מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפסקות בין הטיפוליםאיה14/02/2010
האם רצוי לעשות הפסקה אחרי טיפול של פרוטוקול קצר שאיבה והחזרה. לאחר מכן פרוטוקול קצר נוסף שאיבה והחזרה ,ואחר כך טיפול נוסף שלאסטופרם ואוטרוגסטן להחזרת מוקפאים?האם זה נכון לעשות הפסקה שלמחזור אחד?או יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעל
ד''ר דוד ישי14/02/2010אחרי מחזור של הפשרה , ניתן להתחיל מיד עם טיפול חדש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיעל14/02/2010
יתכן והשאלה טיפשית ובכל זאת. נמצאת בשבוע 5 +5. לאחר IVF שלישי. אמורה לעשות אולראסאונד ראשון ביום ראשון הבא- הקרוב. .
בפעם הקודמת בסוף השבוע השישי החל מס ימים של הכתמת ומס ימים לאחר מכן הפלה...
היום מבניגוב הופיעה מעט הפרשה שקופה ובאחת הפעמים לא היתה שקופה לחלוטין והכילה מעיו חוט חום אדמדם(מתנצלת על התיאורים)
בשל הפעם הקודמת חוששת מאוד , האם זהו סימן להתחלת הפלה, האם לעשות משהו??? איני רוצה לבדוק יותר מדי...
משתמשת באנדומטרין פעמיים ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעלה
ד''ר דוד ישי14/02/2010הסיכוי ששוב יש הריון לא תקין , קטן . בכל מקרה , זה לא תלוי במה שאת עושה או לא עושה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת אסטרופם נוסף בטעותיעלה14/02/2010
שלום
אני בטיפול עם איקוקלאמין ופרגניל לפני הזרעה, אני לוקחת אסטרופם 2מ"ג אחד ביום בנוסף לשני כדורי איקוקלאמין בגלל רירית דקה. היום במקום לקחת את האיקוקלאמין לקחתי אספטרופם נוסף בטעות (ואז את הכדור הנכון כשהבנתי שהתבלבלתי).
אני קצת בלחץ, זה יכול להזיק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נגרם כל נזק
פרופ' אלכס סימון14/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהנוסה14/02/2010
שלום לכם,
היתה לי החזרה ביום שישי, ויש לי כמה שאלות:
1- אני נוטלת אנדומטרין ופרוגינובה, שאלתי היא האם אפשר להוסיף חומצה פולית, או שזה לא הזמן? לקחתי חודשיים לפני, מספיק??
2- כל הזמן יש לי לחץ בשלפוחית, וגם כאבים שנכנסת לשירותים, מה זה אומר?
3- מתי אפשר לחזור לשגרה? אני נעה באיטיות וגם מקפידה לא לעמוד הרבה, גם לא עולה ולא יורדת במדרגות, מפחדת שאגרום נזק... כמה זה נכון???
4- לגבי תהליך ההשתרשות,מתי זה מתחיל והאם ישי סימנים שאני מרגישה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה
פרופ' שחר קול14/02/20101. יש להתמיד בנטילת ח פולית.
2. תלונה שכיחה. לרוב, חסרת משמעות חולנית.
3. ראי "שאלות נפוצות".
4. ההשרשה - כ - 6 ימים לאחר השאיבה. לרוב, ללא סימנים או תחושות חריגות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לצילום רנטגן..שירה14/02/2010
שלום,
יש לי כמה שאלות אולי טיפשיות אך מטרידות אותי מאוד...
אני בשלבי כניסה להריון כבר כ6 חודשים. יש לי דרמואיד שאינני מעוניינת כרגע לנתח וגם אני עומדת להתחיל ייעוץ במרפאת פוריות בשל שחלות פוליציסטיות ועוד. קיבלתי מחזור לפני כמה יומיים ואני אמורה לעשות צילום רנטגן מחר לאזור הגב התחתון-
1. רציתי לשאול האם יש מניעה או בעיה כלשהי לבצע צילום כזה?
2. האם זה יכול להוות בעיה בגלל הדרמואיד או השחלות הפוליציסטיות? כלומר לעורר אותם בגלל הקרינה או משהו כזה?
3. האם הצילום יכול לגרום לבעיות בביוץ בהמשך החודש?
אשמח לתשובות לשאלותיי בהקדם...
תודה, שיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום
פרופ' שחר קול14/02/2010לצילום אין כל משמעות, או השפעות על מערכת הרביה, אלא אם את בהריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להנהלת הפורום וחברי הפורום-תמיכה !יוסף14/02/2010
שלום לכולם,
אני ואשתי עברנו כבר 3 הזרעות ללא הועיל,
האם משהו מחברי והנהלת הפורום יכול להעיד או יודע על מקרים שבהם התבצעה הזרעה והיה היריון?
אני פשוט לא רוצה לבזבז זמן על זה אם אין תוצאות ...
באמת תודה רבה על ההענות,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברור שיש הצלחות להזרעות..
חסוי14/02/2010שלום יוסף, אל ייאוש לבסוף זה יצליח.
אני מכירה באופן אישי 2 נשים שבהריון מהזרעות, ולא מעט אני קוראת פה ובהרבה פורמים אחרים שנשים נקלטות להריון ...
הרבה הצלחה, וסבלנות בעיקר .
שבוע מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור שיש הצלות בהזרעות
יוסף14/02/2010תודה חסוי אבל האם אפשר לומר או האם את יודעת כמה זמן/הזרעות צריך לעבור בממוצע כדי שיהיה היריון? אני ואשתי פשוט משתגעים כול חודש מחדש ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליוסף
חסוי14/02/2010חברה שלי עברה בהזרעה חמישית.
וידוע לי על אחת שעברה בהזרעה שניה.
אצל כל אחד זה שונה.
וכמובן ידוע לי גם אל זוגות שלא הצליחו בהזרעות ועברו לטיפולי IVF,
רצוי להתייעץ עם הרופא המטפל שלכם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברי הפורום הגיבו לשאלתך והם צודקים
פרופ' אלכס סימון14/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנופוראפרת14/02/2010
שלום בת 28 עשיתי 4 הפריות ללא הצלחה עם פיריגון ודיכוי 0.25ציטטד וקרינון זקיקים יפים 6-7 כל הפרייה ורירית 6-7 מ"מ עשיתי צילום רחם + הסטרוסקופיה והיה תקין אבל רירית 6-7 מ"מ הרופאים אומרים שאני צעירה ויכולה להיות בהריון עם רירית 6-7 . היום הרופא עשה לי פרוטוקול חדש מנופור 3 אמפולות ביום +2 כדורים של דקסטזון 0.5 מ"ג ביום . והיום האחות של קופת חולים הזריקה לי 3 אמפולות של מנופור בשעה 13:30 .
1 רציתי לדעת מה שונה הפיורגון מ המנופור ?
2 ומה ההשפעה של דקסטזון?
3 האם אני יכולה להזריק 3 אמפולות מנופור בשעה 18:00 - 19:00 או שלא ?
בתודה אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנופור
פרופ' אלכס סימון14/02/20101. פיורגון מכיל רק FSH מיוצר בהנדסה גנטית, מנופור מכיל FSH+LH ומיוצר משתן נשים בגיל בלות
2. דקסה הוא סטרואידים . יש החובים שהוא מוריד תנגודת חיסונית ומשפר השרשה. אין הוכחה ודאית
3. אפשר לדחות את ההזרקה ל - 18.00* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינוןלילך14/02/2010
במחזור קודם שלקחתי קרינון היו כאבים ורגישות בחזה .
במחזור זה אני כבר יותר משבוע עפם התמיכה של הקרינון ללא כל רגישות כמו שהייתה .
האם בגלל שהגוף התרגל לתרופה ? או שמא עשוי העיד על משהו אחר ?
כמו כן שאלה נוספת - מה הסיכוי שלא יהיה ביוץ למרות שניתן אוביטרל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו עליי
לילך14/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינון
פרופ' אלכס סימון14/02/2010תחושת הגודש מקורה בדרך כלל מהאסטרוגן ולא מהקרינון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני שאיבהמיטל14/02/2010
שלום
אני עוברת שאיבה על בסיס טבעי.-ללא הורמונים
יום וסת 8
היום בבדיקות E2 1031 ופרוג' 3.3 ביחידות חדשות.
יש שני זקיקים של 16 מ"מ ו-13 מ"מ.
שאיבה כנראה בשלישי אבל הרופא בחו"ל.
האחיות אמרו שנזריק ישר אוביטרל ללא מנוגון וצטרוטייד כי טענו שבשלב כזה ומאחר וידוע כי אני מבייצת מוקדם (ביום וסת 10 ) אין תועלת להזריק 3 מנוגון ו-1 צטורטייד כי זה לא יתן הרבה ולא ימנע ביוץ מוקדם ?
מה דעתכם?האם כדאי להזריק מנוגון וצטרוטייד ואוביטרל ושאיבה בשלישי או רק אוביטרל?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני שאיבה
פרופ' אלכס סימון14/02/2010איני נוהג להתערב בטיפול של יחידה אחרת על מנת לא לבלבל את המטופלת ולהכעיס את הצוות המטפל בך. יש לסמוך על נסיון היחידה והחלטותיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' סימון.אני מבינה את שיקולך
מיטל14/02/2010אבל מאחר והאחיות אמרו שזה ניתן לשיקול דעתי אז פניתי לעזרה.
אשמח אם תחווה דעה בכל זאת
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה עם בדיקות הדם?
פרופ' אלכס סימון14/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' סימון.רשום תוצאות למעלה
שני14/02/2010אסטרדיול 1031 ופרוגסטרון 3.3 ביחדות חדשות
זקיק 16 מ"מ וזקיק 13 מ"מ.ללא הורמונים
לפני שאיבה טבעית
מה שעתך בעניין מנוגון וצטרוטטייד בשלב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלטה כי הרופא בחו"ל
פרופ' אלכס סימון14/02/2010ממשיך מנוגון וצטרוטייד היום
מנוגון גם מחר. צטרוטייד בצהריים מחר.
אוביטרל 2 מזרקים מחר בלילה ומתכנן שאיבה ליום רביעי בבוקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןשרון14/02/2010
שלום רב,
היום הוא היום ה-28 למחזור האחרון.
עשיתי בבוקר בדיקה ביתית ויצא קו בהיר מאוד, אך בוודאות היה קו.
אני בחודש הפסקה לאחר 3 הזרעות.
קשה לי קצת להאמין, לכן קבעתי מחר תור לבדיקת דם.
האם לחכות עם בדיקת הדם מס' ימים או שמחר אפשרי כבר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחר ניתן לבצע
פרופ' אלכס סימון14/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרוגסטןרוני14/02/2010
אני 15 ימים אחרי הזרעה , לוקחת תמיכה של אוטרוגסטן 200 .
בצעתי בדיקת הריון ביתית - שלילית ,
ייתכן והאוטרוגסטן משפיע על בדיקת ההריון בשתן , או שאינני בהריו ?.
לא קבלתי מחזור .
תודה,
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוטרוגסטאן מונע וסת
פרופ' אלכס סימון14/02/2010אם 15 יום לאחר הביות אין הריון - לפי בדיקת דם, יש להפסיק אוטרוגסטאן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהאם לשניים14/02/2010
ביום ה-14 למחזור (טבעי) זקיק בגודל 20 מ"מ, רירית 9 , E2-1122 PRO=2.4 נאמר לי להזריק אוביטרל בבוקר ולמחרת בערב בצעתי הזרעה. האם התיזמון נכון ומה הסיכוי להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיזמון נכון
פרופ' אלכס סימון14/02/2010ההזרעה מכסה את יום ההזרעה ויום לאחר מכן כך שבכל מקרה קלעתם לביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי14/02/2010
בוקר טוב
היום הוא יום השלישי של הווסת להלן התוצאות: E2 249 , פרוגסטרון 6.3 , LH 3.6
האם אפשר כבר היום להתחיל את הפרוטוקול?להזריק , ( אני בטיפולי IVF)
תודה, ושבוע נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההחלטה נתונה בידי הרופא המטפל
פרופ' אלכס סימון14/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקים נוספיםקאר14/02/2010
התחלתי טיפול ivf בתאריך 2.2 זריקות מונוגן של 2 אמפולות אחרי 5 ימים לא הראה תגובה לגמרי ואז הוסיפו ל3 אמםולות בתאריך 10.2 נבדקתי והיתה התקדמות קלה ואז הוסיפו לי ל 4 אמפולות היום ה 14.2 נראו זקיקים קטנים 3 בשחלה אחת ו4 בשניה ונאמר לי להמשיך עם 4 אמפולות בנתיים לעוד שבוע אני מוטרדת כי האם זה לא מעט זקיקים והאם בשבוע הקרוב יתכן ויהיו זקיקים נוספים או שאם רואים רק 7 זקיקים אז רק הם יתפתחן ולא יהיו חדשים ונוספים יש לציין שאני בת 26 אחרי דיכוי של דקאפפטיל של חודש וחצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת בלחץ דילגו עלי
קאר14/02/2010אני קצת בלחץ ומחכה לתשובה אני רואה שענו לשאלות אחרי ולמה דילגו עלי אשמח לתשובה ותודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהמשיך טיפול כפי שהוצע לך
פרופ' אלכס סימון14/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
קאר15/02/2010סליחה שאני אולי נודניקית אבל בטח שאני ממשיכה את הטיפול אבל עדיין השאלות ששאלתי מציקות ומאד מאד מאד אשמח לדעת את האינפומציה הזאת סליחה ואלף תודות ישר כוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשהמיטל14/02/2010
אני לפני IVF טבעי.
היום ביום וסת 8 נצפו שני זקיקים.אחד של 16 מ"מ ושני של 13 מ"מ
1.איך יתכן זקיקים כ"כ גדולים ביום וסת 8?
2.האם יתכן כי הזקיק גדל מהר מדי והביצית לא תיהיה אכותית?
3.אני בד"כ מבייצת ביום וסת 10.האם זה תקין?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיק ביום 8
פרופ' אלכס סימון14/02/2010גודל הזקיק 16 ממ ביום 8 מתאים בהחלט לביוץ ביום 10.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' סימון שאלה נוספת בבקשה
מיטל14/02/2010האם תיתכן ביצית בשלה כאשר מתבצעת שאיבה ביום וסת 10?
האם יש דבר כזה בשלות מוקדמת של הזקיק ואז הביצית לא מספיקה להבשיל?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט תיתכן ביצית בשלה
פרופ' אלכס סימון14/02/2010הביצית מבשילה בעיקבות מתן אוביטדל או באופן עצמי לאחר עליית הורמון ההצהבה בגוף -LH
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)