מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כתמיםמיקמיק19/01/2010
אתמול 11 יום לאחר הביוץ וגם היום הופיעו לי כתמים חומים ללא דימום על התחתון וגם בניגוב. וגם דקירות בבטן תחתונה בצד שמאל.
האם יש אינדיקציה למשהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול19/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןורד18/01/2010
שלום,
ביום השני למחזור עשיתי בדיקות דם לצורך בירור הורמונלי והפרוגסטרון יצא- 3.24.
האם זה אומר שהיה ביוץ קודם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לפרט יחידות המדידה
פרופ' שחר קול19/01/2010ננמול לליטר או ננגורם לליטר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריוןא18/01/2010
1. באיזה גודל זקיק מתחיל לבייץ?
2. אם יש שני זקיקים בגודל22, 25 (יום 11 למחזור אחרי איקקלומין) מה זה אומר שכבר היה ביוץ?
3. האם בכל מחזור רק זקיק בודד אחד - המוביל מבייץ?
4. איך התגובה של הגוף לאיקקלומין לדעתך - רק 2 זקיקים?
5.האם שני הזקיקים יכולים להוביל להריון?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריון
פרופ' שחר קול19/01/20101. לא קבוע ומשתנה עם הגיל. סביב 20 + ממ
2. בטיפול איקקלומין הביוץ בקוטר גדול יותר.
3. כן
4. בסדר
5. כן
לגבי השימוש באיקקלומין בנשים עם ביוץ סדיר - ראי שאלות נפוצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא ואולטרה סאונדLיצן קטן אחד18/01/2010
שלום רב!
החזרת 2 עוברי מוקפאים ב-31/12.
בטא ב-14/1=424
לא נאמר לי לעשות בטא חוזרת
בחמישי הקרוב צריכה לעבור א"ס ראשון, אני מניחה בשביל לבדוק האם כבר יש שק הריון.
האם לא כדאי לעשות בטא חוזרת?
האם בשל הערך הגבוה לא צריך לעשות שוב?
מה אמורים לראות בא"ס?
התמיכה שאני לוקחת היא 4 כדורי אסטרופם של 2 מ"ג ביום+6 נרות אוטרוגוסטן (X 100 מ"ג)
יש סיכוי לתאומים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול19/01/2010אפשר לעקוב אחר הבטא. לא חיוני.
א.ס. ידגים מספר שקי ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריותחסויה דחוףףףף18/01/2010
כמה זמן אחרי החזרה אפשר לקיים יחסי מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראי שאלות נפוצות
פרופ' שחר קול19/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתסמ.18/01/2010
ביום 10.1 החזירו לי 2 עוברים
כבר 8 ימים עברו שאלתי : אם אפשר שיתרחש הריון בלי דמום השרשה ( לפני 4 חודשים אצלי נקלט הריון אבל היה דימום של השרשה ) ?
שאלה שניה: מאז ההחזרה כל הזמן יש לי הפרשות צהובות ומזה יומיים יש לי כאבים כמו כאבי מחזור בגב תחתון ובבטן קצת ,האם זה יכול להעיד על כשלון
אני רוצה תשובת רופאים בבקשה על שתי השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דלגתם על שאלתי?
סמ.19/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדאגות
פרופ' שחר קול19/01/20101. כן
2. לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה מאודמיכל18/01/2010
שלום רב!
בעלי עבר 2 בדיקות זרע, האחת התבצעה בתאריך- 26.8.09 והשניה 2.9.09
התוצאות של הבדיקה הראשונה:
volume 0.5
appearavce white opaque
ph 8
count 40.5
motile 20.3
motility 50 grade 1.5
motile sperm/ejaculate 10.2
morphology 18
ובבדיקה הזרע השניה אלו התוצאות:
volume 1.5
appearance cloudy
ph 8
motile 9.7
motility 70
grade 3.5
motile sperm 14.6
morphology 20
שאלתי היא האם יש סיכוי טוב בהזרעות? כמה הזרעות אפשר לנסות? אני לפני הזרעה שלישית. והאם יש חשיבות לזריקה יום לפני? למרות שאני מבייצת ובאולטרסאונד יש ביצית בגודל טוב? האם בכך שאני לא עושה זריקה אני מפחיתה את הסיכויים להרות?
אני לפני הזרעה שלישית ורוצה לדעת אם יש סיכוי להריון בהזרעות לפי מצב הזרע
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי?<
מיכל18/01/2010שלום ד"ר תענו לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזרק גונל אף 900shos41418/01/2010
היי בנות ,
נשאר לי מזרק סגור באריזה מישהי מעוניינת<?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר GONAL F
אנה18/01/2010אני מעוניינת טל 0504808312 אנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני...
ליאת18/01/2010גם אני מעוניינת אך כמובן שאנה היתה לפני אז אם לא הסתדר לך להעביר אליה מפאת המרחק או סיבה אחרת אשמח לבדוק את האפשרות, אני מאיזור המרכז, מהיכן את?
תודה מראש ושמחה שאת לא זקוקה לו יותר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזרק גונל אף 900
shos19/01/2010אני מראשל"צ, הוא נקנה לפני שבוע סגור ונשמר בקירור.
במחיר סמלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלshosh
ליאת19/01/2010זה מעולה לי, אשמח לתאם איתך לבוא לקחת אם אנה לא לוקחת, מה המחיר שאת רוצה?
אגב, למה את נותנת אותו (אם אפשר לשאול כמובן)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגונל אף 900
shos19/01/2010קניתי 3 והייתי צריכה בסוף רק אחד וחצי.
דרך כללית זה עלה לי 220 ש"ח
אז אני חשבתי על 190 ש"ח
איפה את גרה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהgonal f
אנה19/01/2010היי,אני גרה במרכז,תתקשרי 0504808312 או במייל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגונל אף 900
shos19/01/2010קניתי 3 והייתי צריכה בסוף רק אחד וחצי.
דרך כללית זה עלה לי 220 ש"ח
אז אני חשבתי על 190 ש"ח
איפה את גרה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאדנה18/01/2010
שלום רב,
היום עשיתי בדיקת בטא, שבועיים בדיוק אחרי IUI שלישי.
בטא יצאה 173. מתי לחזור שוב על הבדיקה?
האם הערך תקין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול18/01/2010תקין, לחזור עוד שבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטארינה18/01/2010
ב 14.1 בדיקת דם ביום 13 אחרי ביוץ (מחזור טבעי, מעקב זקיקים) הראתה בטא של 1416, E2 - 1536 ופרוגסטרון מעל 127. בדיקה מהיום (18.1) מראה בטא של 8246, פרוגסטרון של 122 ו E2 של 1795. האם הבטא לא נמוכה מידי והאם יתר הערכים תקינים?בתודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל תקין, בהצלחה.
פרופ' שחר קול18/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון לאחר הזרעהשרון18/01/2010
האם בדיקת הריון ביתית ביום ה-12 להזרעה (ללא תמיכה הורמונלית אחריה)
יכולה להיות אמינה או שמא רק ביום ה-14?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיף מאוחר ככל הניתן
פרופ' שחר קול18/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר שחר קוללרה18/01/2010
שלום לך ד"ר שחר קול! האם תוכל לעזור ולענות על 2 שאלות?
אני בת 34, אם ל2 בנות (אחת מהן עם נכות של 100% אוטיסטית עם גסטרוסטום). בגיל 16 עברתי קריתת שחלה וחצוצרה בצד שמול בגלל ציסטה (באוקראינה), מאוחר יותר פעמיים ניתוח קיסרי בגלל העקוז ולפני שבוע נותחתי בגלל הריון חוץ רחמי- קריתת חצוצרה מצד ימין. לבעלי (שזה נישואים שניים שלי) יש רק בת אחת- מאוד רצינו עוד ילד אחד לפחות כדי שהקטנה לא תשאר לבד. השאלה הראשונה האם יש סיכוי לעבור הפריה חוץ גופית בהצלחה, כיוון שאני חוששת אחרי 4 ניתוחים האם אעמוד בזה? והשאלה השנייה האם יש סיכוי לקבל עזרא בתשלום מהקופ"ח, כיוון שאומנם יש לי 2 בנות, אבל ראשונה חולה ולבעלי רק בת אחת?
תודה לך מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחקה בסבלנות!
לרה19/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלודה שלום
פרופ' שחר קול19/01/2010התשובה לשתי השאלות היא חיובית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית דקהשלי18/01/2010
שלום,
בשל העדר וסת לאחר הפסקת גלולות נגד הריון הרופא רשם כדורי פרימולוט נור (2 כדורים ביום למשך 010 ימים) כדי להתחיל בברור הורמונלי.
לאחר 6 ימים עם פרימולוט נור בצעתי בדיקת אולטרהסאונד. עובי רירית הרחם 2 מ"מ. הרופא אמר שהסיכוי שיהיה מחזור קלושים.
האם פרימולוט לא אמור לעודד עיבוי של הרירית? האם ממצא זה אומר שגם טיפולים לא יובילו לביוץ?
מדוכאת מאד ומבוהלת, אשמח לתשובה.
תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרה לעיבוי רירית
עדי18/01/2010מבנות אחרות בפורום הבנתי שאכילת סלק עושה פלאים לרירית אפילו תוך שבועיים.
לאכול כל יום סלק לא מזיק זה בטוח......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית
פרופ' שחר קול18/01/2010לא, פרימולוט לא מעבה את הרירית.
אין מקום לדיכאון או בהלה.
יש צורך בברור מסודר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה שליליתלילך18/01/2010
ב 3.1 הזרעה
ב 17.1 - אי 2 - 313 , פרוג' - 53 , בטא 3 .
תחת תמיכה של קרינון.
רופא אמר למשוך עוד יומיים העם הקרינון וב 19.1 לעשות שוב בדיקות .
מה הטעם ? הרי בדיקה 14 יום אחרי שלילית ? מה הרציונאל והאם עוד יש מקום לתקווה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עליי
לילך18/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה דילגו שוב ???
לילך18/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
פרופ' שחר קול18/01/2010לצערי, כנראה שאין הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטגסטןליאת18/01/2010
שלום....
לפי החישוב שלי אני בשבוע 6 ?.......
25/12 שאיבה
27/12 החזרה
7/1 בטא ראשונה 44
14/1 שניה 820
שאלתי היא ההם התכשיר יכול לגרום לבחילות והרגשה רעה...
הרופא אמר 3 פעמיים ביום...
רק שלשום שמתי לב שבשקית הרוקחת שמה 3 חב' של 100 מ"ל ו 3 נוספות של 200
עד שלשום לקחתי 100 מ"ל ואז התחלץח לקחת 200 האם השינוי יכול לגרום לבחילות והרגשה כללית לא נעימה????......
כי מאתמול בבוקר אני עם בחילות ואתמול בערב התחלתי להקיא קצת וגם הבוקר....
תודה וסליחה על האורך
יום נעים ומוצלח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר קול למה דילגת עליי? :(
ליאת18/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת שלום
פרופ' שחר קול18/01/2010לא, סביר כי הבחילה היא כתוצאה מההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה, ערב מקסים
ליאת18/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)