מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אנדומטרין לפני USעדי08/04/2010
אני בשבוע 7+3 יש לי היום US לבדיקת דופק בשעה 8 בערב בערך. בשעה 7 בערב אני מחדירה טבליה של אנדומטרין, האם הטבליה תספג עד אז? האם החומר של הUS לא יפריע לאנדומטרין להיספג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הניחי את הטבליה לאחר העל קול
פרופ' אלכס סימון09/04/2010החומר לא יפריע לטבליה להספג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאותו עניין
הילה09/04/2010אם מניחים את הטבליה כשעה לפני האולטראסאונד? הג'ל מונע את הספיגה של האנדומטרין?
גם לי היתה אותה בעיה ושמתי לפני. כמה זמן לוקח לאנדומטרין להתמוסס ולהיספג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קרה אסון
פרופ' אלכס סימון09/04/2010ככל הנראה חלק מהטבליה יספג בכל זאת. ליתר ביטחון תמיד ניתן להשתמש בעוד טבליה. לא יגרם נזק מתוספת טבליה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן מקסים .......
אני09/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגבתי בטעות כאן
אני09/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופם- לחוצה מאוד!דנית08/04/2010
שלום רב,
אני לוקחת 3 פעמים בום במשך 11 יום אסטרטרופם.
בתמול עובי הרירית היה 7 והתבקשתי להמשיך עם הכדור עד ליום ראשון.
יש לציין כי אני לפני החזרה של מוקפאים.
היום התחילו לי מעט כאבי בטן, מעין כאבי ווסת עמומים.
האם יתכן ואני עשויה לקבל מחזור? דבר שידחה את ההחזרה?
מאוד לחוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרופם
פרופ' אלכס סימון08/04/2010בדרך כלל,כל זמן שמקבלים אסטרופם לא יגיע מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוצה דנית שלום
מונה08/04/2010שקראתי את הסיפור שלך חשבתי לרגע שאני כתבתי , כי בדיוק מה שהרגשתי , התקשרתי גם אני לבית חולים שאני מטופלת ונאמר לי שלא מקבלים ווסת אם לוקחים אפטרופים , אז שהיה לנו בהצלחה בהחזרה ביי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה נוספת
דנית09/04/2010תודה רבה לך על ההתייחסות ! מאוד הוקל לי
אם אוכל לשאול אותך דבר נוסף לגבי תופעות הלוואי של הכדור.
אני סובלת מאוד מאוד מעצירות מוחלטת. לקחתי כדורים טבעיים שממש לא עוזרים. האם גם לך היתה תופעה כזו? או אחרות?
שוב תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסרופם אינו גורם לעצירות
פרופ' אלכס סימון09/04/2010להקל ניתן כל יום לבלוע כף של שמן פרמין (כף מרק לא כפית). השמן לא נספג והוא גורם לצואה להתרכך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדינת שלום
מונה09/04/2010כן חמודה לי גם היה אבל , אני מרבה לאכול ירקות סלטים וזה לא מפריע הרבה , אבל יש לי תשתיה הרבה מים
שהי בהצלחה לנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני בולעת את הכדור וסובלת
בית מרקחת10/04/2010רצח מעצירויות.
נראה לי שהכדורים האילו גורמים לעצירויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
דנית10/04/2010לגבי האסטרופם.
אני מקפידה לאכול מאוד בריא ומאוזן ושומרת על ספורט (אפילו מעבר לרגיל) יחד עם זאת יש עליה קלב במשקל.
האם יתכן ומדובר בנוזלים או שא הכדור עצמו גורם לעליה במשקל, קר , להשמנה?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכדורים האילו הם הורמונים
בית מרקחת10/04/2010ולכן יש סיכוי לעלייה במשקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל..
דנית10/04/2010האם העליה במשקל היא כתוצאה מנוזלים?
אני מבינה שאין מה לעשות עם זה ...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל..
דנית10/04/2010האם העליה במשקל היא כתוצאה מנוזלים?
אני מבינה שאין מה לעשות עם זה ...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן דנית
בית מרקחת11/04/2010לא נראה לי שיש מה לעשות כנגד העלייה במשקל גם אותי זה מתסכל, אבל כשמפסיקים לקחת הורמונים רוב מה שעלית גם ירד, אלא אם זה גם גורם לך לתיאבון מוגבר זה גם דבר שקורה הרבה פעמים כשלוקחים הורמונים.
אבל הנפיחות שבגוף יורדת כמעט לחלוטין.
אבל עזבי את זה תתמקדי בהצלחה של הטיפולים הרי זה הדבר שבאמת חשוב לנו כרגע...
זמן לדיאטה יהיה גם אחרי הלידה!!!!!!!!!!!!!!!
בהצלחה...............* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי להוסיף
בית מרקחת11/04/2010שההורמונים שאנחנו מקבלות גם גורמות למצבי רוח שונים ומשונים, וזה הדבר שאנחנו צריכות יותר לשלוט בו. אני מרגישה שאני לפעמים הופכת להיות כמו אמסטף.
יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממש מודה לך!
דנית11/04/2010אין לך מושג כמה שעודדת אותי!
אני אכן מרגישה נפוחה ואין לי תיאבון מוגבר....
שאלה אליך- איך פתרת את בעיית העצירות?
שוב המון תודה ובהצלחה גם לך!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן...
בית מרקחת11/04/2010, אני ניסיתי לשתות תה טיבטי אבל כדי שתהיה השפעה צריך לשתות אותו מס' פעמים ביום. אני גם הכנתי אותו ממש חזק עם שני תמציות בכל ספל.
זה הדבר שנראה לי שיוכל לעזור לך.
האמת היא שגם צריך לשתות המון ולאכול הרבה ירקות ופירות.
ב ה צ ל ח ה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות
מעיין11/04/2010אני גם סבלתי מעצירות (לא בגלל האסטרופם)
קניתי קורנפלקס "ביו-פלקס" של תלמה ויוגורט ביו כלשהו והמצב השתפר בצורה משמעותית!!!
שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכהעדי08/04/2010
אני בהריון מIVF ורציתי לדעת עד איזה שבוע ממשיכים עם התמיכה (אנדומטרין), מה המינימום?
ובמה זה תלוי אם עד שבוע זה או יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עלי, אודה על תשובתכם.
ענת09/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה
פרופ' שחר קול09/04/2010אפשר להפסיק בשבוע 9 להריון.
אפשר קודם אם בדיקות הדם מראות שיש מספיק הפרשה עצמונית של פרוגסטרון ואסטרדיול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםשירי08/04/2010
שלום רב,
כיוון שאוכל לדבר עם הרופאה שלי רק ביום א', ואני מוטרדת מאוד, אבקש את חוות דעתכם.
אני בת 27, לפני 5 חד' הפסקתי גלולות לאחר כ-9 שנים, במטרה להיכנס להריון. מאז המחזור שלי היה מאוד לא סדיר (בין 33-50 ימים), והדימום עצמו היה מועט מאוד וקצר מאוד, ובעקבות כך הופניתי למעקב ביוץ.
את המעקב (U.S ובדיקת דם) התחלתי במחזור הנוכחי. עד ליום ה-27 לא נצפו זקיקים כלל,
ביום ה-27 למחזור נצפה זקיק בגודל 14.5
עובי רירית רחם היה 5.3 מ"מ
E2 245
פרוסטרון 1.9.
חשבתי שאני לקראת ביוץ, אבל היום, יום 29 למחזור הממצאים היו:
זקיק בגודל 17 לא צלול
עובי רירית 5 מ"מ
E2 183
פרוגסטרון 2.4.
מה זה אומר? האחות ידעה רק לומר לי שזה "מאוד מוזר". האם בייצתי החודש? האם יש דדבר כזה ביוץ "חלש"? האם ניתן להיכנס להריון באופן טבעי עם ביוץ כזה או שאזדקק לתרופות?
תודה רבה רבה מראש,
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירי שלום
פרופ' שחר קול09/04/2010הבדיקות מעידות כי לא היה ביוץ החודש.
יש מקום להמשיך מעקב אחר ה"זקיק לא צלול".
ללא ביוץ לא ניתן להרות.
יש מקום לברור פוריות מסודר כולל פרופיל הורמונלי מלא.
בהחלט יתכן שתזדקקי לתרופות כדי לבייץ ולהרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונלדנה08/04/2010
שלום
אני לקראת טיפול ראשון בגונל, יש לי מספר שאלות:
1) האם זה בסדר להזריק את הגונל במהלך 4 ימים (על פי הנחיות הרופא) בכל ערב בסביבות השעה 9-10 בערב?
2) האם השעה חייבת להיות קבועה? מה יקרה אם אזריק שעתיים מאוחר או מוקדם יותר?
3)מדוע להריון שמושג על ידי הורמונים כגון גונל ואוביטרל ישנם יותר סיכויים להפלה? האם הביצית פחות איכותית או נפגעת בתהליך?
4) האם במהלך ימי ההזרקה מותר לבצע פעילות גופנית כגון ריצה או הליכה מהירה?
אשמח לקבל תשובה לכל שאלותי
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גונל
פרופ' שחר קול09/04/20101. כן
2. עדיף שעה קבועה, עד כמה שניתן.
3. אין יותר סיכון להפלות עקב שימוש בגונל, אוביטרל, או כל תרופת פריון אחרת.
4. עדיף להימנע מריצה או כל פעילות הגורמת לטלטול השחלות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ מזקיק 15 מ"מאדוה08/04/2010
שלום
בייצתי כנראה כשהזקיק היה בגודל 15 מ"מ (עפ"י US)
האם יכול להתרחש מהלך ביוץ תקין עם ביצית בשלה המפרה זרע
למרות הזקיק הקטן יחסית. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה על תשובתכם. תודה
אוריה09/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן בהחלט
פרופ' אלכס סימון09/04/2010קיימת אפשרות גם טעות במדידה במ"מ או יותר. ברגע שהתרחש ביוץ זה אומר שהוג "חושב" שזה מתאים וטוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקותטלי08/04/2010
מחזור אחרון 9.03.10
07.04.10 בטא 100
האים תוצאה תקינה לשבועיים אחרי ההזרעה? מתי לחזור על בטא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול08/04/2010תקין, אפשר לחזור ב - 14.4
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופ" סימון היקרביבי08/04/2010
האם אתה מקבל רק בירושלים?או שניתן לקבוע באזור המרכז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביבי שלום
פרופ' אלכס סימון08/04/2010מקבל רק בירושלים. ביטוחים משלימים מכסים את מרבית עלות היעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולאני08/04/2010
בטיפול הזרעה עם זריקות גונל, היום יום 7 למחזור, אחרי 4 ימי הזרקת גונל,
הערכים בבדיקת דם:
LH 4.1
E2 605
PROGESTERONE 6.3
האם תקין? הפרוגסטרון לא גבוה מדיי, לציין שבבדיקת דם ביום ה-3 למחזור הפרוגסטרון היה 5.4למרות שעשיתי חודש הפסקה מטיפולים לפני הטיפול הנוכחי.
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
אני08/04/2010ביום ה-3 למחזור התוצאות:
LH 11.8
E2 205
PROGESTRONE 5.4
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא... מחכה לתשובה
אני08/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בגונאל
פרופ' אלכס סימון09/04/2010אנו מתייחסים לרמת אסטראדיול והתפתחות הזקיקים. מרמה זו של פרוגסטרון ניתן כרגע להתעלם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דםרונה08/04/2010
שלום,
נמצאית בפרוטוקול ארוך, לאחר שבועיים של הזרקת 0.05 דקפפטיל. עשיתי בבוקר בדיקת דם של פרוגסטרון, e2, lh, אשמח לדעת מהם הערכים הרצויים לקבל בבדיקה על מנת לדעת שהושג דיכוי ושאפשר לעבור לשלב הבא של הגונל והמנוגון.
תודה מראש,
ענת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כולם - נמוכים.
פרופ' שחר קול08/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרעדקלה08/04/2010
נשלום רב!
בעלי הופנה לבדיקת זרע,לאחר תקופה ממושכת של נסיונות להרות,וגם הפלה לפני כשנתיים.
אבקש את עזרתכם בהבנת תוצאות בדיקת זרע.אני מבינה שיש בעיה עם ריכוז הזרע ועם הנפח,אבל מה זה אומר?
תודה !!
נושאים לבדיקה תוצאות ערכים תקינים
התנזלות
צמיגות
צבע אדמדם
pH 7.2 (7.0 - 8.7)
נפח (ml) 3 (2 – 7) ml
ריכוז תאי זרע (mil/ml) 5 20 mil / ml <
ריכוז תאי זרע בזירמה (mil) 15 40 mil <
אחוז תנועה כללית (%) 35 (מהירה + בינונית) > 50%
או מהירה > 25%
מהירה (%) 0
בינונית%) ) 15
איטית (%) 10
במקום (%) 10
סה"כ תאי זרע בתנועה (mil) 6
אחוז השרדות התנועה לאחר שעות (%) 10
חיות (%) 50 75%>
אגלוטינציה
מורפולוגיה (%) Strict criteria – Kruger
צורות תקינות (%) 6 > 14%
צורות פתולוגיות (%) 94 5-13% בינונית 0-4% לא תקין
ראש (%) 50
צוואר (%) 28
זנב (%) 16
תאים עגולים (mil/ml) 5 (2 – 5) mil / ml
לאוקוציטים (mil/ml) 8 (0 – 1) mil / ml
אריטרוציטים(mil/ml) 6
סיכום:
Oligospermia
הערות:
לא תקין
Astenospermia לא תקין
Teratospermia בינוני
Azoospermia
Aspermia
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע
פרופ' שחר קול08/04/2010הנפח תקין, אך שאר הפרמטרים - לא!.
בנוסף, יש מרכיבי דם בזרע, לכן מומלץ להמשיך ברור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אזלו הסיכויים?ביבי08/04/2010
בגיל 44 לאחר פרוטוקולים ארוכים ומיזה 38 יום מהמחזור האחרון ,לראשונה אין מחזור!האם יתכן שעומס יתר של כל ההורמונים וניסיונות התישו לגמרי את תפקוד השחלות?בנוסף לכך שהיו כבר מותשות?אים כבר הגעתי עד הלום נראה לי שכבר כדאי להפסיק לחלום? מהי תשובתכם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך מהפך מחשבתי
פרופ' אלכס סימון08/04/2010שנים רכ\בות מצאו את אושרן בטיפול של תרומת ביצית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- MRI אחרי שאיבהשני08/04/2010
ביום ראשון כנראה אעבור שאיבה ובאותו יום אני מוזמנת לMRI של החזה בעקבות BRCA1.
שואלת האם זה בסדר לעבור הדמייה לאחר שאיבה? (האם חומר ההרדמה וחומר הניגודיות לא מסוכנים יחד?) והאם זה מפחית סיכוי להריון? האם ניתן לעבור החזרה באותו שבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר MRI לא מפריע
פרופ' אלכס סימון08/04/2010רק מבחינה טכנית ניראה לי מורכב לבצע שתי בדיקות באותו יום. אלא אם MRI מבוצע לפני השאיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
דניאלה18/04/2010היי,
אני עברתי שאיבה לפני כשבוע וחצי. המלצתי היא לא לתכנן כלום לאותו יום. ייתכן מאוד כאבים וכמו כן תגובה לא רצויה כתוצאה מההרדמה. אני הרגשתי ממש לא טוב כולל בחילות והקאות וכאבים בבטן.
בהצלחה:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופפפסססססס....
דניאלה18/04/2010אני כרגע שמה לב שכבר עבר התאריך אך אולי אחרות יעזרו בהמלצתי.
בהצלחה לכולן... ובשורות טובות!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עודף פרולקטיןא08/04/2010
אני סובלת מעודף פרולקטין . אני נמצאת שבוע 6 האם עודף פרולקטין ( ערכים כ 1000) יכוללהביא להפלות בשלב זה ? מה הטיפול בכך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרולקטין בהריון
פרופ' אלכס סימון08/04/2010רמתו עולה בהריון ולכן רמה כזו אינה בעלת משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילגתם עלי אצמול אודה לתשובהדניאלה.ס07/04/2010
בת 39 עם אנדומטריוזיס לא נותח אך ידועים מוקדים
4 סטימולציות, 7 החזרות
החזרה 3 - שק הריון ריק - גרידה בשבוע 8
החזרה 7 הריון, הפסקת דופק כנראה במהלך שבוע 8- גרידה שבוע 10
צילום רחם לפני שנה - תקין, היסטרוסקופיה אבחנתי ת לפני 4 חודשים תקין (לפני הפלה שניה)
אני כרגע עושה בדיקות קרישיות וקריוטיפ
שאלות:
1. האם יש תיקווה שאהרה שוב, נכון שגוף שהרה סיכוייו להקלט שוב לא רעים?
2. האם הסיכויים להפלות חוזרות ונשנות גדלות? והאם יש עוד משהו שניתן לבדוק או לעשות?
מיותר לציין שאני מפוחדת דואגת, תיקוותי מתמוססת וכל תובנה תעזור לי
תודה מראש
דניאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלות
פרופ' שחר קול07/04/20101. כן
2. יש סיכוי טוב להריון תקין.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)