מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה דחוף....צפונית02/05/2010
הי אני בת 33 עוד חודש, אני בIVF עברתי הפריה אחת ולא נקלטתי, האמת שמה שאני רוצה לברר לא בדיוק תלוי בהיסטוריה הרפואית שאני עוברת. אז כך, בזמן הטיפול השני לפני השאיבה היו לי בין 11 ל 12 זקיקים הגודל 14 ומלעלה. לאחר שבוצעה לי השאיבה יש לציין, שלקחתי את הזריקות בזמן גם את האוביטרל לפי הנחיית הרופא, אחרי שהתעוררתי מהשאיבה, הרופא אמר שהוא לא מבין מה קרה, ושהם הצליחו לשאוב רק ביצית אחת, ושאל אם לקחתי את התרופות בזמן ויכול להיות שהאוביטרל לא היה בתוקף (בדקתי אותו-והוא בתוקף), אין לכן מושג כמה מבאס להיות בנקודה זאת. אז לשאלתי החשובה:
האם בבדיקת אולטרסנד רגע לפני השאיבה ניתן לראות אם יש זקיקים וכאדי לבצע את הניתוח?
האם זה בסדר לבצע שאיבה ללא בדיקה נוספת- שלעניות דעתי חשובה מאוד במצב הזה..!!!!
מחכה לתשובה , חייבת לדעת את החוקים הרפואים בנושא והלוואי ואין הגיון בשאלתי כך שבדיקת אולטרנסד לא מספיקה
ולאנ נחוצה רגע לפני ההרדה!!!
בבקשה חייבת לדעת.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביצית אחת
ד''ר דוד ישי03/05/2010שלום צפונית
ההחלטה על תזמון השאיבה נעשית על סמך רמת ההורמונים ( בדיקת דם ) וגודל הזקיקים. תקלות מסוג זאת שקרתה אצלך קורות לעיתים , הרבה פעמים ללא הסבר ברור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקרה דומה לשלך
הכל לטובה04/05/2010בס"ד
היי, לפני כחודש וחצי קרה לי מקרה דומה שלאחר נטילת כל הזריקות והאוביטרל, הגעתי ביום השאיבה לחדר ניתוח, אך הרגשתי מעט כאבים בבטן. ממש כמעט הרדימו אותי,אך התעקשתי על כאבים ולמזלי ברגע האחרון עשו לי אולטראסאונד וגילו שהביוץ אכן התרחש יום קודם לכן. כמובן שזה היה ממש מבאס ויצאתי מחדר ניתוח ולא נעשתה שאיבה בסוף והייתי צריכה להמתין למחזור ולהתחיל טיפול חדש... עקב "הפשלה" הזו ועוגמת הנפש שנגרמה לי, כאשר הגעתי שוב לחדר ניתוח ביום השאיבה החדש שנקבע לי, התעקשתי לבצע אולטראסאונד טרם ביצוע ההרדמה וכך היה.
הפעם זה היה בסדר,אך לא רציתי לקחת שום סיכון! לכן אני ממש מסכימה איתך ורואה חשיבות רבה בביצוע הבדיקה ביום השאיבה ממש. בהצלחה בהמשך הדרך. הכי חשוב לא להתייאש! יהיה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים חומיםליבי02/05/2010
ערב טוב,
בת 31, לאחר IVF7 ללא הריון. סיבת הטיפולים- בעיית זרע.
עד היום- אין הריון.
היום מצויה ביום 8 לאחר החזרה של 4 עוברים (2 עוברים ביום 3 ו- 2 בלסטוציסטים ביום 5). תמיכה של 3 אוטרוגסטן ו- 2 פרוגניבה ביום, וכדור קרטיה 1.
הבוקר הופיעו לי כתמים חומים בניגוב ומעט על התחתון. ישנם מיחושים בבטן של התכווצויות בדומה למחזור.
האם יש מה לעשות? האם שוב מלמד על כישלון הטיפול?
בטיפולים קודמים בהם נלקחה פרוגינובה כתמיכה במינון הנ"ל לא היו דימומים מוקדמים, ולכן מופתעת ומאוכזבת לגלות שוב דימום.
אודה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים
ד''ר דוד ישי03/05/2010שלום ליבי
למרות שלא הופיעו הטיפול הקודם , ההפרשות הדמיות והתחושה של לקראת וסת , אינן מעידות בהכרח על כשלון הטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בטא תקיןליאת02/05/2010
בתאריך 16.4 הוחזרו 3 עוברים טריים . בתאריך 28.4 בדיקת דם בטא 31? לאחר 3 ימים בתאריך 2.5 בטא 120. האם עלייה יפה? האם תקין? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בטא
טלי03/05/2010לי יש תאומים מדהימים מבטא שהתחילה ב- 32 ועלתה לאט לאט...קצת אמונה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה תקין. המשיכי לעקוב
פרופ' אלכס סימון03/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני בטארחל02/05/2010
עוד יומיים אני צריכה לעשות בטא אחרי החזרת 2 עוברים מוקפאים.
הרגליים כואבות לי כבר כמו תמיד לפני המחזור.
אני יודעת שסימני הריון וסימני מחזור הם דומים אבל נראה לי שלא כך לגבי כאבי רגליים נכון?
(אני מבינה לא יש כאבי מחזור בבטן התחתונה גם בתחילת הריון אבל כאבי רגליים לא נראה כ"כ קשור...).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה את השאלה- לא נעניתי
ש03/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בדיוק מה שקורה לי
לי03/05/2010יום חמישי בטא ומאתמול הברך ממש כואבת לי ברגל ותחושות שהמחזור מגיע ניסית בדיקה ביתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כדאי לחפש סימנים
פרופ' אלכס סימון03/05/2010לא לוסת ולא להריון. התופעות לא בהכרח מלמדות מה קורה. לכן צריך להמתין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טרם נעניתי- אשמח לתשובהענ02/05/2010
שלום רב,
אני אחרי החזרת 2 עוברים מוקפאים ונמצאת בתחילת השבוע החמישי להריון (בטא קאשוןנה 162, שניה אחרי יומיים556).
שאלתי היא-
1. האם הערכים עשוים להצביע על הריון מרובה עוברים?
2. חשוב יותר- אין לי סימנים להריון ב כ ל ל , לא עייפות, לא גודש בחזה ולא כלום. מדי פעם אני קמה עם כאבים ברגלים ותו לא.
לפי הערכים (14 יום אחרי החזרה 556) באיזה שבוע אני והאם רצוי לערוך שוב בדיקת בטא?
האם תקין או שעשוי להצביע על בעיה כלשהי?
מאוד לחוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארשמח לתשובה
ש03/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכים טובים
פרופ' אלכס סימון03/05/2010לא מלמד בשלב זה על כמה עוברים ניקלטו. שלשה שבועות לאחר ההחזרה בצעי על קול ותדעי כמה שקיות יש. אין צורך לחזור על בטא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה כלליתשרון02/05/2010
שלום,
קראתי במקום כלשהו ש:
"בטא עד 1200 אמורה להכפיל עצמה כל 24-72 שעות
בטא עד 6,000 אמורה להכפיל כל 72-96 שעות.
בטא מעל 6,000 אמורה להכפיל עצמה כל 96 שעות ומעלה."
(הסקרנות והלחץ....)
1. האם זה נכון/ייתכן?
2. האם זה תופס גם בתאומים (הרי בטא 1200 בתאומים היא בעצם 600 לעובר)?
3. אם בטא התחילה להכפיל עצמה בקצב גבוהה מאוד (נניח פי 3.3 ליומיים), האם ייתכן וההכפלה תתמתן באזור שבוע 6 (נניח פי 2 ביומיים)? שכן מההנחה הקודמת - כך אמור להיות.....
תודה ,
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה :)
שרון03/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת...
פרופ' אלכס סימון03/05/2010ממש מיותרת החשבונאות הזו. 1500 צריך שקית הריון. מכאן המעקב בעל קול. מה חשוב שבטא יעלה ויעלה ויכפיל וישלש אם שקית ההריון לא מכילה עובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאמאיה02/05/2010
טוב לאחר הלחץ שלי והדאגות 12 יום אחרי החזרה 65
14 יום אחרי החזרה 102
והיום 19 יום אחרי החזרה 958 אני בדיוק תחילת חמישי מחזור 28.3 שבועיים לפני שאיבה ככה נעשה החישוב נכון.......
אז מה נשאר להמתין לשבוע הבא לשק הריון ודופק נכון?קבעו לי טור ל שבוע 6+2 זה זמן סביר
בנוסף נהיה לי טעם נוראי בפה זה הגיוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חישוב
ד''ר דוד ישי03/05/2010שלום מאיה
כך נעשה החישוב
בשלב הזה רק האולטרסאונד יתן מידע לגבי מצב ההריון
הטעם בפה , נורמלי , חלק מהאי נוחויות של ההריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה-דחוףגלי02/05/2010
שלום,
אני ובעלי מנסים להכנס להריון. הפרופיל ההרומונאלי שלי תקין, כמו גם ספירת הזרע של בעלי. אצלי יש חשד לאדרומטיוזיס ובעקבות כך הרופא המליץ לי לבצע הזרעה. היום הייתי בבדיקת US ובדיקות דם, לדברי הרופא התוצאות טובות והביוץ עתיד להיות ביום שלישי. בינתיים הוא הנחה אותי לקיים יחסי מין עם בעלי ביומיים הקרובים וביום השלישי לבצע הזרעה.
שאלתי היא:
1. אני רואה בפורומים שלא מומלץ לקיים יחסי מין לפני ההזרעה, הגיוני שהרופא המליץ לי לקיין יחסי מין?
2. האם גם כאשר הזרע תקין מתבצע תהליך של השבחת הזרעה או שמא במקרה כזה מחדירים את הזרע ללא השבחתו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין ו"השבחת זרע"
ד''ר דוד ישי03/05/2010שלום דנית
אם הזרע תקין , יחסי המין לא יקלקלו אותו באופן משמעותי ביום ההזרעה. קחי בחשבון שהזריע ביחסי המין לא מתבזבז ותורם את תרומתו. "השבחת" הזרע היא בעצם התהליך של הכנתו להזרקה לרחם . חייבים לעשות את זה ללא תלות באיכות הזרע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה בנוגע לתוצאות בטאמיכל02/05/2010
שלום לכם,
ב-7/3 עברתי שאיבה , ב-17/4 החזרת 3 עוברים מוקפאים.
תוצאות בדיקת בטא ראשונה ב-29/4 - 784
תוצאות בדיקת בטא שניה היום ,ה-2/5 - 7213
אני מאד חוששת מהקפיצה בערכי הבטא - האם תקין?
הרופא קבע לי אולטרסאונד למחר - האם לא מוקדם מדי לבצע אולטרסאונד?
כמו כן, ציין שערכי הבטא תלויים בגיל ההריון - למה הכוונה?
מהודעות שונות בפורום טרם נתקלתי במקרה הזהה לשלי.
אשמח אם תוכלו לענות לי בהקדם כי אני מאוד לחוצה...
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי
מיכל02/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל
שרון02/05/2010אמנם אני לא רופאה,
אבל חברה טובה שלי נקלטה להריון שלישיה מטיפולים וגם אצלה הבטא הייתה מטורפת...שעלתה בקצב עוד יותר מטורף.
תמיד עדיף לשמוח ולא להלחץ סתם - הרי רוב הסיכויים שהכל בסדר!
תעצמי עיניים ותדמייני את העוברים שלך מתפתחים וגדלים - ועם הרבה אופטימיות וסבלנות,
תגיעי לאולטראסאונד ותספרו את השקים.....
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלית בטא
ד''ר דוד ישי03/05/2010שלו מיכל
בד"כ אין משמעות לא טובה לעליה מהירה של הבטא. זה יכול להיות קשור להריון מרובה עוברים אבל לא בהכרח. האולטרסאונד המוקדם יכול לתת מידע על מס' שקי ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענו לי, בעיית פוריותמירב02/05/2010
שלום רב,
אני לאחר שנה של נסיונות להרות, אין לנו ילדים.
בבדיקת זרע:
נפח 2 מ"ל
צמיגות: תקינה
PH 7.7
ריכוז 20
תנועה 50
צורות פתולוגיות 90
תיאור : ראש זנב וצוואר, לא כתבו אחוזים.
אגלוטינציה לא
תנועה פרוגרסיבית 50
איטית 50
סיכום בדיקה: טרטוספרמיה.
36, נשואה ללא ילדים, בעלי בן 35 , ואני לאחר US והממצאים להלן:
TVS רחם במרקם שרירני אורך 86 מ"מ
קוטר AP 48
קוטר רוחבי 51 מ"מ
רירית מעובה עד 15 מראה לוטאלי
איזור פונדאלי מין שרירן סוב מוקוז קוטר 14X12
נראה שדוחק את רירית הרחם באיזור זה,
שחלה ימנית תקינה 39X11 מ"מ
שמאל תקינה 39X22 מ"מ מכילה ממצא עגול היפואקודני בקוטר 17 מ"מ עם תבנית זרימה היקפית שמתאימה לגופיף צהוב.
לא הודגם נוזל חופשי באגן .
בירור ע"י HSG או הסטרוסקופיה.
אנא עזרתכם, מה זה אומר כל האבחנות הללו?
האם אני בעייתית בפוריות או בעלי?
ואם שנינו אז מה אתם ממליצים לעשות במצב זה?
אודה לתשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעית פוריות
ד''ר דוד ישי02/05/2010שלום מירב
נראה שיש שתי בעיות שצריך להתיחס כליהן.
בעית זרע , לא מאד רצינית , שניתן לשפר ע"י "השבחה" והזרעה
בעיה של שרירן , שאם אכן הוא לוחץ על החלל , מומלץ להוציאו. הפעולה העדיפה לכן היא הסטרוסקופיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סושיליליאן02/05/2010
אני אחרי החזרה, אתמול אכלתי סושי והיום הופיעו שלשולים וחולשה, האם בשלב המוקדם הזה ישנה סכנה?
מודאגת
לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשולים
ד''ר דוד ישי02/05/2010שלום לילי
הסכנה היחידה היא שאם תמשיכי לשלשל ולא תשתי מספיק , תתיבשי.
בעקרון עדיף להמנע מלאכול בשר או דג לא מבושלים בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעה - מה זה אומריהודית02/05/2010
בס"ד,
לפני שבוע היה לי החזרה -
הבטן נפוחה(כמו חודש שביעי), וקוצר נשימה
ותופעה של בטן שורפת...
מה עלי לעשות
ומה פירוש תופעות אלה
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן תפוחה
ד''ר דוד ישי02/05/2010שלום יהודית
זה עלול להיות מצב של גרוי יתר של השחלה. את חייבת ללכת מיד לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהבלה02/05/2010
שאלתי היא האם זריקת דקפפטיל שניתנה אחרי הביוץ הטבעי משפיעה? כי אני יודעת שדקפפטיל אמור לעצור את הזיוץ הטבעי, אני מנסה להרות לילד שלישי וזריקה זו עלתה לי 700 ש"ח האם קניתי והיזרקתי סתם?
בלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל
ד''ר דוד ישי02/05/2010שלום בלה
הדקפפטיל אינו אמור להשפיע על הביוץ שהיה אלא למנוע את הביוץ שעלול להתרחש בזמן לא רצוי תוך כדי הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נתונים לשאיבה ועודשירה02/05/2010
שלום רב רופאים יקרים
אני לקראת שאיבה ביום שלישי. אני מזריקה בשעה 21:00 כל יום.
נאמר לי לקחת את המנוגון והצטרוטייד היום בשעה 18:00 ואת האוביטרל בשעה 23:00
השאיבה ביום ג' ב:8:00. האם הזמנים טובים?
כמו כן תוצאות בדיקת הדם:
אסטרוגן 4258
פרוגסטרון 1.3
LH 0.7
האם תקין ומתאים לשאיבה?
תודות חמות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שירה02/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקסישירה02/05/2010
שלום רב רופאים יקרים
הייתכן שיהיו עוברים איכותיים יותר מאיקסי או שזהו אך מקרה? בטיפול שלי היה אחוז הפרייה זהה באיקסי והפרייה רגילה אולם הרופאים טוענים כי באיקסי היו עוברים באיכות טובה יותר.
אך גם באופן טבעי ישנן ביציות טובות יותר מאשר אחרות לפיכך, ניתן להניח כי אילו הבריולוגית היתה בוחרת ביציות אחרות, יתכן כי אלו מפיקות עוברים איכותיים יותר הלא כן?
תודות מקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שירה02/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירה שלום
פרופ' שחר קול02/05/2010נכון, איכות העוברים משקפת לרוב את איכות הביציות, ולא את שיטת ההפריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיכות עוברים
ד''ר דוד ישי02/05/2010שלום שירה
אני מסכים איתך. יש יותר מדי גורמים משתנים מכדי שאפשר יהיה להסיק מסקנה כזאת מתוצאה של מחזור טיפול אחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)