מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם יש לי בעיית פרוגסטרון?רעות07/05/2010
יום 1 אחרי ביוץ- פרוגסטרון 6.7 אסטרדיול 359
יום 5 אחרי ביוץ- פרוגסטרון 32.3 אסטרדיול 505
יום 8 אחרי ביוץ- פרוגסטרון - 24.6 אסטרדיול 515
ביום 9 אחרי ביוץ התחילו כבר דימומים והכתמות - כמו כל חודש
האם יש לי בעיית פרוגסטרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמות פרוגסטרון
פרופ' אלכס סימון07/05/2010הרמות יפות אולם הכתמה 9 ימים לאחר ביוץ יכולה להעיד כי אין די ברמות אלו וכדאי לתמוך במחזור אחרי הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכל בנות הפורום!!!!!!!ביבי07/05/2010
מאד התרשמתי מתשובותיו של פרופ אלכס סימון בפורום,הסובלנות,הפרטים המדויקים ובכן הידע ויכולת הניתוח של כל פרוטוקול!החלטתי להיפגש עימו בהדסה ואכן היה שווה!בנות כדאי לעשות מאמץ ולשמוע חוות דעת פרטנית ואמיתית!הנסיעה לירושלים לא נוראה ואפילו יום כייף!בשביל הדבר הנכסף שווה כל מאמץ!!!!!!!בהצלחה לכולכן ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חן חן
פרופ' אלכס סימון07/05/2010שמחתי לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' סימון
שירה07/05/2010מסכימה עמך בכל לבי. פרופ' סימון ניכר במקצועיותו המופלאה , הסבלנות והאנושיות והאכפתיות יוצאת הדופן. השילוב של אהבת האדם ואהבת המקצוע מניבה אנשים נדירים כמו פרופ' סימון והרופאים הנהדרים הנמצאים בפורום זה. בהתנדבות! תודות חמות ובריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי iuiבית מרקחת07/05/2010
לרופאים המקסימים בוקר טוב,
ביום א האחרון (לפני שישה ימים) עברתי iui, במהלך השבוע מאז הפעולה יש לי כאבים בבטן תחתונה שבאים והולכים לסירוגין.
הייתי רוצה לדעת האם זה טיבעי הכאבים הללו אחרי iui או שמעיד על משהו שהוא לא תקין ויש מצב כבר שהכאבים שהתחזקו מעט מאתמול מעידים על מחזור שבקרוב יגיע???
האם למרות הכאבים יש מצב שכן מתפתח היריון???
שתהיה שבת שלום לכל הפורום המקסים שלנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים לאחר IUI
פרופ' אלכס סימון07/05/2010סיבות אפשריות
1. מצב לאחר ביוץ בעיקר עם טיפול בגורמי ביוץ
2. תגובה לנוזל הזרע ב IUI
3. דלקת
באופן עקרוני רוב המטופלות ללא גרימת ביוץ לא צריכות להרגיש כאבי בטן. רוב הסיכויים שזו תגובה להנוזל הזרע שהוזרק. ובתנאי שאין לך חום והכאבים לא מחמירים - כי או אז, יש חשש לדלקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' סימון המון תודה על ההתייחסות
בית מרקחת07/05/2010המעמיקה בנושא.
אני חייבת לציין שבפורום הזה אני לומדת המון הן ע"י השאלות שאני מציגה והן מקריאה של שאלות של בנות נוספות ומתשובותכם.
זה פורום מספר 1 תודות לכם הרופאים שמתייחסים אלינו בחום בסובלנות
ובהבנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רחם אחורירונה07/05/2010
שלום,
רציתי לשאול האם רחם אחורי מהווה בעיה בהחזרת עוברים כיוון שלא ניתן להשתמש בא.ס. האם העובדה שההחזרה ללא א.ס מקטינה את סיכויי ההצלחה? האם בוודאות הרופא מחזיר את העוברים לרחם או שיש סיכוי( וכמה הוא?) שהעובר לא יכנס לרחם? האם ישנה איזושהי דרך לוודא בכל זאת החזרה לתוך הרחם?
תודה, יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים
פרופ' אלכס סימון07/05/2010אני נוהג למדוד את אורך חלל הרחם. להחדיר את הקטטר לפי אורך החלל וללא על קול ולהרגיע את האישה בבצוע על קול וגינאלי לאחר ההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
רונה08/05/2010מה רואים בא.ס הוגינלי? רואים את העובר שהוחזר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה את ההודעה
רונה09/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל קול בהחזרה
פרופ' אלכס סימון09/05/2010העוברים מוחזרים בתוך נוזל. בעל קול ניתן לראות את הצינורית המוחדרת לרחם ובהמשך את הנוזל המוחדר לחלל. לא ניתן לראות עוברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי עברה טיפול הפרייה?אושרת06/05/2010
שלום
אשמח אם תוכלו לספר לי על התחושות, הסיבות, הגיל, הצלחות או כלשונות.
מתחילה טיפול הפרייה ראשון....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאושרת
לימונית07/05/2010היי אושרת,
חבל שלא כתבת קצת על עצמך: נשואה? רווקה? גיל?
אבל, אנסה לשתף אותך קצת בתהליך ובתחושות.
אין ספק שהפריה ראשונה היא מלחיצה במיוחד, כי לא ממש יודעים ומבינים איך הכל מתנהל. אחר כך זה כבר הופך להיות דיי שגרתי, מבחינת הידע של מה שהולכים לעבור, אבל כל טיפול וטיפול ומה שקורה בו. פעם יש יותר ביציות, פעם פחות. פעם כואב יותר, פעם פחות או לא כואב בכלל. פעם לוקחים מינון תרופות כזה ופעם אחר, וכו' וכו' וכו'.
ועכשיו קצת יותר על התהליך:
אני לא יודעת אם את מתכוונת באמת ישר לתהליך הפריה, או בכלל לטיפולי פריו, אז אפרט גם עליהם.
בד"כ מתחילים בהזרעות ללא הורמונים, לאחר עוברים מספר הזרעות עם זריקות של הורמונים, ואם לא מצליחים להרות עוברים להפריה.
בתהליך ההפריה יש מספר פרוטוקולים (תוכנית הטיפול התרפותי). יש פרוטוקול שנקרא ארוך (והוא המקובל יותר מבין השניים), ופרוטוקול שנקרא קצר.
את הפרוטוקול הארוך, מתחילים מהיום ה-21 למחזור. במשך שבועיים מקבלים תרופה המדכאת את המערכת, על מנת שהרופאים יוכלו לשלוט בה בעזרת התרופות, ושלא יהיה ביוץ ספונטני, ולאחר שמושג הדיכוי, אותו מוודאים בבדיקות דם ואולטרסאונד, מתחילים לקבל זריקות של הורמונים לגירוי הזקיקים בשחלות. התהליך מלווה בבדיקות דם ואוטלרסאונד רבות, החל משבוע להתחלת הגירוי, ולאחר מכן כל יומיים, עד שרואים שהזקיקים מגיעים לגודל המתאים (מגודל 17 ומעלה), קובעים לך תאריך לשאיבת הביציות ושני ערבים לפני בוקר השאיבה מנחים אותך לקחת זריקה שנקראת אוביטרל (או אחרת) שגורמת לתהליך הביוץ לאחר כ-36 שעות מלקיחתה. השאיבה מתבצעת כשעה - שעתיים לפני שחולפים 36 השעות (אחרת יהיה ביוץ ויבוא מחזור - ואת זה רוצים כמובן למנוע).
השאיבה מתבצעת תחת הרדמה מלאה (לזמן קצר), ולאחר מכן את שוכבת בחדר התאוששות כשעתיים, בהם את מקבלת אינפוזיה ונמצאת תחת מעקב של אק"ג.
כשעתיים - שלוש לאחר השאיבה את הולכת הביתה, למנוחה בבית.
לאחר השאיבה הביציות שלך מועברות למעבדה, להפריה עם הזרע, ואת מוזמנת להחזרת העוברים שנוצרו לרחמך כעבור כיומיים עד שלושה לאחר מכן (ובמקרים מיוחדים גם לאחר חמישה ימים).
תהליך ההחזרה מבוצע בעירות מלאה, תחת הנחיית אולטרסאונד בטני, ואת מתבקשת לדאוג להיות עם שלפוחית שתן מלאה על מנת להציג את הרחם בצורה אופטימלית.
בזמן התהליך, פותחים לך את צוואר הרחם עם הספקולום על מנת להגיע לרחם - וזה לפעמים מאוד כואב, מנקים לך את איזור צוואר הרחם והנרתיק, ומחדירים לך את העוברים לרחם.
לאחר מכן את משוחררת הביתה. יש הנחיה לא לעשות פעילות מאומצת, אבל מותר לעשות פעילות שגרתית רגילה, אלא אם כן כואב לך ואת מרגישה שאינך מסוגלת.
שבועיים לאחר ההחזרה את מוזמנת לבדיקת דם להיריון - בטא HCG, ובשעות הצהריים את מקבלת תשובה אם יש או אין היריון.
אם אין - מתחילים את כל ההליך מהתחלה, או, אם נשארו לך עוברים מוקפאים, מתחילים תהליך של הכנת הרחם להחזרת מוקפאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללימונית
אושרת08/05/2010תודה על ההסבר המפורט...
אז ההחזרה ממש כואבת?
חשבתי שזה כמו הזרעה...
אני בת 28 עוד מעט.
כמה טיפולים כבר עברת?
האם נקלטת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאושרת
לימונית08/05/2010היי אושרת,
אני מבוגרת ממך, אבל התחלתי את הטיפולים רק לפני כשנתיים וחצי.
אני לא זוכרת עכשיו בוודאות, אבל נדמה לי שגם בהזרעה משתמשים בספקולום. זה החלק ההכי כואב. אם עברת הזרעה כשפתחו לך את צוואר הרחם בספקולום ולא כאב לך, אז החזרה היא דיי דומה, וכנראה לא תסבלי במיוחד.
עברתי כבר די הרבה הפריות (חוץ מ-3 הזרעות), ואין לי מושג כמה, אבל בערך 8.
נקלטתי פעמיים, בהפרש של כמעט שנתיים, ובשני המקרים הייתי צריכה לעבור גרידה, כי העובר לא התפתח.
מקווה שאצלך הכל יהיה בסדר, את בחורה צעירה וכנראה שיש לך סיכוי טוב.
בהצלחה,
אם יש לך עוד שאלות, אשמח לעזור לך.
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לימונית
נוני09/05/2010לימונית שלום,
נעזרתי מאד בתשובה ששלחת כאן.
גם אני לפני הפריה ראשונה ואחרי מספר הזרעות שלא צלחו.
ההסבר שלך היה מפורט, מקיף וסבלני ואני ממש נפעמת ומודה לך.
האינפורמציה הזו כ"כ חסרה בתהליך הזה. ולפעמים כמה שלא מסבירים
זה לא נקלט. כמו שאת כותבת הנסיון האישי הוא הלימוד הכי טוב.
שתהיה הצלחה לכולנו.
תודה לך, נוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנוני
לימונית09/05/2010היי נוני,
שמחה תמיד לעזור מניסיוני ומהידע שצברתי בכל שאלה שתהיה לך.
בהצלחה,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטורפםהילי06/05/2010
שלום רב,
אני עכשיו לקראת החזרת עוברים ונוטלת שלוש פעמים ביום אסטרופם.
1. יש לי קצת הפרשות דמיות, איך להתייחס אליהן? האם זה מסוכן? ( זה היום הרביעי שאני נוטלת אותן)
2. היום עשיתי טיפול שיניים (טיפול שורש) וקיבלתי אוגמנטין לשבוע, האם זה לא "מתנגש" עם האסטרופם?
מאוד מודה לכם.
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
לילך07/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרופם
פרופ' אלכס סימון07/05/2010המשך נטילת אסטרופם יפסיק את הדימום. אוגמנטין לא מתנגש עם אסטרופם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום החזרת עאפרת06/05/2010
שלום לרופאים,
מתי "נכון" יותר או "טוב" יותר להחזיר עוברים
ביוםו ביוםהשני או השלישי ?
ולפי מה מחליט הרופא ?
תודה
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשת תשובה - לא נענתי, תודה
אפרת07/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות זהות
פרופ' אלכס סימון07/05/2010למרות שמדווח כי התוצאות דומות בהחזרה של יום 2 או יום 3, הרי חלק מהיחידות מעדיפות להחזיר יום 3 כשיש די עוברים, כי כך יוכלו לבחור את המתקדמים יותר. אולם זה ניתן לבצע גם ביום 2. כאשר אין די עוברים - נניח רק שלשה, אין טעם להמשיך ולבדוק מה יקרה עוד יום אז מחזירים יום 2. וכמובן מי שאינו עובד ביום שבת, דיקורים של יום רביעי מוחזרים ביום שישי - יום 2
אנחנו בהדסה עין כרם לא מצאנו הבדל בתוצאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום 21???מאיה06/05/2010
קבלתי הוראה לעשות בדיקת דם ביום 21 (עם איקקלומין) לוודא שהיה ביוץ. אבל ערכת ביוץ ביתית הראתה לי שהביוץ היה רק ביום 19ת אז מתי כדאי לעשות את בדיקת-הדם???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וידוא ביוץ
ד''ר דוד ישי06/05/2010שלום מאיה
את הבדיקה צריך לעשות שבוע לאחר הביוץ. מתוך הנחה שניתן לסמוך על ערכת הביוץ ( אני לא ממש בטוח ) צריך לעשות את הבדיקה ביום ה26* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ראשון שכשללי06/05/2010
היום התבשרתי שאין הריון והטיפול כשל ביום ה11 שעשיתי בטא היה אפס מה זה אומר שבעצם העוברים לא נקלטו מהתחלה? מה המשמעות של 0 אני קוראת פה שבחורות יוצא להם 12 14 16 מה הכוונה במספרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא 0
ד''ר דוד ישי06/05/2010שלום סקרנית
אין בטא 0. בטא קטן מ 3 נחשב שלילי . מעל 10 חיובי. בניהם מצב לא ברור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליית בטא האם תקיןליאת06/05/2010
בתאריך 28.4 בטא 31 בתאריך 2.5 בטא 120 בתאריך 4.5 בטא 166 וב6.5 בטא 403 האם העלייה יפה ותקין? האם מעיד על התפתחות הריון תקין לפעמים יש קצת דימום בניגוב על מה זה מעיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
ד''ר דוד ישי06/05/2010שלום ליאת. בשלב זה לא מעיד על כלום. צריך להמתין לאולטרסאונד .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליית בטא האם תקיןליאת06/05/2010
בתאריך 28.4 בטא 31 בתאריך 2.5 בטא 120 בתאריך 4.5 בטא 166 וב6.5 בטא 403 האם העלייה יפה ותקין? האם מעיד על התפתחות הריון תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלית בטא
ד''ר דוד ישי06/05/2010העליה בסה"כ טובה . הסיכויים להריון תקין טובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד ביוץש06/05/2010
שלום וברכה
אני אחרי נטילה של אסטרופם בשביל לדחות את מועד הביוץ, בי"מ 16 נצפה זקיק בגודל 14*11 וזקיקים נוספים עד גודל 10, עובי רירית 7, E2 900, Progesterone Urgent 2
האם ניתן לצפות את מועד הביוץ?מהי רמת הE2 והProgesterone שצריכים להיות?יכול להיות שהביוץ יהיה כבר יום למחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ' שחר קול06/05/2010מבשר הביוץ הוא ה - LH שרמתו עולה בחדות יום לפני הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- LOOP ופוריותקרן06/05/2010
שלום ,
האם ביצוע לופ עקב CIN1 יכול להשפיע על הפוריות ?
האם זה משפיע על רירית צואר הרחם , ואם כן מה זה אומר , האם זה פרמטר חשוב בכניסה להריון.ץ?
תודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר leep ופוריות
פרופ' אלכס סימון06/05/2010בדרך עלל ה leep הוא יחסית שטחי במקרים של CIN1 ואין לא השפעה על פוריות או ניהול לידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי שאיבהאני06/05/2010
עברתי אתמול שאיבה (נשאבו 9 ביציות) ומאתמול בצהריים הופיעו כאבים בבטן התחתונה, בגלל ניסיון מטיפול קודם עם גירוי יתר מיד התחברתי לבקבוק מים ומנוחה מוחלטת, הכאבים חלפו היום ומחר מתוכננת החזרה, האם יכול להיות שימשיך להתפתח גירוי יתר?
שאלה נוספת, אני יודעת שתופעה גיקרוי התיר נפוצה בקרב בעלות שחלות פולציסטיות ואיני פולציסטית, אז ממה יכול לנבוע הגירוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי שאיבה כאבים
פרופ' אלכס סימון06/05/2010סביר שלאחר שאיבה יהיו כאבח בטן. אלו חולפים בטיפול נגד כאבים. אולם התחושה של מלאות ותפיחות תלווה אותך הלאה. הסיכוי לגירוי יתר קשה או בינוני אינו רב. גירוי קל קרוב לודאי שיש לך. הגירוי הקל עשוי להחמיר לעיתים אם מתקבל הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר קולשרה06/05/2010
בהמשך להודעתי על LH 0.50 . לפני חודשים היה הLH 0.15 זאת אומרת שהיתה עליה מאד משמעותית בחודשיים אלו. האם במידה והאשך אכן מיצר כבר תאי זרע הם יצאו בשפיכה ? או שניתן למוצאם בשלב זה רק באמצעות ביופסיה? ואם הם לא יצאו בשפיכה זה בגלל כמות מועטה או בגלל הזמן הקצר יחסית? סליחה על התקפת השאלות. אבל מתי אתה ממליץ לעשות בדיקת זרע שתניב את התוצאה הטובה ביותר?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר LH
פרופ' שחר קול06/05/2010זו רמה מאוד נמוכה של LH.
יש צורך בטיפול תרופתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)