מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אחרי הזרעהמישהי03/02/2010
בתאריך 4.1.10 ווסת אחרונה
אח"כ לקיחת איקקלמין ואח"כ זריקה ובתאריך 12.01.10 נעשתה הזרעה אך לאחר 8 ימים מההזרעה קיבלתי דימום שנמשך כשבוע עם הפסקה מוזרה של יום אחד בערך. ביצעתי 2 בדיקות הריון ביתיות יצא שלילי + בדיקת דם וגם היא יצאה שלילי. אך עד עכשיו לא קיבלתי ווסת
האם זה נורמלי? האם זה היה מחזור או דימום? מה עליי לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניראה מחזור שהקדים
פרופ' אלכס סימון03/02/2010פני שוב לרופא לביקה והערכה באיזה שלב של המחזור את נמצאת עתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטא-דחוףספיר03/02/2010
שלום רב,
יום 11 מהחזרה - בטא 44, פרוגסטרון 36(כולל הכתמות חומות), הוסיפו לי מיד חוץ מ-3 אנדומטרין ביום גם אחד גסטון ודמם קל הפסיק.
יום 13- בטא 70 (הוכפל רק ב-1.5), פרוגסטרון 75, האחות שהודיעה על כך לא התלהבה מהערכים ואמרה גם שביום א' אצטרך לבוא ולבדוק שזה לא חוץ רחמי. וגם הוסיפה שהיא היתה מצפה לראות שזה 90, אבל אני הבנתי שלא מחייב שתהיה בדיוק הכפלה של 2, שגם 1.5 זה תקין. האם ערכים אלו נראים תקינים? האם האחות לא הגזימה במקצת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' אלכס סימון03/02/2010הבנת נכון. מחוייב מעקב ולא הנחות סרק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ל אולטרסאונד פוגע בזרע ובהפריה?mirit02/02/2010
שמעתי שהג'ל של האולטראסאונד פוגע בזרע או מונע ממנו להתקדם לכיוון הביצית (משהו כמו ההפרשות שיש לאחר הביוץ...) האם זה נכון?
אם כן, מה עושים כדי להתגבר על זה? הרי אנחנו אמורים לקיים יחסי מין ובמקביל להיות במעקב זקיקים באולטרסאונד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ל
פרופ' אלכס סימון02/02/2010הג'ל מתפנה מהר. הכוונה לא כדאי לקיים יחסים סמוך לבדיקה עם ג'ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב... תודה
mirit02/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעניין גם אני שמעתי משהו כזה...
mirit03/02/2010האם כשמקיימים יחסי מין נניח ב-24:00 ואז עושים US זקיקים בשעה 8:00 אין השפעה של הג'ל על הזרע שכבר בתוך הגוף? על צוואר הרחם...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמון הזרעהטלי02/02/2010
ערב טוב,
יום 12 למחזור, נצפה זקיק 18, רירית 6.9
אי- 992, פרוג- 2.6
(מחזור ספומטני ללא הורמונים)
נאמר לי לקחת אוביטרל אחר הצהריים (15:30 לערך) ומחר ומחרתיים (ימים 13 + 14 למחזור) לבצע הזרעות.
*מחזור סדיר של 27 יום
שאלותי הן::
האם מתן האוביטרל בשלב זה, עשוי להקדים ביוץ כאשר הביצית עדיין לא בשלה?
האם התזמון/תכנית נראית לכם הגיונית?
תודה רבה מקרב לב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל לביוץ
פרופ' אלכס סימון02/02/2010האוביטרל מבטיח שיהיה ביוץ תוך 36 שעות בגודל זקיק 18. במקרה שלך יום 14.
תשאלי אז מדוע הזרעה גם ביום 13? התשובה היא שיתכן והגוף לא ימתין לאוהביטרל ויתחיל ביוץ עצמוני שיתרחש ביום ה-13.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ' סימון
טלי02/02/2010תודה פרופ' סימון על תשובתך.
אם אמור אם כן להיות ביוץ תוך 36 שעות וללא האוביטרל היה מתרחש ביוץ במועד מאוחר יותר,
האם הביוץ הנ"ל יהיה תקין? האם הביצית תהיה מוכנה ובשלה?
לגבי ביוץ עצמוני: מתי יודעים שכבר החל ביוץ עצמוני ואין טעם לתת אוביטרל?
(בנסיונות קודמים ללא אוביטרל, הביוץ ארע כאשר הזקיק הגיע לגודל של 23-24 לערך)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתן להתווכח
פרופ' אלכס סימון02/02/2010לדעתי אומנם מתן אוביטרל מוקדם מידי עלול להביא לביצית שחסרה יכולת הפריה טובה. עדיף בעיני להמתין לביוץ עצמוני תוך מעקב על קול ותוך התחשבות בחודשים קודמים. אחרים יטענו, הזקיק מגודל מסויים כבר בשל לבייץ ואוביטרל רק מתזמן טוב יותר. איש באמונתו יחיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מודה לך על תשובתך, פרופ סימון,
טלי02/02/2010מקווה שזה לא היה מוקדם מידי עבורי ומה שעברתי לא היה לשווא....
(אני יודעת שהזקיקים אצלי מתפתחים עד ל 24)
שוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופא פחדןהמאוכזבת02/02/2010
אם יש לכם בעיית פוריות קצת קשה אני ממליצה לכם בחום לא ללכת לפרופ' רונאל מנהל מח' IVF באסף הרופא.
הוא מוג לב חסר רגשות ומפחד להתמודד עם בעיה קשה הוא דואג אישית לייאש אותכם ולהודיע שהסיכוי שלכם להיות הורים הוא אפסי ואז הוא ממליץ לפנות לתרומת זרע או ביצית ואם הבעיה אצל שניכם הוא מפנה אתכם לאימוץ .
את המידע הזה אני כותבת מניסיון אישי ומנסיונם של חברים שעברו את הדיכוי הפסיכולוגי ע"י רונאל (לדעתי הוא לא ראוי לתואר פרופ') -רופא טוב הוא רופא שמתמודד עם הבעיה ולא רופא שבוחר לא להתמודד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למאוכזבת
ליאת02/02/2010אם את מאיזור המרכז או לא רחוק מידי, ממליצה לך בחום על ד"ר אריה ברקוביץ, הוא אחד הטובים ואני מכירה לא מעט בנות שעברו אליו מרופאים אחרים לאחר ייאוש מטיפולים כוזבים ואף חברה שנאמר לה שלא תוכל להרות ואצלו כולם הצליחו בשלב מוקדם או מאוחר אבל היתה הצלחה, הוא מקצועי ויגיד לך את האמת על מצבכם.
תהיי חזקה ואל תתייאשי.
אשמח לתת לך יותר פרטים ולעזור בכל שאלה. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
נירית02/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
נירית02/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מאוכזבת
בתאל02/02/2010אני רק מקווה שלא בחרת בכינוי מאוכזבת בגלל רונאל, כי הוא באמת לא ראוי לזה!
הזדהיתי עם כל מילה ומילה שכתבת ואני מכירה עוד שתיים שככה מרגישות , איכסה של רופא ואיכסה של בן אדם, לחברה שלי הוא אמר שהסיכוי שלה להורות הוא חסר סיכוי ותודה לאל היא אם לילדה, איתי הוא היה אנטיפט ברמות, לא די בכך שהתקופה והטיפולים לא קלים נאלצתי גם לשאת את היחס הנוקשה והמחפיר שלו, הוא הוריד לנו את התיקווה ושנים הייתי בסיוטים מיותרים בגללו, גם בגללו נאלצתי לא להמשיך הטיפולים באסף הרופא, כיום אני מטופלת של דוקטור כהנא אריק מנהל ivf אסותא ראשלצ וממליצה לה בחום להכיר גם רופא מקצוען וגם רופא אנושי , שיהיה לנו בהצלחה אמן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץמישהי02/02/2010
טיפול טיבעי.
יום 13 למחזור: אין זקיקים. פרוג' 5.8, אסטר'- קטן מ-200.
האם יש סיכוי שיגדל זקיק כלשהו החודש? מתי ביוץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב לביוץ
פרופ' אלכס סימון02/02/2010כדאי להמשיך ולעקוב. ביוץ מופיע 14 יום לפני הווסת הצפויה. אם המחזור לא סדיר קשה לנבא מתי יגיע. לכן עוקבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דר קול שלום!המודאגת02/02/2010
אני יודעת שאתה עובד באלישע, אני אודה לך אם תוכל לענות לי,
האם נעשים בדיקות טייזקס לתורמי זרע, בבי"ח אלישע?
לתשובתך המהירה אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיובי
פרופ' שחר קול02/02/2010לפי הוראות משרד הבריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטאנלי02/02/2010
עשיתי היום בדיקת בטא ויצא ערך של 14 mIu/ml, המחזור האחרון היה 31.12.09 ביוץ היה כנראה 16.01 או 17.01 לפי בדיקות ביתיות.
כלומר לפי החישוב שלי אני כרגע בשבוע 4+ מספר ימים.
האם ערך הבטא הזה תקין?( קראתי באינטרנט שכל מה שיותר מ- 5 זה בסדר).
יש לי קצת הפרשות חומות מהנרתיק, האם זה תקין? מאוד מעט.
תודה,
נלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול02/02/2010יש להמשיך לעקוב כדי לוודא תקינות.
לא ניתן לקבוע על סמך בדיקה אחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוקלטיןסיגל02/02/2010
לפני שלוש שנים התגלה שיש לי שחלות פוליציסטיות ופרולקטין גבוה. התחלתי ליטול דיאנה ופארילק.
אחרי שנה של לקיחת פרילאק נעשו לי בדיקות דם והרמה של הפרולקטין היתה תקינה. ולכן הפסקתי עם פארילק והמשכתי עם דיאנה.
לפני חודשיים הפסקתי ליטול דיאנה במטרה להכנס להיריון.
לפני כשבוע התחילו לי כאבי ראש והיום ראיתי טיפה משד שמאל. יכול להיות שהפרולקטין חזר להיות גבוה??
*יש לציין שבמשך שנתיים הרמת פרולקטין היתה תקינה, אני בת 24
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יתכן
פרופ' שחר קול02/02/2010רצוי לחזור על הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםבננית02/02/2010
שלום רב,
אני בת 31, בעלת שחלות פוליציסטיות, ללא תגובה לאיקקלומין.
בקרוב אמורה להתחיל טיפול בגונל F. האם מומלץ לעשות צילום רחם לפני תחילת הטיפול כדי למנוע מצב שבו סתם "מפציצים" את הגוף בהורמונים כאשר אין סיכוי להריון?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חידוד השאלה
בננית02/02/2010חידוד השאלה: האם מומלץ לעשות צילום רחם כדי למנוע מצב שבו מקבלים את הטיפול בלי לדעת שיש למשל חסימת חצוצרות המונעת כניסה להריון גם אם מושג ביוץ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד השאלה
בננית02/02/2010חידוד השאלה: האם מומלץ לעשות צילום רחם כדי למנוע מצב שבו מקבלים את הטיפול בלי לדעת שיש למשל חסימת חצוצרות המונעת כניסה להריון גם אם מושג ביוץ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם
פרופ' אלכס סימון02/02/2010דעות חלוקות ועל כן בצעי מה שהרופא ממליץ.
אין סיבה לחשוב שיש לך בעיה ברחם. הרי אם לא בייצת עד כה לא הגעת לכדי בחינה של יכולתך להרות. אז מדוע לבצע צילום. לצילום כמו כל פעולה רפואית יש לעיתים נדירות גם סיבוך. אז אם לא צריך, מדוע דוקא לבצע? אחרים יאמרו - לפני שמפציצים נהיה בטוחים שהכל בסדר.
לכן צריך לפעול לפי המלצת הרופא המטפל ולא להתבלבל מהצעות שונות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון?אור02/02/2010
עשינו הזרעה על בסיס טבעי לפני 13 יום ב 20.1.10
היום עשיתי בדיקת דם והתוצאה היא 22
אני מבינה שזה הריון אבל האם הערך נמוך מדי? האם התוצאה תקינה ?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין
פרופ' שחר קול02/02/2010יש להמשיך ולעקוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיניין הפרוטוקולג'סמין02/02/2010
שלום רב,
האם תוכל להסביר לי מה ההבדל ב IVF , בין פרטוטקול ארוך לפרוטוטקל קצר - ומה זה בעצם פרוטוקול ?
לא ממש מבינה .....
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטוקול
פרופ' שחר קול02/02/2010הכוונה לתכנית טיפול לקראת שאיבת ביציות.
ראי "שאלות נפוצות".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריון עם רירית 5 מ"מדנית02/02/2010
שלום דר',
היום התבשרתי על היריון בטא 156, פרוגסטרון 127 הוחזרו 2 עוברים טריים.
ביום חמישי אני אמורה לבדוק הכפלה.
יש לי מס' שאלות:
1. יש לי הפרשה קלה בצבע ורוד ( מתערבב עם האנדומיטרין) האם זה בגלל שהרירית דקה?
2. האם בטא של 156 שבועיים לאחר שאיבה יכולה להעיד על תאומים?
3. כמה פעמים צריך לבדוק הכפלה של בטא?
4. איך נשארים שפויים ומעבירים את השבועות.... :-)
לכל הבנות עם הריריות הדקות, יש תקווה!!!!
דנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה קטנה...
דנית02/02/2010על מה מעיד הפרוגסטרון? אם הוא 127 שבועיים מהשאיבה זה נחשב לתקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון
פרופ' שחר קול02/02/2010נא בידקי היטב, יתכן והתשובה היא "גדול מ - 127"????
זה טוב.
זה מעיד שהשחלות מיצרות פרוגסטרון בכמות גדולה, לכן הטיפול שאת מקבלת עם אנדומטרין אינו חיוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' קול שאלה נוספת פרוגסטרון
דנית03/02/2010מחר אדע שוב מה מצב הפרוגסטרון והאם הוא גדול מ-127.
סיפרתי לאחות על ההפרשות הורודות והיא אמרה לי להוסיף אנדומיטרין כלומר סה"כ 3 ביום.
נאמר לי גם שבד"כ משתמשים עד שבוע 9.
מה לעשות? להפסיק עם התמיכה אם הערך גדול מ-127?
מה לגבי האסטרופם? הוא לא חסר חשיבות כעט?
תודה רבה,
דנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית
פרופ' שחר קול02/02/20101. לא
2. אולי.
3. מספיק פעם אחת.
4. מקווים לטוב, חוזרים לפעילות שיגרתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמני הזרקת הורמוניםגל02/02/2010
שלום לכם רופאים יקרים
אני לאחר 3 הזרעות שכשלו, יש לי שאלה לגבי זמני הזרקת ההורמונים
בהזרעות אמרו לי שאפשר עד שעתיים , כלומר אם הזרקתי ב-6 למחרת אפשר עד 8 בערב
עברתי לשלב הפריית מבחנה והאחות ביחידה IVF אמרה לי שמותר חצי שעה לכאן ולכאן, הייתי רוצה להבין ממה נובע ההבדל בזמני הזרקת מנוגון? שהרי בשתי האפשרויות המטרה היא זהה . נא תשובתכם המאירה. גל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמנים
פרופ' שחר קול02/02/2010אין הבדל. בכל מקרה יש להזריק מידי 24 שעות, רצוי ללא סטיות, עד כמה שניתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריהמ02/02/2010
שלום,
יש לי מספר שאלות :
1)כאשר יש כאב ביוץ בצד ימין האם המשמעות היא שהביצית בהכרח השתחררה מהשחלה הימנית או שיכלה גם להשתחרר מצד שמאל?
2)כאשר ביצית השתחררה מהשחלה הימנית האם ההפריה תתרחש בהכרח בחצוצרה הימנית או שיש מקרים שתתרחש בחצוצרה השמאלית?
3)כמה זמן נמשך כאב ביוץ לאחר שחרור הביצית מהשחלה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות
פרופ' שחר קול02/02/20101. לרוב זה נכון, לא תמיד
2. יש מקרים, אך נדירים.
3. כאב הביוץ מקדים לרוב את הביוץ עצמו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)