מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחזור קצר ודלילנלי07/04/2010
שלום רב,
בנובמבר 2009 עשו לי היסטרוסקופיה והסירו לי הדבקויות ברחם אחרי הפלה בשבוע 8 בגלל חוסר דופק.
בדצמבר בהיסטרוסקופיה אבחנתית אמרו לי שהרחם תקין לחלוטין.
מאז הרופא אמר לי לקחת פעם ביום ויטמין E ואספירין 75.
בחודש שעבר המחזור שלי נמשך יומיים ואחרכך קצת הכתמות חומות, החודש אתמול בערב התחילו הכתמות חומות והבוקר זה הפך לקצת דימום אבל לא חזק.
מחזורים שלי אף פעם לא היו ארוכים אבל תמיד יום או יום וחצי היה מחזור חזק.
1. האם יכול להיות שאספרין גרם למחזור להיות קצר וחלש בגלל שהוא מדלל את הדם?
2. האם זה יכול להיות סימן לכך שהדבקויות חזרו? או שאין מה לדאוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום חלש
פרופ' אלכס סימון07/04/2010אין קשר לאספירין.
כדאי לעקוב אחר עובי רירית הרחם לראות אם היא מתעבה דיה לקראת הוסת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריוזיסקאר07/04/2010
בכמה אחוזים כשיש אנדומטריוזיס זה מפחית את הסיכויים להריון אפילו בivf או שכשעושים ivf זה אותו דבר כמו שאין אנדומטריוזיס אני מבינה שזה פוגע באיכותן של הביציות ולכן פעמיים של ivf לא היו לי הפריות יש לציין שיש לבעלי בעיה של מורפולוגיה 1 אחוז בזרע אז האם זה האנדומטריוזיס שאשם או הזרע או השילוב של שניהם מה הסיכוי שלי להריון במצב כזה יש לציין שאני בת 26
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניראה השילוב
פרופ' אלכס סימון07/04/2010אומנם אנדומטריוזיז קשור לירידה בשעורי ההריון בהפריה חוץ גופית אולם יתכן ובפרוטוקול מתאים עם גרימת ביוץ אחרת ניתן להפיק ביציות תקינות ולהשיג הריון.
תרופה כמו Q10 או ויטמל יכולה (אולי) לסייע למורפולוגיה של הזרע להשיג יותר הפריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשהמאיה07/04/2010
האם טחורים חיצוניים מפריע לכניסה להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' אלכס סימון07/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גסטוןורד07/04/2010
בוקר טוב
בת 40 אחרי הפריה שלישית היום זה היום 13 להחזרה מחר אמורה להתבצע בדיקת דם
אני מקבל ת תמיכה של אנדומטרין +גסטון בימים האחרונים הכאב בירך השמאלי הוא מאוד חזק כנראה בעקבות ההזרקה הם זה תקין אני מוצאת את עצמי ברגעים מסויימים שקשה לי לעמוד על הרגל ולהתיישר האם זה אמור לקרות האם יש השפעה כזאת לזריקות ואם כן האם יש תחליף
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ???
ורד07/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה???
ורד07/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא תקין
פרופ' אלכס סימון07/04/2010דווחי לרופא. הזריקה לעיתים יוצרת גושי דלקת בעכוז וגורמת לכאב. כתחליף אפשר להעלות מינון האנדומטרין.
התייעצי עם הרופא שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופא פוריות בקופת חולים מאוחדתנטע06/04/2010
שלום רב,
רציתי לדעת אם ידוע לכם על הרופאי פוריות שעובדים עם קופת חולים מאוחדת
אני מאיזור ירושלים וצריכה להגיש טפסי בקשה לטיפולי פוריות
האם אני צריכה הפניה או שדי בטפסים שקיבלתי ?
הבנתי שפרופ' בן סימון הוא רופא מצוין שעובד דרך מאוחדת במרפאת הטורים - האם זה ד"ר סימון? שמגיב כאן בפורום או שמדובר ברופא אחר?
אודה לכם אם תעשו לי קצת סדר ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המילה "בן" ממש מיותרת
פרופ' אלכס סימון07/04/2010נכון זה אותו סימון שבקופה במאוחדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה בבטן ובחזה - האם סימן להריון?מאיה06/04/2010
שלום רב ותודה מראש על המענה, אתם הפורום הכי "חי" בנושאי פריון והריון וזה נותן המון מידע ותמיכה, אז תודה.
ולשאלתי - אנחנו מנסים להכינס להריון כבר חמישה חודשים וכל פעם מגיעה הוסת ואני מתאכזבת מחדש. אני נוטה בשבועיים שאחרי הביוץ לחפש סימפטומים להריון בכל דבר, אבל החודש נתקלתי בתופעה חדשה. הופיעה לי אתמול פריחה בבטן וקצת בחזה, היא לא נורא מגרדת, נראית כמו המון עקיצות קטנות. עד כמה שידוע לי אין לי אלרגיות ולא נעקצתי על ידי עדר יתושים/פרעושים. בשילוב עם זה יש לי חום נמוך (37.2 בערך) ואיחור של יומיים בערך. בדקתי בבדיקת שתן לפני יומיים והיה שלילי. אז אני יודעת שזה נשמע מוזר אבל האם יכול להיות קשר בין הריון לפריחה כזו?
האם יכול להיות קשר שלילי במובן של CMV או אדמת? או שיש גם פריחות לא מזיקות להריון בתחילתו?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי אין קשר בין הדברים
פרופ' אלכס סימון07/04/2010פריחה וגרד אינם סימנים להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי iuiבית מרקחת06/04/2010
ערב טוב,
התחלתי טיפולי iui. המחזור האחרון שלי היה בתאריך: 24.3 וביום השישי של המחזור 29.3 התחלתי להזריק פיוריגון 100 עד אתמול כולל, סה"כ 8 ימים פיוריגון והיום עשיתי אולטרסאונד היו מס' זקיקים: 2 זקיקים בגודל 17 1 זקיק בגודל 18 ועוד 2 זקיקים בגודל 13 כולם בשחלה ימנית.
עשו לי היום גם בדיקות דם שהאסטרודיול שלי הגיע ל- 10000 ואז הרופא החליט לתת לי להזריק זריקה אחת של דקפפטיל היום במקום אוביטרל שהוא אמר לי בהתחלה ומחר תתבצע ההזרעה.
רציתי לדעת האם יהיה לי ביוץ? אני הבנתי שהאוביטרל זה מה שגורם שיהיה ביוץ. אני יודעת שלא תמיד אני מבייצת. האם הדקפפטיל יעשה את אותה עבודה שעושה האוביטרל?
מה דעתכם על הפרוטוקול הזה??? הזרע תקין אני בת 36* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין שהמחזור לא סדיר
בית מרקחת06/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקפפטיל לביוץ
פרופ' אלכס סימון07/04/2010בהחלט יגרם ביוץ עם דקפפטיל ויחסוך את הסכון של גירוי שחלתי עודף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת זרעהיי06/04/2010
שלום
אני בן 33 ואשתי 25
עשיתי הרבה בדיקות זרע לפני כ3 שנים וכולם אמרו שאין לי זרעים ועשיתי ניתוח תיזי וגם שם לא מצאו כלום
היום עשיתי בדיקת זרע והתוצאות היו :
התנזלות תקינה
צמיגות
צבע שקוף
pH 7.9
נפח (ml) 2.4
ריכוז תאי זרע (mil/ml) 3
ריכוז תאי זרע בזירמה (mil) 7.2
אחוז תנועה כללית (%) 36
מהירה (%)
בינונית%) )
איטית (%) 22
במקום (%) 14
סה"כ תאי זרע בתנועה (mil) 2.6
אחוז השרדות התנועה לאחר 4 שעות (%)
10
חיות (%) 42
אגלוטינציה
מורפולוגיה (%)
צורות תקינות (%) 8
צורות פתולוגיות (%) 92
ראש (%) 60
צוואר (%) 18
זנב (%) 14
תאים עגולים (mil/ml)
לאוקוציטים (mil/ml) 0.1
אריטרוציטים(mil/ml)
שאלתי מה אומרות התוצאות האלו
האם כדי לי למהר להקפיא ואם כן איפה אפשר לעשות זאת
ואם עם הערכים האלו אני יכולים ללכת ל ivf* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת זרע
פרופ' אלכס סימון07/04/2010בדיקת הזרע כפי שאתה מבין מערכי היחוס מלמדת כי יש רכוז נמוך, תנועה ירודה של תאי הזרע אחוז תאי זרע בעלי צורה תקינה אף היא נמוכה. ממצאים אלו מכונים OTA syndrome
הם בהחלט מאפשרים טיפול בהפריה חוץ גופית
עליכם לפנות ליעוץ מסודר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לגבי פיריון fshאורית06/04/2010
שלום רב,
אני בת 35 , נשואה ללא ילדים, בגיל 25 עברתי ניתוח להוצאת ציסטה שחלתית באמצעות לפרסקופיה.
ללא בעיות, הכל תקין, מחזורים סדירים כל 28 ימים.
בבירור הורמונלי שנעשה בעיקבות שיבושי מחזור תחת שימוש במדבקות "אוורה" ביום 2-3 לוסת נתגלה FSH 48!!! שאר הפרמטרים תקינים. שתי בדיקות נוספות - fsh באותן ימי מחזור - 24 ואח"כ 28.
כלומר, סיכויי פיריון אפסיים. טיפול על בסיס מעקב ביוץ חודשי נפסל עקב אחוזים כל כך נמוכים של הצלחה וגבוהים של הפלה. הומלץ תרומה (באם נחליט).
יש לי שתי שאלות -
האם יתכן קשר בין ניתוח שעברתי בעבר ל FSH כזה גבוה בגילי?
הבנתי מכהמ מקורות שיש מדדים נוספים/בדיקות נוספות לגילוי רזרבה שחלתית האם אכן ואם כן מהן?
תודה רבה על מענה,
אורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לציין שהבדיקות נערכו שלא תחת השפעת
אורית06/04/2010מדבקות "אוורה" כלומר, תחת מחזור טבעי (הראשון בהשפעת פרימוליט מור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהFSH
פרופ' שחר קול06/04/20101. לא סביר, שכן גם אם נפגעה השחלה שנותחה, השנייה אמורה לתפקד בצורה טובה.
2. AMH ("אנטי מולריאן הורמון")* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה androstenedione גבוה?mimi106/04/2010
פרופיל הורמונלי ביום 23 למחזור הראה androstenedione 14.4 והידרו פרוגסטרון הראה 6.6 האם זה אומר שיש לי שחלות פולצסטיות וזה מה שגורם לאי פיריון? פרוגסטרון 46
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל
פרופ' שחר קול06/04/2010הפרופיל קובע שיש ביוץ ספונטני, וזה מה שקובע.
בנוכחות ביוץ ספונטני אין משמעות רבה לכינוי המדביקים לשחלות.
יש לברר נושא הזרע, ואם תקין - צילום רחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה דחוף!!!!שרה06/04/2010
אני והבעל מנסים להשיג היריון במשך שנה וחצי ללא הצלחה
עד כה התחלנו טיפולים במרפאה של קופת חולים נתנו ליאיקאקלומין ( המחזור לא ממש היה סדיר לכן התחילו באיקאקלומין...) ואולטראסאונד מעקב זקיקים לבעלי ביקשו לבדוק את הזרע ובנתיים מצאו שיש לו בעיה בתנועתיות הרופא אמר שזה זרע חלש וקשה מאוד להשיג היריון עם זרע כזה ( נפח -20% ריכוז 5.8X10 תנועתיות 24% צמיגות גבוהה בכל המשטח נצפו כ 20 תאים בתנועה ) זה מבדיקה אחת ויש עוד בדיקה שביצעה שזה קצת יותר טוב נפח 1.6 ריכוז 15X10 תנועתיות 33% והריכוז תאים בתנועה היה 47% בתנועה ו 5 % מתקדמת )מה שהרופא אומר אין סיכוי להקלט להיריון ללא עזרה השלב השני היה בכללית 2 השבחות והזרקות ללא הצלחה ואז השלב השלישי
היה לעזוב את המרפאה הזאת וללכת לפי המלצתו של הרב לפרופסור מרגליות בשערי צדק ירושלים שם הרופא כבר התחיל עם זריקות מנוגון כל יום 5 ימים מהמחזור ומעקב זקיקים ועד כה ביצענו 2 הזרקות גם ללא הצלחה !!!!! אנו מיואשים שנינו עובדים וזה מאוד מפריעה לעבודה שלנו החודש שקיבלתי רציתי כבר לישון ולא לקום יותר
עכשיו פרופסור מרגליות משערי צדק כבר חושב על הפריה חוץ גופית
והשאלה שלי מה אני עושה כי אני נורא פוחדת ואנו צעירים שנינו בגיל 25 האם לעשות הפריה? האם הזרע ממש חלש? האם זרע כזה יכול להצליח בהזרקה ? ואם לא אז מה הסיכוי לפי הנתונים להפרייה
*צילום רחם תקין לגמרי ב"ה
אני מבקשת עזרה בהקדם האפשרי כי לא נשאר לי הרבה זמן
תודה מכל הלב
שרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לשרה
א.ס06/04/2010היי שרה
קודם כול תנשמי עמוק ,אני ובעלי שבע שנים חיכינו לילד ולבסוף זה בא יש לנו ילדה מקסימה.
לגבי ההפרייה אני מצטערת שחיכנו ועשינו את כל הטיפולים מסביב ולא ישר הלכנו להפרייה עם הפרייה יותר קל לטפל בבעיות זרע מכיוון שאת הזרע מזריקים לבייצית ובמצב של בעיות זרע יש יותר סיכוי
אני מבניה את הלחץ ואת המצב שזה משבש קצת את החיים אבל התוצאה שווה
בהצלחה...................* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שרה06/04/2010תודה ... זה מעודד ומי כמוך יודעת שזה תסכול גדול....
אני מקווה שהפריה תעזור
תודה על עזרתך!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
פרופ' שחר קול06/04/2010ממליץ לבצע את מה שפרופ' מרגליות מציע.
הפריה חוץ גופית היא הליך פשוט יחסית, ובגילך הצעיר מאוד יש סיכוי מצוין להריון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומיןגלי06/04/2010
שלום,
אני מנסה להכנס להריון 8 חודשים, בעקבות דימום קדם וסתי נתן לי הרופא מרשם לאיקקלומין.
לא הבנתי את ההנחיות נכונה ולכן נטלתי את הכדורים החל מהיום הראשון של המחזור ולא ביום החמישי.
האם הכדורים חסרי השפעה כאשר נוטלים אותם ביום הראשון של המחזור. האם יש סיכוי להרות למרות זאת?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש סיכוי להרות.
פרופ' שחר קול06/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוברה וכאבי מחזורמיקה06/04/2010
שלום
אני לאחר 5 ימים של פרוברה, מחכה לווסת, לקראת גונלF בפעם הראשונה.(פוליציסטית)
יש לי כאבים במפשעה השמאלית, כמו דקירות.
האם זה תקין? האם דורש בדיקה מלבד האולטרסאונד הרגיל לפני טיפול?
מיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?
אילנה06/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לכך משמעות
פרופ' אלכס סימון07/04/2010המתיני לדמום כל שהוא עם תום הפרוברה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקפאים בני יומייםיעל06/04/2010
שלום רב
אם הביוץ היום, מתי מחזירים עוברים מוקפאים בני יומיים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בד"כ ביום השלישי לאחר הביוץ
פרופ' אלכס סימון06/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלת גונלFטל06/04/2010
אני בטיפול IVF ,קיבלתי מחזור ב 4.4 והתחלתי דקפפטיל 0.1 ביום הראשון של המחזור.
היום עשיתי בדיקת ם ואולטראסאונד והרופא אמר לי לא להתחיל עם הגונל כי ההורמונים עדיין גבוהים ולבוא יום שישי למעקב.
במידה וההורמונים ירדו עד יום שישי זה לא מאוחר להתחיל עם הגונל?
באיזה יום למחזור בדרך כלל מתחילים עם הגונל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחילת טיפול
פרופ' אלכס סימון06/04/2010דקפפטיל אמור לנטרל את ההורמונים הגבוהים. כשזה יקרה, ניתן להתחיל גונאל מתי שרוצים. נקווה רק שההורמונים לא ישארו גבוהים או אף יעלו למרות הדקפפטיל. צריך המשך מעקב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)