מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החזרת מוקפאים ואיכותםרונית3105/04/2010
שלום ,
אתמול החזירו לי 3 מוקפאים (הייתי בטוחה שיחזירו 2 כי היו גם מבחנות של 2...יש לי 8 מוקפאים),
את ההודעה כי מחזירים 3 החזירו במעמד היותי על המיטה ממש ברגע ההחזרה.כמובן שלא כפו עליי..
והרופא הסביר לי שעדיף כי הסיכוי לשלישייה קלוש מאוד, במיוחד שאחד העוברים היה רק עם 4
תאים(השניים היו 6 תאים ביום השלישי כולם).
רציתי לשאול מה דעתך? האם העוברים באיכות בינונית וזו הסיבה שהחוזרו 3? כדי להגדיל
את הסיכויים? הבעתי את הסתייגותי משלישייה אולם הרופא הסביר כי עדיף להזחיר 3.כמובן שהסכמתי אבל יצאתי משם מאוד מהורהרת....
אנא תגובתך על איכות העוברים והסיכויים לשלישייה והסיכונים בכך בהמשך?
תודה,
רונית
נ.ב. מדובר באיקסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקפאים
פרופ' אלכס סימון05/04/2010ביום 3 מצפים לראות עוברים בני 6-8 תאים. עוברים בינוניים עדיף לקחת סיכון להריון מרובה עוברים, סיכון נמוך בדרך כלל. ההחלטה ל- 3 היתה במקום באכות שהצג. הסיכוי להריון כל שהוא עומד על 25% במקרה הטוב. אז תאומים ? ושלשיה? ממש נמוך. תוכלי לעדכן אותנו כי לקבוע אם החלטה היתה נבונה נדע תמיד בדיעבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות פרופיל האם מתאים לאיקקלומין?דורית05/04/2010
שלום לרופאים וחג שמח....
בת 33 ללא ילדים.
שני הריונות ספונטניים שהסתיימו בהפלה.
מחזור קצר - 22-24
פרופיל יום 2 למחזור:
FSH 7.3
אסטרדיול 240
LH 1.9
(השאר תקין)
מעקבי זקיקים מראים זקיקים מובילים בכל חודש ורירית תקינה.
בדיקת דם יום 20 מראה כי יש ביוץ (פעם אחרונה - פרוגסטרון 28).
צילום רחם תקין.
בדיקת זרע - מורפולוגיה 6% בלבד, תנועתיות 43.... השאר תקין.
הרופא ממליץ לחודש הבא איקקלומין + הזרעה
שאלות:
1. ערכי הפרופיל ההורמונלי להבנתי אינם מזהירים ומעידים על אפשרות של בעיה בתגובה שחלתית לגונדוטרופינים. האם יש תועלת בשימוש באיקקלומין המוגדר להבנתי כטיפול הורמונלי "עדין" במצב זה?
2. LH נמוך בהרבה מ FSH. על מה מעיד (הבנתי כי ערכי LH אמורים להיות גבוהים מ FSH לאורך המחזור כולו)?
3. האם כדאי לי ללחוץ לכיוון של IVF?
נראה לי שהזמן קצר ואני מאוד רוצה ילדים!!!!!!!
אשמח לקבל תשובה בהקדם....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל
פרופ' אלכס סימון05/04/2010הפרופיל תקין ללא חריגות.
האיקקלומין הוצע על מנת להגדיל את סיכויי ההאריון מיתצירת מספר ביוצים באותו חודש
אם הטיפול לא יתצליח - בד"כ 3 נסיונות. עוברים לטיפול עם זריקות ואם זה נכשל ל IVF
ההחלטה לגבי מהירות ההתקדמות נתונה להחלטה שלך עם הרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.....
דורית05/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא ברורד05/04/2010
לרופאים שלום רב,
הפסקתי גללות לפני חצי שנה. בחודש הראשון לא קיבלתי כלל מחזור, אחריו קיבלתי מחזור מאוד דליל (רק בניגוב) וסמיך מאוד.
עשיתי בדיקות דם לברור פרופיל הורמונלי שהיו תקינות אך המחזור לא הסתדר.
בחודש האחרון נטלתי תרופה להעשרת הביוץ, תרופה נוספת להעשרת רירית הרחם וזריקה ליצרית הביוץ. היה איחור של יום במחזור ואחריו התכווצויות חזקות. אמנם הדימום שבא בעקבת אלו היה קצר ודל ברובו בניגוב. לפי בדיקות ביתיות לא נקלטתי ואני תוהה, האם גם עם כל התרופות אותן נטלתי האם לא סביר שאקבל מחזור נורמאלי?
פרט לכך משום שכל אלו חלו בימי החג לא התאפשר לי להגיע לרפא הנשים שלי ובשיחה טלפונית המליץ לי להפסיק לחודש את הטיפולים. האם נטילת התרופות עשויות לעורר את גופי לתפקוד תקין?תודה על ההקשבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקלה שלום
פרופ' שחר קול05/04/2010יש לוודא האם יש לך ביוץ ספונטני, ללא תרופות.
אפשר לנצל את חודש ההפסקה לצורך זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך בודקים "ביוץ ספונטאני"?
ד05/04/2010האם הכוונה לבדיקה עם ערכה שניתן לקנות בבית מרקחת או שצריך להבדק אצל רופא הנשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה כללית לגבי מוקפאיםליאת04/04/2010
שלום לכם המומחים, האם אתם יכולים לומר מה הסיכויים להשתרשות שני עוברים מופשרים באיכות טובה (לדברי הרופא) בגילי- 41 וחצי?
הררופא רצה להחיזר שלושה מפאת הגיל ואני פחדתי ונאותתי ל2 וכעת חוששת שהסיכויים מאוד נמוכים.
בתודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקפאים
פרופ' שחר קול05/04/2010ההצלחה תלויה בגילך ביום ההקפאה, לא ביום ההחזרה.
ככל שהעוברים הוקפאו בגיל צעיר יותר, הסיכוי טוב יותר.
ללא מידע נוסף אפשר להעריך הסיכוי ב - 20%.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההקפאה היתה עכשיו- גיל 41
ליאת05/04/2010אז זה עדיין 20 אחוז?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול05/04/2010אם העוברים "יפים" הסיכוי הוא 10 - 20% להריון תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה והמון תודה
ליאת05/04/2010אם זה עשוי להיות קרוב ל10 אחוז בלבד (ואני מבינה שלא ניתן להסביר את הטווח בין 10 ל 20, נכון?..)אז היה מקום להחזיר שלושה עוברים בגילי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוקפאים
שירה05/04/2010שלום לך חברה
בד"כ נהוג להחזיר 3 מוקפאים. הסיכוי של מוקפאים הוא נמוך יותר ובמיוחד אם גילינו מתקדם...
לי החזירו 3 מוקפאים מתוך 4 מצוינים, סירבו בתוקף להחזיר 4 אף שהתעקשתי ביותר בתואנה כי הסיכון הוא להריון רב עוברי...נולדה לי ילדה פלא של ממש.
גם בשניים יש סיכוי.
אין לך מה להתחרט על ההחלטה. היא כבר נעשתה. התמקדי בהצלחה שעשויה בהחלט להתממש.
מחזיקה לך אצבעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אפשרי
פרופ' שחר קול05/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך דוקטור וגם לך שירה!
ליאת05/04/2010נתאזר בסבלנות לקראת התשובה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך טיפול לאחר הפסקה של יומייםשלי04/04/2010
בדרך לטיפול IVF
לוקחת דקפפטיל ופיוריגון 150 מ"ל כבר חמישה ימים
עקב מתחים בין אישיים לא לקחתי זריקות כבר יומיים.
האם זה אפשרי להמשיך את הטיפול מהנקודה שהפסקנו או שנצטרך לחכות לחודש הבא.
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלי שלום
פרופ' שחר קול05/04/2010אפשר להמשיך , אך רק לאחר התייעצות ובדיקה של הרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת פרוגסטרוןמעיין04/04/2010
שלום ד"ר,
אני 5 ימים אחרי החזרת עובר מוקפא, נוטלת 5 אסטרופם (3 דרך הפה, 2 וגינלי) ו- 3 אנדומטרין ביום.
ערכתי היום בדיקת פרוגסטרון והתוצאה 25 (זו פעם ראשונה שאני עושה בדיקת פרוגסטרון מאז התחלת ההפריות).
אני מטופלת בציבורי ונמסר לי שאין מה לעשות שאי אפשר לתת לי יותר מהמינון של התמיכה אותו אני כבר מקבלת.
האם התוצאה נחשבת תקינה?
האם ייתכן התפתחות הריון עם ערך פרוגסטרון נמוך שכזה?
תודה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמה
פרופ' שחר קול04/04/2010הרמה מספקת להשגת הריון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אאוזינופיליםנוגה כהן04/04/2010
בבדיקות דם שערכתי אחוז האאוזינופילים היה מעט גבוה מעל 6%. ברצוני לדעת האם יש לכך השפעה על הצלחתו של טיפול IVF שאני עוברת כרגע?
תודה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא באופן ישיר
פרופ' שחר קול04/04/2010רצוי לברר המקור לעליה בספירת האאוזינופילים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטא חיוביתליליאן04/04/2010
ברגע זה התבשרתי כי הבטא חיובית, האם הערכים הללו תקינים?
היום הוא ה-12 מההחזרה (שאיבה ב-20 למרץ, החזרה ב-23)
(זו אני מההודעה הקודמת של ההתכווצויות ברחם)
בטא 37
PR גדול מ-127
E2 1952
האם תקין?
האם אמור להכפיל ביום שלישי?
ממשיכה עם התמיכה כרגיל, האם יש עוד המלצות? בת 43 הריון ראשון....
תודה
לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול04/04/2010נראה מצוין!
אכן, צפויה הכפלה ביום שלישי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דר שחר קול-המשך
ליליאן04/04/2010ברור לי שזה עדיין מוקדם אבל באיזה שבוע אני? (מחזור אחרון 3.3) החזרה ב23.3
האם הביטא לא מעט נמוכה?
סליחה על כל השאלות אבל אני קצת בלחץ.
תודה על כל העזרה והתמיכה
לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול05/04/2010לגבי שבוע - ראי שאלות נפוצות.
לגבי רמת הבטא - מה שחשוב זה קצב העלייה בהמשך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב
שלום לילי04/04/2010שלום לילי
אני בגילך ומנסה היכנס להריון, הייתי רוצה לשמוע ממך איזה טיפול עשית? איזה פרוטוקול?
תודה
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אפרת
ליליאן04/04/2010היי אפרת, כמו שאת יודעת השמחה עוד מוקדמת ועד להולדת תינוק בריא הדרך עוד ארוכה...מתפללת שהביטא תוכפל ביום שלישי.
זהו IVF שישי בכולם כמעט התחלתי עם גונל, עברתי למנוגון+צטרוטייד והגבתי די טוב (ממוצע 4-5 הפריות ועוברים יפים)
בכול הסיבובים עשינו ICSI והפעם הזו הוספנו טיפול בהנצה וייתכן שזה עשה את ההבדל.
אני רוצה שתדעי שהייתי מאוד סקפטית ה-FSH שלי הוא 17.4, אבל כנראה שיום אחד זה פשוט קורה.
אשמח לענות לך על כל שאלה שתרצי
תודה ושימרי על אופטימיות
לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה יצליח..
שלום לילי05/04/2010הי לילי,
אכן דרך ארוכה אבל צריך להאמין וזה יצליח.. מחזיקה לך אצבעות. לילי , מאוד אשמח לשוחח איתך
אם תרצי, מס הטלפון שלי 0544888014
חג שמח
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר שחר קול-דימום
ליליאן06/04/2010הבוקר היה דימום שנראה כמו מחזור, אני די פסימית לגבי הביטא היום. יש עוד סיכוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחדשות רעות
ליליאן06/04/2010לצערי הבטא ירדה ל-16 ההריון לא צלח. תודה על העידוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבפעם הבאה...
אילנה06/04/2010לילי
אני מצטערת בשבילך
תהיי חזקה
זה יקרה
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידוד
ורד07/04/2010מי ייתן ובעזרת ה' תיפקדי בזרע חי של קיימא בהריון תקין ובריא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהייה חזקה
אפרת07/04/2010היי לילי,
תהייה חזקה , בעזרת השם תהייה אמא
איתך
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולם על העידוד
ליליאן07/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידוד
ורד07/04/2010מי ייתן ובעזרת ה' תיפקדי בזרע חי של קיימא בהריון תקין ובריא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום וחג שמחרונית04/04/2010
אני בת 28 לאחר כאבי בטן מוזרים החלטתי לעבור לפרסקופיה.שם נצמא רחם מוגדל עם שרירן ואדנו מיוזיס.פרט לכך שיש תכיפות במתן שתן וכאבי בטן מוזרים אין לי שום בעיה של מחזור קשה או כאבים קשים.אני מעוניינת לדעת האם אבחנה של אנדומיוזיס היא וודאית בלפרסקופיה ,כי באולטראסאונד לא ראו זאת(תלת מימד) עם מיטב הרופאים. נראה לי גם מוזר שיכול להיות לי דבר שקורה לאישה בגילי.פרט לכך נראה לי שהשרירן הוא זה שמכאיב.כיצד ניתן לטפל בו?הערכה שיש לי אדנומ מיוזס לפי הנחת הרופא כי יש לי רחם מוגדל ורך.האם ניתן לקבוע על סמך זה?אולי זה בעצם השרירן?אשמח לתשובה..ממש אשמח לדעת מה יש לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונית שלום
פרופ' שחר קול04/04/2010אדנומיוזיס - חדירת רקמת רירית הרחם לתוך שריר הרחם.
האבחנה המשוערת היא ע"י א.ס. או MRI, אך לא ע"י לפרוסקופיה. האבחנה הסופית - בדיקה מיקרוסקופית של הרקמה - לא רלוונטי.
אנדומטריוזיס - חדירה של רירית הרחם לאיברי האגן שמחוץ לרחם - האבחנה ע"י לפרוסקופיה.
שרירן אינו גורם בד"כ לכאבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- SLIM XTREME בעת טיפולי IVFמיכל04/04/2010
יש לי חברה שמשתמשת בכדורים האלה להרזיה ויורדת נפלא, המליצה לי בחום
ראיתי באתר בפורום דיאטה שאחד הרופאים הגיב שעל פי הרכיבים הרשומים אין נזק בכדורים האלה. כי הרכיבים טבעיים.
האם ניתן להשתמש בהם גם במהלך טיפולי IVF? אני בעלת משקל עודף גבוה, ואשמח לכל שיטה שתסייע לי לרדת במשקל.
מצרפת את מרכיבי הכדור על מנת שתוכלו לענות לי.
תודה מראש
Bitter Orange Fruit: In traditional Chinese medicine bitter orange has been marketed to help relieve upset stomach, suppress the appetite, and assist with mild insomnia. Bitter orange fruit and peel are also commonly marketed as a weight loss aid. Topically, bitter orange peel is used for inflammation of the eyelid, skin bruising, and muscle pain.
Cassia Seed: Cassia seeds are sweet, bitter and salty in flavor, slightly cold in nature, and are associated with the Liver, Kidney and Large Intestine meridians. Its main functions are to remove heat and relax the bowels. Traditionally, it is used to treat blurred vision and eyes that are bloodshot. Some practitioners employ cassia seed as a laxative to treat constipation. There is also evidence that it helps to reduce blood pressure.
Mulberry Leaf: s used in Chinese medicine for maintaining normal blood sugar and blood fat level, urine sugar level and facilitate easy bowel movement. Studies indicate possible beneficial effects on immune function and maintain body's well being
Jobstears Seed: It is attributive to spleen, stomach, and lung and large intestine channels. The extract from Jobstears Seed's function is to decompose body fat, eject heat and help the bowels remove properly.
Medical Amylum: Medical Amylum (starch) promotes satiety and control the body’s fat intake by blocking the non-fat material converting into fat.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דר' קול - למה לא ענית לי?
מיכל05/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיני מבין בתחום
פרופ' שחר קול05/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופם.אסתר04/04/2010
שלום אני בת 23 מטופלת באסטרופם 2 מליגרם פעמיים ביום למשך 8 ימים. אני כבר מתחילה את הטפול הרביעי. רציתי לדעת האם כדאי להמשיך אותו או פשוט לעבור לטיפול שתמליץ אתה. הבעה שלי היא שאני מפספסת את הביעוץ שלי כלומר טובלת במיקווה לאחר שכבר מיתרחש ביוץ. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסתר שלום
פרופ' שחר קול04/04/2010יש לוודא שאכן הביוץ קורה לאחר הטבילה.
אם אכן זה המצב, יש להמשיך בברור פריון מסודר שלך ושל בן הזוג ע"י רופא נשים מטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש עוד סיכוי להריון?חסוי04/04/2010
שלום לכל הרופאים
אתמול אחרי שבעה ימים של החזרת עוברים 2 טריים
היה לי מעט דם בניגוב אחרי כ5 דקות פסק
היום שוב פעם מעט דם וגם בניגוב בלבד כמו כן יש מעט כאבי בטן .
הבנתי מהתשובה של ד"ר ישי שזה לא יכול להיות וסת בשלב מוקדם כזה
חשוב לציין שאני מזריקה פעם ביום גסטון ואבורל פעם ביומיים
השאלה שלי
1. מה זה כן יכול להיות?
2. האם יש עוד סיכוי להריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי
פרופ' שחר קול04/04/20101. לא ברור.
2. כן, מציע להמשיך בטיפול עד יום בדיקת ההיריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותהללויה04/04/2010
חג שמח ושלום לכל הרופאים,
בת 40 לקראת הפריה רביעית, קיבלתי פרוטוקול קצת שונה - ביום השני למחזור להתחיל לקחת גלולות גינרה למשך 15 יום ולהפסיק ואז מקבלת מחזור, ותוך יומיים מתחילת המחזור מתחילה בתרופות להשראת ביוץ- גונל/מנוגון עד לשאיבה.
אשמח להסבר מהו תפקיד הגלולות? (עד כה קיבלתי פרוטוקול ארוך קונבציונלי)
תודה לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך שלום
פרופ' שחר קול04/04/2010תפקיד הגלולות:
1. לתזמן את תחילת הטיפול.
2. לנסות ולדכא הפרשת ההורמונים בגופך למשך כשבועיים, כדי לקבל תגובה שחלתית אחידה וטובה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיקולי רופאים במוקפאיםשירה03/04/2010
שלום רב רופאים יקרים
איזה שיקול עושה רופא(הנחשב מומחה) בהחזירו 3 עוברים מופשרים ומשאיר אחד בודד(ארבעתם היו באותה מבחנה והיו מצויניים) במטרה לגדלו לבלסטוציסט במעבדה, להקפיאו בשנית ולהחזירו מתי שהוא בעתיד? מובן שהתעקשתי ביותר עם הרופא ולא הסכמתי לוותר על הרביעי, אולם הרופא סירב בכל תוקף מחשש להריון מרובה עוברים.
נו באמת, של מוקפאים ובגילי??
העובר הבודד המופשר המסכן כמובן לא שרד את "ההתעללות" במעבדה.
במקרה הזה הריתי וילדתי בת חלומית. אולם עד היום נחמץ לבי קשות על השיקול שעשה אותו רופא
ואנוכי הייתי בת 40 וחצי באותו מעמד. ואיני מוצאת נחמה.
ומאז אני בטיפול אחר טיפול שאינו מניב תוצאה. והכי מצחיק/עצוב שהיום כבר מחזירים לי בלי בעיה ושום מיקוח גם 4 טריים...
המחשבה שיכול היה להיות לי ילד נוסף אינה נותנת לי מנוח שלא לדבר על הסבל העצום הנגרם במהלך הטיפולים.
תודות חמות על ההקשבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלטה נבונה באותו מעמד
פרופ' אלכס סימון03/04/2010במעמד מהסוג שתיארת הרופאים ניתקלים כל יום. ההחלטה כמה להחזיר לעיתים קשה ובעיקר שכולם רוצים שהתהליך יצליח. הנסיון מלמד, כי באופן סטטיסטי בהחזרת יותר עוברים מעלים אך במעט את סיכויי ההריון אולם מעלים באופ משמעותי את שעור ההריונות מרובה העוברים. הריונות מרובה עוברים כרוכים בתחלואה גבוה של המטופלת ובעיקר של הילודים. כן, גם בתאומים יש עליה בתחלואה לעומת הריון בודד. במידה והעוברים מצויינים, החזרה של מעל 3 עוברים אין בה לשפר את סיכויי ההריון אולם עלולה להסתיים בהריון מרובה עוברים. רופאים נתבעו על הולדת שלישיות שניזוקו מלידה מוקדמת ועל כך שהחזירו מספר עוברים רב רק כדי להצליח. לדעתי לא היה מקום להחזיר יותר משלשה. למצב זה אני קורא: "או צל"ש או טר"ש". אם לא מתקבל הריון, הרי שניתן להלין מדוע לא הוחזרו הרבה עוברים, אם מתקבל הריון שלישיה, הרי ניכשלתה בטיפול וסיכנתה את האישה והעוברים. לראיה, הרופא שלך צדק, ההחזרה הסתיימה בלידה של ילדה בריאה, וללא סיבוכים. מה היה קורה אילו??? לא נדע. אבל האפשרות לסיבוך עמדה שם. ניתן לראות את כשלון העובר הבודד לא בזה שעבר התעללות אלא, בצורה הבאה: עובר בריא, תקין, "חזק" ומסוגל להניב הריון, היה עומד בהפשרה ובהחזרתו היה משיג הריון. אולי הרווחת בהחזרת 3 בלבד ולא הסתבכת יתר על המידה? לצערנו ברוב המקרים זו חוכמה לאחר מעשה.
בהצלחה בעתיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר סימון היקר
שירה04/04/2010תודות חמות ד"ר סימון על התייחסותך המקצועית הרצינית והאנושית.
מעט הוקל לי.
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רכישת GONALחלי03/04/2010
שלום רב, האם אפשר לרכוש את הגונל או הפיוריגון ללא מרשם רופא? אני מעוניינת לשלוח לבת שלי את הזריקות - היא גרה בארגנטינה והטיפול שם עולה 20000 ש"ח - הון תועפות. אשמח לתשובה בהקדם. אני מבינה שהזריקות צריכות להשמר בתנאים מסויימים - אוכל לדאוג לכך .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקות
פרופ' אלכס סימון03/04/2010גם בארץ התרופה מאוד יקרה. היא ניתנת במרשם רופא בלבד ועל הרופא להיות מורשה על ידי הקופה לתת את התרופה. היא כמובן ניתנת שמית למטופלת ולאחר פניה לקופת החולים לזכאותה לקבל את התרופה.
יתכן ואת יכולה לרכוש את התרופה בבית מרקחת ללא סבסוד של קופת חולים. ממוצע עלות לטיפול בהנחה שביתך צעירה ותגיב לטיפול סטנדרטי היא כ- 3000 ש"ח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחלי
בתאל04/04/2010את גם יכולה לציין בפורומים לטיפולי פיריון שאת זקוקה לתרופות ,יש נשים שניקלטו להריון ומוכנות למסור את התרופות ויש גם בגוגל את מישנה למזל , בחורה מדהימה שמתווכת חינם ובהתנדבות בין נשים שרוצות למסור תרופות לבין אלה שזקוקות להם, בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)