מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות בד' דם לאחר הזרעהרוני02/02/2010
לרופאים הנכבדים שלום!
הזרעה ב - 19.1.10
בד' דם היום - 2.2.10
תוצאות:
pmol/L 1960 ESTRADIOL (E-2)
PROGESTERONE>190.8 nmol/L
IU/L 336 BETA-HCG
האם תקין?
תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין בהחלט
פרופ' אלכס סימון02/02/2010מזל טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! תוצאות בד' דם מהיום
רוני04/02/2010שלום רב!
היום 4.2.10 ביצעתי בד' נוספת ותוצאותיה הן:
pmol/L 2129 ESTRADIOL (E-2)
PROGESTERONE 275.1 nmol/L
IU/L 922 BETA-HCG
האם הכפלה של 2.7 של הבטא בהפרש של יומיים הינה תקינה?
האם מהתוצאות ניתן ללמוד על מס' העוברים?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל תשובה מאחד הרופאים! תודה!
רוני04/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שמדובר בתאומים
דנית04/02/2010אני עברתי שאיבה ב-19.01.10 ואת עברת הזרעה. אצלי הבטא ביום שלישי 02.02 היתה 156 אצלך כפול.
היום הבטא שלי 322 ושלך פי 3 , מה זה אומר?
בהצלחה גדולה,
דנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופאים נכבדים אשמח לקבל תשובה!
רוני06/02/2010אני מאוד לחוצה ואיני מבינה מדוע מדלגים עלי...
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמקפיצה
פרופ' אלכס סימון06/02/2010משלב מסויים אין אנו בודקים יותר את ההכפלות. צפוי לראות שקית הריון מבטא 1500 מה שקרוב לודאי יקרה ביום א הקרוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' סימון המון תודה!
רוני06/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה אומר???מייקי02/02/2010
ב- 27/1 קיבלנו תשובה שיש הריון ברוך השם.
היום עשיתי אולטראסאונד ונצפה שק הריון אחד.
תוצאת הבטא היא: 2112. אשמח ביותר לדעת מה אומרת התוצאה?
אני ממשיכה עם 3 פעמים אסטרופם + 3 אנדומטרין ביום...
עד מתי אצטרך לקחת את הנ"ל?
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאוד פשוט
פרופ' אלכס סימון02/02/2010זה אומר שאת בהריון בתחילתו וצריך לעקוב אחר התפתחותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין מחזור...מאיה02/02/2010
שלום רב,
לאחר סבב ראשון של פוריגון עקב שחלות פןליציסטיות, הרופא אבחן ריבוי זקיקים והורה לא לקיים יחסי מין
כמו כן, קבלתי זריקה דקפפטיל 0.1 לפני 13 ימים וטרם קבלתי מחזור (נאמר לי שמקבלים מחזור תוך שבוע עד עשרה ימים מהזריקה)
מה עלי לעשות כעת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין די נתונים
פרופ' אלכס סימון02/02/2010לא ברור מה בדיוק ביצעת. מדוע ניתן דקפפטיל?
כדאי לשאול את הרופא המטפל מדוע עדיין אין וסת כפי שצפה
היי ... על הריון חשבת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרה
דניאלה03/02/2010קיבלתי הסבר גם מהרופא וגם מהאחות ביחידה אך מרוב התרגשות ולחץ קצת אבדתי...
אשמח אם תפנה אותי למידע אינטרנטי בנושא החזרת עוברים מוקפאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפניה לאינטרנט
פרופ' אלכס סימון03/02/2010כל הפניה תתן תשובה מעורפלת וכללית. כל יחידה נוהגת להחזיר בדרך אחרת ולהכין בפרוטוקול שונה. עלייך לברר שוב וללא בושה מה התכוונו ביחידה לתת לך ומתי.
עיצה בחינם, תמיד תרשמי מה שאומרים ואל תנסי לזכור. כי מה שניראה כל כך ברור מול הרוםא או האחות אינו ברור כלל כשעוזבים את החדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקפאיםדניאלה02/02/2010
אני לפני החזרה של עוברים מוקפאים,החלתי ליטול פרוגינובה,
יש לי ילד בן שנה וחודש מIVF מאותה שאיבה,
בזמנו החזירו לי את העוברים הטובים ביותר(2)מזה נוצר ההריון,
מה הסיכוי של עוברים בדרגה לא הגבוהה ביותר לשרוד את ההפשרה?
מדוע אני צריכה לטול פרוגינובה אפילו שלא היתה לי בעיה עם רירית הרחם?
ומה הסיכויים שלי להכנס להריון?(נקלטתי בטיפול הפריה ראשון הבעיה :אין ביוץ)
האם העובדה שהייתי בהריון לא מזמן עוןזרת להקלטות העוברים ברחם?
מה ההבדל בין אסטרופם לפרוגינובה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאלה שלום
פרופ' אלכס סימון02/02/2010שאלות כה רבות מעלות בי חשד שלא קיבת הסבר מפורט על התהליך אותו את עוברת. הסבר מאחות או מרופא.
שרידות בדרך כלל 70%
שיעור הריונות בדרך כלל 25%
אסטרופם ופרוגינובה הם אותו תכשיר מחברות שונות
ההריון בעבר לא בהכרח משפר את סיכויי ההריון הנוכחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחת ולתמיד -יפית02/02/2010
האם כדאי לקיים יחסים, סביב הביוץ, כל יום או רק פעם ביומיים. כל אחד אומר אחרת ואנחנו לא רוצים לפספס.
לא ידועה בעיה בזרע, אבל זאת רק משום שלא הופננו כלל לבדיקה.
מה עדיף, אם כן? מה משפר את הסיכויים?
האם עדיף לקיים יום לפני ביוץ וביום הביוץ לא? מאשר לקיים כל יום?
מקווים לקבל סופסוף תשובה שתניח את דעתנו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אותי זה מעניין כי כל אחד אומר
מיכל02/02/2010משהו אחר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנוח דעתכן
פרופ' אלכס סימון02/02/2010אחת ולתמיד !!! היות וזרע יכול לשרוד בצואר הרחם מעל 24 שעות (אפשר עד 72 שעות) הרי ניתן לקיים יחסים סביב הביוץ אחת ליומיים. חוזר ואומר - אחת ליומיים.
קיום יחסים כזה מכסה תקופת ביוץ של 5 ימים.
שממש תנוח דעתכן אתן דוגמא:
נאמר היו יחסים ביום שני וביום רביעי. אם הביוץ היה ביום ראשון, הביצית תפגוש בזרע ותופרה
אם הביוץ היה ביום שני, נו אז היו יחסים. אם הביוץ היה ביום שלישי אזי הזרע ממתין לביצית שתגיע. מה עוד שיהיו יחסים ביום רביעי וגם זה יכסה. וכך הלאה ....והיחיסים ביום רביעי יכסו את יום שלישי, רביעי, וחמישי.
והנה אחת ולתמיד, בזרע תקין, קיום יחסים אחת ליומיים מכסה 5 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין עליך! פרופסור סימון
בתאל02/02/2010תודה על המידע המבואר והברור ואכן אכן : אחת ולתמיד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחח אחת ולתמיד - פרופ' סימון
ורד02/02/2010מה לגבי זרע ב"איכות" סבירה ומטה? עדיף כל יום או להיפך זה רק יזיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל יום לא משפר
פרופ' אלכס סימון02/02/2010עדיף תזמון יותר מדוייק ליום הביוץ ממש או באמצעות אוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום 16 למחזורנירית02/02/2010
שלום,
אתמול יום 15 למחזור הופיע זקיק שגודלו היה 18 מ"מ (פרוגסטרון 4.4; אסטרדיול 620)
היום נצפה זקיק בגודל 17 מ"מ ומעט נוזל בשחלה (פרוגסטרון: 4.4; אסטרדיול 873)
לפי בדיקות הדם נראה שטרם היה ביוץ. אז מה הוא אותו נוזל? מדוע הזקיק ירד בגודלו? ייתכן שזו רק טעות במדידה, נכון?
חשוב לי לדעת גם האם כשיש ביוץ כאשר הזקיק בגודל 18 מ"מ ניתן להיכנס להריון או שהביצית לא בשלה מספיק (שמעתי גם משהו כזה...)?
אני לחוצה ומבואסת.
אודה לתשובתך על 2 השאלות,
נירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנירית
פרופ' אלכס סימון02/02/2010אפשרויות
1. טעות במדידה
2. את קרובה לביוץ
ניתן להכנס להריון בכל גודל זקיק שבייץ. הגוף יודע לבייץ רק ביציות בשלות להפריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' סימון
נירית02/02/2010תודה.
ומה לגבי הנוזל בשחלה? מה זה יכול להיות?
האם הביוץ צפוי מחרתיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
פרופ' אלכס סימון02/02/2010בדיקה נוספת תעזור לפתור את הפאזל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםעינת02/02/2010
האם דימום קל ביום השלישי לאחר החזרת עובר (מופשר, הופשרו 8 תאים מתוך 8) עשוי להיות דימום של השתרשות? או שזה מוקדם מידי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקדם מידי
פרופ' אלכס סימון02/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל ורודחמד02/02/2010
אני אחרי טפול הפריה היום הוא ה10 להחזרת העוברים בבוקר שמתי לב אחרי שתן שבנגוב יש אזה נוזל ורוד האם זה מעיד על אי הריון אודה לכם מאוד אם תענו לי בדחיפות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה ורודה
פרופ' אלכס סימון02/02/2010אין לכך משמעות בשלב זה. צריך להמתין לבדיקת דם להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסבר קל אולי לאארי02/02/2010
שלשום בדיקת אולטרסאונד זקיק ימין 16 ו11 ן3 קטנים מ10=8
שמאל14 ןקטנים
אין לי דם הרופא אמר שהם בסדר רירית 7.5
יומיםאחרי ימין 20 ו 11
שמאל 18 11
רירית 9ץ5
השאלה האם רירית צומחת כשהפרוגרסטרון עולה? האם הצמיחה לא מוזרה גם ? אולי פשוט לא ראו באולטראסאונד הכל
תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ארי
פרופ' אלכס סימון02/02/2010רירית גדלה בהשפעת אסטרוגן ולא פרוגסטרון.
הזקיקים גדלים ועימם הרירית. הממצאים מתאימים לזמן קרוב לביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם להורמונים יש השפעה על הכבד?R02/02/2010
יצא לי בבדיקת דם: ALT (GPT) | U/l - 39
(IVF 5), אני בשבוע 10 עם תמיכת אנדומטרין.
שאלתי: האם להורמונים יש השפעה על הכבד?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמה בטווח תקין
פרופ' אלכס סימון02/02/2010אין סיבה לחשוב שההורמונים משפיעים על הכבד לרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קליטת זרעסיון01/02/2010
שלום!
אני קיימתי יחסים, רציתי לדעת אם הזרע שנשפךנשאר באמת ל72 שעות בגוף האשה, הרגשתי אחרי ששכבתי והלכתי לשרותים שכל הזרע יצא החוצה ,האם באמת הוא יצא כולו או שנשאר בגוף עוד? אני רוצה להכנס להריון לכן אני שואלת... תודה אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום סיון
ד''ר דוד ישי02/02/2010אם את נשארת לשכב 15-20 דקות לאחר יחסי המין , הזרעים חודרים כולם פנימה. מה שנשפך זה הנוזל שבו נמצא הזרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיעל01/02/2010
לאחר 11 ימים אחרי החזרה. אנדומטרין פעמיים ביום. לאחר כמה שעות מופרש החומר החוצה.
האם העובדה שלעיתים מופרש אחרי 5=6 שעות ולפעמים אחרי 1-2 מלמדת על החדרה או ספיגה לא טובה???
האם יש הנחיות מץי הכי כדאי לשים לדו לפני או אחרי מקלחת??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אורה
ד''ר דוד ישי02/02/2010צריך להשתדל להניח את הטבליה עמוק ככל האפשר. רצוי לאחר המקלחת ולא לפני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליחים להיכנס להריוןמטופלת01/02/2010
שלום!
אנחנו זוג בן 37 ובת 34.מנסים להרות תרופתית כשנה וחצי ושנה לפני כן באופן עצמי.
עשיתי 5 פעמים הזרעה כשמתוכם פעם אחת יום אחרי יום.
4 IVF כשמתוכם אחד רסקיו, שניים IVM וזה האחרון...שבו הופרו 10 ביציות...2 הוחזרו ו-8 הנותרים לא התפתחו יפה ולא הקפיאו.
הפרוטוקול האחרון היה עם דקפפטיל. והיום בישרו לי שגם הפעם אין היריון.
הרופאים מגדירים אותנו כ-UNEPLAINED.
רק לאחרונה ביקשתי שיעשו לבן-זוגי בדיקת זרע. היא נעשתה בשיטת ה-WHO. לאחר 3 ימי התנזרות ואלה תוצאותיה:
כללי:
צמיגות:תקין, PH7.5, אגלוטינציה תקין
נפח 1.5
ריכוז: 140<
תנועה: 30%. דרגת תנועה +2
סה"כ תאי זרע 216.10 (בשישית) <
מורפולוגיה:
15% זרעים תקינים
לא תקינים ראש: 52, midpiece 21, זנב 12
IVM עשו משום שהרופא הסביר לי שיש לי תגובה מעט קיצונית להורמונים. בכל פעם בין 8-14 זקיקים בגדלים שונים.
הפרוטוקול האחרון היה עם דקפפטיל. הופרו 10 ביציות, אך אף-אחת לא שרדה.
מאחר ויש כשלים חוזרים בניסיונות רציתי לדעת מה ניתן לעשות?
אשמח לחוות דעתכם המקצועית,
תודה מראש.
בני-הזוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתייעצים עם מרכז אחר
פרופ' אלכס סימון01/02/2010אני חוזר על תשובתי, והפעם מציע לפנות ליעוץ מסודר במקום אחר.
מתוך מה שאת מספרת הרושם הראשוני שלי הוא שלא כל הטיפולים היו אידאליים או שגרתיים. ההצלחות ב IVM בארץ עדיין אינן מקסימאליות. אני מניח שהרופא המטפל ימצא את הפרוטוקול המתאים לך לטיפול. קשה לי לאמר בוודאות שאתם unexplained. גרימת הביוץ אצלך כנראה מורכבת מהרגיל, שהרי היה רסקיו וטיפלו ב IVM השמור בדרך כלל לשחלות פוליצסטיות.
בקיצור בפרוטוקול מתאים אני מניח שגם תבוא ההצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגע ראיתי את תשובתך, תודה רבה.
מטופלת02/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התעמלות אחרי הזרעהאני01/02/2010
ערב טוב לנמצאים
רציתי לדעת מה מקובל לגבי התעמלות לאחר הזרעה.
עשיתי אתמול הזרעה (אחרי לקיחת הורמונים במשך 5 ימים) ורוצה לדעת כמה זמן עלי לנוח מהתעמלות.
אשמח לתשובה
תודה וערב נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בואו נעשה חשבון
פרופ' אלכס סימון01/02/2010האם לאחר יחסים נמנעים מהתעמלות? אותו הדין עם הזרעה. אין מניעה מהתעמלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה !!
אני02/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובתכם במהרההמודאגת01/02/2010
האם נעשים בדיקות טייזקס לתורמי זרע, בבי"ח אלישע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למודאגת
פרופ' אלכס סימון01/02/2010עד לאחרונה משרד הבריאות דרש בדיקה זו. לאחרונה לא קיימת דרישה כזו ממשרד הבריאות ולמעשה אין דרישה לבצע כל בדיקה גנטית לתורמים. ההמלצה כי האישה תבצע סקר גנטי. אם היא שלילית למחלות גנטיות הרי שכולנו רגועים. היה ונמצאה נשאית למחלה גנטית, עליה להודיע זאת לבנק הזרע ולבחור תורם מתאים.
בכל מקרה אני מניח כי יש דגימות זרע לפני תקנה זו, ולדגימות הישנות קרוב לודאי התורם נבדק לטיי זקס.
מדוע שלא תתקשרי ישירות לבנק ותשאלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)