מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מודאגת מאד בבקשה תענוליאת05/05/2010
בתאריך 28.5 בדיקת דם לבטא היתה 31 לאחר 3 ימים בתאריך 2.5 בדיקת הבטא היתה 120 אמרו לי שההכפלה יפה מאד. לאחר יומיים בתאריך 4.5 הבטא היתה נמוכה 166 ולא הכפילה את עצמה מספיק. אמרו לי לחזור על הבדיקה שוב בעוד יומיים. איך יכול להיות שבבדיקה השניה ההכפלה היתה יפה ובשלישית לא יכפיל את עצמו מה הסיבה.? והאם עדיין יש עוד סיכוי להריון תקין? ואם עוד יומיים זה יכול להכפיל את עצמו? או שהסיכוי קטן ? עצם זה שהבטא עלתה קצת אומר משהו? יש לי לציין שיש לי קצת דם בניגוב על מה זה מעיד? אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משגע אותי הספור של ההכפלות
פרופ' אלכס סימון05/05/2010כולם נדבקו לספור של הכפלות בטא. הניחו לזה. זה רק מטריף את הדעת. כן הכפיל או לא הכפיל. הריון אינו מתימטיקה צרופה. טועים בבדיקות לכאן ולכאן. היו הריונות תקינים ללא הכפלות והיו הריונות שלא התפתחו כלל והבטא שילש עצמו כל יום. רק מגמת עליה סבירה בטווח 1.5-2.5 די בה להרגיע ולהמשיך בחיים.
דרך אגב, הבטא עלתה בבת אחת מ 33 ל 120 תוך 3 ימים. בוודאי יותר מהכפלה. זה תקין או מלמד על בעיה? או אולי 120 טעות ואילו 166 נכון. אני מקווה שהעברתי את המסר. הביטא עולה יפה ודי בזה להמשך מעקב כי ממלא לא נוכל לשנות דבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה מחזור?לי05/05/2010
ביום 21/4 שאיבה ביום 23/4 החזרה אתמול 4/4 בטא 0 היום בבוקר דימום שהפסיק האם זה מחזור או שבכלל יכול להיות השרשה מאוחרת כל כך יש מצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
ד''ר דוד ישי05/05/2010שלום סקרנית
הכל אפשרי , אבל הסיכוי הסביר הוא שאין הריון והדימום יופיע מאוחר יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נני06/05/2010תודה על תגובתך
היום 6/5 ביצעתי בטא 2119
האם קצב עליית הבטא תקינה????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע אחרי החזרהגלי05/05/2010
שלום
לפני השאיבה ערכי הE2 שלי היו כ-8000 עכשיו שבוע אחרי ההחזרה בקתי ויש צניחה משמעותית וזה עומד על כ-780
הפרוגסטרון עומד על מעל 127 אבל זה שהE2 ירד ככה בהרבה לא אומר שלא נקלט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול05/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא לאחר הפריההללויה05/05/2010
שלום רופאים יקרים,
עשיתי שאיבה ביום ה- 20/4 ההחזרה ב-22/4.
ביום שני היה היום ה-12 להחזרה -התקבל הבטא-13
היום יום רביעי זהו היום ה-14, הבטא-27. והפרוגסטרון 190 (נכון לאתמול כשעשיתי רק פרוגסטרון)
יודעת שאילו ערכי בטא נמוכים, 1. אך האם בגלל ההכפלה תקין?
2. האם רמת הפרוגסטרון מלמדת על התקינות?
3. לדעתי ההשרשה היתה ביום התשיעי כי היה לי דימום יוצא דופן
במוליך, וחד פעמי. האם יכול להיות שהבטא נמוכה בגלל ההשרשה
המאוחרת?
תודה רבה לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול05/05/20101. ההכפלה תקינה.
2. בעקיפין, ותלוי בתמיכה הניתנת.
3. יכול להיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אפשר להרגע?
הללויה05/05/2010ד"ר תודה על תשובתך.
האם אני יכולה להרגע? כי הבטא נמוכה וזה מדאיג אותי קצת.
האם ניתן לומר שזה בסדר למרות הבטא הנמוכה או שזה מלמד על משהו?
שוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ציינתי את גילי-32.5.
ברילה05/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ציינתי את גילי-32.5.
ברילה05/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרט נוסף לגבי שאלתיטלי05/05/2010
פרופ' סימון, שוב תודה על תשובתך בעניין הירידה הקיצונית בעובי רירית הרחם (תזכורת: בבדיקה לפני כחודשיים ביום ה-15 של המחזור זה היה 12.3 וכעת ביום ה- 12 זה היה 6.1. כפי שציינתי אני מודאגת שמא זה אינדיקציה למגמה של ירידה באיות היוץ וברזרבה שחלתית וכתבת לי שאין זה מחייב שהייתי לקראת ביוץ). בעניין זה עלי לציין כי את הבדיקה ביצעתי בעקבות דימום קל מאוד שהופיע לי ביום התשיעי של המחזור ונאמר לי כי זה דימום כתוצר מעוביה הדק של הרירית טרום הביוץ. אני מוסיפה נתון זה כי אולי זה יכול לשנות את תשובתך בנדון. שוב תודה וסליחה על הסרבול. תדוה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ניראה קשור
פרופ' אלכס סימון05/05/2010הדמם הקל לא יוריד רירית לעובי כזה. התשובה לא משתנה. כל עובי רירית ויום מחזור צריכים להיות מלווים בערכים של רמות הורמונים על מנת לתת תשובה אמינה. בוודאי שצריך לבחון בהמשך מה קורה לרירית. סנונית אחת אינה מבשרת את בוא האביב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודה רבה לפרופ' סימון
טלי05/05/2010תודה רבה על תשובתך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונליגלי05/05/2010
שלום רב,
אני בת 40 וחודש בדיוק.
ביצעתי פרופיל הורמונלי ביום השני למחזור ולהלן התוצאות:
ESTRADIOL E-2 119 PMOI/L
TSH 2.11
LH 6.9 IU/L
FSH 12.5 IU/L
PROLACTIN 140.7 MIU/L
DHEA SOLPHATE 2.68 NMOI/L
האם תקין ה FSH?
האם לא גבוה מדיי? ומה לגביי האסטרדיול?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FSH
פרופ' אלכס סימון05/05/2010הוא בתחום הנורמה. ומאפיין נשים בגילך. עדיין לא נחשב גבוה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדוע אף אחד לא עונה לי?המודאגת05/05/2010
בבדיקת שתן נאמר לי שיש לי חלבון בשתן 1+, מכיוון והרופא שלי בחופשה אינני יודעת האם זה מסוכן ומה עליי לעשות?
אודה על תשובתכם בהקדם האפשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללא משמעות
פרופ' אלכס סימון05/05/2010יתכן מהפרשה וגינאלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת טיפולבלה05/05/2010
שלום,
היתי אצל רופא וקיבלתי דקפפטיל3.75 היתי צריכה לקבל מחזור אך לא קיבלתי(מאחר בדרך כלל) היום היתי במרפאה עשו לי אולטרסאונד והרופאה אמרה שרירית הרחם צריכה להיות 5 מ"מ אצלי נצפה 8 מ"מ היא אמרה לי להגיע ביום ראשון ואמרה שיתכן שנתחיל טיפול ללא קבלת מחזור היתכן דבר כזה ?או שבכל זאת אני אקבל תוך כדי טיפול?
בלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול ללא מחזור
פרופ' אלכס סימון05/05/2010בהחלט ניתן לטפל ובתנאי שבדיקה להריון שתבצעי לפני תחילת הטיפול היא שלילית.
בכלל דקפפטיל צריך להינתן שבוע לאחר ביוץ מוכח ולא כך סתם, קחי שקפפטיל 3.75 והמתיני לוסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקות וביוץ - שאלה כלליתמיכל05/05/2010
לכל הרופאים שלום,
יש לי שאלה בנוגע לזריקות שנותנים להשראת ביוץ (דוגמאת גונל F), ואשר גורמות לכך שיותר ביציות משתחררות בכל ביוץ -
1. כמה ביציות משתחררות בדר"כ בביוץ שכזה - האם שתיים או יותר?
2. אם רק שתי ביציות משתחררות - האם זה אומר בהכרח שתשתחרר ביצית מכל שחלה? (יש לי חצוצרה אחת חסומה לכן אני מעוניינת לדעת מה הסיכוי שישתחררו נניח 2 ביציות בשחלה X ושום ביצית בשחלה Y)
3. האם כשביוץ מתרחש בצד אחד זה בהכרח מחייב שבחודש לאחר מכן הביוץ יתרחש בצד השני? מה הסיכוי לכך?
מצטערת על מורכבות השאלות
אודה לתשובתכם המהירה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפנה שלום
פרופ' שחר קול05/05/20101. תלוי בעוצמת התגובה של השחלות.
2. לא
3. במחזורים טבעיים זה לרוב נכון, אך לא תמיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הפריהאיה05/05/2010
אני מורה לספורט.כמה ימים אחרי החדרת עוברים מותר לי לחזור לעבודה?והאם מותר לי לחזור לפעילות רגילה מבחינת עיסוקי כמורה לספורט?
2.האם מותר לרקוד אחרי עשרה ימים מאז ההפריה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרה
פרופ' אלכס סימון05/05/2010כל רופא והמלצותיו הוא. אם את ממש רוצה להתבלבל אז אני מציע לא לאתגר את העוברים המוחזרים לרחם. לא לבצע פעילות פיזית, ספורט, ג'וגינג, טיולי שטח, ריקודים וכד'.
גם אם כל זה לא משפיע באמת על ההשרשה, מה שרבים חושבים שאומנם לא משפיע, קיים הפאן הפסיכולוגי ורגשות האשם כשמשהו משתבש ללא קשר להתנהדגות של המטופלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שואלת שוב - לא נעניתי....עינב05/05/2010
שוב שלום....
שאלתי בעבר על התפתחות הרירית. בקיצור: לאחר איקאקלומין נצפה ביום ה15 למחזור זקיק בגודל 10-11 מ'' ורירית של 6.5 . ביום ה-18 לא נצפה זקיק אך הרירית גדלה ל9. ביום ה25 לא נצפה זקיק אך הרירית גדלה ל12.
אתמול, היום ה31 למחזור. בדיקת שתן ביתית הייתה שלילית. היום נצפה גם נוזל.
האם יש סיכוי שאני בהריון אך מוקדם מכדי לדעת?
מה אומרת רירית בעובי 12 מ''מ?
תודה רבה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשוואה חסרה לכן לא נענית מיד
פרופ' אלכס סימון05/05/2010בדיקות דם של E2 ו-P מסייעים בהחלטה מתי היה ביוץ. בדיקת על קול לא תמיד מהמנה באיתור הזקיק. מתי לדעתך היה הביוץ? גם אני לא יודע. באף בדיקה לא ניראה זקיק, מאידך היה אסטרוגן שהשפיע על הרירית. האם הרית? איני יודע. מתי לחכות לוסת שיגיע? איני יודע היות ווסת מגיעה שבועיים לאחר ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- במיוחד לדר קול ודר ישישירה05/05/2010
שלום רב לכם רופאים יקרים מאד
נועצתי אתכם ממושכות בקשר לאיקסי שלדעתי במקרה שלי היה מיותר.
(יש הפריות באופן רגיל, זרע מצוין). ובטיפול האחרון בצעו ללא הסכמתי וידיעתי!
על מחצית הביציות-איקסי וחציין בהפרייה רגילה. כל העשר הופרו.
ספרתי את סיפורי, קראתם היטב את שאלותי וסברתם גם אתם כי לאור
מה שכתבתי- התהליך מיותר.
הרופאים המטפלים בי התעקשו ולחצו ביותר!!!!! על איקסי(רק מפאת גילי 42)
ואגב לא קטן, יש לי ילדה בת 1.5 מהפרייה רגילה מוקפאים)
ואילו אני עמדתי בסירובי ובאמת לא הבנתי מדוע מפעילים עלי לחץ של מכבש
לביצוע איקסי.
הטיפול האחרון הניב 11 ביציות ו-8 הפריות באופן רגיל. מתפללת להריון.
סיכום: עשיתי את מה שהורה לי לבי ושכלי ושמעתי את התגובות מהצד המקצועי ביותר שלכם.
תודות חמות מקרב לב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירה שלום
פרופ' שחר קול05/05/2010לדעתי, התעקשות על ICSI היא במקום אם אחוז ההפריות ב - IVF רגיל הוא נמוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי IVF ראשון כאבים במותןhila05/05/2010
שלום לכולם.
ביצעתי שאיבה ב 28.4 של 18 ביציות. החזרה של עובר ביצענו ב 30.4, אני כמובן עם תמיכה וגינלית הורמונלית
עד היום הרגשתי בסדר גמור בלי תופעות בכללן היום התחילו כאבים חזקים במותן שמאל בלבד עם הקרנה לגב (בגובה הכיליה) האם יש מקום לדאגה?
התקשרתי לאלישע האחות המליצה על מנוחה ושתיה מרובה ואין מקום לדאגה...
האם אכן אין מקום לדאגה????
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים במותן
ד''ר דוד ישי05/05/2010שלום הילה
הכאב שאת מתארת אינו אופייני לכאבים שקשורים לטיפול שעברת. אם הם ימשיכו , פני לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי IVFרוני05/05/2010
לפני כחודשיים IVF - נשאבו 6 ביציות , 3 לא בשלות ול- 3 נעשתה הפרייה כפולה ( חדרו יותר מזרע אחד לכל ביצית)
התחלתי מחזור חדש , אך הפעם השינוי שעשה הרופא ( החל מהיום - יום שביעי לזריקות)
חשוב לציין - הפעם התגובה טובה מתמיד , נראים 5 זקיקים בגודל אחיד פחות או יותר...
אני מוסיפה חצי צטרוטייד כל יום
מדוע חצי? בפעם הקודמת הזרקתי שלם...
האם נוכל לשלוט על הביוץ כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול חוזר
פרופ' אלכס סימון05/05/2010אני מניח שזה הפרוטוקול שהרופא שלך בחר לתת כדי לשפר את התגובה ואיכות הביציות. חצי זריקה יכולה לחסום ביוץ אך היא פחות אפקטיבית בזה מזריקה שלמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה לא הצליח IVF ראשון??נטלי05/05/2010
לפני שבועיים עברתי שאיבה (נשאבו 19 זקיקים) הופרו 9 עוברים, הוחזרו 2 עוברים יפים לרחם, הבעיה אצלנו היא זרע חלש (6 מיל') יש לציין שבעלי עבר לפני חצי שנה ניתוח וריקוצלה. בשאיבה הנוכחית כמות הזרע השתפרה פלאים ל-25 מיל' לפני השבחה.. שאלתי למה ה- IVF הראשון לא צלח למרות שהיו נתונים טובים, ואף נחתי רוב זמן ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקרן
עדן05/05/2010איך את יודעת שזה לא הצליח אם לפני שבועיים עברת שאיבה ובטח אחרי כמה ימים החזרה אז עוד מוקדם לבטא ????
אפשר לשאול אותך איפה את מטופלת ??
חוץ מזה שיהיהלך בהצלחה בפעם הבאה בטח יש לך 7 עוברים מוקפאים יפים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקרן
לי05/05/2010גם אני עשיתי בIVF ראשון מחר בטא אבל התחושה היא שזה שלילי אין לזה הסבר מאמי תקבלי את החיובי שאכן יש לך 6 עוברים מוקפאים האמת שגם לי אז אני מתנחמת יהיה בסדר ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום ראשון עשיתי בטא - יצא שלילי
נטלי05/05/2010תודה בנות עשיתי בטא 14 יום אחרי השאיבה ו- 12 אחרי ההחזרה, עוד בטרם הבדיקה באותו בוקר ראיתי כתמי דם בתחתונית והבנתי שזה לא צלח לצערי...):,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום ראשון עשיתי בטא - יצא שלילי
נטלי05/05/2010תודה בנות עשיתי בטא 14 יום אחרי השאיבה ו- 12 אחרי ההחזרה, עוד בטרם הבדיקה באותו בוקר ראיתי כתמי דם בתחתונית והבנתי שזה לא צלח לצערי...):,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול שכשל פעם ראשונה
פרופ' אלכס סימון05/05/2010צריך תנאים רבים להצלחה. לעיתים אם לא כולם מתקיימים לא יתקבל הריון. הידעת כי גם במקומות מצויינים בארץ הסיכוי שלא יתקבל הריון בטיפול ראשון הוא 50-60%?. פקטורים המשפיעים על ההצלחה: פרוטוקול הטיפול, רמות ההורמונים, התפתחות הרירית, איכות הביציות והעוברים, איכות הרירית, איכות הזרע, ההחזרה לרחם ועוד גורמים ששכחתי למנות כאן.
אני מניח כי הריון יתקבל אם תתמידו בטיפול
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)