מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היפוגונדוטרופיק היפוגיונדיזםשלי04/02/2010
שלום,
בעקבות העדר וסת ותוצאות פרופיל הורמונלי יום 3 למחזור (עם פרימולוט נור) הרופא אבחן היפוגונדוטרופיק היפוגיונדיזם. הבנתי שכדי להרות ידרש טיפול בזריקות.
האם ישנן הצלחות במקרים כאלו? האם יש לי בכלל סיכוי להריון?
בנוסף רציתי לברר האם ייתכן שהמצב נגרם בעקבות הפרעות אכילה? האם המצב הפיך ועשוי להשתנות בעקבות עליה במשקל למשקל האופטימלי?
הרבה תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גל
ד''ר דוד ישי05/02/2010עם הטיפול ההורמונלי , יש לך סיכוי טוב להרות . הפרעות אכילה עם משקל נמוך מאד יכול להיות אחד ההסברים למצב הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובה חלשה לדקפפטיל 3.75אנה04/02/2010
שלום רב.
בתאריך 20/1 הזרקתי דקפפטיל 3.75.היום, בבדיקות דם ואולטראסאונד נראה שלא היה דיכוי מספיק
(רירית 3מ"מ וזקיקים קטנים, יום 3 למחזור).
נתבקשתי לחזור שוב ביום שני הקרוב לבדיקת דם נוספת.
האם יש אפשרות שלא יושג דיכוי?
האם בימים הקרובים אמורה להתקבל תגובה לדקפפטיל?
האם הנתונים האלו יכולים להעיד על בעיה בתגובה או שזהו מצב מקובל?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מימי
ד''ר דוד ישי05/02/2010לדעתי , לפי נתוני האולטרסאונד את בדיכוי . בדיקת דם היתה עוזרת לבסס את דעתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי שאיבהיש04/02/2010
נשאבו 5 ביציות ערכי אסטרידיול 4700 ערכי פרוגסטרון 6ל לפני יומיים רירית 10
מה צריך להיות היחס בין אסטרידיול לפרוגסטרון והאם יש קשר ישיר בינהם לאיכות ביציות?
האם פרוגסטרון גבוה פוגע באיכות הביציות?
האם רירית הרחם צומחת בקשר ישיר לפרוגטרון או שיש פרמטרים אחרים שמשפיעים עליה?עשתי גם איקסי וגם הנצה האם חובה או שזה נתון לחילוקי דעות לקחת דוקסלין ופרדניזון
אודה מרא על התשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יש
ד''ר דוד ישי05/02/2010אין יחס כזה. הפרוגסטרון צריך להיות נמוך. לפרוגסרון גבוה לפני השאיבה אין קשר לאיכות הביציות . יש קשר להשרשה ברירית. הרירית צומחת בעקבות השפעת האסטרוגן ולא הפרוגסטרון. הפרדניזון והאנטיביויקה הם עניין של מדיניות היחידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטא נוספת.דנית04/02/2010
שאיבה ב-19.1.10 החזרת 2 עוברים טריים ב-21.01.10 ב-02.02.10 בטא 156 פרוגסטרון 127
היום בטא 322 פרוגסטרון 122 .
האם תקין? מדוע הפרוגסטרון בירידה? מקבלת אנדומיטרין ואסטרופם.
האחות אמרה שהפרוגסטרון לא צריך לעלות אלא לשמור על עצמו, האם זה נכון או שיש מקוםמ לדאגה?
תודה ,
דנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובה
דנית05/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנית שלום
פרופ' שחר קול06/02/2010הכל נראה מצוין.
יש להמשיך מעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה דר' קול
דנית06/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה דעתךמיטל04/02/2010
שלום,
אני מנסה כ-10 חודשים להרות- ללא הצלחה. בשלושה חודשים האחרונים נטלתי כדורים להגברת הביות איאוקלמין שלא הובילו לצערי לתוצאות. הרופא הפנה אותי למרפאת פריון.
האם כדאי לקחת חודש נוסף את הכדורים? או שאני גורמת נזק לרחם.
האם הצעד הבא הוא הזרעה?
חשוב להוסיף שאני בת 30 ויש לי שני ילדים שנולדו ללא עזרה ובטבעיות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיטל
ד''ר דוד ישי05/02/2010לדעתי התחלת בטיפול מוקדם מדי , וחשוב יותר , ללא בדיקות מקדימות שמטרתן לנסות ולברר את הסיבה . כמובן שאת צריכה לפנות למרפאת פוריות . שם , לאחר הבירור , יתאימו לך את הטיפול לו את זקוקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוברה ואין ווסתמורן04/02/2010
שלום רב
בעלת שחלות פוליציסטיות, מחזור ראשון של איקקלומין לא עבד (לא גדלו זקיקים). מעלה מינון ל 3 כדורים ביום. נטלתי פרוברה במשך 5 ימים לזירוז הווסת, 2 כדורים ביום.
את הכדור האחרון נטלתי לפני 5 ימים ועדיין לא הגיע הווסת.
1) האם יכול להיות שגם הפרוברה לא משפיע עלי?
2) בימים האחרונים הפרשות פוריות, האם יכול להיות שיתקיים ביוץ?
3)האם ללכת למעקב זקיקים?
תודה, מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מורן
ד''ר דוד ישי04/02/2010אם הוסת לא יופיע עד יום א , תעשי בדיקת דם להריון . אם היא שלילית לכי לעשות בדיקת אולטרסאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
דנה04/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף לי - לא רוצה לפספסנירית04/02/2010
ד"ר שלום,
היום יום 18 למחזור שלי עשיתי בדיקות דם ו-US. אני במעקב זקיקים + יחסים ללא טיפול.
ב-US נצפה זקיק 20 מ"מ. בבדיקות דם פרוגסטרון: 6.4 ואסטרדיול: 1881.
האחות התקשרה אליי ואמרה לי לקיים יחסים חמישי, שישי ושבת.
אני חוששת שאם נקיים יחסים כל יום איכות הזרע לא תהיה במיטבה ו"נפספס" עוד חודש.
מצד שני אם לא נקיים יחסי מין היום והביוץ יהיה כבר היום בלילה, למשל, גם אז "נפספס".
(אתמול קיימנו).
מה לעשות? זה חשוב לי מאוד.
אודה לתשובתך,
נירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נירית
ד''ר דוד ישי04/02/2010אם הזרע תקין , אין משמעות לקיום יחסי מין במשך 3 ימים רצופים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ישי
נירית04/02/2010אבל אנחנו לא יודעים אם הזרע תקין כי בעלי לא נבדק...
האם נדונתי בשל כך להמשיך ולנסות שוב ושוב ולהידקר מידי חודש בחודשו וכו...?
עד שיפנו אותנו לבדיקה... (בתקווה שלא נצטרך)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו...
me04/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נירית
ד''ר דוד ישי05/02/2010את צודקת. ולכן אני לא מתחיל בשום טיפול , אפילו הפשוט ביותר , בלי שיהיה לי מידע על מצב הזרע. אני מציע שהחודש תצאו מתוך שהזרע תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציטוטקאלונה04/02/2010
עברתי הפלה עם ציטוטק. כשלושה שבועות אחרי באולטרסאונד נאמר לי שהכל תקין : עובי רירית 4.9 מ"מ, מימדי רחם 57מ"מ על 36 מ"מ, שחלה ימנית 21 *11 שחלה שמאל 18 * 12 דוגלס ללא נוזל חופשי. 16 יום לאחר מיכן קיבלתי מחזור. נראה כאילו לא חזרו תנאים שניתן להרות בהם. אמנם אנו נמנעים מהריון כעת. כעת אני ביום ה-14 מתחילת המחזור. האם לאור הנתונים כדאי גם החודש להימנע מהריון או שניתן לנסות שוב.
אודה על התייחסותכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מירב
ד''ר דוד ישי04/02/2010אם את מרגישה מוכנה , נפשית וגופנית , את יכולה להתחיל לנסות שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דםמאיה04/02/2010
שלום רב,
אשמח לקבל את הייעוץ שלכם בנוגע לתוצאות בדיקת דם שעשיתי היום:
Estradiol 490 pmol/L
Progesterone 10.8 nmol/l
LH 6.4 IU/l
האם המחזור קרוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור?
פרופ' שחר קול04/02/2010כנראה שאת אחרי ביוץ שהיה לפני כיומיים, או לקראת וסת שיתחיל עוד כיומיים...
קשה לקבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןקרן04/02/2010
מה הסיבה להריון כימי
האם אחת הסיבות היא של הדבקות רחם לאחר ניתוח קיסרי?
מה עושים אם אכן יש הדבקות רחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כימי
פרופ' שחר קול04/02/2010לרוב - עובר שאינו תקין.
אם יש הידבקויות ברחם ניתן להפרידן ע"י היסטרוסקופיה ניתוחית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכפלת בטאנלי04/02/2010
שלום רב,
ביום שלישי בטא הייתה 14
היום יום חמיש בטא 24
זה הכפלה של 1.71 .
שבוע הריון 4 ומספר ימים.
מחזור אחרון 31.12.09
ביוץ כנראה 16.01 או 17.01 או 18.01
האם זאת עליה תקינה?
או שזה נמוך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול04/02/2010העליה אינה תקינה לחלוטין, לכן יש צורך להמשיך ולעקוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכי בטא
נלי04/02/2010איזה עליה צריכה להיות בכדי שתהיה תקינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכפלה כל יומיים.
פרופ' שחר קול04/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכי בטא
נלי04/02/2010לדעתך זה עוד יכול להיות הריון תקין או שכנראה שלא?
כל השבוע יש לי הפרשות חומות, היום התחילו גם הפרשות אדומות קצת, האם זה תקין בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות - לקראת הזרעה 7אתי04/02/2010
שלום רב
בדרך להזרעה מס' 7, היום יום 9 למחזור , סדיר 28-29, וזאת הזרעה ראשונה עם פיוריגון
אחרי 4 ימים של הזרקות כל יום 50
תוצאות US
שחלה ימין – זקיקים- 13-13-11-10
שחלה ש' – זקיקים – 11-10-9-8
רירית - 8 –חופשי מנוזל
בד' דם –
E2 – 328
פרוגסטרון – 2.7
LH – 3.52
שאלותי – רופאים נכבדים
1.ברור לי שצריך לחזור ביום א' על דם + US, האם זה קריטי שהבדיקות יהיו בבוקר מוקדם,או שאפשר אחר הצהריים. יום א' יהיה יום ה 12.
2.ע"פ הנתונים הנ"ל – האם לדעתך צריך לתת מינון גבוה יותר של פיוריגון?
3.מתי לדעתך צפוי ביוץ ע"פ נתונים אלו?
רב תודות,אתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא תשובתכם תודה
אתי04/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אתי
ד''ר דוד ישי05/02/2010קריטי שבדיקת הדם תצא מוקדם בבוקר כדי שעד הצהרים של אותו יום תהיה התוצאה ותוכלי לקבל הנחיות לגבי ההמשך.
מוקדם מדי לדבר על הצורך בשינוי המינון ועל הביוץ הצפוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסדר גמור ,תודה רבה
אתי05/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה - אוביטרליעל04/02/2010
שלום רב,
אודה לכם אם תוכלו להסביר לי את משמעות תוצאות הבדיקות שערכתי היום.
אני מטופלת בגונאל F.
וכן, רציתי לשאול בקשר להזרקת האוביטרל.
אני ביום ה-10, אלה תוצאות בדיקת הדם:
Estradiol (E2) Urgent | pmol/l | *
1348
|
Progesterone Urgent | nmol/l | *
2.2
|
ובאולטראסאונד:
רירת: 13 מ"מ - סדירה.
נוזל דוגלס: - ללא
שחלה ימנית: זקיקים1. :15 מ"מ; 2. 11 מ"מ;
(נצפו מס' זקיקים קטנים)
שחלה שמאלית: זקיק 12 מ"מ.
תודה רבה!
יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל
פרופ' שחר קול04/02/2010הזקיקים עדיין קטנים לאוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשת הבהרה
יעל04/02/2010תודה על התשובה.
ובהזדמנות זו, תודה כללית על הפורות הזה.
אני מעיינת בו, וממש מתרשמת מכך שאתם הרופאים מקדישים מזמנכם הפרטי לנו,
למרות שאינכם חייבים לנו דבר.
תבורכו!!!
ולשאלתי:
מה בדיוק עושה האוביטרל?
ולפי תוצאות הבדיקות, האם יש התפתחות סבירה לקראת ביוץ
שיאפשר הריון?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפורות = פורום
יעל04/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוביטרל בדקתי ברשת תודה!רק חוות דעת
יעל04/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוביטרל
פרופ' שחר קול06/02/2010התרופה מתחילה את תהליך הביוץ כך שניתן לתזמן באופן מדויק את ההזרעה (או שאיבה ב - IVF ) .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה -דחוף
יעל07/02/2010היום ביצעתי בדיקות. תוצאות בדיקת הדם לא הגיעה, אך הטכנאית אמרה שכנראה שהביוץ כבר היה.
ניתן לעשות משהו כדי להציל את ההזדמנות החודש???
תוצאות האולטראסאונד:
עובי רירית 8 מ"מ
מעט נוזל דוגלס
שחלה ימנית - 9 מ"מ
שמאלית - ממצא ציסטי עכור 16 מ"מ
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלוי מה המליצו לבצע
פרופ' אלכס סימון07/02/2010היום יחסים או מחר IUI עדיין יחשב טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! תבורכו!
יעל07/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות קרישהנינה פרח04/02/2010
בת 40, לאחר 3 הריונות כימיים התגלה שיש לי LAC חיובי גבוה.
בהריונות קודמים הכל היה תקין.
רציתי לדעת מה זה אומר?
האם הזרקת קלקסן (כפי שהומלץ לי) היא למשך כל ההריון?
תודה על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות קרישה
פרופ' מרתה דירנפלד04/02/2010ההחלטה לגבי מתן קלקסן כל ההריון היא החלטה קשה וחשובה עם השלכות רבות
יש לראות את כל התיק וכל הבדיקות ולערב גם צוות מומחים המטולוגים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' מרתה דרינפלד
דנית04/02/2010גם אצלי התגלתה קרישיות מסוג APLA לאחר הפלות שהיו לי. אני מזריקה קלקסן 40 מ"ג יותר למניעה כיוון שבבדיקה שלישית התוצאה היתה גבולית.
מדוע יש השלכות קשות בשימוש בקלקסן? נאמר לי שאין לי ממה לחשוש וכעת אני חוששת.
תודה,
דנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח תוצאותיאנה04/02/2010
שלום,
היום הייתי במעקב זקיקים. התוצאות:
רירית 8.7
שחלה ימנית
1. 16
2. 12
שחלה שמאלית- נצפו מספא זקיקים קטנים
מה זה אומר? יש סיכוי להיכנס להריון ומתי עדיף לקיים יחסי מין
תודה רבה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יאנה
פרופ' מרתה דירנפלד04/02/2010התוצאות מורות שקרוב לודאי הזקיק צריך לגדול עד 18-20מ"מ ואז יהיה ביוץ
בדיקות דם יכולות לעזור לניבוי טוב יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)