מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהדנה08/02/2010
שלום,
מהי התדירות הממולצת לקיום יחסי מין?
האם פעילות מוגברת מורידה את איכות הזרע ועלולה להפחית דווקא את הסיכוי להכנס להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תדירות בהקשר למה?
פרופ' אלכס סימון09/02/2010אם הכוונה להריון, נמומלץ 3 ימים לפני ביוץ להתנזר ואז יום כן ויום לא סביב הביוץ
אם בשביל הכיף, התדירות לא משנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל לא יודעים מתי בדיוק הביוץ
me10/02/2010אז איך יודעים מתי להתחיל. בהנחה שאשתמש בערכה ביתית לזיהוי ביוץ (שבהוראותיה כתוב שמרגע הופעת 2 פסים זהים הביוץ יתרחש בתוך 24-48 שעות והסיכוי הטוב ביותר להיכנס להריון הוא בתוך 24 שעות) אז עלינו "להתנזר" בערך בתקופה הצפויה ורק כשיוצאת תוצאה חיובית של עליה ב-LH להתחיל לקיים יחסים פעם ביומיים?
או שיום לאחר עליית ה-LH להתחיל?
האם לא נפספס?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיהוי ביוץ
פרופ' אלכס סימון10/02/20101. ערכה היא אפשרות אחת
2. אם קיים וסת סדיר נאמר 28-30 יום. הביוץ הוא 14 יום לפני הוסת. על כן ביוץ צפוי להיות ביום ביום 14 עד 16.
קיום יחסים ביום 14 ו-16 מכסים הרבה ימים סביב הביוץ.(13,14,15,16,17)
אם הוסת לא סדיר, פני לרופא מרפאה להכוונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בטא אחרי IVFשירן08/02/2010
אחרי טיפול IVF (עם זריקות גונל F )
וביום 19-1 זריקת אוביטרל
21-1 שאיבת ביציות
24-1 החזרת שני עוברים
4-2 קיבלתי דימום
8-2 תוצאות הבטא 11.33
האם זה הריון תקין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נמוך מידי. להמשיך ולעקוב
פרופ' אלכס סימון09/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת טיפול הפרייהגנית08/02/2010
שלום רב,
אני לקראת טיפול הפרייה ראשון בגלל בעיית זרע של בעלי. פרוטוקול מקוצר- זריקה ראשונה ביום השני לווסת במשך4 ימים , 4-10 ימים מונגון.מינון הורמונים נמוך בשל פוליציסטיות שלי
ברצוני לשאול :
1. בפרוטוקול מקוצר, כמה ימים מיום הזריקה הראשונה בד"כ נכנסים לשאיבה?
2. האם יתכן כי מאחר ואני פוליציסטית במקרה שאיבת הבייציות "משחק" לטובתי" ואני יכולה להיות בטוחה כי יצליחו וכי קיימות בייציות לשאיבה?
3. אני חוששת כי לא יצליחו לשאוב וכי אח"כ לא תתבצע הפרייה.
הרופא שלי קבע כי נעשה חצי חצי (איקסי וטבעי) האם מומלץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשששות לקראת טיפול
פרופ' אלכס סימון09/02/20101. התגובה אינדיבידואלית. בדרך כלל 14 יום לאחר תחילת טיפול יש שאיבה
2. הנסיון מלמד כי ברוב הנשים משיגים ביציות להפריה
3. כשסיבה לבעיית הפוריות לא ברורה נוהגים להפרות חצי חצי
הצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינרלקרן08/02/2010
היום לוקחת אוביטריל. האם להפסיק סינרל או להמשיך?ך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום קרן
ד''ר דוד ישי08/02/2010להפסיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה דחוף סינרל אם יש למישהי שתצור
נעמה13/02/2010איתי קשר
אני צריכה את תרופת הפוריות סינרל דחוף
אם למישהי יש לתת לי אני אשמח
0574400478* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קביעת יום ראשון למחזורקיצי08/02/2010
שלום רב. אני צריכה להזריק הורמונים החל מהיום החמישי למחזור. ביום הראשון למחזור היה לי דימום בבוקר שנפסק (מאסיבי אבל קצר מאוד) ואח"כ היו רק הכתמות. ביום השני היה דימום רציף. איך אני קובעת איזה מהם הוא היום הראשון לספירה של המחזור? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום קיצי
ד''ר דוד ישי08/02/2010קשה לקבטע. אני מציע שתתחילי לספור מהיום השני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם השתרשות?ליאת08/02/2010
1. אני כעת 10 ימים אחרי הביוץ, 7 ימים אחרי הביוץ היתה לי הפרשה אדמדמה מעטה וזהו, האם יתכן מהשתרשות או שזה מאוחר מיד להשתרשות?
2. התחלתי אתמול דקפפטיל במסגרת פרוטוקול ארוך, במידה וביום שישי אגלה שאני בהריון טבעי, האם 5 הימים של הדקפפטיל יכולים להזיק באיזושהי צורה להריון ו/או לעובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליאת
ד''ר דוד ישי08/02/2010זה יכול להיות דימום של השרשה
הדקפפטיל לא יפגע בהריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עד מתי ?הילה08/02/2010
ברצוני לדעת עד איזה גיל ניתן לעבור הפריה IVF?
מה הסיכויים להצלחת ההפריה והסיכונים אם יש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד מתי?
פרופ' אלכס סימון08/02/2010מאושר בארץ עם כיסוי מקופות חולים עד 45 שנה.
לגבי פרוט הסיכויים והסיכונים אני מניח כי תוכלי לחפש בגוגל תחת: "טופס הסכמה להפריה חוץ גופית" ולקרוא על כך. יתר על כן כל מוסד רפואי באתר שלו יש הכוונה לפרק הדן בהפריה חוץ גופית ותוכלי לקרוא על כך שם בפרוטרוט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף להמלצתו של פרופ' סימון
לימונית08/02/2010הסיכונים בהפרייה חוץ גופית הם קודם כל אפשרות לגירוי יתר. אם אינך יודעת, בהפריה חוץ גופית נותנים תרופות שתפקידן לגרות את השחלות כך שיבשילו מספר גדול יחסית של ביציות (לעומת ביוץ רגיל בו מבשילה בדרך כלל רק ביצית אחת), משהו שבין 10 ל-20 ביציות. זאת, משום שלא כל הביציות שנשאבות הן בשלות, וגם מהבשלות לא כולן יגיעו להפריה ולחלוקה נוספת שנקראת עובר.
גירוי היתר הוא מסוכן וגורם לכל מיני תופעות של כאבים, בצקות, קשיי נשימה ועוד, ואם הוא מתרחש, צריך להתאשפז ולקבל טיפול.
דבר נוסף, השאיבה מתבצעת בהרדמה כללית (קצרה), כך שבמידה מסוימת יש גם את סיכוני ההרדמה, אם כי זו הרדמה כל כך קצרה, כך שהסיכוי שיהיו סיבוכי הרדמה הם נמוכים ביותר.
בנוסף, זו התערבות כירורגית, ולפעמים יכול להיווצר מצב שפוגעים באיזשהו איבר פנימי, וגם זה דבר נדיר מאוד.
"סיכון" נוסף, הוא היריון מרובה עוברים. חלקנו (המטופלות) אמנם מקוות לתאומים, אבל אצל הרופאים הריונות מרובי עוברים הם לא רצויים כי יש בהם סיכונים רבים יותר לאם וההיריון נחשב בעייתי ומסוכן יותר, וכך כמובן לגבי מספר גדול מזה, כמו שלישיות ויותר.
זכרי שסה"כ אלפי בנות עוברות את הטיפולים הללו, וברוב המקרים הכל עובר בשלום.
חשוב שתדעי גם שלא כל טיפול מביא להיריון, וצריך לפעמים לעבור המון טיפולים עד שמגיעים להיריון המיוחל.
אחוז מסוים (שלא ידוע לי) מהיריונות של IVF הם היריונות לא תקינים, וצריך לסיימם בגרידה או הפלה.
מקווה מאוד שלא הפחדתי אותך, זכרי שוב שאלפי בנות עברו ועובורות את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףףףחסוי08/02/2010
בס"ד
ד"ר, שלום.
בבדיקת זרע שבוצע לבעלי, התגלו: " זרעים בודדים בתנועה". להלן מספר שאלות:
1. האם ניתן להיכנס עם זרע באיכות כזאת להריון באמצעות הפרייה חוץ גופית מפעם הראשונה. יש לציין, שאני בת 28, בריאה.
2. האם ישנו מצב שלאחר תוספות מזון שבעלי לוקח יהיה שיפור?
3. מה הסיכוי לתאומים בהפרייה????
לתשובתך אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה.....
חסוי08/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסוי
ד''ר דוד ישי08/02/2010בהחלט ניתן ,
יתכן שיהיה שיפור . שווה לנסות
אם מחזירים שני עוברי , כ 10%* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נסיונות להכנס להריוןד08/02/2010
שלום,
דילגתם עלי אז הנה שוב:
אני בת 37, פרופיל הורמונלי תקין, צילום רחם תקין, בדיקת זרע תקין.
עברתי שני מחזורי איקקלומין + הזרעות.
עכשיו עוברת לזריקות - גונאל F.
1. מה סיכויי ההצלחה עם זריקות גונאל F באחוזים לפי סטטיסטקיה?
2.האם אחוזי ההצלחה מצטברים לפ מספר ההזרעות שעשיתי?
3. עד איזה גיל אפשרי בפועל להכנס להריון יחד עם שימוש בתרופות בהנחה שכל הנתונים בסדר?
נא תשובות מפורטות לשלושת השאלות.
בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום א
ד''ר דוד ישי08/02/2010הסיכוי הוא כ 20%
לא . האחוזים אינם מצטברים
עד גיל 43-44 . כמובן עם סיכויים שהולכים וקטנים ככל שעולה הגיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלה גבוההקרן08/02/2010
התחלתי טיפול IVF לאחר הפסקה של כמה שנים.
באולטרהסאונד זקיקים לא מצליחים לראות את השחלה הימנית שלי דרך הנרתיק אלא רק דרך הבטן כי היא גבוהה. מהי המשמעות של זה לגבי השאיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשלב שה אין משמעות
פרופ' אלכס סימון08/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשמעות של שחלה גבוהה
מורן08/02/2010שלום
גם לי יש שחלה גבוה (ושחלות פוליצסטיות ורחם דו קרני)- מטופלת באיקקלומין
אז באיזה שלב יש לשחלה גבוהה משמעות?
תודה, מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלה גבוה
פרופ' אלכס סימון08/02/2010הגדרה אולטראסונית ללא משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- US ודופקאני*08/02/2010
הצעתם לי לעשות US כב ביום ראשון אני עשיתי היום (שני), הרופא מצא שני שקי הריון אחד גדול והשני יותר קטן אך עדיין אין דופק (8.1 שאיבה 10.1 החזרה מחזור טיפול קצר לא יותר משבוע וכמה ימים)
לפי הרופא שבדק אותי זה עדיין מוקדם לראות דופק ובקש ממני לחזור על הבדיקה ביום חמישי
את האמת זה הלחיץ אותי יותר, האם זה באמת מוקדם? אם כן באיזה שבוע אני והאם יש סיכוי טוב לראות דופק יום חמישי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרופא צודק
פרופ' אלכס סימון08/02/2010בדיקת על קול שהמלצנו באה לזהות שיש הריון והוא ברחם. עתה דרוש המשך מעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגינובאדניאלה.י08/02/2010
שלום...
1. קיבלתי תמיכה אחרי הפריה של פרוגינובא ואנדומטרין פעמיים ביום
אחרי תוצאה חיובית בבטא הרופא אמר לי להמשיך את התמיכה
קראתי העלון של הפרוגינובא שאסור לקחת בזמן הריון ואני מודאגת
האם תוכלו להרגיע אותי - והאם מקובל?????
2. נוסף לכך, בשבוע האחרון , עד אתמול לתוצאת הבטא כאב לי מאד החזה
ומהיום כלום הכל נעלם - האם הגיוני, או יתכן ויש בעיה כל שהיא?
אודה לתשובה, אני כל כך מודאגת כבר חוויתי אובדן
והעדר המיחושים הפיתאומי מכניס אותי ללחץ
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגינובה
פרופ' אלכס סימון08/02/2010טיפול מקובל כתמיכה. סמכי על הרופא שלך
העדר תחושות אינו בהכרח סימן לאובדן ההריון או קיומו בכלל. הדרך היחידה היא מעקב בדיקת דם ובהמשך על קול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטרואידיםמיטל08/02/2010
ד"ר שלום
1.רציתי לדעת האם רמות פרוגסטרון גבוהות בשלב לפני ביוץ מגיעות לרמות של עד 7 ננומול ניתן לפתור בעזרת סטרואידים?
2.האם נכון לומר שסטרואידים מורידים רמות פרגסטרון רק כאשר יש קשר לפעילות יתר של האדרנל?
3.האם כאשר הפרוגסטרון הגבוה קשור לרזרבה השחלתית גם כאן סטרודיאים יעזרו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי
פרופ' מרתה דירנפלד08/02/20101. לא תמיד
2.לא
3.פרוגסטרון גבוה לפני ביוץ לאו דוקא קשור לרזרווה שחלתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה בדיקת US ?מייקי08/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ברשותכם, עוד שאלה..
מייקי08/02/2010ב - 27 בינואר התקבלה תשובה חיובית להריון.
התור לרופא אמור להיות השבוע, האם יכול להיות מצב בו עדיין לא נצליח לראות דופק?
אחרי כמה זמן ניתן לראות דופק אצל העובר?? כמובן לאחר החזרת העוברים וקבלת התשובה החיובית מאותו רגע אחרי כמה זמן ניתן לראות דופק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך-רוני
רוני08/02/2010תודה רבה.
נניח ואכן הכאבים שהיו לי הם בגלל הביוץ- מדוע לא היו לי כאבים כאלו בפעמים קודמות?
האם יש קשר לכך שקיבלתי מינון גונל גבוה יותר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך-רוני
רוני08/02/2010תודה רבה.
נניח ואכן הכאבים שהיו לי הם בגלל הביוץ- מדוע לא היו לי כאבים כאלו בפעמים קודמות?
האם יש קשר לכך שקיבלתי מינון גונל גבוה יותר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברשותכם, עוד שאלה..
מייקי08/02/2010ב - 27 בינואר התקבלה תשובה חיובית להריון.
התור לרופא אמור להיות השבוע, האם יכול להיות מצב בו עדיין לא נצליח לראות דופק?
אחרי כמה זמן ניתן לראות דופק אצל העובר?? כמובן לאחר החזרת העוברים וקבלת התשובה החיובית מאותו רגע אחרי כמה זמן ניתן לראות דופק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהUS
פרופ' אלכס סימון08/02/2010בדיקת על קול מאפשרת לזהות את שקית ההריון ברחם ולעקוב אחר התפתחות ההריון. עובר עם דופק מופע 4 שבועות לאחר ההחזרה. או שבועיים של איחור במחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי יתר שחלתי קלרוני08/02/2010
שלום,
אתמול עברתי השבחה והזרעה בפעם הרביעית.
בעלת שחלות פוליצסטיות.
לאחר טיפול עם גונל F במינון 112 יח'. פעם ראשונה שהעלו לי למינון כזה.
כמה שעות לאחר ההזרעה התחילו לי כאבי בטן תחתונה לא נסבלים, דקירות ובקושי יכולתי ללכת.
היום אני מרגישה קצת יותר טוב, אך עדין יש כאבים קלים.
ממה נובע? האם יכול להיות גירוי יתר שחלתי?לא כל כך מסתדר לי כי לא היו לי יותר מדי זקיקים.. אולי 3 שהיו לקראת ביוץ וכל השאר קטנים יותר.
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרוני
פרופ' מרתה דירנפלד08/02/2010אם יש כאב רק יום אחד וזה עבר ואין חום זה בהחלט יכול להיות מהביוץ
בגירוי יתר יש נפיחות של הבטן מספר ימים ולחץ ומלווה בבחילות ואז צריך לפנות לבדיקת רופא או למיון נשים הקרוב לביתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)