מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יחסיםהכל לטובה05/05/2010
בס"ד
שלום וברכה!
רציתי לדעת האם לאחר החזרת עוברים (בשבועיים שאחרי), האם כדאי להמנע לחלוטין מקיום יחסים? ואם אכן בדיקת הבטא יצאה חיובית, האם יש להמנע ב-3 החודשים הראשונים מקיום יחסים מכיוון שמדובר בהריון "יקר"?
שאלה נוספת: מישהי אמרה לי שלאחר החזרת עוברים אסור להתקלח במים חמים כי זה גורם להפלה. האם יש בזה הגיון?
תודה רבה מראש ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסים
הכל לטובה05/05/2010בבקשה לענות בהקדם... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי החזרת עוברים
ד''ר דוד ישי05/05/2010שלום
אין הוכחה שקיום יחסי מין שבועיים , אחרי החזרת עוברים , עלול להזיק . כנ"ל לגבי הריון בשליש ראשון . אבל אם את מודאגת מזה , אל תקיימי.
עניין המים החמים אינו נכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב לרופאי הפורום.מאיה05/05/2010
שלום לכם,
אז מה היה לי מחזור 28/3 לפי חישוב שבועיים לפני שאיבה למרות שהוא היה 4 ימים אחרי.
12 יום אחרי החזרה של 4 תאים בטא 65, 14 יום אחרי 102.
דואגת בגלל שאין הכפלה כפולה ועושה עוד בטא יום 19 והיא 988.
עדיין דואגת כמו כולנו וניגשתי אתמול 22 יום אחרי החזרה לעשות אולטרסאונד אצל הרופא
נשים הוא אמר לי לא להילחץ עם אין כלום כי זה צעיר וברוך השם ראינו שק יפה 1 ברחם.
אולי בעתיד נראה 2.
שבוע הבא בשבוע 6+3 יש לי בדיקת אולטרסאונד בבית חולים
האם בשלב הזה רואים דופק ועובר?..
ואיך יודעים לפי התמונה של האולטרסאונד איזה שבוע אני קדם למטה מצד
שמאל 7.2 זה הגודל של השק?
תודה והמשך יום נפלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 6+3 להריון
ד''ר דוד ישי05/05/2010שלום מור
בשבוע 6 להריון , צריך כבר לראות עובר עם דופק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזלים בחצוצרהטארה04/05/2010
בת 33 אמא לילד אחד.
בצינתור חצוצרות נתגלתה חצוצרה שמאלית חסומה, הרופא לא ידע לקבוע האם מנוזלים או הידבקויות.
מדברים שקראתי באינטרנט הבנתי שיש אסכולה שאומרת שהנוזלים מפריעים להיריון להתפתח.
בבדיקת אולטראסונד שעשיתי היום נראו זקיקים בצד החסום ומחר אני צריכה להזריק אביטרל.
אם אכן יש סיכוי שיש נוזלים והם באמת מפריעים להתפתחות היריון, האם אני לא דורכת במקום עם כל הטיפולים האלו?
הרופאה שלי אומרת שניתוח הוא השלב האחרון וקודם ננסה כדורים-זריקות-הפריה. אשמח לשמוע דיעה נוספת. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזלים בחצוצרה
ד''ר דוד ישי05/05/2010שלום טארה
הנוזלים בחצוצרה עלולים להפריע , רק אם הם בכמות כזו שמרחיבה את החצוצרה , עד כדי מצב שניתן לראות אותה באולטרסאונד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה אחרי בטא חיוביתשני04/05/2010
בעבר 2 הריונות כימים + הריון שנפסק אחרי חודש וחצי (הפלה טבעית).. כרגע אחרי IVF מס 2 בטא חיובית .. הרופא נתן לי סינרל כתמיכה ואמר לי להפסיק אחרי הבטא החיובית (14 יום אחרי ההחזרה).... כרגע הE2 עומד על 8900..האם זה לא מוקדם מדיי להפסיק בטא עקב ההסטוריה שלי..??? הבנתי שצריך להמשיך תמיכה עד שבוע 7 8... בבקשה דעתך
??????????.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה
ד''ר דוד ישי05/05/2010שלום מיכל
התמיכה צריכה להמשך עד שבוע 7-8 . יתכן שאת מקבלת תמיכה אחרת בנוסף לסינרל. תתיעצי עם הרופא שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנופורמיכל04/05/2010
אם אני צריכה להזריק מנופור, 5 אמפולות כמה ממיסים אני צריכה לשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנופור
ד''ר דוד ישי05/05/2010שלום אנה
לדעתי 3 אמפולות בממיס אחד. כדאי שתתיעצי עם הרופא שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי לבצע בדיקת דםרונית04/05/2010
בתאריך 22/4 בוצעה שאיבה, ב- 25/4 החזרת עוברים (3 ימים אחרי השאיבה) אחרי 4 ימים לקחתי אוביטרל כתמיכה.
מתי התאריך הטוב ביותר לבצע בדיקה להריון בלי שישארו שאריות של האוביטרל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה בבקשה
רונית05/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבועיים אחרי החזרת עוברים
פרופ' אלכס סימון05/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאלי04/05/2010
בתאריך 21/4 שאיבה 23/4 החזרה היום ה4/5 בטא 0 מבינה שאין סיכוי שיום חמישי יהיה חיובי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
לי04/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
ד''ר דוד ישי04/05/2010קרוב לודאי שאין סיכוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטל04/05/2010
אני אחרי IVF אתמול עשיתי בדיקת בטא ויצא שלילי מתי אני אמורה לקבל אציין שהמחזור שלי לא סדיר והמחזור האחרון היה ב4.4
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוך כמה ימים
ד''ר דוד ישי05/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון צעירנני04/05/2010
שלום!
אני בת 31 כבר שנתיים מנסה להרות ניסיתי 4 טיפולי IVF 3 הזרעות
לקחתי הפסקה מכל הטיפולים ואני בהריון ספונטני סוף סןף!!!!!!!!
ווסת אחרונה 20/3 בדרך כלל ביוץ מאוחר ביום 19-20 לווסת
בערך ביום ה 23 לווסת התחיל דימום אז התחלתי גסטון כל יום + 3 נרות אוטרגסטן והדימום פסק ,
אני עד עכשיו עם תמיכה
בטא ראשונה ב - 22/4 42 פרוגסטרון 20.5 יחידות ישנות
בטא שניה ב-27/4 337 פרוגסטרון 28 יחידות ישנות
היום 4/5 בבדיקת אולטרסאונד נמצא שק הריון קטנטן שגודלו 2 מ"מ , עדיין לא נצפה שק חלמון
האם זה תקין לשלב זה?
ומתי עלי לחזור על אולטרסאונד או בדיקת בטא?
ומתי מפסיקים ואיך את התמיכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה לא נענתי
נני05/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהPLEASE תענו לי
נני05/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשק קטנטן
פרופ' אלכס סימון05/05/2010החישוב שלי אומר את שבוע 5+3 . מתאים לשק קטן. בעוד שבוע צריך לרות כבר עובר אחרת מסתמנת בעיה. אם כן את מבינה שצריך לחזור על הבדיקה ב 10/5
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןאני04/05/2010
אני נמצאת בשבוע השישי וקראתי באחת הכתבות באינטרנט שבשבוע שישי אסור לעשות טיפולים קוסמטיים וכו',,,,,
האם הדבר נכון? האם מותר לעשות שעווה בגוף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותר
ד''ר דוד ישי04/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשני04/05/2010
שלום,
עברתי הפלה לפני זמן לא רב
ההריון נגמר ממש בשבועות הראשונים. אחרי כחודש הגיע המחזור "היקר "
אגב הוא הגיע בדיוק בתאריך שהופיע לי המחזור לפני הריון.
שאלתי הקטנה - האם ניתן להיכנס להריון כבר בחודש הראשון אחרי ההפלה או שהסיכוי הוא שזה יגיע בחודשים מאוחרים יותר!?
תודה
שני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי הפלה
ד''ר דוד ישי04/05/2010שלום שני
אפשר להרות כבר מהחודש הראשון לאחר הפלה. הסיכויים דומים לכל חודש אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שני04/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בטאהללויה04/05/2010
שלום לכם,
אתמול לאחר 12 ימים מההחזרה- הבטא היתה 13.
חזרתי היום על הבטא -19. הפרוגסטרון היום 190.
אודה על חוות דעתכם. האם בסדר?
אביביה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב בטא
ד''ר דוד ישי04/05/2010שלום אביביה
קשה לפרש את המשמעות של העליה בטווח של יום. צריך לעשות בפער של יומים. תחזרי עליה מחר ואם הרמה מוכפלת זו עליה טובה. הפרוגסטרון תין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה ושאלה נוספת
הללויה04/05/2010האם ניתן לומר כי הפרוגסטרון התקין הנ"ל מלמד דבר מה על תקינות בכלל , למרות הבטא הנמוך ?
תודה שוב
אביביה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי לא
ד''ר דוד ישי05/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קולפוסקופיה בזמן טיפוליםנירה04/05/2010
שלום
בעקבות PAP לא תקין טכנית הופניתי לבדיקת קולפוסקופיה
עברתי טפול IUI ועדיין אינני יודעת אם אני בהריון,
האם אפשר לעשות את הבדיקה?
האם יש בעיה לעשות בדיקה זו בהריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קולפוסקופיה
ד''ר דוד ישי04/05/2010שלום נירה
בשלב הזה ואפילו בשלב מוקדם של הריון אין בעיה לעשות את הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי טיפולענת04/05/2010
אני אחרי טיפול פוריות כאשר הזרקתי פרגון יום לפני ההזרעה
עוד זריקה טפטקילה ביום השרי אחרי ההזרעה היה דימום חזק
ואדום ונקי מאוד האם זה מחזור ואין מצב שזה הריון אנא עזרו לי אני מיואשת כבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
ד''ר דוד ישי04/05/2010שלום ענת
בהחלט יש מצב להריון תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופאים יקרים!המודאגת04/05/2010
היום בבוקר עשיתי בדיקת שתן, יצא חלבון +1, מזה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופאים יקרים, תשובתכם דחופה וחשובה
המודאגת04/05/2010בבקשה תענו לי
היום בבוקר עשיתי בדיקת שתן, יצא חלבון +1, מזה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלבון +1
ד''ר דוד ישי05/05/2010שלום מודאגת.
תני יותר פרטים. למה עשית את הבדיקה ? את בהריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)