מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רוצה את דעתכם , אפשר??אתי08/02/2010
היום יום ה 13,אחרי פיוריגון 8 ימים
שחלה ימין זיקיק 20X20, 11X11
שחלה ש' זקיק: 18X18
רירית 8.9, חופשי מנוזל
E2 - 1517
P- 7.6
LH - 41.9
מה דעתך? בבקשה. האם הזרעה מחר נראה זמן טוב?
נראה לי שאין צורך באוביטרל? מה דעתך על כך?
האם הסיכויים שלי סוף סוף טובים יותר?
אני כבר מרוסקת !!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחר הביוץ
פרופ' אלכס סימון08/02/2010לפי כרכי LH מחר ביוץ ועל כן מומלצת ההזרקה. תמיכה באוביטרל לא תזיק. אולם אני מציע להציית להוראות הרופא המטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור סימון,תודה!!יישר כח!!
אתי08/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לד"ר סימוןביבי08/02/2010
אתמול us זקיקים 2 זקיקים של 12 פרוגסטרון 8.9 עים גונל 300 כבר 12 יום ושלוש אמפולות מנוגון ושוב היום 2 זקיקים 12 מ"מ לא השתנה דבר!מה היית מציעה? להפסיק טיפול?בטח כבר לא ישתנה כלום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לביבי
פרופ' אלכס סימון08/02/2010הייתי מציע להפסיק טיפול ולבצע הערכה מחדש. בשלב זה אין תגובה לטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדוקטור שחר- טיפול במנופורורד08/02/2010
בוקר טוב
בת 38 לאחר שתי הזרעות שלא צלחו עם איקקלומין ולאחריו טיפול בגונל אף שלא התאים.
אתמול היתי אצל הרופא שהחליט כי הטיפול הפעם יהיה עם 3 אמפולות כל יום של מנופור.
1. האם טיפול במנופור מעיד כי קיימת בעיית פיריון ?
2.האם טיפול זה נחשב טיפול יותר "אגרסיבי" מהאיקקלומין או הגונל אף לדוגמא?
3.הרופא עשה לי פרופיל הורמונלי ואמר כי אמנם אני בת 38 אך השחלות שלי הם כמו של בת 40
אבקש אם תוכל להסביר לי האם זה תופעה נדירה, שלילית, מה הכוונה שורה תחתונה של משפט זה?
אודה לתשובתך בהקדם
יום טוב
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה את השאלה לדוקטור שחר קול
ורד08/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב
ורד09/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנופור
פרופ' שחר קול09/02/20101. לא, טיפולי הפריון שאת עוברת מעידים כי קיימת בעייה, לא ההמלצה לעבור למנופור.
2. אין הבדלים מהותיים בין מנופור לבין גונל מבחינת עוצמת הגירוי השחלתי.
3. יש לראות את התוצאות, אך בגדול - זה שכיח מאוד, ורומז על תגובה שחלתית ירודה לגירוי שחלתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה רביעיתמיכל08/02/2010
שלום רב
אני לפני הזרעה רביעית ללא לקיחת איקקלומין ו/או משהו דומה, רק שלפני כל הזרעה אני מקבלת זריקה לתזמון ה ביוץ ביום שלפני ההזרעה.
האם אין בעיה לעשות הזרעה חודש אחר חודש או שצריך לחכות ולא לבצע הזרעות רצוף חודש בחודשו, מכיון שהזריקה שניתנת היא הורמונים לעידוד הביוץ??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתן לבצע הזרעה חודש לאחר חודש
פרופ' אלכס סימון08/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שאלה נוספת
מיכל08/02/2010שלום פרופ' ותודה על התשובה
אני רוצה לדעת רק אם הזריקה שניתנת לפני ההזרעה מכילה הרבה הורמונים שאז זה מסוכן לעשותה חודש אחר חודש והאם אפשר לוותר עליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזריקה
פרופ' אלכס סימון08/02/2010קראי על הזריקה תחת השם אוביטרל באינטרנט
אם הרופא נתן אותה זה אומר שהיא נחוצה. לא מזיק לקבלה כל חודש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם קיום יחסי מין בימיםme07/02/2010
שלאחר הביוץ יכול, בדרך כלשהי, להפריע לכניסה להריון, לתהליך הפריית הביצית...?
כלומר האם עדיף לקיים יחסי מין רק בימים שסביב הביוץ ואח"כ כמה ימים לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיום יחסים אינו מפריע באף שלב
פרופ' אלכס סימון08/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדום ללא קוטל זרעקארין07/02/2010
שלום
היכן ניתן להשיג קונדום ללא קוטל זרע?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בירושלים ...
פרופ' אלכס סימון08/02/2010מכון פוע"ה מספק/מוכר קונדום למתן זרע.
ניתן למצוא את הטלפון של המכון באינטרנט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת שאיבהנוסה07/02/2010
שלום,
אני מטופלת בפיורוגון, כנראה יש לי שאיבה ביום רביעי,, אני מרגישה בלחץ בתחתית הבטן עם קצת כאבים, זה נורמלי??
מה עליי לעשות לפני השאיבה עצמה?? יש בדיקות מסויימות??מה שידוע לי על שאיבה הוא להימנע מיחסי מין שלושה ימים לפני וצום שש שעות וגם תחת הרדמה כללית, תתקנו אותי אם טעיתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ וכאבים
פרופ' אלכס סימון07/02/2010הרגשת מלאות בבטן תחתונה הוא תופעה רגילה לפני שאיבה. מה שמעיד על גיוס הזקיקים ונוכחותם בשחלות.
מה לעשות לפני השאיבה? נראה לי שאלו הוראות שעל היחידה בה את מטופלת למסור לך. היות ואנו ביום ראשון, והשאיבה ביום רביעי. אני מניח שהוראות מדוייקות ינתנו ביום שני. מתי להיות בצום, כמה זמן צום וכן, מיום שני לא לקיים יחסים עד לשאיבה. אז בן זוגך צריך לתת זרע לטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופקיעל07/02/2010
שלום.שאיבה ב19/2. החזרה ב22/2 מתי ניתן לעשות אולטראסאונד לזהוי דופק עוברי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 4 שבועות לאחר ההחזרה
פרופ' אלכס סימון07/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיוריגון מנוגון ומה שביניהםשירה07/02/2010
שלום רב רופאים יקרים
מה ההבדל בין פיוריגון למנוגון?
האם המנוגון חייב לבוא עם צטרוטייד?
האם במקום מנוגון אוכל להמשיך להשתמש בפיוריגון?
מדוע מקובל לשלב פיוריגון מס' ימים ואז מנוגון?
תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיורגון ומנוגון
פרופ' אלכס סימון07/02/2010פיורגון = FSH בלבד מיוצר בהנדסה כנטית
מנוגון = FSH+LH מיוצר משתן נשים בגיל הבלות.
לשניהם אותה פעולה על השחלות הרופא מחליט באיזנ פרוטוקול הוא מעדיף להשתמש. עם או בלי צטרוטייד, עם או בלי דקפפטיל, שילוב ביניהם וכו'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיוריגון ומנוגון המשך
שירה08/02/2010שלום רב דר
האם יש יתרון לשילוב בין השניים? פיוריגון ומנוגון?
האם בשימוש בלעדי של פיוריגון יכולה להתעורר בעיה בLH?
בטיפול הקרוב איני מתכוונת להשתמש בצטרוטייד אלא בפיוריגון בלבד שכן בטיפול הקודם לא היתה
תגובה טובה לצטרוטייד. מכאן שאלתי האם השילוב של פיוריגון מס' ימים ואז מנוגון ללא צטרוטייד.
תודות חמות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולים מטיפולים שונים
פרופ' אלכס סימון08/02/2010מדובר בפרוטוקולים שונים של טיפול. כל רופא מחליט איזנ פרוטוקול הוא ישתמש. יש המשלבים ויש שלא משלבים. אילו היה פרוטוקול אחד טוב לכולם היינו משתמשים בו. עצם העובדה שמשתמשים בכל מיני שיטות זה אומר שכל אחד (מהרופאים) באמונתו יחיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך דר על הסבלנות. תבורך.
שירה08/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופסור סימון היקר. עוד שאלה.יעל07/02/2010
האם חשוב לנקות ריר מצוואר הרחם לפני השתלת עוברים בתרומת בצית ?
האם אי ניקוי צוואר הרחם פוגע בקבלת הריון ?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני החזרה
פרופ' אלכס סימון07/02/2010הרופא תמיד מנקה את פתח צואר הרחם להחדרת הקטטר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפורופסור סימון היקר.יעל07/02/2010
מה עמדתך בקבלת זריקת גסטון לפני תרומת בצית ?
האם זריקה יומית 1 מספיקה ?
האם יש יתרון ב - 2 זריקות ליום ?
ומה דעתך בקבלת נרות ואגינליים במקום ? מתי הסיכויים לקליטה יותר טובים ?
בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה בפרוגסטרון
פרופ' אלכס סימון07/02/2010אין הבדל בתוצאות באם מקבלים נרות או זריקות.
זריקה אחת מספיקה.
אני נוהג להשתמש בנרות הוגינאליות ליפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור סימון, אתה רופא כלבבי. ....
יעל09/02/2010ובפורום אחר ...מפחידים שרק זריקות גסטון ... ושלא כל רופא מנקה צוואר רחם ....
וחצוצרה מעט מורחבת הורגת עוברים ....
תודה שאתה קיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום קלעינב07/02/2010
אני בשבוע שביעי עם הריון תאומים לאחר IVF. אתמול היה לי דימום קל בצבע חום אדמדם מלווה בכאבים קלים של מחזור.
האם יש איזשהו סיכון למשהו? אני מאוד חוששת האם זה בכלל נורמאלי.
אגב, קיימתי יחסים עם בעלי שלשום, יום לפני הדימום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
עינב07/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללא משמעות - המשך מעקב
פרופ' אלכס סימון07/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןנעמה07/02/2010
שלום,
אני בטיפול IVF ועברתי החזרה ב4.2 ואני נוטלת נראות אנדומטרין, יש לי מספר שאלות בנושא:
1. האם זה בסדר שיש לי הפרשות לבנות?
2. האם אמורים להיות תופעות לוואי נוספות כמו כאבי בטן או חום?
אשמח לעזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין
פרופ' אלכס סימון07/02/20101. זה בסדר שיש הפרשות לבנות. צריך רק להחדיר את הנר עמוק
2. לא צריכות להיות תופעות לואי אחרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להיריוןטלי07/02/2010
הי,
ילדתי לפני כ4 וחצי חודשים (היריון מ-IVF) ואני מעוניינת להיכנס להיריון באופן טבעי
אני מקבלת מחזור בכל 31 ימים (לא מניקה)
כיצד אני יכולה לחשב את היום של הביוץ ולמקסם את ההצלחה בקליטה
תודה
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ הוא 14 יום לפני המחזור
פרופ' אלכס סימון07/02/2010במחזור של 31 יום הביוץ סביב יום 17
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
בתאל07/02/2010ראשית תודה על תשובתך. ואכן מדובר בבדיקת פיפל רק שנאמר לי לעשותה בתום ימי הביוץ ולכן שאלתי אליך מה כן ניתן לבדוק כאשר הושלם הביוץ ? ואילו נתונים ניתן לדרוש מהמעבדה שיכולים לתת ולו השערה בנוגע לאופיה של הרירית? (מה שאני מבקשת אינם פרי השערתי אלא שמעתי זאת רופא שהציע במצבים דומים לשלי לעשות הבדיקה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה היסטולוגית
פרופ' אלכס סימון07/02/2010בבדיקה מוודאים כי יום המחזור מתאים לשינויים שרואיםברירית הרחם. נהוג לבצעה כיומיים לפני המחזור. התברר כי לתוצאות שמדווחים הפתולוגים אין משמעות לגבי יכולת ההשרשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופסור סימון -פיפלבתאל07/02/2010
ברצוני לעבור בדיקת רירית הרחם לצורך המשך בירור על אי קליטה, אין כוונתי לפיפל אותו ביצעתי בעבר על מנת לסייע בחידוש הרירית שאותו ניתן לעשות בכל עת, אלא לבדיקה סםציפית שכפי שהבנתי יש לבצע בתום הביוץ במדוייק שאלותי:
1.כמה זמן במדוייק מיום הביוץ יש לבצעה?
2. האם ניתן לבצע אצל כל רופא נשים?
3. האם אזדקק להרדמה/מלווה?
4. תוך כמה זמן בערך חוזרת הבדיקה מהמעבדה?
5. מה בדיוק חשוב לציין שיש לבדוק ברירית?
תשובותיך נחוצות לי מאוד , כי אני לפני סבב נוסף של טיפול וחסרת מוטיבציה לכל התהליך המפרך בטרם אסיים בירור הרחם להבין מדוע חוסר קליטה במשך שנים ובהתאם לכך אבחן את צעדי, תודה לך מקרב לב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיפל
פרופ' אלכס סימון07/02/2010מה שאת מבקשת הוא בדיוק פיפל. אין דרך לבדוק בפיפל יכולת השרשה גם אם החומר מועבר למעבדה פתולוגית. הבדיקה הפתולוגית גם איה יכולה לחזות אם תהיה השרשה או לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)