מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הזרעותגל04/02/2010
היי ד"ר
אני בת 26 לאחר 2 ניתוחי מעיים ואינספור אישפוזים בגלל דלקות. התחלנו הזרעות.
בהזרעה השנייה נקלטתי להריון אבל הביטא במקום להכפיל עצמה התחילה לרדת וע"כ היתה הפלה טבעית בשבועות הראשונים. אינני משתמשת בהורמונים לגירוי שחלתי רק אוביטרל וקרינון סביב הביוץ.
כמה זמן לדעתך עדיף להמתין אחרי ההפלה כדי לעשות סבב שלישי של הזרעה?
האם העובדה שהצלחתי להיקלט להריון(למרות שנגמר בצורה הזאת) אומר כי אין בעיות של הידבקויות וכי יש באמת סיכוי לשוב ולהיקלט בעזרת הזרעות ולא הפריה?
תודה רבה על היחס החם שאתם מעניקים ועל התשובות המקצועיות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעות
פרופ' מרתה דירנפלד04/02/2010מקובל לחכות חודשיים עד התחלת הטיפול
אבל איני ממליצה על אמצעי מניעה
אם הרית פעם אז הסיכוי שלך להרות שוב טוב יותר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהאוסנת04/02/2010
האם שני מליון תאי זרע להזרעה לאחר ההשבחה זה מספיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספיק?
פרופ' שחר קול04/02/2010כן, אך הסיכויים אינם גבוהים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיכוי לביוץ / להריון ?תודה03/02/2010
ביום ה- 16 למחזור לאחר 11 יום בהם הזרקתי 2-3 אמפולות של מנוגון נראה כי האסטרודיל נמוך מ- 200 ( וזאת לאחר עלייה ל- 244 ) . מפאת ירידת הערכים הורה הרופא על הפסקת הטיפול .היום ביום ה- 17 למחזור ערכתי מעקב זקיקים ונראה זקיק מוביל יחיד בגודל 13.5 דהיינו גדל ב1 מ"מ בשלושה ימים .
שאלתי אלייך האם ע"פ תמונת המצב הנוכחית קיים סיכוי לביוץ אשר יניב הריון באיזה שהוא שלב בחודש ?
במידה והזקיק לא יבייץ האם אקבל וסת ?
בנוסף בד"כ כאשר הושגו ערכים סבירים הזרקתי אוביטרל , מפאת אי יעילות טיפול זה לא קיבלתי הוראה שכזו אני חוששת כי אי ההזרקה תעכב את הביוץ עוד יותר ? מה דעתך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דעתי היא ...
פרופ' אלכס סימון03/02/2010אם יש לך סבלנות המשיכי לעקוב אחר הזקיק הבודד. לעיתים עם הפסקת טיפול זקיק בודד מתפתח. לעיתים הזקיק נסוג בגודל ואין התתחות לביוץ. אם לא יהיה ביוץ הוסת לא יגיע בצורה סדירה.
יעזור אם תזכרי כי וסת מגיע שבועיים לאחר ביוץ. אז מה יקרה אם לא יהיה ביוץ ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר סימון מה לעשות?שרה03/02/2010
בעלי מטופל כשנה וחצי בפרגניל וגונל אף. עקב בעייה היותרת המוח. נבדיקות ההורמונליות מראות שיפור וכן האשכים גדלו אך עדיין בבדיקות זרע התוצאה היא 0 גם בסקירת זרע שעשינו בהדסה. מה עוד אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות?
פרופ' אלכס סימון03/02/2010לעיתים מעלים מינון
ממתינים עוד לתגובה
שוקלים לבצע ניתוח על האשכים לחיפוש זרע תוך כדי טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת דם דחוףףףףמירב03/02/2010
ESTRADIOL (E-2) 187
-
PROGESTERONE nmol/L 4.3
BETA-HCG IU/L 8
האם התוצאה חיובית או שלילי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלילית
פרופ' אלכס סימון03/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת DNA Fragmentationשלי03/02/2010
אנחנו עומדים לפני תחילת טיפולי IVF עקב 0 אחוזי זרע נורמליים ואחוז אחד של קרובים לנורמל.
קיבלנו הפניה לערוך בדיקת שבירת DNA בזרע והיינו רוצים לדעת איך הבדיקה רלוונטית לטיפולי ההפריה? האם כדאי לעשות אותה ולמה? איפה ניתן לקרוא חומר על הבדיקה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
פרופ' אלכס סימון03/02/2010הקלידי בעיברית הלוספרם בגוגל וראי את הכתוב וההסברים.
הבדיקה אינה משנה את הצורך בטיפול אך אולי יכולה לחזות שיעורי הפריה ואיכות עוברים. אין על כך הרבה עבודות על יכולתה לחיזוי. כל שיודעים ופורסם במספר עבודות הוא כאשר יש פרגמנטציות, הההפריות באחוז נמוך מהמצופה, כך גם איכות העוברים. הטיפול - אנטי אוסידנטים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב לד"רנטע03/02/2010
הי שלום ד"ר.
אני בת 21 לאחרונה לא מרגישה טוב חולשה וכאבי בטן בעיקר.
בבדיקת דם רמת אסטרדיול גבוהה מאד מאד מעל 600 מה זה אומר?
אשמח לתשובתך
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נטע
פרופ' אלכס סימון03/02/2010אין בהכרח קשר לבדיקת הדם שהצגת לחולשה שלך. כל חודש לקראת הביות ההורמון אסטראדיול עולה ומגיע לרמות שהצגת ואף ליותר גבוה. זה טיבו של המחזור החודשי לאישה עם ביוץ.
חולשה וכאבי בטן יכולים לנבוע מסיבות מגוונות ולכן המשיכי והתייעצי עם רופא המשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר היקר
נטע04/02/2010תודה רבה רבה רבה על התשובות שלך. נרגעתי. שוב תודה נטע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרערות03/02/2010
שלום רב!
בעלי ערך בדיקת זרע בפעם הראשונה, ברצוני לדעת מה אומרת הבדיקה ואיך מתקדמים מכאן הלאה:
abstinence days: 2
ejaculation way: masturbati on
complete collection: yes
delivery time: 36 min
liquefactionn: gelatinous bodi
semen volume: 5.0
semen colour: gray opalescent
semen viscosity: normal
semen ph: 8.3
viability: 96%
semen wbc:1-2
non-sperm round cell: 1-2
concentration: 22.0
%sperm motility 30 min: 28
%rapid progres motili: 13
slow prog.mot: 10%
יש הערה שאומרת rapid+slow normal >50%
nonprogres motlity: 5%
immotile: 72%
total concent.sperm: 110
total motile sperm: 30.5
tot prog motil-sperm: 25.1
NORMAL>14 : יש הערה שאומרת metod1: strict morph no
normal cells: 3%
hed abnormaliti es:93%
neck-midpie ce defect: 2%
morpho def tail: 3%
acrosome index: 5%
חשוב לי לציין כי היום הוא בן 25 וכשהיה בן 18 עבר ניתוח ורקוצלה.
עדיין לא התחלנו לנסות להיכנס להריון אך מכיוון שידעתי שעבר ניתוח לפני 7 שנים רציתי שנעשה את הבדיקה לפני שנתחיל בניסיונות.
מה אומרת הבדיקה? הבנתי שהתוצאות לא ממש טובות ושצריך לחזור שנית על הבדיקה בגלל המורפולוגיה. האם ייתכן כי נתון זה ישתנה בבדיקה השניה?
אני אשמח לקבל ממך כל הסבר שקשור לכך.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני הסקת מסקנות
פרופ' אלכס סימון03/02/20101. לחזור על הבדיקה שאומנם יש בה חריגות
2. להביא את הבדיקה תוך שעה למעבדה. לשמור על הבדיקה בטמפ' גוף
3. להתייעץ עם רופא פוריות יחד עם הבעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ ושאר מיני ירקות :)טל03/02/2010
שלום,
אני חדשה בפורום ולכן אספר קצת על עצמי .
אנחנו מנסים להכנס להריון כבר שנה ושלושה חודשים , למען האמת לא מחשבים ימין וכאלב אבל דואגים לקיום יחסי מין סביב היום ה 14 .
המחזור שלי סדיר (כל 29 יום בממוצע ) , מחזור אחרון ב 19.1 והשאלה שלי היא כזאת :
ביום ה14 של המחזור מתחילות לי הפרשות צמיגיות שקופות(בתאריך 1.2-2.2 , האם זה מעיד על ביוץ? על כך שיהיה ביוץ? או שהיה ביוץ ? אני שומעת הרבה שההפרשות הללו מונעות את כניסתו של הזרע, האם זה תפקידם ? יש לציין שאני מודדת את החום, וביום ה 15 החום עלה לי במעלה אחת וביום ה16 החום כבר ממש עלה ב 4 מעלות .האם הבדיקה אמינה ?
האם מרגע הביוץ סופרים 14 יום וזהו המועד המדויק של קבלת הווסת?
רוצה עזרה, מפחדת להתאייש למרות שיודעת שיש אי שם מישהו המכוון הכול וידאג שכל דבר יגיע בזמן המתאים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דניאל
ד''ר דוד ישי03/02/2010אני מעריך מאד את האופטימיות והאמונה שלך. אבל הגיע הזמן , אחרי מעל שנה של נסיונות , שתפני לבירור במרפאת פוריות מסודרת . כדאי לשלול בעיות שדורשות עזרה כדי להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שלום
טל07/02/2010ד"ר שלום,
שאלתי מספר שאלות לגבי הביוץ ולא קיבלתי עליהן מענה.
מען האמת כבר היינו אצל רופא נתן לנו בדיקות לבצע ואננו כרגע מחכים לתוצאות (בדיקת זרע וכאלה )אבל אשמח לקבל תגובה לגבי השאלות שלי ,
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ ועצבנותאני*03/02/2010
האם לחץ עצבנות וחרדה משפיעים על התפתחות תקינה לעובר בשבועות הראשונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אני
ד''ר דוד ישי03/02/2010למרות שאין הוכחה מדעית לכך , אני מעריך שיש השפעה מסויימת . תנסי להשתמש באמצעים קונבנציונליים או של רפואה משלימה כדי להקל על עצמך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאביבית
טל04/02/2010אפשר בבקשה לדעת באיזה בית חולים עשית את ההפריה?
בתודה מראש , טל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןאביבית03/02/2010
שלום רב!
ילדתי לפני 8 חודשים באמצעות טיפול IVF ראשון שהצליח. אני מעוניינת שוב בהריון .(אני רוצה לציין שלא משתמשת באמצעי מניעה כלל.) כמה זמן לאחר לידה אני יוכל שוב לגשת לרופא להתחלת טיפול נוסף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אביבית
ד''ר דוד ישי03/02/2010אם לא ילדת בניתוח קיסרי , את יכולה כבר להתחיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאביבית
טל04/02/2010אפשר בבקשה לדעת איפה עשית את ההפריה?
בתודה מראש , טל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם תקין?דחוףעדינה03/02/2010
לד"ר שלום.
13 יום לאחר הזרעה היום בטא 87 האם תקין.
מקבלת קרינון לתמיכה.
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין. מצריך כמו כולם מעקב
פרופ' אלכס סימון03/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מוקדםרינה03/02/2010
מחזור אחרון התחיל ב-15.01( בהמשך 2 כדורי איקקלומין מיום 5 למחזור למשך 5 ימים, על רקע של PCO), מועד הביוץ איננו ידוע בוודאות, אך משוער 25-26.01 שזה ימים 13-14 למחזור. ביום 18 למחזור התחילו הפרשות חומום עם הרגשה של "כאבי מחזור" שהפכו בהמשך לדימום אדום מועט, היום יום השני שיש הפרשות אלו (כולל חומות).לפי דעתי לווסת נורא מוקדם. האים איקקלומין יכול לגרום לדימום הזה? האים זה מעיד על בעיה כלשהי? האים יתכן שזה הוסת? אפילו אם להתייחס לכך שיום הביוץ איננו ידוע, איך יתכן שביום החמישי למחזור בו התחלתי לקחת כדורים היה ביוץ (עשיתי חישוב של 14 יום אחורה)? במחזורים "טבעיים" שלי לא היה אף פעם דימום "בין לבין". גם מחזורים טבעיים שלי לא היו קצר מ-28-30 יום. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רינה
ד''ר דוד ישי03/02/2010למרות שבמחזורי טיפול , יש לפעמים התקצרות של השלב הלוטיאלי ( השלב שמהביוץ עד הוסת ) ,במידה שהדימום שממנו התחלת לספור , הוא אכן וסת רגיל , לא סביר שהדימום שאת מתארת הוא דימום ויסתי. . אפשר גם שמדובר בדימום של השרשה של הריון . חבל שלא עשית מעקב ביוץ . המצב היה בהיר יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותמעיין03/02/2010
בת 32, סובלת מאנדומטריוזיס (אחרי 2 לפרוסקופיות), PCO.
עברתי עד כה 2 טיפולי IVF שכללו 2 החזרות של עוברים טריים ו2 החזרות של מוקפאים.
בכל החזרה הוחזרו שני עוברים בני 7,8 תאים (פעם אפילו אחד של 10 תאים) לדברי הרופאים עוברים מושלמים בכל פעם ללא שברים כלל.
כל ההחזרות נכשלו.
לפני כחודשיים נשלחתי להיסטרוסקופיה אבחנתית ונמצאו הידבקויות ברחם (לא עברתי מעולם הפלה), עברתי היסטרו' ניתוחית לניקוי ההידבקויות.
גם ההחזרה לאחר מכן נכשלה.
כעת נשלחתי לצילום רחם בגלל חשד לנוזל בחצוצרה שמאל, חשד שעלה כבר לפני כ7 חודשים בבדיקת US רגילה (נראה נוזל בסמוך לשחלה), אבל משום מה התעלמו מכך עד עתה.
בצילום הרחם לא היה ניתן כלל להבחין בחצוצרה השמאלית, חסימה קריבנית, במשך כחצי שעה נעשו מספר נסיונות לצנטר את החצוצרה אך ללא הצלחה (חצוצרה ימנית תקינה).
כלומר לא היה ניתן כלל לראות אם אכן יש נוזל בחצוצרה או לא.
נאמר לי היום ע"י אחד הרופאים המטפלים כי כל עוד לא ניתן לדעת בוודאות אם אכן יש נוזל בחצוצרה או לא אין מקום להסיר את החצוצרה בניתוח.
האם קיימת בדיקה אחרת שיכולה להראות אם אכן החצוצרה עם נוזל או לא??
אני ממש לא מעוניינת לחזור לטיפולים כאשר יש חשד גבוה שהחצוצרה מונעת קליטה/ השתרשות.
תודה על כל עצה/ עזרה אני מרגישה כל כך מבולבלת ואבודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נחשוב בהגיון ביחד
פרופ' אלכס סימון03/02/20101. בדיקה של נוזל בחצוצרה רואים רק בעל קול. ואצלך לא נצפה נוזל בחצוצרה. מה שניקרא הדרוסלפינקס.
2. ניסו לצנטר וניכשלו + בצילום אין מעבר לחצוצרה.
1+2 ---> איך למען השם נוזל שלא קיים בכל בחצוצרהל, יחדור לחלל הרחם מפתח חסום על מנת להפריע להשרשה.
בקיצור לדעתי אין כל בעיה בחצוצרה ואין צורך להסרה. הרופא שלך צודק בהחלט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
מעיין03/02/2010אבל בUS כן נראה כבר במהלך 7 החודשים האחרונים נוזל אשר הוא העלה את החשד שמדובר בנוזל בחצוצרה ולכן נשלחתי לצילום רחם.
מדבריך אני מבינה שאפילו אם יש נוזל בחצוצרה בגלל החסימה אין סיכוי שהוא יגיע לרחם, הבנתי נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכוישאלה03/02/2010
להפלה לאחר שביום האחרון של שבוע 10 נמצא עובר בגודל תקין ודופק? יש סטטיסטיקה?
מתי כבר אפשר להרגע?
בבקשה תרגיעו אותי, הריון לאחר 4 שנים של טיפולים.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויי ההפלה
פרופ' אלכס סימון03/02/2010לא ציינת את גילך. אולם בממוצע סיכויי ההפלה עם תחילת ההריון בסביבות 15%. עם הופעת דופק זה יורד לסביבות 10% ובשבוע 10, אם אין בעיה ברקע, יורד ל-5%
במילים אחרות 95% סיכוי שימשיך ללא בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)