מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפולי ivfמרים10/02/2010
אני לפני טיפולי ivf הן אני והן בעלי נשאים ל cf האם לאור הבדיקות טיפולי הפרייה אפשריים (לא מתרומת ביצית.
תודה
Prolactine 237
FSH Urgent 72.2
Estradiol (E2) Urgent
200 pmol/L - מ ןטק
(Days in cycle relative to
LH peak)
Follicular (-12) 40-253pmol/L
(-4 ) 231-606
Midcycle (-1 ) 536-1930
Luteal (+2 ) 181-551
(+6 ) 250-719
(+12) 132-488
Progesterone Urgent 3.3
LH Urgent 55.8
Testosterone Total 1.5 nmol/L -קטן מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ivf המשך
מרים10/02/2010שכחתי להוסיף קבלתי וסת ביום שבת וערכתי את הבדיקות ביום שני בבוקר תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספה ivf
מרים10/02/2010שכחתי לציין שאני בת 39 לפני כשנה ערכו לי בדיקה ה fsh היה 6.1 מה קרה מאז?
האם ניתן להשתמש בתרופות כדי לשנות ערכים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מרים
ג'סמין10/02/2010גם לי היתה בעיה דומה - FSH מאוד גבוה - כ - 28 , הבנתי שמעל 20 - אין רופאים שמטפלים , אבל ניתן לטפל בערך - ואני ממליצה על דיקור סיני - בכלל דיקור הוא טוב לטיפולי פוריות.
אחרי כחודש טיפול + הרופא שלי המליץ לי גם לקחת גלולות , ה FSH שלי ירד לערך תקין 8.3
בכל אופן לגבי הגלולות - זה כבר תשאלי את הרופא - אבל אני ממליצה בחום על שילוב בטיפול אלטרנטיבי.
תודה והמון בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהFSH 72
פרופ' אלכס סימון10/02/2010FSH גבוה בדרך כלל מלוווה באי סדירות מחזור ובחסר ביוץ. אם זה המצב, תרומת ביציות היא הפתרון היעיל ביותר. נסיונות טיפול אחרים אפשריים אם כי מדובר בהשגת ביצית בודדת מה שלא יאפשר לבצע איבחון של עובר ללא CF לפני החזרה לרחם.
עליך לפנות לרופא מטפל ולראות אם התוצאה מוטעית, מקרית או זמנית ולקבל ייעוץ הולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלייה ב fsh
מרים12/02/2010רציתי לברר מדוע רמת ה FSH. עלתה באופן כו משמעותי? האם ישנם טיפולים ללהורדת ההורמון????????
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיפור ה FSH
פרופ' אלכס סימון12/02/2010עליה של FSH היא תוצאה ולא סיבה!!! זו תוצאה של ירידה במאגר הביציות ותפקוד השחלה. כשתפקוד שחלה יורד, ובשלב זה אין טיפולים להצערת השחלה, הביטוי הוא עליה ב FSH. ניתן להוריד FSH באופן מלאכותי, זה לא משנה את תיפקוד השחלה. גלולות מורידות רמת FSH, דקפפטיל מוריד רמת FSH, בדומה סינארל.
פני לייעוץ מסודר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריהדלית10/02/2010
שלום רב,
לפני יומיים החזירו לי 3 עוברים טריים, ביום הראשון והשני היו לי "לכלוכים קלים" הבנתי שזה כתוצאה מהקטטר.. הבוקר ראיתי נקודה אדומה זעירה ובמקביל מאוד כואבת לי הבטן ובמשך הלילה מהרתי לשירותים (פיפי) לפחות 4 פעמים, יש הסבר לכל אלה?
מצטערת על הפאניקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצריך בדיקה
פרופ' אלכס סימון10/02/2010מציע לבצע תרבית שתן
שתיה מרובה להגברת מתן שתן
אם כאבים יתמידו לפנות ליחדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש המלצה על ניתוח וריקוצלה עם דר'ערן09/02/2010
אני סובל מוריקוצלה דרגה 1 בשני הצדדים.
דר' שפי מבצע ניתוח וריקוצלה תחת מיקרוסקופ וכן ניתוח רגיל.
אשמח לקבל המלצה על דר' שפי ועל ניתוח במיקרוסקופ או ולחלופין על הניתוח הרגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבל ממש המלצה
פרופ' אלכס סימון10/02/2010פנה לרופא העוסק בפוריות הגבר לברר נחיצות הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרדיול ופרוגסטרון גבוהיםקארין09/02/2010
שלום, בבדיקה ביום ה-3 למחזור התקבל אסטרדיול 394 וביום ה-21 למחזור התקבל פרוגסטרון 87.8, בנוסף, הרופא ציין בפני (טרם הבדיקות) שהשחלות שלי פוליצסטיות. האם מעיד על קושי בכניסה להריון בכלל או על קושי לכניסה להריון באופן טבעי? אשמח לתשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון גבוה
פרופ' אלכס סימון10/02/2010הפרוגסטרון מעיד שהיה ביוץ. נשים עם שחלות פוליצסטיות יכולות בהחלט לבייץ אולם בדרך כלל באופן לא סדיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסבר לגונל אף 900מיכל09/02/2010
שלום לכם ,
התחלתי טיפולים השבוע אני מזריכה 150יח' בכל יום , כמה יח' יש במזרק ואיך יודעים מתי זה נגמר ? נשאר לי מעט חומר במזרק ואני לא יודעת לאמוד את הכמות ...........האם להתחיל מזרק חדש ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 150 ל-6 ימים = 900
פרופ' אלכס סימון09/02/2010אם משתמשים 150 ליום למשך 6 ימים משתמשים ב - 900 יח'. תמיד נותר עודף קטן. מציע לא להשתמש בו.
לחברה יש גם קו חם לענות על השאלות וגם אתר לשאלות ותשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש התאמה בין כל הערכים?לימונית09/02/2010
ד"ר שלום,
בת 43.7
לאחר IVF. שאיבה ב-26/01/10.
החזרה ב-28/01/10.
בדיקה מהיום, ה-9/2/2010
אני מעוניינת לדעת האם יש התאמה בין כל הערכים?
הערה ערכי נורמה יחידות תוצאה שם בדיקה
1 1500- 0 pmol/L 1087 ESTRADIOL (E-2)
2 76.0- 19.0 nmol/L >190.80 PROGESTERONE
- IU/L 41 BETA-HCG
בתודה מראש,
לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
לימונית09/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכים טובים
פרופ' אלכס סימון10/02/2010אם לא קיימת תמיכה באוביטרל אני מניח שאת כסר יודעת שהתשובה להריון חיובית ורמות ההורמונים תקינות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לימונית
ביבי10/02/2010אני כמעט בגילך וגם בשלבי ivf
תוכלי אולי לספר לי איך טופלת?
אשמח מאד אים תרצי לדבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המחזור לא מגיעאפרוחית09/02/2010
שלום
אני נוהגת לקבל מחזור קבוע כל 25-26 יום.
עשיתי הפסקה של חודשיים בטיפולי פוריות ועכשיו אני מתוכננת לחזור לטיפול אבל המחזור שלי מסרב להגיע.
כבר 36 יום מאז המחזור הקודם.
לא ברור לי מה הבעיה . עשיתי בדיקות הורמונאליות ועוד בדיקות נוספות כבר לפני מספר חודשים בשל שתי הפלות שעברתי
והכל תקין. והגוף שלי מראה שאני עדיין פורייה. למרות גילי 42
האם ניתן לקחת כדור כדי לקבל את המחזור ?
האם הכדור הזה יגרום לי לחכות עוד חודש על מנת לבצע טיפול (בהזרעה עם היקקלומין)?
או שמתן הכדור יגרום לבואו של מחזור רגיל ושאוכל לעשות טיפול עוד החודש.
הערה: אין מצב שאני בהריון
בתודה
אפרוחית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור
פרופ' שחר קול09/02/2010רצוי לקבל מושג על הסביבה ההורמונלית כעת.
אם את מבייצת יש לשקול היטב התועלת מטיפול באיקקלומין. ראי "שאלות נפוצות".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה מותר בהריוןהמודאגת09/02/2010
שלום! אני בתחילת ההריון כ-7 שבועות. יש לי בחילות נוראיות, מה אפשר לקחת?
איזה כדורים ואם בכלל מותר לקחת לכאב ראש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
פרופ' שחר קול09/02/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=186 id=link]הריון בסיכון גבוה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלה פוליציסטית וכניסה להריוןסלונה09/02/2010
שלום לכם,
אובחנתי עם שחלה פוליציסטית לפני המון שנים (בערך 15 שנה) ומאז אני חיה עם זה בשלום. עכשיו אני מתכננת להכנס להריון (אני בת 40)ובבדיקות שהרופא שלח אותי לעשות התוצאה של ה- DHEA so4 יצאה 8.20 וזה כנראה קשור לשחלה הפוליציסטית.
השאלה שלי היא האם זה יכול להפריע לי בכניסה להריון?
ואם כן, מה הכי נכון לעשות? האם יש לזה טיפול?
תודה מראש
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל
פרופ' מרתה דירנפלד09/02/2010יש אופציות טיפוליות להוריד את הערכים אולם זה לא מתאים בכל מקרה
אני ממליצה לחזור על הבדיקה ולהתיעץ עם הרופוא באשר לטיפול המתאים לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה...
חסויה09/02/2010פרופ' מרתה שלום,
יש עוד סיכוי להריון אם בבדיקות דם, שהאחרונה היתה ב-24.1, היה שלילי??
בכל מקרה, אם זה עוד לא הריון, בכל התקופה הזו שאני ממתינה למחזור, יש סיכוי בכללל היכנס להריון??
שוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל האם יש קושי בכניסה להריון?
סלונה09/02/2010בגלל שחלה פולציסטית?
תודה על התשובה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל האם יש קושי בכניסה להריון?
תודה על התשובה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל האם יש קושי בכניסה להריון?
תודה על התשובה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריוןחסויה09/02/2010
שלום רב,
אני בת 27. יש לי 2 ילדים שכל אחד מהם לאחר טיפולים באיקאקלומין + כוריגון (בזמנו...).
אנו מנסים להיכנס להריון שלישי מיזה כשנה. מחזור סדיר פחות או יותר.
לאחר 3 מחזורים של איקאקלומין. כאשר במחזור האחרון שהיה ב-3.12 לקחתי 4 כד' ליום + אוביטרל (זקיק של 22).
מאז לא קיבלתי מחזור כמו שצריך. ב-25.12 וב-26.12 היו הפרשות חומות ואדמדמות באופן לא רציף בכלל, ופסקו לאחר כיומיים. ב-27.12 לא היה בכלל ואז חזרו ב-28.12 ליום נוסף. אני לא יודעת האם להחשיב את הדימום / הפרשות האלו למחזור כי זה לא רגיל.
בדיקות דם מתאריך 24.12:
e2-910.0
fsh-3.6
hcg-8
progesterone-6.6
lh-6.7
prolactin-120
t total-2.5
בדיקות מ-28.12:
e2-756
progesteron-2.8
hcg-0
בדיקות מ-24.1:
hcg-0
יכול להיות שהאורביטל עשה לי את השיבוש הזה בקבלת מחזור?? האם כדאי לקחת דופסטון ע"מ שיגיע המחזור ואוכל לבצע את צילום הרחם אשר אליו הופנתי??
מצטערת על אורך השאלה אך אני מאוד מוטרדת ואשמח לקבל תשובה.
תודה רבה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטל
פרופ' מרתה דירנפלד09/02/2010כדאי לבצע בדיקת להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטל שלום
פרופ' שחר קול09/02/2010כן, נראה סביר לקחת דופסטון לקבלת המחזור, ולהמשיך לצילום רחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני דברים...
חסויה09/02/2010ד"ר קול, תודה על תשובתך.
יש לי דופסטון בבית מטיפול קודם שבסוף לא לקחתי. איך אני אמורה ליטול את הכדורים? פעמיים ביום למשך 10 ימים??
בנוסף, צילום רחם זה באמת דבר נורא כמו שעושים ממנו או שזה נסבל?? אני ממש חוששת לקראת זה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול09/02/20101. כן
2. צילום רחם - נסבל. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשני09/02/2010
שלום,
שאלה קטנה
אני ממש בתחילת ההריון,
האם ניתן ללכת לרופא שינים ,
טיפול שכולל גם צילום
שן כמה פעמים?
והאם זה מסוכן?
יום נעים
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
פרופ' שחר קול09/02/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=186 id=link]הריון בסיכון גבוה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשת חלב 8 ימים לאחר החזרת עובריםלינור09/02/2010
שלום,
אני 11 יום לאחר הפריה חמישית בה הוחזרו 3 עוברים בני 5 6 ו 9 תאים שהוגדרו כיפים
אני מקבלת תמיכת גסטון וקרינון מחר הבטא ויש לי סימני מחזור מוכרים+תופעה שלא נתקלתי בה,בעת לחץ על הפטמות יוצא לפעמים הפרשה לבנה לא יבשה
ממה זה קורה זה מעולם לא קרה לי ,האם זה סימן טוב או רע?
תודה ,
לינור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מדוע מתעלמים מהשאלה שלי?
לינור09/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשה
פרופ' שחר קול09/02/2010אין קשר לניבוי התוצאות.
לא נדיר בעת טיפולי IVF.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מונגוןדנית09/02/2010
שלום רב,
קיבלתי מונגון בכמות של כפסולה וחצי שזה מינון נמול מאוד.
האם עלי להזריק לישבן או לבטן או שנתון לשיקולי נוחות שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתון לשיקולי נוחות שלך
פרופ' שחר קול09/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופ" סימון הנכבדביבי09/02/2010
מודה לך על תשובותיך המפורטות! ועוד שאלה ברשותך!
לאןר המצב שאים פרוטקול ארוך ואין תגובה טובה גם היום 2 זקיקים בגודל12
להזכירך גילי 44 fsh 12.7אולי גם יותר כי זה משתנה הבנתי גונל 300 ו 3 אמפולות מנוגון ובנוסף נאסל 9 התזות ליום!מה לדעתך הטיפול המתאים למצבי?והאם ביכלל כדאי לי להמשיך?
אשמח לקבל תשובה ואת חוות דעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם כדאי להמשיך
פרופ' אלכס סימון09/02/2010את ההחלטה צריך להשאיר בידי הרופא המטפל תוך התייעצות עימך. אם בדיקת האסטראדיול לא עולה ונותרת נמוכה צריך לשקול להפסיק את הטיפול. בגילך אנו צופים חסר תגובה של שחלות או תגובה ירודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מונוגןאיריס09/02/2010
אני בת 26 ולפני שבועיים וחצי קבלתי דקאפפטיל 1.75 ולפני 5 ימים מונוגן 2 אמפולות ואין לי תגובה למונוגן האם יש מצב לפעמים שהגוף לא מגיב להורמונים ואז אם זה נכון מה עושים במקרה כזה האם הטיפול נכשל ומה הלאה יש לציין שבפעם הקודמת הדיכוי היה סינרל וגונל אף וכן היתה תגובה נשאבן 10 ביציות והצליחו להפרות רק 2 שלא נקלטו אז שינו לי את התרופות ובנתיים אין תגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנוגון
פרופ' שחר קול09/02/2010יש לשקול העלאת המינון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)