מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גונלFמעין10/05/2010
שלום,
אני מזריקה כבר 4 ימים גונל F (בפעם הראשונה) במינון 75, ושאלותיי הן:
1. האם יש משמעות לצד ההזרקה בבטן מבחינת צד הביוץ? (החצוצרה הימנית שלי חסומה לכן חשוב לי לדעת)
2. האם הזריקות גורמות לבטן להיות נפוחה או שזו סתם תחושה כללית שלי ש"כאילו השמנתי"?
3. האם יום אחד הזרקתי פחות טוב - כלומר הרגשתי שלא לחצתי מספיק ושלא כל החומר נכנס - האם זה יכול לפגוע בטיפול הכללי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקה תת עורית
פרופ' אלכס סימון10/05/20101. אין קשר לאזור הביוץ
2. זו תחושה. את קשובה יותר עתה לשינויים בגופך
3. לא יפריע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת....
מעין11/05/2010האם יש משמעות לשעת ההזרקה?
יום אחד הזרקתי ב17:00, יום לאחר מכן יצא שיכלתי להזריק רק ב18:30....
זו אולי שאלה טפשית..אבל בכל זאת..
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטרם נעניתי....נא תגובתכם
מעין12/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשותמיכל10/05/2010
שלום,
אני מנסה להכנס להריון מזה כשנה, הרופא שלי אבחן אצלי אנדומטריוזיס והתחלתי בטיפולי הזרעה.כיוון שהבדיקות ההורמונאליות שלי יצאו תקינות, הרופא שלי המליץ שלא לקחת כדורים/הורמונים.
במהלך רוב החודש יש לי הפרשות חומות, האם זה נובע מהאנדומטריוזיס?
האם גם לדעתך אין צורך בתמיכה של כדורים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
גלי11/05/2010שלום,
אני מנסה להכנס להריון מזה כשנה, הרופא שלי אבחן אצלי אנדומטריוזיס והתחלתי בטיפולי הזרעה.כיוון שהבדיקות ההורמונאליות שלי יצאו תקינות, הרופא שלי המליץ שלא לקחת כדורים/הורמונים.
במהלך רוב החודש יש לי הפרשות חומות, האם זה נובע מהאנדומטריוזיס?
האם גם לדעתך אין צורך בתמיכה של כדורים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסיגל10/05/2010
האם במצב של רחם דידלפי מומלץ ליטול בתחילת הריון כדורים לחיזוק הרחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
דנה11/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף...דימום וכאביםשרון10/05/2010
שלום,
הריון אחרי IVF שבוע 7 (בדיקות בטא עד לפני שבוע תקינות מאז לא עשיתי שוב).
היום בלילה התחיל לי דימום - הכתמה אחת גדולה על התחתון ואח"כ הכתמות נוספות במשך היום (עליי לציין שבתחילה היו מעט כלי דם וגושים קטנים) עד שזה עבר. בהתחלה היה דם טרי ואח"כ חום.
לוקחת אנדומטרין + פרוגינובה לתמיכה.
במוקד נשים נצפה עובר עם דופק יציב ותקין.
הדימום היה מלווה בכאבים חזקים (לקחתי אופטלגין) ומאז יש לי מיחושים ולעיתים כאבי מחזור-גב.
עליי לציין שיש גירוי יתר קל - שחלות בגודל 8 ס"מ עם 10 ציסטות בכל אחת.
1. הרופא אומר שייתכן ומהשתרשות העובר - האם ייתכן בשבוע זה?
2. יש לי כאב חזק המקרין לירך - הרופא טוען שמקורו בציסטות ולא בדימום - האם הגיוני?
3. מה הסיכוי להמשך הריון תקין במקרה כזה (שכבר נצפה דופק אך היה דימום וכאבים)?
תודה,
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרטים נוספים
שרון11/05/2010אתמול בערב הייתי אצל הרופא שלי שראה את השק + דופק מתאים לשבוע ההריון ובנוסף מוקד מדמם לידו והמטומה (מה זה???).
נתן לי מנוחה בבית וגסטון אחת ליומיים בנוסף לתמיכה.
האם יש סיכוי להריון תקין?
מתי לא נשקפת יותר סכנה (אחרי כמה ימים "יבשים")?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושכחתי לציין הפרדות שליה חלקית
שרון11/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה....
שרון11/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מצב לתשובה??? קצת לחוצה
שרון11/05/2010ובנוסף לכל שכחתי לקחת פרוגינובה של הבוקר....
לקחתי עכשיו - האם לוותר על המנה של הלילה (בד"כ לוקחת ב 22:00) ולקחת בבוקר מוקדם יותר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עונים לפי סדר מסויים?
שרון11/05/2010יש בנות ששאלו שאלה אתמול וטרם נענו ובנות ששאלו לפני 2 דקות וקיבלו תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה הוא פורום פוריות ו IVF
פרופ' אלכס סימון11/05/2010שאלתך מתאימה לפורום הריון ולידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי, אבל
שרון11/05/2010יחד עם זאת, מדובר בהריון IVF עם גירוי יתר ומן הראוי לדעתי ששאלה כזו תידון בפורום הזה. הריון IVF לפחות בהתחלה אינו הריון רגיל ורק מי שמתעסק בתחום הפוריות יכול לענות על השאלה כראוי.
חבל שעל שאלות מסוימות בנושאי הריון אתם עונים בפורום זה ושאלות אחרות (ואולי מורכבות יותר) לא נענות ומופנות לפורום שאינו מתאים!!!!
לילה טוב,
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרן - מסכימה איתך
לימונית12/05/2010שלום שרון,
אני בהחלט יכולה להבין את הפגיעה שאת חשה כשמפנים אותך מכאן לפורום אחר. בסך הכל זה פורום שמלווה אותנו תקופה ארוכה, כולל שלב הציפייה לבטא ולפחות השלבים של השליש הראשון.
סה"כ אנחנו נעשות קשורות לפורום הזה, מה גם שכל הרופאים שעונים כאן הם גיניקולוגים לכל דבר ועניין.
אני יודעת שכל הרופאים כאן עובדים בהתנדבות, והסיבה שלפעמים עונים על שאלות כמו שלך ולפעמים מדלגים, קשורה בד"כ ברופא שעונה. יש רופא שיענה על שאלה כזאת גם פה ורופא אחר שלא. אולי בפעם הבאה תטרחי לציין כבר בהתחלת ההודעה שאת בהיריון מ-IVF או הזרעה, ואז אולי שאלתך תתקבל כאן באופן מובן יותר.
בהצלחה,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי IVFלילו10/05/2010
קצת רקע, לאחר שנה של נסיונות (מחזורים סדירים) שלחו אותי לצילום רחם שבו נמצא שיש לי הדבקויות שחסמו את החצוצרות. בלפרוסקופיה ניקו את הבלגן והוציאו את החצוצרה הימנית. טיפול IVF ראשון הוחזר עובר אחד ביום השני בעל 3 תאים, היה הריון כימי. עכשיו אני לאחר IVF שני הוחזרו שני עוברים 4 ו-6 תאים ביום השלישי.
1. מהם סיכויי ההצלחה בטיפול זה?
2. היתה לי תגובה של גירוי קלה, 5 ימים לאחר ההחזרה לילה שלם של הקאות ושלשולים, הייתי בבדיקת אולטרסאונד ונאמר שאין משהו חריג (שחלות בגודל תקין). האם מה שקרה יכול להשפיע על הצלחת הטיפול? (גם לאחר הטיפול הראשון 5 ימים לאחר ההחזרה שלשולים והקאות - קצר יותר מהפעם).
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו עליי....
לילו11/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה.....
לילו12/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני הריון צעיר- מאוד מוטרדתש10/05/2010
שלום לרופאים,
אני אחרי טיפול IVF החזרת 2 מוקפאים והריון שאומת בשתי בדיקות דם (השנייה מביניהן ביום ה-14, בטא 556).
אני היום נכנסת לשבוע השישי והתחילו לי אמש בחילות לסירוגין במהלך כל היום.
הבעיה היחידה שמטרידה אותי היא שאין לי כל רגישות בחזה. הוא לא גדל ואני לא חשה אותו כלל.
אני יודעת שנשים הרות מרגישות תחילה כאבים בחזה ומאוד מודאגת מזה.
בשבוע הבא אני עורכת בדיקת דופק אז עד אז מאוד מוטרדת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה את השאלה שלא נענתה ומוסיפה ש
ש11/05/2010היום בבוקר קמתי גם ללא בחילות.
אין לי כל סימן ולו הקטן להריון ואני מאוד מוטרדת
תודה מראש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בחזה
חסוי11/05/2010תהיי רגועה לא לכל אחת יש כאבים חזה מתחילת ההיון ,שיהיה לך בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
ש11/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מטוטרקסאטגלית10/05/2010
קיבלתי היום מטוטרקסאט לאחר שאובחן הריון חוץ רחמי.
רציתי לדעת איזו תופעות מחייבות התייחסות מיוחדת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
גלית11/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון?יעל10/05/2010
שלום,
כמה נתונים יבשים:
המחזור שלי בדר"כ 28 יום. מחזור אחרון היה (בפעם הראושנה ) 37 יום.
קבלתי מחזור: 11/5.
ביוץ: 21/5 (2 פסים בערכת ביוץ ביתית)
מאתמול, 29/5- יש לי הפרשות חומות (לא בכמויות).
עשיתי בדיקת הריון והתשובה היתה שלילית.
האם אני לפני מחזור? או שעדיין יש סיכוי ואני בהריון. ואם כן, מתי לבצע שוב בדיקת הריון?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון תאריכים
יעל11/05/2010מחזור: 11/4
ביוץ:30/5 (הופיעו 2 פסים בביקת ביוץ ביתית)
מה 8/5 התחילו לי הפרשות חומות (לא בכמויות) רואים אותם בדרך כלל רק בניגוב.
המחזורים שלי בדרך כלל 28 יום חוץ מחודש שעבר שהיה 37 יום.
עשיתי בדיקת הריון- והתשובה היתה שלילית.
האם אני לפני מחזור?או שיש סיכוי שאני בהריון?ואם כן, מתי לעשות שוב בדיקה ביתית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןנלי10/05/2010
שלום רב,
אתמול עשיתי בדיקות דם להלן התוצאות:
E2 1043
Progresteron 96.8
HCG 2595
זה בפעם השלישית שעשיתי את בדיקת הדם והרופא אמ שזו הכפלה יפה.
בשבוע שעבר לפני שגיליתי שאני בהריון בניגוב הייתה קצת הפרשה חומה (ממש קצת) ואז לאחר מס' ימים זה הפסיק.
היום ראיתי כתם ממש קטן על התחתונית (גם חום) זה לא המשיך (רק כאשר אני בודקת עם עצבה בפנים אני רואה ממש קצת הפרשה חומה לא דמית), אבל אני קצת מודאגת כי בהריון הקודם נעלם דופק בשבוע 8+3 ועבקתי הפלה.
1.קראתי שהפרשות מועטות חומות בתחילת הריון זה לא נוראה, האם זה נכון?
2. הרופא שלי קבע לי בדיקת US ראשונה 25.5 שזה בשבוע 7 וקצת. האם עד אז פשוט להרגע כי הכל בסדר?
3. האם הפרוגרסטרון לא קצת נמוך ולא צריך תמיכה? הבנתי שכל עוד הוא לא יורד מתחת ל- 40 אז זה בסדר?
תודה מראש על התשובה,
נלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום קל
ד''ר דוד ישי10/05/2010שלום נלי
בד"כ אם ההפרשות נשארות מועטות הן לא משמעותיות
עד האולטרסאונד להיות אופטימית
הפרוגסטרון תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילמה קשה מאוד ומפוחדתחסוי10/05/2010
אחרי שנתיים של נסיונות IVF ביציות תמיד יש עוברים תמיד יש אבל איכותם לא טובה עפ"י הרופא המטפל איכות הביציות לא טובה.
אני בת 43 כל שאיבה יש לי כ- 15 ביציות ו- 10 הפריות.
במשך כל השנתיים טיפל בי אותו רופא לאורך כל התקופה.
האם לדעתכם ומנסיונכן האם צריכה לשקול את נושא תרומת ביציות? מתי לומר נואש?
או שיש לכם המלצה אחרת?
אשמח לקבל תגובה מורחבת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומת ביצית
ד''ר דוד ישי10/05/2010שלום גילי
עם תגובה כמו שלך , כדאי לתת סיכוי לעוד כמה מחזורי טיפול לפני שמחליטים על מעבר לתרומת ביצית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ישי
חסוי12/05/2010למרות שעברתי כבר כ- 15 שאיבות אתה עדיין חושב שצריכה לנסות עוד כמה שאיבות לפני שאחליט ללכת לתרומת ביציות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשות
ד''ר דוד ישי12/05/2010אם התעייפת מהטיפולים וחשוב לך שיהיה לך ילד עכשיו , יותר מאשר שהילד יהיה מהביציות שלך , לכי על תרומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה לעזור....
טלי16/05/2010אני לא יודעת אם יש לך ילדים או לא. החלטה על תרומת ביצית היא לא פשוטה. אם יש לך ילדים תחשבי טוב אם ללכת על זה. אם אין לך ילדים גשי לפרופסור' דור, (הרופא הגדול, החכם -הקוסם)ואם הוא יגיד לך תרומת ביצית אז תדעי שזו הדרך האחרונה.
אני הופנתי ע"י 2 רופאים, אחד מהם פרופ' מנהל מח' לתרומת ביצית בטענה "שהביציות של לא איכותיות. "פניתי לפרופ' דור והופס...איזו הפתעה , הריתי מהפרייה (מביצית שלי ומזרע של בעלי)בניסיון הראשון אצלו. לדעתי לפעמים ידם של הרופאים קצרה על ההדק.
יאלללה , תזדרזי, את עוד יושבת ? תעשי מה שאמרתי לך, יש תקווה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לטלי
ליה16/05/2010שלום טלי שמי ליה,
לי יש ילדה בת 3 מהריון ספונטני.בת 43 ומנסה מזה שנתיים להרות ויצא לי 3 הריונות כימיים.
עברתי 3 הפריות ואני בדרך לרביעי שכמעט מרימה ידיים.נמצאת אצל פרופ משיח.
הרופא שלי מאמין שאצליח בטיפולים בגלל התגובות שלי אבל עדיין...אין הריון שנראה שאיכות הביציות אינן טובות עקב הגיל.מדוע את חושבת שתרומת ביצית לא פשוטה כאשר יש ילד משותף ושלנו?אני מאוד מתלבטת וחוששת להיכנס לזה... הייתי שמחה אם תעני לי.
ומה הטיפול שפרופ דור נתן שלבסוף הצלחת להקלט מהביצית שלך?
לפי מה שהבנתי כל הרופאים כמו דור,משיח ולברן עושים אותו הדבר.
תודה על העזרה ומצטערת על האימל הארוך
ליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
טלי18/05/2010נושא של תרומת ביצית הוא מאוד מורכב.
מבחינה גנטית הילד הוא לא שלך, לעולם אינך יודעת מה התורשה שלו, אולי לסבתא יש איזו מחלת נפש, אולי יש איזו מחלת עור , אולי יש אוטיזם או פיגור במשפחה.....את לא יכולה לדרוש מהתורמת לעשות את כל הבדיקות הגנטיות. (אני עשיתי את כל 23 הבדיקות הגנטיות שקיימות בקופה בלי קשר למוצא שלי ושל בעלי כי אני היסטרית בקטע הזה, למרות שלא הייתה סיבה).
אם לזוג /.אישה בכלל אין ילדים , אז לוקחים סיכון ולפעמים רוצים לחוש לידה והריון על פני אימוץ שהתורים שם ארוכים. אם יש כבר ילד אחד אז צריך לשקול , אבל שוב זו דעתי האישית, כל אחד והמחשבה והדעה שלו, יש אנשים שיש להם כבר 2 ילדים והולכים על תרומת ביצית זה מאוד אישי.
דרך אגב הטיפול מצריך לא פעם נסיעה לחו"ל וכל תרומה היא בערך 30,000 ש"ח שזה גם כלכלית לא קל, אבל שוב לכל אחד יש דעה שונה בנושא. ניסיתי לעזור:)
בהצלחה בכל מה שתבחרי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטלי
חסוי16/05/2010תודה על תגובתך.
יש לא מעט בדברייך, הרבה אמרו לי לנסות רופא אחר ומשום מה אני "אטומה"...
מה הטלפון של הרופא? ואיפה הוא מקבל?
תודה
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהFSH
דנה12/05/2010תודה על התשובה. האם אפשר להיכנס להריון באופן טבעי עם ערך כזה או עליי להתחיל בטיפול? האם זה אומר שהביציות באיכות נמוכה? (FSH11.4)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב בטא שאלה לכול הרופאיםליאת10/05/2010
אובחנה אצלי THALASSEMIA MINOR הקפיצות של הבטא לא עולות באופן סדיר.בתאריך6.5 בטא 403 ובתאריך 9.5 בטא 822 יש לציין שזו פעם חמישית. שאני עושה בדיקת דם למעקב הבטא. האם יש קשר בין הטלסמיה. לכך שהבטא עולה בקצב איטי? והאם יש סיכוי להריון תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר לטלסמיה
ד''ר דוד ישי10/05/2010שלום ליאת
אין קשר לטלסמיה. עלית הבטא לא טובה . הסיכוי להריון תקין פוחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרעעינת10/05/2010
האם זרע שהגיע לבית החולים שעה לאחר שניתן הינו איכותי באותה מידה כמו זרע שניתן בבית החולים?
(כלומר לא יהיה שום הבדל ביכולת ההפריה ואיכות העוברים)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע איכותי
ד''ר דוד ישי10/05/2010שלום עינת
כן. עד שעה זה תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הזרעה - רותםrotem10/05/2010
שלום רב, אני 8 ימים לאיר הזרעה (עם פיורגון ואורביטול, זרע תקין) ומאתמול כאבי גב תחתון, בטן תחתונה (כמו לפני מחזור) במיוחד מצד ימין, מלווה בסחרחורות ועייפות וגלי חום(ללא חום). האם עלי לפנות לבדיקה? האם זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד''ר דוד ישי10/05/2010שלום רותם
זה לא נשמע תקין. רצוי מאד שתבדקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהחסוי10/05/2010
שלום רב,
אני לאחר הזרעה שבוצע ביום שישי האחרון ב7/5 רציתי לדעת מתי אני יכולה לבדוק ע"י הבדיקה הביתית אם יש יש הריון או לא .........
אודה לכם על תשובתכם המהירה וחשוב לי לציין שהפורום הזה הוא הכי טוב שיש ולומדים ממנו המון!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה ביתית
ד''ר דוד ישי10/05/201014-15 יום לאחר ההזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבועיים לאחר החזרההכל לטובה10/05/2010
אני שבועיים לאחר החזרת 2 עוברים ב ivf אין עדיין תשובה של בטא . מרגישה נפיחות גדולה בבטן עם כאבים.
מה עליי לעשות ? ומה זה אומר ?
בעבר סבלתי מגירוי יתר שחלתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן
ד''ר דוד ישי10/05/2010את צריכה להבדק ללא קשר לקיום הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)