
להעלות את האתר מיחקי את הרןןח בין" /" למילה "pages"
בין "=" למילה "parentid"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור בן יומייםלוני11/05/2010
שלום,
מאז שאני זוכרת את עצמי קיבלתי וסת קצרה בת שלושה ימים עד ארבעה כשהרביעי כלל הפרשות, היום אני בת 35, המחזור התקצר לי- מקבלת כל 23 יום בערך ולא כל חודש כבעבר, ובשנתיים האחרונות הוסת- הדימום התקצר ליומיים. האם זה נורמלי? האם יש נשים שוסת שלהם מאוד קצרה וזה בסדר? אשמח לתשובה בהקדם, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לוסת בן יומיים
לוני11/05/2010שכחתי לציין שלא עברתי הריונות..אם זה רלוונטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליית הבטא מבקשת תשובה בבקשהליאת11/05/2010
בתאריך 28.4 בטא 31 בתאריך 2.5 בטא 120 בתאריך 4.5 בטא 166 וב6.5 בטא 403 ובתאריך 9.5 בטא 822 . היום בדיקת בטא 11.5 בטא 1505 .האם העלייה תקינה כי זה נראה שהכפיל את עצמו? והאם עדיין יש סיכוי להריון תקין? אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטוב ביותר להתחיל לעקוב בעל קול
פרופ' אלכס סימון11/05/2010בעוד יומיים אפשר כבר לראות שקית הריון ולהתחיל לעקוב רק בעל קול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון?לי11/05/2010
שלום
אני בשבוע שישי+2 הייתי היום אצל הרופא נשים הוא ראה שק הריון וחלבון עוברי וללא ריקמה עוברית ודופק האם זה עדיין יכול להתפתח להריון תקין? מאחר והוא דיבר איתי על גרידה בשבוע שמיני
תודה מראש על ההתייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פורום הריון ולידה מתאים לשאלתך
פרופ' אלכס סימון11/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהקרן11/05/2010
שלום .
היום החמישי לגונל אפ ב 75 ..היום היה בדיקת דם ומעקב זקיקים יצא ביצית 14 / 18 /13 /12 ...אכי גדולות זה 14 . אמרה האחות להזריק היום עוד 75 גונל ..וביום רביעי בשעה 9 בבוקר אובטריל ההזרעה יום חמישי .
האם גודל הזקיקים זה בסדר או קטן ??. כמה הגודל הטוב שמבציע הריון
והאם ההזרעה בים חמישי בסדר או לא מבחינת הביוץ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 18 לא יותר גדול מ 14?
פרופ' אלכס סימון11/05/2010אני מניח כי האחות נתנה הוראות לפי החלטת רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטלי11/05/2010
שלום
מה אומרות תוצאות אלו ?
והאם יש סיכוי לתאומים ?
-------
הקידב האצות 'חי קדבנל המרונ תולובג חווט
---------------------------------------------------------------- (E2) Urgent 7614.00 pmol/l
םישנל תוסחייתמ תואבה תומרונה
תינימ תורגבתה רחאל
(days in cycle relative to LH peak)
Follicular (-12) 40-253 pmol/L
(- 4) 231-606
Midcycle (- 1) 536-1930
Luteal (+ 2) 181-551
(+ 6) 250-719
(+12) 132-488
Postmenopausal < 136
.תודיחיל בל םיש
pg/ml תודיחיב םיכרע תלבקל
0.27-ב האצותה תא ליפכהל שי
Progesterone Urgent 127 nmol/L -מ לודג
Folllicular: 0.48 - 4.45
Luteal: 10.6 - 81.3
Midluteal: 14.1 - 89.1
Postmenopausal: < 2.32
Pregnancy:
First trimrster 35.7 - 286.2
Second trimester 81.2 - 284.3
Third trimester 154 - 1344
ng/ml תודיחיב םיכרע תלבקל
0.314 -ב האצותה תא ליפכהל שי
==============
םיילובטמ םינמס
==============
HCG-B Quantitative Urgent 47.00 IU/l
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם התשובה בטא 47
פרופ' אלכס סימון11/05/2010כל שנוכל לאמר מדובר בהריון בתחילתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ אלפס סימוןליטל11/05/2010
שלום אני בת 29 נשואה שנתיים , לאחר 2 טיפולי הזרעה שכשלו .
אני לא נקלטת להריון מסיבה לא ברורה ,לאחר צילום רחם
ובדיקות פוריות נראה כי אין בעיה מיוחדת .
אני ממש רוצה כבר להרות .אנ מרגישה שאני מבזבזת זמן יקר .כיוון
ש שתי ההזרעות כשלו כשהזרע היה לאחר השבחה
והעיתוי של הביוץ היה בזמן .(בנוסף הזרקתי אוביטרל ולקחתי איקקלומין)
אני מאיזור י"ם מטופלת דרך כללית .
רציתי לדעת האם אני יכולה ל"דרוש" לעבור הפריה "
או אולי לפנות באופן פרטי ?
ואם זה באופן פרטי מה בערך המחיר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי פוריות
פרופ' אלכס סימון11/05/2010לפני הפריה חוץ גופית מבצעים מאמץ להשיג הריון בדרך הזרעה משולבת עם גרימת ביוץ. ההצלחה בשיטה זו, "הקלה יותר" למטופלת מניבה תוצאות טובות ובדרך כלל 3 חודשי טיפול שקולים בהצלחתם לטיפול הפריה חוץ גופית אחד. על כן כדאי, וזה גם הנוהל להתחיל בטיפול זה. טיפול פרטי אינו משנה את את הרפואה הנכונה שיש לבצע. לפחות לדעתי ועד כמה שאני יודע גם על דעת אחרים במקצוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)