מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- US ודופקאני*08/02/2010
הצעתם לי לעשות US כב ביום ראשון אני עשיתי היום (שני), הרופא מצא שני שקי הריון אחד גדול והשני יותר קטן אך עדיין אין דופק (8.1 שאיבה 10.1 החזרה מחזור טיפול קצר לא יותר משבוע וכמה ימים)
לפי הרופא שבדק אותי זה עדיין מוקדם לראות דופק ובקש ממני לחזור על הבדיקה ביום חמישי
את האמת זה הלחיץ אותי יותר, האם זה באמת מוקדם? אם כן באיזה שבוע אני והאם יש סיכוי טוב לראות דופק יום חמישי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרופא צודק
פרופ' אלכס סימון08/02/2010בדיקת על קול שהמלצנו באה לזהות שיש הריון והוא ברחם. עתה דרוש המשך מעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגינובאדניאלה.י08/02/2010
שלום...
1. קיבלתי תמיכה אחרי הפריה של פרוגינובא ואנדומטרין פעמיים ביום
אחרי תוצאה חיובית בבטא הרופא אמר לי להמשיך את התמיכה
קראתי העלון של הפרוגינובא שאסור לקחת בזמן הריון ואני מודאגת
האם תוכלו להרגיע אותי - והאם מקובל?????
2. נוסף לכך, בשבוע האחרון , עד אתמול לתוצאת הבטא כאב לי מאד החזה
ומהיום כלום הכל נעלם - האם הגיוני, או יתכן ויש בעיה כל שהיא?
אודה לתשובה, אני כל כך מודאגת כבר חוויתי אובדן
והעדר המיחושים הפיתאומי מכניס אותי ללחץ
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגינובה
פרופ' אלכס סימון08/02/2010טיפול מקובל כתמיכה. סמכי על הרופא שלך
העדר תחושות אינו בהכרח סימן לאובדן ההריון או קיומו בכלל. הדרך היחידה היא מעקב בדיקת דם ובהמשך על קול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטרואידיםמיטל08/02/2010
ד"ר שלום
1.רציתי לדעת האם רמות פרוגסטרון גבוהות בשלב לפני ביוץ מגיעות לרמות של עד 7 ננומול ניתן לפתור בעזרת סטרואידים?
2.האם נכון לומר שסטרואידים מורידים רמות פרגסטרון רק כאשר יש קשר לפעילות יתר של האדרנל?
3.האם כאשר הפרוגסטרון הגבוה קשור לרזרבה השחלתית גם כאן סטרודיאים יעזרו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי
פרופ' מרתה דירנפלד08/02/20101. לא תמיד
2.לא
3.פרוגסטרון גבוה לפני ביוץ לאו דוקא קשור לרזרווה שחלתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה בדיקת US ?מייקי08/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ברשותכם, עוד שאלה..
מייקי08/02/2010ב - 27 בינואר התקבלה תשובה חיובית להריון.
התור לרופא אמור להיות השבוע, האם יכול להיות מצב בו עדיין לא נצליח לראות דופק?
אחרי כמה זמן ניתן לראות דופק אצל העובר?? כמובן לאחר החזרת העוברים וקבלת התשובה החיובית מאותו רגע אחרי כמה זמן ניתן לראות דופק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך-רוני
רוני08/02/2010תודה רבה.
נניח ואכן הכאבים שהיו לי הם בגלל הביוץ- מדוע לא היו לי כאבים כאלו בפעמים קודמות?
האם יש קשר לכך שקיבלתי מינון גונל גבוה יותר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך-רוני
רוני08/02/2010תודה רבה.
נניח ואכן הכאבים שהיו לי הם בגלל הביוץ- מדוע לא היו לי כאבים כאלו בפעמים קודמות?
האם יש קשר לכך שקיבלתי מינון גונל גבוה יותר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברשותכם, עוד שאלה..
מייקי08/02/2010ב - 27 בינואר התקבלה תשובה חיובית להריון.
התור לרופא אמור להיות השבוע, האם יכול להיות מצב בו עדיין לא נצליח לראות דופק?
אחרי כמה זמן ניתן לראות דופק אצל העובר?? כמובן לאחר החזרת העוברים וקבלת התשובה החיובית מאותו רגע אחרי כמה זמן ניתן לראות דופק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהUS
פרופ' אלכס סימון08/02/2010בדיקת על קול מאפשרת לזהות את שקית ההריון ברחם ולעקוב אחר התפתחות ההריון. עובר עם דופק מופע 4 שבועות לאחר ההחזרה. או שבועיים של איחור במחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי יתר שחלתי קלרוני08/02/2010
שלום,
אתמול עברתי השבחה והזרעה בפעם הרביעית.
בעלת שחלות פוליצסטיות.
לאחר טיפול עם גונל F במינון 112 יח'. פעם ראשונה שהעלו לי למינון כזה.
כמה שעות לאחר ההזרעה התחילו לי כאבי בטן תחתונה לא נסבלים, דקירות ובקושי יכולתי ללכת.
היום אני מרגישה קצת יותר טוב, אך עדין יש כאבים קלים.
ממה נובע? האם יכול להיות גירוי יתר שחלתי?לא כל כך מסתדר לי כי לא היו לי יותר מדי זקיקים.. אולי 3 שהיו לקראת ביוץ וכל השאר קטנים יותר.
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרוני
פרופ' מרתה דירנפלד08/02/2010אם יש כאב רק יום אחד וזה עבר ואין חום זה בהחלט יכול להיות מהביוץ
בגירוי יתר יש נפיחות של הבטן מספר ימים ולחץ ומלווה בבחילות ואז צריך לפנות לבדיקת רופא או למיון נשים הקרוב לביתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה את דעתכם , אפשר??אתי08/02/2010
היום יום ה 13,אחרי פיוריגון 8 ימים
שחלה ימין זיקיק 20X20, 11X11
שחלה ש' זקיק: 18X18
רירית 8.9, חופשי מנוזל
E2 - 1517
P- 7.6
LH - 41.9
מה דעתך? בבקשה. האם הזרעה מחר נראה זמן טוב?
נראה לי שאין צורך באוביטרל? מה דעתך על כך?
האם הסיכויים שלי סוף סוף טובים יותר?
אני כבר מרוסקת !!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחר הביוץ
פרופ' אלכס סימון08/02/2010לפי כרכי LH מחר ביוץ ועל כן מומלצת ההזרקה. תמיכה באוביטרל לא תזיק. אולם אני מציע להציית להוראות הרופא המטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור סימון,תודה!!יישר כח!!
אתי08/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לד"ר סימוןביבי08/02/2010
אתמול us זקיקים 2 זקיקים של 12 פרוגסטרון 8.9 עים גונל 300 כבר 12 יום ושלוש אמפולות מנוגון ושוב היום 2 זקיקים 12 מ"מ לא השתנה דבר!מה היית מציעה? להפסיק טיפול?בטח כבר לא ישתנה כלום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לביבי
פרופ' אלכס סימון08/02/2010הייתי מציע להפסיק טיפול ולבצע הערכה מחדש. בשלב זה אין תגובה לטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדוקטור שחר- טיפול במנופורורד08/02/2010
בוקר טוב
בת 38 לאחר שתי הזרעות שלא צלחו עם איקקלומין ולאחריו טיפול בגונל אף שלא התאים.
אתמול היתי אצל הרופא שהחליט כי הטיפול הפעם יהיה עם 3 אמפולות כל יום של מנופור.
1. האם טיפול במנופור מעיד כי קיימת בעיית פיריון ?
2.האם טיפול זה נחשב טיפול יותר "אגרסיבי" מהאיקקלומין או הגונל אף לדוגמא?
3.הרופא עשה לי פרופיל הורמונלי ואמר כי אמנם אני בת 38 אך השחלות שלי הם כמו של בת 40
אבקש אם תוכל להסביר לי האם זה תופעה נדירה, שלילית, מה הכוונה שורה תחתונה של משפט זה?
אודה לתשובתך בהקדם
יום טוב
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה את השאלה לדוקטור שחר קול
ורד08/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב
ורד09/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנופור
פרופ' שחר קול09/02/20101. לא, טיפולי הפריון שאת עוברת מעידים כי קיימת בעייה, לא ההמלצה לעבור למנופור.
2. אין הבדלים מהותיים בין מנופור לבין גונל מבחינת עוצמת הגירוי השחלתי.
3. יש לראות את התוצאות, אך בגדול - זה שכיח מאוד, ורומז על תגובה שחלתית ירודה לגירוי שחלתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה רביעיתמיכל08/02/2010
שלום רב
אני לפני הזרעה רביעית ללא לקיחת איקקלומין ו/או משהו דומה, רק שלפני כל הזרעה אני מקבלת זריקה לתזמון ה ביוץ ביום שלפני ההזרעה.
האם אין בעיה לעשות הזרעה חודש אחר חודש או שצריך לחכות ולא לבצע הזרעות רצוף חודש בחודשו, מכיון שהזריקה שניתנת היא הורמונים לעידוד הביוץ??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתן לבצע הזרעה חודש לאחר חודש
פרופ' אלכס סימון08/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שאלה נוספת
מיכל08/02/2010שלום פרופ' ותודה על התשובה
אני רוצה לדעת רק אם הזריקה שניתנת לפני ההזרעה מכילה הרבה הורמונים שאז זה מסוכן לעשותה חודש אחר חודש והאם אפשר לוותר עליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזריקה
פרופ' אלכס סימון08/02/2010קראי על הזריקה תחת השם אוביטרל באינטרנט
אם הרופא נתן אותה זה אומר שהיא נחוצה. לא מזיק לקבלה כל חודש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם קיום יחסי מין בימיםme07/02/2010
שלאחר הביוץ יכול, בדרך כלשהי, להפריע לכניסה להריון, לתהליך הפריית הביצית...?
כלומר האם עדיף לקיים יחסי מין רק בימים שסביב הביוץ ואח"כ כמה ימים לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיום יחסים אינו מפריע באף שלב
פרופ' אלכס סימון08/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדום ללא קוטל זרעקארין07/02/2010
שלום
היכן ניתן להשיג קונדום ללא קוטל זרע?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בירושלים ...
פרופ' אלכס סימון08/02/2010מכון פוע"ה מספק/מוכר קונדום למתן זרע.
ניתן למצוא את הטלפון של המכון באינטרנט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת שאיבהנוסה07/02/2010
שלום,
אני מטופלת בפיורוגון, כנראה יש לי שאיבה ביום רביעי,, אני מרגישה בלחץ בתחתית הבטן עם קצת כאבים, זה נורמלי??
מה עליי לעשות לפני השאיבה עצמה?? יש בדיקות מסויימות??מה שידוע לי על שאיבה הוא להימנע מיחסי מין שלושה ימים לפני וצום שש שעות וגם תחת הרדמה כללית, תתקנו אותי אם טעיתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ וכאבים
פרופ' אלכס סימון07/02/2010הרגשת מלאות בבטן תחתונה הוא תופעה רגילה לפני שאיבה. מה שמעיד על גיוס הזקיקים ונוכחותם בשחלות.
מה לעשות לפני השאיבה? נראה לי שאלו הוראות שעל היחידה בה את מטופלת למסור לך. היות ואנו ביום ראשון, והשאיבה ביום רביעי. אני מניח שהוראות מדוייקות ינתנו ביום שני. מתי להיות בצום, כמה זמן צום וכן, מיום שני לא לקיים יחסים עד לשאיבה. אז בן זוגך צריך לתת זרע לטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופקיעל07/02/2010
שלום.שאיבה ב19/2. החזרה ב22/2 מתי ניתן לעשות אולטראסאונד לזהוי דופק עוברי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 4 שבועות לאחר ההחזרה
פרופ' אלכס סימון07/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיוריגון מנוגון ומה שביניהםשירה07/02/2010
שלום רב רופאים יקרים
מה ההבדל בין פיוריגון למנוגון?
האם המנוגון חייב לבוא עם צטרוטייד?
האם במקום מנוגון אוכל להמשיך להשתמש בפיוריגון?
מדוע מקובל לשלב פיוריגון מס' ימים ואז מנוגון?
תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיורגון ומנוגון
פרופ' אלכס סימון07/02/2010פיורגון = FSH בלבד מיוצר בהנדסה כנטית
מנוגון = FSH+LH מיוצר משתן נשים בגיל הבלות.
לשניהם אותה פעולה על השחלות הרופא מחליט באיזנ פרוטוקול הוא מעדיף להשתמש. עם או בלי צטרוטייד, עם או בלי דקפפטיל, שילוב ביניהם וכו'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיוריגון ומנוגון המשך
שירה08/02/2010שלום רב דר
האם יש יתרון לשילוב בין השניים? פיוריגון ומנוגון?
האם בשימוש בלעדי של פיוריגון יכולה להתעורר בעיה בLH?
בטיפול הקרוב איני מתכוונת להשתמש בצטרוטייד אלא בפיוריגון בלבד שכן בטיפול הקודם לא היתה
תגובה טובה לצטרוטייד. מכאן שאלתי האם השילוב של פיוריגון מס' ימים ואז מנוגון ללא צטרוטייד.
תודות חמות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולים מטיפולים שונים
פרופ' אלכס סימון08/02/2010מדובר בפרוטוקולים שונים של טיפול. כל רופא מחליט איזנ פרוטוקול הוא ישתמש. יש המשלבים ויש שלא משלבים. אילו היה פרוטוקול אחד טוב לכולם היינו משתמשים בו. עצם העובדה שמשתמשים בכל מיני שיטות זה אומר שכל אחד (מהרופאים) באמונתו יחיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך דר על הסבלנות. תבורך.
שירה08/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופסור סימון היקר. עוד שאלה.יעל07/02/2010
האם חשוב לנקות ריר מצוואר הרחם לפני השתלת עוברים בתרומת בצית ?
האם אי ניקוי צוואר הרחם פוגע בקבלת הריון ?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני החזרה
פרופ' אלכס סימון07/02/2010הרופא תמיד מנקה את פתח צואר הרחם להחדרת הקטטר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)