מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סימנים מוקדמיםקארין30/01/2010
ב24.1 החזרה 4.2 בדיקת דם .
אינני מרגישה דבר האם זה מנבא את התוצאות?
לאחר הריון שהסיימם בהפלה ,בפעם הזו הרגשתי גודש בחזה,ותחושה כללית רעה,מפה נובעת שאלתי הראשונה.
תודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימנים מוקדמים?
פרופ' אלכס סימון30/01/2010אין קשר. התחושות נובעות מטיפול תומך והפרשת הורמונים מהשחלות. נחזיק לך אצבעות ב 4.2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה מקרב לב
קארין31/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה ותופעות לוואידנית30/01/2010
שלום רב,
אוביטרל ב-17.01.10, שאיבה ב-19.01.10 והחזרה ב-21.01.10 מקבלת תמיכה של אסטרופם ואנדומיטירין.ביום ג' 02.02.10 אמורה לבצע בטא.
יש לי מס' שאלות:
1. האם יש משמעות ללקיחת אסטרופם לאחר החזרה?
2. החל מאתמול התחלתי לסבול מבחילות לא בשעות קבעות האם זה כתוצאה מהתמיכה או שזה יכול להעיד על היריון?[
תודה רבה,
דנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנית
ד''ר דוד ישי30/01/2010אם הרופא שלך המליץ על תוספת של אסטרופם לתמיכה , כנראה חשב שיש משמעות
יתכן שאת בהריון. אבל לא סביר שבשלב כל כך מוקדם שלו יתחילו התופעות של בחילות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות דם ו-US ימים 10 ו-12ניר30/01/2010
שלום ד"ר,
שאלתי היא כיצד ייתכן שביום ה-10 למחזור תוצאות בדיקות הדם שלי היו: E-2: 420 ופרוגסטרון: 4.1 בעוד ביום ה-12 למחזור הן היו: E-2: 300 ופרוגסטרון: 3.4 ?? זה הגיוני או שהייתה בעיה במעבדה?
האם זה תקין?
אציין כי ב- US זקיקים צוין ביום ה-10 שיש זקיק 1 של 10 מ"מ בשחלה שמאל וזקיק 1 של 12 מ"מ בימין. עובי רירית 5 מ"מ.
ביום ה-12 צוין שיש בשחלה שמאל זקיק 1 של 13 מ"מ ועוד אחד של 9 מ"מ, ובשחלה ימין 2 זקיקים של 11 מ"מ וזקיק נוסף של 13 מ"מ. עובי רירית 6 מ"מ.
ממתינה לתשובה,
תודה מראש
נירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ניר
פרופ' אלכס סימון30/01/2010יתכן. זה אומר שהביוץ יהיה מאוחר יותר. אופיני לעיתים במחזורים בלתי סדירים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' סימון
נירית30/01/2010ראשית כל הכבוד ותודה לך על שאתה עונה גם בימי שבת.
שנית, מדוע זה קורה? הרי יש התקדמות זקיק אחד כבר 13 מ"מ (גדל) ורירית הרחם התעבתה...
כיצד רמת ההורמונים יורדת?
זה מראה שהביוץ יהיה בעוד כ-4 ימים?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר נוסף
נירית30/01/2010האם קיום יחסי מין לפני הבדיקה השנייה (ואי-קיום יחסי מין לפני הבדיקה הראשונה) יכולה להשפיע על תוצאות בדיקות הדם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה נוספת
פרופ' אלכס סימון30/01/20101. לקיום יחסים אין קשר לרמות ההורמונים
2. המשך מעקב בעל קול ובדיקת דם יוכל לחזות טוב יותר את הביוץ. ההערכות מיותרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פספוס גלולת פרוברהדנה30/01/2010
שלום
בעלת שחלות פוליצסטיות, איקקקלומין שתי גלולות ביום לא השפיע, מעלה מינון ל3 גלולות ביום.
הרופא נתן לי פרוברה לזירוז הוסת. (5 ימים פעמיים ביום)
ביום השלישי פיספסתי את הגלולה של הערב וניזכרתי לקחת אותה ב 8 בבוקר למחרת.(היום)
האם מומלץ לקחת היום 3 גלולות, כאשר האחרונה תהיה ממש מאוחר בלילה, על מנת להשלים את הפער, או פשוט לדלג עליה?
במידה ואדלג, האם אקבל ווסת כרגיל ואוכל להתחיל את האיקקלומין?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מורן
ד''ר דוד ישי30/01/2010דלגי עליה. לדעתי זה לא ישנה כלום. גם אם לקחת אותה וגם את ה 3 של היום שאחרי , זה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרוטוקול שליביבי30/01/2010
תודה על תשובתך ד"ר ישי
התחלתי עים 9 התזות נאסל לאף ביום,גונל 300 ליום +מנוגון 3 אמפולות ליום האם זה לא יותר מידי או מסוכן מידי?מקווה לפחות שהשחלות ייצרו יותר ביציות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ביבי
ד''ר דוד ישי30/01/2010המינון אכן גבוה. אני מניח שהרופא שלך התאים אותו לתגובה השחלתית שלך , ולכן זה לא מסוכן. אני מקווה שיהיו לך יותר ביציות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןאיזי30/01/2010
שלום רב
אני בת 40.לפני שלושה חודשים נאלצתי לעבור גרידה בשבוע 19, בעקבות תסמונת דאון שהתגלה במי שפיר.
כרגע בשבוע 6, לאחר אוביטרל והזרעה.
אחרי מעקב בטא, שבהתחלה הכפילה את עצמה כל יומיים ב-1.5 ו1.6, פעם אחרונה הערך קפץ תוך 3 ימים מ-600 ל-1600.בעקבות כאבי בטן והפרשות חומות בניגוב, ניגשתי למוקד
אתמול ובבדיקת US נצפה שק הריון עם קוטב עוברי, ללא דופק עדיין.
השק קרוב לצוואר הרחם.
יש לי כמה שאלות בבקשה:
-האם יש משמעות למיקום של השק? האם יכול להתפתח הריון תקין במיקום כזה?
-האם הגיוני לראות קוטב עוברי ולא שק חלמון,בכזה ערך נמוך של בטא(מתחת ל-2000)? מה ההבדל בין שק חלמון וקוטב עוברי?
-בבדיקת פרוגסטרון לפני כמה ימים יצא ערך נמוך שך 16.5.נאמר לי לא להתייחס ולא לבצע בדיקות נוספות של פרוגסטרון. האם הגיוני?
-האם כאבי בטן כמו לפני מחזור והפרשות חומות בניגוב שכיחות בשלב זה של הריון?
תודה רבה על המענה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום איזי
ד''ר דוד ישי30/01/2010יש משמעות למיקום השק. המיקום הקרוב לצואר הוא פחות טוב . כמובן שגם שם יכול להתפתח הריון תקין
לא הגיוני לראות קוטב עובר ללא שק חלמון שמופיע בד"כ לפניו. שק החלמון הוא עיגול קטן שמלווה את העובר לצידו בשליש הראשון של ההריון. הוא חלק מהעובר , ובהתחלה העובר נראה כחלק מהדופן שלו.
הפרוגסטרון נמוך . יתכן בגלל שההריון אינו מתפתח כראוי. אני הייתי שוקל להוסיף תמיכה של פרוגסטרון
כאבי בטן והפרשות דמיות הן תופעות שכיחות באופן יחסי ולכן קשה להסיק מהן לאיזה כוון הולך ההריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול וביציותשירה30/01/2010
שלום רב רופאים יקרים
כאשר הגוף אינו מניב ביציות לעומת טיפול קודם, היש לשער כי הפרוטוקול החדש אינו מתאים?
מה הסיכון בהחמצת הטיפול כאשר אין לוקחים צטרוטייד?
בטיפול קודם הייתי מיועדת להזרעה אולם הגוף הגיב לפיוריגון בלבד ובסופו של דבר עברתי שאיבה מחשש לריבוי עוברים והטיפול הניב 28 ביציות ובת שנולדה ממוקפאים(היום בת שנה וקצת)?
הפרוטוקול החדש שקבלתי כלל מנוגון וצטרוטייד שהרופא התעקש מאד
הניב 5 ביציות בלבד שהופרו רק לאחר מיקרומניפולציה, דבר שלא היה בטיפול הקודם.
דעתכם בבקשה
תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שירה
ד''ר דוד ישי30/01/2010יתכן שהטיפול החדש פחות טוב לך . אבל , יתכן גם שבמהלך הזמן שעבר מאז הטיפול האחרון , היה שינוי אצלך , והיום את זקוקה למינון גבוה יותר . הסיכוי להחמצת הזמן הנכון לשאיבה , ללא צטרוטייד או דיכוי אחר , הוא גבוה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קורה אם היתה טעות?לימונית30/01/2010
ד"ר שלום,
שאיבה ב-26/01/10, החזרה ב-28/01/10. הוחזרו 4 עוברים.
נראה לי בדיעבד, שאתמול הזרקתי בטעות את הגסטון בבטן, במחט בצבע אפור.
זו רק הרגשתי בדיעבד (ולא חשוב מה גרם לי לחשוב כך) אבל למקרה שאכן קרתה טעות כזו, האם המחט יכולה לפגוע בעוברים? האם יכול להיגרם להם נזק מכך ומהתרופה עצמה?
בתודה מראש,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללימונית: העוברים עדיין לא בבטן שלך
עדי30/01/2010הם נמוך באגן. רק בשלב מאוחר יותר של ההריון (אם יש) הרחם יוצא לבטן. חוץ מזה המחט לא מספיק ארוכה. אל דאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לימונית
ד''ר דוד ישי30/01/2010אין למחט כזו שום סיכוי להגיע למקום שבו נמצאים העוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאים אחרי קולונוסקופיהמודאגת30/01/2010
בעוד מס' ימים עלי לעבור בדיקת קולונוסקופיה(לא קשור לסיבת אי הפריון).
יום-יומיים לאחר הבדיקה, הייתי אמורה להתחיל לעשות מעקבי US+דם לשם
החזרת מוקפאים(על בסיס טבעי וללא הורמונים כלל).
אני צופה שהביוץ יגיע כשבוע-שבועיים לאחר בדיקת הקולונסקופיה.
האם ניתן להחזיר את העוברים זמן קצר כזה לאחר הבדיקה(כאמור שבוע-שבועיים אחרי הבדיקה) כלומר האם הגז והחומרים בבדיקה זו מתפוגגים במהרה כך ששבוע אחרי כבר אין להם זכר בגוף וניתן לבצע את ההחזרה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מירי
ד''ר דוד ישי30/01/2010מהבחינה הזאת אין שום בעיה. השאלה היא מה יקרה אם תעשי את ההחזרה ואח"כ תקבלי תשובה שיש ממצא שדורש בירור נוסף או טיפול. אני מציע שלא תעשי החזרה לפני שתהיה תשובה סופית שהכל תקין ( כולל של ביופסיות אם תלקחנה )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רחם דו קרנימורן29/01/2010
שלום רב,
במעקב זקיקים הבחין הרופא ברחם דו קרני. הרופא המטפל שלי הביט באולטראסאונד ואמר שאולי מדובר במחיצה.
לאחר שבדק אותי באמצעות אולטרסאונד חיצוני ופנימי החליט שמדובר ברחם דו קרני. בצוצאות האולטרסאונד הוא לא ציין מה עומק הקרן או שום פרט אחר.
כיצד אדע שלא מדובר ברחם דו קרני עמוק יחסית שאולי דורש התערבות רפואית?
האם עלי להסתפק באבחנת רופא הנשים שלי או שכדאי להתייעץ עם מומחה?
האם תוכלו להמליץ לי על מומחה ?(אני שייכת לקופת חולים כללית)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מורן
ד''ר דוד ישי30/01/2010לרוב , רחם דו קרני הוא ממצא מקרי שאינו גורם לשום בעיה בכניסה להריון או במהלך ההריון. בכל מקרה לא ניתן לתקן רחם כזה. גם אם יש מחיצה כדאי לשקול היטב האם כדאי לכרות אותה בניתוח לפני שיודעים האם היא מהווה בעיה . מדובר בעיקר בהפלות חוזרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ישנו צורך בדעה שניה?
דנה30/01/2010ד"ר ישי שלום
תודה על תשובתך
כפי שציינתי, הרופא המטפל (רופא נשים בקופת חולים כללית) שלל מחיצה על פי אולטרסאונד פנימי וחיצוני. הוא לא כתב מה עומק הקרן. (בתחילה הוא חשד במחיצה)
ברצוני לדעת האם אתה ממליץ להיות רגועה, או ללכת למומחה נוסף לוודא שאין מחיצה?
(קראתי על מקרים רבים בהם בדעה נוספת התגלתה מחיצה)
תודה, מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מורן
ד''ר דוד ישי30/01/2010אם את לא שקטה , דעה שניה היא תמיד טובה. את צריכה לדעת אבל , שהאבחנה בין רחם דוקרני ובין מחיצה אינה אבחנה פשוטה. לדעתי כל זמן שאין בעיה מיוחדת , הניחי לעניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת - יומיים לאחר החזרת ביציותאיימי29/01/2010
לצוות הרפואי שלום,
ראשית, אני חייבת לציין ולהחמיא, שלאחר קריאה בכל מני פורומים כאלה ואחרים בנושאי פריון וIVF, אני מוצאת שהיחס כאן מבחינת מהירות התשובה + תוכן התשובות - מאוד מוצלח ומבהיר חששות ו/או שאלות. שאפו.
שנית, ביום חמישי בבוקר (28.1) הוחזרו לי 2 ביציות מופרות בתהליך מיקרומנפולציה. נאמר לי שההפריה היתה טובה. מאז ההחזרה ועד עכשיו - שישי בערב, אני חשה בכאב ולחץ בבטן התחתונה, כאב שדומה לכאבי מחזור, או בשעות שלפני בוא המחזור. אני כמובן מודאגת... ברור לי שאין לדעת מה קורה מבחינת ההריון - אם יש או אין, אבל מה שירגיע אותי הוא לדעת האם זה מקובל וקורה, ולא קשור לקליטת/השרשת ההריון. בנוסף אציין כי אני לוקחת נרות אנדומטרין כתמיכה, 3 פעמים ביום.
מה דעתכם הכנה?
תודה מראש על תשובתכם המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום איימי
ד''ר דוד ישי30/01/2010התופעה שכיחה ומוכרת ובד"כ אין לה שום השלכה על הסיכויים להרות. כמובן שאם הכאבים יחמירו או יופיע חום או דימום משמעותי תצטרכי לגשת לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע הריון..שאלה לפרופ' סימוןLיצן קטן אחד29/01/2010
ב-28/1 עשיתי א"ס מס' 2 על מנת לשמוע דופק (שבועיים לאחר בטא.ההחזרה הייתה ב-31/12. )
נצפו 2 שקי הריון+2 שקי חלמון+2 דפקים (ברוך השםו)
נאמר לי כי אחד העוברים מעט יותר גדול מהשני, ומתאים לשבוע 6+1 (שבוע 6 +יום)
ואילו השני מתאים לשבוע 5+5 (שבוע 5 +5 ימים)
האם נראה לך תקין?
האם זה אומר משהו לגבי ההמשך?
האם ישנה בדיקה נוספת שעלי לעשות בזמן הזה?הופנתי לרופא למעקב הריון לאחר שחרור מיחידית ה-IVF
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוודאי תקין
פרופ' אלכס סימון29/01/2010א. יתכן שאחד הושרש לפני השני
ב. בשבועות כאלו טעות של מ"מ במדידה משנה ביום יומיים את הגיל.
ג. ככל ההריון יתקדם לא תהיה משמעות לממצא זה
ד. מזל טוב כפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע הריון וערכי בטאאורחת29/01/2010
שלום רב,
בתאריך ה-13.1.10 עברתי הזרעה, וב-27.1.10 ביצעתי בדיקת דם וערך הבטא הוא 198.
יש לציין ש-3 ימים לפני ההזרעה נצפו 3 זקיקים: 11,13,17 השאלה שלי היא איזה שבוע אני? האם זה לפי היום הראשון למחזור או מיום ההזרעה כלומר מיום הביוץ, או שזה לפי ערכי בטא?
בנוסף האם ערך הבטא תקין או גבוה מדי?
בתודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אורחת
ד''ר דוד ישי29/01/2010המדוייק ביותר , הוא לחשב את גיל ההריון מ 14 יום לפני יום ההזרעה/ביוץ . בד"כ אין הבדל משמעותי מהגיל המחושב לפי הוסת האחרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צפי למחזוררוני29/01/2010
שלום,
לפני שבועיים בוצעה השאיבה ולאחר 3 ימים ההחזרה. כבר מספר ימים שיש לי תחושות של מחזור קרב ובא אך אין דימום בינתיים. השאלה היא במידה והעוברים לא נקלטו מתי צפוי להתחיל המחזור?
רק עוד יומיים נתבקשתי לעשות בדיקת דם והמתח בשיאו...האם זה יכול להיות סימן נעודד שטרם קיבלתי או שמוקדם מדי לקוות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רוני
פרופ' אלכס סימון29/01/2010בגלל התמיכה בפרוגסטרון וסת לא אמורה להגיע מעצמה. לכן מוקדם מידי לקוות. בדיקת דם עוד יומיים תאמר בוודאות מה התוצאה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פוליתנוסה29/01/2010
שלום,
התחלתי לקחת חומצה פולית בנובמבר, אני עכשיו בטיפולי IVF , להמשיך לקחת או להפסיק??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ח.פ.
פרופ' אלכס סימון29/01/2010מדובר בויטמין וההמלצה לכל אישה המתעתדת להרות לקבל את הטיפול.
על כן, להמשיך ולקחת את הויטמין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)